[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#cantik2denganst

270 posts

TOP POSTS

Siapa suka Natural Raya Makeup Look macam ni? ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ’•
.
Antara produk yang digunakan ialah :
Brightening Series Moisturiser - RM47.70 (ahli RM42.95)
Argan Oil Primer - RM38.15 (ahli RM34.35)
Doll Skin BB Cushion - RM52.90 (ahli RM47.60)
Eyes & Cheeks Makeup Palette - RM68.90 (ahli RM65.45)
Contour & Highlight Palette - RM50.90 (ahli RM45.80)
Setting Powder - RM39.20 (ahli RM35.30)
Marker Pen with FREE Eyeliner Pencil - RM41.35 (ahli RM39.25)
Wheel Concealer High Coverage - RM41.35 (ahli RM37.20)
Superglow Gorgeous Skin - RM42.40 (ahli RM38.15)
Doll Eyelashes Mascara - RM33.90 (ahli RM30.55)
Suede Lip Colour Matte Effect - RM35.00 (ahli RM31.50
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #grab #repost #youtubermalaysia #hijabiyoutuber #makeupraya #rayamakeuplook #naturalmakeuplook #makeuplover #makeupartist #makeupcollection #makeup #simplemakeup #beauty #beautiful #sukamakeup #makeuprayanatural #inspirasimakeup #cantikdihariraya #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Jom ambil mood ceria-ceria hari isnin dengan puan @yatie_sendayutinggi ๐Ÿ˜‚๐Ÿ’–
ใƒปใƒปใƒป
#Repost @yatie_sendayutinggi (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Nak jugakkkk mekap mengimbau kalau kawen. Kira anniversary la. Full video live kat Facebook ya @sendayu.tinggi_hq .
.

Tudung kod RSS19 @the_hijab.co .
#motd #weddingmakeup #anniversarymakeup #sendayutinggi
ใƒปใƒปใƒป
Boleh direct DM kami atau whatsapp 014-9033050 untuk sebarang pertanyaan tentang produk Sendayu Tinggi atau pembelian barang ๐Ÿค—
Terima kasih๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #mudahterhibur #moodceria #nomondayblues #liveFB #makeuptutorial #makeuplover #makeupartist #happy #makeup #inspiredwomen #beautiful #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Jangan lupa pack DTox sekali balik raya ni tau ๐Ÿ˜‹
Kalau tak menyesal nanti baru raya pertama baju kebaya dah tak muat sebab perut terkejut makan non stop ๐Ÿ˜
Lepas tu susah pula nak ke tandas ๐Ÿ˜…
.
Bila tak membuang mula rasa tak sedap badan, skin breakouts, pinggang perut pun mula mengembang ๐Ÿ˜–
.
LAST TERIMA ORDER DAN PAYMENT UNTUK DELIVERY 24/6 (SABTU) ADALAH SEBELUM PUKUL 3:00PM HARI INI.
Yang melepas kena tunggu jadual delivery Julai pula ya ๐Ÿ˜
.
DTox - RM47.70 (ahli RM45.30)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #detox #cleanse #healthy #safe #beauty #slimming #masalahsembelit #buangtoksin #cuciusus #supplements #lawaspembuangan #bestseller #musthave #sihatdalamancantikluaran #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Nampak tak ada polka dot comel atas surface HD Studio Foundation Powder tu? ๐Ÿ˜
Dont worry, muka tak lah berceloreng macam pelangi masa sapu nanti ๐Ÿคฃ
Colour tu akan blend nicely dan nampak smooth je kat skin tau โœจ
.
HD bermaksud High Definition.
Jadi bila pakai kat skin, wajah akan nampak luminous dan light even apply tebal ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’•
Sesuai untuk skin kering ataupun berminyak.
.
Untuk HD Powder ni bukan bedak padat ya ๐Ÿ™…๐Ÿป
Jadi tak boleh apply dengan span basah.
