[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#candywax

14207 posts

TOP POSTS

Ramai yang ckap sakitt bila guna waxing kan? Jom kmyra kongsi tips nak? ๐Ÿ˜๐Ÿ’• Cara kurangkan sakit bila menggunakan #candywax
.

1) panaskan candywax dan pakai sewaktu suamยฒ kuku.. Suam dpat bantu buka liang pori sekaligus kurangkan sakit ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜‚
.

2) sapu candywax lawan arah bulu, tekap strip dan tarik ikut arah bulu.. Arah tarikan ini tidak memaksa kulit untuk keluarkan akar, so teknik ni sngtttt best ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.

3) berwaxing pada area yg kecilยฒ.. Maksudnya kalau wax di ketiak, bahagikan area tu kepada 2/3 bahagian.. Pastu wax sikitยฒ ikut bahagian yang telah dibahagikan.. Sebabnya, lg kecik area yang digunakan, lg kurang sakit ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ .
RM35 shj
.

Nak order klik link kat boi okey๐Ÿ˜˜

Tak nak bulu tumbuh cepat lepas bercukur? .
Tak nak lagi bercukur sampai luka & berdarah sampai jadi rimas?? .
Teknik mudah yang diperbuat khas untuk mereka yang tak nak ada masalah bulu lagi. .
.
Candywax adalah formulasi khas dari bahan-bahan organik adalah produk hair removal No.1 di Malaysia yang mendapat pengiktirafan dari makmal Biotech 100% selamat digunakan tanpa bahan terlarang. .
.
Jom jadi pengguna bijak miliki Candywax hari ini. Setiap pembelian 450gram percuma 10pcs high quality paperwax, 2 spatula & manual instruction dengan harga cuma RM35 sahaja. .
.
Jom rebut hari ini sebelum stok licin. .

whatsapps 010 3791997
.
#candywaxbyrheaazuri
#candywaxmurah
#waxhairremoval
#candywax
#candywaxbyrheaazuri
#waxhairremovalmalaysia

Kalau bersih pasangan confirm tersenyum lebar. Bukan muka je nak cantik, tapi tempat tersorok pun nak kena cantik. Penyelesaiannya adalah #Candywax. Ternyata pengguna sangat berpuas hati bila dah pakai Candywax.
.
Best kan๐Ÿ˜‰So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp โ˜Ž๏ธ017-3162045โ˜Ž๏ธ

.
Cinta tu apa ?
.
Cinta tu , Bila kita nak minum tangan kiri ,
Tapi terus switch ke tangan kanan .
.
Sebab teringatkan Sunnah Rasulullah โค๏ธ
.
#stokiscandywax #shahalam #candywax #candywaxbyrheaazuri #candywaxmurah

Kenapa pilih (hardwax) jellywax?
.
Q-xperlu removal strip (kain)
-lebih elok utk kulit sensitif
-kurang sakit
-kurang iritasi
-less ingrown hair
-aplikasi suhu yg lebih rendah
.
Whatsapp sis terus 01156940042 ๐Ÿ˜Š

#jellywax #jellywaxmalaysia #jellywaxmurah #jellywaxoriginal #candywax #candywaxmurah #waxmalaysiamurah #hardwaxbeansmurah #waxingmalaysia #hardwaxmurah #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysia #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #waxingmurah #beanwax #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxing #norahwaxmurah #produkkecantikan #malaysiainstashop #muamalaysia #brazilianhair

Penting! Pihak tidak bertanggungjawab telah dikesan menaikkan harga Candywax. Harga sebenar Candywax yang tertera pada botol adalah RM35 (sm), RM40 (ss). Jika terdapat sebarang kenaikan harga sila lapor kepada kami.
.
.
#candywax
#candywaxbyrheaazuri
#candywaxmurah
#WaxHairRemoval
#Hairremoval

