#candywaxpantaidalam

MOST RECENT

Pos barang customer.thanks beli dengan sis😘😘😘sape2 yang nak suruh sis pos esk pon blh tau!!!😉😉😉
#candywaxmurah
#candywaxbyrheaazuri
#candywaxterengganu
#candywaxpantaidalam
#candywaxpantaitimur

Nak share sikit ni dengan uols 🙈 kalau kita ni sanggup lah berbelanja untuk cantik pada luaran je , sanggup beli skin care lah lipstick la foundation la mascara dan ape je lah yang boleh cantikkan kulit luaran kita ni. Tapi kenapa kita tak sanggup nak cantikkan kulit dalaman pulak? Haa mungkin sebab orang tak nampak kan? 😅
.
Soo sekarang jum kita ubah diri kita hari ni. Cantik luaran n cantik dalaman sekali. Sekali sekala bagi kejutan buat yang tersayang yang mana dah berumahtangga. Hehe baru lah bahagia 😍
.
Haa now tengah musim2 gaji ni 😍 haa sebelum duit habis tah kemana cepat order #candywax tak mahal pun hanya dengan RM35 je dapat pulak kit percuma dengan 10pcs paperwax, 2 spatula & manual penggunaan.
.
SAY NO TO SHAVING 🙅🏼 .
Jom kita berwaxing . Kulit licin cantik 😍 pasangan kita pun happy sama ❤️
.
.
✔️ REGISTERED CANDY WAX AGENT MALAYSIA (CWS182)
.
.
DM
Or
Whatsapp : 📲 +6018 3187602(IMA) +6016 3918858 (FAZ)
.
.
*COD area 🛵
#Gombak
#UIAGombak
#TamanMelawati
#Selayang
#DanauKota
#Setapak
#SriRampai
#WangsaMaju
#UluKlang
#SriHartamas
#Damansara
#Bangar
#PantaiDalam
#Cheras
Dan kawasan sekitarnya
.
.
🚚 Penghantaran melalui kurier ke seluruh Malaysia setiap hari
.
.
#candywax_organic #candywax  #candywaxing  #candywaxgombak #candywaxagentgombak #candywaxgombak  #candywaxbangsar #candywaxsrihartamas #candywaxpantaidalam #candywaxkualalumpur #candywaxmalaysia #cabutbulumurah #cabutbulumudah #doityourself

🌸 CANDYWAX Q&A🌸

Tahukah anda #candywax telah diuji dan diperakui 100% berkesan dan selamat digunakan tanpa sebarang kesan sampingan oleh makmal Biotechnology? Semua peringkat umur boleh menggunakan #candywax termasuk ibu ibu mengandhng🤰🏼
.
Pastikan produk yang anda guna adalah bebas bahan kimia dan jangan risau. #candywax menggunakan bahan organik 😍
.
🍯CANDYWAX :Rm35.00 .
.
✔️ REGISTERED CANDY WAX AGENT MALAYSIA (CWS182)
.
.
DM
Or
Whatsapp : 📲 +6018 3187602(IMA) +6016 3918858 (FAZ)
.
.
*COD area 🛵
#Gombak
#UIAGombak
#TamanMelawati
#Selayang
#DanauKota
#Setapak
#SriRampai
#WangsaMaju
#UluKlang
#SriHartamas
#Damansara
#Bangar
#PantaiDalam
#Cheras
Dan kawasan sekitarnya
.
.
🚚 Penghantaran melalui kurier ke seluruh Malaysia setiap hari
.
.
#candywax_organic #candywax  #candywaxing  #candywaxgombak #candywaxagentgombak #candywaxgombak  #candywaxbangsar #candywaxsrihartamas #candywaxpantaidalam #candywaxkualalumpur #candywaxmalaysia #cabutbulumurah #cabutbulumudah

