#candywaxmurah

MOST RECENT

BEBAS BULU SEPANTAS 5 MINIT!!! SELAMAT TINGGAL SHAVER! SHAVE NO MORE!
_
Kenapa Ramai Sangat Orang Teruja Nak Dapatkan #Wawawax ni?
_
Ni antara manfaat yang anda TERPAKSA terima bila beli wawawax tau:
_
✅ Tak Perlu Cukur
✅ Tak Perlu Cabut .
✅ Tak Pedih
✅ Tiada Rasa Gatal .
✅ Tiada Kesan Cukur
✅ Bulu Tumbuh Lebih Nipis
_
Beli 1 tube wawawax, korang dapat pouch beg, 12 Strip Cotton dan 4 Spatula. Strip Cotton kami kualiti premium. Wax tak tembus dan boleh 2 kali guna wax.
_
Strip Cotton dan Spatula ni pon boleh digunakan semula tau.
_
Lepas waxing, korang rendam dalam air paip biasa je dalam 15-30 minit. Lepas tu bilas bulu yang melekat di kain dan keringkan! Next time nak waxing ambik balik je yg lama tu.
_
Mcm mn nak order?
Sng jer. Whatsapp +601161627732 atau klik bio 😘
_

_
#waxmurah
#waxmalaysia
#waxmalaysiamurah
#organichairremoval
#hairremovalmurah
#hairremovalmalaysia
#vivies
#vivieshairremoval
#wawawax
#wawawaxipoh
#wawawaxuser
#wawawaxsepang
#wawawaxtestimoni
#candywax
#candywaxmurah
#candywaxhairremoval
#sugarwax
#sugarwaxing
#brazilianwax
#waxing
#shaving
#cabutbulu
#buangbulu
#buluketiak
#bulumissv
#buangbulumurah
#penghilangbuluketiak

Selalu awk semua tnya samada wax perlu dipanaskan dan kena panaskn mcm mana semua. Ni jawapannya ya 😊⠀
.⠀

Wax 'hardwax' ni memang perlu dipanaskan dahulu ye. Boleh panaskan guna wax warmer (mesin penghangat wax) yang khas untuk wax atau boleh panaskan atas api 'stove' ya. Bg mereka yg taknk beli wax warmer, takde masalah 😊. .⠀

Bgi yg nk jimat lebih, boleh reuse gunakn wax yang sama lagi skali ya. Basuh bulu pd wax slpas digunakan dan panaskn je smula apabila nk guna lg later on⠀
.
.

#candywaxmurah #wawawaxmurah #norahwaxmurah #yusufiskandar #wawawax #norahwax #bridalmurah #moodrepublic #malaysiainstashop #muamalaysia #inai #bajupengantinmurah #putihkankulit #muamurah #dollywax #dollywaxmurah #coddollywax #waxmalaysiamurah #candywax #jellywax #jellywaxmurah #waxmalaysia #waxmurah #buangbulu #waxingmalaysia #waxingmurah #hardwaxmalaysia #hardwaxmurah #cerahkanketiak #neelofa #muamalaysia #muamurah

Krim Pandaa berfungsi untuk membuang bulu sepantas 5 minit dengan hanya sapu pada permukaan kulit.
.
✅ Boleh tahan 1-2bulan ikut cara pemakaian😉
✅ Bulu lambat tumbuh dan ambil masa 3 minggu 😘
✅ Krim berbau Lemon 🍋
✅ Krim buatkan kulit sejuk dan berasa mint❄
✅ Kulit terasa licin dan lembut lepas pakai
✅ Tiada sebarang side effect pada kulit .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kenapa anda kene cuba Pandaa Hair Removal?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Cukur⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Cabut⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Wax⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Pedih⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Sakit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tiada rasa gatal⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tiada kesan cukur
💕 Boleh digunakan di muka⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Bulu Tumbuh Lebih Nipis⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Membantu Buang Daki Kesan Serta-merta⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sekarang ni ada promo sales kami nak bgi special promo utk 50 customer terawal je tau.😉
.
Free postage📦 + free gifts🎁
———————————————————
Mcm mn nk order? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sng je. klik link di bio @buang.bulu.pandaa
.
#pandaahairremoval #removalhair #waxmurah #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #organichairremoval #hairremovalmurah #hairremovalmalaysia #wawawax #wawawaxipoh #wawawaxuser #wawawaxtestimoni #candywax #candywaxmurah #candywaxhairremoval #sugarwax #sugarwaxing #brazilianwax #waxing #shaving #cabutbulu #buangbulu #buluketiak #bulumissv #buangbulumurah #penghilangbuluketiak