: "Repost from @aliabtazizan
Demo on how i use @wawawax_hq
HAIR REMOVAL. Kalau nak tahu, Wawawax mencabut bulu hingga ke akar. Plus its a homemade wax dan ia diperbuat daripada bahan organik seperti:
_
๐ŸฏMadu
๐Ÿ‹Lemon
๐ŸซGula (bukan chocolate tau ๐Ÿ˜†)
_
Tapi kalau nak makan pun boleh ๐Ÿ˜๐Ÿ™ˆ
_
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ”ฌ DERMATOLOGICALLY TESTED
_
๐Ÿ“Œ#wawawaxuser
_
๐ŸŽˆRM 32.90
๐ŸŽˆ
.
.
.
โ˜Ž๏ธ Untuk order CANDY WAX & WAWAWAX boleh order @ CikNora +6017-673-2433 atau DM sahaja kami nombor whatsapp/HP anda! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
__
.
#OrganicHairRemoval tribenamy #wawawaxuser #candywax #OrganicHairRemoval #OrganicWax #Waxing #shaving #sayajual #sayajualwax #sayajualmurah #terapiinstagram #codKualumpur #codsgbesi #codjalankelanglama #codpetalingjaya #codkuchailama

Fact: Our iconic Poetic Waxing Kit is the same amazing formula used in our spasโ€”stripless, simple and definitely satisfying. #GetBlissed
.
Available at @ultabeauty and blissworld.com.

Alhamdulillah hari ni keluar artikel lagi mengenai #candywax. Terima kasih kepada Utusan Mingguan Malaysia kerana mempercayai produk saya dan sudi menemuramah dan memuatkan produk ini dalam ruangan Kecantikan dan Kesihatan. Terima kasih juga kepada orang ramai yang sentiasa support produk Bumiputera dan yang paling penting produk Malaysia. Tunggu ruangan Personaliti pada Oktober ini menceritakan kisah saya pula. ๐Ÿ˜˜

MOST RECENT

Candywax bantu untuk melambatkan pertumbuhan bulu baru.
--
Bulu baru yg tumbuh akan lebih halus dan juga lambt pertumbuhannya.
--
Siapa yg boleh guna candywax?
๐ŸŒผ Lelaki
๐ŸŒผ Perempuan boleh
--
Jom guna CANDYWAX
--
๐Ÿ’ฐ RM 35 / JAR
๐Ÿš› COD FREE PASIR GUDANG & JB
๐Ÿ“ฎ POSTAGE : RM 7 (SS) , RM 10 (SM)
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 018-7852854 / DM / tekan link bio

Sis semua boleh check it out warna2 panas tau... Berminat dm /ws kak Tisha di 0172294363 /01111099465
#bedakarab #bedakaraboriginal #arganoil #argania #candywax

.
RM35, 480g. BERBALOI -BALOI KAN?
.
Eh awak sekarang dah bertukar kepada Candywax? Mestilah. Candywax sangat berbaloi. Nilai RM35 sangat jimat dengan kuantiti 450gram. .
.
Mak ai, bila nak habis tu? Boleh pakai bertahun-tahun. Dengan RM35 awak dapat lagi percuma 10pcs paperwax, 2 spatula & manual penggunaan. Wah!! Ni betul-betul berbaloi sangat. .
.
Jom cuba Candywax. Memang akan tersenyum hari-hari sampai ke telinga. ๐Ÿ˜Best kan๐Ÿ˜‰So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
Untuk order WAWAWAX/CANDYWAX, boleh order
โ˜Ž +6013-2429739 @ DM sahaja nombor whatsapp/HP anda! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.

#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #buangbulumurah #buangbulu #bridesmaid #agentsneeded #stokistneeded #norahwax #brazillianwax #bridestobe #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #threading #plucking #hairless #candywax #wawawax #organicwaxbysu #teamfynas

BARU SHAVE, TAPI BULU DAH TUMBUH?
.
Jom bertukar kepada Candywax sekarang! Bulu tercabut hingga akar, dan mengambil masa selama 3-6 minggu untuk tumbuh semula ๐Ÿ˜˜ Candywax boleh dipakai di semua area yang berbulu dekat area mana?
.
Candywax boleh wax semua area dekat semua area bulu kasar & halus.
.
โœ…KETIAK
โœ…MISS V
โœ…JANGGUT
โœ…MISAI/UPPER LIPS
โœ…BULU HIDUNG
โœ…KAKI
โœ…TANGAN
.
Dapatkan Candywax anda๐Ÿ˜Ž sekarang >>>๐Ÿ“ฑ017-2274897 (Mylia)
Servis terbaik hanya untuk anda ๐Ÿ’ž
.
#candywax #candywaxmalaysia #waxing #brazilianwax #wawawax #honeywax #ajwax #norahwax #organixwax #nobulubulu

