[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#caliphforbaby

2201 posts

TOP POSTS

Give your kids the best "food journey" to increase their immune system and boost their energy plus upgrade their creativity.
.
Why confuse? Choose Caliph Kids Expert!
.
MAMA NAK CALIPH!
.
#CaliphKidsExpert #CaliphKidsSupplement #CaliphCereal #CaliphForBaby

ANAK ANDA (7 BULAN KEATAS ) MENGALAMI MASALAH BEGINI:
.
😭 KERAP SEMBELIT - NAK POO POO SAMPAI TERTONGGENG
.
😭 KURANG SELERA MAKAN - MAKANAN / SUSU KERAP TAK HABIS
.
😭 KERAP SAKIT DEMAM @ SELSEMA - ANTIBODI KURANG , CEPAT BERJANGKIT DEMAM.
.
=================
BERIKAN #CALIPHFORBABY - SUAP 2 x SEHARI
=================
.
CALIPHFORBABY
😍 Berdaftar dengan KKM
😍 Untuk bayi 7 bulan ke atas
😍 Dalam bentuk cecair
😍 Boleh campur dalam susu / bubur
😍 Perisa Berry - Sangat sedap , confirm anak suka
😍 Produk yang diyakini oleh ramai ibubapa
😍 Dengan tambahan Prebiotic - Untuk penghadaman yang lebih baik kepada bayi anda
.
==========
HARGA
==========
Sebotol cuma RM39.90 - tidak termasuk postage.
.
Dapatkan 2 botol pada harga promosi dan anda berpeluang memenangi hadiah:
🚗 1x Buah Proton IRIZ bernilai RM41,000
✈ 2x Keping Tiket menunaikan umrah ( terhad untuk 10 orang ) bernilai RM10,000
.
==========
BAGAIMANA NAK BELI
==========
www.wasap.my/60129670810
.
#agenCaliph
#caliphshahalam
#MamaNakCaliph
#CaliphKidsSupplement

rutin adek sebelum tido... .
.
selamat malam semua.. ❤️ u.. .
.
#caliphforbaby
#caliphforkids

Caliph stage 2 for kids

Dalam proses tumbesaran kanak kanak, minda dan kesihatan merupakan salah satu perkembangan penting untuk membantu mereka membesar dan memahami persekitaran.

Anak anak yang tidak cukup nutrisi akan cepat letih, meragam, sakit dan selalu tidak mahu makan. Bekalkan mereka khasiat yg baik agar mereka terus membesar dengan sihat dan cerdas.

Pilih Caliph untuk anak anda hari ini. Stay support!

Mama,nak Caliph!

#CaliphKidsExpert
#CaliphKidsSupplement
#Caliphforbaby
#Caliphforkids

"ANAK DAH JARANG DEMAM"

Ini adalah antara feedback paling banyak yang diterima dari pengguna Caliph.
Ibu mana yang tak susah hati bila simanja yang belum pun berusia 1 tahun sering demam, batuk dan selsema.
.
.
Kebanyakkan Ibu pun memang sedia maklum, sedikit sebanyak ia turut akan menjejaskan perkembangan si manja.
.
.
Namun, ibu-ibu kini boleh menarik nafas lega dengan adanya Caliph for Baby.
Ia adalah supplement yang dihasilkan khas buat si manja yang berusia 7bulan - 12bulan.
.
.
Selain daripada makanan-makanan sunnah yang kita memang tahu banyak kelebihannya, Caliph for Baby ini turut mengandungi tambahan prebiotik FOS yang merupakan nutrien untuk bakteria baik yang mana akan meningkatkan imun si manja...
.
.
Berikan yang terbaik untuk si manja anda!!
Jangan tunggu lagi...
Mereka mengharapkan anda..
PM saya.
Atau direct watsap di no 019-3544293.

#caliph #caliphforbaby #makanansunnah #baby #suplemenbayi #anakdemam #kurangkandemam #bayiselsema

