#cantik2denganst

210 posts

TOP POSTS

Hasil SATU lapisan Doll Eyelashes Mascara daripada Sendayu Tinggi ๐Ÿ˜โœจ
.
My lovely customer cakap bulu matanya selalu gugur time nak remove especially kalau pakai mascara jenis waterproof ๐Ÿ˜…
Katanya bulu mata dah la tak berapa nak ada , gugur pulak, jadi trauma dah nak pakai mascara rasanya ๐Ÿ˜‚
.
Alhamdullillah, Doll Eyelashes Mascara daripada Sendayu Tinggi ni bukan sahaja senang nk remove, tetapi dapat memberi efek bulu mata panjang dan lebat tanpa bergumpal ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’•
.
Doll Eyelashes Mascara - RM33.90 (ahli RM30.55)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
**servis COD ditutup buat sementara waktu ๐Ÿ™๐Ÿผ**
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #feedback #review #alhamdulillah #feedbackcustQS #hijabidollcollection #dolleyelashesmascara #parabenfree #easytoremove #nonwaterproof #wudhufriendly #longeyelashes #makeuplover #makeupcollection #makeupartist #makeup #musthave #bestseller #mascara #beautiful #malaysia #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Siapa nak nampak berseri-seri hari raya nanti kena grab pallete yg super awesome daripada Sendayu Tinggi ni tau ๐Ÿ˜โœจ
.
Packaging dia sangat light dan mudah dibawa travel โ˜บ๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿผ
Untuk makeup beginner, boleh rujuk guide yang dah ada siap dalam pallete tu untuk lebih faham macam mana nak guna pallete ni okey? ๐Ÿค—
.
Blusher & Highlight Palette
atau
Highlight & Countour Palette
~RM50.90 (ahli RM45.80)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
**servis COD ditutup buat sementara waktu ๐Ÿ™๐Ÿผ**
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #blusher #highlights #blusherandhighlightpalette #elegantmakeup #countourandhighlight #bestseller #musthave #makeuplover #makeupartist #mua #makeupcollection #travelbuddy #glowy #radianceskin #pemerahpipi #kulitnampaksihat #nampakfresh #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Alhamdullillah โ˜บ๏ธ
Happy customer happy la sellernyer ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
Collagen Facial Spray ni memang best.
Siapa yang dah cuba , memang jatuh cinta ๐Ÿ˜
.
Shaping Gel ni sejuk tau ๐ŸŒฌ
Rasa berangin je bila sapu. Sangat sesuai untuk disapu pada kulit wajah untuk hilangkan double chin atau pipi pau comel cikebum tu ๐Ÿ˜„
.
Terima kasih beli dengan kami tau ! ๐Ÿ˜˜
.
Collagen Facial Spray - RM30.76 (ahli RM27.65)
.
Shaping Gel - RM49.80 (ahli RM44.86)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih.
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #feedbackcustQS #trustedseller #terimakasih #collagen #facialspray #shapinggel #vshape #whitening #musthave #nakputih #nakgebu #cantik2denganST #CODalorsetar

Blusher & Highlight Pallete ni dh taktau berapa kali restock ๐Ÿ˜…
Laju sungguh stok keluar, tambah2 nak dekat raya ni ramai dah mula beli tau ๐Ÿ˜โœจ
Hihi ๐Ÿ™ˆ
.
Ada dua pilihan untul pallete ni iaitu code 01 lebih kepada merah jambu dan code 02 lebih kepada peach lembut.
Plus ada highlighter sekali , best kan ? โ˜บ๏ธโœจ
.
Blusher & Highlight Palette - RM50.90 (ahli RM45.80)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
**servis COD ditutup buat sementara waktu ๐Ÿ™๐Ÿผ**
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #blusher #highlights #blusherandhighlightpalette #elegantmakeup #bestseller #musthave #makeuplover #makeupartist #mua #makeupcollection #travelbuddy #glowy #radianceskin #pemerahpipi #kulitnampaksihat #nampakfresh #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

#Repost @yatie_sendayutinggi with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Simple video & tips masa picit jerawat @ extraction spy tak ada scar. Muka huduh yakmat rasanya masa buat video ni.. hahahaha.. lepas exercise tadi terus gigih akak merekod..lantak lah. Kita share sesama ya especially utk mrk yg kulit masih "remaja" ni. Yela.. org remaja mcm kita2 je berjerawat lagi kan ๐Ÿ˜‚
.
