#ccbs

MOST RECENT

.
.
Exfoliate. Apa tu?
.
.
Kalau tanya Merriam Webster dia bagitau maksudnya to remove the surface of in scales or laminae. .
.

Kalau tanya Dewan Bahasa dan Pustaka maksudnya vi (of skin, mineral, etc) terkelupas.
.
.
Hummm macam susah aje nak faham kan. Meh kami bagitau apa itu exfoliate dari segi bahasa skincare pulak. .
.
Exfoliate adalah sangat perlu untuk buang sel kulit mati. Kenapa pulak perlu buang sil kulit mati? Sebab sel kulit mati akan menghalang sel kulit muka kita daripada menyerap segala bahan yang kita sapu sebagai contoh essence atau serum atau moisturiser. .
.
So untuk dapatkan sel kulit yang sihat adalah sangat sangat perlu untuk exfoliate. .
.
Alaaa mana nak cari exfoliater? Tak perlu risau. Guna Herv Deep and Glow Exfoliater je. Dengan bau buah peach rasa macam duk gelek gelek buah peach atas muka 😍
.
.
#makeuplove #makeupaddict #makeup #meletop #cantikcantikbyshafarina #ccbs #makeuptutorial #makeupartist #makeuplover #livemakeup #beauty #girls #women #like4like #likeforlike #like4follow #likeforfollow #muaganu #muatganu #muamalaysia #malaysianproduct #localproduct #byshafarina #herv #exfoliate #hervexfoliater #bogelskin #koreanskin #mukatogel

Uma coleção maravilhosa essa de Cancún. ♥️♥️♥️♥️encantada com estas flores tbm 💕
Vem pra cá você também. Atendimento on-line via Whatsapp tem link na descrição dessa pág. .
.
.
#modafeminina #esperafeliz
# #vestidomidi
#mulheraxecutiva #namoda
#plussize #saias #blusa
#lookdoculto#lookdodia
#modacrista #icms#ccbs #fashion #compraonline #maanains #crentechick #tendencias #estilo#inspirações
#lookdefesta#listras #vestidolongo
#mulhermoderna.

Uma coleção maravilhosa essa de Cancún. ♥️♥️♥️♥️encantada com estas flores tbm 💕
Vem pra cá você também. Atendimento on-line via Whatsapp tem link na descrição dessa pág. .
.
.
#modafeminina #esperafeliz
# #vestidomidi
#mulheraxecutiva #namoda
#plussize #saias #blusa
#lookdoculto#lookdodia
#modacrista #icms#ccbs #fashion #compraonline #maanains #crentechick #tendencias #estilo#inspirações
#lookdefesta#listras #vestidolongo
#mulhermoderna.

GEEN GEKNOEI 🌲

Leuk schort om je mooie kerstkleding te beschermen.
Je shopt hem nu voor maar €8,95

Kom gezellig even naar de showroom, we zijn er tot 17.00 uur vandaag🌲

ZUIDDIJK 3 4771PB LANGEWEG
www.sfaera.nl
www.cosycornerbysfaera.nl

#kokkerellenzonderknoeien #keukenprinses #sfaera #cosycornerbysfaera #ccbs #showroom #kerst #christmas #happyholidays

KERST SHOPPEN🌲

Ben je nog op zoek naar een mooi, uniek kerstkado? Wij hebben weer vanalles op voorraad.
Kom gezellig aanwaaien🍃

We zijn tot 17.00 uur in de showroom aanwezig🌲

ZUIDDIJK 3 4771PB LANGEWEG
www.sfaera.nl
www.cosycornerbysfaera.nl

#sfaera #cosycornerbysfaera #ccbs #showroom #kerst #christmas #happyholidays #homedeco #homedecoration #inspohome #interiorinspiration #myhomevibe #vtwonen #vtwonenbijmijthuis

Lots of requests for this theme to be repeated, so here it is. Enjoy!
Link to the episode is in my bio #lego #moc #afol #tfol #bionicle #biogram #biotube #ccbs #toa

Devilman

Most Popular Instagram Hashtags