[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#cathydoll

167424 posts

TOP POSTS

Everyday Heroes! 🙏🌊🙌 Firefighters teamed up with beachgoers in Clearwater, Florida, to help three stranded manatees back into the Gulf of Mexico. The Clearwater Fire and Rescue Department posted the video to its Facebook page: "A great job was done by all -- firefighters and members of the public."
.
.
.
.
.
.
@animalz.planet @its_the_pets_world @animalsrealm
#puppygirl #cattedrale #puppyselfie #smalldog #dogsareagirlsbestfriend #muttstagram #kittysnuggles #kittensofig #kittylover #kittygirl #muttnation #petselfie #dogsncatslovers #dogdaysofsummer #cathkidstonindo #instandog #kittenspace #mongrel #puppysnuggles #pupoftheday #dogsofbrooklyn #petrescue #catsruletheworld #dogsweater #dogfriendly #cathydoll #animalpics #puppynaps #blackmouthcur #huntingdog

Tag a puppy lover ❤️
Credit: @grace_and_mae

Sexy soon breast cream by Cathy doll 75gr

Cream yang di khususkan untuk payudara dan bokong, yg pastinya bisa bikin kamu seksi!
.
✔Manfaat
-Membesarkan payudara dan bokong
-Mengencangkan payudara dan bokong
-Menghilangkan keriput pada daerah payudara
-Menghilangkan strechmark pada payudara dan bokong
-Mengangkat payudara dan bokong yg kendur
.
✔Cara pakai
1 hari minimal 2 kali, setiap selesai mandi. Di massage saat mengoleskan cream.
.

#sexysoon #sexysoonmurah #sexysooncream#sexysoonori #cathydoll #cathydolloriginal#cathydollindonesia #cathydollsexysoon#sexysooncream #sexysooncathydoll#pembesarpayudara #krimpayudara#creampayudara

พีเค, กันน์, โจเซฟ และ มอส กับโจทย์ Master Class กับการร้องและเต้น ใน MV เพลง "Tone Me Up" จาก Cathy Doll

#TheFaceMenThailand #CathyDoll @peeekks @gunnswis @josephxangelo @mos_pichet_00

NUDE ME LIP MATTE ขนาดจิ๋ว 2 กรัม ‼️ "แมทท์กว่าที่เคย สวยกว่าที่มี นู้ดมีลิปแมทท์" Cathy Doll Nude Me Liquid Lip Matte (Mini) 2g ราคา 89 ลิควิดลิปแมทท์สีนู้ดสุดฮิต 💄💋 แห้งเร็ว เม็ดสีแน่นชัด กลบสีปากเนียนสนิท เรียวปากสวยละมุน ติดทนนานมากเป็นพิเศษ ไม่หลุด ไม่ลอก ไม่เลอะขอบแก้ว ให้ลุคแมทท์ดูแพง มอบความแมทท์มากกว่าที่เคย คลาสสิคไปกับสีนู้ดสุดฮอตอันเป็นที่นิยมมากที่สุด สามารถเข้าได้กับทุกเฉดผิว พร้อมเพิ่มเสน่ห์ให้ริมฝีปากน่าดึงดูดใจกับทั้ง 4 เฉดสี ได้แก่ ... เบอร์ 04 สี Rose Bloom
เบอร์ 05 สี Peach Me
เบอร์ 07 สี Moss Rose
เบอร์ 09 สี Burgundy Red

#karmart #cathydoll #NudeMe #LiquidLipMatte #UniqueBeautySolution

Wanna play? @stefanostefano30

Hi Cathy Lovers! yang belum tau outlet kami di Gandaria City ,
Outlet ada di Ground Main Street Floor PC-1 ya 💋

www.cathydoll.co.id
#cathydoll #cathydollindonesia

Table top aesthetics and that sleek, natural do ✨ — with @karmartsclubsingapore and @cathydollsingapore.
_____________________
You guys know I'm not the best at make up but the Speed White CC Cream @cathydollsingapore carries is such a game changer for my skin. I tend to flush around my cheeks and sometimes my T-zone, just because. 😐 So the cc cream in green (shade 2) is perfect for me to reduce the redness and brighten up my skin! 😍 I really adore it and it smells so refreshing, did I mention it has SPF 50++ in it too? (That's like a 2-in-1, what a steal!)
Thank you for the amazing addition to my daily routine @karmartsclubsingapore and @cathydollsingapore! 💕
_____________________
#dreamgirlsg #karmartsclub #karmartsproduct #cathydoll #cathydollproduct