1) Sental muka dgn Collagen Facial Scrub spy permukaan kulit lembut. Baru senang picit. Tak payah la press beriya sampai lebam atau terkoyak kulit tu
.
2) Guna tools yg sesuai. Ni tips sangat penting spy tak berparut teruk. Jgn guna kuku. Korang search lazada " Professional Blackhead Remover ". Tu yg paling murah sekali dlm RM30 satu set ada 6btg lain2 jenis. Kalau kedek sgt pergi beli kat sinma
.
3) Sapukan Soothing Gel spy tak jadi luka, infection dan redakan serta merta bengkak masa kita picit2 tadi
.
Produk skincare @sendayu_tinggi_online .
#tipspicitjerawat
ใƒปใƒปใƒป
Scar Toner - RM35 (ahli RM33.25)
Facial Scrub With Collagen - RM30.75 (ahli RM27.65)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #soothinggel #facialscrub #withcollagen #extractions #whiteheadsremover #blackheadremoval #deadskincells #musthave #bestseller #smoothskin #whitening #clearskin #homespa #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Selamat pagi semua ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ’•
Jom mulakan sarapan pagi dengan supplement kecantikan Cocoa Collagen dan Slimmax Drinkโœจ
.
Cocoa Collagen bertindak merawat kulit daripada dalaman, menegangkan kulit wajah, mengurangkan parut, rambut tak mudah gugur dan sentiasa awet muda giteww ๐Ÿ˜
.
Slimmax Drink pula adalah minuman yang mana dapat mengawal pengambilan makanan harian serta dapat menurunkan paras kolestrol ๐Ÿค—
.
Cepat dapatkan sekarang !! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
Cocoa Collagen Shake - RM30.75 (ahli RM27.65)
.
Slimmax Drink - RM31.25 (ahli RM29.70)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
**servis COD ditutup buat sementara waktu ๐Ÿ™๐Ÿผ**
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #goodmorning #cocoacollagen #slimmaxdrink #highfibre #cereal #healthy #delicious #beauty #supplements #antiaging #beautiful #antipenuaan #menegangkankulit #lambatdimamahusia #awetmuda #tambahtenaga #pudarkanparut #bestseller #musthave #sihatdalamancantikluaran #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Facial Scrub Collagen antara salah satu produk bestseller daripada Sendayu Tinggi tau ๐Ÿ˜โœจ
.
Siapa yang dah cuba scrub ni , memang suka sesangat ๐Ÿ˜‹
Kulit wajah akan nampak cerah satu tona selepas sekali pemakaian, pori mengecil, parut pudar dan kulit wajah akan rasa lembut je ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’•
.
Lepas scrub ni kalau nak buat extraction blackhead & whitehead pun mudah. Lembut je keluar, tak perlu tekan sampai bengkak2 muka tu ๐Ÿ˜…
Lepas extraction jangan lupa sapu Soothing Gel tau ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
.
Facial Scrub Collagen - RM30.75 (ahli RM27.65)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #facialscrubcollagen #bestseller #collagen #removeblackhead #removewhitehead #removedeadskin #whitening #nakputih #nakgebu #cantik2denganST #CODalorsetar

Whipped Cream Foundation ramai peminatnya tau ๐Ÿ˜
Tekstur dia sangat ringan dan sesuai dengan mereka yg mempunyai masalah kulit berminyak ๐Ÿ˜˜
.
Coverage foundation ni pula adalah medium sehingga full coverage & memberi kemasan seolah satin velvet giteww ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’•
.
Siapa yang dah cuma memang in loveee ๐Ÿ˜โœจ
.
Whipped Cream Foundation - RM42.40 (ahli RM38.15)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih.
