#caliphforbaby

2261 posts

TOP POSTS

ANAK ANDA (7 BULAN KEATAS ) MENGALAMI MASALAH BEGINI:
.
😭 KERAP SEMBELIT - NAK POO POO SAMPAI TERTONGGENG
.
😭 KURANG SELERA MAKAN - MAKANAN / SUSU KERAP TAK HABIS
.
😭 KERAP SAKIT DEMAM @ SELSEMA - ANTIBODI KURANG , CEPAT BERJANGKIT DEMAM.
.
=================
BERIKAN #CALIPHFORBABY - SUAP 2 x SEHARI
=================
.
CALIPHFORBABY
😍 Berdaftar dengan KKM
😍 Untuk bayi 7 bulan ke atas
😍 Dalam bentuk cecair
😍 Boleh campur dalam susu / bubur
😍 Perisa Berry - Sangat sedap , confirm anak suka
😍 Produk yang diyakini oleh ramai ibubapa
😍 Dengan tambahan Prebiotic - Untuk penghadaman yang lebih baik kepada bayi anda
.
==========
HARGA
==========
Sebotol cuma RM39.90 - tidak termasuk postage.
.
Dapatkan 2 botol pada harga promosi dan anda berpeluang memenangi hadiah:
🚗 1x Buah Proton IRIZ bernilai RM41,000
✈ 2x Keping Tiket menunaikan umrah ( terhad untuk 10 orang ) bernilai RM10,000
.
==========
BAGAIMANA NAK BELI
==========
www.wasap.my/60129670810
.
#agenCaliph
#caliphshahalam
#MamaNakCaliph
#CaliphKidsSupplement

rutin adek sebelum tido... .
.
selamat malam semua.. ❤️ u.. .
.
#caliphforbaby
#caliphforkids

Give your kids the best "food journey" to increase their immune system and boost their energy plus upgrade their creativity.
.
Why confuse? Choose Caliph Kids Expert!
.
MAMA NAK CALIPH!
.
#CaliphKidsExpert #CaliphKidsSupplement #CaliphCereal #CaliphForBaby

Caliph Kids Expert stage 1 for Baby.
.
Dengan tambahan Prebiotik sebagai Bakteria baik yg membantu penghadaman bayi anda. .
Anda perlu tahu... Adakah bayi anda kerap sakit dan sembelit? .
.
Antara kelebihan Caliph for Baby adalah : .
.
1. Utk Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman & imunisasi badan bayi daripada serangan penyakit merbahaya
.
2. Mencegah Sembelit
.
3. Mencegah kerosakan gigi dan gusi kanak-kanak
.
3. Membantu tumbesaran kanak-kanak.
.
4. Menguatkan antibodi dan daya tahan.
.
Hanya RM39.90 sahaja!
.
Jangan lupa . Mama Nak Caliph!
.
Supplement for smart kids - Caliph Kids expert , food for the brain.
.
#caliphforbaby #caliphbangi #caliphbandarbarubangi #caliphputrajaya

Caliph For Baby
Packing Lama
.
Expired Date 12.12.2018
.
Clear Stock dari kedai (move out)
RM43 masuk pos ke SM sahaja
Free Gift
.
10 unit sahaja
.
Whatsapp 013 . 388 . 7411
.
#CaliphBorong #CaliphBaby #JusCaliph #CaliphForBaby #SayaJualCaliph

Perkara yang paling merisaukan ibu bapa adalah apabila anak mereka tidak mahu makan nutrisi penting Seperti Buah dan Sayur. Anda Dah cuba hasilkan pelbagai resepi tetap ditolak.
Tetapi! Dengan Caliph Kids Supplement stage 2 yang telah terjual melebihi 1.5juta botol ini, kanak kanak pasti nak lagi kerana perisa yang sedap rasa yang lazat!
Anda kini tidak perlu risau akan pemakanan anak anda . Biarkan mereka membesar dan menikmati makanan mereka.
Ramai ibu bapa yang beritahu kepada kami. Anak anak yang terlebih excited mahu ambil Caliph setiap hari.
Anak anda begitu?
Why confuse? Choose Caliph!
Jangan lupa ! Mama nak Caliph!

