#candywax

5784 posts

TOP POSTS

👫Laki/Gurl, MISS V🙈, Mengandung👶...??
📣SEMUA BOLEH GUNA...!!😍👌
.
Encik abang puji kita macam kulit baby tau 🙈🙈 sapa tak nak kan? Kita perempuan mesti kena jaga Miss V kita. Private part kita lah paling penting kan?😉
Ape cerita kalau muka kakak kakak LAWA tapi Miss V tu tak cantik? Tajam2 pulak..! Oh NO!!🚫😱
.

LAGI BESTTNYE TAHAN LAMA tau !..sbb blu2 yang dicabut ni tumbuh 2 mngu hga sbln...kekdg BEBULAN bru tumbuh blik...! (Ikut pd hormone kita..😆)
CandyWax ni xde expired date.!.just simpn dlm pti sjuk lps buka ok..😉
.
Berminat...??? 🌸🌹💋
APA TUNGGU LAGI..???😵😵😵💦
JOM DAPATKANNYA HARI INI JUGA..!!🏃💨👍💖
.
📱WASSUP "CW" ke +60134836685 .
.
🌸Selamat Menikmati saat indah anda bersama CandyWax🌹
.
#candywaxbyrheaazuri #candywaxmurah
#waxhairremoval #candywax
#doityourself #waxing #wax #bulu #surihatimrpilot #gegarvaganza2016
#pencabutbulu #buangbulumurah #buangbulupalingpantasdantaksakit #buangbulumudah #juaralagu2017 #candywax #candywaxbyrheaazuri #hairremoval #waxing #waxbulu #organic #waxhairremoval
#hairremoval #buangbulu #malaysiaproduct #buangbulu #organicwax #organichairremoval #waxmalaysia #uitm #sayajual #sayajualmurah #murah #uum #bazarpaknilmurah #bulu
#bazarmalaysia

How skaters feel when they get that fresh Rabbitwax 🐾🐾🐾🕳
#bestwaxinthegame
#Rabbitwax
#candywax
#Rabbitbutta
#glowax
#rabbitapparel
#laffylocalz

Psssttttttt!! Candywax ni bukan perempuan aje tau yang boleh pakai 🙈🙈 lelaki pun boleh.. Asalkan korang rasa nak buang bulu2 yg mcm hutan tu haaaa! 😂😂 Paling best produk ni organik and takda langsung bahan terlarang.. Semua org boleh pakai and hidup bebas tanpa masalah bulu 😍💕 Thank you candywax

Whatsapp ▶ 0149487636

#like4like #likesme #likeme #terapiinstagram #candywax

:
Apakah pilihan anda..
.
Candywax 450g
10 pcs paperwax
2 spatula
1 buku manual pengunaan
Hanya rm35 sahaja .
.
.
Candywax adalah produk pencabut bulu dari akar No.1 di Malaysia menggunakan 100% bahan organic semulajadi yang sangat berkesan dan tak ada chemical. Kulit x akan rosak. Candywax mempunyai pengiktirafan dari ujian makmal untuk meyakinkan pengguna ia adalah 100% selamat digunakan tanpa kesan sampingan. .
.
Kelebihan Candywax .
👉Kandungan 450 gram dengan termasuk 10 paperwax, 2 spatula & manual penggunaan. .
👉Penggunaan yang mudah dan pantas
👉Tidak menyakitkan
👉Tiada chemical dan barang terlarang
👉Boleh digunakan diseluruh anggota badan termasuk muka dan private part
👉Kulit akan terasa licin dan semakin cerah
👉Diujikaji oleh makmal
👉Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan
👉Selamat digunakan untuk ibu mengandung
.
Kenapa waxing bersama CANDYWAX ???
.
💢Bulu baru tumbuh dlm masa 3/4 minggu
💢Bulu baru yang lebih halus,bersih .
💢Kulit semakin cerah dan sihat 💢100% organic dengan kandungan HALAL
💢Tiada kesan sampingan .
💢Tiada tarikh luput 💢Mencabut bulu hingga akar
💢Miss V cantik kembali berseri
💢Menjimatkan masa SeminitLicin .
.
Untuk order WhatsApp
+6 013 506 9098
+6 013 506 9098
+6 013 506 9098
.
#wax
#buangbulu
#cabutbulu
#bulu
#waxing
#pencabutbulu
#candywax
#waxmudahcabut
#missvWax
#waxhalal
#veet
#waxmurah
#misai
#kumis
#shaving
#waxformissv
#hairremoval
#waxingmudah
#cukurbulu
#pencukur
#lebihanrambut