Lepas ni dah tak payah penat - penat nak shave lagi ☺️ Hari ni shave, esok dah tumbuh. Kadang- kadang kulit habis luka dibuatnya.
.
Sekarang dah ada #candywax semua kerja dah jadi mudah tau 👍🏻 memang 100% gerenti puas hati . Yang mana ragu-ragu lagi tu nk cuba haa boleh cepat-cepat order ok. Stok makin kering nanti habis jangan nangis tau 🙈
. 🍯CANDYWAX :Rm35.00 .
.
✔️ REGISTERED CANDY WAX AGENT MALAYSIA (CWS182)
.
.
DM
Or
Whatsapp : 📲 +6018 3187602(IMA) +6016 3918858 (FAZ)
.
.
*COD area 🛵
#Gombak
#UIAGombak
#TamanMelawati
#Selayang
#DanauKota
#Setapak
#SriRampai
#WangsaMaju
#UluKlang
#SriHartamas
#Damansara
#Bangar
#PantaiDalam
#Cheras
Dan kawasan sekitarnya
.
.
🚚 Penghantaran melalui kurier ke seluruh Malaysia setiap hari
.
.
#candywax_organic #candywax  #candywaxing  #candywaxgombak #candywaxagentgombak #candywaxgombak  #candywaxbangsar #candywaxsrihartamas #candywaxpantaidalam #candywaxkualalumpur #candywaxmalaysia #cabutbulumurah #cabutbulumudah #doityourself

Ramai yang dah cuba #candywax😍 Anda bila lagi?😉
.
🍯CANDYWAX :Rm35.00 .
.
✔️ REGISTERED CANDY WAX AGENT MALAYSIA (CWS182)
.
.
DM
Or
Whatsapp : 📲 +6018 3187602(IMA) +6016 3918858 (FAZ)
.
.
*COD area 🛵
#Gombak
#UIAGombak
#TamanMelawati
#Selayang
#DanauKota
#Setapak
#SriRampai
#WangsaMaju
#UluKlang
#SriHartamas
#Damansara
#Bangar
#PantaiDalam
#Cheras
Dan kawasan sekitarnya
.
.
🚚 Penghantaran melalui kurier ke seluruh Malaysia setiap hari
.
.
#candywax_organic #candywax  #candywaxing  #candywaxgombak #candywaxagentgombak #candywaxgombak  #candywaxbangsar #candywaxsrihartamas #candywaxpantaidalam #candywaxkualalumpur #candywaxmalaysia #cabutbulumurah #cabutbulumudah #doityourself

Semua orang yang gunakan #candywax tidak pernah kecewa. Paling penting #candywax jimat harga berpatutan dan tak perlu susah payah hendak ke spa👍🏻 .
🍯CANDYWAX :Rm35.00 .
.
✔️ REGISTERED CANDY WAX AGENT MALAYSIA (CWS182)
.
.
DM
Or
Whatsapp : 📲 +6018 3187602(IMA) +6016 3918858 (FAZ)
.
.
*COD area 🛵
#Gombak
#UIAGombak
#TamanMelawati
#Selayang
#DanauKota
#Setapak
#SriRampai
#WangsaMaju
#UluKlang
#SriHartamas
#Damansara
#Bangar
#PantaiDalam
#Cheras
Dan kawasan sekitarnya
.
.
🚚 Penghantaran melalui kurier ke seluruh Malaysia setiap hari
.
.
#candywax_organic #wax #candywax  #candywaxing  #candywaxgombak #candywaxagentgombak #candywaxgombak  #candywaxbangsar #candywaxsrihartamas #candywaxpantaidalam #candywaxkualalumpur #candywaxmalaysia #cabutbulumurah #cabutbulumudah #doityourself

