#cegahjeragat

1091 posts

TOP POSTS

,WAHHH hati customer ala Senang😄😄jeragat yang bersarang sulaaa hilang😍😍⬇⬇⬇⬇.
"jeling komen!"
Nak order? WM 014-5372374
#serumemas😍😍 #serummagic
#cegahjeragat
#fenomenaputihmulus
#mukolawo

Jangan sentap kalau kawan2 tanya "ehh muka kau banyak bintik2 ,naik jeragat lah aku tengok!! Berpeta je muka kau !" Jangan biarkan masalah jeragat menginap diwajah !! Jom mulakan rawat dengan Honey Blink Beauty !! Diusia yg muda & semakin berusia ni lah kita kena rawat dgan cepat !! Jeragat bukan mcm jerawat tau, makan masa uolls !
Kalau tak bertindak sekarang,bila lg nak bertindak ?? Jom cuba Set Asas serendah RM130 jer tahan 1-2 bulan uolls !!
Utk advance item boleh cuba serum botox Evo sbotol RM25 sajo !! Meh click sini :
Www.wasap.my/60132268797

#naturalbeauty #cegahjeragat #honeyblinkbeauty #empirefeacreation

Ini adalah cara-cara penggunaan serum passion😍😍
.
Pastikan anda apply seleps mandi,
.
Konsisten guna pagi dan malam setiap hari
.
#flawlesswithpassion #menegangkankulit #menganjalkankulit #cegahjerawat #cegahjeragat

Hi semua😍😍 Pernah pakai sun protector tak?
Wajib tau untuk mengekalkan keanjalan kulit.. Kulit yg tidak di lindungi akan mudah terdedah kepada masalah kulit kering dan berjeragat... AWAS! Jeragat tidak dapat dihilangkan... 😭😭😭 Kenapa spf ni ada nombor? Spf15..spf 35..spf 50.. 🤔🤔
Ini menunjukkan lama mana anda berada di bawah pancaran matahari.. Kalau berada dalam bangunan dan tempat berekon spf 15 adalah memadai.. Jomm wasap nani untuk keterangan lanjut😘😘
Nani 018-3681006
wasap.my/60183681006

#spf #sunprotector #cegahsebelumparah #jagamuka #awetmuda #mentenayu #cegahjeragat #kulitkering #wajibspf #marykaybeautyconsultant
#marykaytaiping #marykaykamunting #marykaycod #freegift #codtaiping #codkamunting

Awak dah cuba belum ?

Ruginyaa kalau belum cuba . Malu kat lelaki . .
Dah terlalu ramai lelaki jd #MyleaLover skrg . Rugi kalau awk lepas peluang nk dptkan kulit yg cantik

[Pudarkan JERAGAT Secara Selamat] 🤔
.
.

Kulit manusia ni unik
Ade yg tebal ada yg mmg dilahirkan nipis
Ada yg sel kulit cpt tumbuh
Ada yg plak yg sel lmbat tumbuh .
Jeragat sndiri pun bukan terbentuk semalam, or kelmarin tp bertahun2 duduk dlm kulit. Secara logiknya nk hilangkan 100% benda yg dah duduk dlm kulit bertahun2 mmg ambik masa. .
.

Tak pernah miss pakai Melacep Ultimate Serum utk pudarkan jeragat & parut jerawat yg ada, also menghalang jeragat baru timbul.
Yg penting rawat kulit sebelum terlambat. Biar lambat asalkan PRODUCT tu selamat 💋
.
.

Sekian sahaja tips penjagaan muka utk mlm ni 💆
.
0122402012
#mkshai #marykaybanting #marykayselangor #marykaypetalingjaya #marykaysarawak #produkbotanikal #cegahjeragat #produkselamat

~Due to allergic and wrong consumption of product my face have to deal with rashes with itchiness.After a week consume my royal glow,alhamdulillah my face getting better day by day..Thank you to royal glow..hip hip horey..#royalglowwithoutmakeup#yousavedme#ilovemyskin~@fazreena_ismail
.
.
Masih ragu2 dengan keberkesanan Royal Glow? Jgn risau, #royalglow ada kelulusan KKM&GMP❗️Korang kena cuba amalkan pemakanan #royalglowskinsupplement baru korang percaya sejauh mana kebaikannya. .
Makan dulu baru korang tahu tau. Korang boleh tgk #testimoniroyalglow . 😘
.
Boleh DM/WA 0122766964
.
✅produk lakukeras
✅fast reply
✅post everyday
✅cod available
.
.

Kalau cuba set trial zarraz, jerawat dapat dirawat dengan mendalam dari pencucian sampailah treatment. .
.

