#capal

MOST RECENT

.
T-shirt capal - navy blue
.
" Sesungguhnya, bukanlah pada lambang itu hatiku merindu, tetapi pada beliau Baginda nabi Muhammad (صلى الله عليه وآله وسلم) yang memakai Sandal itu "
.
Yuk kunjungi toko kami Solihin moslemwear :
.
🏢 Jl. Sirnasari Ampera kel.empang kec.bogor Selatan kota Bogor , Indonesia
.
( Fast respon )
📱Whatsapp 0856 9505 2425
.
.
Official Account Line solihin_313
Instagram:
.
@solihin_moslemwear
.
#solihinmoslemwear #solihin #tshirt #tshirtmuslim #muslimshirt #muslimclothing #muslimdistro #muslimootd #distromuslim #moslemwear #tees #islam #muslimapparel #kaosmuslim #localbrand #productbogor #madinah #madina #bogorhits #capalseries #capal #sandala #terompah #bogorpisan #visitbogor #solihinwear

.
T-shirt capal - white
.
" Sesungguhnya, bukanlah pada lambang itu hatiku merindu, tetapi pada beliau Baginda nabi Muhammad (صلى الله عليه وآله وسلم) yang memakai Sandal itu "
.
Yuk kunjungi toko kami Solihin moslemwear :
.
🏢 Jl. Sirnasari Ampera kel.empang kec.bogor Selatan kota Bogor , Indonesia
.
( Fast respon )
📱Whatsapp 0856 9505 2425
.
.
Official Account Line solihin_313
Instagram:
.
@solihin_moslemwear
.
#solihinmoslemwear #solihin #tshirt #tshirtmuslim #muslimshirt #muslimclothing #muslimdistro #muslimootd #distromuslim #moslemwear #tees #islam #muslimapparel #kaosmuslim #localbrand #productbogor #madinah #madina #bogorhits #capalseries #capal #sandala #terompah #bogorpisan #visitbogor #solihinwear

.
T-shirt capal - maroon
.
" Sesungguhnya, bukanlah pada lambang itu hatiku merindu, tetapi pada beliau Baginda nabi Muhammad (صلى الله عليه وآله وسلم) yang memakai Sandal itu "
.
Yuk kunjungi toko kami Solihin moslemwear :
.
🏢 Jl. Sirnasari Ampera kel.empang kec.bogor Selatan kota Bogor , Indonesia
.
( Fast respon )
📱Whatsapp 0856 9505 2425
.
.
Official Account Line solihin_313
Instagram:
.
@solihin_moslemwear
.
#solihinmoslemwear #solihin #tshirt #tshirtmuslim #muslimshirt #muslimclothing #muslimdistro #muslimootd #distromuslim #moslemwear #tees #islam #muslimapparel #kaosmuslim #localbrand #productbogor #madinah #madina #bogorhits #capalseries #capal #sandala #terompah #bogorpisan #visitbogor #solihinwear

Tote Bag Rosabella (New Arrival)
Design Terbaru
.
Siapa yg sukakan warna putih yg nampak bersih? Bag ni Boleh dibasuh tanpa memudarkan warna. Sesuai di bawah ke majlis2 ilmu, kuliah, masjid dll utk diletakkan Quran, buku nota, telekung, dan barang peribadi yg lain.
.
Harga RM 60
.
+ Postage
SM RM 10
SS RM 15
.
Berminat boleh wasap sy
.
Ejen Sah The Capal : 0108220241
.
#amiraexclusive#pin#capal#presspin#lapelpin#brooch#capalnabi#thecapal#pincapal#pincapalnabi#hijab#niqab#purdah#ridak#serban#maulid#darulmurtadza#habib#ulamak#rasullullah#majlistaalim#qasidah#majlisrasullullah#hijabpin#selawat#sunnah#naqshabandi#tariqat

Assalamu'alaikum wbt
.
💚Dah selawat ke hari ini?
💚Saya menjual produk The Capal.
.
Boleh lihat gambar produk di ig : @rifaie86
.
Dan Page FB Amira Exclusive
https://www.facebook.com/amiraexclusive/
====================
Harga
1. Refresher = RM 10
2. Press Pin = RM 15
3. Lapel Pin = RM 20
4. Pouch Bag = RM 40
5. Drawstring Bag = RM 50
6. Tote Bag = RM 60
.
+ Postage:
SM RM 10
SS RM 15
.
Berminat boleh wasap sy : http://www.wasap.my/60108220241/Nak_Order
.
Ejen Sah The Capal : 0108220241
.
#amiraexclusive#pin#capal#presspin#lapelpin#brooch#capalnabi#thecapal#pincapal#pincapalnabi#hijab#niqab#purdah#ridak#serban#maulid#darulmurtadza#habib#ulamak#rasullullah#majlistaalim#qasidah#majlisrasullullah#hijabpin#selawat#sunnah#naqshabandi#tariqat

