#candywax

10028 posts

TOP POSTS

Tak nak bulu tumbuh cepat lepas bercukur? .
Tak nak lagi bercukur sampai luka & berdarah sampai jadi rimas?? .
Teknik mudah yang diperbuat khas untuk mereka yang tak nak ada masalah bulu lagi. .
.
Candywax adalah formulasi khas dari bahan-bahan organik adalah produk hair removal No.1 di Malaysia yang mendapat pengiktirafan dari makmal Biotech 100% selamat digunakan tanpa bahan terlarang. .
.
Jom jadi pengguna bijak miliki Candywax hari ini. Setiap pembelian 450gram percuma 10pcs high quality paperwax, 2 spatula & manual instruction dengan harga cuma RM35 sahaja. .
.
Jom rebut hari ini sebelum stok licin. .

whatsapps 0195740727
.
#candywaxbyrheaazuri
#candywaxmurah
#waxhairremoval
#candywax
#waxhairremovalmalaysia

Some new new on the way" 😱
www.Rabbitfootskateboards.com
#TheBestwaxInDaGame
#candywax
#glowax
#SavedaFoot
#OffSociety

.
Cinta tu apa ?
.
Cinta tu , Bila kita nak minum tangan kiri ,
Tapi terus switch ke tangan kanan .
.
Sebab teringatkan Sunnah Rasulullah ❤️
.
#stokiscandywax #shahalam #candywax #candywaxbyrheaazuri #candywaxmurah

Kalau tak cuba mesti tak tahu apa yang best sangat pasal #Candywax berbanding produk pencabut bulu yang lain. Nak tahu apa kata pengguna #Candywax?? Jom scroll ke bawah tengok testimoni yg hadoo..
.

Penting! Pihak tidak bertanggungjawab telah dikesan menaikkan harga Candywax. Harga sebenar Candywax yang tertera pada botol adalah RM35 (sm), RM40 (ss). Jika terdapat sebarang kenaikan harga sila lapor kepada kami.
.
.
#candywax
#candywaxbyrheaazuri
#candywaxmurah
#WaxHairRemoval
#Hairremoval

Pasni tak yah takut nak wax okay?
Just sapu➡ tekap ➡ tarik je uols
Tak sakit dah 😄

Follow ig @candywax_organic
RM35 exc postage
Ada FREE MAC eyeliner pencil tau

Ratu💖
018-3187602
Trusted Seller
#candywax
#candywaxoriginal
#ratujual
#gombak
#hartamas

"When i first used it, I was so AMAZED.."
.
. "...the number one thing for me was
there was no pain.."
.
.
Candywax totally change my life! .
#candywax
#candywaxbyrheaazuri
#hairremoval
#wax
#waxing
#candywaxbyrheaazuri

Siapa yg kt sini yg dh penat dgn wax strip yg melekit dan lambat kering? .

Jellywax ni sgt bgus utk mereka yg mencari alternatif sama seperti di salon di mana hardwax digunakan tanpa 'strip cloth', tidak meleket n cpt kering. .

Price RM49 only. To order, whatsapp 0164473324
.

#jellywax #jellywaxmalaysia #jellywaxmurah #jellywaxoriginal #candywax #candywaxmurah #waxmalaysiamurah #hardwaxbeansmurah #waxingmalaysia #hardwaxmurah #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysia #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #waxingmurah #beanwax #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxing #norahwaxmurah #produkkecantikan #bajuraya2017#malaysiainstashop #muamalaysia #brazilianhair #neelofa

Tak nak bulu tumbuh cepat kalau bercukur? Cik abg kita ni pun dah teruja sangat bila guna Candywax. Dari pengguna dan sekarang dah jadi agent sebab confident dengan Candywax. Korang bila lagi?
.
RM35 jew 1 jar
.
WA 0103791997