Semua orang tanya apa yang bestnya  #candywax  ni? Yang mana yang da try mesti tahu kan? Sebab Candywax tak sama dengan produk lain. Kenapa??? .
.
Pertama 1⃣  Kandungan Candywax telah melalui proses ujian makmal dan selamat digunakan dan tiada kesan sampingan pada kulit.
.

Kedua 2⃣  Kandungan Candywax melindungi kulit dari menjadi gelap dan kusam. .
.

Ketiga 3⃣  Kandungan Candywax mencerahkan kulit dan membantu membaiki kulit gelap akibat bercukur.
.

Keempat 4⃣  Kandungan Candywax menjadikan kulit semakin lembut dan licin seperti bayi.
.

Kelima 5⃣  Kandungan Candywax tidak menyakitkan semasa proses berwaxing.
.

Jadi apa tunggu lagi. Tak payah ragu-ragu lagi dengan kandungan Candywax sebab Candywax betul-betul awesome!

Jangan lupa berwaxing dengan Candywax ya! ��
.
✔selamat dan suci
✔diperbuat dr bahan2 semulajadi
✔tiada bahan terlarang
✔sesuai utk lelaki dan perempuan
✔boleh digunakan seluruh badan
✔boleh digunakan di bhgian sulit juga
✔tidak membahayakan
✔tidak.menyakitkan
✔membuatkan kulit makin licin
✔memelihara kulit
✔mencerahkan kulit
✔sekiranya guna dengan kerap bulu tidak akann tumbuh lagi
✔mengambil masa yg agak lama utk bulu tumbuh semula
✔diperbuat dr madu
✔selamat dan suci keluaran malaysia
.

Cepat.... Order Sekarang !!!
☎PM/SMS/WHATSAPP -->> 0195740727
☎PM/SMS/WHATSAPP -->> 0195740727
☎PM/SMS/WHATSAPP -->> 0195740727

・・・
Bila orang tanya candywax tu apa?😏 Macam mana nak apply?Sakit tak? 😣
.
Meh sini nak explain:
1. Candywax ni adalah gel pencabut bulu2 hingga ke akar di seluruh part body kita.. kecuali rambut 😬
.
2. Selamat digunakan sebab takde bahan chemical senang cerita 100% natural organic.
.
3. Nak apply senang je.. panaskan dulu candywax dalam 1-2minit sampai nampak dh boleh dikacau likat.. biarkan suam2 baru sapu pada part kulit dgn yang ada bulu2 tuuu guna spatula yang dpt free tu..nipis2 je takyah tebal ok.. jimat banyak dah ni 😱
.
4. Tekap paperwax atasnya dan ratakan... pastu zapppp tarik laju2 🤣 nahhh ambek kauuu penuh bulu2 terlekat pada paperwax 🤗
.
5. Dah licin semua bulu2.. simpan candywax dalam peti ais dan paperwax yang dah guna tu jangan buang tau.. boleh cuci sebab reusable 🎉 nak senang cuci.. kita cuci dengan air panas... kejap je bersih ❤️
.
6. Tak nak cuci paperwax? BOLEH JE... beli la untuk hygiene murah je utk 100pcs .
7. SAKIT TAK: bergantung pada skin masing2 ada yang tak sakit, ada yang bestnyaaaa, ada yg rasa sakit jugak sikit 😬 tapi ambil masa lama untuk tumbuh balik bulu2 tu (2-4minggu)
.
8. Dengan candywax 450gm + 100pcs paperwax korang boleh buka spa dekat rumah tauuu... 😚untung2 sebab candywax murah je RM35 🤗

0125851240
#candywax

Penting! Pihak tidak bertanggungjawab telah dikesan menaikkan harga Candywax. Harga sebenar Candywax yang tertera pada botol adalah RM35 (sm), RM40 (ss). Jika terdapat sebarang kenaikan harga sila lapor kepada kami.
.
.
#candywax
#candywaxbyrheaazuri
#candywaxmurah
#WaxHairRemoval
#Hairremoval

