#casandraexclusive

1101 posts

TOP POSTS

PROMO!! PROMO!!
.
THE SUPER DUPER EXCLUSIVE JUBAH πŸ’“πŸ’“πŸ’“
.
Casandra Jubah .
πŸ‘‰πŸ»Material
HIGH QUALITY MOSS CREPE WITH FULL LINING
πŸ‘‰πŸ»Size
FREE SIZE FIT S UNTIL L
πŸ‘‰πŸ»Price
RM110 FREE POSTAGE SM;SS ADD RM5
PROMO PRICE RM85 FREE POSTAGE SM
πŸ“
To order:
Printscreen picture item and whatsapp +60179148087
.
❌ NO RESERVATION.1st PAY 1st SERVED, IF ITEM SOLD OUT WE WILL REFUND U
.
#lycagentds #lycagent #casandraexclusive #casandrajubah #casandrajubahbynadia

🌸 Casandra Exclusive
.
🌹Price : RM130 Free Postage for SM / SS ADD RM7
🌹Fabric : High Quality Moss Crepe (bkn mcm moss crepe yg biasa)
🌹Free Size Fit S until L
.
Measurement :
Bahu : 15"
Dada : 32"-36"
Labuh Tangan : 23.5"
Labuh Dress : 57"
Pinggang : 32"-34"
.
Ciri-Ciri Casandra Exclusive
.
πŸ‘‰ Fabric selesa dan sejuk
πŸ‘‰ Ada Zip di tangan (wudhuk friendly )
πŸ‘‰ Ada poket di kedua belah dress
πŸ‘‰ Ada Zip di belakang
πŸ‘‰ Design dan color yg TERAMAT CANTIK πŸ’‹
.
πŸ“±WA : 011-36208336
.
#casandradress #casandraexclusive #jubahcasandra #casandra #freepostagesm

TAHU KE TAK TAHU NI CASANDRA EXCLUSIVE TGH TRENDING SEKARANG 😱
.
Comel lotey adik comel ni wearing our Casandra Exclusive in black color di hari graduasi 😍
.
Nak comel mcm ni ???tak perlu invest banyak duit ponnnn naaa ,kami tgh adakan sales gila-gila sekarang sampai tak terkawal 😍😍😍
.
❀️RM80 FREE POSTAGE ❀️
❀️RM80 FREE POSTAGE ❀️
❀️RM80 FREE POSTAGE ❀️
.
#testimonyliyanacollection #liyanacollection #borong #casandraexclusive

New Collections.... with Diamonds...
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
Whatsapp 60172460191 to purchase.. .
.
.
#casandrabycookieklozet #casandraexclusive #casandra #casandrahijab #cookieklozetteam #cookieklozet

Casandra Exclusive
.
🌹Price : RM135 Free Postage for SM
🌹Fabric : High Quality Moss Crepe (bkn mcm moss crepe yg biasa)
🌹Free Size Fit S until L
Measurement :
Bahu : 15"
Dada : 32"-36"
Labuh Tangan : 23.5"
Labuh Dress : 57"
Pinggang : 32"-34"
.
Ciri-Ciri Casandra Exclusive
πŸ‘‰πŸ» Fabric selesa dan sejuk
πŸ‘‰πŸ» Ada Zip di tangan (wudhuk friendly )
πŸ‘‰πŸ» Ada poket di kedua belah dress
πŸ‘‰πŸ» Ada Zip di belakang
πŸ‘‰πŸ» Design dan color yg TERAMAT CANTIK πŸ’‹

#casandraexclusive #dresscasandra #dresscantik #bridesmaids #bajupengapit

Clearance Sale !!
50% DISCOUNT !! πŸ˜±πŸ˜±πŸ˜±πŸ’• Casandra Exclusive Dress

Price RM 100 free postage 1 Malaysia

Color available :
βœ…Emerald Green
βœ…Mint
βœ…Off White 🌹Fabric : High Quality Moss Crepe (bkn mcm moss crepe yg biasa)
🌹Free Size Fit S until L
Measurement :
Bahu : 15"
Dada : 32"-36"
Labuh Tangan : 23.5"
Labuh Dress : 57"
Pinggang : 32"-34"
.
Ciri-Ciri Casandra Exclusive
πŸ‘‰πŸ» Fabric selesa dan sejuk
πŸ‘‰πŸ» Ada Zip di tangan (wudhuk friendly )
πŸ‘‰πŸ» Ada poket di kedua belah dress
πŸ‘‰πŸ» Ada Zip di belakang
πŸ‘‰πŸ» Design dan color yg TERAMAT CANTIK πŸ’‹ #casandraexclusive #dresscantik #dresslawa #bazarpaknil #bazarpakaian