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #whippedcreamfoundation #oilyskin #semimatte #mua #makeuplover #dailymakeup #bestseller #gebugebas #cantik2denganST #CODalorsetar

Nak tengok macam mana rupa Zeodari Soap ni? ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’•
.
Ia sabun herba daripada kaum Banjar yang terdiri daripada bahan seperti beras sangai, temulawak, minyak zaitun dan kencur ๐Ÿ˜Œ
.
Untuk mencerahkan badan yang gelap, berparut serta kasar, cuba sabun Zeodari Soap ni ๐Ÿ˜˜
Sabun scrub badan yang sangat popular daripada Sendayu Tinggi tau ๐Ÿ˜โœจ
.
Kalau dalam pantang , WAJIB cuba sebab kesannya boleh nampak tak sampai seminggu ๐Ÿค—
.
Zeodari Soap - RM15.90 (ahli RM14.30)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #zeodarisoap #sabunherba #sabunbadan #sabunscrub #mencerahkankulit #rawatjerawatbadan #bestseller #nakputih #nakgebu #cantik2denganST #CODalorsetar

MOST RECENT

Siapa nak nampak berseri-seri hari raya nanti kena grab pallete yg super awesome daripada Sendayu Tinggi ni tau ๐Ÿ˜โœจ
.
Packaging dia sangat light dan mudah dibawa travel โ˜บ๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿผ
Untuk makeup beginner, boleh rujuk guide yang dah ada siap dalam pallete tu untuk lebih faham macam mana nak guna pallete ni okey? ๐Ÿค—
.
Blusher & Highlight Palette
atau
Highlight & Countour Palette
~RM50.90 (ahli RM45.80)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
**servis COD ditutup buat sementara waktu ๐Ÿ™๐Ÿผ**
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #blusher #highlights #blusherandhighlightpalette #elegantmakeup #countourandhighlight #bestseller #musthave #makeuplover #makeupartist #mua #makeupcollection #travelbuddy #glowy #radianceskin #pemerahpipi #kulitnampaksihat #nampakfresh #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Blusher & Highlight Pallete ni dh taktau berapa kali restock ๐Ÿ˜…
Laju sungguh stok keluar, tambah2 nak dekat raya ni ramai dah mula beli tau ๐Ÿ˜โœจ
Hihi ๐Ÿ™ˆ
.
Ada dua pilihan untul pallete ni iaitu code 01 lebih kepada merah jambu dan code 02 lebih kepada peach lembut.
Plus ada highlighter sekali , best kan ? โ˜บ๏ธโœจ
.
Blusher & Highlight Palette - RM50.90 (ahli RM45.80)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
**servis COD ditutup buat sementara waktu ๐Ÿ™๐Ÿผ**
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #blusher #highlights #blusherandhighlightpalette #elegantmakeup #bestseller #musthave #makeuplover #makeupartist #mua #makeupcollection #travelbuddy #glowy #radianceskin #pemerahpipi #kulitnampaksihat #nampakfresh #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Selamat pagi semua ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ’•
Jom mulakan sarapan pagi dengan supplement kecantikan Cocoa Collagen dan Slimmax Drinkโœจ
.
Cocoa Collagen bertindak merawat kulit daripada dalaman, menegangkan kulit wajah, mengurangkan parut, rambut tak mudah gugur dan sentiasa awet muda giteww ๐Ÿ˜
.
Slimmax Drink pula adalah minuman yang mana dapat mengawal pengambilan makanan harian serta dapat menurunkan paras kolestrol ๐Ÿค—
.
Cepat dapatkan sekarang !! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
Cocoa Collagen Shake - RM30.75 (ahli RM27.65)
.
Slimmax Drink - RM31.25 (ahli RM29.70)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
**servis COD ditutup buat sementara waktu ๐Ÿ™๐Ÿผ**
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #goodmorning #cocoacollagen #slimmaxdrink #highfibre #cereal #healthy #delicious #beauty #supplements #antiaging #beautiful #antipenuaan #menegangkankulit #lambatdimamahusia #awetmuda #tambahtenaga #pudarkanparut #bestseller #musthave #sihatdalamancantikluaran #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Doll Eyelashes Mascara dapat memberi solekan mata seakan patung kerana ia menyaluti setiap helain bulu mata tanpa memberi kesan gumpalan ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’–
.