Assalamualaikum wbt
.
📢📢 PERHATIAN..PERHATIAN..!!
.
Kami ada buat Promosi Bracelet ni..
Tapi utk seminggu je..Blh di jadikan hadiah utk sahabat², ibu, kakak, adik & utk diri sendiri... 😉Dgn harga yg amat berbaloi!
Promo ni utk semua jenis Bracelets.. KECUALI Bracelet Kokka ye..
Haa apa lagi jom grab! .
Bermula mlm ni sehingga 2/10
.
While Stock Last!
.
#sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #promo #bracelet #maulid #majlistalimdarulmurtadza #habibumar #habibumarbinhafidz

ATTAINMENT
.
.
Kudos to #fukuseries beau, this series is totally sold out. The Jerome and Terry family is in the midst of our new project, and we are all hype to share it soon!! Wish us luck and we cant wait for this new baby to be on the market 😎
.
.

#sandals #sandal #mensandals #menfootwear #ootdmen #ootdmalaysia #mencasualstyle #streetstyle #menstyle #ootdraya2018 #ootdmalaysia #instafashion #fashionpost #malaysia #brunei #singapore #sandalraya  #capal #sandallelaki #igersmalaysia #mensfahion #menfashionpost #mensandal #menfootwear #fashionpost #fashionlelaki #fukuseries #jeromeandterry

ATTAINMENT
.
.
Kudos to #fukuseries beau, this series is totally sold out. The Jerome and Terry family is in the midst of our new project, and we are all hype to share it soon!! Wish us luck and we cant wait for this new baby to be on the market 😎
.
.

#sandals #sandal #mensandals #menfootwear #ootdmen #ootdmalaysia #mencasualstyle #streetstyle #menstyle #ootdraya2018 #ootdmalaysia #instafashion #fashionpost #malaysia #brunei #singapore #sandalraya  #capal #sandallelaki #igersmalaysia #mensfahion #menfashionpost #mensandal #menfootwear #fashionpost #fashionlelaki #fukuseries #jeromeandterry

اللهم صل على محمد وآل محمد
.
Assalamualaikum semua..
Haa.. upload design ni dulu.. cantik tak ? 😊 banyak lagi tau design yang menarik.. upload satu satu dulu.. kang muak pulak tengok sekali gus kan 😅 .
Berminat nak beli ? Boleh DM terus or pegi dekat page @byprinceluffy boleh follow and boleh pilih yang mana korang suke 💕
.
#TheCapal#DahSelawatHariIni
#DahSelawatKe#SayaJual#CapalNabi
#LetTheSunnahGoForth#MahabbahRasulillah
#LoveBringSmile#Love#Hijab
#TheCapalLover#Muslimah
#Mawlid#CintaRasul#Selawat#Sunnah
#Ulamak#DarulMurtadza
#UITM#KUIS#Purdah#Ninja
#Agent#Capal#Rose#Contest#Gifts

"Di akhirat nanti seluruh manusia,sejak awal penciptaan hingga akhir,akan menundukkan kepalanya saat Sayyidah Fatimah Azzahra melalui shirath.
Beliau akan berjalan bak cahaya yang bersinar terang.Ketika dipadang Mahsyar, akan terdengar suara dari Arsy Alloh swt sebuah seruan, "Wahai manusia,tundukkan kepala kalian dan pejamkan mata kalian karena Fatimah binti Muhammad akan melewati shirath"

Apakan kalian(kaum wanita)tidak ingin berada dibelakang beliau? Melalui shirath bersama beliau dan mengikuti beliau?
Namun mengapa kalian telah menukar Azzahra dengan lainnya?" _AlHabib Umar bin Hafidz_

#pinterompah #aksesoristerompah #terompah #ganciterompah #gelangterompah #pecintarasulullah #pincapal #capal #nalain #jualpinterompah #majelisrasulullah #gelangkaukahmurah #thecapal #pecintahabaib #replikaterompah #terompahrasulullah #terompahnabi #albatul #sayyidatunafatimah #gancidarkah #bintuabiha #gelangkaukah #aksesorisniqab #gelangniqab #niqabsquad #pinniqab #darkah #fatimahazzahra #pindarkah

💥 #TAKENOTE!! 💥
.
*Beg Rosabella ada ready stock!* ✔️ Totebag
✔️ Drawstring
✔️ Pouch Bag
✔️ Press Pin
✔️ Lapel Pin
.
InshaAllah esok ada postage & cod! Kalau ada yang nak kami pos-kan & cod esok. Boleh inform ya 🤗
__
Klik link whatsapp pada bio!
.
#totebag #drawstring #pouchbag #presspin #pincapal #lapelpin #begcapal #capal #capalbag #capalnabi #TheCapal #TheCapalSarawak #capalsarawak #thecapalagent #agentcapalsarawak #Rosabella
#ALYFYFAH