MOST RECENT

💗💗💗Встречайте очередную умопомрачительную новинку от Cathy Doll - шиммер+хайлайтер 2 в 1, Star Light Shimmer Cushion, 12 g 💞😋💞😋💞
Скоро новогодние праздники! 🌲🌲🌲А это означает, что пора задуматься о праздничном макияже! 🌟☄🌟☄🌟
Новинка от Cathy Doll шиммер+ хайлайтер - это универсальный кушон, который поможет сделать идеальный макияж, придать яркость и свежесть, подчеркнуть ваши индивидуальные особенности лица.
Кроме того, сочетание двух средств в одном удобном кушоне, всегда поможет вам создать потрясающий макияж в любом месте за считанные минуты. ☝Немного теории.
Что такое шиммер и хайлайтер? 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Шиммер - это средство, которое придает макияжу особый блеск в силу своего состава - блестящих частиц, которые обладают светоотражающим эффектом. Благодаря этим частицам кожа начинает сиять. Практически шиммер призван не только сотворить прекрасный макияж для вечеринки или приема, но и подчеркнуть красоту черт лица, придать некий шарм с помощью блеска.
Хайлайтер - предназначен для выделения отдельных частей лица.
Хайлайтер помогает скрыть морщинки, подчеркивает рельеф лица, придает эффект свежести и сияния.
Наносится хайлайтер на выступающие части лица — скулы, спинку носа, контур губ.
#karmart #cathydoll #шиммер #хайлайтер #макияж #красивыймакияж ростов#красота#красотка

Gaya makeup setiap wanita ternyata kebanyakan terinspirasi dari suasana hati mereka dan tentunya bersinggung dengan aliran / genre music kesukaan mereka lho gals, kamu pun pasti pernah terinspirasi gaya makeup dengan music yang sering kamu dengerin juga kan ?

> Gaya makeup wanita kebanyakan terinspirasi dari aliran music seperti rock, classic, atau pop yang identic dengan K-Pop khas Korean Style gitu. Untuk mengaplikasikan masing-masing gaya makeup dengan genre yang ada ternyata gak sulit, kamu cukup memperhatikan beberapa detail utamanya aja nih yaitu area mata dan bibir, untuk lebih lengkapnya yuk simak cara makeup sesuai dengan genre musik kamu :

CODE #VOUCHER: INSTADISKON

https://cathydoll.co.id/beautytips-detail/makeup-harian-disesuaikan-dengan-kepribadian---genre-musik-kamu/288
.
#cathydollindonesia #karmart #cathydoll #aacream #bbcream #cccream #foundation #cream #makeup #korea #aacushion #facemask #facecare #beautiful #girl #blogger #liptint #masker #skincare #watersplash #ready2white #whitener #beauty

‼️ของแท้‼️
💖cathy doll คุชชั่นบรัชออน สีสวย ตลับเดียวได้ถึง 2 สี รีวิวแน่นมากกกก 🚩ตลับละ 230฿
#คูชั่น #งานแท้ #เครื่องสำอางของแท้ #เครื่องสำอาง #คุชชั่นบรัชออน #คุชชั่นบรัช #cathydoll #cosmetics #cosmeticthailand

‼️ของแท้‼️
💖cathy doll คุชชั่นบรัชออน สีสวย ตลับเดียวได้ถึง 2 สี รีวิวแน่นมากกกก 🚩ตลับละ 230฿
#คูชั่น #งานแท้ #เครื่องสำอางของแท้ #เครื่องสำอาง #คุชชั่นบรัชออน #คุชชั่นบรัช #cathydoll #cosmetics #cosmeticthailand