Sangat mudah untuk dicuci setiap kali nak ambil wudhu tanpa menyebabkan bulu mata gugur
tau ๐Ÿ˜โœจ
.
Doll Eyelashes Mascara - RM33.90 (ahli RM30.55)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
**servis COD ditutup buat sementara waktu ๐Ÿ™๐Ÿผ**
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #feedback #review #alhamdulillah #hijabidollcollection #dolleyelashesmascara #parabenfree #easytoremove #nonwaterproof #wudhufriendly #longeyelashes #makeuplover #makeupcollection #makeupartist #makeup #musthave #bestseller #mascara #beautiful #malaysia #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Hasil SATU lapisan Doll Eyelashes Mascara daripada Sendayu Tinggi ๐Ÿ˜โœจ
.
My lovely customer cakap bulu matanya selalu gugur time nak remove especially kalau pakai mascara jenis waterproof ๐Ÿ˜…
Katanya bulu mata dah la tak berapa nak ada , gugur pulak, jadi trauma dah nak pakai mascara rasanya ๐Ÿ˜‚
.
Alhamdullillah, Doll Eyelashes Mascara daripada Sendayu Tinggi ni bukan sahaja senang nk remove, tetapi dapat memberi efek bulu mata panjang dan lebat tanpa bergumpal ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’•
.
Doll Eyelashes Mascara - RM33.90 (ahli RM30.55)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
**servis COD ditutup buat sementara waktu ๐Ÿ™๐Ÿผ**
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #feedback #review #alhamdulillah #feedbackcustQS #hijabidollcollection #dolleyelashesmascara #parabenfree #easytoremove #nonwaterproof #wudhufriendly #longeyelashes #makeuplover #makeupcollection #makeupartist #makeup #musthave #bestseller #mascara #beautiful #malaysia #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Bagi yg bertanya bila akan nampak kesan kalau ambil Cocoa Collagen ni ?๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
Biasanya akan cepat nampak kesan kalau uolls memang dah ada masalah pada kulit.
Contohnya kalau sekarang ni ada masalah dengan kulit kering, berkedut, rambut gugur, tumit kasar, kulit wajah kusam dan parut jerawat yg tak mahu pudar.
.
Memang rata-rata bagi feedback dalam 2 minggu Insha'Allah dah boleh nampak kesan โ˜บ๏ธโœจ
.
Tapi kalau memang tak ada masalah skin pun boleh jer nak amalkan Cocoa Collagen dari awal sebabnya untuk melambatkan penuaan termasuk kulit kering, jeragat, parut cepat sembuh dan kuatkan akar rambut ๐Ÿ’–
Siapa yang konsisten je memang boleh nampak kesannya especially bila jumpa kawan-kawan yg dah lama tak tengok kita ๐Ÿ˜‹
Hihi
.
Cocoa Collagen Shake - RM30.75 (ahli RM27.65)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
**servis COD ditutup buat sementara waktu ๐Ÿ™๐Ÿผ**
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #feedback #review #cocoacollagen #shake #healthy #delicious #beauty #supplements #antiaging #beautiful #collagen #antipenuaan #menegangkankulit #lambatdimamahusia #awetmuda #tambahtenaga #pudarkanparut #bestseller #musthave #sihatdalamancantikluaran #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Happy weekend uolls !! ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ’–
Pagi-pagi yang indah ni jom pekena Cocoa Collagen Shake jom ๐Ÿ˜
Memang sedap sangat2 tau ๐Ÿ˜‹
.
Minuman kolagen ini adalah kunci utama untuk kulit sihat, mulus, tegang dan sentiasa awet muda gitewwwww ๐Ÿ˜โœจ
Yang mana masih muda tapi dapat penyakit orang tua seperti masalah sakit sendi, lutut dan pinggang, sangat digalakkan consume Cocoa Collagen ni tau ๐Ÿค—
.