sherry💖
0172562544

#caliphforbaby
#caliphkidssuppliment
#caliphtestimoni
#gslwaja
#GSLALLEGIANT

PENGENALAN CALIPH FOR BABY

Produk terbaru ini merupakan sejenis minuman tambahan yang diformulasi khas daripada ekstrak buah-buahan dan mempunyai kandungan istimewa daripada Prebiotic FOS untuk melancarkan sistem penghadaman serta imunisasi badan bayi yang berumur 7 bulan dan ke atas.
Antara kelebihan Caliph for Baby adalah:-
Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman dan imunisasi badan bayi daripada serangan penyakit merbahaya Mencegah Sembelit Mencegah kerosakan gigi dan gusi kanak-kanak Membantu tumbesaran kanak-kanak Menguatkan antibodi dan pertahanan badan bayi

Cara minum ? Hanya 1 sudu kecil sebelah pagi dan 1 sudu kecil sebelum tidur atau nak masukkan dalam solid food mereka pun boleh. Pasal rasa tak perlu risau, baby anda pasti sukakan.
Whatsapp 0193261698
#caliphbaby
#caliphforbaby
#caliphstage1

Caliph For Baby Stage 1 mengandungi bahan bahan yang terbaik untuk tumbesaran, sistem penghadaman dan yang paling terbaik adalah kandungan PREBIOTIK untuk sistem imunisasi anak anda.
.
Sumber makanan prebiotik akan membantu perkembangkan bakteria yang baik untuk membantu meningkatkan jumlah bakteria baik dalam badan bayi kita.
.
Semakin banyak sumber prebiotik diambil, semakin banyak jumlah bakteria dan sistem pencernaan bayi akan bertambah baik. Jadi ia merupakan inisiatif pihak kami untuk memberikan yang terbaik untuk bayi anda seawal usia 7 bulan!
.
Dengan hanya RM39.00 kini korang mampu berikan si manja yang terbaik. Dapatkan hari ini, untuk Si Manja tersayang ok.

Exc pos
.
Whatsapp 0163840663

#caliphkidssupplement #Caliphforbaby #harshoppe

Special sempena bulan Ramadhan , dapatkan sampul duit raya dan kurma percuma dengan setiap pembelian Caliph for Kids atau Caliph for Baby
.
Cepat dapatkan segera, sementara stok masih ada
.
Dunia Anak Kecil
Bandar Baru Uda JB
.
#caliphsunnahsupplement
#caliphforkids
#caliphforbaby

MOST RECENT

Jom dapatkan Caliph Stage 2 sekarang.
.
.
Hanya RM70 anda boleh menikmati penghantaran percuma diseluruh Malaysia. .
.
Bukan tu je tau, kami bagi lagi satu Caliph Travel Pack 40ml kepada anda secara percuma sempena kelahiran baby RF.
.
.
Jom dapatkan sekarang sementara promosi masih dijalankan.
.
.
.
#mamanakcaliph #caliphkidsexpert #kidssupplement #mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidsexpert #caliphkidssupplement #foodsupplementforkids #supplementkanakkanak #supplementbaby #makanansunnah #makanansunnahkanakkanak
#sunnahsupplementforkids #kidssunnahsupplement #combopackcaliph #makananbayi #makanankanakkanak #mencintaimumrphotographer #despacito #like4like #Caliph

