#candybplusjb

MOST RECENT

Nak ke tak nak malam Jumaat 😛
Nak ke tak nak malam Jumaat 😛
Nak ke tak nak malam Jumaat 😛
Nak ke tak nak malam Jumaat 😛
Nak ke tak nak malam Jumaat 😛
.
.
#candybplusoriginal
#candybplusjohorbahru
#candybplusjb
#candybpower
#candybpluscomplex
#candyb
#candybplusmiri
#skyfruit
#coklatpower
#johorbahru
#miri
#awekhot
#awekcendol
#awekbertudung
#awekseksi
#awekmelayu

Boleh pandang pandang, jangan pegang pegang. Haha kenapa? Kenapa? Tanya lagi kenapa? Sebab abang bila dah pegang, bila dah puas, tak nak pandang dah. Habis kakak jadi apa? Ternganga jela bang. Hahaha. Padan muka kakak.
.
Tapi bang, tak baik lah buat kakak macam tu. Kalau nak puas, bagi lah puas sama sama kan. Baru lah seronok, lagi lagi nak malam Jumaat ni.
.
Abang, tahu tak, ada coklat yang boleh bagi extra power pada abang? Macam pelik tapi sebenarnya benar bang.
Ni coklat skyfruit bang! Korang boleh google khasiat SKYFRUIT ni. Rasa skyfruit ni pahit tapi yang ni, rasa coklat supaya abang senang nak makan. Kesan lepas gunakan skyfruit; badan jadi lagi bertenaga, "ehem" tu jadi lebih keras, tahan lebih lama.
.
Bro, confirm power bro. Macam mana? Nak cuba? On x on?
📱PM/WhatsApp ke 016-7770270
📱PM/WhatsApp ke 016-7770270
📱PM/WhatsApp ke 016-7770270
.
.
#candybplusoriginal
#candybplusjohorbahru
#candybplusjb
#candybpower
#candybpluscomplex
#candyb
#candybplusmiri
#skyfruit
#coklatpower
#johorbahru
#miri
#awekhot
#awekcendol
#awekbertudung
#awekseksi
#awekmelayu

Selamat pagi bro dan sis. Sebab memandangkan bukan bro je yang whatsapp aku, sis pun ada, so aku greet lah dua dua sekali. Mesti pelik kan kenapa sis boleh whatsapp aku? Haha. Hari ni 3 bini orang, whatsapp aku sebab cerita masalah laki depa ni bila dah puas, dia tak layan lagi dah depa. Bro, bagi bini puas dulu lah baru gentleman bro. Ok bini lu dah belikan candy b untuk lu, korang makan, korang bagi power sikit lah malam ni. Boleh?
Siapa yang nak join order? Korang PM je, jangan malu malu lah. Aku lelaki juga. Takada apa nak dimalukan.
📱PM/WhatsApp ke 016-7770270
📱PM/WhatsApp ke 016-7770270
📱PM/WhatsApp ke 016-7770270
.
.
#candybplusoriginal
#candybplusjohorbahru
#candybplusjb
#candybpower
#candybpluscomplex
#candyb
#candybplusmiri
#johorbahru
#miri
#awekhot
#awekcendol
#awekbertudung
#awekseksi
#awekmelayu

Tiba tiba ramai PM dan WhatsApp abang tanya "bro, betul ke candy b ni menjadi?".
Tapi abang steady, abang hanto gambo testimoni dari customer abang je. Kang kalau abang yang cakap, korang tak nak percaya. Testimoni abang tak menipu. Betul betul punya abang bagi. Korang nak tahu apa customer abang cakap pasal candy b? Korang PM/WhatsApp abang sekarang juga.
📱016-7770270
📱016-7770270
📱016-7770270
.
.
#candybplusoriginal
#candybplusjohorbahru
#candybplusjb
#candybpower
#candybpluscomplex
#candyb
#candybplusmiri
#johorbahru
#miri
#awekhot
#awekcendol
#awekbertudung
#awekseksi
#awekmelayu

Hello geng. Ada tak kawan kawan yang ada masalah cepat "game"? Kalau ada, minta dia contact aku. Nak share sikit lah pasal candy b ni. Mana tahu dia berminat kan.
Boleh bagi no phone aku lah, 016-7770270 atau suruh dia klik je link dekat bio atas tu. TQ bosskur.
.
.
#candybplusoriginal
#candybplusjohorbahru
#candybplusjb
#candybpower
#candybpluscomplex
#candyb
#candybplusmiri
#johorbahru
#miri
#awekhot
#awekcendol
#awekbertudung
#awekseksi
#awekmelayu

