#cantik2denganst

353 posts

TOP POSTS

#Repost @yatie_sendayutinggi (@get_repost) ๐Ÿ’–
ใƒปใƒปใƒป
Video ni dulu viral kejap. Ada yg kata akak mcm pocong.. hahaha.. tapi x kisah pun. Sy share apa yg sy buat. Jimat & berkesan. Unless ada yg budget lebih nak beli balut muka yg ada rupa spender tu blh la cuba ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
( slide gambar yg last )
.
Ramai juga PM tanya mcm mana cara pakai Shaping Gel dgn Collagen Facial Spray @sendayu.tinggi_hq utk dapat muka yg lifting & V Shape
_
Semburkan Collagen Spray dan massage ke atas dulu, then baru sapu Shaping Gel. Biasanya lps buat ni sy cuci muka sbb skin sy sensitif & senang breakouts. Baru pakai krim malam dan tido. Kalau siang je sy tak cuci โ˜บ๏ธ
_
Collagen Facial Spray RM30.75 (ahli RM27.65)
Shaping Gel RM49.80 (ahli RM44.85)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
โŒ COD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #shapinggel #collagenfacialspray #slimgel #coldslimminggel #vshape #removefat #bodygoals #beautiful #improveskin #coldeffect #slimming #bodytoning #liftingskin #reducestubbornfat #bestseller #musthave #gelpelangsing #pipipau #doublechin #cantik2denganST
#posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Sekiranya pernah menggunakan produk penggelupasan, kulit mesti cenderung sensitif dan kusam kan? Ada yg naik jerawat tak bermata dan juga jeragat ๐Ÿ˜”
.
Jangan risau !! Untuk memulihkan kembali kulit memang mengambil masa.
Tetapi dengan adanya Soothing Gel, ianya membantu healing process dengan lebih cepat selain mampu juga merawat sunburn, menggelupas, sensitif & kekeringan kulit dengan berkesan ๐Ÿ˜โœจ
Sapukan kawasan bermasalah siang dan malam untuk kesan terbaik โ™ฅ๏ธ
.
Soothing Gel RM39.20 (ahli RM35.30)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS (ikut berat)
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
โŒCOD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #soothinggel #improveskincondition #repairskin #moisturising #hydrating #skincare #skintreatment #beautywithcare #healing #beauty #soothingskin #healthyskin #moistskin #salahgunaproduk #kulitwajahmengelupas #sunburn #kulitsensitif #kulitkering #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Jom tengok step skincare puan @yatie_sendayutinggi dengan menggunakan beauty tools seperti facial cleansing brush dan juga dermaroller ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’•
.
Kadang-kadang antara sebab kenapa skincare yang kita pakai tak berkesan ialah sel-sel kulit mati kita yg terlalu tebal. So selain penggunaan scrub, uolls boleh juga cuba menggunakan tools seperti ini ๐Ÿค—
.
Tapi make sure uolls apply pelembab sebab skin sangat perlukan time ni untuk elak kekeringan. Untuk lebih detail uolls kena tengok full video di youtube @yatie_sendayutinggi tau ๐Ÿ˜โœจ
.
Untuk dermaroller uolls boleh dapatkan daripada @dhealdermaroller_hq โ™ฅ๏ธ
Facial Cleansing Brush tu ada di kedai yubiso atau boleh dapatkan online drpd @lazada_my ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
.
Untuk produk rangkaian produk Sendayu Tinggi, boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #skincare #youtubermalaysia #hijabiyoutuber #beautytips #beautytools #whitening #flawlessskin #skintreatments #bestseller #musthave #makeuplover #whiteningbarsoap #scartoner #soothinggel #brighteningseriesmoisturizer #acnecream #tintedmoisturizer #dermaroller #facialcleansingbrush #penjagaanwajah #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Gara-gara muka dah runcing lepas pakai Shaping Gel dituduh pula pakai botox ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Hihi ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚
_
Alhamdulillah, semuanya dengan izin Allah SWT โ™ฅ๏ธ
Yang mana guna secara konsisten memang akan nampak resultnya tau ๐Ÿ˜โœจ
Selain itu, ia juga mampu memberi kesan lifting atau tegang โœ”๏ธ
.
