#casingphone

61911 posts

TOP POSTS

Anyone nak casing mcm ni? πŸ˜‰
.
.
HOW TO ORDER ?
Boleh screenshot casing y awk nak dn bagitahu utk phone ape sekali.
Zasss wassep kakya di 01115266994 / 0136410637

Main ig : @kedaikita66
Preorder case : @kedaikita66_preorder
Custom case : @kedaikita66_customdesign
Ready-design case : @kedaikita66.readydesign
.
.
#casingphone

Make its your .

Lets order
Whatapp 0174586708 or dm

OppoF1s Cover Exclusive🎈✨
.
Dm Saya Atau Whatsapp (01121038756)
.
.
#oppo #opposmartpone #oppof1s #casingphone #style

#betterthinkaboutit 😏
β€’β€’β€’
JOM DESIGN CASING ANDA SENDIRI πŸ‘©πŸ»β€πŸŽ¨
.
Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print πŸ™ŒπŸΌ
.
Harga kami FREE POSTAGE ke seluruh negeri semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain tu πŸ˜‡
.
Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample design dan jangan segan silu nak DM atau wassap kami untuk menempah 0192488480πŸ“±
.
#ApeCase #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casingbaru #casingphone #phonecasing #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #review

nite.. awuuuuu 🐺
.
.
.
.
Ade favourite picture? Jom wat baju fon πŸ“± !! usha main ig/customers feedback
@teddys_custommadecase_casing .
πŸ™ˆ Uolls Nak Design Ni Pon Boleh
πŸ“± Banyak Model Phone Available
πŸ˜‹ Boleh Pilih Wallpaper @ Design
πŸ’¬ Boleh ADD ON name/text/gambar
🚦 Boleh Tukar Colour Wallpaper**
πŸ’° FonRM50/RM60 Tab/Ipad RM80 .
#case #casing #casingphone #custommadecase .
#custommadeyourcase

Tq @_hikmahyusoff_ 🌸
.
#kk66_happy
.
.
HOW TO ORDER ?
Boleh screenshot casing y awk nak dn bagitahu utk phone ape sekali.
Zasss wassep kakya di 01115266994 / 0136410637

Main ig : @kedaikita66
Preorder case : @kedaikita66_preorder
Custom case : @kedaikita66_customdesign
Ready-design case : @kedaikita66.readydesign
.
.
#casingphone

available phone :

APPLE 🌸 SAMSUNG 🌸 OPPO 🌸 VIVO 🌸 HUAWEI 🌸 ASUS 🌸 LENOVO 🌸 BLACKBERRY 🌸 NOKIA 🌸 LG 🌸 LEAGOO 🌸 MOTOROLA 🌸 SONY 🌸 XIAOMI 🌸 MEIZU 🌸 COOLPAD 🌸 CIONNEE 🌸 HTC 🌸 ALCATEL 🌸 ZTE 🌸

Words can be added onto all design, no extra charge required ! πŸ˜˜πŸ˜‰ You also can use your own design πŸ’–

FEEDBACK BOLE CEK DI IG : @winniecasing.feedback

Comment or PM me for the availability of your phone's model ❀

WS : 014 8582606 ❣
Telegram : wnwncy
.
.

#casingcantik #casingmurah #casing #casingigshop #casingcomel #casingcute #custommadecase #phonecase #iphonecase #phonecase #phonecasecantik #phonecasing #casingphone #coverphone #iphone #smartphone

Ada yg brkenan dgn Casing GARANG ni?
-
Available for:
iPhone 6+
iPhone 7
iPhone 7+
-
Price: RM16/RM18
Postage:RM4/RM6

#hipster #casingiphonemurah #casingphone

Dulu selalu masalah bila nak ambik gambar ramai2 especially masa raya. Nak ambik gambar 1 family susah sbb takde orang lain yg nak tolong snap gambar. Susah2 kena sandar phone kat something & buat timer. 😫

Tapi skrg uols dah tak payah susah2 sandar phone & set timer sbb dah ada tripod stand! 😍

Boleh jd tripod stand & boleh jadi jugak monopod..wow multi-function!
Siap ada bluetooth shutter lg guyssss.
Letak je phone kt tripod, on bluetooth shutter, terus boleh snap gambar 1000 keping hahaha. Takpayah susah2 nak lari tekan timer lagi 😏

Tripod stand + monopod + bluetooth shutter dengan 1 harga. (3 in 1)
Super duper jimat!