Assalamualaikum dan selamat pagi. .
.
Ada lagi tak yang belum mendapatkan Caliph Promosi Sempena Kelahiran Baby RF ni?.
.
.
Macam ramai lagi ja yang belum dapatkan pakej ni. Tapi tak apa, sebab pakej baby RF ni sehingga 10 Ogos tau. Jangan lambat ya.
.
.
WHATSAPP 0 1 7 5 6 2 1 9 0 2 untuk mendapatkan Caliph secara promosi sekarang,!!
.
.
Mama, nak Caliph
.
.
#mamanakcaliph #caliphkidsexpert #kidssupplement #mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidsexpert #caliphkidssupplement #foodsupplementforkids #supplementkanakkanak #supplementbaby #makanansunnah #makanansunnahkanakkanak
#sunnahsupplementforkids #kidssunnahsupplement #combopackcaliph #makananbayi #makanankanakkanak #megagegarvaganza #arluna #like4like #Caliph

CALIPH JUICE FOR BABY
HARGA : RM39.90 SM
OFFER❗❗
1 BOX➡RM39 EXC POS

MANFAAT CALIPH JUICE FOR BABY

Membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.
Mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul.
Membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan
makanan sunnah dalam kehidupan seharian.
Membantu memudahkan anak anak anda mengamalkan makanan Sunnah.
Mendapat khasiat untuk pertumbuhan dan perkembangan otak mereka.

KANDUNGAN JUS CALIPH
FOR BABY

Kurma.
Madu.
Kismis.
Delima.
Buah tin.
Biji aprikot.
Xanthan gum.
Sodium benzoate.
Potassium sorbate.
DHA Omega 3 & Omega 6.
Sweetener.
Flavour mix berry.

CARA PENGAMBILAN JUS CALIPH
FOR BABY

1 sudu sebelum sarapan dan sebelum tidur.
Digalakkan untuk di campur susu atau makanan bayi.

WhatsApp:+6019-9924774 syasya😊

#caliph #caliphjuice #caliphjuicebaby #caliphjuiceforbaby #caliphforbaby #caliphjuicemurah #caliphkuantan #caliphjuicekuantan #borongcaliphjuice #juscaliphforbaby #juscaliphforbabykuantan

.
.
Rm65sm /Rm70ss
.
🍄🍀MAMOM MILK BOOSTER🍀🍄
.
" Dulu resah susu kering tak cukup untuk baby, Lepas consume MaMom Milkbooster susu bertambah..Risau pulak takut freezer tak muat nak simpan stok susu".
.
❤❤ Berkesan Menggalakkan Penghasilan Susu Ibu ❤❤
.
MaMom Herbaworks® Milkbooster Chewable Tablet

1000mg x 60 chewable tablets ============================
✔ Menggalakkan pengeluaran susu ibu (Melimpah-limpah)
✔ Mengandungi makanan sunnah
✔ Halal dan berkesan
✔ Lulus KKM
✔ Buatan Malaysia
✔ Beratus-ratus testimoni yg positif telah diterima !

7 Kelebihan Yang Membuatkan Pengguna-pengguna Kami Berpuas-hati Dengan Keberkesanan MaMom Milkbooster.
✔ Menggalakkan Pengeluaran Susu Ibu (Melimpah-limpah)
✔ Memekatkan & Menambahkan Khasiat Susu Badan
✔ Berkesan Seawal 2 Hari (Berdasarkan Majoriti Testimoni Pengguna)
✔ Mengandungi Makanan Sunnah Seperti Habbatussauda
✔ Mudah, Tak Payah Bancuh-bancuh hanya kunyah sahaja
✔ Harga Berpatutan, 60 Chewable Tablets Sekotak Untuk Penggunaan Selama 1-2 Bulan
✔ Berperisa Vanilla. Sedap !
.
Whtsapp now
.
#mamommilkbooster #mamom #mamommilkboostermurah #mamommilkboosteroriginal #mamommilkboosterborong #minyakasmamujarab #minyakherbaasmamujarab #tropikababyherbalcream #caliphkidssunnahsupplement #caliphforbaby #caliphforkids #beaumama #setberpantang #ibumengandung #ibumenyusu #expobaby #babysihat #babybambam #vitamilkdianz #vitamincpahangpharma #susumaaez #banyakkansusu #susuibu #anakmama #bfmom

🌹🌹Assalammualaikum🌹🌹 Caliph for baby ready stock!!! Dengan tambahan Prebiotik untuk kesihatan usus dan perkembangan imun anak anda.. Kekal sihat dan cergas dengan Caliph Kids Expert.