Caliph Kids Expert stage 1 for Baby.
.
Dengan tambahan Prebiotik sebagai Bakteria baik yg membantu penghadaman bayi anda. .
Anda perlu tahu... Adakah bayi anda kerap sakit dan sembelit? .
.
Antara kelebihan Caliph for Baby adalah : .
.
1. Utk Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman & imunisasi badan bayi daripada serangan penyakit merbahaya
.
2. Mencegah Sembelit
.
3. Mencegah kerosakan gigi dan gusi kanak-kanak
.
3. Membantu tumbesaran kanak-kanak.
.
4. Menguatkan antibodi dan daya tahan.
.
Hanya RM39.90 sahaja!
.
Jangan lupa . Mama Nak Caliph!
.
Supplement for smart kids - Caliph Kids expert , food for the brain.
.
#caliphforbaby #caliphbangi #caliphbandarbarubangi #caliphputrajaya

assalammualaikum

Koko minda plus. minuman pra campuran. kenapa wajib cuba.. sebab. koko minda plus mengandungi campuran koko yg bermutu tinggi dan ekstrak herba iaitu pegaga. gingko biloba. kismis. madu. kurma. buah tin.
koko minda plus mengandungi dua perisa.. iaitu coklar strawberi.. sangat enak. sesuai di minum seisi keluarga.
pada adik2 yg rasa nk pandai.. koko minda plus alternatif terbaik.. pm/whatsap

0147131742

#caliph
#caliphforbaby
#quputehiqgeniuskids
#quputehwhiteningchamp

Sebelum breakfast sesudu Caliph dulu 😄 yumm yumm
#CaliphMelaka #CaliphForBaby #CaliphforKids

MOST RECENT

Alhamdulillah stok Caliph Sunnah Supplement for Kids & Baby dah masuk.
Stok Caliph Kids Travel Pack (40ml) pun dah masuk juga. Nak COD & pos pun boleh 😊

Mama Nak Caliph!
#CaliphKidsSupplement
#Caliphforkids
#caliphforbaby
#caliph
#Caliphagenshahalam
#Caliphagensetialam
#caliphmurahoriginal

Masalah Yang Selalu Kanak2 Hadapi

1. Sembelit
2. Kurang Aktif
3. Kurang Selera Makan
4. Selalu Demam

Cubalah CALIPH FOR BABY

Prebiotik FOS (Fructooligosaccharides) berasal dari sayur-sayuran dan buah-buahan.

Ianya berfungsi sebagai makanan kepada bakteria baik dan membantu perkembangan bakteria baik di dalam saluran pencernaan.

#CaliphForBaby
RM39.90 / RM75
Tidak termasuk pos / COD dengan cas

www.wasap.my/60133887411

#CaliphJohorBahru
#CaliphForBaby
#caliphterbaik

MAMOM MILK BOOSTER
RM65 SM / RM70 SS
FREE POSTAGE
.
ORDER: WHATSAPP 016 637 6962
BORONG DI ALU-ALUKAN
100% ORIGINAL
READY STOCK! FAST DELIVERY!
.
POSTAGE SETIAP HARI KECUALI CUTI. BAYARAN SEBELUM 3.00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA.
.
" Dulu resah susu kering tak cukup untuk baby, Lepas consume MaMom Milkbooster susu bertambah..Risau pulak takut freezer tak muat nak simpan stok susu".
.
❤❤ Berkesan Menggalakkan Penghasilan Susu Ibu ❤❤
.
MaMom Herbaworks® Milkbooster Chewable Tablet

1000mg x 60 chewable tablets ============================
✔ Menggalakkan pengeluaran susu ibu (Melimpah-limpah)
✔ Mengandungi makanan sunnah
✔ Halal dan berkesan
✔ Lulus KKM
✔ Buatan Malaysia
✔ Beratus-ratus testimoni yg positif telah diterima !

7 Kelebihan Yang Membuatkan Pengguna-pengguna Kami Berpuas-hati Dengan Keberkesanan MaMom Milkbooster.
✔ Menggalakkan Pengeluaran Susu Ibu (Melimpah-limpah)
✔ Memekatkan & Menambahkan Khasiat Susu Badan
✔ Berkesan Seawal 2 Hari (Berdasarkan Majoriti Testimoni Pengguna)
✔ Mengandungi Makanan Sunnah Seperti Habbatussauda
✔ Mudah, Tak Payah Bancuh-bancuh hanya kunyah sahaja
✔ Harga Berpatutan, 60 Chewable Tablets Sekotak Untuk Penggunaan Selama 1-2 Bulan
✔ Berperisa Vanilla. Sedap !