Shaping Gel RM49.80 (ahli RM44.85)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
โŒ COD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #feedback #shapinggel #slimgel #coldslimminggel #vshape #removefat #bodygoals #beautiful #improveskin #coldeffect #slimming #bodytoning #liftingskin #reducestubbornfat #bestseller #musthave #skinbodycare #gelpelangsing #pipipau #doublechin #cantik2denganST
#posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Sebelum sarapan ambil dulu 2 biji DFolia & Sedu Arrow ๐Ÿ’–
Makan lagi 2 biji waktu petang. Jika menyusu badan, tggu bayi berusia 4 bln ke atas baru boleh consume.
Apa istimewanya 2 produk ni & perbezaan keduanya ? ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
_
D'Folia RM33.40 (ahli RM30.05) ๐ŸŒธ
Suplemen herba khas utk rahim. Ia merawat keputihan, masalah rahim rendah, kerap keguguran, menguatkan otot vagina & kemutan, memerah kulit & rawat wajah kusam terutama bawah mata yg berlingkaran hitam serta ia boleh diambil utk merawat fibroid. Jika ada cyst, endometriosis atau pcos blh amalkan bersama dgn Lucimax shj
.
Sedu Arrow RM33.90 (ahli RM30.50) ๐ŸŒธ
Formulasi khas utk kilang telur & hormon wanita. Ketika usia 20an, paras hormon antara paras terbaik. Hormon wanita tidak blh terlalu rendah atau terlalu tinggi. Herba ini menstabilkan paras hormon, memperbetulkan kitaran haid, mengelakkan masalah tombong, menyuburkan rahim bagi yg inginkan zuriat, mencantikkan kulit, merawat jerawat atau jeragat akibat dari hormon tak stabil serta ia menjadikan bentuk badan lbh curvy. Namun, herba ini TIDAK BOLEH diamalkan jika anda menghidap apa shj ketumbuhan di payudara & rahim
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
โŒCOD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #seduarrow #dfolia #supplements #herb #healthy #traditional #women #takecareyourmissV #bestseller #musthave #whitedischarge #keputihantiadalagi #kesihatanwanita #sihatdalamancantikluaran #rahimsihat #hormones #hormonstabil #beauty #herbasemulajadi #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Jom try resepi Easyfull Parfait daripada @yatie_sendayutinggi ๐Ÿ’–
Terliur dah rasanya ๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค
.
Easyfull mengandungi beras perang, acai berri & oat yang tinggi serat dimana ia dapat membantu mengurangi rasa lapar dan perut sentiasa
kenyang ๐Ÿ˜
Kaya dengan Vitamin C, A, B6, Asid Lemak Omega-3, Asid Folik, Vitamin K, Vitamin A dan anti-oksida ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
Easyfull - RM59.35 (ahli RM53.40)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #easyfull #parfait #delicious #healthy #proteindrink #lowcarb #lowcolesterol #fitness #bodygoals #controlcravings #kuruscarasihat #kawalseleramakan #minumanprotein #gym #beauty #sihatdalamancantikluaran #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Siapa yang nak pinggang kerengga kena follow tips puan @yatie_sendayutinggi ni
tau ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’–
.
Yang penting kena rajin ๐Ÿ˜‹
Baru la raya ni uolls balik kampung, semua saudara mara uolls terkejut tengok perubahan uolls ๐Ÿ˜‹
Gitewwww ๐Ÿ˜™
.
