#cantiksemulajadi

MOST RECENT

4 SEKAWAN RM 209 ONLY 😘⠀
.⠀
Anda akan dapat : 1 Box Trufitz • 1 Botol Vdolly • 1 Set Trudolly ( Beauty dan Detox ) ⠀
.⠀
🌸 Trudolly 1 set ( Beauty + Detox ) RM 99 ⠀
🌸 Trufitz 1 box RM 59 ⠀
🌸 Beauty / Detox / Vdolly 1 botol RM 59 ⠀
.⠀
Whatsapp +60178865234 ⠀
FREE POSTAGE⠀
FREE COD⠀
.⠀
COD: SELURUH KUALA LUMPUR DAN SEKITAR GOMBAK.⠀
_____________________⠀

#trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudollybyfazura #sayajual #sayajualtrudolly #bazarpaknil #cantik #cantikdansihat #cantiksemulajadi #trudollygombak #trudollyklsentral #trudollykl #trudollybangsar #trudollypantaidalam #trudollymasjidjamek #trudollytimesquare #trudollykualalumpur #trudollynusentral #trudollymalaysia #trudollybyfazura #fattzurafairytale #vdollybyfazura #trufitzgombak

Welcome back Aini ! Allahu ramai yang perihatin kat Aini ni hari-hari ada je yang tanya kabar dia.

Bayangkanlah satu muka lecur terhumban dalam minyak panas, Awaks boleh imagine tak betapa sakittt bila kulit senipis tisu ni jadi masakk ranum.

Alhamdulilah ada perubahan setelah 9 hari sapu #KrimBerubatNB nie

Ya rabbii ❗❗❗ www.wasap.my/60139437200/NakKrimSaka

#NbAcneTreatmentScar
#KrimSaka
#rawatkulitbreakout
#HilangJerawat
#KrimBerubat
#CantikSemulajadi

💞 DIAMOND FOUNDATION BOOSTER 💞

Koranggg! Nak makeup tahan lama? Nak rasa pakai foundation macam tak pakai? Nak pakai foundation tak nak pakai bedak?

Bolehh! Membantu mempercepatkan foundation meresap ke wajah. Nampak natural glow n healthy skin effect uols! Itulah function FOUNDATION BOOSTER ni tau.. .
wasap.my/60183673871
#diamondfoundation
#READYSTOCK
#cantikglowing
#cantiksemulajadi

Hi dolls! Jom dapatkan AUTHENTIC daripada saya🙋🏻‍♀️
.
Harga : RM20/bottle
.
Price exclude postage❤️
.
WHATSAPP : 013-2191015
WHATSAPP : 013-2191015
WHATSAPP : 013-2191015
.
COD AREA-:
✅ Ampang
✅ Taman Melawati
✅ Wangsa Maju
✅ Keramat
✅ Setiawangsa
✅ KLCC
.
#jamuputeri #jamuputerimalaysia #jamuputeriampang #jamuputeriviral #jamuputeriarmy #agentwanted
#dropshipwanted #teammaya
#jamukunyit #jamuputerikualalumpur
#jamuputeriterengganu #jamuputeriwangsamaju
#jamuputerikgbaru #fazura #sayajual #sayajualjamu #sayajualjamuputeri #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #cantik #cantikdansihat #cantiksemulajadi

PEMBANTU PERIBADI PARA WANITA.
.
➡️Set EXPRESS MAKEUP KIT dari #nameecosmetics!😍😍
.
Penyelamat dan pembantu setia yang sangat MUDAH, CEPAT dan RINGKAS.😘😘
.
Dah tak payah tergesa-gesa, stress tak sempat bersiap semua sebab dengan adanya 'pembantu peribadi' tu sepantas kilat dah boleh siap berseri-seri dan pastinya masih nampak natural dan manis saja.😉👍
.
Psst..#nameecosmetics dah berwajah baru dan ada pertambahan item lagi tau uolls.Tapi harga MASIH SAMA!😱😱
.
EXPRESS MAKEUP KIT
➖➖➖➖➖➖➖➖
✔Selfie Ready Stick Foundation with Brush
✔Kiss and Blush Pigment
✔Awake Mascara (instant curl and volume mascara)
.
Whatsapp:0194305326(Athirah)/Klik link di bio 👆👆
.
.
#raniaempire #nameecosmetics #makeuplover #simplemakeup #naturalmakeup
#AreYouSelfieReady #NoMakeupMakeupKit
#makeuptutorial #expressmakeup #naturallook #selfie #cantik #makeupnomakeuproutine #makeupbeginner #cantiksemulajadi #travelmakeupkit #makeup #makeupkit #foundation #concealer #lipmatte #blusher #mascara #freshmakeup #nakcantik #sayapakaisayajual #mua