Cocoa Collagen Shake - RM30.75 (ahli RM27.65)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
**servis COD ditutup buat sementara waktu ๐Ÿ™๐Ÿผ**
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #goodmorning #cocoacollagen #shake #healthy #delicious #beauty #supplements #antiaging #beautiful #antipenuaan #menegangkankulit #lambatdimamahusia #awetmuda #tambahtenaga #pudarkanparut #bestseller #musthave #sihatdalamancantikluaran #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Siapa kata warna Velvety Matte Long Lasting Lip Crayon ni garang sangat ๐Ÿ˜
Kalau pakai di center bibir, akan nampak soft manja giteww ๐Ÿ˜โœจ
.
Velvety Matte Long Lasting Lip Crayon -
RM36.05 (ahli RM32.45)
.
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
**servis COD ditutup buat sementara waktu ๐Ÿ™๐Ÿผ**
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #imovie #splice #hijabiyoutuber #malaysianyoutuber #inspiredwomen #velvetymattelonglastinglipcrayon #lipmatte #lipcrayon #longlasting #makeup #boldlips #naturallipslook #elegantmakeup #makeuplover #makeupcollection #makeupartist #bestseller #musthave #gincubaldu #takkeringkanbibir #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Formula unggul gincu baldu yang lembut ketika disapu , kemudian ia menjadi matte selepas beberapa saat ๐Ÿ˜โœจ
Untuk yang suka efek natural , boleh sapu tipis sahaja okay ๐Ÿ˜˜
.
Dan yang paling best sekali, ianya tak mengeringkan bibir tau ๐Ÿค—
.
Velvety Matte Long Lasting Lip Crayon - RM36.05 (ahli RM32.45)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
**servis COD ditutup buat sementara waktu ๐Ÿ™๐Ÿผ**
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #velvetymattelonglastinglipcrayon #lipmatte #lipcrayon #longlasting #makeup #boldlips #naturallipslook #makeuplover #makeupcollection #makeupartist #bestseller #musthave #gincubaldu #takkeringkanbibir #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Antara produk terbaik bagi yang mengalami masalah kulit wajah berjeragat, kering,sensitif mahupun kombinasi ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’•
.
Penjagaan dalaman dan luaran sangat penting bagi semua wanita ๐Ÿ’–
Ada yang tanya , "saya perlu beli semua produk ke baru cantik?" ๐Ÿ˜‹
Tak perlu semua, yang penting kita kenal apa yang kita nak rawat dulu. Maksudnya jangan tengok contoh sipulan ni pakai produk A terus cantik, kita pun beli produk yg sama.
Sedangkan masalah kita tak sama dengan masalah dia. End up kita akan rasa duit kita tak berbaloi pun.
Rugi kan? ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
So sesiapa yang masih keliru tak tahu apa sebenarnya yang awak perlu beli, boleh DM or whatsapp 014-9033050 untuk info lebih lanjut
ye ๐Ÿค—
.
Pearl and Yogurt Soap - RM19.10 (ahli RM18.15)
.
Collagen Facial Spray - RM30.75 (ahli RM27.65)
.
Cocoa Collagen Shake - RM30.75 (ahli RM27.65)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
**servis COD ditutup buat sementara waktu ๐Ÿ™๐Ÿผ**
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #pearlyogurtsoap #skincare #skincareroutine #whitening #barsoap #cleanse #rejuvenating #oilcontrol #musthave #bestseller #sabunwajah #jeragat #kering #sensitif #kombinasi #sensitif #collagenfacialspray #cocoacollagen #penjagaanwajah #supplements #beauty #cantikdalamancantikluaran #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Sabun kecantikan yang diperkaya dengan yogurt dan serbuk mutiara dimana ia dapat mencerahkan dan melicinkan kulit wajah ๐Ÿ˜โœจ
.
Sangat sesuai bagi mereka yang mempunyai masalah kulit berjeragat, kering dan sensitif ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
.
