[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#casingphone

61147 posts

TOP POSTS

Welcome dear 😘
.
#kk66_happy
.
.

#Repost @syuhailarzm with @repostapp
・・・
aaaa love love ❣️ tq @kedaikita66 #srzmgift
.
.
HOW TO ORDER ?
Boleh screenshot casing y awk nak dn bagitahu utk phone ape sekali.
Zasss wassep kakya di 01115266994 / 0136410637

Main ig : @kedaikita66
Preorder case : @kedaikita66_preorder
Custom case : @kedaikita66_customdesign
Ready-design case : @kedaikita66.readydesign
.
.
#casingphone

Okay okayyy bolehh👌🏼
.
Kalau design #donttouchmyphone ni senang kami buat 😁
•••
JOM DESIGN CASING ANDA SENDIRI 👩🏻‍🎨
.
Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print☝🏼
.
Harga kami FREE POSTAGE ke seluruh negeri semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain tu 😇
.
Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample design. Jangan segan silu nak DM atau wassap kami untuk menempah 0192488480 🤓
.
#ApeCase #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casingbaru #casingphone #phonecasing #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #review

Nak design mcm ni pun boleh^^
.
Price :
➡Hardcase-RM35.
➡Softcase-RM45.
➡Fullprint-RM45.
➡Leagoo model-RM50 (Softcase shj!).
➡Tab & iPad-RM50 (Hardcase shj!).
📢📢Pastikan memberi nama Model phone Full!!! Bg menyenangkan keje sy^^
.
Postage
RM5 .
📲WA/Pm to make order. WA: 0173396648
.
#kshop #kshoponline #kshoponlinemalaysia #kshopmalaysia #kpop #kpopidol #kpopitem #kpopmalaysia #kshoponline #shopkpop #kpopshop #shopitem #kpopitemmalaysia #malaysiakpopshop #casingmurah #casingmalaysia #malaysiacasing #casingphonemurah #casingsamsung #casinglenovo #casingvivo #casingoppo #casingiphone #casingtab #casingleagoo #casingphone #casing_casing_agent

Smlm hilang phone, merata cari.. rupe nye phone jatuh bawah katil, mujur casing phone glow in the dark, klu x mesti sis x tercari lagi. Thanks to @thegadgetstall u guys bole follow @thegadgetstall @thegadgetstall @thegadgetstall now and checkadout' #casingphone yang best best !! #khalieini
#ilovethegadgetstall

nite.. awuuuuu 🐺
.
.
.
.
Ade favourite picture? Jom wat baju fon 📱 !! usha main ig/customers feedback
@teddys_custommadecase_casing .
🙈 Uolls Nak Design Ni Pon Boleh
📱 Banyak Model Phone Available
😋 Boleh Pilih Wallpaper @ Design
💬 Boleh ADD ON name/text/gambar
🚦 Boleh Tukar Colour Wallpaper**
💰 FonRM50/RM60 Tab/Ipad RM80 .
#case #casing #casingphone #custommadecase .
#custommadeyourcase

Awakk2 . Cantik tak design ni ? .
Haaaa . Ni ialah design untuk casing phone . Awak tau tak yang awak boleh design sendiri casing phone awak ? Awesome takk ? Awak boleh design casing phone awak ikot citarasa and kretiviti sendiri . Tunggu ape lagi ????? Design sekarang and hantar dekat saya .😄😄😚
.
JOM BUAT CASING RAYA🌙
.
Jadikan casing anda casing yang paling HAPPENING di pagi lebaran📱✨
.
Tidak sepaerti IG Seller yang lain, saya akan tunjukkan dahulu mockup design sebelum print😉
.
Harga yang saya tawarkan sudah termasuk sekali dengan postage. So, tak perlu nak tambah tambah lagi dah.
.
Sekiranya anda tiada idea untuk design macam mana, hantar 2 3 gambar kepada saya sebagai contoh. Setelah siap, saya akan tunjukkan kepada anda untuk sebarang perubahan and comment.
Untuk sebarang pertanyaan, sila ws di 011-1928 6514(ws only)
#awesomecasing #trydulubarutahu #casingphone #phonecase

No caption 😌
•••
JOM DESIGN CASING ANDA SENDIRI 👩🏻‍🎨
.
Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print☝🏼
.
Harga kami FREE POSTAGE ke seluruh negeri semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain tu 😇
.
Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample design. Jangan segan silu nak DM atau wassap kami untuk menempah 0192488480 🤓
.
#ApeCase #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casingbaru #casingphone #phonecasing #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #review

Tq so much yunkk 😘 @natashahaniramli
.
#kk66_happy
.
.
HOW TO ORDER ?
Boleh screenshot casing y awk nak dn bagitahu utk phone ape sekali.
Zasss wassep kakya di 01115266994 / 0136410637

Main ig : @kedaikita66
Preorder case : @kedaikita66_preorder
Custom case : @kedaikita66_customdesign
Ready-design case : @kedaikita66.readydesign
.
.
#casingphone

the heart wants what it wants💖
.
.
.