🌸 CANDYWAX Q&A🌸

Tahukah anda #candywax telah diuji dan diperakui 100% berkesan dan selamat digunakan tanpa sebarang kesan sampingan oleh makmal Biotechnology? Semua peringkat umur boleh menggunakan #candywax termasuk ibu ibu mengandhng🤰🏼
.
Pastikan produk yang anda guna adalah bebas bahan kimia dan jangan risau. #candywax menggunakan bahan organik 😍
.
🍯CANDYWAX :Rm35.00 .
.
✔️ REGISTERED CANDY WAX AGENT MALAYSIA (CWS182)
.
.
DM
Or
Whatsapp : 📲 +6018 3187602(IMA) +6016 3918858 (FAZ)
.
.
*COD area 🛵
#Gombak
#UIAGombak
#TamanMelawati
#Selayang
#DanauKota
#Setapak
#SriRampai
#WangsaMaju
#UluKlang
#SriHartamas
#Damansara
#Bangar
#PantaiDalam
#Cheras
Dan kawasan sekitarnya
.
.
🚚 Penghantaran melalui kurier ke seluruh Malaysia setiap hari
.
.
#candywax_organic #candywax  #candywaxing  #candywaxgombak #candywaxagentgombak #candywaxgombak  #candywaxbangsar #candywaxsrihartamas #candywaxpantaidalam #candywaxkualalumpur #candywaxmalaysia #cabutbulumurah #cabutbulumudah #doityourself

Note: kenapa wajib memilih candy wax?? 🦋 Tidak Menyakitkan
🦋 Mudah ,Jimat dan Murah
🦋💯 Bahan Organic dan Halal
🦋 Mencerahkan dan Melembutkan
🦋 Mudah dan Pantas hanya Sesaat
🦋 Melambatkan Proses Pertumbuhan Bulu Baru Sehingga 3/4 Minggu
🦋 Boleh Di gunakan Disemua Bahagian Badan Termasuk Muka Dan Private Part (Miss V Cantik Kembali Berseri) 🦋 Diiktiraf Dari Makmal Biotech
.
.
🍯CANDYWAX :Rm35.00 .
.
✔️ REGISTERED CANDY WAX AGENT MALAYSIA (CWS182)
.
.
DM
Or
Whatsapp : 📲 +6018 3187602(IMA) +6016 3918858 (FAZ)
.
.
*COD area 🛵
#Gombak
#UIAGombak
#TamanMelawati
#Selayang
#DanauKota
#Setapak
#SriRampai
#WangsaMaju
#UluKlang
#SriHartamas
#Damansara
#Bangar
#PantaiDalam
#Cheras
Dan kawasan sekitarnya
.
.
🚚 Penghantaran melalui kurier ke seluruh Malaysia setiap hari
.
.
#candywax_organic #candywax  #candywaxing  #candywaxgombak #candywaxagentgombak #candywaxgombak  #candywaxbangsar #candywaxsrihartamas #candywaxpantaidalam #candywaxkualalumpur #candywaxmalaysia #cabutbulumurah #cabutbulumudah #doityourself

Kenapa kita tidak digalakkan menggunakan HAIR CREAM REMOVAL?
.
Hair cream removal sangat tinggi kandungan bahan kimianya sehingga baunya boleh menusuk ke dada sehingga bulu boleh mereput
.
Ramai customer yang saya sembang pengalaman mereka menggunakan produk cream hair removal dan mengalami alahan yang teruk😱
.
Jadi sekarang tak perlulah risau dengan #candywax sebab memang 100% organik dan dijamin keberkesanannya dan mempunyai recognition dari ujian makmal
.
DM
Or
Whatsapp : 📲 +6018 3187602(IMA) +6016 3918858 (FAZ)
.
.
#candywax_organic #candywax  #candywaxing  #candywaxgombak #candywaxagentgombak #candywaxgombak  #candywaxbangsar #candywaxsrihartamas #candywaxpantaidalam #candywaxkualalumpur #candywaxmalaysia #cabutbulumurah #cabutbulumudah #doityourself

