#cantik2denganst

314 posts

TOP POSTS

Krim muka terbaik daripada mutiara untuk kegunaan harian dan mengandungi SPF15 yang dapat melindungi kulit wajah daripada sinaran UV ๐Ÿค—
.
Formulasi dari ekstrak mutiara ini dapat membantu mencerah dan memutihkan secara semula jadi jika digunakan konsisten tau ๐Ÿ˜โœจ
Yang ada parut jerawat atau jeragat tu bagus amalkan Pearl Cream ni ๐Ÿ’–
.
Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #pearlcream #krimmutiara #spf15 #whitening #treatpigmentation #scarface #skintone #makeuplover #naturallook #new #bestseller #musthave #putihkankulit #merawatjeragat #mengurangkanparut #daynightcream #beauty #glowingskin #beautiful #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Superglow Gorgeous Skin daripada Sendayu Tinggi ni ada tiga pilihan warna iaitu Tan Pearl , Dull Rose dan Sweet Almond ๐Ÿ˜โœจ
.
Ianya seperti batu permata padat yang dihancurkan , pengilat wajah pelbagai tona dengan pigmen mutiara ultra - halus yg mana mampu meresap sempurna dan menyeimbangkannnya dengan kulit ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’•
.
Memang cantik2 warnanya โ˜บ๏ธ
Makeup2 lovers luar sana tu mesti kena grab satu highlight ni tau ๐Ÿ˜‹
.
Superglow Gorgeous Skin - RM42.40 (ahli RM38.15)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih.
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #superglowgorgeousskin #highlighter #glowingskin #tanpearl #dullrose #sweetalmond #makeuplovers #muamalaysia #elegantmakeup #bestseller #strobinghighlighter #musthave #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #CODalorsetar

Koleksi dual function brushes ni wajib ada bagi mereka yg gemarkan makeup tau ๐Ÿ˜โœจ
.
Flat Liquid Foundation Brush & Concealer Blending Foundation - RM39.20 (ahli RM35.30)
.
Eyeshadow Blending Brush & Small Tapered Brush - RM38.15 (ahli RM34.35)
.
Pointed Liquid Foundation & Flat Top Buffer Brush - RM44.50 (ahli RM40.05)
.
Powder Face Brush & Slender Contour Brush - RM42.40 (ahli RM38.15)
.
Cepat grab sebelum stok makeup brush ini kehabisan stok ! ! !
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #makeupbrush #makeuplover #dualfunction #musthave #makeupcollection #bestseller #stmakeuptools #berusmakeup #makeupartist #muamalaysia #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #CODalorsetar

Sahur pagi ni uollss makan apa?
Amalkan secawan Slimmax dengan Kurma. Sedap & kenyang lama. Jom cuba ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’–
.
Slimmax Drink - RM31.25 (ahli RM29.70)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
**servis COD ditutup buat sementara waktu**
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #imovie #slimmaxdrink #bukapuasa #sahur #kawalnafsumakan #rendahkalori #delicious #healthydrink #highfibre #cereal #halal #slim #fitness #diet #idealbody #bestseller #musthave #kawalmakan #minumankesihatan #kenyang #menurunkanberatbadan #menurunkanparaskolestrol #kurusselepasraya #kurusbulanpuasa #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Wanita masa kini disogok dengan kehebatan kolagen untuk nampak muda tetapi lupa yang fungsi dan kebaikan hormon estrogen ternyata tidak ternilai bagi kaum wanita ๐Ÿ˜ณ
Tanpa hormon estrogen yang bagus dan stabil, wanita akan mudah kehilangan kolagen tau ๐Ÿ˜ง
Malahan jika ada pengambilan supplement kolagen, ianya tidak mampu menyerap dengan baik dan susah nak melihat keberkesannya apabila level estrogen anda di paras yang rendah ๐Ÿ˜
.
Amalkan Sedu Arrow apabila anda sudah mula mencecah 30an โ™ฅ๏ธ
Ia bukan sahaja memberi kesan awet muda, tetapi kulit akan menjadi lebih halus, badan terbentuk, haid teratur, rahim lebih sihat / subur selepas bersalin atau keguguran dan melambatkan menopaus ๐Ÿ˜โœจ
.
Sedu Arrow - RM33.90 (ahli RM30.50)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #infokesihatan #seduarrow #awetmuda #supplement #healthyandbeauty #traditional #hormonestrogen #rahimsihat #rahimsubur #woman #hormones #musthave #bestseller #sihatdalamancantikluaran #afterchidbirth #nakhamil #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Nak tengok swatches BB Cream Doll Skin di tangan tanpa flash ?
Yg paling atas / kiri kod 03, 02 dan 01 di bawah / kanan sekali ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Okey , siapa yang sesuai pakai BB Cream ni ? ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
1) Kulit kering, jeragat, normal & kombinasi.
2) Yg tak suka pakai sunblock dan pelembap.
3) Suka coverage natural dan nampak moist.
4) Melindungi & merawat kulit.
5) Boleh cover parut dan jeragat.
6) Kulit nampak cerah satu tona & melt natural selepas beberapa jam dipakai
.
Doll Skin BB Cream RM40.30 (ahli RM36.25)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih.
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #swatchesbbcream #dollskin #bbcream #flawless #dryskin #cantik2denganST #CODalorsetar

