#candywax

MOST RECENT

Thanks sis repeat order dengan kami.. She said fall in love dgn wawa wax.. Awal2 tu takot.. 😂😂 korg bila lagi nak cuba?
.
.

Wawa wax adalah cold wax dimana anda tidak perlu panaskan dulu.. Boleh terus pakai dan mudah dibawa kemana2 kerana ia didalam tube yg mudah dibawa.. . .
Harga: RM32.90 (120ml)
Percuma: 4 stick & 12 cottonstrip
Bahan: Honey, lemon, sugar, aqua
COD: taman melati, danau kota, Wangsa maju, gombak, taman melawati, Damansara Jaya, Seri Kembangan, Putrajaya dan Cyberjaya.. (kawasan lain boleh tanya dulu..kalau kebetulan kami ke sana boleh juga COD )

Jauh untuk COD? Kami boleh pos.. Harga pos ikut kuantiti.. Semenanjung
1-2: RM7.50
3-4: RM10.50

Sabah/Sarawak
1-2: RM12
3-4: RM17

Boleh whatsapp kami:
www.wasap.my/60129431905
www.wasap.my/60176342837

#wawawax
#candywax
#organicwax
#hairremoval
#organichairremovalwax
#bloggers
#onlineshopping
#ootd

Today I tried American Chocolate. It was an experience 😣

HOT WAX - memang di reka untuk anda yang ingin merasai pengalaman waxing di rumah seperti di spa
. .
👉wax lebih mudah di sapu di kulit (cair selepas dipanaskan)
👉 lebih grip bulu dan bulu mudah di tarik (kesan wax yg panas suam membuka liang pori)
👉kurang menyakitkan semasa menarik ( hampir tidak merasai apa-apa)
👉menanggalkan semua bulu hingga dgn sekali tarik!
👉waxing dengan lebih pantas!
👉Lebih jimat (hanya sapu nipis)
👉Universal- sesuai di pakai di semua anggota badan.
👉Bulu tumbuh lambat (tarik hingga akar).
.
Haaaa best kan Hot wax? 😍
Jom order sekarang! Whatsapp 0133272505 to order or click link di bio❤

#sayajual #norahwax #norahbangi #norahkajang #norahputrajaya #norahwaxBangi #norahwaxKajang #norahwaxPutrajaya #hotwax #coldwax #waxing #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #norahwaxmurah #naturalwax #bazaarpaknil #buangbulu #waxmurah #jellywax #jellywaxmurah
#organichairremoval #norahfeedback #viral #brazillianwax #wawawax #candywax #sweetywax #homespa #hairfree

WHY COLD WAX? 😃
.
Cold wax direka khas untuk mobile yang boleh di bawa kemana sahaja seperti membawa pisau cukur sebelum ni 😉
.
👉 Lepas buka botol wax, terus boleh pakai!
👉 Kalau nak cepat cold wax lah jawapannya!
👉 Kalau nak buang bulu sikit-sikit je cold wax boleh settle. 👉 Kalau tiba-tiba suami balik dari outstation secara surprise, cold wax jalannya! 😍
.
Apa tunggu lagi? Jom order cold wax dgn i skrg! RM35 ONLY! Link wsapp on bio 📲
.
#sayajual #norahwax #norahbangi #norahkajang #norahputrajaya #norahwaxBangi #norahwaxKajang #norahwaxPutrajaya #hotwax #coldwax #waxing #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #norahwaxmurah #naturalwax #bazaarpaknil #buangbulu #waxmurah #jellywax #jellywaxmurah
#organichairremoval #norahfeedback #viral #brazillianwax #wawawax #candywax #sweetywax #homespa #hairfree

COLD WAX FACT.
.
Wawa Cold wax, is special design for those who want to travel because it's ready to used on the go ! No special preparation is needed. 😍
.
.
5 Benefits of Wawa Cold Wax : .
.
1️⃣ Your hairs lasts longer than shaving because it pulls the hair from the roots.
2️⃣ Make the hair grow slower and finer .
3️⃣ Make your skin smooth and softer than before.
4️⃣ Lighten your skin tone.
5️⃣ Exfolliate your skin.
.
.
CLICK LINK IN BIO TO ORDER⬆️ STOCK TINGGAL 8 Sahaja! .
Beli 1 percuma 4 hadiah 🎊
.
🎁Set waxing,12 cotton strips 4 wooden sticks 1 manual instruction.
.
🎁Face Mask / Lotion mask original brand Savee.
.
🎁face and body scrub original brand Savee.
.
🎁 Lip color code 12 brand Savee (boleh jadikan blusher jugak 2 in 1)
.
MAAF STOCK ADALAH TERHAD🙏🏽SIAPA CEPAT DIA DAPAT😭. .
CLICK LINK IN BIO TO ORDER⬆️⬆️⬆️
.
#Alatbuangbulu#waxing#wawawax#candywax#wax#wawawabangi#wawakajang#wawahululangat#wawacheras#wawaampang#candywaxkajang#candywaxhululangat#licin#sayajual#bazarpaknil#norahwax#organichairremoval#hairremoval#creambuangbulu#creamwaxing#cream#muabangi#muakajang#muacheras#muaputrajaya#muapng#muakl#organic#halalHairRemoval