INFO ‼️ INFO ‼️ INFO ‼️
Sedikit info tentang pertumbuhan bulu baru selepas berwaxing
.
Kebiasaanya pertumbuhan bulu baru akan tumbuh semula dalam masa 4-6 minggu selepas berwaxing bergantung kepada hormon seseorang. Dan selepas itu awak semua dah bole bersedia untuk waxing yang seterusnya. Tali kena ingat, bulu harus tumbuh sepanjang 0.5cm dulu untuk memudahkan proses berwaxing
.
Selalu berwaxing dan tidak menggunakan alat pencukur lagi boleh membantu mencerahkan kembali kulit awak semua terutamanya di sekitar bawah lengan dan alat sulit
.
Selamat mencuba dengan #candywax
.
DM
Or
Whatsapp : 📲 +6018 3187602(IMA) +6016 3918858 (FAZ)
.
.
*COD area 🛵
#Gombak
#UIAGombak
#TamanMelawati
#Selayang
#DanauKota
#Setapak
#SriRampai
#WangsaMaju
#UluKlang
#SriHartamas
#Damansara
#Bangar
#PantaiDalam
#Cheras
Dan kawasan sekitarnya
.
.
🚚 Penghantaran melalui kurier ke seluruh Malaysia setiap hari
.
.
#candywax_organic #candywax  #candywaxing  #candywaxgombak #candywaxagentgombak #candywaxgombak  #candywaxbangsar #candywaxsrihartamas #candywaxpantaidalam #candywaxkualalumpur #candywaxmalaysia #cabutbulumurah #cabutbulumudah #doityourself

CANDYWAX Q&A 🌸

Pastikan wax yang anda panaskan digunakan dalam keadaan SUAM dan berbentuk LIKAT untuk mengelakkan kulit anda melecur dan keberkesanan bulu tercabut dengan lebih pantas
.
🍯CANDYWAX :Rm35.00 .
.
✔️ REGISTERED CANDY WAX AGENT MALAYSIA (CWS182)
.
.
DM
Or
Whatsapp : 📲 +6018 3187602(IMA) +6016 3918858 (FAZ)
.
.
*COD area 🛵
#Gombak
#UIAGombak
#TamanMelawati
#Selayang
#DanauKota
#Setapak
#SriRampai
#WangsaMaju
#UluKlang
#SriHartamas
#Damansara
#Bangar
#PantaiDalam
#Cheras
Dan kawasan sekitarnya
.
.
🚚 Penghantaran melalui kurier ke seluruh Malaysia setiap hari
.
.
#candywax_organic #candywax  #candywaxing  #candywaxgombak #candywaxagentgombak #candywaxgombak  #candywaxbangsar #candywaxsrihartamas #candywaxpantaidalam #candywaxkualalumpur #candywaxmalaysia #cabutbulumurah #cabutbulumudah #doityourself

How to heat #candywax use microwaxe method? The process is so easy & quick. The result is awesome! .
Let’s try #candywax today
.
🍯CANDYWAX :Rm35.00 .
.
✔️ REGISTERED CANDY WAX AGENT MALAYSIA (CWS182)
.
.
DM
Or
Whatsapp : 📲 +6018 3187602(IMA) +6016 3918858 (FAZ)
.
.
*COD area 🛵
#Gombak
#UIAGombak
#TamanMelawati
#Selayang
#DanauKota
#Setapak
#SriRampai
#WangsaMaju
#UluKlang
#SriHartamas
#Damansara
#Bangar
#PantaiDalam
#Cheras
Dan kawasan sekitarnya
.
.
🚚 Penghantaran melalui kurier ke seluruh Malaysia setiap hari
.
.
#candywax_organic #candywax  #candywaxing  #candywaxgombak #candywaxagentgombak #candywaxgombak  #candywaxbangsar #candywaxsrihartamas #candywaxpantaidalam #candywaxkualalumpur #candywaxmalaysia #cabutbulumurah #cabutbulumudah #doityourself