Sy suggest pakai brush lebar untuk kemasan lebih natural ๐Ÿ˜˜
.
Tips untuk nampak glowing adalah lebihkan penggunaan HD Liquid Foundation tetapi kurangkan pedapan bedak.
Skin akan nampak lebih glowy natural
giteeewww ๐Ÿ˜โœจ
.
HD Studio Foundation Powder - RM47.70 (ahli RM45.30)
.
HD Liquid Foundation SPF15 - RM47.70 (ahli RM45.30)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #hdstudiofinishingpowder #hdliquidfoundation #highdefinition #spf15 #fullcoveragefoundation #liquidfoundation #glowingskin #healthyskin #naturalmakeup #makeuplover #makeupartist #makeup #makeupcollection #gorgeous #beautiful #bestseller #musthave #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Jom try cara lain yang lebih enak dengan Cocoa Collagen Shake ni ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’•
.
Collagen sangat bagus untuk menegangkan wajah, mengurangkan kedutan, melambatkan penuaan, menguatkan tulang selain menyembuhkan luka dengan cepat ๐Ÿ’–
Ia juga berkesan merawat masalah kulit yang keringโœจ
.
Yang mana nak join delivery produk Sendayu Tinggi untuk hari ni, cepat2 settle payment sebelum pukul 10pg ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
Esok pun ada delivery lagi sebenarnya, tapi untuk yang dah settle payment sahaja okay ๐Ÿ˜˜
LAST TERIMA ORDER DAN PAYMENT UNTUK DELIVERY 24/6 (SABTU) ADALAH SEBELUM PUKUL 3:00PM HARI INI.
Yang melepas kena tunggu jadual delivery Julai pula ya ๐Ÿ˜
.
Cocoa Collagen Shake - RM30.75 (ahli RM27.65)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #cocoacollagen #supplements #beauty #healthydrink #delicious #antiaging #beautiful #collagen #antipenuaan #menegangkankulit #lambatdimamahusia #awetmuda #tambahtenaga #pudarkanparut #bestseller #musthave #sihatdalamancantikluaran #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

ATTENTION PLEASE ! ! ! ๐Ÿ˜โœจ
.
Doll Lips Creme Shine ni tinggal 5 warna sahaja seperti di dalam video ini ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’•
.
-Sun Kiss
-Milk Pink
-Just Pink
-Rosy Glow
-Sugar Bloom
.
Lagi 5 warna sudah SOLD OUT habis ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜˜
**siapa yang tanya kami ada lagi tak colour Nude Raisin ka Red Ruby tu ka , kami babap haa ๐Ÿ˜œ
Hihi ๐Ÿ™ˆ
.
Doll Lips Creme Shine - RM31.80 (ahli RM30.20)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #dolllipscremeshine #hijabidollcollection #hijabiyoutuber #moisturiselipstick #colourful #dolllips #beautiful #hotitem #bestseller #makeuplover #musthave #makeupcollection#cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #CODalorsetar

NEW Lip Matte Collection โ€ผ๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Untuk warna yang natural, sapukan selapis dan ratakan dengan jari atau berus โœจโ˜บ๏ธ
.
Untuk efek bold seperti di dalam gambar pula hanya diperolehi jika membuat sapuan penuh tau ๐Ÿ‘„๐Ÿ’„โค๏ธ
.
NEW Suede Lip Colour - RM35.00 (ahli RM31.50)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih.
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #newproduct #suedelipcolour #lipmatte #boldcolour #hijabidollcollection #makeuplover #muamalaysia #cantik2denganST #CODalorsetar

Antara produk terbaik bagi yang mengalami masalah kulit wajah berjeragat, kering,sensitif mahupun kombinasi ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’•
.
Penjagaan dalaman dan luaran sangat penting bagi semua wanita ๐Ÿ’–
Ada yang tanya , "saya perlu beli semua produk ke baru cantik?" ๐Ÿ˜‹
Tak perlu semua, yang penting kita kenal apa yang kita nak rawat dulu. Maksudnya jangan tengok contoh sipulan ni pakai produk A terus cantik, kita pun beli produk yg sama.