COLD WAX FACT.
.
Wawa Cold wax, is special design for those who want to travel because it's ready to used on the go ! No special preparation is needed. 😍
.
.
5 Benefits of Wawa Cold Wax : .
.
1️⃣ Your hairs lasts longer than shaving because it pulls the hair from the roots.
2️⃣ Make the hair grow slower and finer .
3️⃣ Make your skin smooth and softer than before.
4️⃣ Lighten your skin tone.
5️⃣ Exfolliate your skin.
.
.
CLICK LINK IN BIO TO ORDER⬆️ STOCK TINGGAL 8 Sahaja! .
Beli 1 percuma 4 hadiah 🎊
.
🎁Set waxing,12 cotton strips 4 wooden sticks 1 manual instruction.
.
🎁Face Mask / Lotion mask original brand Savee.
.
🎁face and body scrub original brand Savee.
.
🎁 Lip color code 12 brand Savee (boleh jadikan blusher jugak 2 in 1)
.
MAAF STOCK ADALAH TERHAD🙏🏽SIAPA CEPAT DIA DAPAT😭. .
CLICK LINK IN BIO TO ORDER⬆️⬆️⬆️
.
#Alatbuangbulu#waxing#wawawax#candywax#wax#wawawabangi#wawakajang#wawahululangat#wawacheras#wawaampang#candywaxkajang#candywaxhululangat#licin#sayajual#bazarpaknil#norahwax#organichairremoval#hairremoval#creambuangbulu#creamwaxing#cream#muabangi#muakajang#muacheras#muaputrajaya#muapng#muakl#organic#halal

CANDYWAX HAIR REMOVAL by Rheaazuri **ready stock**
.
http://Wasap.my/60136751345
.
Kenapa Candywax sangat luar biasa?! WAJIB BACA KEPADA PENCINTA WAX HAIR REMOVAL!
.
.
Candywax menggunakan madu asli (pure 100%) bukan fake madu. Warna madu asli berbeza-beza bergantung jenis nektar tanaman yang dikumpulkan lebah. Setiap jenis lebah dapat menghasilkan madu dengan aneka warna, rasa dan aroma. Madu tidak dinafikan sangat baik untuk kulit. Madu dapat menghaluskan, melembabkan, melawan bakteria dan merawat serta melindungi kulit. Jadi tidak hairanlah, Candywax membantu membuang bulu disamping menjaga struktur kulit anda. .
.
Tidak seperti produk lain, warna wax sentiasa sama dan warna akan maintain kerana bukan madu asli.
.
.
Setiap production yang berjalan, raw material pemprosesan Candywax akan datang dalam keadaan yang berbeza-beza. Warna dan bentuk fizikal Candywax akan berubah-berubah tetapi tidak mengubah keberkesanan produk. Warna dan bentuk saja yang akan berbeza tetapi tidak langsung memberi kesan pada kualiti produk.
.
.
Jika candywax dalam bentuk yang agak cair, hanya panaskan dengan anggaran selama 0.5-1 minit sudah memadai. Tunggu suam sejuk dan kacau sehingga berbentuk likat dan boleh digunakan.
.
.
Jika candywax dalam bentuk yang keras, panaskan mengikut ketetapan yang diberikan atau bergantung kepada suhu microwave masing-masing. Jika masih keras, ulangi proses yang sama sehingga candywax cair. Tunggu suam dan kacau sehingga berbentuk likat dan boleh digunakan.
.
.
Selamat Mencuba!! Jom jadi pengguna bijak! Beli produk yang berkualiti dan dijamin keberkesanannya.
.
.
#candywaxbyrheaazuri
#candywax
#candywaxmurah
#hairremoval
#WaxHairRemoval

A must have #NorahWax twin! 😍 Hot or Cold?
.
SAMA TAPI TAK SERUPA 🍯🐝
➖➖➖➖➖➖➖➖
Norah ada dua jenis, hot wax and cold wax.
Hotwax bagus untuk optimum result. Miss v, ketiak, upperlips & sluruh badan boleh guna hot wax. But need to warm before used 😊

Coldwax pula sesuai utk certain part macam tangan, kaki & betis. Biasanya org yg xde masa nk panaskan boleh guna cold wax dan settle dalam masa 5minit je 😉
.
Apa yang sama twin ni?
.
Of course la harga. Dua2 RM35 only 😍
Jom order dgn kita skrg! Tekan wsapp link di bio okay.
.
#sayajual #norahwax #norahbangi #norahkajang #norahputrajaya #norahwaxBangi #norahwaxKajang #norahwaxPutrajaya #hotwax #coldwax #waxing #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #norahwaxmurah #naturalwax #bazaarpaknil #buangbulu #waxmurah #jellywax #jellywaxmurah
#organichairremoval #norahfeedback #viral #brazillianwax #wawawax #candywax #sweetywax #homespa #hairfree