Krim Pandaa berfungsi untuk membuang bulu sepantas 5 minit dengan hanya sapu pada permukaan kulit.
.
✅ Boleh tahan 1-2bulan ikut cara pemakaian😉
✅ Bulu lambat tumbuh dan ambil masa 3 minggu 😘
✅ Krim berbau Lemon 🍋
✅ Krim buatkan kulit sejuk dan berasa mint❄
✅ Kulit terasa licin dan lembut lepas pakai
✅ Tiada sebarang side effect pada kulit .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kenapa anda kene cuba Pandaa Hair Removal?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Cukur⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Cabut⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Wax⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Pedih⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Sakit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tiada rasa gatal⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tiada kesan cukur
💕 Boleh digunakan di muka⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Bulu Tumbuh Lebih Nipis⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Membantu Buang Daki Kesan Serta-merta⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sekarang ni ada promo sales kami nak bgi special promo utk 50 customer terawal je tau.😉
.
Free postage📦 + free gifts🎁
———————————————————
Mcm mn nk order? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sng je. klik link di bio @buang.bulu.pandaa
.
#pandaahairremoval #removalhair #waxmurah #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #organichairremoval #hairremovalmurah #hairremovalmalaysia #wawawax #wawawaxipoh #wawawaxuser #wawawaxtestimoni #candywax #candywaxmurah #candywaxhairremoval #sugarwax #sugarwaxing #brazilianwax #waxing #shaving #cabutbulu #buangbulu #buluketiak #bulumissv #buangbulumurah #penghilangbuluketiak

Krim Pandaa berfungsi untuk membuang bulu sepantas 5 minit dengan hanya sapu pada permukaan kulit.
.
✅ Boleh tahan 1-2bulan ikut cara pemakaian😉
✅ Bulu lambat tumbuh dan ambil masa 3 minggu 😘
✅ Krim berbau Lemon 🍋
✅ Krim buatkan kulit sejuk dan berasa mint❄
✅ Kulit terasa licin dan lembut lepas pakai
✅ Tiada sebarang side effect pada kulit .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kenapa anda kene cuba Pandaa Hair Removal?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Cukur⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Cabut⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Wax⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Pedih⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Sakit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tiada rasa gatal⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tiada kesan cukur
💕 Boleh digunakan di muka⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Bulu Tumbuh Lebih Nipis⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Membantu Buang Daki Kesan Serta-merta⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sekarang ni ada promo sales kami nak bgi special promo utk 50 customer terawal je tau.😉
.
Free postage📦 + free gifts🎁
———————————————————
Mcm mn nk order? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sng je. klik link di bio @buang.bulu.pandaa
.
#pandaahairremoval #removalhair #waxmurah #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #organichairremoval #hairremovalmurah #hairremovalmalaysia #wawawax #wawawaxipoh #wawawaxuser #wawawaxtestimoni #candywax #candywaxmurah #candywaxhairremoval #sugarwax #sugarwaxing #brazilianwax #waxing #shaving #cabutbulu #buangbulu #buluketiak #bulumissv #buangbulumurah #penghilangbuluketiak

