#carfragrance

MOST RECENT

SUSAH KE SENANG NAK SUPPORT BISNES RAKAN2 DAN ORG LAIN?
.
Senang ya amat tau tak. Mudah sgt kalau anda sebagai pembeli nak membantu bisnes kawan2 anda. Pertamanya jgn "MINTAK DISKAUN". Haaaaaaa mesti kena batang hidung sndri kan? Kikikiki. Ramai diantara anda yang suka mintak diskaun dekat kawan2. Sebab apa? sebab dia kan kawan saya, dia kena la bagi diskaun dekat saya. (bagi FREE terus lah) 🤣. Jangan begitu kawan2. Kalau rakan anda jual RM10, beli pun RM10 lah, jgn pulak mintak murah smpai rakan anda tak balik modal pulak.. Ish Ish Ish, tak patut tak patut.
.
.
Keduanya kalau nak membantu bisnes org2 lain. Lagi2 org yang susah. Kadang2 anda lihat ada makcik2 jual kerepek depan bank, org2 OKU menjual dkt hospital dan sbgainya, x salah pun kalau anda keluarkan sedikit wang utk membeli barangan jualan mereka tu. Alasan selalu Achu dengar "Eee tak makan la kerepek y dia jual tu, Eeee tak makan la kuih tu". Ya kalau tak makan sekalipun, cuba beli seikhlas hati dan makanan tersebut anda dermakan pula dekat org2 lain.. Ha tak pepasal kills 2 birds with one stone kan (Ecewaahhh speking london). Maksudnya anda dh dpt pahala menolong org2 tersebut dan pda msa y sama anda dpt pahala bersedekah... Ha gittew.
.
.
Jadi Achu menyeru kepada semua supaya beramai2 lah kita menyepot bisnes rakan2 dan org2 y berniaga. Jangan sygkan duit anda tpi sygkan lah pershabtan anda. Hihi.
.
Tunggu apa lgi? Moh ler beli Fleur, RM10 jerr (Sis gurau jer) 🤣

Dapat sesuatu?

#like #komen #share ❤️
#AchuRangers |FLEUR
#fleur #fleurhq #wangian #wangianimaginasimu #smartpartner #achurangersteam #achurangers_ydt #carfreshener #carfragrance #airfreshener #bebasbahankimia #malaysia #penang #kedah #kenderaan #homefragrance #agentwantedmalaysia #stokiswanted #agentdiperlukan #modalrendah #perfume #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #azizanosman #irfankhairi #sifufbads

ボカシオイルを「きおび」につけて車の香水に。
#bokashioil #carfragrance

#Repost @fleur_officialsp (@get_repost)
・・・
"NAK BERJAYA, SIKAP KENA UBAH."
. .
Achu baru sedar, sebenarnya dalam hidup kita ni, semua tips dan rahsia untuk berjaya adalah bukan rahsia. Kadang2 ilmu tu semua FREE ajer.Sana sini orang cerita apa yang mereka lakukan untuk berjaya. Ramai usahawan2 yang rajin buat LIVE bagi tips bisnes dan sbgainya. Tinggal kita nak ikut jejak langkah tu atau tak aje. .
.
Analoginya macam ni la, kita nak buat laksa sedap macam jiran sebelah rumah kita buat. Macam mana nak bagi rasanya sebijik macam y dia buat? Kena lah ikut resepi yang sama dan langkah-langkah yang sama, kan? (Ke ada resepi rahsia bagi lgi sedap?) 🤣 .
.
Kalau kita betul-betul sungguh-sungguh nak berjaya dalam bisnes kita, cari je siapa yang dah berjaya dalam bisnes tu dan kaji apa dia buat. Kalau dia ada Facebook, haa, scroll facebook dia sampai habis. Alang-alang dah suka stalk FB kan, apakata buat proses stalking yang mendatangkan manfaat, bukan utk tujuan mengumpat😊
.
.
Cuma masalah kita, kita selalu nak berjaya macam orang lain, tapi KITA TAKNAK ALAMI KESUSAHAN YANG ORANG TU PERNAH ALAMI SEBELUM BERJAYA. Kalau macam tu, kena piat telinga sendiri. Hantuk kepala di dinding lah. 🤣Kadang2 apa yang orang tu ajar pun kita tak nak ikut. Ewah3 nak income juta2 tapi suruh cukupkan friend di facebook 5K pun tak mahu, suruh post testimoni2 di facebook pun tak mahu. (Eh ni kan contohhh 😆). Kita kena sedar yang dalam hidup ni, nak berjaya kena susah! Kena jatuh tergolek banyak kali dulu! Kenapa nak takut kekalahan kalau kekalahan tu yang sebenarnya akan bawa kita ke puncak? .
.
Kita kena pilih, kalau nak jadi manusia biasa-biasa, ujian pun biasa-biasa. Dan kalau kita nak jadi manusia hebat, ujian pun hebat. Pilihan di tangan kita.
.
See mudah je kan nak BERJAYA? Anda dapat sesuatu dari apa yang Achu kongsikan? Nak lagi? Komen nak dan share byk2 okay.
#AchuRangers #Fleur #DiariElSajida #fleur #fleurhq #wangian #wangianimaginasimu #smartpartner #achurangersteam #achurangers_ydt #carfreshener #carfragrance #airfreshener #bebasbahankimia #malaysia #penang #kedah #kenderaan #homefragrance #agentwantedmalaysia #stokiswanted #agentdiperlukan #modalrendah #perfume #bisnesonl