.
COD DATO' ONN, JB. #WAWAWAX
.
Lamanya tak share gambar customer sbb mls nak edit punya pasal.. hahah kite post je lah harini even tak edit pun🤣
.
Btw thankyou dear. Happy waxing😙
.
Untuk order WAWAWAX/CANDYWAX boleh order
☎ +6011-2639 7606 Pn. Fynas @ DM sahaja nombor whatsapp/HP anda! 😍😍
.
.
#codtamandaya
#codjohorbahru
#codlarkin
#codtamanehsanjaya
#codperling
#codplentong
#codbbu
#codPONTIAN
#codJOHORJAYA
#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #buangbulumurah #buangbulu #bridesmaid #agentsneeded #stokistneeded #norahwax #brazillianwax #bridestobe #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #threading #plucking #hairless #candywax #orgawaxbyfynas #teamfynas

RENDAM AIR PANAS JE PUN BOLEH 😍😍
.
.
Feedback BEST dari pengguna CANDYWAX sendiri! .
.
.
PUAS HATI, NAK REPEAT ORDER DAN TAK SAKIT! .
.
.
LEBIH JIMAT, 💯 ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN!
.
.
Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 .
.
.
Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada 💕 .
.
.
#organichairremoval
#candywax
#candywaxbyrheaazuri
#waxhairremoval
#hairremoval
#waxing
#plucking
#bazaarpaknil
#sapotlokal
#cabutbulu
#sayajualmurah
#produkorganic
#waxingmurah
#waxingalami

Saje belanja gambar pengguna setia CANDYWAX 😋
.

Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 .

Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada 💕 .
.
.
Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘
.
.

#organichairremoval
#candywax
#candywaxbyrheaazuri
#waxhairremoval
#hairremoval
#waxing
#plucking
#bazaarpaknil
#sapotlokal
#cabutbulu
#sayajualmurah
#produkorganic
#waxingmurah
#waxingalami

Alhamdulillah selesai postage untuk hari ni. Ada yang nak join postage esok? Jom whatsapp Mira laju2. Payment sebelum 4.00 petang Mira pos terus pada hari yang sama 😘
.
.
LEBIH JIMAT, 💯 ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN!
.
.
Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 .
.
.
Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada 💕 .
.
.
Nak lebih pantas klik link whatsapp kat bio 😘
.
.

#organichairremoval
#candywax
#candywaxbyrheaazuri
#waxhairremoval
#hairremoval
#waxing
#plucking
#bazaarpaknil
#sapotlokal
#cabutbulu
#sayajualmurah
#produkorganic
#waxingmurah
#waxingalami

What is CANDYWAX made from?
.
What I love about CANDYWAX is that they place a large focus on environmental preservation.
.
What are the benefits of glazing with CANDYWAX?
.
✔️Reduces pain
✔️Long terms result
✔️Saves your money
✔️Effective in seconds
✔️Get Silky, Smooth & Beautiful Skin
✔️Quick & Easy
.
#candywax #wawawax
#codjohor #codjb #codutm
#codbbu #codkangkarpulai #codkgmelayu #codtebrau #codkangkartebrau
#codpandan #codbndrdatoonn #codtmnu#codtmnimpianemas #codskudai #codbbu #codpandan #codkempas
#codplazaangsana #codtamandaya

KAK TAK MAKIN TEBAL KE KALAU WAX KAT MISAI, SAYA TAKUT NNT MAKIN LEBAT
.
.
Ehh jangan risau lah. Wax ni kesan dia JAUH BEZAAA dengan bercukur tau. Bulu takkan makin tebal dan kasar and takkan tumbuh cepatttt hokeh. Jangan risau tau..cuba dulu baru tahu 😊
.
.
..
.Now NEW PAKEJ PROMO beli satu dapat 8 FREE GIFT❤
.
🎁 BELI 1 DAPAT 8 FREE GIFT 💃 .
❤Pouch Bag/Bag Makeup
❤Face Mask
❤Free set Waxing
❤Wet Tissue (lap after waxing)
❤3 cute gift
❤1 extra gift

Extra 1 FREE GIFT untuk fast payment
.
Whatsapp +60176732433 or click link kat BIO to order . Hurry Free Gift LIMITED ❤
.
.
.
.
.
.
#OrganicHairRemoval #wawawaxuser #candywax #OrganicWax #Waxing #shaving #sayajual #sayajualmurah #terapiinstagram

MEMANG PUAS HATI, KULIT LICIN❣️ .
.
.
Anda baca dan nilaikan sendiri 😘 .
.
.
LEBIH JIMAT, 💯 ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN!
.
.
Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 .
.
.
Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada 💕 .
.
.
#organichairremoval
#candywax
#candywaxbyrheaazuri
#waxhairremoval
#hairremoval
#waxing
#plucking
#bazaarpaknil
#sapotlokal
#cabutbulu
#sayajualmurah
#produkorganic
#waxingmurah
#waxingalami
#cintabelleza
#cintabellezteam

Most Popular Instagram Hashtags