BARU SHAVE, TAPI BULU DAH TUMBUH?
.
Jom bertukar kepada Candywax sekarang! Bulu tercabut hingga akar, dan mengambil masa selama 3-6 minggu untuk tumbuh semula ๐Ÿ˜˜ Candywax boleh dipakai di semua area yang berbulu dekat area mana?
.
Candywax boleh wax semua area dekat semua area bulu kasar & halus.
.
โœ…KETIAK
โœ…MISS V
โœ…JANGGUT
โœ…MISAI/UPPER LIPS
โœ…BULU HIDUNG
โœ…KAKI
โœ…TANGAN
.
Dapatkan Candywax anda๐Ÿ˜Ž sekarang >>>๐Ÿ“ฑ017-2274897 (Mylia)
Servis terbaik hanya untuk anda ๐Ÿ’ž
.
#candywax #candywaxmalaysia #waxing #brazilianwax #wawawax #honeywax #ajwax #norahwax #organicwax #nobulubulu

.
โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธPENTING โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ.
.
Pihak yang tidak bertanggungjawab telah dikesan menaikkan harga Candywax!.
.
Harga Candywax sebenar adalah
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM35 (SM)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM40 (SS)
.
Jika terdapat sebarang kenaikan harga laporkan kepada kami ok. Pastikan anda membeli CANDYWAX yang ORIGINAL .
Details/cod/order?.
.
Nurul 0123802466.
Nurul 0123802466.
Nurul 0123802466 .
#hairremoval
#candywax
#100organic
#100organik
#waxhairremoval
#malaysiaproduct
#waxingmurah
#candywaxmidvalley
#agentcandywaxnurul
#nurulballerina

๐Ÿ‘๐Ÿ’™SECRET CORREA LOSYEN KURUS SEJUK .๐Ÿ’™๐Ÿ‘
.
โœ” Sangat sesuai utk hilangkan lemak degil
โœ” Hilangkan stretch marks dan eczema
โœ” Tiada kesan sampingan
โœ” Tidak perlu berlapar
โœ” Tidak wajib bersenam
โœ” Metabolisma cepat naik
โœ” Cepat mencairkan lemak
โœ” Dijamin berat badan menurun
โœ” Pantas melangsingkan badan dan meruncingkan muka
โœ” Lemak mula cair dari dalam
โœ” Perut makin mengecil
โœ” Berat makin menurun dan Tenaga makin bertambah.
โœ” 100% ramuan herba semulajadi
โœ”Ada KKM dan HALAL JAKIM
โœ” Banyak testimoni yg dh berjaya
โœ” Menyusu Badan tiada masalah
โžฝ Amaran. Stok selalu Sold Out.
.0193851102
.
#secretcorrea #secretcorrealosyenkurussejuk
#secretcorrealosyen #secretcorreamurah #secretcorrea #secretcorreamalaysia #candywaxbyrheaazuri
#candywax #candywaxhairremoval #candywaxbyrheaazurimurah #candywaxoriginal
#candywaxmurah
#hairremoval
#WaxHairRemoval #scrubdistrict #scrubdistrictwhiteningfacialscrub #whiteningfacialscrub #whiteningfacialscrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictwhiteningscrub

3 LANGKAH, LICIN KETIAK
SAPU, TEKAN, TARIK
.
Jelas terpancar akar-akar bebulus di tarik dengan baik sekali oleh wawawax.๐Ÿ˜
.
Masih ada yg bercukur? Plss lovelies, berhenti bercukur. Sayangilah kulit korang. Yg muda, sebelum gelap, jom start waxing.
Yg dah berkahwin, sebelum laki cari lain, jom start waxing๐Ÿ˜‰
.
Kaki-kaki travel, jom purchase wawaWax skrg..
COD HARI-HARI,
POSTAGE HARI-HARI.
.
Untuk order WAWAWAX 0196034608 @ DM sahaja nombor whatsapp/HP anda! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #buangbulumurah #buangbulu #agentsneeded #stokistneeded #norahwax #brazillianwax #bridestobe #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #threading #plucking #hairless #candywax #wawawax

REMINDER!!!
Oleh kerana Candywax diperbuat dari bahan organic dan tiada tarikh luput, Candywax yg telah dibuka hendaklah disimpan di dalam peti ais ya ๐Ÿ’•
.
.
Guna Candywax ni jimat sangat dan boleh cabut bulu dari badan ๐Ÿ˜
.
.
Jadi jom stop shaving dan tukar kepada candywax ๐Ÿ˜Š
.
.
HARI-HARI COD DAN POS YA
FREE COD AREA PASIR GUDANG DAN JB
.
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 018-7852854
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 018-7852854
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 018-7852854
.
.