HOT SELLING COMBO SET DOLLYWAX 💕
.
Thank youuu dear grab combo set Dollywax.
.
✔tak perlu kain untuk tarik bulu
✔tak melekit
✔boleh digunakan 1 badan
✔lelaki boleh wax jambang atau misai dimuka dengan mudah
✔perempuan boleh wax miss v sendiri tanpa perlu ke spa
✔lebih cepat, mudah & murah !
✔cabut bulu hingga akar
✔bulu tumbuh lambat dan semakin halus (lama lama dah tak tumbuh)
.
Nak cuba jugak? Whatsapp 0182504966
.
#jellywax #jellywaxmalaysia #jellywaxmurah #jellywaxoriginal #candywax #candywaxmurah #waxmalaysiamurah #hardwaxbeansmurah #waxingmalaysia #hardwaxmurah #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysia #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #waxingmurah #beanwax #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxing #norahwaxmurah #produkkecantikan #malaysiainstashop #muamalaysia #brazilianhair

Krim Pandaa berfungsi untuk membuang bulu sepantas 5 minit dengan hanya sapu pada permukaan kulit.
.
✅ Boleh tahan 1-2bulan ikut cara pemakaian😉
✅ Bulu lambat tumbuh dan ambil masa 3 minggu 😘
✅ Krim berbau Lemon 🍋
✅ Krim buatkan kulit sejuk dan berasa mint❄
✅ Kulit terasa licin dan lembut lepas pakai
✅ Tiada sebarang side effect pada kulit .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kenapa anda kene cuba Pandaa Hair Removal?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Cukur⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Cabut⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Wax⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Pedih⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Sakit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tiada rasa gatal⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tiada kesan cukur
💕 Boleh digunakan di muka⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Bulu Tumbuh Lebih Nipis⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Membantu Buang Daki Kesan Serta-merta⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sekarang ni ada promo sales kami nak bgi special promo utk 50 customer terawal je tau.😉
.
Free postage📦 + free gifts🎁
———————————————————
Mcm mn nk order? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Komen NAK or DM kat @panda.magic.cream .
.
#pandaahairremoval #removalhair #waxmurah #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #organichairremoval #hairremovalmurah #hairremovalmalaysia #vivies #vivieshairremoval #wawawax #wawawaxipoh #wawawaxuser #wawawaxperak #wawawaxtestimoni #fynawax #candywax #candywaxmurah #candywaxhairremoval #sugarwax #sugarwaxing #brazilianwax #waxing #shaving #cabutbulu #buangbulu #buluketiak #bulumissv #buangbulumurah #penghilangbuluketiak

Krim Pandaa berfungsi untuk membuang bulu sepantas 5 minit dengan hanya sapu pada permukaan kulit.
.
✅ Boleh tahan 1-2bulan ikut cara pemakaian😉
✅ Bulu lambat tumbuh dan ambil masa 3 minggu 😘
✅ Krim berbau Lemon 🍋
✅ Krim buatkan kulit sejuk dan berasa mint❄
✅ Kulit terasa licin dan lembut lepas pakai
✅ Tiada sebarang side effect pada kulit .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kenapa anda kene cuba Pandaa Hair Removal?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Cukur⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Cabut⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Wax⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Pedih⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Sakit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tiada rasa gatal⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tiada kesan cukur
💕 Boleh digunakan di muka⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Bulu Tumbuh Lebih Nipis⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Membantu Buang Daki Kesan Serta-merta⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sekarang ni ada promo sales kami nak bgi special promo utk 50 customer terawal je tau.😉
.
Free postage📦 + free gifts🎁
———————————————————
Mcm mn nk order? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Komen NAK or DM kat @panda.magic.cream .
.
#pandaahairremoval #removalhair #waxmurah #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #organichairremoval #hairremovalmurah #hairremovalmalaysia #vivies #vivieshairremoval #wawawax #wawawaxipoh #wawawaxuser #wawawaxperak #wawawaxtestimoni #fynawax #candywax #candywaxmurah #candywaxhairremoval #sugarwax #sugarwaxing #brazilianwax #waxing #shaving #cabutbulu #buangbulu #buluketiak #bulumissv #buangbulumurah #penghilangbuluketiak