Pearl and Yogurt Soap - RM19.10 (ahli RM18.15)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
**servis COD ditutup buat sementara waktu ๐Ÿ™๐Ÿผ**
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #pearlyogurtsoap #skincare #skincareroutine #whitening #barsoap #cleanse #rejuvenating #oilcontrol #musthave #bestseller #sabunwajah #jeragat #kering #sensitif #kombinasi #sensitif #penjagaanwajah #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Formula unik krim siang + pelindung matahari daripada ST ni sangat bagus bagi mereka yang mempunyai kulit wajah jenis normal, berminyak, berjerawat,sensitif dan kombinasi ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’•
.
Teksturnya seakan whipped / mousse yg sangat ringan apabila disapu ke kulit.
Untuk yang suka light makeup , sapu Matte Mousse Sunscreen ni pun dh cukup tau ๐Ÿ’–
.
Selain itu, ia juga dapat mengawal minyak pada wajah sekaligus kotoran tidak mudah melekat pada wajah dan tidak menyumbat pori ๐Ÿ˜โœจ
.
Matte Mousse Sunscreen - RM31.80 (ahli RM28.60)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
**servis COD ditutup buat sementara waktu ๐Ÿ™๐Ÿผ**
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #mattemousse #sunscreen #sunblock #spf30 #protectyouskin #uv #beauty #makeuplover #skincare #bestseller #musthave #pelindungwajah #cahayamatahari #awetmuda #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Kadangkala bukan jerawat sahaja yang menyakitkan hati, tetapi kesan parut yang mencacatkan kulit wajah ๐Ÿ˜–โšก๏ธ
.
Cubalah Scar Toner ni yg mana ia dapat membantu kulit pulih lebih cepat ๐Ÿค—
Sapukan pada kapas dan ratakan pada keseluruhan kulit wajah selepas mencuci muka โ˜บ๏ธโœจ
.
Acne Scar Toner - RM35.00 (ahli RM33.25)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
**servis COD ditutup buat sementara waktu ๐Ÿ™๐Ÿผ**
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #acnescartoner #toner #skincare #acne #oilyskin #removedeadskin #scarproblem #whitening #skinrecovery #bestseller #musthave #beauty #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

#Repost @qs_beautyshop (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Assalamualaikum semua ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ’•
.
COD area Alor Setar bg barangan Sendayu Tinggi masih lagi ditutup buat sementara waktu atas faktor kesihatan ๐Ÿค•
Insha'Allah jika ada sebarang perubahan , kami akan maklumkan di FB Page Qaseh Suffira dan juga Instagram kami @qs_beautyshop ๐Ÿ™๐Ÿผ
.
BAGI YANG NAK ORDER BARANG BY POS LAJU TETAP DIBUKA SEPERTI BIASA TAU โ˜บ๏ธโœจ
.
Apa pun terima kasih banyak2 kami ucapkan kepada semua yg sentiasa setia support pihak kami tau ๐Ÿ˜˜
Semoga segala urusan kalian semua dipermudahkan dan dimurahkan rezeki selalu ๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp 014-9033050 atau DM untuk sebarang pertanyaan lanjut โœŒ๐Ÿผ
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #CODditutup #sementarawaktu #doayangbaikbaik #syukuralhamdulilah #masihdiberirezeki #sabarituindah #dugaan #makeuplover #produkherba #supplements #makeuptools #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Kebersihan adalah salah satu aspek penting sebagai seorang wanita ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’–
.
Percaya atau tidak, kadangkala disebabkan salah pencuci , di bahagian alat sulit boleh menjadi gelap/berkerak & berbau kurang menyenangkan๐Ÿ˜…
Ianya boleh memberi kesan dalam hubungan rumahtangga dan juga boleh menyebabkan jangkitan kuman jika tidak dijaga dengan baik โ˜บ๏ธ
.
Gunakan Sireh Feminine Wash untuk cucian bahagian alat sulit bagi merawat masalah berbau, kegatalan & keputihan ๐Ÿค—
Kesegaran boleh dirasai pada cucian pertama
tau โœจ
.