Terima kasih bagi feedback positif selepas guna #candywax . Jangan lupa share pada kawan-kawan ye? ☺️
.
Yang belum mencuba dan masih ragu-ragu , boleh order cepat-cepat kalau nak kulit licin dan cantik 🌹 #candywax sentiasa membantu awak semua ❤️
.
🍯CANDYWAX :Rm35.00 .
.
✔️ REGISTERED CANDY WAX AGENT MALAYSIA (CWS182)
.
.
DM
Or
Whatsapp : 📲 +6018 3187602(IMA) +6016 3918858 (FAZ)
.
.
*COD area 🛵
#Gombak
#UIAGombak
#TamanMelawati
#Selayang
#DanauKota
#Setapak
#SriRampai
#WangsaMaju
#UluKlang
#SriHartamas
#Damansara
#Bangar
#PantaiDalam
#Cheras
Dan kawasan sekitarnya
.
.
🚚 Penghantaran melalui kurier ke seluruh Malaysia setiap hari
.
.
#candywax_organic #candywax  #candywaxing  #candywaxgombak #candywaxagentgombak #candywaxgombak  #candywaxbangsar #candywaxsrihartamas #candywaxpantaidalam #candywaxkualalumpur #candywaxmalaysia #cabutbulumurah #cabutbulumudah #doityourself

.
#candywax mempunyai ramuan yang sangat berbeza dari produk jenama lain. Salah satu dari ramuan #candywax ialah AIR MAWAR.
AUR MAWAR (rose water) bermanfaat untuk merawat dan memelihara kulit kita seperti membantu melawan tanda-tanda penuaan. Sifat anti bakteria yang ada dalam air mawar mampu membersihkan kulit secara menyeluruh namun tetap lembut. Untuk di bahagian wajah pula, AIR MAWAR mampu untuk menyeimbangkan kulit yang berminyak mahupun kering
.
#candywax mempunyai ramuan yang sangat berbeza dari produk jenama lain. Salah satu dari ramuan #candywax ialah LEMON.
LEMON digunakan secara meluas dalam dunia kecantikkan.Kandungan jus lemon yang kaya dengan vitamin C mampu mencerahkan kulit kita dan mengatasi masalah kulit kering sama ada pada tubuh badan atau wajah kita. Lemon juga berupaya untuk menanggalkan sel kulit mati dan mengecilkan ilang pori kulit
.
.
#candywax mempunyai ramuan yang sangat berbeza dari produk jenama lain.
Salah satu dari ramuan #candywax ialah MADU.
MADU berfungsi untuk melindungi kulit. Selain itu , MADU juga memiliki kandungan antioksidan, anti jamur dan anti-mikroba yang berfungsi untuk menyembuhnan bintik merah, infeksi kulit dan juga menyembuhkan luka
.
.
🍯CANDYWAX :Rm35.00 .
.
✔️ REGISTERED CANDY WAX AGENT MALAYSIA (CWS182)
.
.
DM
Or
Whatsapp : 📲 +6018 3187602(IMA) +6016 3918858 (FAZ)
.
.
*COD area 🛵
#Gombak
#UIAGombak
#TamanMelawati
#Selayang
#DanauKota
#Setapak
#SriRampai
#WangsaMaju
#UluKlang
#SriHartamas
#Damansara
#Bangar
#PantaiDalam
#Cheras
Dan kawasan sekitarnya
.
.
🚚 Penghantaran melalui kurier ke seluruh Malaysia setiap hari
.
.
#candywax_organic #candywax  #candywaxing  #candywaxgombak #candywaxagentgombak #candywaxgombak  #candywaxbangsar #candywaxsrihartamas #candywaxpantaidalam #candywaxkualalumpur #candywaxmalaysia #cabutbulumurah #cabutbulumudah #doityourself

