#cegahjeragat

MOST RECENT

Sebenarnya yunk....tindak balas terhadap penggunaan masker dari kunyit asli mmg akan timbulkan rasa gatal , pedih2 , panas , kekuningan pada kulit serta kemerahan...
☝🏽☝🏽
Ini adalah kesan2 tindak balas dan detox kulit pada penggunaan masker yg berasaskan kunyit asli....sis tidak perlu takut dan risau...kerana ia tidak mendatangkan kesan sampingan dan bersifat sementara saja sis....
.
Jadi lepas ni kalau sis ada rasa mcm gatal ke...pedih ke...ataupun panas...just relax dan teruskan pemakaian masker ni....everthing is okey...normal...👌🏼 #qunyit_masker
#masker
#rawatjerawat
#cegahjeragat

Selamat maghrib gais, .
Nak share 🙋🙋tentang soya ESP selamat diamalkan yang kaya dengan rendah lemak tanpa kolesterol:
.
Berminat nak mencuba,nak sembang tepi pun boleh,nak risik2 dulu pn tak ape 😉😉
.
Klik link ws ⤵📲
.
Http://www.wassap.my/60135008558
.
#shakleeespmurah#shakleeespterbaik
#shakleeeffect#gebugebassatubadan
#cun#cegahjeragat#cegahjerawatdegil
#slimmelimm#kenyangperut#gastrik#kehamilan#flawlessskin#milkboostershakleeesp#fazura#fattahaminz#kuatkanrahim#kuatkankukudanrambut#puasa#Shakleeperak#shakleemalaysia#setgastrikshaklee#posseluruhperak#PosseluruhMalaysia

Hai korang,
.
Selamat petang gais, 😉😉
.
Adibah nak share tentang sebab ke5 soya ESP selamat diamalkan:😚😚
.
Moh la teman grab ESP Yang Tengah Promo nie 😊
.
Berminat nak mencuba,nak risik2 dulu pn boleh,
.
Klik link ws ⤵📲
.
Http://www.wassap.my/60135008558
.
#ShakleeEsp#esppromosiapril#gebugebassatubadan#flawlessskin#Slimmelimm#cegahkolesterol#cegahjeragat#cegahjerawatdegil#cantik#cun#rampingkurusmenawan#kenyangperut#gastrikhilang#resdung
#fazura#fattahaminz#milkboostershakleeesp#kehamilan#ShakleePerak#PosseluruhMalaysia#PosseluruhPerak

*CARA GUNA Air Akar Kayu*👇 ✅ *Masalah Resdung*👉 Titiskan pada putik kapas (cotton bud) dan masukan kapas itu ke dalam telinga/hidung dan tunggu sehingga tindak balasnya. Kalau ada kesan geli atau gatal, ianya sedang mematikan hama resdung tersebut. ✅ *Jerawat / Jeragat* 👉Titiskan pada jari dan sapukan pada dot dot, tempat bermasalah itu ( *Tak perlu sapu 1 muka* ) ✅ *Luka2 ringan / masalah kulit / panau / cekam dan cagu*
👉hanya perlu titiskan pada tempat yang bermasalah. ======================
👉 Ianya juga baik untuk :- ▶ *Kecutkan jerawat*
▶ *Kurangkan jeragat*
▶ *Panau*
▶ *Kayap*
▶ *Kulit makan air* ▶ *Kuku cekam/cagu* ▶ *Segala jenis penyakit kulit* ====================== ▶ InsyaAllah berkesan, Guna secara konsisten. Ini adalah Formula Tradisioanal Turun Temurun ◀ 💥GUNALAH TANPA WAS WAS. 💥PRODUK BUATAN BUMIPUTERA. 💥KEGUNAAN LUARAN SAHAJA 💥JANGANN MINUM,JANGAN TERKENA PADA MATA.