Detox - RM47.70 (ahli RM45.30)
Shaping Gel - RM49.80 (ahli RM44.85)
Amme Corset - RM42.40 (ahli RM36.05)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
**servis COD ditutup buat sementara waktu ๐Ÿ™๐Ÿผ**
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #detox #ammecorset #shapinggel #slimming #exercise #bodygoals #beautiful #slimfit #flattummy #healthy #kurussebelumraya #kurusramping #pinggangramping #pinggangkerengga #kuruscarasihat #bestseller #musthave #grabsebelumhabis #sihatdalamancantikluaran #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

Tak tahu nak pilih compact powder ST yang mana satu? ๐Ÿค”
Jom baca penjelasan di bawah ini๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ’– Dual Wet & Dry Foundation boleh basahkan span kalau nak full coverage. Finishing super matte ya, jadi kalau skin jenis kering sapukan pelembap dulu. Nak apply any foundation pun mmg cun sgt. Sesuai utk semua jenis kulit especially oily skin
_
๐Ÿ’– Smooth Focus Setting Powder ni translucent powder untuk elakkan foundation yg kita apply jadi gelap atau oxidise. Apply dgn berus besar lepas pakai foundation. Boleh juga dijadikan sebagai highlight sebelum contouring
_
๐Ÿ’– Doll Skin Dual Powder ni pula kalau perasan dekat casing ni ada 2 separate powder. Yg putih tu ada glitter. So kalau kita nak skin nampak shining glowing mix kan bedak matte tu dgn yg color putih sblhnya. Make sure pakai berus besar utk dapatkan kemasan yg sangat2 full coverage ya. Mesti jatuh cinta tak cari powder lain kalau dah tercuba yg ni ๐Ÿ˜… tapi yg ni sesuai utk normal to dry skin
_
๐Ÿ’– Doll Matte Powder ni efeknya mcm ada efek shining sikit. Jd skin mcm nampak healthy sgt lebih2 lg bila start berpeluh. Tapi hanya boleh digunakan dgn span kering shj. Yg ni all skin type blh pakai. Kalau nak matte lg apply Matte Mousse Sunscreen ya sebelum letak bedak
_
๐Ÿ’– BB Powder ialah Beauty Balm Powder. Maknanya bila pakai skin jadi cerah sikit mcm kita pakai BB Cream tu la. Ada spf 15. Jdi blh skip sunblock. Yg ni oily - dry skin bagus pakai. Even tak touch up pun maintain matte. Cuma skin yg sgt2 oily tu try pakai XNe Facial Spray pada kulit sebelum apply bedak utk kontrol oiliness
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
โŒCOD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #makeuplover #makeup #makeupartist #makeupcollection #sukamakeup #kakimakeup #compactpowder #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Jom tengok makeup tutorial tema "Anime Natural" inspirasi cerita Sailor Moon katanya daripada puan @yatie_sendayutinggi ๐Ÿ˜
So cuutee lah !! โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
.
Antara produk yang digunakan adalah :
1. Brightening Series HA Serum
2. Argan Oil Primer
3. XNe Facial Spray
4. Doll Skin BB Cushion 01 & 03
5. Setting Powder
6. Doll Dual Compact Powder kod Sable
7. Shimmer Cream kod Pearl
8. Slim Pencil Liner kod Dark Brown
9. Marker Pen Eyeliner kod Black
10. Eyes & Cheek Palette kod Fantasy Mermaid
11. Contour & Highlight Palette
12. Doll Pencil Liner kod Snow White
13. Doll Mascara
14. Superglow Highlight kod Tan Pearl
15. Suede Lipstick kod Dark Berry & Honey Petal
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #makeuptutorial #makeuplover #makeupartist #makeup #animemakeup #animenatural #cutemakeuplook #funmakeup #beautiful #inspiredwomen #sailormooninspired #bestseller #musthave #sukamakeup #makeupanime #dollmakeup #makeupsukasuka #cantik2denganST
#posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

MOST RECENT

Sekiranya pernah menggunakan produk penggelupasan, kulit mesti cenderung sensitif dan kusam kan? Ada yg naik jerawat tak bermata dan juga jeragat ๐Ÿ˜”
.
Jangan risau !! Untuk memulihkan kembali kulit memang mengambil masa.
Tetapi dengan adanya Soothing Gel, ianya membantu healing process dengan lebih cepat selain mampu juga merawat sunburn, menggelupas, sensitif & kekeringan kulit dengan berkesan ๐Ÿ˜โœจ
Sapukan kawasan bermasalah siang dan malam untuk kesan terbaik โ™ฅ๏ธ
.
Soothing Gel RM39.20 (ahli RM35.30)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS (ikut berat)
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
โŒCOD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #soothinggel #improveskincondition #repairskin #moisturising #hydrating #skincare #skintreatment #beautywithcare #healing #beauty #soothingskin #healthyskin #moistskin #salahgunaproduk #kulitwajahmengelupas #sunburn #kulitsensitif #kulitkering #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Siapa cakap pakai Suede Lipstick ni nampak garang? ๐Ÿค”
Sapu tipis je kalau nak nampak natural, contoh seperti gambar ni kod Coral ๐Ÿ˜˜โœจ
_
Doll Suede Lip Colour - RM35.00 (ahli RM31.50)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS (ikut berat)
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
โŒCOD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #suedelipcolour #lipcolour #lipmatte #makeuplover #makeupartist #makeupcollection #mua #makeup #longlasting #superpigmented #musthave #bestseller #sukamakeup #makeupartis #matte #lipmattelovers #lips #nakcantik #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Sebelum sarapan ambil dulu 2 biji DFolia & Sedu Arrow ๐Ÿ’–
Makan lagi 2 biji waktu petang. Jika menyusu badan, tggu bayi berusia 4 bln ke atas baru boleh consume.