CANDY B+ COMPLEX
postage add rm8 sm/ rm12 ss
.
KELEBIHAN
1) Candy B+ Membantu merawat darah tinggi, kencing manis, kolestrol tinggi, gout, mati pucuk
2) Candy B+ membuat Zakar lebih keras, tegang dan tahan lama.
3) Candy B+ membantu Pemanjangan zakar
(Penggunaan 2 kotak berterusan blh panjang 0.5cm-2cm)
(Penggunaan 5 kotak berterusan blh panjang 2cm-4cm)
4) Candy B+ membantu Pancutan lebih mantap
5) Candy B+Merawat sakit belakang
6) Candy B+ Meningkatkan hormon
7) Candy B+ Merangsang naluri seks
*100% vitamin B dan C
* Lulus GMP dan HALAL
.
CANDY B+ 🍬🍬🍬
♡ ada 12 biji
♡ 4 hari untuk 1 biji makan
♡ tahan 2 bulan
➨LEBIH KERAS!
➨LEBIH TEGANG!
➨LEBIH MANTAP!
➨ADIK LAYU MENCANAK KEMBALI!
➨Hanya 1 biji KUAT 4 HARI

#candyb #candyb+complex #candybplus #candybpluscomplex #candybplusjb #candybplusoriginal #candybplusmurah #candybplusori #candybplusoriginalmurah #candybplusjohorbahru #candybpluscomplexoriginal #candybpluscomplexmurah #candybpluscomplexborong

Kenapa janji 45 minit tapi abang bagi 5 minit je?
.
.
Ini lah dilema yang dialami oleh isteri isteri anda sekalian wahai para para suami semua. Adakah tidak ada secebis rasa bersalah terhadap mereka? Ubah lah semua. Kita puaskan hati mereka pula, kita puaskan nafsu mereka pula. Mereka juga ingin tidur lena. Ayuh! Dapatkan candy b segera!
.
Berminat? Nak order?
📱PM/WhatsApp ke 016-7770270
📱PM/WhatsApp ke 016-7770270
📱PM/WhatsApp ke 016-7770270
.
.
#candybplusoriginal
#candybplusjohorbahru
#candybplusjb
#candybpower
#candybpluscomplex
#candyb
#candybplusmiri
#johorbahru
#miri
#awekhot
#awekcendol
#awekbertudung
#awekseksi
#awekmelayu

Thank boss sebab kenalkan dengan candy b yang power gila ni. Orang rumah memuji je sekarang. Dia cakap "besaqqq... panjangggg... paduuuuuu... dapp sangatttt...." Dah banyak dah guna produk tapi candy b juga yang power. Darah tinggi? Lemah jantung? Kencing manis? Bukan halangan lagi. TAPI PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL TAUUUUU!!!!
.
Berminat? Nak order? Apa lagi?
PM/WhatsApp ke 016-7770270
PM/WhatsApp ke 016-7770270
PM/WhatsApp ke 016-7770270
.
.
#candybplusoriginal
#candybplusjohorbahru
#candybplusjb
#candybpower
#candybpluscomplex
#candyb
#candybplusmiri
#johorbahru
#miri
#awekhot
#awekcendol
#awekbertudung
#awekseksi
#awekmelayu

Adakah korang sudah bersedia nak menghadapi malam Jumaat ni? Korang dah sedia bekalan ke? Kalau bekalan sudah habis, kenapa tak order dengan saya?
📱PM/Whatsapp ke 016-7770270
📱PM/Whatsapp ke 016-7770270
📱PM/Whatsapp ke 016-7770270
.
.
#candybplusoriginal
#candybplusjohorbahru
#candybplusjb
#candybpower
#candybpluscomplex
#johorbahru
#miri
#miakhalifa
#awekhot
#awekcendol
#awekbertudung
#awekseksi
#cewekhorny
#cewekhot

Susah ke nak puaskan isteri?
Susah ke nak bagi 2nd round tu?
Susah ke nak bagi bila isteri minta?
.
Abam cuba lah guna candy b ni. Lepas ni mesti tak ada masalah macan tu lagi dah. Kalau isteri gesel gesel, memang terus on jela. Tunggu apa lagi? Abam order candy b sekarang.
.
Macam mana nak order?
DM atau 📱Whatsapp ke 016-7770270
DM atau 📱Whatsapp ke 016-7770270
DM atau 📱Whatsapp ke 016-7770270
.
.
#candybplusoriginal
#candybplusjohorbahru
#candybplusjb
#candybpower
#candybpluscomplex
#candybplusmiri
#johorbahru
#miri
#awekmelayu
#awekhot
#awekcendol
#awekbertudung
#awekcun
#awe
#cewekindo
#cewekhorny
#cewekhot
#cewekbugil
#cewekseksi
#ceweknakal