"NAK BERJAYA, SIKAP KENA UBAH."
. .
Achu baru sedar, sebenarnya dalam hidup kita ni, semua tips dan rahsia untuk berjaya adalah bukan rahsia. Kadang2 ilmu tu semua FREE ajer.Sana sini orang cerita apa yang mereka lakukan untuk berjaya. Ramai usahawan2 yang rajin buat LIVE bagi tips bisnes dan sbgainya. Tinggal kita nak ikut jejak langkah tu atau tak aje. .
.
Analoginya macam ni la, kita nak buat laksa sedap macam jiran sebelah rumah kita buat. Macam mana nak bagi rasanya sebijik macam y dia buat? Kena lah ikut resepi yang sama dan langkah-langkah yang sama, kan? (Ke ada resepi rahsia bagi lgi sedap?) 🤣 .
.
Kalau kita betul-betul sungguh-sungguh nak berjaya dalam bisnes kita, cari je siapa yang dah berjaya dalam bisnes tu dan kaji apa dia buat. Kalau dia ada Facebook, haa, scroll facebook dia sampai habis. Alang-alang dah suka stalk FB kan, apakata buat proses stalking yang mendatangkan manfaat, bukan utk tujuan mengumpat😊
.
.
Cuma masalah kita, kita selalu nak berjaya macam orang lain, tapi KITA TAKNAK ALAMI KESUSAHAN YANG ORANG TU PERNAH ALAMI SEBELUM BERJAYA. Kalau macam tu, kena piat telinga sendiri. Hantuk kepala di dinding lah. 🤣Kadang2 apa yang orang tu ajar pun kita tak nak ikut. Ewah3 nak income juta2 tapi suruh cukupkan friend di facebook 5K pun tak mahu, suruh post testimoni2 di facebook pun tak mahu. (Eh ni kan contohhh 😆). Kita kena sedar yang dalam hidup ni, nak berjaya kena susah! Kena jatuh tergolek banyak kali dulu! Kenapa nak takut kekalahan kalau kekalahan tu yang sebenarnya akan bawa kita ke puncak? .
.
Kita kena pilih, kalau nak jadi manusia biasa-biasa, ujian pun biasa-biasa. Dan kalau kita nak jadi manusia hebat, ujian pun hebat. Pilihan di tangan kita.
.
See mudah je kan nak BERJAYA? Anda dapat sesuatu dari apa yang Achu kongsikan? Nak lagi? Komen nak dan share byk2 okay.
#AchuRangers #Fleur #DiariElSajida #fleur #fleurhq #wangian #wangianimaginasimu #smartpartner #achurangersteam #achurangers_ydt #carfreshener #carfragrance #airfreshener #bebasbahankimia #malaysia #penang #kedah #kenderaan #homefragrance #agentwantedmalaysia #stokiswanted #agentdiperlukan #modalrendah #perfume #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #azizanosman

KKRONAS Mini Travel Portable Cool Mist Ultrasonic Car Humidifier Air Purifier Freshener Aromatherapy Essential Oil Diffuser for Car Fragrance And Humidity