Jom ambil mood ceria-ceria hari isnin dengan puan @yatie_sendayutinggi ๐Ÿ˜‚๐Ÿ’–
ใƒปใƒปใƒป
#Repost @yatie_sendayutinggi (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Nak jugakkkk mekap mengimbau kalau kawen. Kira anniversary la. Full video live kat Facebook ya @sendayu.tinggi_hq .
.

Tudung kod RSS19 @the_hijab.co .
#motd #weddingmakeup #anniversarymakeup #sendayutinggi
ใƒปใƒปใƒป
Boleh direct DM kami atau whatsapp 014-9033050 untuk sebarang pertanyaan tentang produk Sendayu Tinggi atau pembelian barang ๐Ÿค—
Terima kasih๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #mudahterhibur #moodceria #nomondayblues #liveFB #makeuptutorial #makeuplover #makeupartist #happy #makeup #inspiredwomen #beautiful #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Contour & Blusher Pallete dan Contour & Highlight ni antara produk faveret orang ramai tau โ™ฅ๏ธ
Warna pigmented dan akan memberi impak besar kepada solekan wajah ๐Ÿ˜โœจ
.
Blusher & Highlight Palette atau Highlight & Countour Palette - RM50.90 (ahli RM45.80)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #blusher #highlights #countour #makeuppalette #makeuplover #makeupartist #makeupcollection #makeup #glowyskin #radianceskin #perfectfaceshape #bestseller #musthave #sukamakeup #shading #bronzer #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Mauve Edition Makeup Brush daripada Sendayu Tinggi memang sangat-sangat berkualiti ๐Ÿ’–
Rugi tak grab tau, harga yang berpatutan dengan kualiti yang sangat memikat hati pengguna ๐Ÿ˜โœจ
.
Antara collection Mauve Edition Makeup Brush adalah :
Angled Stippling Brush - RM 45.60 (ahli RM 43.30)
Contour & Highlight Flat Brush - RM 37.10 (ahli RM35.25)
Slanted Buffer Brush RM44.50 (ahli RM42.30)
Buffer Brush Expert - RM44.50 (ahli RM42.30)
Pointed Foundation Brush - RM42.40 (ahli RM40.30)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #review #feedback #mauveedition #makeupbrushes #highend #qualitymakeupbrushes #makeuplover #makeupartist #mua #makeupcollection #makeuptools #musthave #bestseller #sukamakeup #berusmekap #bulupony #cantik2denganST
#posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