Kita memg xmampu nk pergi paris, tp kite mampu beli eifel tower😍😍😍 Kita xmampu nk bina bngunan atas tanah, tapi kita mampu milikinya..😍😍😍 Dgn CASSIES segalanya bertukar realitiπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Jom daptkan koleksi raya drpd umie...limited edition taw.. Mlm ni mimpi2, esok book...preorder sblum raya...smggu nk raya pos laju say bye2...😚😚 #casandralimitededition
#casandraexclusive
#cassiesthegreat

Thx shopink with us 😘 🌸🌸🌸
.
#feedbackpinkytales #casandradress #casandraexclusive

YEAR END SALESβœ”
.
Casandra Exclusive
.
🌹Normal Price : RM120 SM | RM125 SS
.
πŸ”΄PROMO PRICE : RM90 SM | RM95 SS
.
🌹Fabric : High Quality Moss Crepe (bkn mcm moss crepe yg biasa)
🌹Free Size Fit S until L
Measurement :
Bahu : 15"
Dada : 32"-36"
Labuh Tangan : 23.5"
Labuh Dress : 57"
Pinggang : 32"-34"
.
Ciri-Ciri Casandra Exclusive
πŸ‘‰πŸ» Fabric selesa dan sejuk
πŸ‘‰πŸ» Ada Zip di tangan (wudhuk friendly )
πŸ‘‰πŸ» Ada poket di kedua belah dress
πŸ‘‰πŸ» Ada Zip di belakang
πŸ‘‰πŸ» Design dan color yg TERAMAT CANTIK πŸ’‹

#casandraexclusive #casandraexclusivedress #dresscantik #dressmurah #sayajualdress

MOST RECENT

[ #NEW_ARRIVAL ] ADUDU GOJESNYA #CASANDRA_EXCLUSIVE NI. TERPIKAT SAMPAI MELEKAT TERUS KE HATI
.
.
Ya sayang-sayang. Cansandra ni memang cantik yakmat. Melting berbaldi-baldi yang melihat. Memang rugi besarlah kalau tak rembat
.
.
Meh sini rapat sikit. Kak zaza nak bisik-bisik. Kak zaza tengah baik hati nak bagi #HARGA_PROMOSI_LAGA_PIPI ni tapi hanya untuk yang terawal je. Jadi sayang-sayang jangan ler lambat. Nanti kuota penuh jangan menangis kat dalam peti ais pulak ya
.
.
Jom kita tengok dulu apa yang menarik tentang CASANDRA EXCLUSIVE
.
.
🐞 Design polos tapi cukup membuai jiwa. Potongan fishtailnya membuatkan kurung ni nampak moden & exclusive. Sesuai sangat untuk sayang-sayang pakai bekerja mahupun ke sebarang majlis
.
🐞 Hiasan batu yang simple di tangan cukup menaikkan aura baju ni. Tak perlu sarat sangat. Nanti nampak macam nak pergi ke anugerah meletop era pulak
.
🐞Material yang super duper berkualiti. Paloma crepe yang lembut, sangat selesa & tidak panas. Kainnya yang berat membuatkan baju ni nampak jatuh terletak & cantik. Bukan tu je tau. Kainnya senang digosok. Memang BES lah
.
🐞Ada zip dibahagia dada. So sayang-sayang tak perlu risau si kecil kesayangan kehausan. Bila-bila masa je boleh menyusukan baby
.
🐞Skirt berpotongan A cut. Bolehlah sayang mengatur langkah dengan selesa
.
🐞5 pilihan warna yang sangat cantik & memukau pandangan
.
🐞 Size - S, M, L, XL
.
.
Haaaa. Camne? Berminat? Jom whatsapp kak zaza laju-laju. Bolehlah kita bersembang erat-erat till jannah‡️‡️‡️
.
http://www.wasap.my/60196069745/risikcasandra
.
.
#fizhanaagent
#authorisedagent
#casandraexclusive
#bajumerecikgojesmag
#visitmyig
#trustedseller
#bazaarpaknil