Krim Pandaa berfungsi untuk membuang bulu sepantas 5 minit dengan hanya sapu pada permukaan kulit.
.
✅ Boleh tahan 1-2bulan ikut cara pemakaian😉
✅ Bulu lambat tumbuh dan ambil masa 3 minggu 😘
✅ Krim berbau Lemon 🍋
✅ Krim buatkan kulit sejuk dan berasa mint❄
✅ Kulit terasa licin dan lembut lepas pakai
✅ Tiada sebarang side effect pada kulit .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kenapa anda kene cuba Pandaa Hair Removal?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Cukur⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Cabut⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Wax⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Pedih⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Sakit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tiada rasa gatal⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tiada kesan cukur
💕 Boleh digunakan di muka⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Bulu Tumbuh Lebih Nipis⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Membantu Buang Daki Kesan Serta-merta⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sekarang ni ada promo sales kami nak bgi special promo utk 50 customer terawal je tau.😉
.
Free postage📦 + free gifts🎁
———————————————————
Mcm mn nk order? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Komen NAK or DM kat @panda.magic.cream .
.
#pandaahairremoval #removalhair #waxmurah #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #organichairremoval #hairremovalmurah #hairremovalmalaysia #vivies #vivieshairremoval #wawawax #wawawaxipoh #wawawaxuser #wawawaxperak #wawawaxtestimoni #fynawax #candywax #candywaxmurah #candywaxhairremoval #sugarwax #sugarwaxing #brazilianwax #waxing #shaving #cabutbulu #buangbulu #buluketiak #bulumissv #buangbulumurah #penghilangbuluketiak

Haii 🤗.. Saya dah dapatkan Dollywax saya, Awak bila lagi? Yaa awak la, yang tengah tengok post ni hehe .. Nak tau kenapa saya pilih DOLLYWAX?
.
Sebab DOLLYWAX
.
🍋Tiada bahan kimia
🍋Tidak berbau
🍋Hanya tarik dan sapu dan tidak perlu menggunakan kain lekap
🍋Bulu tanggal hingga ke akar umbi
🍋 Tempoh bulu tumbuh semula lambat
🍋 Bulu yang tumbuh semula lebih halus ,nipis dan jarang
.
So jom try skg😉
.
#jellywax #jellywaxmalaysia #jellywaxmurah #jellywaxoriginal #candywax #candywaxmurah #waxmalaysiamurah #hardwaxbeansmurah #waxingmalaysia #hardwaxmurah #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysia #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #waxingmurah #beanwax #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxing #norahwaxmurah #produkkecantikan #malaysiainstashop #muamalaysia #brazilianhair


Nak tahu kenapa Candywax menambat hati semua orang? Yaa! Ini adalah kerana bahan Candywax sangat berkualiti tinggi dan mahal harganya. Candywax menggunakan madu asli dan bunga Chamomile ditambah dengan rose petal untuk menghasilkan wax yang sangat bermutu tinggi.
.
Penghasilan Candywax adalah yang terbaik untuk memastikan ia berkesan tanpa ada rasa sakit dan sesuai digunakan untuk semua jenis kulit tanpa kesan sampingan yang berbahaya.
.
Jangan rosakkan kulit anda dengan produk yang tidak berkualiti!
.
.
Apa tunggu lagi? Beli sekaranggggggg!! Boleh whatsapp Cik Fatin @ click link di bio @
walk in ke butik
⤵️⤵️⤵️⤵️
@hrona_topvendorsboutique di Mitc Melaka.
⤵️⤵️⤵️⤵️
@bsbyzieyrazailani di Kipmart Bachang
.
📲 017-6466455
💌 Hari Hari POSTAGE!
🚗 Hari Hari COD!
🔅 COD AREA ! Melaka, Gemas, Gemencheh, Tampin, Alor Gajah, Cheng, Masjid Tanah, Krubong, Klebang, Sungai Udang, Tangga Batu, Bukit Rambai, Malim, Batu Berendam, Bandar Melaka dan sekitarnya
.
STOCK TERHAD !!

