#ceklawa

MOST RECENT

💄cek lawa
Rm22x 1pc
Borong Rm16(min.3 pcs shj!!!)
Harga tak termasuk pos

Tekan link di bawah unntuk respon lebih cepat 📲📲
www.wasap.my/60199892385 atau
www.wasap.my/60179474090

#kosmetikmurahkelantan #kosmetikmurah #kosmetiktermurah#ceklawa#ceklawamurah #ceklawaborong #kosmetikborongmurah #kosmetikborongtermurah#kosmetik#kosmetikmurah

TURBO CARBON SUPER POLISH TEETH
.
.
1pc X RM25
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
Eeiiii..muka cantik tapi gigi kotor. Malunya nak jumpa kawan-kawan, nak selfie pun senyum tutup mulut..
.
Meh sini cikda bagi penyelesaian. Kenapa perlu pilih turbo carbon super polish teeth ni..
.
💖 banyak testimoni terbukti berkesan
❤️ menyerap toksin
💖 💯 % daripada bahan semula jadi
❤️ menghilangkan bau mulut
💖 selamat digunakan lelaki dan wanita
❤️ boleh merawat kanser gigi

.
.

POSTAGE: RM8 SM / RM11 SS . 🌿🍂SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION🍂🌿
.
8 kelebihan dalam 1 unit Shalicious Beauty 💆sebagai foundation
💆Melembapkan kulit
💆Melindungi kulit dari Sinar UV
💆Sebagai alas make up
💆Mencerahkan kulit
💆Memutihkan kulit
💆Sebagai agent anti-penuaan
💆Sebagai agent anti-kedutan
💆Merawat kulit ✔Tips guna Shalicious Beauty Foundation :-
💝 First, pakai apa apa day cream/Krim siang sebelum apply Foundation Shalicious. Tujuannya adalah untuk kasi Foundation yang kita pakai tu tahan lama
💝 Sapukan foundation Shalicious secara dapdapdap dengan menggunakan jari pada dahi, pipi, dagu dan hidung. (sapu secara nipis sahaja)
💝 Kemudian, ratakan foundation tu dengan menggunakan tangan / span. Guna span lagi cepat, mudah, dan rata
💝 If suka pakai bedak, boleh guna bedak debu dahulu secara nipis seperti bedak johnson baby atau apa apa bedak debu kemudiannya barulah guna bedak compact. Cara ini membuatkan foundation tu tahan lama melekat pada muka kita.
💝 Foundation ni jenis cair. Jangan risau time nak amik wudhuk yaa. Foundation ni mesra wudhuk. Senang untuk mencucinya. .
.
.📲WHTSAPP 012 7868132

#dyxy#ceklawa#ephyradealer #belvya #satinskinzglutatabs #satinskinzwhitebooster #evelinhairremoval #maskervietnam #iope #provencaps #missslim #ephyraskinsnow #dianzvitamin #dianzvitaminc #swapreview #beautysecret #beautysecretshalicious #beautysecretmurah #beautysecretborong #maysaracollection
#beautysecretfoundation #foundationshalicious #foundationshaliciousmurah #foundationshaliciousborong #shaliciousbeautyfoundation

.
.

Trial foundation
.

POSTAGE: RM8 SM / RM11 SS . 🌿🍂SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION🍂🌿
.
8 kelebihan dalam 1 unit Shalicious Beauty 💆sebagai foundation
💆Melembapkan kulit
💆Melindungi kulit dari Sinar UV
💆Sebagai alas make up
💆Mencerahkan kulit
💆Memutihkan kulit
💆Sebagai agent anti-penuaan
💆Sebagai agent anti-kedutan
💆Merawat kulit ✔Tips guna Shalicious Beauty Foundation :-
💝 First, pakai apa apa day cream/Krim siang sebelum apply Foundation Shalicious. Tujuannya adalah untuk kasi Foundation yang kita pakai tu tahan lama
💝 Sapukan foundation Shalicious secara dapdapdap dengan menggunakan jari pada dahi, pipi, dagu dan hidung. (sapu secara nipis sahaja)
💝 Kemudian, ratakan foundation tu dengan menggunakan tangan / span. Guna span lagi cepat, mudah, dan rata
💝 If suka pakai bedak, boleh guna bedak debu dahulu secara nipis seperti bedak johnson baby atau apa apa bedak debu kemudiannya barulah guna bedak compact. Cara ini membuatkan foundation tu tahan lama melekat pada muka kita.
💝 Foundation ni jenis cair. Jangan risau time nak amik wudhuk yaa. Foundation ni mesra wudhuk. Senang untuk mencucinya. .
.
.📲WHTSAPP 012 7868132

