[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#celebritimalaysia

491 posts

TOP POSTS

Ada yg nak x..bole pm..
Buat open house..
Letak kuah kacang
Letak rendang
Letak lemang

Meh cept..093802167

#pencintatuppewarebrands
#tuppewarelover
#bazarpaknil
#celebritimalaysia

With luvly @noradanish at Malaysia Fashion Week 2016
#celebritimalaysia
#minggufesyen
#fashion

Pasangan bahagia ini amat teruja…
Jom bahagiankan pasangan anda.. Whatapps gambar anda ke.. 016 3800 902.. Kebahagian anda matlamat kami…

#artwerkpro #celebritimalaysia #caricature #hadiahpengantin #hadiahharijadi

Its a wrap!
Great to have work together with @ctdk and my "evil" babe @talithabe 😘 on the set of Dato Siti's upcoming music video.
Excited to see the finished product, a whole different kind of MV from the norm, more girl powwah!
Thanks @ctdk for having me there!

#datositi #musicvideo #sitinurhaliza #celebritimalaysia #talithatan #superpowercostume

#Repost @bazargloballokal with @repostapp
・・・
#Repost @fiestapremium17 with @repostapp
・・・
BISKUT RAYA TANGKAP LELEH !!!
.
.

Puasa dah dekat , biskut raya dah cari belum?
.

Alaa awal lagi nihh.. Buat apa nak beli cepat2.

Haipp ! Lupa kee MKANAN YG SEDAP SELALU ABIS CEPAT
Klu tunggu lama2 nanti tinggal yang keras boleh baling ke dinding , siapa nak makan... So korang WAJIB DTG FIESTA MUSLIMAH BERITA HARIAN thn ni BORONG KUIH RAYA yang kompomm 'TANGKAP LELEH' lemak berkrim, rangup , fresh dari oven , barulah tak malu nak hidang kat te
tamu yg dtg beraya umah nanti... SACC CONVENTION CENTRE SHAH ALAM
2-4HB JUNE 2017
10PAGI HINGGA 12 MALAM

#fiestamuslimah
#fiestamuslimahbh2017
#kuihrayasalinasaibi
#zarinazainuddin
#zarazya
#fattahamin
#zizanrazak
#sitinordiana
#vendorswanted
#beritaharian
#celebritimalaysia
#bazarraya
#bazarramadhan
#saccconventioncentre
#ramadhan
#vendorswanted
#tajul

Ok citer psl kuihrayasalinasaibi..dah dekat 10 tahun brniaga setiap bulan ramdhan...my mom & friends buat mengikut citarasa & kehendak salina sendiri...ada dlm 4 ke 6 org tukang buat ..kalau free shooting je salina turun buat skali..setiap tahun ada je regular customers yg repeat order dgn beberapa agent.. Byk event salina involve dan rata2nya brpuashati puji kata sedap suka sgt kuihrayasalinasaibi n repeat order.. Setiap tahun dekat 1000 balang trjual.. Sampai xcukup kakitgn kdg2.. Sampai mlm raya pun masih pulun buat kuih raya sampai demam2 tgn kejang sampai oven meletop pun ada sbb nak memenuhi order wlupun dah tutup order org nak jugak..kami cuba tunaikan xnak hampakan..ramai artis pun repeat order.. Lg2 Datuk Yusof Haslam tiap tahun mesti nak 10 tart nenas..Hahahha kenangan sgt..insyallah tahun ni kami dah get ready buat awal..no worries kuih kami tahan 6bln sbb memggunakan butter brg2 yg sedap=mahal & berkualiti..buat pun penuh dgn kasih syg..nak menjual bkn sbb nak jual je.. Tp nak kwn2 enjoy berhari raya dgn kuih yg enak dimkn.. Yeay kuih raya yg sedap malampau dari air tangan pelakon gerak khas ni pun akan berada di #Fiestamuslimahsacc2017

#FMBH2017
#kuihrayasalinasaibi
#beritaharian
#vendorswanted
#salinasaibi
#gerakkhas
#celebritimalaysia

2 -4 hb Jun korang save kat kalendar ya 📣📣
Pelakon berbakat yg cantik manis ZARAZYA akan berada di Fiesta Muslimah Berita Harian kali ke 3
Dtg reramai bwak makcik , kakak , abang dan bagitau jiran2 sebb kami ada bntk goodie bags and hadiah nak kasi.. Buleh berbuka puasa kat PKNS and sekitar SACC sebb makanan kat sini sedap dan murah2
Kami ada beauty corner buleh buat treading,facial,reflex and massage haa lepas penat shopping buleh relaks khas utk muslimah sahaja.

Dimana ?

SACC CONVENTION CENTRE

pada?

2.3.dan 4hb June 2017
Masa ?