GRAND YEAR END SALE CANDYWAX 2018!

CANDYWAX akan membuat kejutan dengan memberi keratan “Surprise” di dalam setiap botol CANDYWAX. “Surprise” yang diterima adalah kotak misteri yang mengandungi pelbagai barangan menarik yang akan diberikan kepada pembeli bertuah yang menerima keratan tersebut.
Jika anda adalah pembeli bertuah tersebut, apa yang anda harus lakukan adalah, selfie dengan keratan tersebut dan hantar whatsapp ke 012 334 0419.

Adakah anda pembeli yang sangat bertuah untuk sambutan GRAND YEAR END SALE CANDYWAX 2018??? Jom segera beli dan dapatkan kejutan dengan kotak misteri CANDYWAX!! Untuk maklumat lanjut boleh layari
www.candywax.my

#candywax
#candywaxmalaysia
#candywaxbyrheaazuri
#candywaxhairremoval
#candywaxoriginal
#candywaxmurah
#candywaxselangor
#candywaxkajang
#candywaxsabah
#candywaxshahalam

Krim Pandaa berfungsi untuk membuang bulu sepantas 5 minit dengan hanya sapu pada permukaan kulit.
.
✅ Boleh tahan 1-2bulan ikut cara pemakaian😉
✅ Bulu lambat tumbuh dan ambil masa 3 minggu 😘
✅ Krim berbau Lemon 🍋
✅ Krim buatkan kulit sejuk dan berasa mint❄
✅ Kulit terasa licin dan lembut lepas pakai
✅ Tiada sebarang side effect pada kulit .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kenapa anda kene cuba Pandaa Hair Removal?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Cukur⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Cabut⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Wax⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Pedih⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Sakit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tiada rasa gatal⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tiada kesan cukur
💕 Boleh digunakan di muka⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Bulu Tumbuh Lebih Nipis⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Membantu Buang Daki Kesan Serta-merta⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sekarang ni ada promo sales kami nak bgi special promo utk 50 customer terawal je tau.😉
.
Free postage📦 + free gifts🎁
———————————————————
Mcm mn nk order? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sng je. klik link di bio @panda.hair.removal
.
.
#pandaahairremoval #removalhair #waxmurah #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #organichairremoval #hairremovalmurah #hairremovalmalaysia #vivies #vivieshairremoval #wawawax #wawawaxipoh #wawawaxuser #wawawaxperak #wawawaxtestimoni #fynawax #candywax #candywaxmurah #candywaxhairremoval #sugarwax #sugarwaxing #brazilianwax #waxing #shaving #cabutbulu #buangbulu #buluketiak #bulumissv #buangbulumurah #penghilangbuluketiak

Krim Pandaa berfungsi untuk membuang bulu sepantas 5 minit dengan hanya sapu pada permukaan kulit.
.
✅ Boleh tahan 1-2bulan ikut cara pemakaian😉
✅ Bulu lambat tumbuh dan ambil masa 3 minggu 😘
✅ Krim berbau Lemon 🍋
✅ Krim buatkan kulit sejuk dan berasa mint❄
✅ Kulit terasa licin dan lembut lepas pakai
✅ Tiada sebarang side effect pada kulit .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kenapa anda kene cuba Pandaa Hair Removal?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Cukur⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Cabut⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Wax⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Pedih⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Sakit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tiada rasa gatal⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tiada kesan cukur
💕 Boleh digunakan di muka⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Bulu Tumbuh Lebih Nipis⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Membantu Buang Daki Kesan Serta-merta⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sekarang ni ada promo sales kami nak bgi special promo utk 50 customer terawal je tau.😉
.
Free postage📦 + free gifts🎁
———————————————————
Mcm mn nk order? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sng je. klik link di bio @panda.hair.removal
.
.
#pandaahairremoval #removalhair #waxmurah #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #organichairremoval #hairremovalmurah #hairremovalmalaysia #vivies #vivieshairremoval #wawawax #wawawaxipoh #wawawaxuser #wawawaxperak #wawawaxtestimoni #fynawax #candywax #candywaxmurah #candywaxhairremoval #sugarwax #sugarwaxing #brazilianwax #waxing #shaving #cabutbulu #buangbulu #buluketiak #bulumissv #buangbulumurah #penghilangbuluketiak