#mamommilkbooster #mamom #mamommilkboostermurah #mamommilkboosteroriginal #mamommilkboosterborong #minyakasmamujarab #minyakherbaasmamujarab #tropikababyherbalcream #caliphkidssunnahsupplement #caliphforbaby #caliphforkids #beaumama #setberpantang #ibumengandung #ibumenyusu #expobaby #babysihat #babybambam #vitamilkdianz #susukambingkurmamadu #skkmplatinum #vitamincdianz #shhazbeautywhitening #vitamincpahangpharma #susumaaez #banyakkansusu #susuibu #babaycaliph #anakmama #bfmom

Caliph For Baby
Packing Lama
.
Expired Date 12.12.2018
.
Clear Stock dari kedai (move out)
RM43 masuk pos ke SM sahaja
Free Gift
.
10 unit sahaja
.
Whatsapp 013 . 388 . 7411
.
#CaliphBorong #CaliphBaby #JusCaliph #CaliphForBaby #SayaJualCaliph

Ibu2 & anak2 nak tau tak apa yang terkandung dalam #juscaliphforkids ni..?
.
Rajin2 baca kat bawah ni tau👌😉
.
BUAH TIN
Mengandungi Serat, Kalsium, Zat Besi, Vitamin B6 dan E, Pottasium.
.
MADU ASLI
Mengandungi Vitamin A, B-Kompleks, C, E dan K, Kalsium, Sulphur, Fosforus, Zat Besi, Karbon, Kalium, Klorin, Kuprum, Manganase, Silica, Riboflavin, Protein, Pottasium, 10Hda, Kromium.
.
KURMA
Kaya dengan Zat Besi, Kalsium, Fosforus, Sodium, Potasium,
Vitamin A dan C serta Niasin.
.
KISMIS
Mengandungi Magnesium, Zat Besi, Kalsium, Fosforus, Kalium, Vitamin C, B6, K, Folat dan Riboflavin
.
OMEGA 3 & 6
Membantu meningkatkan kesihatan otak dan meningkatkan daya ingatan.
.
DELIMA
Mengandungi Pottasium yang sangat tinggi, Fosfor, Kalsium, Zat Besi, Sodium, Vitamin A, B1, B2, B3 dan C.
.
APRIKOT
Mengandungi Zat Besi, Pottasium, Beta Karotena, Vitamin B17 dan sangat tinggi kandungan seratnya.
.
.
Apa lagi, cepat2 whatsapp untuk order anda punye sekarang!💃🏃
.
WHATSAPP 0 1 7 5 6 2 1 9 0 2
WHATSAPP 0 1 7 5 6 2 1 9 0 2
WHATSAPP 0 1 7 5 6 2 1 9 0 2
.
.
.
.
.
.
#mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidsexpert #caliphkidssupplement #foodsupplementforkids #supplementkanakkanak #supplementbaby #makanansunnah #makanansunnahkanakkanak
#sunnahsupplementforkids #kidssunnahsupplement #myson #mykids #combopackcaliph #makananbayi #makanankanakkanak #kidsfood #supplement #megagegarvaganza #mydaughter #like4like #caliph

Makanan Tambahan Berkhasiat Untuk Kanak-kanak.

Jus Caliph Murah Sunnah merupakan suplement untuk kanak-kanak yang berasaskan makanan Sunnah dan dihasilkan dalam bentuk cecair yang memudahkan pengambilan. Rasa Mix Berry yang masam-masam manis yang sedap pasti akan menjadi kegemaran si cilik anda.

Diformulasikan khusus untuk perkembangan minda di samping memelihara kesihatan dalaman dan luaran anak anda.

Dengan campuran bahan2 terbaik yang diproses dengan teliti di kilang, Caliph -Sunnah Supplement For Kids akan membantu anak2 anda menjadi genius,aktif,bijak dan sihat. InshaAllah.
.
Berminat nak order? WHATSAPP 0 1 7 5 6 2 1 9 0 2. Cepat tauu!! 👌😉
.
.
.
.
.
#mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidsexpert #caliphkidssupplement #foodsupplementforkids #supplementkanakkanak #supplementbaby #makanansunnah #makanansunnahkanakkanak
#sunnahsupplementforkids #kidssunnahsupplement #myson #mykids #combopackcaliph #makananbayi #makanankanakkanak #kidsfood #supplement #megagegarvaganza #mydaughter #like4like #caliph

*CALIPH FOR BABY*

Harga promosi:
1×RM37
5×RM35
10×RM34

Harga biasa: RM39

Exc postage
Postage RM7 SM RM11 SS

Produk terbaru ini merupakan sejenis minuman tambahan yang diformulasi khas daripada ekstrak buah-buahan dan mempunyai kandungan istimewa daripada Prebiotic FOS untuk melancarkan sistem penghadaman serta imunisasi badan bayi yang berumur 7 bulan dan ke atas.