MOST RECENT

Kandungan Candywax memang tak sama dengan produk lain. Bila pakai memang mudah & pantas hanya dalam beberapa saat. Yang paling best rasa tak melekit langsung. So tak payah rimas bila nak berwaxing. .
.
Yang mana belum try awak kena cuba tau!! Semua orang da cantik awak bila lagi??
.
.
Whatsapp "CW" ke 0193948910
#candywax
#candywaxbyrheaazuri
#malaysiaproduct
#buangbulu
#hairremoval
#waxhairremoval
#produkbuangbulu #candywaxkelantan #candywaxtumpat
#cukurbulu
#kelantan
#tumpat

Rahsia paperwax #candywax yang boleh diguna semula selepas guna. Semudah abc. Hanya basuh dan keringkan. Sangat mudah dan jimat
.
Best kan😉So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat
😉😉
.
P/S: kalau nk beli extra pun boleh.. RM25 untuk 100 strips
.
DM/Whatsapp "CANDY" 010.630.3999
.
#sayajual #sayajualhairremoval #buangbulu #bridestobe #upm #uitmshahalam #msu #ucsi #um #kuis #mmu #iium #uitm
#candywaxmalaysia
#waxhairremoval #bakalpengantin
#hairremoval
#buangbulu

@Regrann from @ruhainies7 - Tak lama lagi dah nak masuk bulan puasa, lepas tu dah raya. Kalau nak kurus, nak hilangkan "doublechin" tu kena la start dari sekarang. Hehe! ☺️kalau nak bentuk muka yang cantik, boleh try belvya gold ni tau. Anis dah cuba. Effect nya sangat cepat. Anis suka sangat!
.
#belvyagoldedition #belvyalovers
#kurus #gemuk #nakkurus #jomkurus
#kurussebelumraya #kuruscepat #sayajual
#sayajualmurah #murah #uum #bazarpaknilmurah #bulu #bazarmalaysia
#kualalumpur #honeyglow#maxxslim #magiccreamsoffy #whiteningbooster #candywax

Pelanggan yang dihargai. Pihak CANDYWAX ORIGINAL menerima aduan ada pihak yang cuba mengambil kesempatan menggunakan nama produk yang sama iaitu CANDYWAX atas tujuan yang tidak dapat dikenalpasti.

Untuk makluman, CANDYWAX yang asli adalah di dalam bekas plastik berwarna putih dan bukan di dalam bekas kaca. CANDYWAX yang asli telah terbukti hanya mengandungi bahan-bahan Organik tanpa bahan-bahan kimia lain dan telah diuji di makmal yang diiktiraf kerajaan.
Sebarang masalah disebabkan penggunaan produk tiruan boleh mengakibatkan berlaku implikasi kepada kulit. Pihak CANDYWAX ORIGINAL tidak akan melayan aduan atau masalah sekirannya berlaku sebarang masalah.

#candywax #candywaxbyrheaazuri #candywaxmalaysia #teamcandywax

Hai awak semua. Candywax boleh juga digunakan di kawasan muka tanpa rasa sakit dan yang best bulu atau anak-anak rambut akan tercabut dengan mudah. .
.
Ini antara langkah-langkah mudah untuk membuang bulu di kawasan upper lip. Mudah je.
.
.
Pertama - Pastikan muka dalam keadaan kering dan tidak berminyak. .
.
Kedua - Sapukan sedikit bedak secara merata. .
.
Ketiga - Sapu candywax arah lawan bulu secara menipis. .
.
Keempat - Potong paperwax mengikut ukuran upper lip (mengikut kesesuaian) dan lekatkan kepada upper lip yang telah di wax.
.
Kelima - Tekap dan tekan-tekan paperwax sehingga rata dan terus tarik dengan kuat. .
.
Tadddddaaaaa.. bulu tercabut dengan mudah. Sekarang tak payah malu dan risau lagi bulu dikawasan upper lip awak semua tau. .
.
Selamat mencuba!! .
.Rm 35 exc postage
SM rm 8 | SS rm 12
.
.
Whatsapp 0176048700
.
#candywax #candywaxbyrheaazuri #100organik #100organic #buangbulu #hairremoval #malaysiaproduct #waxhairremoval

#pencabutbulu #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxing #wax #buangbulu #hairremoval #organic #loffattah #kulitcantik #pencabutbulu #waxing #homepro #doityourself #surihatimrpilot #gegarvaganza2016 #candywaxbyrheaazuri #candywax #hairremoval #wax #waxing #organic #buangbulu #100selamat #abpbh2017

Pelanggan yang dihargai. Pihak CANDYWAX ORIGINAL menerima aduan ada pihak yang cuba mengambil kesempatan menggunakan nama produk yang sama iaitu CANDYWAX atas tujuan yang tidak dapat dikenalpasti.