SNOW CAPSULE
💸Price : RM30 SM
📮 Add pos rm8 sm/ rm10 ss
📲 Berminat boleh whatsapp 0182488550.
.
.
FDA : 10-1-6010046064
.
Kelebihan : - Serbuk vitamin dicampur dengan lotion dalam bentuk kapsul
- produk yang unik
- mencerahkan kulit
- kesan akan nampak seawal 5 hari
- menggunakan ekstrak dingin seperti arbutin, vitamin B3
- selamat digunakan
- halal
- hasil mantap walaupun yang bekulit gelap
- kulit tidak akan berubah gelap jika berhenti menggunakan
.
Cara penggunaan :
keluarkan kapsul, campurkan serbuk vitamin dengan lotion dan sapukan seluruh tubuh.
1 kapsul bole di gunakan sekali untuk kesan lagi cepat atau boleh guna 2-3 kali.
pagi, mesti guna sunscreen. . ** untuk penggunaan luar saja, jangan di makan
.
30 biji tuk sebulan..❤
.
#originalcathydollmurah #cathydoll #cathydollmalaysia #cathydollmurah #bazarmalaysia #onlineshop #bazarpaknil
#adbomalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkthailandoriginal #produkthailand #snowcapsule #gluta #glutafrozen

SNOW CAPSULE
💸Price : RM30 SM
📮 Add pos rm8 sm/ rm10 ss
📲 Berminat boleh whatsapp 0182488550.
.
.
FDA : 10-1-6010046064
.
Kelebihan : - Serbuk vitamin dicampur dengan lotion dalam bentuk kapsul
- produk yang unik
- mencerahkan kulit
- kesan akan nampak seawal 5 hari
- menggunakan ekstrak dingin seperti arbutin, vitamin B3
- selamat digunakan
- halal
- hasil mantap walaupun yang bekulit gelap
- kulit tidak akan berubah gelap jika berhenti menggunakan
.
Cara penggunaan :
keluarkan kapsul, campurkan serbuk vitamin dengan lotion dan sapukan seluruh tubuh.
1 kapsul bole di gunakan sekali untuk kesan lagi cepat atau boleh guna 2-3 kali.
pagi, mesti guna sunscreen. . ** untuk penggunaan luar saja, jangan di makan
.
30 biji tuk sebulan..❤
.
#originalcathydollmurah #cathydoll #cathydollmalaysia #cathydollmurah #bazarmalaysia #onlineshop #bazarpaknil
#adbomalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkthailandoriginal #produkthailand #snowcapsule #gluta #glutafrozen

SNOW CAPSULE
💸Price : RM30 SM
📮 Add pos rm8 sm/ rm10 ss
📲 Berminat boleh whatsapp 0182488550.
.
.
FDA : 10-1-6010046064
.
Kelebihan : - Serbuk vitamin dicampur dengan lotion dalam bentuk kapsul
- produk yang unik
- mencerahkan kulit
- kesan akan nampak seawal 5 hari
- menggunakan ekstrak dingin seperti arbutin, vitamin B3
- selamat digunakan
- halal
- hasil mantap walaupun yang bekulit gelap
- kulit tidak akan berubah gelap jika berhenti menggunakan
.
Cara penggunaan :
keluarkan kapsul, campurkan serbuk vitamin dengan lotion dan sapukan seluruh tubuh.
1 kapsul bole di gunakan sekali untuk kesan lagi cepat atau boleh guna 2-3 kali.
pagi, mesti guna sunscreen. . ** untuk penggunaan luar saja, jangan di makan
.
30 biji tuk sebulan..❤
.
#originalcathydollmurah #cathydoll #cathydollmalaysia #cathydollmurah #bazarmalaysia #onlineshop #bazarpaknil
#adbomalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkthailandoriginal #produkthailand #snowcapsule #gluta #glutafrozen

