#cardinalsracing

MOST RECENT

Καπάκι για στεγνό βολάν Crypton X CARDINALS Racing!
🔜 Αποστολές καθημερινά σε όλη την Ελλάδα άμεσα Καθημερινά με Courier 🚚🚚🚚
#MotoHouseTamias #cardinalsracing #motoparts
www.motohousetamias.gr

MAGNETIC OIL DRAIN CAP CARDINALS, RM35 exclude postage. .
.
FUNGSI : menangkap habuk besi yang terjadi akibat hakisan komponen2 dalam enjin
MANFAAT : memanjangkan jangka hayat enjin,
menghindarkan dari menutup laluan saluran minyak enjin.
.
Berminat sila whatsapp admin 0142748487 @ tekan wasap link kat bio! #amw #amwracing #lcspareparts #ahmadmotorworkscheras #amwcheras #ahmadmotorworks #cardinals #cardinalsracing #magneticoildraincap #magnet

MAGNETIC OIL DRAIN CAP CARDINALS, RM35 exclude postage. .
.
FUNGSI : menangkap habuk besi yang terjadi akibat hakisan komponen2 dalam enjin
MANFAAT : memanjangkan jangka hayat enjin,
menghindarkan dari menutup laluan saluran minyak enjin.
.
Berminat sila whatsapp admin 0142748487 @ tekan wasap link kat bio! #amw #amwracing #lcspareparts #ahmadmotorworkscheras #amwcheras #ahmadmotorworks #cardinals #cardinalsracing #magneticoildraincap #magnet

if u run, i will find u!
#ahmadmotorworks #amwcheras #amwracing #jarangXracing #amwtroublemaker #dynorace #cardinalsracing #radiator #forever27
-this ysuku untuk dijual, rmBelasK, gentle2 boleh whatsap 0173055436.
#ucanrun #but #ucanthide

Good Morning World. Having Degree Wheel Program.
#cardinalsracingmalaysia
#cardinalsracing
#malaysia

Fast throttle cardinals RM115 sajaaa. Siapa2 rasa nak pulas throttle tu setengah baru nak bergerak leh la pakai ni. Pulas sikit saja motor anda maju depan member sebelah 😝 apa2 wasap admin 0142748487, atau tekan wasap link kat bio. #amw #amwracing #lcspareparts #ahmadmotorworkscheras #ahmadmotorworks #cardinalsracing #cardinalsracingmalaysia

MAGNETIC OIL DRAIN CAP CARDINALS, RM35 exclude postage. .
.
FUNGSI : menangkap habuk besi yang terjadi akibat hakisan komponen2 dalam enjin
MANFAAT : memanjangkan jangka hayat enjin,
menghindarkan dari menutup laluan saluran minyak enjin.
.
Berminat sila whatsapp admin 0142748487 @ tekan wasap link kat bio! #amw #amwracing #lcspareparts #ahmadmotorworkscheras #amwcheras #ahmadmotorworks #cardinals #cardinalsracing #magneticoildraincap #magnet

Radiator Tank Cardinals besar gedabak & for sure high quality dan cool gila. Available untuk RS150, Y15 & LC135 sahaja. RM350 bawak balik. Keras? Setiap barang jualan mesti ada pengeras dan seperti anda lihat, radiator besar gedabak ini lebih keras dari kepala anda, belum cuba belum tau. Nak cuba meh den kasi sedas 😆 Ok berminat leh wasap 0142748487 @ tekan saja wasap link kat bio. #ahmadmotorworks #amw #lcspareparts #lcspareparts #ahmadmotorworkscheras #amwcheras #cardinals #radiator #radiatortank #cardinalsracing #cardinalsracingmalaysia

nak tengok sket vote, ramai ke yang nak request kami buat jualan promosi for merdeka 2k18? lebih 50 komen 👍 kat ig ni sy nak pujuk boss untuk buat jualan kasi mur2, amacam? on x on brader?
#ahmadmotorworks #amwcheras #amwracing #jarangXracing #amwtroublemaker
follow cepat fb kami - ahmad motorworks. kami nak bagi hadiah free! patttt! laju2!! #dapdap #hadiah #free #xnaksudah wuuu barang yang bertahun sy tunggu akhirnya dah tiba, tapi stock sampai banyak ni je, belum sempat post, dah 2 biji sold 😂😂😂. #cardinalsracing #radiator #rm350 #y15 #lc135 #rs150 #rare #supertank

Most Popular Instagram Hashtags