[ #NEW_ARRIVAL ] ADUDU GOJESNYA #CASANDRA_EXCLUSIVE NI. TERPIKAT SAMPAI MELEKAT TERUS KE HATI
.
.
Ya sayang-sayang. Cansandra ni memang cantik yakmat. Melting berbaldi-baldi yang melihat. Memang rugi besarlah kalau tak rembat
.
.
Meh sini rapat sikit. Kak zaza nak bisik-bisik. Kak zaza tengah baik hati nak bagi #HARGA_PROMOSI_LAGA_PIPI ni tapi hanya untuk yang terawal je. Jadi sayang-sayang jangan ler lambat. Nanti kuota penuh jangan menangis kat dalam peti ais pulak ya
.
.
Jom kita tengok dulu apa yang menarik tentang CASANDRA EXCLUSIVE
.
.
🐞 Design polos tapi cukup membuai jiwa. Potongan fishtailnya membuatkan kurung ni nampak moden & exclusive. Sesuai sangat untuk sayang-sayang pakai bekerja mahupun ke sebarang majlis
.
🐞 Hiasan batu yang simple di tangan cukup menaikkan aura baju ni. Tak perlu sarat sangat. Nanti nampak macam nak pergi ke anugerah meletop era pulak
.
🐞Material yang super duper berkualiti. Paloma crepe yang lembut, sangat selesa & tidak panas. Kainnya yang berat membuatkan baju ni nampak jatuh terletak & cantik. Bukan tu je tau. Kainnya senang digosok. Memang BES lah
.
🐞Ada zip dibahagia dada. So sayang-sayang tak perlu risau si kecil kesayangan kehausan. Bila-bila masa je boleh menyusukan baby
.
🐞Skirt berpotongan A cut. Bolehlah sayang mengatur langkah dengan selesa
.
🐞5 pilihan warna yang sangat cantik & memukau pandangan
.
🐞 Size - S, M, L, XL
.
.
Haaaa. Camne? Berminat? Jom whatsapp kak zaza laju-laju. Bolehlah kita bersembang erat-erat till jannah‡️‡️‡️
.
http://www.wasap.my/60196069745/risikcasandra
.
.
#fizhanaagent
#authorisedagent
#casandraexclusive
#bajumerecikgojesmag
#visitmyig
#trustedseller
#bazaarpaknil

[ #NEW_ARRIVAL ] ADUDU GOJESNYA #CASANDRA_EXCLUSIVE NI. TERPIKAT SAMPAI MELEKAT TERUS KE HATI
.
.
Ya sayang-sayang. Cansandra ni memang cantik yakmat. Melting berbaldi-baldi yang melihat. Memang rugi besarlah kalau tak rembat
.
.
Meh sini rapat sikit. Kak zaza nak bisik-bisik. Kak zaza tengah baik hati nak bagi #HARGA_PROMOSI_LAGA_PIPI ni tapi hanya untuk yang terawal je. Jadi sayang-sayang jangan ler lambat. Nanti kuota penuh jangan menangis kat dalam peti ais pulak ya
.
.
Jom kita tengok dulu apa yang menarik tentang CASANDRA EXCLUSIVE
.
.
🐞 Design polos tapi cukup membuai jiwa. Potongan fishtailnya membuatkan kurung ni nampak moden & exclusive. Sesuai sangat untuk sayang-sayang pakai bekerja mahupun ke sebarang majlis
.
🐞 Hiasan batu yang simple di tangan cukup menaikkan aura baju ni. Tak perlu sarat sangat. Nanti nampak macam nak pergi ke anugerah meletop era pulak
.
🐞Material yang super duper berkualiti. Paloma crepe yang lembut, sangat selesa & tidak panas. Kainnya yang berat membuatkan baju ni nampak jatuh terletak & cantik. Bukan tu je tau. Kainnya senang digosok. Memang BES lah
.
🐞Ada zip dibahagia dada. So sayang-sayang tak perlu risau si kecil kesayangan kehausan. Bila-bila masa je boleh menyusukan baby
.
🐞Skirt berpotongan A cut. Bolehlah sayang mengatur langkah dengan selesa
.
🐞5 pilihan warna yang sangat cantik & memukau pandangan
.
🐞 Size - S, M, L, XL
.
.
Haaaa. Camne? Berminat? Jom whatsapp kak zaza laju-laju. Bolehlah kita bersembang erat-erat till jannah‡️‡️‡️
.
http://www.wasap.my/60196069745/risikcasandra
.
.
#fizhanaagent
#authorisedagent
#casandraexclusive
#bajumerecikgojesmag
#visitmyig
#trustedseller
#bazaarpaknil