MOST RECENT

Wanita masa kini disogok dengan kehebatan kolagen untuk nampak muda tetapi lupa yang fungsi dan kebaikan hormon estrogen ternyata tidak ternilai bagi kaum wanita ๐Ÿ˜ณ
Tanpa hormon estrogen yang bagus dan stabil, wanita akan mudah kehilangan kolagen tau ๐Ÿ˜ง
Malahan jika ada pengambilan supplement kolagen, ianya tidak mampu menyerap dengan baik dan susah nak melihat keberkesannya apabila level estrogen anda di paras yang rendah ๐Ÿ˜
.
Amalkan Sedu Arrow apabila anda sudah mula mencecah 30an โ™ฅ๏ธ
Ia bukan sahaja memberi kesan awet muda, tetapi kulit akan menjadi lebih halus, badan terbentuk, haid teratur, rahim lebih sihat / subur selepas bersalin atau keguguran dan melambatkan menopaus ๐Ÿ˜โœจ
.
Sedu Arrow - RM33.90 (ahli RM30.50)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #infokesihatan #seduarrow #awetmuda #supplement #healthyandbeauty #traditional #hormonestrogen #rahimsihat #rahimsubur #woman #hormones #musthave #bestseller #sihatdalamancantikluaran #afterchidbirth #nakhamil #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Mauve Edition Makeup Brush daripada Sendayu Tinggi memang sangat-sangat berkualiti ๐Ÿ’–
Rugi tak grab tau, harga yang berpatutan dengan kualiti yang sangat memikat hati pengguna ๐Ÿ˜โœจ
.
Antara collection Mauve Edition Makeup Brush adalah :
Angled Stippling Brush - RM 45.60 (ahli RM 43.30)
Contour & Highlight Flat Brush - RM 37.10 (ahli RM35.25)
Slanted Buffer Brush RM44.50 (ahli RM42.30)
Buffer Brush Expert - RM44.50 (ahli RM42.30)
Pointed Foundation Brush - RM42.40 (ahli RM40.30)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #review #feedback #mauveedition #makeupbrushes #highend #qualitymakeupbrushes #makeuplover #makeupartist #mua #makeupcollection #makeuptools #musthave #bestseller #sukamakeup #berusmekap #bulupony #cantik2denganST
#posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Antara kehebatan DFolia yang wanita perlu tahu adalah :
๐Ÿ’– Berkesan turun temurun dalam mengatasi masalah keputihan serius dan bau busuk pada vagina
๐Ÿ’– Mengurangkan lebihan cecair / telalu berair pada vagina terutama semasa hubungan seksual
๐Ÿ’– Menguatkan cengkaman vagina kerana keputihan terlalu serius melonggarlan kemutan ketika hubungan seks
๐Ÿ’– Menguatkan rahim lemah terutama wanita yang mudah keguguran di awal kehamilan
๐Ÿ’– Merapatkan otot dan tisu sistem dalaman rahim serta tulang pelvik selepas mengandung dan bersalin
๐Ÿ’– Meransaang hormon seks wanita dan mengurangkan lendir berbau, kotoran di dalam rahim
๐Ÿ’– Menyembuhkan luka dalaman selepas bersalin atau selepas pembedahan
๐Ÿ’– Menaikkan seri wajah dan atasi sembab / gelap di bawah mata yang ketara
๐Ÿ’– Rawatan keguguran bagi menyuburkan semula rahim untuk kehamilan akan datang
๐Ÿ’– Mengatasi rahim kembang dan perut buncit selepas keguguran atau selepas bersalin
.
D'Folia - RM33.40 (ahli RM30.05)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #infokesihatan #dfolia #supplements #herb #healthy #traditional #women #takecareyourmissV #miscarriage #bestseller #musthave #whitedischarge #keputihantiadalagi #kesihatanwanita #sihatdalamancantikluaran #rahimsihat #menguatkanrahim #beauty #herbasemulajadi #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Contour & Blusher Pallete dan Contour & Highlight ni antara produk faveret orang ramai tau โ™ฅ๏ธ
Warna pigmented dan akan memberi impak besar kepada solekan wajah ๐Ÿ˜โœจ
.
Blusher & Highlight Palette atau Highlight & Countour Palette - RM50.90 (ahli RM45.80)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #blusher #highlights #countour #makeuppalette #makeuplover #makeupartist #makeupcollection #makeup #glowyskin #radianceskin #perfectfaceshape #bestseller #musthave #sukamakeup #shading #bronzer #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Stay tuned uollls ๐Ÿ˜โœจ
New product from Sendayu Tinggi ๐Ÿ’•
Khabarnya Insha'Allah akan launch pada bulan Ogos ini ๐Ÿ˜ณ
Uiiiiishhh tak sabor pulak rasa, hihi ๐Ÿ˜‹
.
First come, first serve โ™ฅ๏ธ
Tunggu update daripada pihak kami tau ๐Ÿ˜˜
DM or whatsapp 014-9033050 untuk sebarang pertanyaan atau pembelian barang ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima Kasih.
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #newproduct #comingsoon #makeupcollection #makeuplover #makeuptools #makeup #eyeshadowpallete #nudecolor #makeupbrushes #soexcited #hopeeverythinggoeswell #mua #makeupartist #musthave #sukamakeup #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Mencari bedak yang memberi kesan full coverage? ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
Gunakan Doll Dual Powder daripada Sendayu Tinggi ๐Ÿ’–
.
Untuk kemasan glowing, mix sekali highlight bersama bedak kompak di sisi โœจ
Gunakan buffer brush untuk mendapatkan kemasan terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
Doll Skin Dual Powder RM39.90 (ahli RM35.95)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #hijabidollcollection #dollskindualpowder #matteandshimmer #glowingskin #flawlessskin #brightening #makeuplover #makeupcollection #makeup #makeupartist #luminousglow #glittercompactpowder #highlights #bestseller #musthave #gorgeous #sukamakeup #bedakcompact #cantik2denganST
#posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Mulakan sarapan dengan supplement kecantikan Cocoa Collagen ๐Ÿ’–
Ia dapat menegangkan wajah, mengurangkan parut dan mencantikkan tubuh ๐Ÿ˜โœจ
.
Slimmax Drink pula dapat mengawal pengambilan makanan seharian selain bagus menurunkan paras kolestrol ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
Slimmax Drink RM31.25 (ahli RM29.70)
Cocoa Collagen RM30.75 (ahli 27.65)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #cocoacollagenshake #collagen #supplements #beauty #healthy #flawlessskin #beautybody #headtotoe #slimmaxdrink #fitness #controlhunger #hifibre #cereal #musthave #bestseller #sihatdalamancantikluaran #cantik2denganST
#posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