Apa istimewanya 2 produk ni & perbezaan keduanya ? ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
_
D'Folia RM33.40 (ahli RM30.05) ๐ŸŒธ
Suplemen herba khas utk rahim. Ia merawat keputihan, masalah rahim rendah, kerap keguguran, menguatkan otot vagina & kemutan, memerah kulit & rawat wajah kusam terutama bawah mata yg berlingkaran hitam serta ia boleh diambil utk merawat fibroid. Jika ada cyst, endometriosis atau pcos blh amalkan bersama dgn Lucimax shj
.
Sedu Arrow RM33.90 (ahli RM30.50) ๐ŸŒธ
Formulasi khas utk kilang telur & hormon wanita. Ketika usia 20an, paras hormon antara paras terbaik. Hormon wanita tidak blh terlalu rendah atau terlalu tinggi. Herba ini menstabilkan paras hormon, memperbetulkan kitaran haid, mengelakkan masalah tombong, menyuburkan rahim bagi yg inginkan zuriat, mencantikkan kulit, merawat jerawat atau jeragat akibat dari hormon tak stabil serta ia menjadikan bentuk badan lbh curvy. Namun, herba ini TIDAK BOLEH diamalkan jika anda menghidap apa shj ketumbuhan di payudara & rahim
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
โŒCOD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #seduarrow #dfolia #supplements #herb #healthy #traditional #women #takecareyourmissV #bestseller #musthave #whitedischarge #keputihantiadalagi #kesihatanwanita #sihatdalamancantikluaran #rahimsihat #hormones #hormonstabil #beauty #herbasemulajadi #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Gara-gara muka dah runcing lepas pakai Shaping Gel dituduh pula pakai botox ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Hihi ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚
_
Alhamdulillah, semuanya dengan izin Allah SWT โ™ฅ๏ธ
Yang mana guna secara konsisten memang akan nampak resultnya tau ๐Ÿ˜โœจ
Selain itu, ia juga mampu memberi kesan lifting atau tegang โœ”๏ธ
.
Shaping Gel RM49.80 (ahli RM44.85)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
โŒ COD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #feedback #shapinggel #slimgel #coldslimminggel #vshape #removefat #bodygoals #beautiful #improveskin #coldeffect #slimming #bodytoning #liftingskin #reducestubbornfat #bestseller #musthave #skinbodycare #gelpelangsing #pipipau #doublechin #cantik2denganST
#posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

#Repost @yatie_sendayutinggi (@get_repost) ๐Ÿ’–
ใƒปใƒปใƒป
Video ni dulu viral kejap. Ada yg kata akak mcm pocong.. hahaha.. tapi x kisah pun. Sy share apa yg sy buat. Jimat & berkesan. Unless ada yg budget lebih nak beli balut muka yg ada rupa spender tu blh la cuba ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
( slide gambar yg last )
.