Sedangkan masalah kita tak sama dengan masalah dia. End up kita akan rasa duit kita tak berbaloi pun.
Rugi kan? ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
So sesiapa yang masih keliru tak tahu apa sebenarnya yang awak perlu beli, boleh DM or whatsapp 014-9033050 untuk info lebih lanjut
ye ๐Ÿค—
.
Pearl and Yogurt Soap - RM19.10 (ahli RM18.15)
.
Collagen Facial Spray - RM30.75 (ahli RM27.65)
.
Cocoa Collagen Shake - RM30.75 (ahli RM27.65)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
**servis COD ditutup buat sementara waktu ๐Ÿ™๐Ÿผ**
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #pearlyogurtsoap #skincare #skincareroutine #whitening #barsoap #cleanse #rejuvenating #oilcontrol #musthave #bestseller #sabunwajah #jeragat #kering #sensitif #kombinasi #sensitif #collagenfacialspray #cocoacollagen #penjagaanwajah #supplements #beauty #cantikdalamancantikluaran #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Macam mana nk pilih code yg sesuai untuk Wheel Concealer High Coverage
ni? ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
Untuk penerangan yang lebih jelas, boleh tengok full video ni di youtube : Yatie Sendayu Tinggi
@yatie_sendayutinggi ๐Ÿ˜
.
Wheel Concealer High Coverage - RM41.35 (ahli RM37.20)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #youtubermalaysia #hijabiyoutuber #wheelconcealer #highcoverage #creamyconcealer #hightlight #countour #elegantmakeup #makeuplover #makeupartist #musthave #bestseller #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #CODalorsetar

MOST RECENT

Siapa suka Natural Raya Makeup Look macam ni? ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ’•
.
Antara produk yang digunakan ialah :
Brightening Series Moisturiser - RM47.70 (ahli RM42.95)
Argan Oil Primer - RM38.15 (ahli RM34.35)
Doll Skin BB Cushion - RM52.90 (ahli RM47.60)
Eyes & Cheeks Makeup Palette - RM68.90 (ahli RM65.45)
Contour & Highlight Palette - RM50.90 (ahli RM45.80)
Setting Powder - RM39.20 (ahli RM35.30)
Marker Pen with FREE Eyeliner Pencil - RM41.35 (ahli RM39.25)
Wheel Concealer High Coverage - RM41.35 (ahli RM37.20)
Superglow Gorgeous Skin - RM42.40 (ahli RM38.15)
Doll Eyelashes Mascara - RM33.90 (ahli RM30.55)
Suede Lip Colour Matte Effect - RM35.00 (ahli RM31.50
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #grab #repost #youtubermalaysia #hijabiyoutuber #makeupraya #rayamakeuplook #naturalmakeuplook #makeuplover #makeupartist #makeupcollection #makeup #simplemakeup #beauty #beautiful #sukamakeup #makeuprayanatural #inspirasimakeup #cantikdihariraya #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Bulan puasa ni kan tengok air Detox pun terliur ๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค
Hihi ๐Ÿ™ˆ
But seriously kalau uolls tak boleh telan mana-mana jenis detox di pasaran mahupun yang uolls gigih buat homemade ke, try Detox by Sendayu Tinggi ni ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’•
Sedapnya tu memang tak carik yang lain dah tau, giteww ๐Ÿ˜˜
.
LAST TERIMA ORDER DAN PAYMENT UNTUK DELIVERY 24/6 (SABTU) ADALAH SEBELUM PUKUL 3:00PM HARI INI.
Yang melepas kena tunggu jadual delivery Julai pula ya ๐Ÿ˜
.