RM35 .
CANDYWAX COMES WITH:
.
1 tube of Candywax (450gram);
10 paperwax;
2 spatulas;
1 manual instructions; .
Jom purchase Candywax skrg.. COD BOLEH,
POSTAGE BOLEH.
.
Untuk order WAWAWAX/CANDYWAX/NORAHWAX boleh order
โ˜Ž +6013 2429739 @ DM sahaja nombor whatsapp/HP anda! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #buangbulumurah #buangbulu #agentsneeded #stokistneeded #norahwax #brazillianwax #bridestobe #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #threading #plucking #hairless #candywax #wawawax #orgawaxbyfynas #teamfynas

WAWAWAX SERBA BOLEH๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
HARGA MAMPU MILIK๐Ÿ˜
TAK PERLU PM TEPI ๐Ÿ˜‰
.
.
Kaki-kaki travel, jom purchase wawaWax skrg.. COD BOLEH,
POSTAGE BOLEH.
.
Untuk order WAWAWAX/CANDYWAX/NORAHWAX boleh order
โ˜Ž +6013 2429739 @ DM sahaja nombor whatsapp/HP anda! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #buangbulumurah #buangbulu #agentsneeded #stokistneeded #norahwax #brazillianwax #bridestobe #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #threading #plucking #hairless #candywax #wawawax #orgawaxbyfynas #teamfynas #WAXMAMPUMILIK #takperluPMtepi #jombuangbulu

_
Sape yang cukur armpit dia?๐Ÿค”
Anda sebenarnya dah ketinggalan.
_
Sebab ape? Sebab sekarang orang dah tak cukur/shave bulu. Orang wax saja.
_
Kenapa WAX? ๐ŸŒฑ Mencabut bulu hingga ke akar
๐ŸŒฑ Melembutkan dan menghaluskan kulit .
๐ŸŒฑ Melambatkan penumbuhan bulu
๐ŸŒฑ Menanggalkan sel kulit mati
๐ŸŒฑ Bulu tumbuh lebih halus dan tanpa rasa gatal
๐ŸŒฑ Melenyapkan penumbuhan bulu baru dengan penggunaan yang kerap
๐ŸŒฑ Memutihkan semula kulit di kawasan yang anda sering cukur .
_
Ws 0175471500 /dm/click pd bio untuk tempahan ๐Ÿค—๐Ÿ’•
.
#wawawaxpasirgudang
#candywaxpasirgudang
#codwawawaxpasirgudang
#codcandywaxpasirgudang #codwawawaxplentong
#codcandywaxplentong
#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #buangbulumurah #buangbulu #bridestobe #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #threading #plucking #hairless #candywax #wawawax #norahwaxpasirgudang #norahwax #waxorganik #teamfynas

SELAMAT MALAM PENGGUNA CANDYWAX!! Hanya #candywax aje yg dpat buang bulu anda dari akar tau.. Sbb tu lepas pakai candywax anda akan rasa kulit anda smooth mcm baby.. ๐Ÿ™Š nak tumbuh pun ambil masa 30 hari tau sbb nak form akar baru..๐Ÿ˜ Berbeza sngt kalau guna pencukur atau cream hair removal.. Harini pakai, esok dah tumbuh dah.. ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ ws utk order!!
http://Www.wasap.my/601123245381/candywax