#buangbulu #hairremoval #organic #100selamat #pencabutbulu #candywax #candywaxbyrheaazuri
#kulitcantik #pencabutbulu #waxing #homepro #doityourself #surihatimrpilot #gegarvaganza2016 #candywaxbyrheaazuri #candywax #hairremoval #wax #waxing #organic #buangbulu #100selamat

MOST RECENT

MILIKI CANDYWAX 450 GRAM HANYA RM 35.00
.
Kenapa korang perlu miliki Candywax di rumah?
🌼Fefeeling seperti di spa
🌼Wax perlu dipanaskan
🌼Wax yg suam bantu buka liang pori dan kurangkan sakit
🌼Kuantiti 450g
🌼Boleh guna utk full body termasuk miss v
.
Nak feeling macam di Spa? Jom purchase CandyWax skrg..
COD BOLEH,
POSTAGE BOLEH.
.
Untuk order WAWAWAX/CANDYWAX/NORAHWAX boleh order
☎ +6017-5471500 Cik Tiqah @ DM sahaja nombor whatsapp/HP anda! 😍😍
.
.
#wawawaxpasirgudang
#candywaxpasirgudang
#codwawawaxpasirgudang
#codcandywaxpasirgudang #codwawawaxplentong
#codcandywaxplentong
#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #buangbulumurah #buangbulu #bridestobe #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #threading #plucking #hairless #candywax #wawawax

#candywax mempunyai ramuan yang sangat berbeza dari produk jenama lain. Salah satu dari ramuan #candywax ialah GULA.
GULA pun ada khasiatnya yang tersendiri okay! Gula berfungsi untuk menjadi kan kulit yang kusam, kering dan bersisik tu menjadi lebih sempurna. Terbukti gula mengandungi kandungan nutrisi yang mampu memperbaiki warna kulit yang tidak sekata
.
.
🍯CANDYWAX :Rm35.00 .
.
🌸Free MAC eyeliner pencil
.
.
✔️REGISTERED CANDYWAX AGENT MALAYSIA(CWS182) .
.
DM
Or
Whatsapp : 📲 +6018 3187602(IMA) . +6012 3177275 (FAZ) *COD area 🛵
#Gombak
#UIA Gombak
#Taman Melawati
#Selayang
#Danau Kota
#Setapak
#Sri Rampai
#Wangsa Maju
#Ulu Klang
#Sri Hartamas
#Damansara
#Bangar
#Pantai Dalam
#Cheras
Dan kawasan sekitarnya.
.
. 🚚 Penghantaran melalui kurier ke seluruh Malaysia setiap hari.

#candywax_organic #candywax #candywaxing #candywaxgombak #candywaxagentgombak #candywaxgombak #candywaxbangsar #candywaxsrihartamas #candywaxpantaidalam #candywaxkualalumpur #candywaxmalaysia

.
#candywax mempunyai ramuan yang sangat berbeza dari produk jenama lain. Salah satu dari ramuan #candywax ialah AIR MAWAR.
AUR MAWAR (rose water) bermanfaat untuk merawat dan memelihara kulit kita seperti membantu melawan tanda-tanda penuaan. Sifat anti bakteria yang ada dalam air mawar mampu membersihkan kulit secara menyeluruh namun tetap lembut. Untuk di bahagian wajah pula, AIR MAWAR mampu untuk menyeimbangkan kulit yang berminyak mahupun kering.
.
.
🍯CANDYWAX :Rm35.00 .
.
🌸Free MAC eyeliner pencil
.
.
✔️REGISTERED CANDYWAX AGENT MALAYSIA(CWS182) .
.
DM
Or
Whatsapp : 📲 +6018 3187602(IMA) . +6012 3177275 (FAZ) *COD area 🛵
#Gombak
#UIA Gombak
#Taman Melawati
#Selayang
#Danau Kota
#Setapak
#Sri Rampai
#Wangsa Maju
#Ulu Klang
#Sri Hartamas
#Damansara
#Bangar
#Pantai Dalam
#Cheras
Dan kawasan sekitarnya.
.
. 🚚 Penghantaran melalui kurier ke seluruh Malaysia setiap hari.