RM 35 SAHAJA
RM 35 SAHAJA

berminat? Sila whatsapp
admin 1 : 0 1 3 9 1 2 2 7 3 0
admin 2: 0 1 3 2 8 0 2 8 6 8

#phoneaccessories #phoneaccessoriesmurah
#casingphone #casing360 #casing3D
#siliconcasing #metalcasing #universalcasing #cablewrapper #cableclips #usbcable
#pineng #remax #pinengpowerbank #originalpinengpowerbank
#widelens #superwidelens #selfie
#monopod #monopodmurah #tripodmonopod
#phonestand #carphoneholder #bluetoothshutter
#trusterseller #igshop #instashop #mohonshareπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’‹πŸ’‹πŸ˜„πŸ˜‰

MOST RECENT

CASING FOR Vivo Y51
-
βœ… Permintaan tinggi pelanggan βœ… Special Item
βœ… πŸ’° RM78 FREE POSTAGE TILL 2 OGOS 2017
-
#casingphone #casingphonemurah #casing #casingvivo #casingvivoy51 #xfiyxcasing #xfiyxstore

Dulu selalu masalah bila nak ambik gambar ramai2 especially masa raya. Nak ambik gambar 1 family susah sbb takde orang lain yg nak tolong snap gambar. Susah2 kena sandar phone kat something & buat timer. 😫

Tapi skrg uols dah tak payah susah2 sandar phone & set timer sbb dah ada tripod stand! 😍

Boleh jd tripod stand & boleh jadi jugak monopod..wow multi-function!
Siap ada bluetooth shutter lg guyssss.
Letak je phone kt tripod, on bluetooth shutter, terus boleh snap gambar 1000 keping hahaha. Takpayah susah2 nak lari tekan timer lagi 😏

Tripod stand + monopod + bluetooth shutter dengan 1 harga. (3 in 1)
Super duper jimat!

RM 35 SAHAJA
RM 35 SAHAJA

berminat? Sila whatsapp
admin 1 : 0 1 3 9 1 2 2 7 3 0
admin 2: 0 1 3 2 8 0 2 8 6 8

#phoneaccessories #phoneaccessoriesmurah
#casingphone #casing360 #casing3D
#siliconcasing #metalcasing #universalcasing #cablewrapper #cableclips #usbcable
#pineng #remax #pinengpowerbank #originalpinengpowerbank
#widelens #superwidelens #selfie
#monopod #monopodmurah #tripodmonopod
#phonestand #carphoneholder #bluetoothshutter
#trusterseller #igshop #instashop #mohonshareπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’‹πŸ’‹πŸ˜„πŸ˜‰

Casing Cetak Unik Bikinanmu sendiri! Desain bisa digunakan untuk semua tipe HP. β₯ Bisa pakai foto kamu,sahabat,pacar atau keluarga β₯ Bisa pakai desain sendiri β₯ Desain bisa digunakan di semua tipe hp β₯ Bahan lembut ketika digenggam β₯ Kualitas printing yang bagus sehingga tidak mudah terkelupas.
β₯ Gratis tambah nama di casingnya
β₯ Pengiriman dari Jakarta via ekspedisi JNE/Sicepat
Pilihan bahan :
Softcase (jelly lentur, gambar hanya di permukaan saja).
Hardcase (keras, gambarnya sampai samping/ Full body casing)
PROSES PENGERJAAN CEPAT 1-3 HARI JADI.

info lengkap.
πŸ‘‡
Add line @yny3364u (pake @)
WA 081313951153

#casing #casinghp #casingmurah #casingiphone #casinggrand #casingsamsung #casinglucu #casingunik #casingphone #casinglg #casingiphone5 #casingnote3 #casingiphone6 #casingoppo #casingnote4 #casingnama #casingvivo #casingasus #casingcustom #casingsoni #casing5c #casingiphone7 #bts #exo #blackpink

Morning view☺ .

Thank you so much @miraznlz #repeatorderlagi #byfyraprint .

Jom tempah casing πŸ’•
πŸ“²whatsapp 0174586708 or dm

available phone :

APPLE 🌸 SAMSUNG 🌸 OPPO 🌸 VIVO 🌸 HUAWEI 🌸 ASUS 🌸 LENOVO 🌸 BLACKBERRY 🌸 NOKIA 🌸 LG 🌸 LEAGOO 🌸 MOTOROLA 🌸 SONY 🌸 XIAOMI 🌸 MEIZU 🌸 COOLPAD 🌸 CIONNEE 🌸 HTC 🌸 ALCATEL 🌸 ZTE 🌸

Words can be added onto all design, no extra charge required ! πŸ˜˜πŸ˜‰ You also can use your own design πŸ’–

FEEDBACK BOLE CEK DI IG : @winniecasing.feedback

Comment or PM me for the availability of your phone's model ❀

WS : 014 8582606 ❣
Telegram : wnwncy
.
.

#casingcantik #casingmurah #casing #casingigshop #casingcomel #casingcute #custommadecase #phonecase #iphonecase #phonecase #phonecasecantik #phonecasing #casingphone #coverphone #iphone #smartphone

Tq very much πŸ’‹
.
#kk66_happy
.
.
HOW TO ORDER ?
Boleh screenshot casing y awk nak dn bagitahu utk phone ape sekali.
Zasss wassep kakya di 01115266994 / 0136410637

Main ig : @kedaikita66
Preorder case : @kedaikita66_preorder
Custom case : @kedaikita66_customdesign
Ready-design case : @kedaikita66.readydesign
.
.
#casingphone

Asus Zenfone 5 premium Hardcase🎈✨
.
Dm Saya Atau Whatsapp (01121038756)
.
.
#asus #zenfone #zenfone5 #casing #casingphone #styles