Khas untuk u ols yang ada kulit yang amat2 bermasalah atau tersalah guna produk. .
.
Oily skin? NO MORE. Bebas mercury dan bahan2 kimia berbahaya. satu set trial hanya RM50 exc pos. Memang bajet. .
.
pSsttt. sfp 50 tak berminyak tau. Siap ada extract wild raspberry dan white lily. .
Nak cuba? Whatsapp je.
.
.
#SunblockSPF50 #cegahjeragat #sunburn #zarrazmalaysia #zarrazputrajaya #bebasjeragat #rawatjeragat #skincarenaturalmalaysia

Yang suka travel , kerja selalu kena keluar ke situ ke sini jumpa customer or suka buat outdoor activities , mesti kulit burn dan nampak kusam kan ? Tu mesti sebelum keluar tak pakai sun protector . Ye tak ? Sun protector ni bukan mekap , just perlindungan untuk kulit kita . Kalau anda tak suka mekap sekalipon , at least pakai la sun protector . Sun protector ni sangat penting untuk kulit kita untuk elakkan kedutan , jeragat , burn dan yang paling penting kanser kulit . .
.
Apa yang special dengan SUN PROTECTOR SPF 35 / PA+++ ni ?
.
1. Kulit anda akan dilindungi 97% dari UVA & UVB . Kalau anda menggunakan spf lebih dari 35 , kulit akan jadi lebih berminyak . Ianya memberikan perlindungan lebih dari 8 jam . PA+++ adalah highest UVA indication rating . So , ianya sangat sesuai untuk kulit anda .
.
2. Ianya akan mencegah jeragat . Kalau anda tak pakai apa2 sun protector , kulit akan senang ditumbuhi jeragat . Dah la jeragat ni susah untuk hilang . Kalau ada produk yang boleh menghilangkan jeragat , you should be careful ! .
.
3. Teksturnya sangat halus . Ia akan terus meresap ke dalam kulit anda tanpa memberi rasa "berat" pada wajah . Ia jugak tak kan menyumbatkan pori anda (non-comedogenic)
.
4. Sun protector ni dicadangkan oleh Skin Cancer Foundation . So , pastinya selamat untuk kulit anda 👍
.
Jangan tunggu kulit dah rosak , baru nak cari protector ye . Mencegah tu lebih baik dari mengubati . Start from now ! .
.
Khalilah | 019-9947933 👩📱
www.wasap.my/60199947933
Mary Kay Beauty Consultant
.
#TAKBOLEHCOPYAYATNGAMBAR #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykaykotabharu #marykaytanahmerah #marykayrantaupanjang #marykayproduct #marykayskincare #sunprotectorspf35 #uvprotection #sunscreen #sunprotector #spf35 #produkkecantikan #cegahjeragat #bazaarpaknil #koleksiraya2017

MOST RECENT

Awak dah cuba belum ?

Ruginyaa kalau belum cuba . Malu kat lelaki . .
Dah terlalu ramai lelaki jd #MyleaLover skrg . Rugi kalau awk lepas peluang nk dptkan kulit yg cantik

[Pudarkan JERAGAT Secara Selamat] 🤔
.
.

Kulit manusia ni unik
Ade yg tebal ada yg mmg dilahirkan nipis
Ada yg sel kulit cpt tumbuh
Ada yg plak yg sel lmbat tumbuh .
Jeragat sndiri pun bukan terbentuk semalam, or kelmarin tp bertahun2 duduk dlm kulit. Secara logiknya nk hilangkan 100% benda yg dah duduk dlm kulit bertahun2 mmg ambik masa. .
.

Tak pernah miss pakai Melacep Ultimate Serum utk pudarkan jeragat & parut jerawat yg ada, also menghalang jeragat baru timbul.
Yg penting rawat kulit sebelum terlambat. Biar lambat asalkan PRODUCT tu selamat 💋
.
.

Sekian sahaja tips penjagaan muka utk mlm ni 💆
.
0122402012
#mkshai #marykaybanting #marykayselangor #marykaypetalingjaya #marykaysarawak #produkbotanikal #cegahjeragat #produkselamat

Hi semua😍😍 Pernah pakai sun protector tak?
Wajib tau untuk mengekalkan keanjalan kulit.. Kulit yg tidak di lindungi akan mudah terdedah kepada masalah kulit kering dan berjeragat... AWAS! Jeragat tidak dapat dihilangkan... 😭😭😭 Kenapa spf ni ada nombor? Spf15..spf 35..spf 50.. 🤔🤔
Ini menunjukkan lama mana anda berada di bawah pancaran matahari.. Kalau berada dalam bangunan dan tempat berekon spf 15 adalah memadai.. Jomm wasap nani untuk keterangan lanjut😘😘
Nani 018-3681006
wasap.my/60183681006

#spf #sunprotector #cegahsebelumparah #jagamuka #awetmuda #mentenayu #cegahjeragat #kulitkering #wajibspf #marykaybeautyconsultant
#marykaytaiping #marykaykamunting #marykaycod #freegift #codtaiping #codkamunting

🐝 Details & Testimoni Produk HBB 🐝:
Jangan sentap kalau kawan2 tanya "ehh muka kau banyak bintik2 ,naik jeragat lah aku tengok!! Berpeta je muka kau !" Jangan biarkan masalah jeragat menginap diwajah !! Jom mulakan rawat dengan Honey Blink Beauty !! Diusia yg muda & semakin berusia ni lah kita kena rawat dgan cepat !! Jeragat bukan mcm jerawat tau, makan masa uolls !
Kalau tak bertindak sekarang,bila lg nak bertindak ?? Jom cuba Set Asas serendah RM130 jer tahan 1-2 bulan uolls !!
Utk advance item boleh cuba serum botox Evo sbotol RM25 sajo !! Meh whatsapp :
0136830384

#naturalbeauty #cegahjeragat #honeyblinkbeauty #Teamempirechimoyrich # #chimoygroup #stokisthbb #stokishoneyblink #honeyblinkseremban
#jom whatsapp

Most Popular Instagram Hashtags