Mama nak Caliph!

WhatsApp 0194422471
Www.wasap.my/60194422471/caliph

#caliph
#caliphbaby
#caliphforbaby
#codkulim
#caliphstage1
#mamanakcaliph
#caliphkidsexpert
#caliphbaby

Hai kawan-kawan. Dah tahu kan kami ada promosi sempena kelahiran baby RF?. .
.
Jadi tunggu apa lagi?? Jom dapatkan sekarang sebelum 10 Ogos. . .
Mengikut terma dan syarat. .
.
Hubungi talian 0 1 7 5 6 2 1 9 0 2 untuk mendapatkan promosi sempena kelahiran Baby RF.
.
.
Mama, nak Caliph!
.
.
.
.
.
#caliphkidsexpert #kidssupplement #mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidsexpert #caliphkidssupplement #foodsupplementforkids #supplementkanakkanak #supplementbaby #makanansunnah #makanansunnahkanakkanak
#sunnahsupplementforkids #kidssunnahsupplement #combopackcaliph #makananbayi #makanankanakkanak #supplement #mencintaimumrphotographer #like4like #Caliph

Kanak-kanak yang riang datang daripada tubuh badan yang sihat. .
.
Jangan biarkan anak-anak anda murung seharian. Berikan mereka Caliph Kids Expert untuk merangsang perkembangan Harian mereka. .
.
Hubungi kami di 0175621902 untuk mendapatkan Caliph Kids Expert sekarang. .
.
Kami ada promosi sehingga 10 ogos tau. Jangan terlepas ye !!. .
.
Mama, nak Caliph !!
.
.
mamanakcaliph
.
.
.
.
.
#caliphkidsexpert #kidssupplement #mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidsexpert #caliphkidssupplement #foodsupplementforkids #supplementkanakkanak #supplementbaby #makanansunnah #makanansunnahkanakkanak
#sunnahsupplementforkids #kidssunnahsupplement #combopackcaliph #makananbayi #makanankanakkanak #megagegarvaganza #arluna #like4like #Caliph

Hai kawan-kawan. :)
Sempena kelahiran baby RF, HQ Caliph Kids Expert akan mengadakan promosi Caliph kepada kawan-kawan semua.
.
Promosi bermula dari 10 Julai 2017 hingga 10 Ogos 2017. .
Jadi jangan lepaskan peluang keemasan anda untuk mendapatkan Caliph Kids Expert secara promosi sekarang.
.
🌺Mengikut Terma dan syarat.
.
Boleh terus hubungi nombor di bawah

WHATSAPP 0175621902
.
Jangan lupa. Mama, Nak Caliph !!!
.
.
#mamanakcaliph #caliphkidsexpert #kidssupplement #mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidsexpert #caliphkidssupplement #foodsupplementforkids #supplementkanakkanak #supplementbaby #makanansunnah #makanansunnahkanakkanak
#sunnahsupplementforkids #kidssunnahsupplement #combopackcaliph #makananbayi #makanankanakkanak #megagegarvaganza #arluna #like4like #Caliph

CALIPH FOR BABY.. Sejenis minuman tambahan yang diformulasi khas daripada ekstrak buah-buahan dan mempunyai kandungan istimewa daripada Prebiotic FOS untuk melancarkan sistem penghadaman serta imunisasi badan bayi yang berumur 7 bulan dan ke atas.
Antara Kandungan Caliph For Baby
✔Buah Delima
✔Buah Tin
✔FOS (Fructooligosaccharide)
✔Kismis
✔Apricot Seed
✔Flavor Mix Berry

Kelebihan Caliph for Baby adalah:- .
.
✔Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman dan imunisasi badan bayi daripada serangan penyakit merbahaya ✔Mencegah Sembelit ✔Mencegah kerosakan gigi dan gusi kanak-kanak ✔Membantu tumbesaran kanak-kanak ✔Menguatkan antibodi dan pertahanan badan bayi
Cara makan*1 sudu sebelum sarapan,dan 1 sudu sebelum makan malam
#CALIPHFORBABY..#murah2..#beautyhealthcare...