Price 459 free delivery
You save Rs 540
DM to place your order


#kkronas #kkronas_gear #accessories #car #carparts #mobileaccessories #travel #portablecarhumidifier #carhumidifier #airpurifier #carairpurifier #carfragrance #delhi #india #flipkart #amazon #cod

🇫🇷Photo officielle de l’union entre un Indaïa et un sac à main (pour changer des clichés du mariage de Meghan et Harry)😂
.
🇬🇧Official picture of the union between an Indaïa and a handbag (this will let you see something else than photos from Meghan & Harry’s wedding)😂
👉www.indaiacollection.com
.
.
.
.
#parfum #voiture #garderobe #sacamain #valise #fragrances #productdesign #luggage #handbag #car #dressing #wardrobe #paris #luxuryfragrances #hype #indaiatribe #scenteddiscs #scents #mariage #baggage #carfragrance #baggagefragrance #handbagfragrance #scenteddisc #wedding #meghanmarkle #design #love

If only we could figure out how to set up scratch n sniff on social media....test running Renegades new California Love vehicle air freshener, we love it and it’ll be available in Australia in about 5 weeks, subtle vanilla undertones, long lasting and the usual Renegade quality, cars,4x4’s and trucks, just got to figure a way to apply it to bikes #carfragrance #detailling #smellsgreat

Customer hantar pic dh beli Fleur (Pewangi Kereta No 1 Paling Unik di Malaysia) drp stokis Kak Su di Pasar Karat Sec 13, Shah Alam.
Yg ni dh berapa kali dia repeat x ingat dah.. katanya pernah try pewangi lain tp x sama dgn Fleur, wangi n tahan lama. Jimat duit 😍

Tq Azmeer krn percaya dgn Fleur.

#StokisAgentDsneeded

#PopArtDesign #LimitedEdition
#perfume #carfragrance #longlastingup45day #homeairfreshner
#szt #suezonerteam #bazarpaknil #duitraya

"RAYA OH RAYA! NAK RAYA SAKAN TAPI DUIT TAK ADA"
.
Itulah dialog yang sering kita dengar bila time nk Raya. Anda pun sama bukan?
.
[#Attention] Dibuka peluang sekali seumur hidup utk 50 orang diluar sana sertai "Projek Raya #Fleur" y pastinya bakal menebalkan poket dan dompet bila tiba Hari Raya~
.
Pewangi kereta Fleur dengan modal yang rendah, pulangan y cepat bakal mengubah raya anda menjadi RAYA SAKAN TAK HINGATTT DONIAA!!! .
Tak percaya? Tak suruh percaya tapi nanti lihat hasilnya. .
Whatsapp kami sekarang untuk lebih detail ⬇️⬇️⬇️
Cik Achu (Wakil Syarikat) : 013-425 3293
.
.
atau click link di bawah ⬇️⬇️⬇️
‌https://api.whatsapp.com/send?phone=60134253293&text=RayaSakanFleur
.
Ingat tau, peluang sekali seumur hidup. Jangan cakap hakak tak umbrella ☔. #RayaSakanFleur #AchuRangers #fleur #fleurhq #wangian #wangianimaginasimu #smartpartner #achurangersteam #achurangers_ydt #carfreshener #carfragrance #airfreshener #bebasbahankimia #malaysia #penang #kedah #kenderaan #homefragrance #agentwantedmalaysia #stokiswanted #agentdiperlukan #modalrendah #perfume #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #azizanosman #irfankhairi #sifufbads

💯 Pure Pati .
.
Tiada campuran bahan bahaya yg boleh menyebabkan kanser .
.
Sesuai Untuk KESIHATAN!! .
.
Aromatherapy yang dapat menghilangkan tekanan dan rasa stress .
.
Ayuh bertukar kepada FLEUR !!! .
Say "YES!! To FLEUR" .
.
FLEUR || Pewangi Kereta No.1 Yang Paling Unik di MALAYSIA 🇲🇾 🚗 .
.
Wasap
www.wasap.my/60132260701
.
.
RM 10 semenanjung
RM 12 sabah sarawak
.
.
#carfragrance #fleur #doorgift #carperfume #fleurklntan#fleurmalaysia -

Most Popular Instagram Hashtags