Hi dolls! Jom dapatkan AUTHENTIC daripada saya🙋🏻‍♀️
.
Harga : RM20/bottle
.
Price exclude postage❤️
.
WHATSAPP : 013-2191015
WHATSAPP : 013-2191015
WHATSAPP : 013-2191015
.
COD AREA-:
✅ Ampang
✅ Taman Melawati
✅ Wangsa Maju
✅ Keramat
✅ Setiawangsa
✅ KLCC
.
#jamuputeri #jamuputerimalaysia #jamuputeriampang #jamuputeriviral #jamuputeriarmy #agentwanted
#dropshipwanted #teammaya
#jamukunyit #jamuputerikualalumpur
#jamuputeriterengganu #jamuputeriwangsamaju
#jamuputerikgbaru #fazura #sayajual #sayajualjamu #sayajualjamuputeri #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #cantik #cantikdansihat #cantiksemulajadi

Hi dolls! Jom dapatkan AUTHENTIC daripada saya🙋🏻‍♀️
.
Harga : RM20/bottle
.
Price exclude postage❤️
.
WHATSAPP : 013-2191015
WHATSAPP : 013-2191015
WHATSAPP : 013-2191015
.
COD AREA-:
✅ Ampang
✅ Taman Melawati
✅ Wangsa Maju
✅ Keramat
✅ Setiawangsa
✅ KLCC
.
#jamuputeri #jamuputerimalaysia #jamuputeriampang #jamuputeriviral #jamuputeriarmy #agentwanted
#dropshipwanted #teammaya
#jamukunyit #jamuputerikualalumpur
#jamuputeriterengganu #jamuputeriwangsamaju
#jamuputerikgbaru #fazura #sayajual #sayajualjamu #sayajualjamuputeri #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #cantik #cantikdansihat #cantiksemulajadi

CABARAN FIT 7 HARI??
.
Yes, dengan pengambilan yang betul, anda mampu turun berat badan dalam 7 hari tau.
.
Nak tahu sebab apa? sebab semua ingredient dalam TruFitz sangat membantu menurunkan berat badan tau!
-
🔥5 Bahan Utama TruFitz🔥
.
✅GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemak dengan lebih cepat. .
✅L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
.
✅RASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yang membantu membakar lemak dengan lebih cepat.
.
✅BEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan
.
✅HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makan. .
So apa tunggu lagi? jom jadi yang terawal grab #trufitz! comfirm tak menyesal!
-
PRICE: ‼ 1 BOX RM59 ‼
‼ 2 BOX RM110 ‼
FREE POSTAGE ❤
_____________________
Order & Enquiries
Whatsapp 📲 014-2648966
#trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudollybyfazura #sayajual #sayajualtrudolly #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #cantik #cantikdansihat #cantiksemulajadi #cantiksemulajadi #trudollyklsentral #trudollykl #trudollybangsar #trudollypantai dalam #trudollykualalumpur #trudollyselangor #trudollymalaysia #beauty booster #detoxpro #trufitzfazura #trufitzbyfazura #trufitz

Khasiat Jamu Mutyara by Tya Arifin. ✅memanaskan badan
✅membuang angin
✅membantu melawaskan penghadaman
✅merawat luka dalaman selepas bersalin
✅mengecutkan rahim/peranakan
✅membantu menambah susu badan
✅merawat keputihan
✅anti bakteria/ merawat kegatalan
✅membantu menganjalkan aset wanita.
✅memulihkan tenaga
✅meningkatkan sel darah merah
✅membantu merawat kulit
✅membantu proses detoksifikasi
✅membantu menurunkan berat badan

#JaMuTyara #mutyarafamily
#mutyara #mutyarabytyaarifin #mutyaramalaysia #mutyarakl #jamumutyara #jamumodenuntukwanita
#jamumutyara #jamumodenuntukwanita #cantikluarancantikdalaman #cantiksemulajadi #sayamakansayajual #tirumacamsaya #jamumutyarapuchong #Jamumutyaradengkil #jamumutyarabangi #jamumutyaraputrajaya #jamumutyaracyberjaya

Teruskan bertenaga setiap hari dengan #jamutyara ..
1🥄sebelum sarapan pagi
1🥄sebelum tidur malam
.
.

15 Khasiat Jamu Mutyara
🍁Memanaskan badan
🍁Merawat luka dalaman selepas bersalin
🍁Membantu merawat keputihan
🍁Mengecutkan rahim/peranakan
🍁Membuang angin
🍁Memulihkan tenaga
🍁Membantu melawaskan pembuangan
🍁Membantu meningkatkan hemoglobin/sel darah
🍁Anti bakteria/merawat kegatalan
🍁Membantu merawat kulit
🍁Anti penuaan/awet muda
🍁Membantu menambah susu badan
🍁Membantu proses detoksifikasi
🍁Membantu menurunkan berat badan
🍁Membantu menganjalkan aset wanita (payudara/punggung)
.
.#JaMuTyara #mutyarafamily
#mutyara #mutyarabytyaarifin #mutyaramalaysia #mutyarakl #jamumutyara #jamumodenuntukwanita
#jamumutyara #jamumodenuntukwanita #cantikluarancantikdalaman #cantiksemulajadi #sayamakansayajual #tirumacamsaya #jamumutyarapuchong #Jamumutyaradengkil #jamumutyarabangi #jamumutyaraputrajaya #jamumutyaracyberjaya

Most Popular Instagram Hashtags