10 pagi hingga 12 malam
Ingat tau ... Ini kali ke 3 dtg2 awal sebb bnyk aktiviti
Ruang utk kanak2 bermain disediakan.
Ruang solat pun mudah 😙😙 Insha allah jumpa kat sana ya

#fiestamuslimahbh2017
#zarazya
#celebritimalaysia

To all our beloved exhibitor/vendeur ...
Date and time for loading...
Date : 18.09.2015
Time : 4 pm - 10 pm
.
See u guyss...
.
GEGAU MELAKA GEGAU
p/s sorry poster tersilap tarikh lak
.
#obme15
#mitc
#melaka
#rayahajipunraya
#melakau
#klebang
#celebritimalaysia
#vendormalaysia

"Nasib baik aku tak padam. Gara-gara memori telefon penuh.. Kalau tidak..(T-T). Nasihat Abg Fauzi Nawawi untuk kita bersama In Shaa Allah". #budaktakviral #malaysia #budakbuathal #bestmomentever #badangthemovie #celebritimalaysia

MOST RECENT

@yasminhani masa event celepetxcbtl at plaza arcadia desa parkcity. Husband die photobomb belakang tu. 😂.
.
#yasminhani #celepetsxcbtl #celebrity #celebritimalaysia #photobombed #thankyou #igers

Offer untuk tong beras ni kembali lagi di bulan merdeka... Percuma penapis ..
Meh wassp cpt...nanti abis.. 019380267
#tupperwarebrandsmalaysia #tupperwaremurah #gilertupperware#tupperwarenilai#bazarpaknil #celebritimalaysia

Meh meh..siapa nak set turbo pack ni.hanya belian rm 198 blh dapat kesemua d dalam pic...cepat selagi ada.kerja semudah dan sepantasnya..bayaran blh pm ya.....saya guna saya tahu kelebihannya... Wassp ...0193802167

#tuppewaremurah #tupperwarebrandsmalaysia #celebritimalaysia #tuppewarecantik
#sukatuppeware
#tuppewarelover
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#tuppewaremurah

Warna dh cantik...purpple..memang cantik dn tersusun je kt dlm fridge anda.. Meh ..cpt siapa nak booking...
Takut nanti habis....serius.

#tupperwarebrandsmalaysia #tuppewarebrands #tuppewaremurah #tuppewarelover
#bazarpaknil #celebritimalaysia #tuppewarenilai #tuppewarecantik #datoserivida #artismalaysia

Nak dptkan PERCUMA bottle pouch....???? Jom grab sekarang fridge water sekarang

#bazarpaknil
#celebritimalaysia #tupperwarebrandsmalaysia #tuppewaremalaysia #tuppewarelover

Spring garden conester set....
Ada yg berkenan x.. Meh wassp2 ..0193802167
#tupperwarebrandsmalaysia #tuppewaremalaysia #tuppewarelover #tuppewarecantik #tuppewarenilai #bazarpaknil #celebritimalaysia

Ada yg berminat lg x dengn pink orckid ni...sementara stock msih ada.. Wassp..0193802167
#tupperwarebrandsmalaysia #tuppewaremalaysia #tuppewarecantik #lepaknilraya #celebritimalaysia

Ada yg nak x..bole pm..
Buat open house..
Letak kuah kacang
Letak rendang
Letak lemang

Meh cept..093802167

#pencintatuppewarebrands
#tuppewarelover
#bazarpaknil
#celebritimalaysia

#Repost @fiestamuslimah17 with @repostapp
・・・
SIAP SEDIA NAK SHOPPING RAYA ..
DISKAUN HEBAT ・・・
Jommm... shopping sakan.
Semuanya ada ..SACC .
.

2, 3 & 4!Jun.. safe your date .. Fiesta Muslimah BH pilihan terbaik #fmbh17#bhonline
10 PAGI HINGGA 12 MALAM
#bazarraya2017
#fiestaMuslimahBH
#fmbh17
#bazarmurah
#celebritimalaysia
#vendorswanted
#boothraya
#saccconventioncentre
#amiraothman

#Repost @fiestamuslimah17 with @repostapp
・・・
SALE HARGA SEDARA MARA 3 HARI BERLANGSUNG DARI SACC CONVENTION CENTRE !!! -
GAJI PON DAH MASUKKKK !! JOM SOPING RAYA AWAL2 , SEBELUM DUIT GAJI KORANG ABISSS.. DARI BRG UTK SUAMI , ISTERI SAMPAILAH ANK2.. .
.
.

SALE ??? KAT MANA TUHH ?
.

SAVE THE DATE KORANGG...
.

TARIKH : 2hb , 3hb , 4hb JUNE ni
MASA : 10pg - 12mlm
TEMPAT : SACC CONVENTION CENTRE .

Apa yg menarik ?
. ✔ Lebih 100 vendors pelbagai pilihan utk korang pitam nak soping. ✔ Kelengkapan Baju Raya , Kuih Raya, Kosmetik , Barang Elektrik , Brg Rumah & Mcm2 Lagiiiii...
✔ Tempat aircond yg selesa utk seisi keluarga
✔ Kwsn yg strategik, di tengah Pusat Bandar S.Alam
✔ Kehadiran artis terkenal yg berniaga & membuat persembahan ✔ Ruang utk kanak2 beriadah sambil ibu bapa sopingg tak hengat donia..
✔ Kemudahan tempat solat , tanda s , & parking selesa. ✔ Pelabagai kedai & bazaar Ramadan utk berbuka puasa.
.
.
.

So jangaann tungu2 , jomm meriahkan mood raya sepanjang 3 HARI bawak satu keluarga , sedara mara, sopppinggg dengan HARGA SEDARA MARA yg semua vendors nak kasi..
.

PELUANG TERAKHIR UTK PENIAGA YG NAK JOIN BUAT SALES LETOPP RAYA NIHH...
.

HUBUNGI ADMIN KAMI CEPAT UTK DAPATKAN SLOT TERAKHIR ! =========================
WhatsApp 012 6088969
WhatsApp 012 6088969
WhatsApp 012 6088969 ==========================
#fmbhvendors
#bazarraya2017
#zarazya
#zarinazainuddin
#salinasaibi
#CELEBRITIMALAYSIA

Most Popular Instagram Hashtags