Untuk makluman, CANDYWAX yang asli adalah di dalam bekas plastik berwarna putih dan bukan di dalam bekas kaca. CANDYWAX yang asli telah terbukti hanya mengandungi bahan-bahan Organik tanpa bahan-bahan kimia lain dan telah diuji di makmal yang diiktiraf kerajaan.
Sebarang masalah disebabkan penggunaan produk tiruan boleh mengakibatkan berlaku implikasi kepada kulit. Pihak CANDYWAX ORIGINAL tidak akan melayan aduan atau masalah sekirannya berlaku sebarang masalah.
.
.
#candywax
#candywaxbyrheaazuri #waxhairremovalmalaysia
#candywaxmurah

Pelanggan yang dihargai. Pihak CANDYWAX ORIGINAL menerima aduan ada pihak yang cuba mengambil kesempatan menggunakan nama produk yang sama iaitu CANDYWAX atas tujuan yang tidak dapat dikenalpasti.

Untuk makluman, CANDYWAX yang asli adalah di dalam bekas plastik berwarna putih dan bukan di dalam bekas kaca. CANDYWAX yang asli telah terbukti hanya mengandungi bahan-bahan Organik tanpa bahan-bahan kimia lain dan telah diuji di makmal yang diiktiraf kerajaan.
Sebarang masalah disebabkan penggunaan produk tiruan boleh mengakibatkan berlaku implikasi kepada kulit. Pihak CANDYWAX ORIGINAL tidak akan melayan aduan atau masalah sekirannya berlaku sebarang masalah.

#candywax #candywaxbyrheaazuri #candywaxhairremoval #teamcandywax

Bercukur ni leceh lah..sakit pulak tu..nk lg senang,cepat,lambat tumbuh bulu,licin,cerah..jom try CANDYWAX ni..semestinya memuaskan...tak percaya ke ???cuba la dulu

whatsapps 0149487636

#candywax
#candywaxbyrheaazuri
#WaxHairRemoval
#Hairremoval
#likesme #like4liker

YANG BANYAK BULU WAJIB BACA !!! YANG MACAM HUTAN AMAZON !!!!!! YANG KETIAK HASYUMMMMMM PASAI BULU JAA !!!! Korang mesti ada masalah seperti Badan:
✔️ Bulu tebal
✔️ Bulu Keringting
✔️ Bulu panjang
✔️ Bulu di tangan,kaki, ketiak
✔️ Masalah kulit hitam

Kelebihan bila Korang berwaxing:
+1 bulan bulu akan tumbuh(mengikut hormon)
+Dapat bulu yang lebih halus,bersih +Dapat mencerahkan kulit
+100% organic
+Tiada kesan sampingan +Tiada tarikh luput
INI dia produk terakhir yg dapat membantu masalah tersebut! CANDYWAX PENCABUT BULU NO 1 DI MALAYSIA™ adalah formulasi secara klinikal bagi membantu sesiapa yang mempunyai masalah seperti di atas 👆🏻iainya dihasilkan khas untuk: ➕ Mendapatkan bulu yang lembut
➕ Mendapatkan bulu yang lebih halus
➕ Mencerahkn kulit
➕ Menyingkirkan bulu dari akar
✔️ Melenakan Tidur Anda
👍🏻 Lepas ambik ni confirm Cik suami/Isteri tersnyum lebar !
.
KESAN POSITIF SEAWAL beberapa saat sahaja..Sapu tekap tarik Dah siap.. Berbeza JAUH dari Mencukur dan cream yang anda ambil sebelum ni.. Jangan terkejut pengsan pulak lepas dah cuba candywax ni.. Haish, nak cakap banyak pun tak guna.. Korang cuba la dulu. Mesti REPEAT ORDER SELALU
Jom whatsapps 0149487636

#CandyWax

Mudah dan cepat....sapu2 tekap2 n tarik...terus bulu xde...😅😅😅😅
#candywax
#0195224878

Jangan risau, #candywax tidak menyakitkan dan sangat berkesan jika anda pakai dengan cara yang betul.

