#calonmpp

MOST RECENT

Esok tiba masanya.. Selamat Mengundi!! #BersamaYusrieMD
#CalonMPP
#prausmkl

7 Usaha: Manifesto Yusrie Mohd Daud

#BsrsamaYusrieMD
#CalonMPP
#prausmkl

7 Usaha: Manifesto Yusrie Mohd Daud (Part 2)

#BersamaYusrieMD
#CalonMPP
#PraUSMKL
@prausmkl

7 Usaha: Manifesto Yusrie Mohd Daud (Part 1)

#BersamaYusrieMD
#CalonMPP
#PraUSMKL
@prausmkl

Assalamualaikum WBT, Salam Jumaat yang Barakah.. YAB. AMIRUDIN SHARI,
Calon MPP Keadilan,
NO, 14

#MajuBersama
#CalonMPP
#NO14
#DemiRakyat

Undilah Demi perubahan
#CalonMpp
#UndilahNo30
#N0304DatoMuthu

Siapa calon Majlis Pimpinan Pusat (MPP) no 63?
#63 #CalonMPP #PemilihanKEADILAN2018

CALON MPP
ZAKARIA ABDUL HAMID

#ReformasiDemiRakyat
#DemiRakyat
#calonmpp

Poster utk calon MPP Uniten KSHAS..Walaupun Akak Meera x pernah jadik MPP..Tetapi Demi Ex Student Uniten..Akak bg yg terbaik Poster utK Calon MPP..Tak gituu ya dikkk..πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„.. Adik Mursyid..Student yg sopan santun..baik je cakap..Kalo wapp dgn kak Meera pun..Berbudia bicara...Memang layak ngundi dia..Akak x bias ya..πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ Vote 4 Mursyid..Vote for 3
Fightinngggg!!!!!!! Semoga berjaya calon2 MPP..😘😘 Ayumi Design @meerabakar
Akak Meera : 0133241839

#uniten #unitenkshas #calonmpp #majlisperwakilanpelajar #kitaunitenmemilih #bestariuniten #jomngundi #marimengundi #pelajaruniten #universititenaganasional #universititenaganasionalmuadzamshah #ayumidesigns #perekagrafik #meniagaonline #meniaga #muadzamshah

done bussiness innovation competition....
#calonmpp
#gurau2...
#landscapearchitecturestudents

mungkin suatu hari nanti kan? .
.
.
.
#calonMPP

Teka mana satu lecture πŸ˜…
#calonmpp

Jangan lupa undilah kami wakil DLS2 Calon MPP Sesi Disember 2017
#malammanifesto #pns #calonmpp #kerusiJABATAN #sera #adibah

Saya Muhammad Fitri Bin Kamis calon Majlis Perwakilan Pelajar POLIMAS sesi Disember 2017 menginginkan undian daripada anda semua...
"HAK MENGUNDI HAK ANDA"
" HAK DIUNDI HAK SAYA. "
InshaAllah saya akan menyuarakan hak dan keinginan anda.
*Jgn lupa undi " S001 "

#polimas
#calonmpp
#rapi

Jom semua , bsok pagi kita jalankan kewajiban sebagai pengundi. Undilah saya selaku calon Konstituensi PPIPT anda! Fiqri Calon 41!
.
.
β˜…Muhammad Nurfiqri Bin Mohd Hajar β˜…
β˜… Calon no. 41 β˜…
.
Anda semua boleh mengundi saya di Makmal Komputer PPIPT atau Dewan Simpag 4 pada jam 8.00 pg sehingga 5.00 Petang. Sila bawa bersama Kad Matrik anda juga yee.
.
.
#fikirkanfiqri #Calon41
#calonMPP #calonPPIPT
#fikirkanfiqri #fikirkanfiqri

●○●○●○●
.
.
Lama dahh x main bowling nii sejak sibuk2 memanjang.. semangat bola pink tulah yg boleh dpt strike! Hohoho! Jom kita sihat bersama dgn join aktiviti sukan yg anda minati!
.
.
Ps: maafkan saya kpd semua pemain sukan bowling professional jikalau teknik balingan leretan bola bowling saya yg jelas kesilapannya disituu! Hahahhahaha
.
.
#fikirkanfiqri #Calon41
#calonMPP #calonPPIPT
#bowlingkangarperlis

β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Terima kasih kepada semua penyokong saya di Wang Ulu unimap!!
Sememangnya semangat korang mmg buat fiq salute sgt2, especially kepada semua junior fiqry yg sanggop turun tunggu turn dari awal smpi dahh nak habis tunggu utk support fiqri..Alhamdulillah sangat2!
.
.
Dengan berakhirnya ucapan manifesto saya di Wang ulu pada malam ini, maka tamatlah sudah sesi rapat umum saya selaku calon konstituensi PPIPT anda! Apa yg tinggal hanya lahh undi daripada Anda sahaja β™‘
.
.
#fikirkanfiqri #Calon41
#calonMPP #calonPPIPT
#fikirkanfiqri #fikirkanfiqri

Most Popular Instagram Hashtags