[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#candywax

6866 posts

TOP POSTS

Semua orang tanya apa yang bestnya  #candywax  ni? Yang mana yang da try mesti tahu kan? Sebab Candywax tak sama dengan produk lain. Kenapa??? .
.
Pertama 1⃣  Kandungan Candywax telah melalui proses ujian makmal dan selamat digunakan dan tiada kesan sampingan pada kulit.
.

Kedua 2⃣  Kandungan Candywax melindungi kulit dari menjadi gelap dan kusam. .
.

Ketiga 3⃣  Kandungan Candywax mencerahkan kulit dan membantu membaiki kulit gelap akibat bercukur.
.

Keempat 4⃣  Kandungan Candywax menjadikan kulit semakin lembut dan licin seperti bayi.
.

Kelima 5⃣  Kandungan Candywax tidak menyakitkan semasa proses berwaxing.
.

Jadi apa tunggu lagi. Tak payah ragu-ragu lagi dengan kandungan Candywax sebab Candywax betul-betul awesome!

Jangan lupa berwaxing dengan Candywax ya! ��
.
✔selamat dan suci
✔diperbuat dr bahan2 semulajadi
✔tiada bahan terlarang
✔sesuai utk lelaki dan perempuan
✔boleh digunakan seluruh badan
✔boleh digunakan di bhgian sulit juga
✔tidak membahayakan
✔tidak.menyakitkan
✔membuatkan kulit makin licin
✔memelihara kulit
✔mencerahkan kulit
✔sekiranya guna dengan kerap bulu tidak akann tumbuh lagi
✔mengambil masa yg agak lama utk bulu tumbuh semula
✔diperbuat dr madu
✔selamat dan suci keluaran malaysia
.

Cepat.... Order Sekarang !!!
☎PM/SMS/WHATSAPP -->> 0195740727
☎PM/SMS/WHATSAPP -->> 0195740727
☎PM/SMS/WHATSAPP -->> 0195740727

Tak nak bulu tumbuh cepat lepas bercukur? .
Tak nak lagi bercukur sampai luka & berdarah sampai jadi rimas?? .
Teknik mudah yang diperbuat khas untuk mereka yang tak nak ada masalah bulu lagi. .
.
Candywax adalah formulasi khas dari bahan-bahan organik adalah produk hair removal No.1 di Malaysia yang mendapat pengiktirafan dari makmal Biotech 100% selamat digunakan tanpa bahan terlarang. .
.
Jom jadi pengguna bijak miliki Candywax hari ini. Setiap pembelian 450gram percuma 10pcs high quality paperwax, 2 spatula & manual instruction dengan harga cuma RM35 sahaja. .
.
Jom rebut hari ini sebelum stok licin. .

whatsapps 010 3791997
.
#candywaxbyrheaazuri
#candywaxmurah
#waxhairremoval
#candywax
#candywaxbyrheaazuri
#waxhairremovalmalaysia

Candy Man 🍬🍬🍬
#candywax
#Rabbitfootwax
#glowax
#Rabbitbutta 🐾🐾🐾🐾🕳

Pelanggan yang dihargai. Pihak CANDYWAX ORIGINAL menerima aduan ada pihak yang cuba mengambil kesempatan menggunakan nama produk yang sama iaitu CANDYWAX atas tujuan yang tidak dapat dikenalpasti.

Untuk makluman, CANDYWAX yang asli adalah di dalam bekas plastik berwarna putih dan bukan di dalam bekas kaca. CANDYWAX yang asli telah terbukti hanya mengandungi bahan-bahan Organik tanpa bahan-bahan kimia lain dan telah diuji di makmal yang diiktiraf kerajaan. .