DTox - RM47.70 (ahli RM45.30)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #detox #cleanse #healthy #safe #beauty #slimming #masalahsembelit #buangtoksin #cuciusus #supplements #lawaspembuangan #bestseller #musthave #sihatdalamancantikluaran #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Jangan lupa pack DTox sekali balik raya ni tau ๐Ÿ˜‹
Kalau tak menyesal nanti baru raya pertama baju kebaya dah tak muat sebab perut terkejut makan non stop ๐Ÿ˜
Lepas tu susah pula nak ke tandas ๐Ÿ˜…
.
Bila tak membuang mula rasa tak sedap badan, skin breakouts, pinggang perut pun mula mengembang ๐Ÿ˜–
.
LAST TERIMA ORDER DAN PAYMENT UNTUK DELIVERY 24/6 (SABTU) ADALAH SEBELUM PUKUL 3:00PM HARI INI.
Yang melepas kena tunggu jadual delivery Julai pula ya ๐Ÿ˜
.
DTox - RM47.70 (ahli RM45.30)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #detox #cleanse #healthy #safe #beauty #slimming #masalahsembelit #buangtoksin #cuciusus #supplements #lawaspembuangan #bestseller #musthave #sihatdalamancantikluaran #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Jom try cara lain yang lebih enak dengan Cocoa Collagen Shake ni ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’•
.
Collagen sangat bagus untuk menegangkan wajah, mengurangkan kedutan, melambatkan penuaan, menguatkan tulang selain menyembuhkan luka dengan cepat ๐Ÿ’–
Ia juga berkesan merawat masalah kulit yang keringโœจ
.
Yang mana nak join delivery produk Sendayu Tinggi untuk hari ni, cepat2 settle payment sebelum pukul 10pg ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
Esok pun ada delivery lagi sebenarnya, tapi untuk yang dah settle payment sahaja okay ๐Ÿ˜˜
LAST TERIMA ORDER DAN PAYMENT UNTUK DELIVERY 24/6 (SABTU) ADALAH SEBELUM PUKUL 3:00PM HARI INI.
Yang melepas kena tunggu jadual delivery Julai pula ya ๐Ÿ˜
.
Cocoa Collagen Shake - RM30.75 (ahli RM27.65)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #cocoacollagen #supplements #beauty #healthydrink #delicious #antiaging #beautiful #collagen #antipenuaan #menegangkankulit #lambatdimamahusia #awetmuda #tambahtenaga #pudarkanparut #bestseller #musthave #sihatdalamancantikluaran #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

LAST CALL UNTUK WARGA ALOR STAR YANG NAK DAPATKAN PRODUK SENDAYU TINGGI SEBELUM RAYA !! ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ’•
.
Sory sangat kalau uolls punya whatsapp dah mula slow reply ๐Ÿ˜…
Pihak kami cuba buat yang terbaik untuk dapatkan stok untuk semua ya ๐Ÿค—
.
Yang mana dah settle payment, TQSM ๐Ÿ˜˜
Barang-barang uolls dah tersusun rapi untuk nak dihantar pada 23/6 ini ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
Last received payment adalah selewatnya pada jam 4ptg esok shj tau, lepas tu memang dah tak terima order dah โœจ
Tunggu Julai punya jadual delivery pula okey ๐Ÿ˜
.
Sekali lagi nak ingatkan uolls , delivery service ni bukan COD tau ๐Ÿ™…๐Ÿป
Ianya adalah servis penghantaran yang akan dihantar ke sekitar kawasan Alor Setar oleh pihak kami sendiri. So proses ordernya masih sama seperti uolls beli by pos laju (hantar details produk, nama, alamat dan no telefon > lakukan pembayaran > then barang akan dihantar kepada anda) ๐Ÿ’–
.
DM atau whatsapp 014-9033050 untuk pertanyaan lanjut ๐Ÿค—
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #servispenghantaran #makeup #supplements #makeuptools #skincare #womenproduct #healthydrink #fitnessdrink #makeuplover #bestseller #musthave #nakcantik #nakgebu #nakslim #sihatdalamancantikluaran #beautiful #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Dah grab ke Makeup Brush Mauve Edition daripada Sendayu Tinggi ni ? ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’•
Memang lembut sangat sebab ianya diperbuat daripada dari bulu ponyโœจ
.