#candywax_organic #candywax #candywaxing #candywaxgombak #candywaxagentgombak #candywaxgombak #candywaxbangsar #candywaxsrihartamas #candywaxpantaidalam #candywaxkualalumpur #candywaxmalaysia

Selesanya bila bulu dicabut dari akar.

Geli? Ye, macamtu la suami geli tengok badan bini berbulu.

Mulut kata sayang sebab ada hati nak dijaga.

Tapi, kuota suami ada lagi 3 kosong 🙈 Jangan terkejut tengok kulit madu selembut sutera. Ehhhh?

Candywax: RM35
Paperwax: RM28
.
Whatsapp: 018-7716144
.
Everyday self pick-up points
-Petronas Bandar Saujana Putra
-USJ 14, Subang Jaya
-USJ Height
-Sunway Pyramid
.
Delivery areas
Klang Valley, KL & nearby
.
#candywax #candywaxselangor #candywaxsabah #candywaxsarawak #candywaxmelaka #candywaxpahang #candywaxterengganu #candywaxsubangjaya #candywaxsunway #candywaxputraheight #candywaxbandarsaujanaputra #candywaxkelanajaya #candywaxpetalingjaya #candywaxshahalam #candywaxdamansara #candywaxpuchong

Ramai tanya kakak cara nak panaskan Candywax sebab nak berhome spa di hujung minggu yang indah ini.

Senang je!
-Buka penutup Candywax
-Masukkan botol Candywax ke dalam periuk yang dipenuhi air mendidih
-Rendam selama 10-15 minit. Pastikan Candywax cair ya.
-Tunggu hingga suam
-Dah boleh start guna Candywax ❤ Senang je!

Korang jangan risau ya. Botol plastik Candywax tidak mudah cair walaupun dipanaskan.

Candywax: RM35
Paperwax: RM28
.
Whatsapp: 018-7716144
.
Everyday self pick-up points
-Petronas Bandar Saujana Putra
-USJ 14, Subang Jaya
-USJ Height
-Sunway Pyramid
.
Delivery areas
Klang Valley, KL & nearby
.
#candywax #candywaxselangor #candywaxsabah #candywaxsarawak #candywaxmelaka #candywaxpahang #candywaxterengganu #candywaxsubangjaya #candywaxsunway #candywaxputraheight #candywaxbandarsaujanaputra #candywaxkelanajaya #candywaxpetalingjaya #candywaxshahalam #candywaxdamansara #candywaxpuchong

Apabila menggunakan Candywax, waktu yang diambil untuk pertumbuhan bulu-bulu baru akan jauh lebih lama dari shaving atau hair removal cream.

Berbeza dengan waxing biasa yang mempunyai bahan kimia, Candywax hanya perlu dibersihkan dengan air atau baby oil.

Tak teringin nak ada kulit bebas bulu?

Candywax: RM35
Paperwax: RM28
.
Whatsapp: 018-7716144
.
Everyday self pick-up points
-Petronas Bandar Saujana Putra
-USJ 14, Subang Jaya
-USJ Height
-Sunway Pyramid
.
Delivery areas
Klang Valley, KL & nearby
.
#candywax #candywaxselangor #candywaxsabah #candywaxsarawak #candywaxmelaka #candywaxpahang #candywaxterengganu #candywaxsubangjaya #candywaxsunway #candywaxputraheight #candywaxbandarsaujanaputra #candywaxkelanajaya #candywaxpetalingjaya #candywaxshahalam #candywaxdamansara #candywaxpuchong