Sebarang masalah disebabkan penggunaan produk tiruan boleh mengakibatkan berlaku implikasi kepada kulit. Pihak CANDYWAX ORIGINAL tidak akan melayan aduan atau masalah sekirannya berlaku sebarang masalah.
.
.
#candywax
#candywaxbyrheaazuri #waxhairremovalmalaysia
#candywaxmurah

"When i first used it, I was so AMAZED.."
.
. "...the number one thing for me was
there was no pain.."
.
.
Candywax totally change my life! .
#candywax
#candywaxbyrheaazuri
#hairremoval
#wax
#waxing
#candywaxbyrheaazuri

.
Cinta tu apa ?
.
Cinta tu , Bila kita nak minum tangan kiri ,
Tapi terus switch ke tangan kanan .
.
Sebab teringatkan Sunnah Rasulullah ❤️
.
#stokiscandywax #shahalam #candywax #candywaxbyrheaazuri #candywaxmurah

KAEDAH MENGGUNAKAN CANDYWAX PADA KULIT MUKA

Bulu roma yang ada pada kulit muka akan menampakkan kulit muka menjadi kusam dan tidak bermaya. Bulu roma mengelak apa jua bahan penjagaan muka tidak absorb ke dalam kulit dengan sepenuhnya.
.
.
Jika bulu di kawasan muka dibuang, bahan penjagaan muka seperti facial wash, toner, sun block, day cream & day night akan membantu mempercepatkan proses pembaikkan kulit muka.
.
.
Produk utama menanggalkan bulu yang berkesan tanpa merosakkan struktur kulit muka adalah CANDYWAX.
Kenapa CANDYWAX???
.
.
1- CANDYWAX menggunakan bahan2 semulajadi dan organik yang telah diuji dimakmal dan diperakui tidak membahayakan kulit disamping membantu menjaga & melindungi kulit dengan berkesan.
.
.
2- CANDYWAX bukan sahaja mampu membuang bulu tetapi telah diuji mampu juga menanggalkan whitehead pada kulit wajah.
.
.
3- CANDYWAX mampu mencerahkan dan melembutkan kulit tanpa kesan sampingan.
.
.
4- Proses pertumbuhan bulu baru memakan masa yang lama dan membantu menghasilkan bulu baru yang halus dan tidak kasar lagi.
.
.
5- Penggunaan CANDYWAX sangat menjimatkan dan tiada tarikh luput.
.
.
SELAMAT MENCUBA!!!
.
.
#Candywax
#Candywaxbyrheaazuri
#WaxHairRemoval
#ProdukPencabutBulu

MOST RECENT

Kami dari Team Candywax mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada seluruh umat islam di serata dunia.
.
Untuk full video boleh ke link youtube di
https://youtu.be/bwyWferfPTM
.
#candywax
#candywaxbyrheaazuri
#teamcandywax
#waxhairremoval
#waxing
#laguraya
#selamatharirayaaidilfitri

Kami dari Team Candywax mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada seluruh umat islam di serata dunia.
.
Semoga raya kali ini sangat bermakna untuk awak semua.
.
Selamat pulang ke kampung dan hati-hati memandu. Ingat orang tersayang.....
.
Terima kasih kepada anda yang tak henti-henti support Candywax! We love you so much! .
Jom berhibur dengan Gelak Raya Chicken Kuk- Ku Doo Koo!! 😘
.
#candywax
#candywaxbyrheaazuri
#teamcandywax
#waxhairremoval
#waxing
#laguraya
#selamatharirayaaidilfitri

Team Candywax.cod nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir & batin kepada semua🎉🎉🎉Hati-hati memandu!

Oh ya, malam ni last batch untuk cod. Siapa nak join, whatsapp or DM kakak ya.

Esok kita dah beraya so bagi team kakak beraya puas-puas dulu 😜 Raya ketiga kakak start COD untuk korang balik. Jumpa nanti!