Kemasan makeup akan nampak lebih sekata dan smooth jer ๐Ÿ’–
Berus ni satu investment tau, beli sekali tapi boleh pakai bertahun ๐Ÿ˜
Yang mana biasa pakai jari je masa apply mekap, try guna brush pula. Memang beza hasilnya๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
.
Angled Stippling Brush - RM 45.60 (ahli RM 43.30)
.
Contour & Highlight Flat Brush - RM 37.10 (ahli RM35.25)
.
Slanted Buffer Brush RM44.50 (ahli RM42.30)
.
Buffer Brush Expert - RM44.50 (ahli RM42.30)
.
Pointed Foundation Brush - RM42.40 (ahli RM40.30)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #makeupbrushes #mauveedition #makeuplover #makeuptools #makeupcollection #makeupartist #makeup #highend #makeuponpoint #verygoodquality #bestseller #musthave #sukamakeup #berusmekap #dijaminpuashati #halal #bulupony #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Yang nak dapatkan produk Sendayu Tinggi area Alor Setar pada hari ini, masih sempat tau nak buat payment ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’•
Yang terlepas jangan risau, masih ada dua hari lagi untuk servis penghantaran daripada pihak kami sendiri iaitu pada hari esok 20/6/2017 dan juga 23/6/2017 (Jumaat) ini ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
.
Untuk tarikh 24/6/2017 (Sabtu) sebenarnya masih sempat lagi , tapi penghantaran hanya untuk mereka yang settle payment awal iaitu sebelum hari tersebut sahaja taau โ˜บ๏ธโœจ
.
DM atau whatsapp 014-9033050 untuk pertanyaan lanjut ๐Ÿค—
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #servispenghantaran #makeup #supplements #makeuptools #skincare #womenproduct #healthydrink #fitnessdrink #makeuplover #bestseller #musthave #nakcantik #nakgebu #nakslim #sihatdalamancantikluaran #beautiful #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Ini antara produk Hijabi Doll Collection Sendayu Tinggi kegemaran orang ramai tau ๐Ÿ’๐Ÿปโœจ
.
Doll Skin Dual Powder adalah sejenis bedak compact kemasan ringan dan halus dengan pengilat wajah untuk sentuhan terakhir ๐Ÿ’–
Kalau nak effect matte je, uolls pakai yang bahagian powder sahaja okey? ๐Ÿ˜˜
.
Doll Skin Dual Powder - RM39.90 (ahli RM35.90)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #hijabidollcollection #dollskindualpowder #matteandshimmer #glowingskin #flawlessskin #brightening #makeuplover #makeupcollection #makeup #makeupartist #luminousglow #matte #shimmer #glittercompactpowder #highlights #bestseller #musthave #gorgeous #sukamakeup #bedakcompact #cantik2denganST
#posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Get that glow dengan produk terbaik daripada Sendayu Tinggi iaitu Superglow Gorgeous Skin ๐Ÿ˜โœจ
Cantik kan? ๐Ÿ’–
.
Superglow Gorgeous Skin - RM42.40 (ahli RM38.15)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #superglowgorgeousskin #luminousglow #strobbing #highlights #makeuplover #makeupcollection #makeupartist #makeup #glowingskin #gorgeousmakeup #highendmakeup #bestseller #musthave #sukamakeup #mua #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Dua hot item daripada Sendayu Tinggi ni dapat memberi ilusi wajah lebih runcing, glowing dan lebih berseri ๐Ÿ’–
Ia juga mampu memberikan aura lebih elegan kepada solekan uolls tau ๐Ÿ˜โœจ
.