RM28 jeh 😘 Glitter Case 💘

RM35 inc postage to SM(RM7)
RM39 inc postage to SS(RM11)
(selected models) .
🌈 request base colour
🌈 request text colour***
.
.
🏁ETA estimate time arrival 10 ~ 14 days
+blh add on text/name/image +price
.
.
customize your glitter case.
design + name/text/image
whatsapp 💌 0179374024
.
#case #casing #casingphone #custommadecase #glittercase #handmade #handmadewithlove
#custommadeyourcase
#glitter #glittercasewithnamebynouff
.
#art #diy . #diyphonecase #handmadecase #handmade
#glittercasebynouff

MOST RECENT

the heart wants what it wants💖
.
.
.

RM28 jeh 😘 Glitter Case 💘

RM35 inc postage to SM(RM7)
RM39 inc postage to SS(RM11)
(selected models) .
🌈 request base colour
🌈 request text colour***
.
.
🏁ETA estimate time arrival 10 ~ 14 days
+blh add on text/name/image +price
.
.
customize your glitter case.
design + name/text/image
whatsapp 💌 0179374024
.
#case #casing #casingphone #custommadecase #glittercase #handmade #handmadewithlove
#custommadeyourcase
#glitter #glittercasewithnamebynouff
.
#art #diy . #diyphonecase #handmadecase #handmade
#glittercasebynouff

No caption 😌
•••
JOM DESIGN CASING ANDA SENDIRI 👩🏻‍🎨
.
Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print☝🏼
.
Harga kami FREE POSTAGE ke seluruh negeri semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain tu 😇
.
Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample design. Jangan segan silu nak DM atau wassap kami untuk menempah 0192488480 🤓
.
#ApeCase #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casingbaru #casingphone #phonecasing #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #review

"Meow 3"
.
Available for model :
Apple • Asus • HTC • Huawei • Lenovo • LG • Oppo • Samsung • Sony • Vivo • Xiaomi
.
✅ Use your own design/ our design
✅ Backprint ONLY
✅ Plastic case/ Rubber case
.
💵 RM25/ RM30 exc postage
🚛 +RM5 SM/ +RM10 SS
.
Kindly whatsapp us at 01131322306 or just CLICK THE LINK AT OUR BIO to place your order.
.
#customecase #casingphone #casingphonemurah #customizingcase #customemadecase #lokalah #bazaarpaknil #vscomalaysia #igersmalaya #customecasemalaysia #sayajual #sayajualmurah #customecasemurah #agent #dropship #psas #upsi #unimas #unikl #uitm #usas #um #uum #uia #upm

🕺🏼🕺🏼🕺🏼
.
Cantik pulak design #kpop #wings 🇰🇷customer ni 😉
•••
JOM DESIGN CASING ANDA SENDIRI 👩🏻‍🎨
.
Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print☝🏼
.
Harga kami FREE POSTAGE ke seluruh negeri semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain tu 😇
.
Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample design. Jangan segan silu nak DM atau wassap kami untuk menempah 0192488480 🤓
.
#ApeCase #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casingbaru #casingphone #phonecasing #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #review

Nak design mcm ni pun boleh^^
.
Price :
➡Hardcase-RM35.
➡Softcase-RM45.
➡Fullprint-RM45.
➡Leagoo model-RM50 (Softcase shj!).
➡Tab & iPad-RM50 (Hardcase shj!).
📢📢Pastikan memberi nama Model phone Full!!! Bg menyenangkan keje sy^^
.
Postage
RM5 .
📲WA/Pm to make order. WA: 0173396648
.
#kshop #kshoponline #kshoponlinemalaysia #kshopmalaysia #kpop #kpopidol #kpopitem #kpopmalaysia #kshoponline #shopkpop #kpopshop #shopitem #kpopitemmalaysia #malaysiakpopshop #casingmurah #casingmalaysia #malaysiacasing #casingphonemurah #casingsamsung #casinglenovo #casingvivo #casingoppo #casingiphone #casingtab #casingleagoo #casingphone #casing_casing_agent