[ #NEW_ARRIVAL ] ADUDU GOJESNYA #CASANDRA_EXCLUSIVE NI. TERPIKAT SAMPAI MELEKAT TERUS KE HATI
.
.
Ya sayang-sayang. Cansandra ni memang cantik yakmat. Melting berbaldi-baldi yang melihat. Memang rugi besarlah kalau tak rembat
.
.
Meh sini rapat sikit. Kak zaza nak bisik-bisik. Kak zaza tengah baik hati nak bagi #HARGA_PROMOSI_LAGA_PIPI ni tapi hanya untuk yang terawal je. Jadi sayang-sayang jangan ler lambat. Nanti kuota penuh jangan menangis kat dalam peti ais pulak ya
.
.
Jom kita tengok dulu apa yang menarik tentang CASANDRA EXCLUSIVE
.
.
🐞 Design polos tapi cukup membuai jiwa. Potongan fishtailnya membuatkan kurung ni nampak moden & exclusive. Sesuai sangat untuk sayang-sayang pakai bekerja mahupun ke sebarang majlis
.
🐞 Hiasan batu yang simple di tangan cukup menaikkan aura baju ni. Tak perlu sarat sangat. Nanti nampak macam nak pergi ke anugerah meletop era pulak
.
🐞Material yang super duper berkualiti. Paloma crepe yang lembut, sangat selesa & tidak panas. Kainnya yang berat membuatkan baju ni nampak jatuh terletak & cantik. Bukan tu je tau. Kainnya senang digosok. Memang BES lah
.
🐞Ada zip dibahagia dada. So sayang-sayang tak perlu risau si kecil kesayangan kehausan. Bila-bila masa je boleh menyusukan baby
.
🐞Skirt berpotongan A cut. Bolehlah sayang mengatur langkah dengan selesa
.
🐞5 pilihan warna yang sangat cantik & memukau pandangan
.
🐞 Size - S, M, L, XL
.
.
Haaaa. Camne? Berminat? Jom whatsapp kak zaza laju-laju. Bolehlah kita bersembang erat-erat till jannah‡️‡️‡️
.
http://www.wasap.my/60196069745/risikcasandra
.
.
#fizhanaagent
#authorisedagent
#casandraexclusive
#bajumerecikgojesmag
#visitmyig
#trustedseller
#bazaarpaknil

[ #NEW_ARRIVAL ] ADUDU GOJESNYA #CASANDRA_EXCLUSIVE NI. TERPIKAT SAMPAI MELEKAT TERUS KE HATI
.
.
Ya sayang-sayang. Cansandra ni memang cantik yakmat. Melting berbaldi-baldi yang melihat. Memang rugi besarlah kalau tak rembat
.
.
Meh sini rapat sikit. Kak zaza nak bisik-bisik. Kak zaza tengah baik hati nak bagi #HARGA_PROMOSI_LAGA_PIPI ni tapi hanya untuk yang terawal je. Jadi sayang-sayang jangan ler lambat. Nanti kuota penuh jangan menangis kat dalam peti ais pulak ya
.
.
Jom kita tengok dulu apa yang menarik tentang CASANDRA EXCLUSIVE
.
.
🐞 Design polos tapi cukup membuai jiwa. Potongan fishtailnya membuatkan kurung ni nampak moden & exclusive. Sesuai sangat untuk sayang-sayang pakai bekerja mahupun ke sebarang majlis
.
🐞 Hiasan batu yang simple di tangan cukup menaikkan aura baju ni. Tak perlu sarat sangat. Nanti nampak macam nak pergi ke anugerah meletop era pulak
.
🐞Material yang super duper berkualiti. Paloma crepe yang lembut, sangat selesa & tidak panas. Kainnya yang berat membuatkan baju ni nampak jatuh terletak & cantik. Bukan tu je tau. Kainnya senang digosok. Memang BES lah
.
🐞Ada zip dibahagia dada. So sayang-sayang tak perlu risau si kecil kesayangan kehausan. Bila-bila masa je boleh menyusukan baby
.
🐞Skirt berpotongan A cut. Bolehlah sayang mengatur langkah dengan selesa
.
🐞5 pilihan warna yang sangat cantik & memukau pandangan
.
🐞 Size - S, M, L, XL
.
.
Haaaa. Camne? Berminat? Jom whatsapp kak zaza laju-laju. Bolehlah kita bersembang erat-erat till jannah‡️‡️‡️
.
http://www.wasap.my/60196069745/risikcasandra
.
.
#fizhanaagent
#authorisedagent
#casandraexclusive
#bajumerecikgojesmag
#visitmyig
#trustedseller
#bazaarpaknil