Selalu sangat bercukur sampai kulit bawah lengan atau tmpat bercukur jadi hitam dan kasar?
Kadang2 kulit jadi pedih bila bercukur sebab luka🙍
.
Jom guna CANDYWAX elak kulit jadi hitam dan kasar,CANDYWAX mencabut bulu dari akar, so kulit akan lebih halus dan licin.
.
Mengambil masa yang lama untuk bulu baru tumbuh dan bulu akan lebih halus berbeza dgn bercukur yg mngmbil masa yg singkat untuk bulu tmbuh dan bulu mnjadi lebih kasar.
.
Waxing dgn CANDYWAX juga boleh menanggalkn sel kulit mati, kulit akan mnjadi lebih cerah dan licin
.
So that's why we should choose CANDYWAX beside of shaving.
.
.
Kak al,
019-6800687
.
#CandyWax #ketiakPutih #cabutBulu #buluKetiak #ketiakLicin #BuangBuluTanpaSakit #WaxBulu #SelKulitMati #CabutBuluHinggaKeAkar #Cukur #KulitHalus #LembapkanKulit #SuamiSayang #isteriCantik #bebasBulu #ketiakHitam

.
#candywax mempunyai ramuan yang sangat berbeza dari produk jenama lain. Salah satu dari ramuan #candywax ialah LEMON.
LEMON digunakan secara meluas dalam dunia kecantikkan.Kandungan jus lemon yang kaya dengan vitamin C mampu mencerahkan kulit kita dan mengatasi masalah kulit kering sama ada pada tubuh badan atau wajah kita. Lemon juga berupaya untuk menanggalkan sel kulit mati dan mengecilkan ilang pori kulit
.
.
🍯CANDYWAX :Rm35.00 .
.
🌸Free MAC eyeliner pencil
.
.
✔️REGISTERED CANDYWAX AGENT MALAYSIA(CWS182) .
.
DM
Or
Whatsapp : 📲 +6018 3187602(IMA) . +6012 3177275 (FAZ) *COD area 🛵
#Gombak
#UIA Gombak
#Taman Melawati
#Selayang
#Danau Kota
#Setapak
#Sri Rampai
#Wangsa Maju
#Ulu Klang
#Sri Hartamas
#Damansara
#Bangar
#Pantai Dalam
#Cheras
Dan kawasan sekitarnya.
.
. 🚚 Penghantaran melalui kurier ke seluruh Malaysia setiap hari.

#candywax_organic #candywax #candywaxing #candywaxgombak #candywaxagentgombak #candywaxgombak #candywaxbangsar #candywaxsrihartamas #candywaxpantaidalam #candywaxkualalumpur #candywaxmalaysia
#waxing #bangsar #kualalumpur #gombak #candywaxselangor

.
#candywax mempunyai ramuan yang sangat berbeza dari produk jenama lain.
Salah satu dari ramuan #candywax ialah MADU.
MADU berfungsi untuk melindungi kulit. Selain itu , MADU juga memiliki kandungan antioksidan, anti jamur dan anti-mikroba yang berfungsi untuk menyembuhnan bintik merah, infeksi kulit dan juga menyembuhkan luka
.
.🍯CANDYWAX :Rm35.00 .
.
🌸Free MAC eyeliner pencil
.
.✔️REGISTERED CANDYWAX AGENT MALAYSIA(CWS182) .
.
DM
Or
Whatsapp : 📲 +6018 3187602(IMA) . +6012 3177275 (FAZ)
.
.

COD area 🛵
#Gombak
#UIA Gombak
#Taman Melawati
#Selayang
#Danau Kota
#Setapak
#Sri Rampai
#Wangsa Maju
#Ulu Klang
#Sri Hartamas
#Damansara
#Bangar
#Pantai Dalam
#Cheras
Dan kawasan sekitarnya.
.
. 🚚 Penghantaran melalui kurier ke seluruh Malaysia setiap hari
.
.