Blusher & Highlight Palette atau Highlight & Countour Palette - RM50.90 (ahli RM45.80)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #blusher #highlights #countour #makeuppalette #makeuplover #makeupartist #makeupcollection #makeup #glowyskin #radianceskin #perfectfaceshape #bestseller #musthave #sukamakeup #shading #bronzer #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Packaging pallete ni memang best sangat tau ๐Ÿ˜โœจ
Senang nak selit dalam beg dan mudah nak bawa kemana-mana ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
.
Untuk blusher ada dua pilihan iaitu code 01 lebih kepada merah jambu dan code 02 lebih kepada peach lembut.
Plus ada highlighter sekali , best kan? ๐Ÿค—
.
Blusher & Highlight Palette atau Highlight & Countour Palette - RM50.90 (ahli RM45.80)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #blusher #highlights #countour #makeuppalette #makeuplover #makeupartist #makeupcollection #makeup #glowyskin #radianceskin #perfectfaceshape #bestseller #musthave #sukamakeup #shading #bronzer #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Kepada uolls yang tinggal sekitar kawasan Alor Setar, boleh guna servis penghantaran daripada pihak kami tau ๐Ÿ˜โœจ
Masih sempat lagi nak shopping untuk hari raya
ni ๐Ÿ›๐ŸŽ‰
.
Pembayaran mesti diselesaikan sehari sebelum tarikh/hari penghantaran ataupun selewat-lewatnya sebelum jam 10 pagi pada tarikh/hari penghantaran tersebut๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
URGENT ORDER SAMA SEKALI TIDAK DITERIMA YAA ๐Ÿ™…๐Ÿป๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿฟ
.
Pilih tarikh & hari seperti yang dinyatakan> Hantar nama anda,alamat dan nama produk yang dingini > Lakukan pembayaran > Penghantaran akan dijalankan ke kawasan anda ๐Ÿš—๐Ÿ’จ
Mudah kan? DM atau whatsapp 014-9033050 untuk pertanyaan lanjut ๐Ÿค—
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #servispenghantaran #makeup #supplements #makeuptools #skincare #womenproduct #healthydrink #fitnessdrink #makeuplover #bestseller #musthave #nakcantik #nakgebu #nakslim #sihatdalamancantikluaran #beautiful #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Doll Skin Dual Glitter Compact ni unik tau kesannya ๐Ÿค—
Kalau guna powder je akan jadi matte, tapi kalau mix bersama white glitter tu akan jadi glowing satu muka ๐Ÿ˜โœจ
Apply dengan brush untuk kemasan terbaik ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
.
Doll Skin Dual Powder - RM39.90 (ahli RM35.90)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #hijabidollcollection #dollskindualpowder #matteandshimmer #glowingskin #flawlessskin #brightening #makeuplover #makeupcollection #makeup #makeupartist #luminousglow #matte #shimmer #glittercompactpowder #highlights #bestseller #musthave #gorgeous #sukamakeup #bedakcompact #cantik2denganST
#posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Jom pekena DFolia Coffee secawan !! ๐Ÿ˜‹โ˜•๏ธ
Tak la terangguk2 geleng2 time tarawih japgi ni ๐Ÿ˜
.
D'Folia Coffee - RM29.15 (ahli RM26.25)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #dfoliacoffee #kopiherba #merawatkeputihan #memberitenaga #takmengantuk #dalamanwanita #luarbiasa #bagusuntukrahim #sedap #bestseller #musthave #coffeelover #delicious #coffeetime #superwoman #whitedischarge #herbcoffee #sihatdalamandanluaran #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Bagaimana nak dapatkan kulit wajah yang glowing dan juga anjal sebelum raya?๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
#Repost @yatie_sendayutinggi (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Tips & penjagaan skincare glowing @sendayu.tinggi_hq sebelum raya.. Mekap natural pun nampak segar. Kalau nak mekap tahan lama pun ni lah rahsianya. Sebab skin yg terlalu oily, kering atau terlalu tebal dead cell buat mekap senang bercapuk & nampak cakey. Full video kat YouTube tau ( Yatie Sendayu Tinggi ) ๐Ÿ’–
.