_
TINTED MOISTURISER SUNCREEN :
๐ŸŒธSesuai dengan kulit wajah jenis normal, kering mahupun kombinasi.
๐ŸŒธIanya bersifat waterbased, mempunyai pelembab dan SPF30.
๐ŸŒธTeksturnya creamy, mudah dicuci, sejuk selepas disapu dan boleh dijadikan sebagai bedak asas.
_
MATTE MOUSSE SUNBLOCK :
๐ŸŒธSesuai untuk kulit normal, jerawat, berminyak dan kombinasi.
๐ŸŒธTeksturnya seakan whipped/ mousse, ringan dan seakan tidak terasa bila disapu.
๐ŸŒธIa bersifat matte, mempunyai SPF 25, tidak menyumbat pori, mengawal minyak di wajah dan boleh dijadikan sebagai bedak asas.
.
Jangan pernah miss tau pakai sunblock jika sayang dengan kulit wajah uolls ๐Ÿ’–
.
Tinted Moisturiser Sunscreen RM38.15 (ahli 34.35)
Matte Mousse Sunblock RM31.80 (ahli RM28.60)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #tintedmoisturizersunscreen #mattemoussesunblock #dryskin #oilyskin #sunblock #sunscreen #spf30 #spf25 #skincare #makeuplover #makeupartist #makeupcollection #matte #creamy #musthave #bestseller #penjagaanwajah #sinaranuv #healthyskin #takecareofyourskin #cantik2denganST
#posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Cantik kan makeup look ni? ๐Ÿ˜โœจ
Antara produk rangkaian Sendayu Tinggi yang digunakan ialah :
BRS Whitening Moisturizer Cleanser - RM35.00 (ahli RM31.50)
BRS Anti Aging Moisturizer - RM47.70 (ahli RM42.95)
Doll Skin BB Cream (code 02) - RM40.30 (ahli RM36.25)
Doll Skin Dual Powder (code sable) - RM39.90 (ahli RM35.95)
Setting Powder Natural - RM39.20 (ahli RM35.30)
Profesional eyes & cheeks palette (Beyond Extravaganza) - RM68.90 (ahli RM65.45)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #makeuptutorial #makeuplover #makeupartist #makeupcollection #mua #makeup #bestseller #musthave #beautiful #prettywoman #inspiremakeup #hijabidollcollection #dollmakeuplook #sweetsimple #sukamakeup #cantik2denganST
#posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Petang-petang gini mata dah mula layu kan ๐Ÿ˜
Ada yang dah ready nak balik daripada kerja pun dah mula terbayang kain baju nak kena lipat, makan malam nak kena sediakan ditambah pula anak merap kiri kanan ๐Ÿ˜…
.
Lesu dan tak bertenaga?
Cuba DFolia Coffee daripada Sendayu Tinggi ๐Ÿ’–
Bagus diamalkan oleh wanita yang mementingkan kesihatan dalaman rahim, memerlukan tenaga dan mengelakkan daripada mengantuk โœจ
.
D'Folia Coffee - RM29.16 (ahli RM26.25)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #dfoliacoffee #coffeelover #herb #healthy #traditional #women #takecareyourmissV #bestseller #musthave #whitedischarge #keputihantiadalagi #kesihatanwanita #sihatdalamancantikluaran #rahimsihat #delicious #boosterenergy #beauty #kopiherba #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Jamu wanita bagus diamalkan walaupun belum berkahwin ๐Ÿ˜˜
Ianya dapat melancarkan haid, mengelakkan masalah keputihan serta menyihatkan rahim secara alami โ™ฅ๏ธ
.
Rahim adalah harta yang sangat berharga kepada wanita, jadi haruslah dijaga dengan baik tau ๐Ÿค—
.
D'Folia - RM33.40 (ahli RM30.05)
Sedu Arrow - RM33.90 (ahli RM30.50)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #seduarrow #dfolia #supplements #herb #healthy #traditional #women #takecareyourmissV #bestseller #musthave #whitedischarge #keputihantiadalagi #kesihatanwanita #sihatdalamancantikluaran #rahimsihat #hormones #hormonstabil #beauty #herbasemulajadi #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Eh, ada tau orang perempuan yang menapous awal sebab hormon dah tak mcm org muda. Macam mana nak tahu kita punya hormon ok ke tak ?? ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