#candywax_organic #candywax #candywaxing #candywaxgombak #candywaxagentgombak #candywaxgombak #candywaxbangsar #candywaxsrihartamas #candywaxpantaidalam #candywaxkualalumpur #candywaxmalaysia

😱wahh candy wax bukan je boleh wax kat bhgian miss v . bhgian intim lelaki pon boleh jugk tau . haa tak perlu lagi bercukur lepas nih . beli 1 share ngan bini hang 😁😜
.
.
#candywaxbyrheaazuri #candywax #organichairremoval #organicwaxmalaysia #organicwax #waxingmurah #waxmalaysia #waxmurah #candywaxmelaka

SOALAN:
💋Sis, hot wax nak kena panaskan tak?
.
.
JAWAPAN:
➡ Suka hati awak. Haha. Ada 2 jenis wax sebenarnya. 1 hot 1 cold. Cold tak perlu dipanaskan, boleh guna terus. Tetapi hot wax eqa memang cadangkan kena panaskan. Sebab apa? Wax yang dipanaskan texture dia akan jadi lebih nipis, jadi senang nk sapu kt kulit. Dan lebih jimat. Lagi satu, wax yg dipanaskan akan grip ( cengkam) lebih kuat pada bulu kita. Tapi ada juga customer eqa yang tak panaskan. Malas kata nyaa. Boleh je guna. Tapi ingat yea, sapuan nipis dan mencukupi. Make sure wax yang disapu cover semua bulu yg nak dicabut. Kalau rasa malas sangat nak panaskan, beli lah cold wax, tetapi hot wax lebih efisien berbanding cold wax untuk mencabut semua bulu secara serentak. 😊
.
.
Siapa ada masalah :
✅KETIAK GATAL LEPAS BERCUKUR?
✅KETIAK HITAM
✅KAKI BERBULU LEBAT
✅WANITA BERMISAI
✅BAHAGIAN SULIT GATAL SELEPAS BERCUKUR
✅TANGAN DAN JARI BERBULU LEBAT
.
.
SEMUA MASALAH BULU TERLAMPAU BOLEH DIATASI DENGAN SUNKISSED WAX! .
JOM TRY SUNKISSED WAX. DIJAMIN BERKESAN MENCABUT BULU ROMA DI BADAN DAN MUKA😊😊😊
.
.
SUNKISSED WAX BOTOL KECIL 400gram)
❤️ 10 HELAI REUSABLE CLOTH STRIPS
❤️ 3 WOODEN STICK
💰💰💰RM 30 FREE POSTAGE SM💰💰💰
.
.
DROPSHIP DIPERLUKAN
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
📲 Whatsapp +6019 595 4828
📲 Whatsapp +6019 595 4828
📲 Whatsapp +6019 595 4828
.
.
#waxingmurah #norah #norahwax #hunnywax #swaxy #aurawax #like4like #terapiinstagram #ajimaura #wawawax #candywax #serumviral #BajuPengantin
#Wax
#SunkissedWax
#HairRemoval
#WaxMurah
#PencabutBulu
#PenanggalBulu
#CabutBulu
#HotWax
#ColdWax
#SayaJualWaxMurah
#SugarWaxMalaysia
#HoneyWaxMalaysia
#SugarWax #HoneyWax #WaxMurahMalaysia
#SunkissedWaxTeamEqa

1957 hingga 2017 kita Merdeka daripada penjajah🇲🇾
2017 jom merdekakan diri korang daripada bulu dengan #Candywax.
.
.
Apa yang best bulan Merdeka ni?!! Hanya beli Candywax dan buat posting apa sahaja yang menarik dan kreatif dengan hashtag #MerdekaCANDYWAX. Posting yang menarik dan menambat hati admin, akan memenangi pelbagai hadiah yang kaw-kaw best!!! Korang boleh join sebanyak mana dan tiada had penyertaan. Pemenang yang berjaya akan dihubungi oleh admin Candywax.
Tarikh tutup adalah pada 1 September 2017.
.
.
Apa tunggu lagi!!! Jom sertai sekarang!
.
RM 35 sm RM 40 ss
.
apa apa roger je kat whatsapp
🤙 01139261942 atau tekan link kat bio
.
#candywaxbyrheaazuri #candywax #waxingmalaysia #waxhairremoval #candywax #waxingmalaysia #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #candywaxmurah #CandywaxHairRemoval #candywaxmalaysia #candywaxorganic #candywaxmurah #candywaxoriginal #merdekacandywax #candywaxmiri #candywaxagent #miri #miricommunity

Siapa yg kt sini yg dh penat dgn wax strip yg melekit dan lambat kering? .