Brightening Series Moisturiser - RM47.70 (ahli RM42.95)
Facial Scrub With Collagen - RM30.75 (ahli RM27.65)
Collagen Facial Spray - RM30.75 (ahli RM27.65)
Shaping Gel - RM49.80 (ahli RM44.85)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #tipskincare #skincare #glowingskin #moisturising #brighteningseries #shapinggel #facialscrub #collagen #collagenfacialspray #whitening #vshape #dryskinproblems #antiaging #penjagaanwajah #kulitlebihanjal #hijabiyoutuber #youtubermalaysia #inspirewomen #cantik2denganST #cantiksebelumraya #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

MINTA PERHATIAN UOLLS !! ๐Ÿค—
.
Untuk pembelian produk Sendayu Tinggi melalui online, pihak kami masih menerima order sehingga 16hb Jun 2017 tau โ˜บ๏ธโœจ
Masih sempat uolls nak shopping untuk tampil cun melecun pada Hari Raya ni ๐Ÿ˜โค๏ธ
.
Untuk mereka yang tinggal sekitar Alor Setar, uolls boleh guna our delivery service dengan kadar harga RM5 sahaja (T&C)
.
Boleh terus DM atau whatsapp 014-9033050 untuk sebarang pertanyaan lanjut ๐Ÿ’–
TQ ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #poslaju #servispenghantaran #makeup #supplements #makeuptools #skincare #womenproduct #healthydrink #fitnessdrink #makeuplover #bestseller #musthave #nakcantik #nakgebu #nakslim #sihatdalamancantikluaran #beautiful #cantik2denganST #cantiksebelumraya #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Jangan lupa sapu Scar Toner selepas cuci muka ye ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’•
Insha'Allah sebelum raya ni parut2 jerawat pudar dan kulit wajah pun kurang berminyak nanti ๐Ÿ˜โœจ
.
Dapatkan sekarang sebelum kehabisan stok
tau!! ๐Ÿค—
.
Scar Toner - RM35 (ahli RM33.25)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #acnescars #scartoner #acnecare #scarface #whitening #clearskin #skincare #oilyskin #penjagaanwajah #makeuplover #kulitbersih #kulitbebasjerawat #kulitbebascela #kulitbebasparut #bestseller #musthave #cantiksebelumraya #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #posseluruhmalaysia #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Antara bahan-bahan yang terdapat di dalam ST Clear Tablet Sendayu Tinggi ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’•
Pengambilan boleh diteruskan pada waktu haid dan juga ibu hamil tau ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
.
ST Clear Tablet - RM38.70 (ahli RM34.80)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #stcleartablet #collagen #acnescars #acnecare #oilyskin #supplements #flawlessskin #vitaminc #whitening #clearskin #makeuplover #penjagaanwajah #nakcantik #bestseller #musthave #cantik2denganST
#posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Macam mana nak makan ST Clear Tablet pada bulan puasa? ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
Formula dalam ST Clear ni sangat bagus untuk mengawal pengeluaran sebum, merawat jerawat, mengecilkan pori, mengurangkan parut jerawat, meredakan kemerahan atau keradangan akibat salah penggunaan produk ๐Ÿ’–
.
So uolls yang nak cantik2 sempena hari raya ni kena grab ST Clear Tablet ๐Ÿ˜โœจ
Kunyah-kunyah jer, sedap sangat tau ๐Ÿ˜‹
.
ST Clear Tablet - RM38.70 (ahli RM34.80)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#repost @yatie_sendayutinggi
@get_repost
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #stcleartablet #collagen #acnescars #acnecare #oilyskin #supplements #flawlessskin #vitaminc #whitening #clearskin #makeuplover #penjagaanwajah #nakcantik #bestseller #musthave #cantik2denganST
#posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Most Popular Instagram Hashtags