Ramai juga PM tanya mcm mana cara pakai Shaping Gel dgn Collagen Facial Spray @sendayu.tinggi_hq utk dapat muka yg lifting & V Shape
_
Semburkan Collagen Spray dan massage ke atas dulu, then baru sapu Shaping Gel. Biasanya lps buat ni sy cuci muka sbb skin sy sensitif & senang breakouts. Baru pakai krim malam dan tido. Kalau siang je sy tak cuci โ˜บ๏ธ
_
Collagen Facial Spray RM30.75 (ahli RM27.65)
Shaping Gel RM49.80 (ahli RM44.85)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
โŒ COD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #shapinggel #collagenfacialspray #slimgel #coldslimminggel #vshape #removefat #bodygoals #beautiful #improveskin #coldeffect #slimming #bodytoning #liftingskin #reducestubbornfat #bestseller #musthave #gelpelangsing #pipipau #doublechin #cantik2denganST
#posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Tak tahu nak pilih compact powder ST yang mana satu? ๐Ÿค”
Jom baca penjelasan di bawah ini๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ’– Dual Wet & Dry Foundation boleh basahkan span kalau nak full coverage. Finishing super matte ya, jadi kalau skin jenis kering sapukan pelembap dulu. Nak apply any foundation pun mmg cun sgt. Sesuai utk semua jenis kulit especially oily skin
_
๐Ÿ’– Smooth Focus Setting Powder ni translucent powder untuk elakkan foundation yg kita apply jadi gelap atau oxidise. Apply dgn berus besar lepas pakai foundation. Boleh juga dijadikan sebagai highlight sebelum contouring
_
๐Ÿ’– Doll Skin Dual Powder ni pula kalau perasan dekat casing ni ada 2 separate powder. Yg putih tu ada glitter. So kalau kita nak skin nampak shining glowing mix kan bedak matte tu dgn yg color putih sblhnya. Make sure pakai berus besar utk dapatkan kemasan yg sangat2 full coverage ya. Mesti jatuh cinta tak cari powder lain kalau dah tercuba yg ni ๐Ÿ˜… tapi yg ni sesuai utk normal to dry skin
_
๐Ÿ’– Doll Matte Powder ni efeknya mcm ada efek shining sikit. Jd skin mcm nampak healthy sgt lebih2 lg bila start berpeluh. Tapi hanya boleh digunakan dgn span kering shj. Yg ni all skin type blh pakai. Kalau nak matte lg apply Matte Mousse Sunscreen ya sebelum letak bedak
_
๐Ÿ’– BB Powder ialah Beauty Balm Powder. Maknanya bila pakai skin jadi cerah sikit mcm kita pakai BB Cream tu la. Ada spf 15. Jdi blh skip sunblock. Yg ni oily - dry skin bagus pakai. Even tak touch up pun maintain matte. Cuma skin yg sgt2 oily tu try pakai XNe Facial Spray pada kulit sebelum apply bedak utk kontrol oiliness
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
โŒCOD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #makeuplover #makeup #makeupartist #makeupcollection #sukamakeup #kakimakeup #compactpowder #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Alhamdullillah โ™ฅ๏ธ
TQSM semua yang sudi menggunakan servis daripada pihak kami. Yang sudi share feedback dan sudi puji servis kami pun, kamu ucapkan terima kasih sangat-sangat ๐Ÿ˜โœจ
.
Happy hari ni sebenarnya, cuti-cuti rehatkan diri sambil belek2 chat customer, tersongeh den sorang2 ๐Ÿ™ˆ
Insha'Allah in future, ada rezeki kami akan tambah lagi barang-barang kecantikan yang pastinya berkualiti dan memberi akan manfaat kepada pengguna ๐Ÿ’–
.
So jom ler DM atau whatsapp 0149033050 untuk mendapatkan produk Sendayu Tinggi atau mempunyai sebarang pertanyaan mengenai masalah kulit wajah mahupun kesihatan dalaman wanita ๐Ÿค—โœจ
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #feedbackcustQS #alhamdulillah #servispenghantaran #makeup #makeuplover #supplements #makeuptools #skincare #womenproduct #healthydrink #fitnessdrink #makeuplover #bestseller #musthave #nakcantik #nakgebu #nakslim #sihatdalamancantikluaran #beautiful #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

MUKA KUSAM BILA SELALU BERSOLEK? โ˜น๏ธ
DAH TU SEKEJAP JE MAKEUP STAY, LEPAS TU ENTAH LARI KEMANA DAH MAKEUP TADI ๐Ÿ˜…
.
So solutionnya adalah dengan menggunakan facial spray dan makeup primer โœ”๏ธ
Jom baca yang mana sesuai dengan jenis kulit anda ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
Argan Oil Makeup Primer RM38.15 (ahli RM34.35 )
Collagen Facial Spray RM30.75 (ahli RM27.65)
๐ŸŒธ Sesuai utk kulit kering, jeragat normal, berkedut dan sensitif. Ia mengelakkan mekap crack, pecah dan berkuping. Ia juga melembapkan kulit, mengelakkan kedutan terutama di kawasan mata, dahi dan garis senyum. Penggunaannya juga memulihkan kulit kusam atau tak berseri
.
Tea Tree Makeup Primer RM38.15 (ahli RM34.35)
X-Ne Facial Spray RM30.75 (ahli RM27.65)
๐ŸŒธ Sesuai utk kulit berminyak, kombinasi, jerawat, sensitif & pori besar. Ia mengawal penghasilan sebum, mengecilkan pori, menjadikan solekan lebih matte, tidak berminyak, tahan lama, elak pori tersumbat & merawat masalah jerawat supaya tak merebak
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
โŒCOD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #collagenfacialspray #xnefacialspray #teatreeprimer #arganoilprimer #makeuplover #makeupartist #skincare #makeuplonglasting #skinlookinggood #takecareofyourskin #skintreatment #beauty #healthyskin #youngskin #bestseller #musthave #penjagaanwajah #sukamakeup #makeupprimer #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Jom baca apa kelebihan Dtox daripada Sendayu Tinggi ni ๐Ÿ’๐Ÿปโšก๏ธ
.
Ehh jap, kulit pun boleh jadi flawless ke minum detox ni? ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
Yes โœ”๏ธkadangkala kita tak sedar badan kita ni penuh dengan toksin. Berpunca dari situlah terpancar pada kulit wajah kita, jerawat timbul, kulit kasar, kusam dan supplement yang diambil pun tak memberi kesan seperti yang kita nak ๐Ÿ˜…
.
Cuba minum detox dan lihat hasilnya sendiri. Sedap tau rasanyaa, tak payau atau pahit pun ๐Ÿ˜‹
.
DTox RM47.70 (ahli RM45.30)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
โŒCOD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #infokesihatan #detox #cleanse #healthy #safe #beauty #slimming #clearskin #masalahsembelit #buangtoksin #cuciusus #supplements #bodygoals #lawaspembuangan #bestseller #musthave #sihatdalamancantikluaran #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Malam ni jangan lupa berDTox tau sebelum tidur ๐Ÿค—
Bila dalaman sihat, semua nutrien dapat diserap dengan lebih baik dan kesannya lebih ketara๐Ÿ‘๐ŸผPerut kempis, langsing dan tak buncit ๐Ÿ˜
Yang ada masalah jerawat pun patut cuba sebab kadangkala ianya berpunca daripada toksin yang terkumpul โšก๏ธ
.
DTox RM47.70 (ahli RM45.30)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
โŒCOD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #infokesihatan #detox #cleanse #healthy #safe #beauty #slimming #clearskin #masalahsembelit #buangtoksin #cuciusus #supplements #bodygoals #lawaspembuangan #bestseller #musthave #sihatdalamancantikluaran #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Petang-petang yang syahdu ni meh kita layan iklan komersial Sendayu Tinggi yang kalau tak silap dirakam pada tahun 2001โœจ
Siapa yang pernah tonton iklan ni di tv dulu? ๐Ÿ˜
.
Untuk pengetahuan semua, @sendayu.tinggi_hq sudah mula ada di pasaran sejak tahun 1996. Alhamdullillah, berkat izin Allah SWT, Sendayu Tinggi antara jenama yang dipercayai oleh masyarakat lebih dari 20 tahun โ™ฅ๏ธ
Terima kasih semua yang tak henti-henti memberi sokongan ๐Ÿ˜โœจ
.
#sendayutinggi #dealersendayutinggi #sendayutinggialorsetar #sendayutinggikedah #stillstanding #since90s #alhamdulillah #jenamayangdipercayai #herbalovers #makeup #makeuplover #supplements #makeuptools #skincare #womenproduct #healthydrink #fitnessdrink #makeuplover #bestseller #musthave #nakcantik #nakslim #sihatdalamancantikluaran #beautiful #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Dapat feedback yang sangat positif daripada customer negeri Sarawak โ™ฅ๏ธ
Pengguna menggunakan Doll Skin Foundation dan Collagen Facial Spray drpd @sendayu.tinggi_hq โœจ
TQSM kerana menggunakan servis daripada pihak kami ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
Doll Skin Foundation ni memang high coverage tau. Dah tak perlu risau kalau ada cela di wajah, memang akan nampak flawless je ๐Ÿ˜
.
Collagen Facial Spray pula membantu solekan tahan lebih lama disamping merawat kulit wajah supaya kekal anjal, sihat dan berseri-seri ๐Ÿ˜˜
.
Doll Skin Foundation RM40.30 (ahli RM38.25)
Facial Spray RM30.75 (ahli RM27.65)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš—QS Delivery Alor Setar RM5
โŒCOD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #feedbackcustQS #collagenfacialspray #hijabidollcollection #dollskinfoundation #highcoverage #fullcoveragefoundation #glowingskin #flawlessskin #makeuplover #makeupcollection #makeup #makeupartist #mua #concealer #spf15 #bestseller #musthave #sukamakeup #bedakasas #penyamarnoda #cantik2denganST
#posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Tak rugi beli acne balm ni, seriously ramai dah jatuh cinta tau! ๐Ÿ˜โœจ
Sebab cik jerawat ni selalu datang tanpa diduga, perginya pun memberi kesan yang menyakitkan hati pada kulit wajah ๐Ÿ’†๐Ÿป
.
Dengan adanya Acne Balm ni dah tak perlu risau.
Calit calit je, pufff!! Jerawat terus cabut larikk ๐Ÿ˜
.
Acne Balm RM31.80 (ahli RM30.20)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš—QS Delivery Alor Setar RM5
โŒCOD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #feedback #review #acnebalm #acnecare #acnetreatment #skincare #takecareofyourskin #usetherightproducts #musthave #bestseller #clearskin #flawless #acnenomore #beauty #killerproduct #ubatjerawat #rawatjerawat #kecutjerawatcepat #penjagaanwajah #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Acne Balm memang the best !! ๐Ÿ’–
Penyelamat kulit wajah bila munculnya jerawatโšก๏ธ
Bila tengah nak naik tu jangan gatal2 gi picit2 jerawat tu tau๐Ÿ™…๐Ÿป
Cepat2 sapu Acne Balm je, okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
.
Seriously memang cepat kecut dan yang paling best sekali tak menyebabkan parut hitam ๐Ÿ˜โœจ
.
Acne Balm RM31.80 (ahli RM30.20)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš—QS Delivery Alor Setar RM5
โŒCOD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #acnebalm #acnecare #acnetreatment #skincare #takecareofyourskin #usetherightproducts #musthave #bestseller #clearskin #flawless #acnenomore #beauty #killerproduct #ubatjerawat #rawatjerawat #kecutjerawatcepat #penjagaanwajah #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Doll Skin Foundation 3 in 1?? ๐Ÿ˜ฑ
Foundation - Concealer - Sunscreen SPF15 โœจ
Memang cukup-cukup berbaloi lah!! Plus satu bekas ni tahan lama tau, pengguna cakap setahun pun tak habis guna lagi ๐Ÿ˜…
.
Doll Skin Foundation - RM40.30 (ahli RM38.25)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš—QS Delivery Alor Setar RM5
โŒCOD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #hijabidollcollection #dollskinfoundation #highcoverage #fullcoveragefoundation #glowingskin #flawlessskin #makeuplover #makeupcollection #makeup #makeupartist #mua #concealer #creamyfoundation #spf15 #bestseller #musthave #sukamakeup #bedakasas #penyamarnoda #cantik2denganST
#posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Yang mana satu pilihan hati uolls?๐Ÿ˜โœจ
.
Ini antara top seller produk Sendayu Tinggi โ™ฅ๏ธ
Yang dah cuba je tahu kesannya macam mana, memang kulit wajah jadi flawless gitewww lahh๐Ÿ˜˜
.
Doll Skin Foundation RM40.30 (ahli RM38.25)
Doll Skin Matte Powder RM37.10 (ahli RM35.25)
Doll Skin BB Cushion RM52.90 (ahli RM47.60)
Doll Skin BB Cream RM40.30 (ahli RM36.25)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
โŒ COD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #dollskinfoundation #dollskinmattepowder #dollskinbbcushion #dollskinbbcream #hijabidollcollection #topseller #bestseller #musthave #makeuplover #makeup #makeupartist #makeupcollection #mua #malaysia #sukamakeup #kakimakeup #qualitybrand #highcoverage #flawlessfinish #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Jom tengok makeup tutorial tema "Anime Natural" inspirasi cerita Sailor Moon katanya daripada puan @yatie_sendayutinggi ๐Ÿ˜
So cuutee lah !! โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
.