[ #NEW_ARRIVAL ] ADUDU GOJESNYA #CASANDRA_EXCLUSIVE NI. TERPIKAT SAMPAI MELEKAT TERUS KE HATI
.
.
Ya sayang-sayang. Cansandra ni memang cantik yakmat. Melting berbaldi-baldi yang melihat. Memang rugi besarlah kalau tak rembat
.
.
Meh sini rapat sikit. Kak zaza nak bisik-bisik. Kak zaza tengah baik hati nak bagi #HARGA_PROMOSI_LAGA_PIPI ni tapi hanya untuk yang terawal je. Jadi sayang-sayang jangan ler lambat. Nanti kuota penuh jangan menangis kat dalam peti ais pulak ya
.
.
Jom kita tengok dulu apa yang menarik tentang CASANDRA EXCLUSIVE
.
.
🐞 Design polos tapi cukup membuai jiwa. Potongan fishtailnya membuatkan kurung ni nampak moden & exclusive. Sesuai sangat untuk sayang-sayang pakai bekerja mahupun ke sebarang majlis
.
🐞 Hiasan batu yang simple di tangan cukup menaikkan aura baju ni. Tak perlu sarat sangat. Nanti nampak macam nak pergi ke anugerah meletop era pulak
.
🐞Material yang super duper berkualiti. Paloma crepe yang lembut, sangat selesa & tidak panas. Kainnya yang berat membuatkan baju ni nampak jatuh terletak & cantik. Bukan tu je tau. Kainnya senang digosok. Memang BES lah
.
🐞Ada zip dibahagia dada. So sayang-sayang tak perlu risau si kecil kesayangan kehausan. Bila-bila masa je boleh menyusukan baby
.
🐞Skirt berpotongan A cut. Bolehlah sayang mengatur langkah dengan selesa
.
🐞5 pilihan warna yang sangat cantik & memukau pandangan
.
🐞 Size - S, M, L, XL
.
.
Haaaa. Camne? Berminat? Jom whatsapp kak zaza laju-laju. Bolehlah kita bersembang erat-erat till jannah‡️‡️‡️
.
http://www.wasap.my/60196069745/risikcasandra
.
.
#fizhanaagent
#authorisedagent
#casandraexclusive
#bajumerecikgojesmag
#visitmyig
#trustedseller
#bazaarpaknil