SNOW CAPSULE
💸Price : RM30 SM
📮 Add pos rm8 sm/ rm10 ss
📲 Berminat boleh whatsapp 0182488550.
.
.
FDA : 10-1-6010046064
.
Kelebihan : - Serbuk vitamin dicampur dengan lotion dalam bentuk kapsul
- produk yang unik
- mencerahkan kulit
- kesan akan nampak seawal 5 hari
- menggunakan ekstrak dingin seperti arbutin, vitamin B3
- selamat digunakan
- halal
- hasil mantap walaupun yang bekulit gelap
- kulit tidak akan berubah gelap jika berhenti menggunakan
.
Cara penggunaan :
keluarkan kapsul, campurkan serbuk vitamin dengan lotion dan sapukan seluruh tubuh.
1 kapsul bole di gunakan sekali untuk kesan lagi cepat atau boleh guna 2-3 kali.
pagi, mesti guna sunscreen. . ** untuk penggunaan luar saja, jangan di makan
.
30 biji tuk sebulan..❤
.
#originalcathydollmurah #cathydoll #cathydollmalaysia #cathydollmurah #bazarmalaysia #onlineshop #bazarpaknil
#adbomalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkthailandoriginal #produkthailand #snowcapsule #gluta #glutafrozen

SNOW CAPSULE
💸Price : RM30 SM
📮 Add pos rm8 sm/ rm10 ss
📲 Berminat boleh whatsapp 0182488550.
.
.
FDA : 10-1-6010046064
.
Kelebihan : - Serbuk vitamin dicampur dengan lotion dalam bentuk kapsul
- produk yang unik
- mencerahkan kulit
- kesan akan nampak seawal 5 hari
- menggunakan ekstrak dingin seperti arbutin, vitamin B3
- selamat digunakan
- halal
- hasil mantap walaupun yang bekulit gelap
- kulit tidak akan berubah gelap jika berhenti menggunakan
.
Cara penggunaan :
keluarkan kapsul, campurkan serbuk vitamin dengan lotion dan sapukan seluruh tubuh.
1 kapsul bole di gunakan sekali untuk kesan lagi cepat atau boleh guna 2-3 kali.
pagi, mesti guna sunscreen. . ** untuk penggunaan luar saja, jangan di makan
.
30 biji tuk sebulan..❤
.
#originalcathydollmurah #cathydoll #cathydollmalaysia #cathydollmurah #bazarmalaysia #onlineshop #bazarpaknil
#adbomalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkthailandoriginal #produkthailand #snowcapsule #gluta #glutafrozen

SNOW CAPSULE
💸Price : RM30 SM
📮 Add pos rm8 sm/ rm10 ss
📲 Berminat boleh whatsapp 0182488550.
.
.
FDA : 10-1-6010046064
.
Kelebihan : - Serbuk vitamin dicampur dengan lotion dalam bentuk kapsul
- produk yang unik
- mencerahkan kulit
- kesan akan nampak seawal 5 hari
- menggunakan ekstrak dingin seperti arbutin, vitamin B3
- selamat digunakan
- halal
- hasil mantap walaupun yang bekulit gelap
- kulit tidak akan berubah gelap jika berhenti menggunakan
.
Cara penggunaan :
keluarkan kapsul, campurkan serbuk vitamin dengan lotion dan sapukan seluruh tubuh.
1 kapsul bole di gunakan sekali untuk kesan lagi cepat atau boleh guna 2-3 kali.
pagi, mesti guna sunscreen. . ** untuk penggunaan luar saja, jangan di makan
.
30 biji tuk sebulan..❤
.
#originalcathydollmurah #cathydoll #cathydollmalaysia #cathydollmurah #bazarmalaysia #onlineshop #bazarpaknil
#adbomalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkthailandoriginal #produkthailand #snowcapsule #gluta #glutafrozen