#candywax #candywaxbyrheaazuri #candywaxmurah #candywaxoriginal #candywaxusj #candywaxsubangjaya #candywaxsunway #candywaxputraheight #candywaxpetalingjaya #candywaxbsp #hairremovalmalaysia #candywaxselangor #candywaxmalaysia #teamcandywax

Semua orang yang da guna Candywax mesti akan cakap benda yang sama. Sangat teruja lepas bercandywax. Walaupun dah cuba guna produk lain, tapi Candywax tetap pilihan hati. .
.
Feedback yang kami terima tak pernah memgecewakan. Bukan fake testimoni tapi real testimoni. .
.
Bagi yang masih belum bercandywax, let's Candywax dan akan tahu apa yang best sangat bila pakai Candywax ni.
.
.
#candywax
#candywaxbyrheaazuri
#candywaxmurah
#hairremoval
#WaxHairRemoval
.
.
WA 0124880373
WA0124880373
WA0124880373

Yeahhh x sakit langsung! Stop shaving and start waxing today.... Candywax memang superb!.
.
Jom cuba ❤️
.
Positive feedback from customers! Tq lovely customers 😘.
.
Nak order?.
Whatsapp Ain 0103791997
.
✔️💯organic
✔️Candywax 450g RM35
.
#hairremoval #WaxHairRemoval
#candywax #candywaxbyrheaazuri
#sayajualwax #sayajualcandywax #waxing #waxed#candywaxmurah #honeywax #waxingmurah #waxingbrunei #waxingsingapore #waxingdiy #homespa #homewaxing #lofattah #uitmkedah #uitmmelaka #brazilianwaxing #manwaxing #boywaxing #candywaxmalaysia #bazaarpaknil

Allow a short period to cool and then holding the skin taut, remove wax with a firm action against the direction of hair growth.
When applying this wax leave the edges slightly thicker for an easy removal. Before the wax is removed, tap it a couple of times to check it has set and is ready to be removed. #hardwaxbeansmurah #bluewax #hardwaxmurah #waxmurah #waxing #waxmalaysia #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #hardwaxbeanmalaysia #waxingmurah #waxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #bluewaxmurah #beanwax #waxmalaysia hardwaxbeansmurah #hardwaxmalaysiamurah #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxing #waxingmurah #waxingmalaysia #norawaxshahalam #norahwaxmurah #candywax #candywaxmurah #jellywax #jellywaxmalaysia #productterkini

"MEMANG OK SGT!" apa yg ok sgt tu cik kak? hehe. sapa2 yg dah consume SCDC tu mesti
dah tau kan apa yg ok sgt tu. rugi cik kak cikk adik yang belum try lg tu.
bukan takat miss B je yg ok tapi KEPUTIHAN pun boleh ok sekali tau!
kami tau ramai gegirls kat luar sana tu ada masalah keputihan kan. xpa2.
mai try SCDC skrg. insyaaAllah kami boleh pulihkan semua sekali. thank you share feedback dgn kami. 💕Jom grab promosi ramadhan💕
Whatsapp jom... 0166376962 .
➡1 botol scdc = RM120SM / RM125SS
.
➡2 botol scdc = RM240SM / RM250SS
"pembelian 2 set scdc anda layak mendapat 1 botol garam bukit delima anggun secara percuma (sementara stok masih ada)". #sweetcandcup #sweetcandcupmurah#milocube #lidaslimming#beautyblendermurah #candywax #scdc#besarkanpayudara #ketatkanmissv#suamipuji #charmskaisyaserum #mamadil#candybcomplex #alrazi #babiesblink#syukurselalu#chubbychubbyweightgainmilk #caliphkids#dollypinky #demaxxsuperskin #elites7#glutapanacea #jushidayah #maxxslim#mascaramurah #lipsmattemurah#paradisecoffeescrub #rosetyra #umaira#yarramoisturizer

True friends stay together for life. You may not have money to share, may not have food to offer but as long as there's care and love to share then it's all that matter.

Kalau korang still berfikir nak bagi apa untuk best friend sempena birthday, big day atau sebagainya, kakak yakin kalau korang bagi Candywax, diorang akan suka.