CustomCase = made by order
.
Customcase dibuat sesuai pesanan tipe hp & gambar kamu, khusus buat kamu
.
-️ Design gambar di katalog instagram nalinacases bisa juga di print di handphone kamu
- Bisa pakai foto/gambar dari kamu
- Proses pembuatan -+7 hari kerja
- Bahan : hardcase, softcase
.
Bisa untuk hp : Samsung,Iphone,Bb,Lenovo,Oppo,Sony,Nokia,Xiaomi,Htc
(Desain hanya sebagai referensi
Warna akan turun 20 % dari review katalog)
.
Harga : 100.000
.
πŸ“²Untuk pemesanan :
Line : @ tcg9832y (pakai @)
atau bisa klik link di bio ya
.
#casingmurah #casingiphone #casing #casings5 #casinghp #casingsamsung #casingiphone5 #casings4 #casingsony #casinglucu #casingcustom #casingiphone6 #casingphone #casingunik #casinghpmurah #casingiphone6plus #casingvivo #casingoppo #casingnama #casinglg

Anyone nak casing mcm ni? πŸ˜‰
.
.
HOW TO ORDER ?
Boleh screenshot casing y awk nak dn bagitahu utk phone ape sekali.
Zasss wassep kakya di 01115266994 / 0136410637

Main ig : @kedaikita66
Preorder case : @kedaikita66_preorder
Custom case : @kedaikita66_customdesign
Ready-design case : @kedaikita66.readydesign
.
.
#casingphone

#supra πŸ‘‘
.
Nice design la u 😘
.
#repost
β€’β€’β€’
JOM DESIGN CASING ANDA SENDIRI πŸ‘©πŸ»β€πŸŽ¨
.
Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print πŸ™ŒπŸΌ
.
Harga kami FREE POSTAGE ke seluruh negeri semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain tu πŸ˜‡
.
Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample design dan jangan segan silu nak DM atau wassap kami untuk menempah 0192488480πŸ“±
.
#ApeCase #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casingbaru #casingphone #phonecasing #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #review

Fak?
.
Budak wechat agaknye ni πŸ™„
β€’β€’β€’
JOM DESIGN CASING ANDA SENDIRI πŸ‘©πŸ»β€πŸŽ¨
.
Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print πŸ™ŒπŸΌ
.
Harga kami FREE POSTAGE ke seluruh negeri semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain tu πŸ˜‡
.
Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample design dan jangan segan silu nak DM atau wassap kami untuk menempah 0192488480πŸ“±
.
#ApeCase #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casingbaru #casingphone #phonecasing #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #review

Paint brush themeπŸ–Œ
.
Sheong's Oppo R9s duo cases mockup design☝🏼
β€’β€’β€’
JOM DESIGN CASING ANDA SENDIRI πŸ‘©πŸ»β€πŸŽ¨
.
Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print πŸ™ŒπŸΌ
.
Harga kami FREE POSTAGE ke seluruh negeri semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain tu πŸ˜‡
.
Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample design dan jangan segan silu nak DM atau wassap kami untuk menempah 0192488480πŸ“±
.
#ApeCase #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casingbaru #casingphone #phonecasing #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #review

Cantik la filter effect customer ni punye design πŸ€”
β€’β€’β€’
JOM DESIGN CASING ANDA SENDIRI πŸ‘©πŸ»β€πŸŽ¨
.
Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print πŸ™ŒπŸΌ
.
Harga kami FREE POSTAGE ke seluruh negeri semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain tu πŸ˜‡
.
Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample design dan jangan segan silu nak DM atau wassap kami untuk menempah 0192488480πŸ“±
.
#ApeCase #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casingbaru #casingphone #phonecasing #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #review

Dulu selalu masalah bila nak ambik gambar ramai2 especially masa raya. Nak ambik gambar 1 family susah sbb takde orang lain yg nak tolong snap gambar. Susah2 kena sandar phone kat something & buat timer. 😫

Tapi skrg uols dah tak payah susah2 sandar phone & set timer sbb dah ada tripod stand! 😍

Boleh jd tripod stand & boleh jadi jugak monopod..wow multi-function!
Siap ada bluetooth shutter lg guyssss.
Letak je phone kt tripod, on bluetooth shutter, terus boleh snap gambar 1000 keping hahaha. Takpayah susah2 nak lari tekan timer lagi 😏

Tripod stand + monopod + bluetooth shutter dengan 1 harga. (3 in 1)
Super duper jimat!

RM 35 SAHAJA
RM 35 SAHAJA

berminat? Sila whatsapp
admin 1 : 0 1 3 9 1 2 2 7 3 0
admin 2: 0 1 3 2 8 0 2 8 6 8

#phoneaccessories #phoneaccessoriesmurah
#casingphone #casing360 #casing3D
#siliconcasing #metalcasing #universalcasing #cablewrapper #cableclips #usbcable
#pineng #remax #pinengpowerbank #originalpinengpowerbank
#widelens #superwidelens #selfie
#monopod #monopodmurah #tripodmonopod
#phonestand #carphoneholder #bluetoothshutter
#trusterseller #igshop #instashop #mohonshareπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’‹πŸ’‹πŸ˜„πŸ˜‰

Most Popular Instagram Hashtags