Krim Pandaa berfungsi untuk membuang bulu sepantas 5 minit dengan hanya sapu pada permukaan kulit.
.
✅ Boleh tahan 1-2bulan ikut cara pemakaian😉
✅ Bulu lambat tumbuh dan ambil masa 3 minggu 😘
✅ Krim berbau Lemon 🍋
✅ Krim buatkan kulit sejuk dan berasa mint❄
✅ Kulit terasa licin dan lembut lepas pakai
✅ Tiada sebarang side effect pada kulit .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kenapa anda kene cuba Pandaa Hair Removal?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Cukur⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Cabut⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Perlu Wax⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Pedih⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tak Sakit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tiada rasa gatal⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Tiada kesan cukur
💕 Boleh digunakan di muka⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Bulu Tumbuh Lebih Nipis⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕 Membantu Buang Daki Kesan Serta-merta⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sekarang ni ada promo sales kami nak bgi special promo utk 50 customer terawal je tau.😉
.
Free postage📦 + free gifts🎁
———————————————————
Mcm mn nk order? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sng je. klik link di bio @panda.hair.removal
.
.
#pandaahairremoval #removalhair #waxmurah #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #organichairremoval #hairremovalmurah #hairremovalmalaysia #vivies #vivieshairremoval #wawawax #wawawaxipoh #wawawaxuser #wawawaxperak #wawawaxtestimoni #fynawax #candywax #candywaxmurah #candywaxhairremoval #sugarwax #sugarwaxing #brazilianwax #waxing #shaving #cabutbulu #buangbulu #buluketiak #bulumissv #buangbulumurah #penghilangbuluketiak

Candywax mempunyai lebih dari 1000 orang yang memberi feedback positif mengenai Candywax. Candywax memang ternyata berkesan dan tak perlu lagi dibelenggu dengan masalah bulu. Sangat menjimatkan dan berkesan dalam masa hanya sesaat. .
.
Jom jadi pengguna bijak dan bertukar kepada Candywaxbyrheaazuri. .
.
Nak Order? Klik link di Bio 👆🏼
.
#candywax #candywaxhairremoval #organic #selamat #mudah #jimat #candywaxmurah #candywaxoriginal #candywaxmalaysia #candywaxbyrheaazuri #hairremoval #waxing #kulitcantik #kulitgebu #health #beauty #muslimah #hijab #muslimahhijab #muslimahfashion #bazaarpaknil #trustedseller
#cabutbulu #malaysia #tambahfolloweractive

Haaa.. Candywax memang tak sakit. Kenapa?? Kandungan Candywax tak sama dengan produk lain. Chamomile membantu menyejukkan kulit, mengurangkan rasa sakit dan yang paling best Chamomile boleh buat kulit jadi lebih cerah dan lembut.
.
.
Tak yakin?? Cubalah Candywax. Memang sangat diyakini.
.
Nak Order? Klik link di Bio 👆🏼
.
#candywax #candywaxhairremoval #organic #selamat #mudah #jimat #candywaxmurah #candywaxoriginal #candywaxmalaysia #candywaxbyrheaazuri #hairremoval #waxing #kulitcantik #kulitgebu #health #beauty #muslimah #hijab #muslimahhijab #muslimahfashion #bazaarpaknil #trustedseller
#cabutbulu #malaysia #tambahfolloweractive

Most Popular Instagram Hashtags