Sireh Feminine Wash - RM21.20 (ahli RM20.15)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sirehfemininewash #takecareofyourmissV #freshandclean #feminine #antibakteria #herbasireh #pencucimissv #pencuciherba #masalahkeputihan #kebersihanwanita #sihatdalamancantikluaran #trustedlocalbrand #penjagaanrahim #bestseller #musthave #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Gabungan lipstick dan lipgloss dalam satu bekas uollss !! ๐Ÿ˜โœจ
Mudah kan?
Sangat sesuai dengan wanita yg busy tapi dalam masa yg sama still nak nampak gorgeous
giteww ๐Ÿ˜˜
.
Lip Sensation Duo Function ni mempunyai 6 pilihan warna tanpa shimmer tau.
Semua warna soft2 je ๐Ÿ’–
โžก๏ธSlide ketepi untuk tengok pemilihan warna okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
.
Lip Sensation Duo Function - RM35.00 (ahli RM33.25)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #lipsensation #duofunction #lipstick #lipgloss #2in1 #easy #fastmakeup #makeuplover #makeupartist #makeupcollection #musthave #bestseller #softcolour #natural #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Jom ambil mood ceria-ceria hari isnin dengan puan @yatie_sendayutinggi ๐Ÿ˜‚๐Ÿ’–
ใƒปใƒปใƒป
#Repost @yatie_sendayutinggi (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Nak jugakkkk mekap mengimbau kalau kawen. Kira anniversary la. Full video live kat Facebook ya @sendayu.tinggi_hq .
.

Tudung kod RSS19 @the_hijab.co .
#motd #weddingmakeup #anniversarymakeup #sendayutinggi
ใƒปใƒปใƒป
Boleh direct DM kami atau whatsapp 014-9033050 untuk sebarang pertanyaan tentang produk Sendayu Tinggi atau pembelian barang ๐Ÿค—
Terima kasih๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #mudahterhibur #moodceria #nomondayblues #liveFB #makeuptutorial #makeuplover #makeupartist #happy #makeup #inspiredwomen #beautiful #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Apa fungsi Shaping Gel ni? ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
Fungsinya ialah :
๐ŸŽ€Membantu mengurangkan kesan selulit.
๐ŸŽ€Membentuk badan lebih padat & pejal.
๐ŸŽ€Mengurangkan tisu lemak.
๐ŸŽ€Menegangkan kulit.
๐ŸŽ€Mengurangkan tanda regangan.
๐ŸŽ€Mengurangkan lemak di bawah dagu dan leher.
.
Shaping gel ni sejuk tau ! Memang selesa sangat. Lepas sapu tu rasa berangin ja ๐Ÿค—
Yang mana tak tahan panas tu boleh tukar pakai Shaping Gel ni
okey?๐Ÿ˜˜
.
Shaping Gel - RM49.80 (ahli RM44.85)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih.
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #shapinggel #slimgel #vshape #removefat #improveskin #coldeffect #slimming #bodytoning #liftingskin #reducestubbornfat #bestseller #musthave #gelpelangsing #sejuk #pipipau #doublechin #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Siapa suka pakai lipstick jenis matte dan selalu hadapi masalah bibir kering?
End up lip matte yg disapu tu nampak tak cantik la sebab berkerak seribu ๐Ÿ˜…
.
Cuba Lip Cake Hydrate & Moist daripada Sendayu Tinggi ni ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’•
Sapu sebelum pemakaian lipstick ataupun malam sebelum tidur.
Pakai Lip Cake ni begitu sahaja pun boleh sebab ia memberi warna natural pada bibir ๐Ÿ˜โœจ
.
Selain melembabkan bibir, ia juga merawat masalah kehitaman bibir, merekah dan sensitif.
Tinggal 3 warna sahaja iaitu coral, vanilla dan candy.
CODE ROSE DAH SOLD OUT TAU ๐Ÿ˜‹
.
Lip Cake Moist & Hydrate - RM27.45 (ahli RM26.10)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #lipcake #lipbalm #tintedlipbalm #moistandhydrate #beautifullips #cute #darklipproblems #makeuplover #makeupartist #makeupcollection #pelembabbibir #bibirhitam #bibirkering #bibirsensitif #rawatbibir #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags