[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#cantik2denganst

MOST RECENT

Pernah dengar produk jenama Benefit iaitu High Beam? Popular kan produk tu? Makeup lovers dulu kini selamanya mesti familiar dengan produk tu. Sebab ada yang DM tanya ada tak produk tersebut versi Sendayu Tinggi, so kita nak share. Of course ada ! Here it is, SHIMMER CREAM โœจ
_
Boleh guna sebagai highlighter, sapu di kawasan yg uolls nak tonjolkan contohnya tulang kening, pipi, hidung, mata, cupidโ€™s bow dan mana2 lah bahagian yang uolls nak serlahkan. Dan boleh campur dengan any foundation if nak effect glowing giteeww ๐Ÿ’–
โœ”๏ธ Bebas minyak
โœ”๏ธBebas pewangi
โœ”๏ธBebas paraben
_
Shimmer Cream RM31.80 (ahli RM28.60)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš—QS Delivery Alor Setar RM5 (START ON THIS FEB2018)
โŒCOD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #shimmercream #glowingskin #highlightcream #highlights #luminizer #professionalmakeup #makeuppalette #makeuplover #makeupartist #makeupcollection #makeup #glowyskin #radianceskin #bestseller #musthave #sukamakeup #healthyskin #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Puan @yatie_sendayutinggi sendiri dulu pernah mengalami masalah resdung teruk hingga naik jerawat bernanah tau. Boleh dengar pengalaman puan @yatie_sendayutinggi dan cara beliau merawat masalah tersebut di channel Youtube [Yatie Sendayu Tinggi ] ๐ŸŽฅ
_
So yang ada masalah resung teruk boleh cuba ikhtiar dengan cara menggunakan Nosygone daripada Sendayu Tinggi ni. Ambil bersama Lucimax untuk kesan yang lebih pantas okey ๐Ÿ˜‰โšก๏ธ
_
Selepas dah reda, boleh je nak stop consume 2 produk tersebut. Macam puan @yatie_sendayutinggi sekarang, beliau sentiasa amalkan ST Clear Tablet untuk kontrol oiliness, pori besar selain bagus untuk skin firming sebab dalam ni ada kolagen & vit C. Yang tak ada masalah skin pun boleh amal tau ST Clear Tablet ni. Kunyah2 je, sedap ๐Ÿ˜‹๐Ÿ’•
_
Lucimax RM37.10 (ahli RM33.40)
Nosygone RM37.10 (ahli RM33.40)
ST Clear Tablet RM38.70 (ahli RM34.80)
_
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš—QS Delivery Alor Setar RM5 (START ON THIS FEB2018)
โŒCOD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
_
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #produkturuntemurun #tradisionalherbs #tradisional #herb #effective #nosygone #lucimax #resdung #matikankumanresdung #menguatkanantibodi #rawatandalaman #produkherbaterbaik #allergicseafood #jerawatbernanah #sakitkepala #bersinpagi #alhamdulillah #bestseller #musthave #sihatdalamandanluaran #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

#feedbackcustQS ๐Ÿ’–
One of our lovely customer from Alor Setar, Kedah. Alhamdullillah , Thank you so much dear sebab memilih untuk berurusan dan membuat pembelian produk Sendayu Tinggi dengan pihak @qs_beautyshop . Semoga dipermudahkan segala urusan dan juga terus dimurahkan rezeki kita semua bersama ๐Ÿค—โœจ
_
Sebarang pertanyaan lanjut atau untuk membuat pembelian , boleh terus DM ya atau whatsapp pihak kami di talian 014-9033050 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฉ
TERIMA KASIH ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #thankyou #pleasecomeagain #servispenghantaran #makeup #makeuplover #supplements #makeuptools #skincare #womenproduct #healthydrink #fitnessdrink #makeuplover #bestseller #musthave #nakcantik #nakgebu #nakslim #sihatdalamancantikluaran #beautiful #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Antara soalan paling famous daripada pengguna โ€œKenapa kena combine Nosygone & Lucimax kalau ada resdung?โ€ ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
_
Jawapan : Sebab kedua-duanya mempunyai fungsi yang berbeza. Nosygone merawat simptom alergi dan sinus, manakala Lucimax pula akan mencuci darah kotor, toksin SEKALIGUS MEMBANTU PROSES PENYEMBUHAN LEBIH PANTAS โšก๏ธ
_
Lucimax RM37.10 (ahli RM33.40)
Nosygone RM37.10 (ahli RM33.40)
_
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš—QS Delivery Alor Setar RM5 (START ON THIS FEB2018)
โŒCOD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
_
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #produkturuntemurun #tradisionalherbs #tradisional #herb #effective #nosygone #lucimax #resdung #matikankumanresdung #menguatkanantibodi #rawatandalaman #produkherbaterbaik #allergicseafood #jerawatbernanah #sakitkepala #bersinpagi #alhamdulillah #bestseller #musthave #sihatdalamandanluaran #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

[ V SHAPE! โœจ]
.
Shaping Gel ni boleh disapukan pada wajah dan juga kawasan badan yg berlemak. Rasanya dingin & bila badan jenis lemak air akan kerap terkencing selepas beberapa jam sapu gel ni tau (setiap individu berbeza kesannya) ๐Ÿ˜…
_
Shaping Gel
.
Pm kaksa untuk harga diskaun!! ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
Ws ๐Ÿ“ž 017-5626-783
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #shapinggel #slimgel #coldslimminggel #effectivetreatment #vshape #removefat #bodygoals #beautiful #improveskin #coldeffect #slimming #bodytoning #liftingskin #reducestubbornfat #bestseller #musthave #gelpelangsing #pipipau #doublechin #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Inilah rupa beg makeup brush Flamingo Edition tu. Cantik kan? Nampak professional giteeww. So makeup lovers, jom grab sekarang !! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿปโœจ
_
Set Flamingo Makeup Brush RM91.15 (ahli RM82.05)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš—QS Delivery Alor Setar RM5 (START ON THIS FEB2018)
โŒCOD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #newproduct #newmakeupbrushes #flamingomakeupbrush #semiprofessionalmakeupartist #gredA #superquality #affordable #BASF #handmade #makeuplover #makeupartist #beautyblogger #makeuptools #makeupcollection #makeup #mua #musthave #sukamakeup #berusmakeup #professionalmakeup #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Close up Flamingo Edition Brush Makeup Set. Antara brush makeup terbaik keluaran Sendayu Tinggi. Sangat lembut dan pick up produk memang best. Dapat sekali dengan bag untuk simpan berus dengan mudah โค๏ธ
_
Set Flamingo Makeup Brush RM91.15 (ahli RM82.05)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš—QS Delivery Alor Setar RM5 (START ON THIS FEB2018)
โŒCOD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #newproduct #newmakeupbrushes #flamingomakeupbrush #semiprofessionalmakeupartist #gredA #superquality #affordable #BASF #handmade #makeuplover #makeupartist #beautyblogger #makeuptools #makeupcollection #makeup #mua #musthave #sukamakeup #berusmakeup #professionalmakeup #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Ada masalah keguguran? Cuba 2 produk terbaik daripada Sendayu Tinggi ni. Ia akan membantu menguatkan dan menyuburkan rahim bagi kehamilan yang akan datang. Sudah lama produk ini berada di pasaran sejak tahun 1996 tau. So uolls mesti cuba okayy !!! ๐Ÿ˜š๐Ÿ’•
_
D'Folia RM33.40 (ahli RM30.05)
Sedu Arrow RM33.90 (ahli RM30.50)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš—QS Delivery Alor Setar RM5 (DITUTUP SEMENTARA)
โŒCOD NOT AVAILABLE
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #seduarrow #dfolia #supplements #herb #healthy #traditional #women #takecareyourmissV #bestseller #musthave #whitedischarge #keputihantiadalagi #kesihatanwanita #sihatdalamancantikluaran #rahimsihat #hormones #hormonstabil #beauty #herbasemulajadi #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

#feedbackcustQS ๐Ÿ’–
One of our lovely customer from Ulu Kinta, Perak. Alhamdullillah , Thank you so much dear sebab memilih untuk berurusan dan membuat pembelian produk Sendayu Tinggi dengan pihak @qs_beautyshop . Semoga dipermudahkan segala urusan dan juga terus dimurahkan rezeki kita semua bersama ๐Ÿค—โœจ
_
Sebarang pertanyaan lanjut atau untuk membuat pembelian , boleh terus DM ya atau whatsapp pihak kami di talian 014-9033050 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฉ
TERIMA KASIH ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #thankyou #pleasecomeagain #servispenghantaran #makeup #makeuplover #supplements #makeuptools #skincare #womenproduct #healthydrink #fitnessdrink #makeuplover #bestseller #musthave #nakcantik #nakgebu #nakslim #sihatdalamancantikluaran #beautiful #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Berita baik untuk warga Alor Setar !! Servis penghantaran terus ke rumah anda akan dibuka semula pada February 2018 ini ๐Ÿš—๐Ÿ’จ
Tunggu update DELIVERY SCHEDULE daripada @qs_beautyshop tau โœ”๏ธ
_
Delivery service prosesnya sama seperti uolls beli by pos laju dan pembayaran hanya melalui bank in / transfer online (MAYBANK & CIMB ONLY) tetapi apa yang membezakannya adalah pihak kami sendiri akan menghantar kepada anda yang tinggal di kawasan Alor Setar,Kedah shj.
Yang luar kawasan , pihak kami akan pos seperti biasa ye ๐Ÿค—โœจ
_
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
โŒCOD NOT AVAILABLE
_
p/s : Terbuka juga kepada IGSHOP yang hendak menggunakan servis penghantaran daripada pihak kami. Minimum sekurang-kurangnya 3 tempat (Alor Setar sahaja)
_
Sebarang pertanyaan lanjut atau untuk membuat pembelian , boleh terus DM ya atau whatsapp pihak kami di talian 014-9033050 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฉ
TERIMA KASIH ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #servispenghantaran #servicerunner #deliveryalorsetar #runnerdelivery #makeup #makeuplover #supplements #makeuptools #skincare #womenproduct #healthydrink #fitnessdrink #makeuplover #bestseller #musthave #nakcantik #nakgebu #nakslim #sihatdalamancantikluaran #beautiful #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Jom minum DFolia Coffee sebelum start keja. Eh awak cuti ke? Boleh je minum. Bantu memberi tenaga seharian di samping dapat menjaga kesihatan dalaman wanita tau. Tak nak ke? Sedap tau coffee ni ๐Ÿ˜‹โ˜•๏ธ
_
D'Folia Coffee RM29.16 (ahli RM26.25)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš—QS Delivery Alor Setar RM5 (DITUTUP SEMENTARA)
โŒCOD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #dfoliacoffee #kopiherba #merawatkeputihan #memberitenaga #takmengantuk #dalamanwanita #luarbiasa #bagusuntukrahim #sedap #bestseller #musthave #coffeelover #delicious #healthy #coffeetime #superwoman #sihatdalamandanluaran #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Siapa dah minum Detox by Sendayu Tinggi malam ni? ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
Siapa dah cuba tu memang tak boleh tinggal tau. Badan rasa ringan, pembuangan lancar, perut kempis, muka pun jadi licin. Boleh dibancuh dengan air sejuk atau suam. Digalakkan minum sebelum 9-10 malam untuk melancarkan pembuangan pada awal pagi. Boleh diambil bagi ibu dalam pantang, menyusu badan dan sesuai juga untuk kaum lelaki โ˜บ๏ธ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
_
Ehh kalau minum lewat jadi apa? ๐Ÿ˜ฑ
Tak ada apa, cuma bila u minum lewat u โ€œyakkโ€ pun lewat lah esok hari hihi ๐Ÿคฃ
_
DTox RM47.70 (ahli RM45.30)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš—QS Delivery Alor Setar RM5 (DITUTUP SEMENTARA)
โŒCOD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #detox #cleanse #healthy #safe #beauty #slimming #clearskin #masalahsembelit #buangtoksin #cuciusus #supplements #bodygoals #lawaspembuangan #bestseller #musthave #sihatdalamancantikluaran #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Matte Mousse Sunscreen Sendayu Tinggi yang baru ni new formulation tau. Selain SPF yang lebih tinggi daripada sebelumnya, yang baru ni ada whitening sekali. Tekstur pun lebih smooth dan velvety. Boleh pudarkan parut jerawat dan sekatakan uneven skintone. Yang jenis muka โ€œbelaโ€ minyak, memang yang ni highly recommended sangat. Siapa pernah pakai formula sebelum ni ? ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’•
_
Matte Mousse Sunscreen RM41.35 (ahli RM37.20)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš—QS Delivery Alor Setar RM5 (DITUTUP SEMENTARA)
โŒCOD not available
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #mattemousse #sunscreen #uvdefensecream #preventsundamage #oilyskin #sunblock #spf50 #protectyourskin #healthyskin #antiaging #skincare #whitening #newandimproved #musthave #naturallook #pelindungwajah #cahayamatahari #awetmuda #elakjeragat #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Weโ€™re back !! Sorry tak ada apa-apa update daripada pihak kami sejak akhir-akhir ini. But we do respond to all of your DM, WhatsApp & yg paling penting sekali your order item โ˜บ๏ธ๐Ÿ’•
TQSM semua yang sentiasa support pihak @qs_beautyshop ๐Ÿ›
_
Sebarang pertanyaan lanjut atau untuk membuat pembelian , boleh terus DM ya atau whatsapp pihak kami di talian 014-9033050 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฉ
TERIMA KASIH ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #servispenghantaran #makeup #makeuplover #supplements #makeuptools #skincare #womenproduct #healthydrink #fitnessdrink #makeuplover #bestseller #musthave #nakcantik #nakgebu #nakslim #sihatdalamancantikluaran #beautiful #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

#feedbackcustQS ๐Ÿ’–
Another lovely customer from Sarawak gaisss. Cantik manis orangnya tau. Repeat order sebab dah fall in love dengan produk ST. Alhamdullillah , Thank you so much dear sebab memilih untuk berurusan dan membuat pembelian produk Sendayu Tinggi dengan pihak @qs_beautyshop . Semoga dipermudahkan segala urusan dan juga terus dimurahkan rezeki kita semua bersama ๐Ÿค—โœจ
_
Sebarang pertanyaan lanjut atau umtuk membuat pembelian , boleh terus DM ya atau whatsapp pihak kami di talian 014-9033050 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฉ
TERIMA KASIH ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #thankyou #pleasecomeagain #servispenghantaran #makeup #makeuplover #supplements #makeuptools #skincare #womenproduct #healthydrink #fitnessdrink #makeuplover #bestseller #musthave #nakcantik #nakgebu #nakslim #sihatdalamancantikluaran #beautiful #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Ada dua jenis Sunscreen Sendayu Tinggi yang di upgrade formulanya iaitu Matte Mousse Suncreen dan Hydrating Tinted Sunscreen. Kedua-duanya mempunyai SPF50 PA++ dan agen pencerah kulit wajah ๐Ÿ˜‰โœจ
_
Pemakaian Suncreen adalah antara step skincare yang uolls tak boleh tinggal if uolls nak skin healthy, awet muda, tak ada jeragat, kedut sebelum usia dan yang paling penting sekali dapat mengurangi risiko kanser kulit ๐Ÿ’
_
Hydrating Tinted Sunscreen RM41.35 (ahli RM37.20)
Matte Mousse Suncreen RM41.35 (ahli RM37.20)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš—QS Delivery Alor Setar RM5 (DITUTUP SEMENTARA)
โŒCOD not available
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #tintedmoisturizer #sunscreen #uvdefensecream #preventsundamage #dryskin #mattemoussesunscreen #spf50 #protectyourskin #oilyskin #healthyskin #antiaging #skincare #whitening #newandimproved #musthave #naturallook #pelindungwajah #cahayamatahari #awetmuda #elakjeragat #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Yang mana satu menjadi pilihan hati uolls? Colour pink ke colour peach? ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
๐ŸŒธCODE GLOSSY PINK : Mengandungi Menthol untuk memberi kesan berangin dan menebalkan ulas bibir
๐ŸŒธCODE GLOSSY PEACH : Tanpa Menthol / tiada sensasi berangin
_
Lip Colour Changing Balm RM35.00 (ahli RM31.50)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš—QS Delivery Alor Setar RM5 (DITUTUP SEMENTARA)
โŒCOD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #new #lipbalm #tintedlipbalm #lipcolourchangingbalm #moistandhydrate #darklipproblems #beautifullips #vitc #oliveoil #simplygorgeous #lipcolor #makeuplover #makeupartist #makeupcollection #pelembabbibir #bibirhitam #bibirkering #rawatbibir #bibirmungil #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

HYDRATING TINTED SUNSCREEN DENGAN FORMULASI BAHARU DARIPADA SENDAYU TINGGI !!
_
๐ŸŒžHadir dengan formula lembapan wajah yang lebih tinggi serta SPF50 PA++ yang akan melindungi wajah dari sinar UV.
๐ŸŒžDirumus khas bersama Botanical + Luminosity complex yang akan membantu mencerahkan kompleksi kulit.
๐ŸŒžGabungan Poeny, Scutellaria Baicalensis bersama Arbutin, Gluthatione dan Vitamin C untuk mengawal kemunculan melanin, jeragat serta tanda penuaan.
๐ŸŒžDiformulasi bersama gabungan 3D Sodium Hyaluronate untuk kelembapan wajah yang berganda.
๐ŸŒžTeksturnya yang ringan tidak akan menyebabkan wajah kelihatan bercapuk, melekit atau berminyak.
๐ŸŒžSesuai untuk kulit normal, kering, berjeragat, kombinasi & sensitif.
_
Hydrating Tinted Sunscreen RM41.35 (ahli RM37.20)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš—QS Delivery Alor Setar RM5 (DITUTUP SEMENTARA)
โŒCOD not available
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #tintedmoisturizer #sunscreen #uvdefensecream #preventsundamage #dryskin #sunblock #spf50 #protectyourskin #makeuplover #healthyskin #antiaging #skincare #whitening #newandimproved #musthave #naturallook #pelindungwajah #cahayamatahari #awetmuda #elakjeragat #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Pearl Cream makin menjadi-jadi sambutannya. Ramai yang dah cuba dan ramai yang dah jatuh cinta. Sebab kesan pencerahan wajah boleh dilihat slowly hari demi hari. Satu bekas ni pula tahan lama, bergantung kepada cara pemakaian individu. Admin yang guna hari-hari ni 3 bulan baru habis tau ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ’•
_
Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš—QS Delivery Alor Setar RM5 (DITUTUP SEMENTARA)
โŒCOD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #pearlcream #krimmutiara #spf15 #whitening #treatpigmentation #scarface #skintone #makeuplover #naturallook #brightening #bestseller #musthave #putihkankulit #merawatjeragat #mengurangkanparut #daynightcream #beauty #glowingskin #beautiful #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Mulakan pagi anda dengan Slimmax Drink. Bagus untuk melatih perut bagi yang tengah DIET. Minum ni je perut dah rasa full dan kenyang. Tak rasa nak ambil kudapan yang lain dah ๐Ÿ˜‰โœจ
_
Slimmax Drink - RM31.25 (ahli RM29.70)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS
๐Ÿš—QS Delivery Alor Setar RM5 (DITUTUP SEMENTARA)
โŒCOD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? ๐Ÿ˜โœจ
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih ๐Ÿ˜˜
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #slimmaxdrink #morning #breakfast #delicious #healthydrink #highfibre #cereal #halal #slim #diet #idealbody #bestseller #musthave #kawalmakan #minumankesihatan #kenyang #menurunkanberatbadan #menurunkanparaskolestrol #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar

Most Popular Instagram Hashtags