[ #NEW_ARRIVAL ] ADUDU GOJESNYA #CASANDRA_EXCLUSIVE NI. TERPIKAT SAMPAI MELEKAT TERUS KE HATI
.
.
Ya sayang-sayang. Cansandra ni memang cantik yakmat. Melting berbaldi-baldi yang melihat. Memang rugi besarlah kalau tak rembat
.
.
Meh sini rapat sikit. Kak zaza nak bisik-bisik. Kak zaza tengah baik hati nak bagi #HARGA_PROMOSI_LAGA_PIPI ni tapi hanya untuk yang terawal je. Jadi sayang-sayang jangan ler lambat. Nanti kuota penuh jangan menangis kat dalam peti ais pulak ya
.
.
Jom kita tengok dulu apa yang menarik tentang CASANDRA EXCLUSIVE
.
.
🐞 Design polos tapi cukup membuai jiwa. Potongan fishtailnya membuatkan kurung ni nampak moden & exclusive. Sesuai sangat untuk sayang-sayang pakai bekerja mahupun ke sebarang majlis
.
🐞 Hiasan batu yang simple di tangan cukup menaikkan aura baju ni. Tak perlu sarat sangat. Nanti nampak macam nak pergi ke anugerah meletop era pulak
.
🐞Material yang super duper berkualiti. Paloma crepe yang lembut, sangat selesa & tidak panas. Kainnya yang berat membuatkan baju ni nampak jatuh terletak & cantik. Bukan tu je tau. Kainnya senang digosok. Memang BES lah
.
🐞Ada zip dibahagia dada. So sayang-sayang tak perlu risau si kecil kesayangan kehausan. Bila-bila masa je boleh menyusukan baby
.
🐞Skirt berpotongan A cut. Bolehlah sayang mengatur langkah dengan selesa
.
🐞5 pilihan warna yang sangat cantik & memukau pandangan
.
🐞 Size - S, M, L, XL
.
.
Haaaa. Camne? Berminat? Jom whatsapp kak zaza laju-laju. Bolehlah kita bersembang erat-erat till jannah‡️‡️‡️
.
http://www.wasap.my/60196069745/risikcasandra
.
.
#fizhanaagent
#authorisedagent
#casandraexclusive
#bajumerecikgojesmag
#visitmyig
#trustedseller
#bazaarpaknil

Quote of the day! πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
WA kami di 60172460191... Masih belum terlambat nak dapatkan shawl letoppsss raya.. 😊😊😊
.
.
#casandrabycookieklozet #cookieklozetteam #bycookieklozet #casandraexclusive #shawl #exclusiveshawl #exclusive #mampumilik #casandra #casandrahijabs #casandrahijab #cookieklozet #tudungraya #trendyhijab #2017 #latestdesign

Thankyouuuu yo wearee!! πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
WA kami di 60172460191... Masih belum terlambat nak dapatkan shawl letoppsss raya.. 😊😊😊
.
.
#casandrabycookieklozet #cookieklozetteam #bycookieklozet #casandraexclusive #shawl #exclusiveshawl #exclusive #mampumilik #casandra #casandrahijabs #casandrahijab #cookieklozet #tudungraya #trendyhijab #2017 #latestdesign

Thankyouuuu yo wearee!! πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
WA kami di 60172460191... Masih belum terlambat nak dapatkan shawl letoppsss raya.. 😊😊😊
.
.
#casandrabycookieklozet #cookieklozetteam #bycookieklozet #casandraexclusive #shawl #exclusiveshawl #exclusive #mampumilik #casandra #casandrahijabs #casandrahijab #cookieklozet #tudungraya #trendyhijab #2017 #latestdesign

Quote of the day... 😊😊😊
.
Whatsapp for pruchase any cookieklozet items and get FREEGIFT WITH EVERY PURCHASE 😊 60172460191
.
#cookieklozet #cookieklozetteam #casandra #casandraexclusive #casandrashawl #casandraboomraya2017 #bycookieklozet #shawl #chiffonshawl #pastelcolor #pastelshawl #exclusivedesign

Shawls for open house..
Perfect style for daily wearings... Very comfy even under the hot sun!😎
Grab it dearies.. 😘
.
Whatsapp for pruchase 60172460191
.
#cookieklozet #cookieklozetteam #casandra #casandraexclusive #casandrashawl #casandraboomraya2017 #bycookieklozet #shawl #chiffonshawl #pastelcolor #pastelshawl #exclusivedesign

Rabbit feathers shawl...
Perfect style for daily wearings... Grab it dearies.. 😘
.
Whatsapp for pruchase 60172460191
.
#cookieklozet #cookieklozetteam #casandra #casandraexclusive #casandrashawl #casandraboomraya2017 #bycookieklozet #shawl #chiffonshawl #pastelcolor #pastelshawl #exclusivedesign

Get Yourself a FREEGIFT with every purchase! Valid only from 1st July 2017 - 15th July 2017. 🍬
Whatsapp to order [ +60172460191]
.
.
#casandrabycookieklozet #cookieklozetteam #bycookieklozet #casandraexclusive #shawl #exclusiveshawl #exclusive #mampumilik #casandra #casandrahijabs #casandrahijab #cookieklozet #tudungraya #trendyhijab #2017 #latestdesign

Most Popular Instagram Hashtags