Antara produk yang digunakan adalah :
1. Brightening Series HA Serum
2. Argan Oil Primer
3. XNe Facial Spray
4. Doll Skin BB Cushion 01 & 03
5. Setting Powder
6. Doll Dual Compact Powder kod Sable
7. Shimmer Cream kod Pearl
8. Slim Pencil Liner kod Dark Brown
9. Marker Pen Eyeliner kod Black
10. Eyes & Cheek Palette kod Fantasy Mermaid
11. Contour & Highlight Palette
12. Doll Pencil Liner kod Snow White
13. Doll Mascara
14. Superglow Highlight kod Tan Pearl
15. Suede Lipstick kod Dark Berry & Honey Petal
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #makeuptutorial #makeuplover #makeupartist #makeup #animemakeup #animenatural #cutemakeuplook #funmakeup #beautiful #inspiredwomen #sailormooninspired #bestseller #musthave #sukamakeup #makeupanime #dollmakeup #makeupsukasuka #cantik2denganST
#posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Uittt, korang dah tengok ker FB Live @sendayu.tinggi_hq tentang penjelasan jenis sabun-sabun buku yg ada di Sendayu Tinggi?
Ada giveaway tau, rugi kalau tak tengok ๐Ÿ˜˜
.
So ini ringkasannye, kalau masih keliru lagi uolls boleh je DM/Whatsapp pihak kami okay ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
_
๐ŸŒธPearl Soap : Mengandungi yogurt, mutiara dan susu. Ia melembap & mencerahkan wajah. Sesuai untuk semua jenis kulit terutama yg mempunyai masalah jeragat
_
๐ŸŒธWhitening Bar Soap : Sabun pencuci wajah dari Alpha Arbutin & Morus Alba Root Extract. Mencerahkan kulit secara natural, memudarkan parut, jeragat & melembutkan sel mati supaya skincare menyerap lebih baik
_
๐ŸŒธGolden Herbs Soap : Sabun herba madu wajah bersifat lembut untuk mengurangkan minyak, mengecilkan pori besar, merawat jerawat halus dan kulit kasar. Bahan dari Ganoderma Lucidum Stem Extract, Honey & Salicylid Acid
_
๐ŸŒธAcne Bar Soap : Sabun anti jerawat dari Silanedol Salicylate + Hydrolize Collagen + Epilobium Angustifolium Extract. Khas utk yg ada masalah jerawat bernanah atau kronik
_
๐ŸŒธZeoary Soap : Sabun lulur badan dengan limpahan scrub, minyak zaitun, dan pokok adas.
Membantu menanggalkan daki, menghilangkan kesan kehitaman, merawat jerawat badan, menyingkirkan sel kulit mati, mencerahkan kulit dan menghilangkan bau badan
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
โŒ COD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #barsoap #acnebarsoap #pearlyogurtsoap #goldenherbsoap #whiteningbarsoap #skincare #bodycare #zeoarysoap #bestseller #musthave #flawlessskin #clearskin #brightening #giveaway #penjagaanwajah #beauty #cantik2denganST
#posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Alhamdullillah โ˜บ๏ธ
Dah ramai yang pakai boleh lihat kesannya โ™ฅ๏ธ
.
Atas izin Allah, produk Sendayu Tinggi sentiasa di hati pengguna dari dulu hingga kini ๐Ÿ˜
Yang tak tahu nak pilih produk mana sesuai dengan kulit, boleh jer DM or whatsapp kami. Sembang2 dulu pun takde masalah lah ๐Ÿ˜‹โœŒ๐Ÿผ
.
Golden Herb Soap RM15.90 (ahli RM14.30)
Soothing Gel RM39.20 (ahli RM35.30)
Scar Toner RM35.00 (ahli RM33.25)
X-ne Facial Spray RM30.75 (ahli RM27.65)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš— QS Delivery Alor Setar RM5
โŒ COD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #feedback #review #goldenherbssoap #soothinggel #scartoner #acnefacialspray #parabenfree #oilcontrol #skincare #effective #scarfade #proven #skintreatments #bestseller #musthave #sabunlegend #ganodermalucidum #kulitberminyak #penjagaanwajah #beauty #cantik2denganST
#posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Most Popular Instagram Hashtags