#tipskulitsihat
#jomsihat
#cegahjerawat
#cegahjeragat
#panau
#kukurosak

Qunyit Gold Cleanser by Leeya Beauty ni semakin hari semakin mendapat tempat di hati ramai orang.
Effect yang luar biasa. Selain membersih wajah sekaligus dapat merawat wajah tau. Siap ada ibu kunyit, kayu manis, madu lebah, minyak pokok teh, minyak kelapa dara dan banyak lagi.
Memang best! Harga mampu milik jugak juz RM25 jurr dengan kandungan 35ml taw awak.
Whatsapp www.wasap.my/601114701364

#cleanserqunyit #cleanser #cleansertumeric #cegahjerawat #cegahjeragat

Belian 5 Botol treaplus dengan harga promosi....
5 Botol hanya rm 260.
#promosi
#treaplusvitamin
#pilputihjepuncharms
#cegahjeragat
#tonatidaksekata
#halalproduk

Regrann from @saudagar.awet - We deliver. Order minyak Argan Morocco
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@saudagar.awet @adiratna.botanicals @minyakargan.morocco ORGANIC CERTIFIED MINYAK ARGAN MOROCCO ⏺ Ni 100% Pure Pati Argan Oil, BUKAN SERUM. 👍 Tak Melekat Tak Melekit macam letak kanji di muka macam pakai minyak argan yg di blend semula tu 👌 Silky lightweight minyak sekejap aja. Bila time nak tidur tu, kita apply kita bangun dan rasa macam dough donut gebu ELASTIC kenyal sensation.
.
#AdaBezaMinyakPatiArgan_vs_Serum
#NotSerumNotElixirNotAmpoules
OFFERING MOROCCO ARGAN OIL @
MOROCCAN 'LIQUID GOLD' 💎 JaneOfAllTrades #carirezeki
.
#minyakarganmalaysia #patiarganmalaysia #minyakpatiarganmalaysia #arganoilmalaysia #minyakarganorganicmalaysia
#hilangkanparut #cegahjeragat #antiaging #freckles #crackedheels #hairtreatment #hairloss #hairfall #skintreatment #stretchmarks #rambutgugur #jeragat #cegahjerawat #moroccoarganoil #minyakarganmorocco #minyakargan #patiargan #minyakpatiargan #minyakarganorganic #patiarganorganic #moroccanarganoil #arganoil

Kombo ESP & VITA C ni memang hot!🔥🔥 ESP (tahan dalam 2 bulan) 💕 Memperbaharui sel kulit skaligus menjadiikan sel kulit lebih sihat 💕 Menjadikan kulit lebih berseri dan segar 💕 Menganjalkan kulit dan kulit jadi gebu 💕 Mengawal pertumbuhan jerawat 💕 Memudarkan bekas-bekas parut dan jerawat 💕 Menstabilkan hormon wanita 💕 Mempercepatkan proses penyembuhan luka 💕 Mengurangkan strechmarks
VITAMIN C (tahan 6 bulan..woww 😎) 🍊 Tinggi dengan antioksidan 🍊 Imun booster 🍊 Membantu dalam penghasilan kolagen 🍊 Menghalang kenaikan jerawat di kulit 🍊 Mengurangkan kesan parut & kedutan 🍊 Menghilangkan sunburn 🍊 Menjadikan kulit lebih cerah dan pinkish 🍊 Melindungi kulit dari radiasi matahari 🍊 Mencegah pembentukan jeragat 🍊 Mengelakkan kulit kering dan kusam
Yatt
014-5311052

#shakleejbmurah #shakleenusajaya #shakleemedini #shakleelover #sayajualsahklee #sayajualmurah #vitaminmurah #espmurah #vitamincmurah
#sunburnhilang
#pembentukankologen
#jerawatkecut
#kulitkusam
#cegahjeragat
#kulitkeringhilang
#stabilkanhormin
#tinggiantioksida

Nie sun protection 🌞 Yanti...memang dah tak risau bila "terpaksa" kena matahari 🤣
.
Day Solution SPF35/PA+++! So tak perlu risau dengan sinaran uv jahat 😨
.
.
Yang pasti tekstur krim yg tidak melekit, sangat ringan, cepat meresap, tidak meninggalkan kesan bminyak pada kulit dan semestinya kulit tampak lebih berseri. .
Sapa nak cuba?? Text me 👌🏻
www.wasap.my/60199239942
#cegahjeragat
#cegahkulitrosak
#sinaruvmerbahaya
#baikikerosakanwaktusiang

Serum mylea skrg berwajah baru. Kesan lebih WOW.
.
.
Knp?
.
.
Ala , sebab ada advance formula dlm serum skrg. .
.
Korang patut cuba @mylea.my ye!