Limited : Top Brown เลนส์สีน้ำตาลโค้ก สั่งทำพิเศษ ใกล้จะหมดแล้ววจ้าาาา
Line : @minilens (มี@ด้วยนะคะ)
ระวังสินค้าเลียนแบบ
❌ห้ามCopyรูปไปใช้เด็ดขาด❌
ใบอนุญาตเครื่องมือแพทย์ น.6/2559
คอนแทคเลนส์ #contactlens #kittykawaii #limited #นำเข้าจากเกาหลี #lollipops #candylens #minilens #cathydoll #บิ๊กอายตาโต #บิ๊กอาย #บิ๊กอายราคาถูก #บิ๊กอายเกาหลี #เลนส์กล้อง #กล้องฟรุ้งฟริ้งมือ2 #3cethailand

SNOW CAPSULE
💸Price : RM30 SM
📮 Add pos rm8 sm/ rm10 ss
📲 Berminat boleh whatsapp 0182488550.
.
.
FDA : 10-1-6010046064
.
Kelebihan : - Serbuk vitamin dicampur dengan lotion dalam bentuk kapsul
- produk yang unik
- mencerahkan kulit
- kesan akan nampak seawal 5 hari
- menggunakan ekstrak dingin seperti arbutin, vitamin B3
- selamat digunakan
- halal
- hasil mantap walaupun yang bekulit gelap
- kulit tidak akan berubah gelap jika berhenti menggunakan
.
Cara penggunaan :
keluarkan kapsul, campurkan serbuk vitamin dengan lotion dan sapukan seluruh tubuh.
1 kapsul bole di gunakan sekali untuk kesan lagi cepat atau boleh guna 2-3 kali.
pagi, mesti guna sunscreen. . ** untuk penggunaan luar saja, jangan di makan
.
30 biji tuk sebulan..❤
.
#originalcathydollmurah #cathydoll #cathydollmalaysia #cathydollmurah #bazarmalaysia #onlineshop #bazarpaknil
#adbomalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkthailandoriginal #produkthailand #snowcapsule #gluta #glutafrozen

OKAYA FOUNDATION yg menjadi pilihan MUA2 viral di Malaysia 😍😍😍
.
Yg bestnya bila pakai OKAYA ni, x perlu lagi pakai bedak dah, mmg menjimatkan masa & wang ringgit kita, dia juga x berminyak, so bila pakai takkan rasa melekit langsung, mmg best sgt2! Dan yg paling bagusnya OKAYA ni bila pakai, dia automatik akan jadi sekata dgn kulit kita, sbb tu OKAYA ni dikeluarkan tanpa bnyk code, dia mmg kluar 1 color sahaja yg boleh sesuai dgn semua skintone 😉😉😉
.
Harga rm79
Postage rm8 sm/rm12 ss
.
Order : www.wasap.my/60192229823

TOFU PORE SCRUB [30.000]
.
Scrub dari tofu dngn butiran halus khusus untuk wajah kalian yang berkomedo👌
.
Fungsi:
✔ Mengecilkan pori wajah
✔ Memutihkan dan mencerahkan kulit.
✔ Mengangkat sel kulit mati
✔ Oil control
✔ Membuang komedo hitam dan putih
.
Cara pakai: oles ke seluruh wajah atau hanya bagian yang banyak komedonya, pijat memutar 1-2 menit, lalu bilas dengan air bersih. Rutin minimal 2 x seminggu💞
.
Order / tanya2 ⤵
💌 Line: shopatsy
💌 Whatsapp: 081807514807
💌 BBM : DBA6B56B
.
.
.
#olshopjakarta #onlineshopjakarta #olshop #onlineshop #olshopmurah #onlineshopmurah #prelovedjkt #tofuporescrub #jualtofuporescrub #tofuporescrubmurah #jualtofuporescrubmurah #scrub #jualscrub #f4f #l4l #skincarethailand #jualskincarethailand #jualskincarethailandmurah #skincarethailandmurah #blackheadremoval #fff #cabutkomedo #lfl #cathydoll #cathydollindonesia #jualcathydoll #jualcathydolloriginal #cathydolloriginal #jualcathydollmurah #cathydollmurah

Most Popular Instagram Hashtags