perempuan bermisai?😱sebab apa?
Sebab HORMON 🙃

Bukan saja malu kepada pasangan dan orang keliling tapi diri kita akan jadi kurang yakin..😰 Kalau cukur ,bulu jadi lebat dan kasar.😓 PENYELESIAN TERBAIK?Menggunakan cara WAXING ..bulu akan dicabut dari akar..✔️ 🍯CANDYWAX :Rm35.00 .
✔️ REGISTERED CANDY WAX AGENT MALAYSIA (CWS182)
.
.
DM
Or
Whatsapp : 📲 +6018 3187602(IMA) +6016 3918858 (FAZ)
.
*COD area 🛵
#Gombak
#UIAGombak
#TamanMelawati
#Selayang
#DanauKota
#Setapak
#SriRampai
#WangsaMaju
#UluKlang
#SriHartamas
#Damansara
#Bangar
#PantaiDalam
#Cheras
Dan kawasan sekitarnya
.
.
🚚 Penghantaran melalui kurier ke seluruh Malaysia setiap hari
.
.
#candywax_organic #candywax  #candywaxing  #candywaxgombak #candywaxagentgombak #candywaxgombak  #candywaxbangsar #candywaxsrihartamas #candywaxpantaidalam #candywaxkualalumpur #candywaxmalaysia #cabutbulumurah #cabutbulumudah #doityourself

🌸 CANDYWAX Q&A 🌸

Tahukah anda #candywax sangatlah berbaloi berbanding dengan produk waxing yang lain kerana kuantiti #candywax 450gram dengan harga hanya RM35 sahaja.
.
#candywax boleh digunakan lebih dari 10X penggunaan untuk seluruh anggota badan.
.
#candywax juga tiada tarikh luput 👍🏻👍🏻
.
🍯CANDYWAX :Rm35.00 .
.
✔️ REGISTERED CANDY WAX AGENT MALAYSIA (CWS182)
.
.
DM
Or
Whatsapp : 📲 +6018 3187602(IMA) +6016 3918858 (FAZ)
.
.
*COD area 🛵
#Gombak
#UIAGombak
#TamanMelawati
#Selayang
#DanauKota
#Setapak
#SriRampai
#WangsaMaju
#UluKlang
#SriHartamas
#Damansara
#Bangar
#PantaiDalam
#Cheras
Dan kawasan sekitarnya
.
.
🚚 Penghantaran melalui kurier ke seluruh Malaysia setiap hari
.
.
#candywax_organic #candywax  #candywaxing  #candywaxgombak #candywaxagentgombak #candywaxgombak  #candywaxbangsar #candywaxsrihartamas #candywaxpantaidalam #candywaxkualalumpur #candywaxmalaysia #cabutbulumurah #cabutbulumudah #doityourself

Adakah ini iklan produk muka? Hehe bukannn .. Adakah ini sejenis makanan?? Kalau kita baca ingredients dia ada 🌸sugar 🌸chamomile 🌸lemon juice 🌸honey 🌸rosewater. Boleh telan kalau dengar semua ni. Tapi tapiiii xbole makan. Sebab ini produk untuk buang unwanted hair laa 😅 soo produk ni kalau nk bagi kaki licin ke private part licin ke dengan cara semulajadi 😍
.
Cuba lah dulu nanti mesti jatuh hati tau ❤️ kalau nak cantik jangan malas2. Dan yang penting produk ni sangat menjimatkan
.
🍯CANDYWAX :Rm35.00 .
.
✔️ REGISTERED CANDY WAX AGENT MALAYSIA (CWS182)
.
.
DM
Or
Whatsapp : 📲 +6018 3187602(IMA) +6016 3918858 (FAZ)
.
.
*COD area 🛵
#Gombak
#UIAGombak
#TamanMelawati
#Selayang
#DanauKota
#Setapak
#SriRampai
#WangsaMaju
#UluKlang
#SriHartamas
#Damansara
#Bangar
#PantaiDalam
#Cheras
Dan kawasan sekitarnya
.
.
🚚 Penghantaran melalui kurier ke seluruh Malaysia setiap hari
.
.
#candywax_organic #candywax  #candywaxing  #candywaxgombak #candywaxagentgombak #candywaxgombak  #candywaxbangsar #candywaxsrihartamas #candywaxpantaidalam #candywaxkualalumpur #candywaxmalaysia #cabutbulumurah #cabutbulumudah #doityourself