💥 #TAKENOTE!! 💥
.
*Beg Rosabella ada ready stock!* ✔️ Totebag
✔️ Drawstring
✔️ Pouch Bag
✔️ Press Pin
✔️ Lapel Pin
.
InshaAllah esok ada postage & cod! Kalau ada yang nak kami pos-kan & cod esok. Boleh inform ya 🤗
__
Klik link whatsapp pada bio!
.
#pouchbag #begcapal #capal #capalbag #capalnabi #TheCapal #TheCapalSarawak #capalsarawak #thecapalagent #agentcapalsarawak #Rosabella
#ALYFYFAH

💥 #TAKENOTE!! 💥
.
*Beg Rosabella ada ready stock!* ✔️ Totebag
✔️ Drawstring
✔️ Pouch Bag
✔️ Press Pin
✔️ Lapel Pin
.
InshaAllah esok ada postage & cod! Kalau ada yang nak kami pos-kan & cod esok. Boleh inform ya 🤗
__
Klik link whatsapp pada bio!
.
#totebag #begcapal #capal #capalbag #capalnabi #TheCapal #TheCapalSarawak #capalsarawak #thecapalagent #agentcapalsarawak #Rosabella
#ALYFYFAH

💥 #TAKENOTE!! 💥
.
*Beg Rosabella ada ready stock!* ✔️ Totebag
✔️ Drawstring
✔️ Pouch Bag
✔️ Press Pin
✔️ Lapel Pin
.
InshaAllah esok ada postage & cod! Kalau ada yang nak kami pos-kan & cod esok. Boleh inform ya 🤗
__
Klik link whatsapp pada bio!
.
#totebag #drawstring #begcapal #capal #capalbag #capalnabi #TheCapal #TheCapalSarawak #capalsarawak #thecapalagent #agentcapalsarawak #Rosabella
#ALYFYFAH

اللهم صل على محمد وآل محمد
.
Assalamualaikum semua..
Haa.. lama dah tunggu ? 😅 sorry buat tertunggu.. dah tengok kan gambar kat atas tuu. .
.
Cantik tak ? .
Haa.. nama bende tuu "Press Pin"
.
Press pin ni diambil dari bentuk kasut Nabi Muhammad SAW atau bahasa lain nye "Capal" 😊 and setelah di-olah ianya dijadikan logo and dijadikan barang hias bagi setiap orang. Wujud nye barangan seperti ni adalah untuk menggalakkan pembeli yang membeli barangan kami untuk berselawat and mengingati Rasulullah 💕
.
Press pin ni kebanyakan kaum wanita yang pakai. Tujuan untuk kemaskan lagi dorang punya tudung. Lelaki pon ada pakai tau 😏 Haa.. jangan tekejut nanti tetibe hilang.. and nampak suami or pakwe korang yang pakai dekat poket baju or kopiah 😍 korang yang lelaki nak beli untuk awek,, tersangat laa okeyy 😁 cantik sangat kalau awek korang pakai pin ni.. and lepas tuu betambah sayang awek kau dekat kau 😊
.
Haa.. ape lagi ? Menarik tak ? Jangan tunggu lama.. grab terus !! Kang melepas 😌
.
Berminat nak beli ? Boleh DM terus or pegi dekat page @byprinceluffy boleh follow and boleh pilih yang mana korang suke 💕
.
#TheCapal#DahSelawatHariIni
#DahSelawatKe#SayaJual#CapalNabi
#LetTheSunnahGoForth#MahabbahRasulillah
#LoveBringSmile#Love#Hijab
#TheCapalLover#Muslimah
#Mawlid#CintaRasul#Selawat#Sunnah
#Ulamak#DarulMurtadza
#UITM#KUIS#Purdah#Ninja
#Agent#Capal#Rose#Contest#Gifts

اللهم صل على محمد وآل محمد
.
Haa.. dah tengok kan pic pagi tadi.. ni abam upload lagi 😁
.
Berminat nak beli ? Boleh DM terus or terus wasapp. Pegi dekat bio and tekan link kat bio 😄
.
#TheCapal#DahSelawatHariIni
#DahSelawatKe#SayaJual#CapalNabi
#LetTheSunnahGoForth#MahabbahRasulillah
#LoveBringSmile#Love#Hijab
#TheCapalLover#Muslimah
#Mawlid#CintaRasul#Selawat#Sunnah
#Ulamak#DarulMurtadza
#UITM#KUIS#Purdah#Ninja
#Agent#Capal#Rose#Contest#Gifts

Today was my last official board meeting on #CAPAL Very thankful and blessed to have been able to #buildthepipeline for #AANHPI to join public service #willmissallofyou

Most Popular Instagram Hashtags