#dyxy#ceklawa#ephyradealer #belvya #satinskinzglutatabs #satinskinzwhitebooster #evelinhairremoval #maskervietnam #iope #provencaps #missslim #ephyraskinsnow #dianzvitamin #dianzvitaminc #swapreview #beautysecret #beautysecretshalicious #beautysecretmurah #beautysecretborong #maysaracollection
#beautysecretfoundation #foundationshalicious #foundationshaliciousmurah #foundationshaliciousborong #shaliciousbeautyfoundation

Phyto Booster Whitening

1 jar - rm65

Exclude Postage

WhatsApp +601123621457 .
.
Wahhh.. !! Minum PHYTO BOOSTER WHITENING dalam masa 3hari selepas makan .. Aduhhhh! ..TERKEJUT . Bangun pagi kulit halus pipi pun ala2 pink gituuu .. Sebelum ini saya dah guna,produk lain,tapi Produk Phyto Booster ni lebih cepat kesannya.Memang tak menyesal beli..
.
.
Kelebihan Booster Whitening.
-Mencerahkan kulit secara semulajadi -Perubahan tona kulit daripada gelap. -Wajah lebih segar dan berseri. -Menyekat pertumbuhan jerawat, ekzema dan ruam. -Menghilangkan parut-parut lama lebih Cepat. -Memperbaiki tekstur kulit tua dan mati. -Mengurangkan pigmentasi. -Mempercepatkan penyembuhan luka. -Membantu mengawal dan menghilangkan jerawat. -Anti Penuaan Dan Anti kedutan.
.
.
#phytocollagen #phytocollagenmurah #phytocollagenoriginal #phytoboosterwhitening #phytoboosterwhiteningmurah #phytoboosterwhiteningoriginal #toujours #toujoursadvanced #toujoursmurah #toujoursoriginal #toujoursadvancedmurah #toujoursadvancedoriginal #phytoscience #phytosciencedoublestemcell #doublestemcellphytoscience #doublestemcellmurah #doublestemcelloriginal #ceklawa #ceklawamurah #ceklawaoriginal #hybrid5dfoundation #hybrid5dfoundationmurah #dmshybridfoundation #hybridcccream #hybridcccreammurah #dmshybridcccream #iamsexylady #iamsexyladymurah #iamsexyladyoriginal

Phyto Booster Whitening

1 jar - rm65

Exclude Postage

WhatsApp +601123621457 .
.
Wahhh.. !! Minum PHYTO BOOSTER WHITENING dalam masa 3hari selepas makan .. Aduhhhh! ..TERKEJUT . Bangun pagi kulit halus pipi pun ala2 pink gituuu .. Sebelum ini saya dah guna,produk lain,tapi Produk Phyto Booster ni lebih cepat kesannya.Memang tak menyesal beli..
.
.
Kelebihan Booster Whitening.
-Mencerahkan kulit secara semulajadi -Perubahan tona kulit daripada gelap. -Wajah lebih segar dan berseri. -Menyekat pertumbuhan jerawat, ekzema dan ruam. -Menghilangkan parut-parut lama lebih Cepat. -Memperbaiki tekstur kulit tua dan mati. -Mengurangkan pigmentasi. -Mempercepatkan penyembuhan luka. -Membantu mengawal dan menghilangkan jerawat. -Anti Penuaan Dan Anti kedutan.
.
.
#phytocollagen #phytocollagenmurah #phytocollagenoriginal #phytoboosterwhitening #phytoboosterwhiteningmurah #phytoboosterwhiteningoriginal #toujours #toujoursadvanced #toujoursmurah #toujoursoriginal #toujoursadvancedmurah #toujoursadvancedoriginal #phytoscience #phytosciencedoublestemcell #doublestemcellphytoscience #doublestemcellmurah #doublestemcelloriginal #ceklawa #ceklawamurah #ceklawaoriginal #hybrid5dfoundation #hybrid5dfoundationmurah #dmshybridfoundation #hybridcccream #hybridcccreammurah #dmshybridcccream #iamsexylady #iamsexyladymurah #iamsexyladyoriginal