Ada yg tak sempat grab COMBO 2018? .
.
Boleh grab sekarang dgn @mylea.my sebelum promosi ditamatkan. .
Jangan simpan jeragat lelame sangat! Malu kat pasangan. .
.
.
Tengok testimoni di @mylea.testimonial

Mary Kay Skinvigorate Cleansing brush & Botanical Effect Cleanser ada dalam CLEO TOP 80 EDITOR'S PICKS 2017 ❤

Uols tau x, sangat berbaloi ada cleansing brush ni. Sebabnye.
❤berputar 400kali/minit, membersih makeup 85% lagi bersih dari tangan!
❤ bukan dapat satu, dapat 2 kepala berus. Satu berus boleh pakai selama 3 bulan!
❤dapat sekali bateri, dapat je terus boleh pakai!
❤Warranty 1 tahun!
Best ke BEST?

Mary Kay Beauty Consultant
Berminat wsp sini.
Www.wasap.my/+60132988748/Marykay

#marykaymalaysia
#marykaypahang
#marykaypekan
#marykayrompin
#skinvigoratecleansingbrush
#promomarykay
#selkulitmati
#menanggalkanselkulitmati
#sisakotoranmakeup
#jimat
#promosi
#discountharga
#promosisetcombo
#mukabersih
#kulitmukabersih
#kulitsihat
#kulitcantik
#rawatkulitkusam
#cegahjeragat
#hilangkanjeragat
#hilangkanjerawat
#limitededition
#jimatmasa
#cepat
#berkesan

Qunyit Gold Cleanser by Leeya Beauty ni semakin hari semakin mendapat tempat di hati ramai orang.
Effect yang luar biasa. Selain membersih wajah sekaligus dapat merawat wajah tau. Siap ada ibu kunyit, kayu manis, madu lebah, minyak pokok teh, minyak kelapa dara dan banyak lagi.
Memang best! Harga mampu milik jugak juz RM25 jurr dengan kandungan 35ml taw awak.
Whatsapp www.wasap.my/601114701364

#cleanserqunyit #cleanser #cleansertumeric #cegahjerawat #cegahjeragat

Qunyit Gold Cleanser by Leeya Beauty ni semakin hari semakin mendapat tempat di hati ramai orang.
Effect yang luar biasa. Selain membersih wajah sekaligus dapat merawat wajah tau. Siap ada ibu kunyit, kayu manis, madu lebah, minyak pokok teh, minyak kelapa dara dan banyak lagi.
Memang best! Harga mampu milik jugak juz RM25 jurr dengan kandungan 35ml taw awak.
Whatsapp www.wasap.my/601114701364

#cleanserqunyit #cleanser #cleansertumeric #cegahjerawat #cegahjeragat

Qunyit Gold Cleanser by Leeya Beauty ni semakin hari semakin mendapat tempat di hati ramai orang.
Effect yang luar biasa. Selain membersih wajah sekaligus dapat merawat wajah tau. Siap ada ibu kunyit, kayu manis, madu lebah, minyak pokok teh, minyak kelapa dara dan banyak lagi.
Memang best! Harga mampu milik jugak juz RM25 jurr dengan kandungan 35ml taw awak.
Whatsapp www.wasap.my/60135084316