Jellywax ni sgt bgus utk mereka yg mencari alternatif sama seperti di salon di mana hardwax digunakan tanpa 'strip cloth', tidak meleket n cpt kering. .

Price RM49 only. To order, whatsapp 0164473324
.

#jellywax #jellywaxmalaysia #jellywaxmurah #jellywaxoriginal #candywax #candywaxmurah #waxmalaysiamurah #hardwaxbeansmurah #waxingmalaysia #hardwaxmurah #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysia #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #waxingmurah #beanwax #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxing #norahwaxmurah #produkkecantikan #bajuraya2017#malaysiainstashop #muamalaysia #brazilianhair #neelofa

🍁 VASELINE ROSY LIPS 🍁
.
HARGA :
1- RM8
5- RM7
10 - RM6
Pos mengikut berat atau min POS RM7 SM/ RM11 SS.
.
KEGUNAAN: .
✔️Memulihkan bibir yang kering, kusam dan pecah-pecah
✔️Mengekalkan kelembapan bibir-jika taknak pakai lipstic time outing just apply vaseline ni .
✔️Membantu mengekalkan warna lipstic-sebelum pakai lipstic oleskan sedikit vaseline rosy ni pada bibir. then apply lipstic .
✔️Melembutkan dan mencerahkan warna bibir sebelum tidur. just apply vaseline.
.
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.
To order Whatapp 📲 +6013-2402196.
. #rarabeautyshopp #magicjelly #tonerpelunturdaki
#candywaxbyrheaazuri
#candywax #candywaxoriginal
#hairremoval
#WaxHairRemoval #scrubdistrict #scrubdistrictwhiteningfacialscrub #whiteningfacialscrub #whiteningfacialscrubdistrict #veseline #vaseline #vaselinemurah #vaselinerosylips #vaselinerosy #vaselinerosylipsmurah #vaselinerosylip #vaselinemurah

🍁🌴CANDYWAX HAIR REMOVAL by Rheaazuri
.
HARGA :
1- RM35 + kos POS RM7sm / Rm11ss.
.
Kenapa Candywax sangat luar biasa?! WAJIB BACA KEPADA PENCINTA WAX HAIR REMOVAL!
.
🌱Candywax menggunakan madu asli (pure 100%) bukan fake madu. Warna madu asli berbeza-beza bergantung jenis nektar tanaman yang dikumpulkan lebah. Setiap jenis lebah dapat menghasilkan madu dengan aneka warna, rasa dan aroma. Madu tidak dinafikan sangat baik untuk kulit. Madu dapat menghaluskan, melembabkan, melawan bakteria dan merawat serta melindungi kulit. Jadi tidak hairanlah, Candywax membantu membuang bulu disamping menjaga struktur kulit anda. .
.
🎋Tidak seperti produk lain, warna wax sentiasa sama dan warna akan maintain kerana bukan madu asli.
.
.
🌲Setiap production yang berjalan, raw material pemprosesan Candywax akan datang dalam keadaan yang berbeza-beza. Warna dan bentuk fizikal Candywax akan berubah-berubah tetapi tidak mengubah keberkesanan produk. Warna dan bentuk saja yang akan berbeza tetapi tidak langsung memberi kesan pada kualiti produk.
.
.
☘️Jika candywax dalam bentuk yang agak cair, hanya panaskan dengan anggaran selama 0.5-1 minit sudah memadai. Tunggu suam sejuk dan kacau sehingga berbentuk likat dan boleh digunakan.
.
.
🌳Jika candywax dalam bentuk yang keras, panaskan mengikut ketetapan yang diberikan atau bergantung kepada suhu microwave masing-masing. Jika masih keras, ulangi proses yang sama sehingga candywax cair. Tunggu suam dan kacau sehingga berbentuk likat dan bleh guna.
.
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.
To order Whatapp 📲 +6013-2402196.
.
#azanis #rarabeautyshopp #magicjelly #penpemutihgigi #manjasireh #pilhormoncina #pilhormoncinamurah #nanolightenercream
#vitaminkuku #tonerpelunturdaki #tonerpeluntur
#candywaxbyrheaazuri
#candywax #candywaxhairremoval #candywaxbyrheaazurimurah #candywaxoriginal
#candywaxmurah
#hairremoval
#WaxHairRemoval