Sebab kita semua tahu masalah orang perempuan.

We always try our best to get rid of unwanted body hair naturally. Kalau boleh everyday nak shave sebab tak suka kumis-kumis bulu tu.

Bila best friend korang dapat Candywax, diorang tahu yang you faham apa diorang rasa. Kerunsingan diorang terhadap tubuh badan sendiri.

Lagi kerap kita shave, lagi gelap kulit kita. Kawasan kulit yang gelap tidak akan boleh dicerahkan ya dolls.

Let's Candywax!

Candywax: RM35
Paperwax: RM28

Whatsapp: 018-7716144

Everyday self pick-up point (No charge)
-Petronas Bandar Saujana Putra
-USJ 14, Subang Jaya
-Petronas USJ 4, Subang Jaya

Delivery areas (With charges)
Subang Jaya, Bandar Sunway, Putra Heights, Bandar Saujana Putra, Taman Medan, Petaling Jaya, Kelana Jaya

#candywax #candywaxbyrheaazuri #candywaxmurah #candywaxoriginal #candywaxusj #candywaxsubangjaya #candywaxsunway #candywaxputraheight #candywaxpetalingjaya #candywaxbsp #hairremovalmalaysia #candywaxselangor #candywaxmalaysia #teamcandywax

Yeahhh x sakit langsung! Stop shaving and start waxing today.... Candywax memang superb!.
.
Jom cuba ❤️
.
Positive feedback from customers! Tq lovely customers 😘.
.
Nak order?.
Whatsapp kak moon 0134836685
.
✔️💯organic
✔️Candywax 450g RM35
.
#hairremoval #WaxHairRemoval
#candywax #candywaxbyrheaazuri
#sayajualwax #sayajualcandywax #waxing #waxed#candywaxmurah #honeywax #waxingmurah #waxingbrunei #waxingsingapore #waxingdiy #homespa #homewaxing #lofattah #uitmkedah #uitmmelaka #brazilianwaxing #manwaxing #boywaxing #candywaxmalaysia #bazaarpaknil

Saya nak ubah!! Tak nak menanggung rasa sakit dan buat kulit jadi kasar dan hitam lagi. 2017 ni saya betul-betul nak ubah tak nak bercukur lagi. Bila dah ada Candywax ni kulit akan bertambah licin malah mencerahkan. .
.
Lepas ni tak payah lagi risau. Sekarang memang sentiasa tersenyum lebar. Encik suami pun semakin sayang. .
.
Sesiapa nak ada perubahan ketara Say NO to bercukur lagi! Jom bercandywax. Candywax betul-betul membantu. Memang mudah, jimat dan tak ada rasa sakit langsung. Kulit pun bertambah cerah!
.
Jom order sebelum stok licin. .
RM35.00
.
WA 0124880373
.
#buangbulu #hairremoval #organic #100selamat #pencabutbulu #candywax #candywaxbyrheaazuri
#kulitcantik #pencabutbulu #waxing #homepro #doityourself #surihatimrpilot #gegarvaganza2016 #candywaxbyrheaazuri #candywax #hairremoval #wax #waxing #organic #buangbulu #100selamat -

Allow a short period to cool and then holding the skin taut, remove wax with a firm action against the direction of hair growth.
When applying this wax leave the edges slightly thicker for an easy removal. Before the wax is removed, tap it a couple of times to check it has set and is ready to be removed. #hardwaxbeansmurah #bluewax #hardwaxmurah #waxmurah #waxing #waxmalaysia #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #hardwaxbeanmalaysia #waxingmurah #waxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #bluewaxmurah #beanwax #waxmalaysia hardwaxbeansmurah #hardwaxmalaysiamurah #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxing #waxingmurah #waxingmalaysia #norawaxshahalam #norahwaxmurah #candywax #candywaxmurah #jellywax #jellywaxmalaysia #productterkini

Most Popular Instagram Hashtags