#cleanserqunyit #cleanser #cleansertumeric #cegahjerawat #cegahjeragat

[ TIPS ELAK JERAGAT MEMBIAK ]
.
Perkongsian bersama untuk pengguna-pengguna produk LORABEAUTY dan kepada yang baru mahu mencuba produk #GLITTERGLOWFOUNDATION & #SERUM_VITE
.
1. JANGAN pilih pencuci muka yang menghasilkan banyak buih.
Ia boleh merosakkan kulit.
2. JANGAN pilih bahan solek, losyen dan krim UV yang berminyak.
Ia menyebabkan liang tersumbat dan menggalakkan
pertumbuhan jerawat.
3. JANGAN biarkan kulit terdedah kepada cahaya matahari daripada
jam 11 pagi hingga 3 petang. Jika tak dapat dielakkan, gunakan
krim UV yang mengandungi SPF 30 ke atas untuk melindungi
muka.
4. JANGAN gunakan produk kosmetik yang mengandungi bahan
perosak kulit. Kulit memang cepat putih tapi ia disebabkan oleh
merkuri yang tinggi dalam kandungan produk.
.
Apa yang akan terjadi? Lama-kelamaan bintik hitam akan mula tumbuh dan susah hilang walaupun dengan rawatan laser sekalipun.
.
P/S : Nak selamat haruslah mempercayai produk berasaskan 100% organik & mempunyai lulusan KKM.
.
Guna Pakai la PRODUK LORABEAUTY ni insyaAllah Berkesan, HALAL, BERSIH & SUCI👍😉
.
Dimana boleh dapatkan produk lorabeauty ni?
.
Wsp qillah utk pembelian@pertanyaan di : 👉 0135098462 👈

@@sis Tinggalkan number fon dibawah skrg !
.
#cegahjeragat
#cegahJerawat
#glitterglowdfoundation
#serumVite
.
LIKE & SHARE okeyy

Mary Kay Skinvigorate Cleansing brush & Botanical Effect Cleanser ada dalam CLEO TOP 80 EDITOR'S PICKS 2017 ❤

Uols tau x, sangat berbaloi ada cleansing brush ni. Sebabnye.
❤berputar 400kali/minit, membersih makeup 85% lagi bersih dari tangan!
❤ bukan dapat satu, dapat 2 kepala berus. Satu berus boleh pakai selama 3 bulan!
❤dapat sekali bateri, dapat je terus boleh pakai!
❤Warranty 1 tahun!
Best ke BEST?

Mary Kay Beauty Consultant
Berminat wsp sini.
Www.wasap.my/+60132988748/Marykay

#marykaymalaysia
#marykaypahang
#marykaypekan
#marykayrompin
#skinvigoratecleansingbrush
#promomarykay
#selkulitmati
#menanggalkanselkulitmati
#sisakotoranmakeup
#jimat
#promosi
#discountharga
#promosisetcombo
#mukabersih
#kulitmukabersih
#kulitsihat
#kulitcantik
#rawatkulitkusam
#cegahjeragat
#hilangkanjeragat
#hilangkanjerawat
#limitededition
#jimatmasa
#cepat
#berkesan

🍑SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH LIMITED EDITION IN PURPLE🍑
.

Brush yg sgt lembut.. sesuai smua jenis kulit terutama kulit sensitif.. hujung yg membulat membolehkannya digunakan untuk membersihkan wajah daripada: ✔ sel-sel mati dgn berkesan sehingga 85%
✔Black dan white head pd kulit
✔sisa2 kekotoran dan makeup ✔dpt menjimatkan cleanser anda👍🏼 Yang paling best bulan ni dapat jimat 10% less apabila purchase skinvi dengan cleanser. Salah satu sebab apa cleanser Mary Kay lambat habis kerana guna skinvi ni la. Dah la guna sikit je cleanser tambah pulak lagi bersih daripada cuci dengan tangan.

Mary Kay Beauty Consultant
Berminat wsp sini.
Www.wasap.my/+60132988748/Marykay

#marykaymalaysia
#marykaypahang
#marykaypekan
#marykayrompin
#skinvigoratecleansingbrush
#promomarykay
#selkulitmati
#menanggalkanselkulitmati
#sisakotoranmakeup
#jimat
#promosi
#discountharga
#promosisetcombo
#mukabersih
#kulitmukabersih
#kulitsihat
#kulitcantik
#rawatkulitkusam
#cegahjeragat
#hilangkanjeragat
#hilangkanjerawat
#limitededition

Most Popular Instagram Hashtags