Boleh pakai dalam 9 ke 10 kali penggunaan, dan hampir sebulan sekali jee pakai! Terbukti jimat dan berbaloi baloi loi !

Tido lena bila pengguna happy 😘
#candywax belum cuba belum tahu 😍
Berminat?

0142937658 WHATSAP

Candywax ialah produk pencabut bulu dari akar yang sangat berkesan dan 100% selamat. Bukan hanya wanita, lelaki juga boleh pakai tauu 😉 Selamat juga digunakan pada ibu mengandung❤️ Nak COD atau Postage?
Whatsapp www.wasap.com/01110711109
✔️ 💯 Organik ✔️ Candywax 450g RM35
✔️ Postage RMt8 (sm) / RM12 (ss)
✔️ COD Putrajaya, Cyberjaya, Puchong, Dengkil, Seri Kembangan (or tell me the location I will arrange to COD 😘) #hairremoval
#candywax
#100%organic
#candywaxbyrheaazuri
#waxhairremoval
#malaysiaproduct
#waxingmurah
#candywaxputrajaya

Candywax ialah produk pencabut bulu dari akar yang sangat berkesan dan 100% selamat. Bukan hanya wanita, lelaki juga boleh pakai tauu 😉 Selamat juga digunakan pada ibu mengandung❤️ Nak COD atau Postage?
Whatsapp www.wasap.com/01110711109
✔️ 💯 Organik ✔️ Candywax 450g RM35
✔️ Postage RMt8 (sm) / RM12 (ss)
✔️ COD Putrajaya, Cyberjaya, Puchong, Dengkil, Seri Kembangan (or tell me the location I will arrange to COD 😘) #hairremoval
#candywax
#100%organic
#candywaxbyrheaazuri
#waxhairremoval
#malaysiaproduct
#waxingmurah
#candywaxputrajaya

MARYAM LOTION ! !
✨Membakar lemak dari luar
✨Membentuk semula bentuk badan
✨Mengempiskan perut
✨Mengecilkan peha & betis
✨Mengecilkan lengan
✨Melicinkan kulit
✨Menghilangkan selulit
✨Berbau wangi & menenangkan
✨Tidak melekit
.
Antara kandungan Maryam Lotion 👇👇👇👇
💋Aqua, Cybopogon, Citratus oil , Menthyl Salicylate, Crinum Asiaticum, Ext, Fragrance.
.
Cara menggunakan Maryam Lotion :
✔Sapu lotion di perut & paha atau tempat yg anda ingin selepas mandi. Sesuai digunakan di waktu lagi & malam.
.
❌Dilarang guna wanita hamil ! !
.
HARGA : RM35 + RM8 POSTAGE 💕
.
DM FOR ORDER
.
.
#kakicantiqtea#slimmingdetoxtea#maryamlotion#medinadesire#boosterwhitening#candywax

MARYAM LOTION ! !
✨Membakar lemak dari luar
✨Membentuk semula bentuk badan
✨Mengempiskan perut
✨Mengecilkan peha & betis
✨Mengecilkan lengan
✨Melicinkan kulit
✨Menghilangkan selulit
✨Berbau wangi & menenangkan
✨Tidak melekit
.
Antara kandungan Maryam Lotion 👇👇👇👇
💋Aqua, Cybopogon, Citratus oil , Menthyl Salicylate, Crinum Asiaticum, Ext, Fragrance.
.
Cara menggunakan Maryam Lotion :
✔Sapu lotion di perut & paha atau tempat yg anda ingin selepas mandi. Sesuai digunakan di waktu lagi & malam.
.
❌Dilarang guna wanita hamil ! !
.
HARGA : RM35 + RM8 POSTAGE 💕
.
DM FOR ORDER
.
.
#kakicantiqtea#slimmingdetoxtea#maryamlotion#medinadesire#boosterwhitening#candywax

Most Popular Instagram Hashtags