Okay okayyy bolehh👌🏼
.
Kalau design #donttouchmyphone ni senang kami buat 😁
•••
JOM DESIGN CASING ANDA SENDIRI 👩🏻‍🎨
.
Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print☝🏼
.
Harga kami FREE POSTAGE ke seluruh negeri semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain tu 😇
.
Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample design. Jangan segan silu nak DM atau wassap kami untuk menempah 0192488480 🤓
.
#ApeCase #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casingbaru #casingphone #phonecasing #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #review

Auni's iPhone 5s mockup design 😙
.
Ini awak ke Auni? 😌
.
Tak sabar nak tunggu siap casing ni 🙈
•••
JOM DESIGN CASING ANDA SENDIRI 👩🏻‍🎨
.
Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print☝🏼
.
Harga kami FREE POSTAGE ke seluruh negeri semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain tu 😇
.
Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample design. Jangan segan silu nak DM atau wassap kami untuk menempah 0192488480 🤓
.
#ApeCase #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casingbaru #casingphone #phonecasing #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #review

Macehh tempah ☺️
.
#repost
•••
JOM DESIGN CASING ANDA SENDIRI 👩🏻‍🎨
.
Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print☝🏼
.
Harga kami FREE POSTAGE ke seluruh negeri semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain tu 😇
.
Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample design. Jangan segan silu nak DM atau wassap kami untuk menempah 0192488480 🤓
.
#ApeCase #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casingbaru #casingphone #phonecasing #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #review

Alyn duo cases 🙌🏼
.
iPhone5 (left) and Zenfone Laser 5.0 (right) mockup design by ApeCase®
•••
JOM DESIGN CASING ANDA SENDIRI 👩🏻‍🎨
.
Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print☝🏼
.
Harga kami FREE POSTAGE ke seluruh negeri semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain tu 😇
.
Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample design. Jangan segan silu nak DM atau wassap kami untuk menempah 0192488480 🤓
.
#ApeCase #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casingbaru #casingphone #phonecasing #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #review

"Meow 2"
.
Available for model :
Apple • Asus • HTC • Huawei • Lenovo • LG • Oppo • Samsung • Sony • Vivo • Xiaomi
.
✅ Use your own design/ our design
✅ Backprint ONLY
✅ Plastic case/ Rubber case
.
💵 RM25/ RM30 exc postage
🚛 +RM5 SM/ +RM10 SS
.
Kindly whatsapp us at 01131322306 or just CLICK THE LINK AT OUR BIO to place your order.
.
#customecase #casingphone #casingphonemurah #customizingcase #customemadecase #lokalah #bazaarpaknil #vscomalaysia #igersmalaya #customecasemalaysia #sayajual #sayajualmurah #customecasemurah #agent #dropship #psas #upsi #unimas #unikl #uitm #usas #um #uum #uia #upm

Alhamdulillah . Inii haa hasil ye . Jom bandingkn Qualiti kami ;) . Jom design Casing anda sndrii .
#casingcustomize #customizecasingmurah #sayajualcasing #casingphone #like4like #picoftheday #casingcuatomizemalaysia

Bila si Farris hantar lakaran imaginasi design casing dia, mintak kami designkan 🤔
.
Aduhhh... cam mane aku nak buat design ko ni 😭
.
Itu orang ke, antu?
•••
JOM DESIGN CASING ANDA SENDIRI 👩🏻‍🎨
.
Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print☝🏼
.
Harga kami FREE POSTAGE ke seluruh negeri semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain tu 😇
.
Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample design. Jangan segan silu nak DM atau wassap kami untuk menempah 0192488480 🤓
.
#ApeCase #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casingbaru #casingphone #phonecasing #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #review

Lalalalaaa🕺🏼
.
Ade customer tempah lagi design #bts 🇰🇷 yang ni☝🏼
•••
JOM DESIGN CASING ANDA SENDIRI 👩🏻‍🎨
.
Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print✋🏼
.
Harga kami FREE POSTAGE ke seluruh negeri semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain tu 😇
.
Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample design. Jangan segan silu nak DM atau wassap kami untuk menempah 0192488480 🤓
.
#ApeCase #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casingbaru #casingphone #phonecasing #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #review

Most Popular Instagram Hashtags