Untuk mendapatkan paras hormon yang ideal, boleh amalkan Sedu Arrow ๐Ÿ’–
Ia bukan sahaja dapat menjadikan wanita awet muda, badan curvy, payudara mekar tapi memperbaiki kitaran haid walaupun usia makin meningkat ๐Ÿค—
.
Pil ni tak sesuai utk penghidap cyst, fibroid atau apa shj ketumbuhan di rahim atau payudara ๐Ÿ™…๐Ÿป
.
Sedu Arrow - RM33.90 (ahli RM30.50)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #seduarrow #supplements #herb #healthy #traditional #women #takecareyourmissV #bestseller #musthave #infokesihatan #kesihatanwanita #sihatdalamancantikluaran #rahimsihat #hormones #hormonstabil #beauty #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Untuk kulit jenis berminyak dan berjerawat, boleh gantikan dengan X-Ne Facial Spray tau ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’•
Insha'Allah solekan akan lebih tahan lama selain dapat juga merawat kulit wajah ๐Ÿ˜˜โœจ
.
Doll Skin Foundation - RM40.30 (ahli RM38.25)
Facial Spray - RM30.75 (ahli RM27.65)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #collagenfacialspray #hijabidollcollection #dollskinfoundation #highcoverage #fullcoveragefoundation #glowingskin #flawlessskin #makeuplover #makeupcollection #makeup #makeupartist #mua #concealer #creamyfoundation #spf15 #bestseller #musthave #sukamakeup #bedakasas #penyamarnoda #cantik2denganST
#posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Ada yang cakap setahun pun tak habis pakai Doll Skin Foundation ni ๐Ÿ˜‹
Memang jimat habis, sebab calit calit sikit pun dah cun melecunn giteww ๐Ÿ’–
.
Ia mengandungi SPF15 yang dapat melindungi kulit daripada sinaran UV. Dan yang paling best, teskturnya yg creamy tu boleh act as concealer juga tau ๐Ÿ˜โœจ
.
Doll Skin Foundation - RM40.30 (ahli RM38.25)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #hijabidollcollection #dollskinfoundation #highcoverage #fullcoveragefoundation #glowingskin #flawlessskin #makeuplover #makeupcollection #makeup #makeupartist #mua #concealer #creamyfoundation #spf15 #bestseller #musthave #sukamakeup #bedakasas #penyamarnoda #cantik2denganST
#posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Jom buat pembersihan blackhead dan whitehead dengan menggunakan Facial Scrub With Collagen ni ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’•
Bila muka bebas daripada sel-sel kulit mati, baru skincare yang kita pakai akan menyerap dengan sempurna ๐Ÿ’–
.
Ini antara bestseller @sendayu.tinggi_hq tau.
Lepas pakai ni confirm kulit jadi cerah, licin dan gebu ๐Ÿ˜โœจ
Tahan lama tau, ada customer cakap 2 bulan lebih tak habis lagi guna scrub ni ๐Ÿ˜‹
.
Facial Scrub With Collagen RM30.75 (ahli RM27.65)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #facialscrubwithcollagen #facialscrub #whitening #removedeadskincells #removewhitehead #removeblackheads #smoothskin #collagen #bestseller #musthave #skincare #buangselkulitmati #buangbintikhitam #buangbintikputih #kulitcerah #gebu #cantik2denganST
#posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