*COD area 🛵
#Gombak
#UIAGombak
#TamanMelawati
#Selayang
#DanauKota
#Setapak
#SriRampai
#WangsaMaju
#UluKlang
#SriHartamas
#Damansara
#Bangar
#PantaiDalam
#Cheras
Dan kawasan sekitarnya
.
.
🚚 Penghantaran melalui kurier ke seluruh Malaysia setiap hari
.
🍯CANDYWAX :Rm35.00 .
.
✔️ REGISTERED CANDY WAX AGENT MALAYSIA (CWS182)
.
.
DM
Or
Whatsapp : 📲 +6018 3187602(IMA) +6016 3918858 (FAZ)
.
.
#candywax_organic #candywax  #candywaxing  #candywaxgombak #candywaxagentgombak #candywaxgombak  #candywaxbangsar #candywaxsrihartamas #candywaxpantaidalam #candywaxkualalumpur #candywaxmalaysia #cabutbulumurah #cabutbulumudah #doityourself

🌹CANDYWAX CUSTOMER FEEDBACK🌹
Lagi positif feedback dari customer yang sudah gunakan #candywax ni. Dah cuba pasti jatuh cinta dengan #candywax ni
.
Yang belum try meh jangan tungu lagi order sebelum stok habis
.
.
🍯CANDYWAX :Rm35.00 .
.
✔️ REGISTERED CANDY WAX AGENT MALAYSIA (CWS182)
.
.
DM
Or
Whatsapp : 📲 +6018 3187602(IMA) +6016 3918858 (FAZ)
.
.
*COD area 🛵
#Gombak
#UIAGombak
#TamanMelawati
#Selayang
#DanauKota
#Setapak
#SriRampai
#WangsaMaju
#UluKlang
#SriHartamas
#Damansara
#Bangar
#PantaiDalam
#Cheras
Dan kawasan sekitarnya
.
.
🚚 Penghantaran melalui kurier ke seluruh Malaysia setiap hari
.
.
#candywax_organic #candywax  #candywaxing  #candywaxgombak #candywaxagentgombak #candywaxgombak  #candywaxbangsar #candywaxsrihartamas #candywaxpantaidalam #candywaxkualalumpur #candywaxmalaysia #cabutbulumurah #cabutbulumudah #doityourself

Jatuh cinta terus dari 1st time guna #candywax ni ❤️
Salah satu sebab Tak rasa sakit bila guna waxing ni 😍
.
#candywax totally change my life 😊
.
🍯CANDYWAX :Rm35.00 .
.
✔️ REGISTERED CANDY WAX AGENT MALAYSIA (CWS182)
.
.
DM
Or
Whatsapp : 📲 +6018 3187602(IMA) +6016 3918858 (FAZ)
.
.
*COD area 🛵
#Gombak
#UIAGombak
#TamanMelawati
#Selayang
#DanauKota
#Setapak
#SriRampai
#WangsaMaju
#UluKlang
#SriHartamas
#Damansara
#Bangar
#PantaiDalam
#Cheras
Dan kawasan sekitarnya
.
.
🚚 Penghantaran melalui kurier ke seluruh Malaysia setiap hari
.
.
#candywax_organic #candywax  #candywaxing  #candywaxgombak #candywaxagentgombak #candywaxgombak  #candywaxbangsar #candywaxsrihartamas #candywaxpantaidalam #candywaxkualalumpur #candywaxmalaysia #cabutbulumurah #cabutbulumudah #doityourself

Most Popular Instagram Hashtags