#celcom

最新

Tq #celcom for free phone for smart cool

Macam2 mitos orang kita .. makan fast food takde pula mitos😅😐 #sentap
.
Kena faham lemak datang hasil dari lebihkan kalori yg kita makan .. mula berbuka dah terlebih kalori belum campur dengan moreh lagi😨
.
Ais atau air sejuk takde masalah dengan Diet .. nak minum banyak lagi digalakkan .. bagus untuk metabolisma dan kulit.
#teamrafiqrazali
#sihatdanbonusnyakurus
Coach Rafiq-0148342206
.
#rafiqrazali#obesity
#perutbesar#lenganbesar #kulitgebu#sizebesar
#celcom#spidermanhomecoming
#tudungbawal#jubahabaya
#astrowarna#peroduamyvi
#jomkurus1malaysia
#celcom#turunberatonline
#lowcarbdiet
#youtuber#lazada
#alhamdulillah#sayanakkurus
#atkinsdiet#bazaarpaknill
#pehabesar
#sunway#kedah
#malaysiawedding#viralpost
#meletop

Late post

21-23hb mei kami berada di Menara Celcom 🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#celcom #menaracelcomkualalumpur

It's Sooooooo easy to own the Vivo V9😍.
With celcom easyphone package,you can own the Vivo V9 at RM55 per month👍👍.Just walk in to esystem outlet to apply or may whatsapp / call 013-797 4848 for any inquiries.
#celcom #easyphone #postpaid #vivo #vivoV9 #PerfectShot #PerfectView #esystem #0137974848

MALULAH JIKA SELLER ONLINE LAMBAT SERVIS "Maaf ye saya lambat reply whatsapp.
Line teruk lah, Whatsapp awak baru masuk ni.
Lepas ni saya proses order awak." 🤦🏻‍♀ Aduiii, Malu juga sebagai online seller bila lambat servis pelanggan hanya kerana internet bermasalah.

Dahlah saya dropshipper. Kena booked awal-awal kalau ada pelanggan nak, lambat booked, nanti stok disambar dropshipper lain.

Nampak gayanya nak kena ikut nasihat Shila, dah jadi stokis dah dia.
Kena juga tukar ONEXOX PREPAID.
Jeles pula, dengar ceritanya, banyak offer ONEXOX sekarang.

Bila INTERNET LAJU, kerja-kerja iklan dan jualan pun MUDAH,
Barulah masyuuuuk! 🤳 pm sekarang jugak lah!

JOM DAPATKAN SIMKAD ONEXOX PREPAID.
KLIK LINK DI BAWAH SEKARANG !

Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram

www.wasap.my/60103418608

@ klik link..
https://areeonexox.blogspot.my/

Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248

BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248

#jomtukarkeonexox #outthereweareone #inovasiprabayarterkini #onexox #tanpacajcajtersembunyi #lebihpenjimatan #onexoxsimkad #onexoxprepaid #lambattinggai #areeonexox #SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru
#onexoxdealermalaysia #tunetalk #celcom #digi #maxis #umobile #altel #hotlink #toneplus #friendi #malaysia #instashop #prepaid #topup #redone #pasifincome #visitmyig

MALULAH JIKA SELLER ONLINE LAMBAT SERVIS "Maaf ye saya lambat reply whatsapp.
Line teruk lah, Whatsapp awak baru masuk ni.
Lepas ni saya proses order awak." 🤦🏻‍♀ Aduiii, Malu juga sebagai online seller bila lambat servis pelanggan hanya kerana internet bermasalah.

Dahlah saya dropshipper. Kena booked awal-awal kalau ada pelanggan nak, lambat booked, nanti stok disambar dropshipper lain.

Nampak gayanya nak kena ikut nasihat Shila, dah jadi stokis dah dia.
Kena juga tukar ONEXOX PREPAID.
Jeles pula, dengar ceritanya, banyak offer ONEXOX sekarang.

Bila INTERNET LAJU, kerja-kerja iklan dan jualan pun MUDAH,
Barulah masyuuuuk! 🤳 pm sekarang jugak lah!

JOM DAPATKAN SIMKAD ONEXOX PREPAID.
KLIK LINK DI BAWAH SEKARANG !

Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram

www.wasap.my/60103418608

@ klik link..
https://areeonexox.blogspot.my/

Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248

BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248

#jomtukarkeonexox #outthereweareone #inovasiprabayarterkini #onexox #tanpacajcajtersembunyi #lebihpenjimatan #onexoxsimkad #onexoxprepaid #lambattinggai #areeonexox #SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru
#onexoxdealermalaysia #tunetalk #celcom #digi #maxis #umobile #altel #hotlink #toneplus #friendi #malaysia #instashop #prepaid #topup #redone #pasifincome #visitmyig

Senyum sampai telinga😆😆 bila orang tersayang puji makin semangat nak kurus.
.
Ada ke kat sini cik husband demand suruh kurus .. hehe confirm ada kan .. alhamdulillah dah masuk minggu ke 3 , ramai yg mula perasan dan tegur nampak kurus dah .. sebelum ni penat Diet tak turun2.. just follow meal plan dan guide dari team coach dalam group officials..
.
Untuk sesi 34 memang special .. sebab ada “BOOSTER” untuk kurus dipagi raya .. dan maintains weight sepanjang raya .. idaman semua , click link Di bio IG utk details program 😍😍💪🏻
.
#sihatdanbonusnyakurus
Coach Rafiq-0148342206
.
#rafiqrazali#obesity
#perutbesar#lenganbesar #kulitgebu#sizebesar
#celcom#spidermanhomecoming
#tudungbawal#jubahabaya
#astrowarna#peroduamyvi
#jomkurus1malaysia
#celcom#turunberatonline
#lowcarbdiet
#youtuber#lazada
#alhamdulillah#sayanakkurus
#atkinsdiet#bazaarpaknill
#pehabesar
#sunway#kedah
#malaysiawedding#viralpost
#meletop

Beli TOPUP dapat REBAT!
Tak perlu MODAL, FREE saja!

Cepat daftar di @shopeemsia

#topup
#malaysia
#celcom
#digi
#umobile
#xox
#yes
#tunetalk
#maxis
#hotlink

Let's enjoy Free Huawei Nova2i + Huawei Nova 2i Lite and Free Oppo A71 + Oppo A83 with CELCOM S PLAN.

With celcom business S Plan, enjoy 100GB internet with unlimited calls and SMS, 5 lines for RM490.

Visit our Celcom Xclusive at Jaya Shopping centre for more info or contact us at admin@gadgetsfactory.asia (0198888561)

Let's switch to Celcom! #celcom #mobile #internet #phone #oppo #huawei #huaweinova2i #oppoA71 #kualalumpur #petalingjaya #putrajaya #kelanajaya #selangor #malaysia #kualalumpurmalaysia

Let's enjoy Free Huawei Nova2i + Huawei Nova 2i Lite and Free Oppo A71 + Oppo A83 with CELCOM S PLAN.

With celcom business S Plan, enjoy 100GB internet with unlimited calls and SMS, 5 lines for RM490.

Visit our Celcom Xclusive at Jaya Shopping centre for more info or contact us at admin@gadgetsfactory.asia (0198888561)

Let's switch to Celcom! #celcom #mobile #internet #phone #oppo #huawei #huaweinova2i #oppoA71 #kualalumpur #petalingjaya #putrajaya #kelanajaya #selangor #malaysia #kualalumpurmalaysia

xxxxx--------
.
AYUH JANA PENDAPATAN DENGAN DEALER TOPUP
.
#YA
BOLEH JUAL TOPUP,
TOPUP DIRI SENDIRI,
LANTIK DEALER LAIN,
SUMA DPT UNTUNG..
+ BILA DEALER DI BAWAH JUAL TOPUP JUGA DPT UNTUNG
.
SANGAT SENANG JUAL TOPUP
BOLEH MELALUI
*TELEGRAM
*HANGOUT
*FB MESSENGER
*Dan lain2
.
[PAKEJ MANAGER]
UNTUNG TOPUP TINGGI
CELCOM 4.7%
MAXIS 3.2%
DIGI 3.65%
UMOBILE 5.25%
TUNETALK 3.8%
XOX/ONEXOX 4.4%
ITALK 7.8%
ALTEL 4.2%
FRIENDI 4%
ASTRO NJOI 7.6%
Bill Astro (0.35%)
Bill Digi (0.5%)
Bill Umobile (3%)
Bill Celcom (0.35%)
Bill tnb / elektrik (0%)
Bill tm (0%)
*Bil air bg sesetengah negeri pun blh byr*
.
=====\\\\\\\\
.
berminat,
komen "nak"
@
sila terlebih dahulu
Whatsapp 01126945751 utk fast respond.
@
blh tinggalkan no Whatsapp
.
#dealertopup #topup #pendapatan #income #murah #dealer
#celcom #maxis #digi #tunetalk
. .............

Beli TOPUP dapat REBAT!
Tak perlu MODAL, FREE saja!

Cepat daftar di @shopeemsia

#topup
#malaysia
#celcom
#digi
#umobile
#xox
#yes
#tunetalk
#maxis
#hotlink

Beli TOPUP dapat REBAT!
Tak perlu MODAL, FREE saja!

Cepat daftar di @shopeemsia

#topup
#malaysia
#celcom
#digi
#umobile
#xox
#yes
#tunetalk
#maxis
#hotlink

人気ハッシュタグ