CEPAT DAPATKAN SEKARANG SEBELUM KEHABISAN STOK !! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
1 brush ada 2 fungsi tau, so total uolls dah dapat 4 brush dengan 6 fungsi yang berbeza tau ๐Ÿ˜โœจ
RM150 sahaja termasuk postage ๐Ÿ’– (stok terhad)
.
Kalau nak beli loose pun boleh ๐Ÿค—
Ini senarai harga Duo Makeup Brush setiap satu :
_
Flat Liquid Foundation Brush & Concealer Blending Foundation - RM39.20 (ahli RM35.30)
_
Eyeshadow Blending Brush & Small Tapered Brush - RM38.15 (ahli RM34.35)
_
Pointed Liquid Foundation & Flat Top Buffer Brush - RM44.50 (ahli RM40.05)
_
Powder Face Brush & Slender Contour Brush - RM42.40 (ahli RM38.15)
_
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #duomakeupbrush #stprofessionalmakeup #stprofessionalbrush #makeupbrushes #makeuplover #makeuptools #makupcollection #makeup #makeupartist #maleupaddict #musthave #bestseller #qualityproduct #sukamakeup #berusmekap #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Siapa dah cuba Pearl Cream memang akan jatuh hati ๐Ÿ˜โœจ
Kalau skin jenis berminyak sangat tapi still nak pakai, waktu siang boleh apply Setting Powder๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
Bagus untuk kawal kilatan di kulit wajah ๐Ÿ˜˜
.
Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #review #feedback #pearlcream #krimmutiara #spf15 #whitening #treatpigmentation #scarface #skintone #makeuplover #naturallook #bestseller #musthave #putihkankulit #merawatjeragat #mengurangkanparut #daynightcream #beauty #glowingskin #beautiful #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Krim muka terbaik daripada mutiara untuk kegunaan harian dan mengandungi SPF15 yang dapat melindungi kulit wajah daripada sinaran UV ๐Ÿค—
.
Formulasi dari ekstrak mutiara ini dapat membantu mencerah dan memutihkan secara semula jadi jika digunakan konsisten tau ๐Ÿ˜โœจ
Yang ada parut jerawat atau jeragat tu bagus amalkan Pearl Cream ni ๐Ÿ’–
.
Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #pearlcream #krimmutiara #spf15 #whitening #treatpigmentation #scarface #skintone #makeuplover #naturallook #new #bestseller #musthave #putihkankulit #merawatjeragat #mengurangkanparut #daynightcream #beauty #glowingskin #beautiful #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Close up Eyes & Cheek Palette ๐Ÿ˜
Boleh pakai Shimmer Cream dulu sebagai primer kalau nak warna lagi pop up๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
Apa pun warna memang pigmented sangat tau. Satu pallete ni boleh buat kening, eyeshadow dan blusher sekali tau ๐Ÿค—
.
Eyes & Cheek Palette RM68.90 (ahli RM65.45)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS (ikut berat)
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #eyesandcheekpalette #matte #shimmer #blusher #eyeshadow #colourfulpalette #naturallook #smokeyeye #gorgeousmakeup #dailymakeup #makeuppallette #makeuplover #makeupartist #makupcollection #makeup #sukamakeup #nakcantik #berseri #bestseller #musthave #professionalmakeup #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar

Most Popular Instagram Hashtags