🍁SCRUB DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB 🍁 .
Scrub District - No.1 Organic Facial Scrub .
❤ SCRUB DISTRICT ❤
Nak cerahkan kulit nak hilangkan parut kena selalu sental kulit tu. Nak sental dengan apa? SCRUB DISTRICT la awak ❤ scrub ni tak sama dengan scrub yang lain tau.cuba baca yang bawah ni :- .
💚 Scrub Ingredients:
Apricot Essence.
Concentrated Whitening Essence.
Brown Sugar.
Rock Salt. 💚Scrub Instructions:
Can use every night.
After shower & After facial wash.
Scrub on a slightly damp skin (NOT too wet, NOT too dry).
Exfoliate - scrub normally (in accordance to ur level of skin tolerance).
Leave on for 30secs to 2mins
Wash off the scrub and continue with your favourite toner & moisturiser. 💚 Benefit :
- Brightening
- Moisturizing
- Lighten Acne Star
- Reduce Open Pores
- Even Skin Tone .
*ada 3 colour packaging: pink,biru & hijau*
*random colour utk setiap order.
.
HARGA :
1- RM59
.
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok. .
To order Whatapp 📲 +6013-2402196.
. #rarabeautyshopp #magicjelly #nanolightenercream #tonerpelunturdaki #tonerpeluntur
#candywaxbyrheaazuri
#candywax #candywaxhairremoval #candywaxbyrheaazurimurah #candywaxoriginal
#candywaxmurah
#hairremoval
#WaxHairRemoval #scrubdistrict #scrubdistrictwhiteningfacialscrub #whiteningfacialscrub #whiteningfacialscrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictwhiteningscrub

1957 hingga 2017 kita Merdeka daripada penjajah🇲🇾
2017 jom merdekakan diri korang daripada bulu dengan #Candywax.
.
.
Apa yang best bulan Merdeka ni?!! Hanya beli Candywax dan buat posting apa sahaja yang menarik dan kreatif dengan hashtag #MerdekaCANDYWAX. Posting yang menarik dan menambat hati admin, akan memenangi pelbagai hadiah yang kaw-kaw best!!! Korang boleh join sebanyak mana dan tiada had penyertaan. Pemenang yang berjaya akan dihubungi oleh admin Candywax.
Tarikh tutup adalah pada 1 September 2017.
.
.
Apa tunggu lagi!!! Jom sertai sekarang!
.
RM 35 sm RM 40 ss
.
apa apa roger je kat whatsapp
🤙 01139261942 atau tekan link kat bio
.
#candywaxbyrheaazuri #candywax #waxingmalaysia #waxhairremoval #candywax #waxingmalaysia #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #candywaxmurah #CandywaxHairRemoval #candywaxmalaysia #candywaxorganic #candywaxmurah #candywaxoriginal #merdekacandywax #candywaxmiri #candywaxagent #miri #miricommunity

Most Popular Instagram Hashtags