[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#calitcalitwangi

1157 posts

MOST RECENT

Wan Product
Wan Body Perfume
For Men & Women
100% pati
Tahan melebihi 8 jam
Senang di bawa kemana2
Harga yang sangat2 mampu milik

BND6
RM12ss

#LynePengedarSahWanProductBrunei
#CalitCalitWangi

Inspired perfume Lynick πŸ•ΊπŸ» (For Men) 🍁Desire Blue By Dunhill 🍁Armani Code By Giorgio Armani 🍁One Million By Paco Rabanne 🍁Boss No.6 By Hugo Boss 🍁Legend By Mont blanc 🍁Invictus By Paco Rabanne

Harga:
Perfume 30ml /RM 45

Utk Lebih cepat dan mudah
πŸ“²πŸ‘‡πŸ“²πŸ‘‡πŸ“²πŸ‘‡
--------------------------------------- http://www.wasap.my/0178229605
#perfumeviral #lynickperfume #calitcalitwangi

Memperkenal kan Solid Lynick perfume tak payah risau perfume tumpah kerana jenis cream sesuai utk kulit sensitif sng nak bawak ke mana2.. kerana kecik comey..wangian tahan lebih lama ...sapu shj di nadi dari jauh dah bau wangi sgt.. dgn 3 jenis wangian utk women dan 1 utk men
1.Yesterday (women)inspired La viva juicy
2. Today (women) inspired Gucci Flora
3. Tomorrow (women) vanilla
4.)Everyday (Men) Dunhill Blue
Utk Lebih cepat dan mudah
πŸ“²πŸ‘‡πŸ“²πŸ‘‡πŸ“²πŸ‘‡
--------------------------------------- http://www.wasap.my/0178229605
#perfumeviral #lynickperfume #calitcalitwangi
#fatzura #fattahamin #neelofa #redvelvetdrama #minyakwangi #shawlviral #bawalcantik #fazura #mirafilzah #zizan #kakiviral

Anda teringin sangat nak bergaya mewah,tapi bajet sangat2 tak mengizinkan,tak payah fikir lama sangat,apa kata anda cuba Wan Body Perfume,belum cuba belum tau
Wan body perfume mampu bertahan melebihi 8jam
Senang di bawa kemana2 & senang sangat digunakan
Bila rasa nak gunakan,calit-calit ja dah pon mewangi

WAN PRODUCT
Wan Body Perfume
For men & Women
BND6
RM12ss

#LynePengedarSahWanProductBrunei
#CalitCalitWangi

WAN PRODUCT
Wan Air Freshener
Cuti sekolah dah nak bermula,jangan lupa dapatkan 1 Wan Air Freshener
Untuk perjalanan yang jauh anda tak kan.terasa bosan,tak terasa destinasi pun dah sampai.... BND6
RM12ss

#LynePengedarSahWanProductBrunei
#CalitCalitWangi

WAN PRODUCT
Wan Air Freshener
BND6
RM12ss
#LynePengedarSahWanProductBrunei
#CalitCalitWangi

WAN PRODUCT
Perfume yang mampu milik & sangat mudah di bawa kmna2
Wan Body Perfume
For Men & Women
BND6
RM12ss

#LynePengedarSahWanProductBrunei
#CalitCalitWangi

Mengkome kalau nak terus kekal wangi sepanjang hari , wangian calit haruman kasturi asli la pilihan yang paling tepat #calitcalitwangi dari siang hari sampai ke malam .
.

Item : Calit Kasturi Asli
Brand : @cahayaasmawi
.

Price : RM 35
.

HOW TO PURCHASE ?
.

Walk in πŸ›
No 31-G , Jalan Meru Bestari B9 ,
Bandar Meru Raya , 30020 Ipoh ,
Perak Darul Ridzuan
.

Online purchase πŸ“ͺ
Whatsapp πŸ“²+ 019.3131.730
Visit Catalogue πŸ““ @gondola31.catalogue
.

#Gondola31
#Gondola31kajang
#vendorbutikipoh
#visitperak2017
#exclusivelyunderoneroof

Wan product
Wan Body Perfume
For Men & Women
BND6
RM12ss

#LynePengedarSahWanProductBrunei
#CalitCalitWangi

β€œWangi tahan lama. Kena air pun xhilang lagi πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»β€
.
.
Nak try gak? Meh whatsapp kak niey 014-5093220 atau klik je link dekat bawah πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
πŸ“² www.wasap.my/60145093220/promowangi
πŸ“² www.wasap.my/60145093220/promowangi
πŸ“² www.wasap.my/60145093220/promowangi
.
#sekalicalitwangi
#calitcalitwangi
#wangiworldkualalumpur
.
.

β€œWangi sis...😍😍😍. Melekat bau.. heee. Harum tak terkata πŸ˜πŸ˜β€
.
Nak try gak? Meh whatsapp kak niey 014-5093220 atau klik je link dekat bawah πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
πŸ“² www.wasap.my/60145093220/promowangi
πŸ“² www.wasap.my/60145093220/promowangi
πŸ“² www.wasap.my/60145093220/promowangi
.
#sekalicalitwangi
#calitcalitwangi
#wangiworldkualalumpur
.
.

WAN PRODUCT
Wan Air Freshener
Air Freshener yang tengah terlajak laris masa ni
Didatangkan 15 jenis haruman yang pasti buat anda sangat2 teruja,
Bila terhidu memang rasa nak makan ja...hihi... BnND6
RM12ss

#LynePengedarSahWanProductBrunei
#CalitCalitWangi

Wan Body Perfume
Perfume yang senang sangat nak di bawa kemana2
Harga yang sangat2 mampu milik
Mampu bertahan melebihi 8 jam

BND6
RM12ss

#LynePengedarSahWanPeroductBrunei
#CalitCalitWangi

Hujung minggu ni mesti ramai yang keluar kenduri kan
.

Masa keluar tu jangan lupa apply Sunscreen dan solid perfume. Kulit terjaga dari sinaran UV bau pun harum je .
Wassap 013 250 5013 untuk info atau tekan link di bawah
.
.
https://shopee.com.my/zahraijaent/680273962
.
.
#solidperfume #perfume #inspiredperfume
#calitcalitwangi#secretleaf

KELEBIHAN WAN BODY PERFUME πŸ‘‰πŸ‘‰WANGIAN TAHAN LAMA MELEBIHI 8-12 JAM
πŸ‘‰πŸ‘‰PRODUK MESRA WUDUK DAN SOLAT
πŸ‘‰πŸ‘‰KECIL KECIL CILI PADI MUDAH DIBAWA KEMANA SAHAJA
πŸ‘‰πŸ‘‰TIADA CAMPURAN ALKOHOL DAN BAHAN KIMIA
πŸ‘‰πŸ‘‰100% PATI ASLI
πŸ‘‰πŸ‘‰MEMBUATKAN DIRI TERASA SEGAR DAN YAKIN

DAPATKAN WANGIAN HEBAT INI DENGAN HARGA RM 10 5ml

wassap akma 0165126934

#calitcalitwangi
#ajensahwanbodyperfume
#ajendiperlukan

Most Popular Instagram Hashtags