#Repost @caliph.kids_supplement (@get_repost)
・・・
・・・
JUS CALIPH KIDS EXPERT
.
"MEMBANTU UNTUK PERKEMBANGAN KANAK-KANAK"
.
Kandungan / Ingredients
Kurma / Dates
Kismis / Raisins
Buah Tin / Figs
Aprikot / Apricots
Madu / Honey
Delima / Pomegranate
DHA Omega 3 & Omega 6
Perisa Buahan Campuran / Mix Berry Flavour
.
WHATSAPP 0175621902
.
#mamanakcaliph #caliphkidsexpert #kidssupplement #mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidsexpert #caliphkidssupplement #foodsupplementforkids #supplementkanakkanak #supplementbaby #makanansunnah #makanansunnahkanakkanak
#sunnahsupplementforkids #kidssunnahsupplement #combopackcaliph #makananbayi #makanankanakkanak #megagegarvaganza #arluna #like4like #Caliph

Makanan Tambahan Yang Berkhasiat dan Terbukti Berkesan!
Sesuai untuk bayi berumur dari 7 bulan :) Sangat sedap rasanya, anak anda pasti sukakannya!
Sebab kandungan Jus Caliph adalah daripada buah-buahan dari gred terbaik dan terpilih.

Dan mengandungi EXTRA PREBIOTIK yang sangat bagus untuk sistem penghadaman anak2 kita.

Kenapa kami berbeza? Kami mempunyai ribuan testimoni yang POSITIF! :) *****************************************
Promosi untuk Caliph for Baby! 😉
1 botol RM39.90 sahaja!! Whatsapp : 013 - 388 7411

#caliphjohorbahru #caliphjohor #caliphsupplement #caliphjdt #juscaliph #caliphkulai #caliphsenai #caliphskudai #sayajualcaliph #caliphoriginal #caliphforkids #caliphforbaby #mamanakcaliph

"Journey With Caliph"
.
Kumpul dan Tebus dengan pembelian 2 Pack Caliph Combo Pack for Baby.
.
.
#caliphcombopack
#caliphforbaby
#caliphbangi #caliphbandarbarubangi #caliphbalakong #caliphputrajaya

🍃 JUS CALIPH for BABY 🍃
🍁Please SCREENSHOT for order.
🍁klik link untuk whatsapp admin http://Www.wasap.my/60196786731
🍁Waktu operasi 10am - 9.30pm

FUNGSI dan KELEBIHAN JUS CALIPH FOR BABY

Membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.

Mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul.

Membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan
makanan sunnah dalam kehidupan seharian.

Membantu memudahkan anak anak anda mengamalkan makanan Sunnah.

Mendapat khasiat untuk pertumbuhan dan perkembangan otak mereka.

CARA MAKAN
1 sudu 2.5ml SEBELUM sarapan
1 sudu 2.5ml SEBELUM tidur
Boleh dicampurkan ke dalam susu dan bubur.

Digalakkan pada bayi yg berumur 7 bulan dan keatas.

#caliphjuice #juscaliph #supplementcaliph #caliphforbaby #caliphbaby #minumantambahan #minumanminda #juscaliphbabymurah #juscaliphbabyborong #caliphjuiceforbaby #produkkesihatan #minumankesihatan #kosmetikmurah #sayajual #jualmurah #kosmetikmalaysia #skincaremalaysia #belionlinemalaysia #visitmyigmalaysia #onlineorder #onlineshopping #nisaherbs2 #nisaherbs2official #nisaherbs #oneplazakualaselangor #kualaselangor #selangor

Most Popular Instagram Hashtags