Antara kelebihan Caliph for Baby adalah:-
🔹Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman dan imunisasi badan bayi daripada serangan penyakit merbahaya 🔹Mencegah Sembelit 🔹Mencegah kerosakan gigi dan gusi kanak-kanak 🔹Membantu tumbesaran kanak-kanak 🔹Menguatkan antibodi dan pertahanan badan bayi
PM WS 0145195668 🌸

#caliph #caliphforbaby #original #caliphforbabymurah #rayasale #jualmurah

Kebaikan Caliph For Baby
.
Khas untuk bayi seawal 7 bulan dan ke atas
.
RM39.90 + Pos + Free Gift
.
Pek Kombo Caliph Baby
RM75 + Pos + Free Gift
.
Whatsapp 013 . 388 . 7411
.
#CaliphKidsExpert #CaliphKidsSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphJohorBahru #CaliphJB #CaliphSupplementJB #CaliphSG #SayaJualCaliph #CaliphForBaby

・・・
JUS CALIPH KIDS EXPERT
.
"MEMBANTU UNTUK PERKEMBANGAN KANAK-KANAK"
.
Kandungan / Ingredients
Kurma / Dates
Kismis / Raisins
Buah Tin / Figs
Aprikot / Apricots
Madu / Honey
Delima / Pomegranate
DHA Omega 3 & Omega 6
Perisa Buahan Campuran / Mix Berry Flavour
.
WHATSAPP 0175621902
.
#mamanakcaliph #caliphkidsexpert #kidssupplement #mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidsexpert #caliphkidssupplement #foodsupplementforkids #supplementkanakkanak #supplementbaby #makanansunnah #makanansunnahkanakkanak
#sunnahsupplementforkids #kidssunnahsupplement #combopackcaliph #makananbayi #makanankanakkanak #megagegarvaganza #arluna #like4like #Caliph

CALIPH JUICE FOR BABY
HARGA : RM39.90 SM
OFFER❗❗
1 BOX➡RM39 EXC POS

MANFAAT CALIPH JUICE FOR BABY

Membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.
Mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul.
Membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan
makanan sunnah dalam kehidupan seharian.
Membantu memudahkan anak anak anda mengamalkan makanan Sunnah.
Mendapat khasiat untuk pertumbuhan dan perkembangan otak mereka.

KANDUNGAN JUS CALIPH
FOR BABY

Kurma.
Madu.
Kismis.
Delima.
Buah tin.
Biji aprikot.
Xanthan gum.
Sodium benzoate.
Potassium sorbate.
DHA Omega 3 & Omega 6.
Sweetener.
Flavour mix berry.

CARA PENGAMBILAN JUS CALIPH
FOR BABY

1 sudu sebelum sarapan dan sebelum tidur.
Digalakkan untuk di campur susu atau makanan bayi.

WhatsApp:+6019-9924774 syasya😊

#caliph #caliphjuice #caliphjuicebaby #caliphjuiceforbaby #caliphforbaby #caliphjuicemurah #caliphkuantan #caliphjuicekuantan #borongcaliphjuice #juscaliphforbaby #juscaliphforbabykuantan

CALIPH JUICE FOR BABY
HARGA : RM39.90 SM
OFFER‼️ OFFER‼️ OFFER‼️
1 BOX 👉 RM39 exc pos

MANFAAT CALIPH JUICE FOR BABY

Membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.
Mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul.
Membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan
makanan sunnah dalam kehidupan seharian.
Membantu memudahkan anak anak anda mengamalkan makanan Sunnah.
Mendapat khasiat untuk pertumbuhan dan perkembangan otak mereka.

KANDUNGAN JUS CALIPH
FOR BABY

Kurma.
Madu.
Kismis.
Delima.
Buah tin.
Biji aprikot.
Xanthan gum.
Sodium benzoate.
Potassium sorbate.
DHA Omega 3 & Omega 6.
Sweetener.
Flavour mix berry.

CARA PENGAMBILAN JUS CALIPH
FOR BABY

1 sudu sebelum sarapan dan sebelum tidur.
Digalakkan untuk di campur susu atau makanan bayi.

#caliph #caliphjuice #caliphjuicebaby #caliphjuiceforbaby #caliphforbaby #caliphjuicemurah #caliphkuantan #caliphjuicekuantan #borongcaliphjuice #juscaliphforbaby #juscaliphforbabykuantan
WHATSAPP +6014-5232010 zatie untuk order😊

Antara Kandungan yang terdapat dalam Caliph for Baby.
.
#caliphforbaby #caliphbangi #caliphbandarbarubangii

Special sempena bulan Ramadhan , dapatkan sampul duit raya dan kurma percuma dengan setiap pembelian Caliph for Kids atau Caliph for Baby
.
Cepat dapatkan segera, sementara stok masih ada
.
Dunia Anak Kecil
Bandar Baru Uda JB
.
#caliphsunnahsupplement
#caliphforkids
#caliphforbaby

Most Popular Instagram Hashtags