Phyto Booster Whitening

1 jar - rm65

Exclude Postage

WhatsApp +601123621457 .
.
Wahhh.. !! Minum PHYTO BOOSTER WHITENING dalam masa 3hari selepas makan .. Aduhhhh! ..TERKEJUT . Bangun pagi kulit halus pipi pun ala2 pink gituuu .. Sebelum ini saya dah guna,produk lain,tapi Produk Phyto Booster ni lebih cepat kesannya.Memang tak menyesal beli..
.
.
Kelebihan Booster Whitening.
-Mencerahkan kulit secara semulajadi -Perubahan tona kulit daripada gelap. -Wajah lebih segar dan berseri. -Menyekat pertumbuhan jerawat, ekzema dan ruam. -Menghilangkan parut-parut lama lebih Cepat. -Memperbaiki tekstur kulit tua dan mati. -Mengurangkan pigmentasi. -Mempercepatkan penyembuhan luka. -Membantu mengawal dan menghilangkan jerawat. -Anti Penuaan Dan Anti kedutan.
.
.
#phytocollagen #phytocollagenmurah #phytocollagenoriginal #phytoboosterwhitening #phytoboosterwhiteningmurah #phytoboosterwhiteningoriginal #toujours #toujoursadvanced #toujoursmurah #toujoursoriginal #toujoursadvancedmurah #toujoursadvancedoriginal #phytoscience #phytosciencedoublestemcell #doublestemcellphytoscience #doublestemcellmurah #doublestemcelloriginal #ceklawa #ceklawamurah #ceklawaoriginal #hybrid5dfoundation #hybrid5dfoundationmurah #dmshybridfoundation #hybridcccream #hybridcccreammurah #dmshybridcccream #iamsexylady #iamsexyladymurah #iamsexyladyoriginal

🍀 Cek Lawa
Rm20 x 1pcs
Borong Rm16 (min.3 pcs shj!!!)
Harga tak termasuk pos

Tekan link di bawah untuk respon lebih cepat 📲📲
www.wasap.my/60199892385
www.wasap.my/60179474090 🌼Nak putihkan celah2 ketiak takde susah2 lagi dengan krim Cek Lawa ni..yang penting, krim nya tak melekit dan bau dia wangi👍 👍 🌸 Bukan saja untuk ketiak, Cek Lawa boleh digunakan di mana2 bahagian gelap pada badan spt celah peha, lutut dan kawasan2 berlipat.

Kelebihan Cek Lawa⤵⤵
💖100% ekstrak herba semulajadi
💖Kaya dengan vitamin c dan mineral
💖Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
💖Mencerna sel-sel kulit lama
💖Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata
💖Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut
💖Dapat melembabkan kulit
💖Bau yang wangi

Cara menggunakannya
✔Digunakan selepas mandi pagi dan malam
✔pastikan ketiak dilap dengan kain bersih sehingga kering
✔Sapu dan ratakan keseluruh bahagian ketiak
✔Biarkan krim tersebut tanpa perlu bilas
✔Tidak perlu pakai deodoran sebab krim ini sudah mengandungi deodoran
❌jangan pakai selepas bercukur

#kosmetikmurahkelantan #kosmetikmurah #kosmetiktermurah #kosmetikmurahkelate #ceklawa #ceklawakrimketiak #ceklawaborong #ceklawamurah #ceklawapemutihketiakmurah #ceklawakrimpemutihketiakmurah #produkkecantikanmurah #kosmetikborong #kosmetikborongmurah #kosmetikborongkelate

RM30
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK/CELAHAN
Ready stock !

KELEBIHAN CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK
🍁 100% ekstrak herba semulajadi seperti ekstrak teh hijau,timun,ekstrak lemon dan aloe vera.
🍁 Kaya dengan Vitamin C dan mineral.
🍁 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
🍁 Menanggalkan sel-sel kulit mati.
🍁 Menjadikan kulit yang semakin cerah dengan tona yang sekata.
🍁 Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut.
🍁 Dapat melembabkan kulit secara semulajadi.
🍁 Berbau wangi.