_
Sape yang cukur armpit dia?๐Ÿค”
Anda sebenarnya dah ketinggalan.
_
Sebab ape? Sebab sekarang orang dah tak cukur/shave bulu. Orang wax saja.
_
Kenapa WAX? ๐ŸŒฑ Mencabut bulu hingga ke akar
๐ŸŒฑ Melembutkan dan menghaluskan kulit .
๐ŸŒฑ Melambatkan penumbuhan bulu
๐ŸŒฑ Menanggalkan sel kulit mati
๐ŸŒฑ Bulu tumbuh lebih halus dan tanpa rasa gatal
๐ŸŒฑ Melenyapkan penumbuhan bulu baru dengan penggunaan yang kerap
๐ŸŒฑ Memutihkan semula kulit di kawasan yang anda sering cukur .
_
Ws 0175471500 /dm/click pd bio untuk tempahan ๐Ÿค—๐Ÿ’•
.
#wawawaxpasirgudang
#candywaxpasirgudang
#codwawawaxpasirgudang
#codcandywaxpasirgudang #codwawawaxplentong
#codcandywaxplentong
#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #buangbulumurah #buangbulu #bridestobe #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #threading #plucking #hairless #candywax #wawawax #norahwaxpasirgudang #norahwax #waxorganik #teamfynas

Kalau bersih pasangan confirm tersenyum lebar. Bukan muka je nak cantik, tapi tempat tersorok pun nak kena cantik. Penyelesaiannya adalah #Candywax. Ternyata pengguna sangat berpuas hati bila dah pakai Candywax.
.
Best kan๐Ÿ˜‰So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp โ˜Ž๏ธ017-3162045โ˜Ž๏ธ

โค TAK SAKIT PUN MASA CABUT โค

Inilah antara keistimewaan Candywax sebab ia hot wax. Sebab tu sis setia dengan Candywax. Tak pernah curang ๐Ÿ˜š.
.
#candywax #candywaxrheaazuri
#candywaxbyrheaazuri #candywaxremovalhair #candywaxoriginal
#waxremovalhair #testimonicandywax #feedbackcandywax #agencandywax #sellercandywax

_
WAX VS SHAVE
. ,Sape yang cukur armpit dia?๐Ÿค”
Anda sebenarnya dah ketinggalan.
_
Sebab ape? Sebab sekarang orang dah tak cukur/shave bulu. Orang wax saja.
_
Kenapa wax? - Mencabut bulu hingga ke akar
- Melembutkan dan menghaluskan kulit .
- Melambatkan penumbuhan bulu
- Menanggalkan sel kulit mati
- Bulu tumbuh lebih halus dan tanpa rasa gatal
- Melenyapkan penumbuhan bulu baru dengan penggunaan yang kerap
- Memutihkan semula kulit di kawasan yang anda sering cukur .
_
Ws 0175471500 /dm/click pd bio untuk tempahan ๐Ÿค—๐Ÿ’•
.
#wawawaxpasirgudang
#candywaxpasirgudang
#codwawawaxpasirgudang
#codcandywaxpasirgudang #codwawawaxplentong
#codcandywaxplentong
#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #buangbulumurah #buangbulu #bridestobe #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #threading #plucking #hairless #candywax #wawawax #norahwaxpasirgudang #norahwax #waxorganik #teamfynas

Kenapa bahaya bila anda bercukur? ๐Ÿค”๐Ÿค” www.wasap.my/60179306919/candywax

Bila kita mencukur, maknanya kita hanya membuang bulu di atas permukaan kulit sahaja.. Tapi tidak membuang akar bulu yang ada dlm kulit.. ๐Ÿ˜‚ sbb tulah lepas anda bercukur, anda akan rasa kulit anda masih kasar dan tajamยฒ.. And esoknya mula tumbuh bulu yang baru.. ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ paling terus kalau anda tak berhatiยฒ, pencukur tu boleh lukakan kulit anda.. Aduhai.. Kalau di private part mcm mana? ๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ž Berlainan dengan menggunakan #candywax.. Candywax bantu anda untuk buang bulu dari akar, so lepas bercandywax anda akan rasa kulit anda lembut and gebuuu sngt... Mcm kulit baby!! ๐Ÿ˜๐Ÿ’• nak tumbuh balik pun ambik masa yang lama 20-30 hari.. Itu pun naik halusss aje!

Hanya yang dah pakai aje yang tau betapa bestnya pakai candywax ๐Ÿ’•๐Ÿ’• www.wasap.my/60179306919/candywax

Most Popular Instagram Hashtags