Mana membe korang minat Mia Khalifa tu? Tag sikit dekat komen tu. Hahahaha
.
Ada yang berminat nak order candy b? Boleh roger sini.
DM atau 📱Whatsapp ke 016-7770270
DM atau 📱Whatsapp ke 016-7770270
DM atau 📱Whatsapp ke 016-7770270
.
.
#candybplusoriginal
#candybplusjohorbahru
#candybplusjb
#candybpower
#candybpluscomplex
#candybplusmiri
#johorbahru
#awekmelayu
#awekhot
#awekcendol
#awekbertudung
#awekcun
#cewekindo
#cewekhorny
#cewekhot
#miakhalifa

Selamat berpuasa semua.
.
.
.
Nak order candy b?
DM atau 📱Whatsapp ke 016-7770270
DM atau 📱Whatsapp ke 016-7770270
DM atau 📱Whatsapp ke 016-7770270

Atau

Klik sahaja link yang ada di bio okay 😜😜😜
.
#candybplusoriginal
#candybplusjohorbahru
#candybplusjb
#candybpower
#candybpluscomplex
#candyb
#candybplusmiri
#johorbahru
#miri
#awekmelayu
#awekhot
#awekcendol
#awekbertudung
#awekcun
#awektudung

Abang ada masalah pancut awal ke? Abang ada masalah zakar susah nak keras ke? Abang ada masalah cepat penat ke?
.
Abang tak gunakan candy b lagi ni rasanya. Jangan tunggu lagi lah bang. Terus je order ni.
.
Macam mana nak order?
DM atau 📱Whatsapp ke 016-7770270
DM atau 📱Whatsapp ke 016-7770270
DM atau 📱Whatsapp ke 016-7770270

Atau

Klik sahaja link yang ada di bio atas tu 😍😍😍
.
#candybplusoriginal
#candybplusjohorbahru
#candybplusjb
#candybpower
#candybpluscomplex
#candyb
#candybplusmiri
#johorbahru
#miri
#awekmelayu
#awekhot
#awekcendol
#awekbertudung
#awekcun
#awektudung

Alhamdulillah, barang selamat sampai pada customer. Tahu tak pasal Ninja Van? Ninja Van ni sama macam COD lah. Barang sampai, baru bayar. Tak perlu susah nak transfer atau bank in. Bayar cash sahaja.
Macam mana nak order? DM atau Whatsapp 016-7770270, bagitahu saya lokasi anda, saya akan aturkan penghantaran untuk anda. Senangkan? Jom order sekarang.
.
#candybplusoriginal
#candybplusjohorbahru
#candybplusjb
#candybpower
#candybpluscomplex
#candyb
#candybplusmiri
#johorbahru
#miri
#awekmelayu
#awekhot
#awekcendol
#awekbertudung
#awekcun
#awektudung

"SY TAK KIRA! KALAU SY NK, ABG KENA BAGI. TAK KIRA LH BULAN PUASA SEKALI PUN!"
.
.
.
Terdengar jeritan dari jiran sebelah rumah. Jeritan dari isteri pada suaminya. Penat bekerja di bulan puasa, memang tak larat nak layankan "PERMINTAAN" isteri.
.
Bro, kena 🍬CANDY B🍬 bro. Hisap je macam makan gula gula. Memang mencanak naik lah bro. Lepas berbuka, dayung sampai sahur. Tak pancut pancut. Badan bertenaga lain macam bro lepas kena 🍬CANDY B🍬 ni bro.
Lepas ni confirm isteri bro senyum gembira. Klimaks awal dari bro. Berani bro?
.
Kalau berminat? Jangan malu, jangan segan.
PM atau 📱Whatsapp mestilaku ke 016-7770270
PM atau 📱Whatsapp mestilaku ke 016-7770270
PM atau 📱Whatsapp mestilaku ke 016-7770270

Atau

Klik sahaja link yang ada dekat bio tu tauuuuu 😎😎😎
.
#candybplusoriginal
#candybplusjohorbahru
#candybplusjb
#candybpower
#candybpluscomplex
#candyb
#candybplus
#johorbahru
#candybmiri
#awekmelayu
#awekhot
#awekcendol
#azwanali
#awekbertudung
#awekcun

Cerita semalam. Abang ni dari Miri, nak untung dengan menjual candy b. Memang akan untung punya.
Siapa yang berminat nak jadi agen jualan candy b? Yang pastinya, candy b yang original. Saya perlukan agen jualan di setiap lokasi di Malaysia.
Kalau berminat?
SMS atau 📱Whatsapp mestilaku ke 016-7770270
SMS atau 📱Whatsapp mestilaku ke 016-7770270
SMS atau 📱Whatsapp mestilaku ke 016-7770270

Atau

Klik sahaja link yang ada di bio 😎

#candybplusoriginal
#candybplusjohorbahru
#candybplusjb
#candybpower
#candybpluscomplex
#candyb
#candybplus
#johorbahru
#awekmelayu
#awekhot
#awekcendol
#awekbertudung
#awekcun
#awekseksi
#cewekindo
#cewekhorny

Most Popular Instagram Hashtags