CARA GUNA CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK
🍃 Gunakannya selepas mandi disebelah pagi dan malam.
🍃 Pastikan lap kering bahagian bawah lengan terlebih dahulu.
🍃 Sapukan dan ratakan Cek Lawa dikeseluruhan bahagian ketiak.
🍃 Biarkan krim Cek Lawa tanpa perlu dibilas, ia bertindak sebagai deodoran memberi bau wangi dan kering pada tubuh sepanjang hari.
.
#ceklawa #ceklawamurah #krimketiak #tipsketiakcerah #ketiakgelap #tipskecantikan #petuaketiakcerah #ceklawaoriginal #nanolightenercream #nanolightenercreamdianz #nanoremovalcream #nanoremovalcreamdianz #vitaminc #daki #tonerbuangdaki #tonerdaki #tonerpelunturdaki #belvya #ketiakgebu #norahwax #hairremoval #hairremovalcream #azanisscarserum #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

No no no! Sentiasa mulakan dengan yg baru. Semangat baru. BIG WHY BARU. Perbaiki menjadi lebih baik. .
#ceklawa #buangbulu #cerahkan

Pek jimat toner + Krim cerah ketiak
.
Tag gegurls atau boboys yg nak hilangkan gelap2 di celah2 tu 🙋
.
#ceklawa #hilangkandaki #buangbulu

❤️Sapa yg belum dapatkan #tonerdaki ni cepat angkat tangan. Hihi
Semua cust ain puas haty sangat sangat lepas cuba sendiri toner ni tau. Sekali spray je berkepuk kepukk daki keluar
. .
Sapa yg betul betul sesuai pakai toner ni:
💜 Yang struggle dgn masalah daki daki
💜 Yang dahh penat sental baju bhg kolar yg terlekat dakidaki tuu
💜 Yang lepas pregnant, TAPI kesan hitam dan daki still ada di bhg chelahan
💜 Yang maluuu dgn cik somi sbb badan penuh daki daki
💜 Yang dakinya sudah tahap BERKERAKK

Haaa. Ada tak faktor2 dekat atas?
Kalau ada cecepat wasep ain okay. Nah, ain letak LINK WASAP ain sekali

www.wasap.my/60189059153

#ceklawa
#tonerdaki
#twolayerwhiteningsoap
#sunburn
#dakidaki
#sabuntanggaldaki
#underamkit
#cassialeaf

www.effatihah.com
.
CEK LAWA .
🌀🌀🌀🌀🌀
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
🌀100% ekstrak herba semulajadi.
🌀kaya dengan vitamin c dan mineral.
🌀Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
🌀Mencerna sel-sel kulit lama. #effatihah
🌀Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata. #effatihah
🌀Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut. #effatihah
🌀Dapat melembabkan kulit
🌀Bau yang wangi.
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
CARA PENGGUNAAN
.
🌀 Pastikan ketiak di lap dgn kain bersih sehingga kering. #effatihah
🌀Calit sedikit krim cek lawa.
🌀Sapu dan ratakan seluruh bahagian ketiak dan biarkan krim tersebut tanpa dibilas.
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
🌀🌀🌀🌀🌀
.
#ceklawa#ceklawamurah#ceklawaborong#ceklawamurahori#ceklawaborongmurah#ceklawaoriginal#ceklawamurahborong#effatihah#krimpemutihketiak#krimpemutihketiakmurah#krimpemutihketiakceklawa#pemutihketiakborong#pemutihketiakmurah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahoriginal#kosmetikmurahmalaysia#kosmetikborongmalaysia#pemborongtermurah#pemborongkosmetikmurah#mekapartismalaysia#sayajualmurah#evelinhairremoval#dianzremovalcream#honeywax#losyencheta#krimceklawaskrimceklawamurah#uitmshahalam

#LAKUKERAS
.
PEK JIMAT.
.
JIMAT RM12
.
CERAH KETIAK + HILANGKAN DAKI.
.
PERFECT KOMBO!
.
terus whatsapp kak Eshal ya 016.635.9405 😘

Korang nak SET LENGKAP #CEKLAWA dari buang bulu + cerahkan balik kulit + hilangkan daki2? .
#ceklawa ada solusinya dan boleh bantu uolss 👍
.
Tag sahabat anda yg tengah cari produk ni.

Most Popular Instagram Hashtags