[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#caliphforbaby

2494 posts

TOP POSTS

Give your kids the best "food journey" to increase their immune system and boost their energy plus upgrade their creativity.
.
Why confuse? Choose Caliph Kids Expert!
.
MAMA NAK CALIPH!
.
#CaliphKidsExpert #CaliphKidsSupplement #CaliphCereal #CaliphForBaby

ANAK ANDA (7 BULAN KEATAS ) MENGALAMI MASALAH BEGINI:
.
😭 KERAP SEMBELIT - NAK POO POO SAMPAI TERTONGGENG
.
😭 KURANG SELERA MAKAN - MAKANAN / SUSU KERAP TAK HABIS
.
😭 KERAP SAKIT DEMAM @ SELSEMA - ANTIBODI KURANG , CEPAT BERJANGKIT DEMAM.
.
=================
BERIKAN #CALIPHFORBABY - SUAP 2 x SEHARI
=================
.
CALIPHFORBABY
😍 Berdaftar dengan KKM
😍 Untuk bayi 7 bulan ke atas
😍 Dalam bentuk cecair
😍 Boleh campur dalam susu / bubur
😍 Perisa Berry - Sangat sedap , confirm anak suka
😍 Produk yang diyakini oleh ramai ibubapa
😍 Dengan tambahan Prebiotic - Untuk penghadaman yang lebih baik kepada bayi anda
.
==========
HARGA
==========
Sebotol cuma RM39.90 - tidak termasuk postage.
.
Dapatkan 2 botol pada harga promosi dan anda berpeluang memenangi hadiah:
🚗 1x Buah Proton IRIZ bernilai RM41,000
✈ 2x Keping Tiket menunaikan umrah ( terhad untuk 10 orang ) bernilai RM10,000
.
==========
BAGAIMANA NAK BELI
==========
www.wasap.my/60129670810
.
#agenCaliph
#caliphshahalam
#MamaNakCaliph
#CaliphKidsSupplement

rutin adek sebelum tido... .
.
selamat malam semua.. ❤️ u.. .
.
#caliphforbaby
#caliphforkids

CALIPH FOR BABY

Sejenis minuman tambahan yang diformulasi khas daripada ekstrak buah-buahan dan mempunyai kandungan istimewa daripada Prebiotic FOS untuk melancarkan sistem penghadaman serta imunisasi badan bayi yang berumur 7 bulan dan ke atas.
Antara Kandungan Caliph For Baby
✔Buah Delima
✔Buah Tin
✔FOS (Fructooligosaccharide)
✔Kismis
✔Apricot Seed
✔Flavor Mix Berry

Kelebihan Caliph for Baby adalah:- .
.
✔Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman dan imunisasi badan bayi daripada serangan penyakit merbahaya ✔Mencegah Sembelit ✔Mencegah kerosakan gigi dan gusi kanak-kanak ✔Membantu tumbesaran kanak-kanak ✔Menguatkan antibodi dan pertahanan badan bayi

#caliphforbaby #caliphsunnahsupplement #caliph #caliphmurah #lelongmurah #offer #bazarpaknil #supplementkanakkanak #igshopmalaysia #visitmyig #visitig #bellezacollagen #bellezafoundation #honeybeevenom #beevenom #bonitaskin #foundationmurah #odffoundationbest #oxygendollfoundation #sofieyabeautyfoundation #honeybeevenom #nafuramagicskinprimer #mamadil #malaysiaonlineshop #vcarefoundationrm28 #vcareexclusive5in1murah #veviousprimer

🌺CALIPH FOR BABY🌺 ✔️Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman & iminusasi badan bayi
✔️Mencegah sembelit
✔️Mencegah kerosakan gigi kanak2
✔️Membantu tumbesaran kanak2
✔️Menguatkan antibody dan daya tahan

Cara pengambilan :

1sudu pagi sebelum sarapan
1sudu mlm sebelum tidur

Whatsapp 011-11334247

#caliphforbaby #caliph #baby #original #readystock

CALIPH FOR BABY
😍 Berdaftar dengan KKM
😍 Untuk bayi 7 bulan ke atas
😍 Dalam bentuk cecair
😍 Boleh campur dalam susu / bubur
😍 Perisa Berry - Sangat sedap , confirm anak suka.
😍 Produk yang diyakini oleh ramai ibubapa.
😍 Dengan tambahan Prebiotic - Untuk penghadaman yang lebih baik kepada bayi anda. ==========
HARGA
==========
Sebotol cuma RM39.90 - tidak termasuk postage.

#caliphforbaby #caliphkidsexpert #mamanakcaliph #caliphberanang

CALIPH FOR BABY
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM38 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KELEBIHAN DAN MANFAAT
💥Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman & iminusasi badan bayi
💥Mencegah sembelit .
💥Mencegah kerosakan gigi kanak2
💥Membantu tumbesaran kanak2
💥Menguatkan antibody dan daya tahan
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
➡️1sudu pagi sebelum sarapan
➡️1sudu mlm sebelum tidur .
🌹Utk baby berumur 7bulan keatas
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#caliphforbaby #caliphbaby #caliphbabymurah
#caliphbabyoriginal #caliphbabyborong
#caliphsunnahsupplement #caliphshahalam
#caliphkids #caliphkanakkanak #caliphkidsmurah #caliphkidsmalaysia
#caliphkidsupplement #caliphbaby #babycaliph
#caliphforbaby #caliphforbabymalaysia
#caliphcerealmurah #caliphbabysupplement
#caliphbabymalaysia #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Antara Kandungan yang terdapat dalam Caliph for Baby.
.
#caliphforbaby #caliphbangi #caliphbandarbarubangii

KHASIAT APRIKOT :
.
✔Agen antioksida
✔Mengawal selera makan
✔Meningkatkan metabolisme badan
✔Melembutkan & melembutkan kulit
✔Menjaga sistem imunisasi menjadi kuat
.
Caliph For Baby untuk bayi 7bulan ke atas.
.
Single Pack RM39.90 + Pos atau
Combo Pack RM75 + Pos
+ Free 1 Mini USB Fan
+ Free Mini Container
+ Free Caliph Balloon
+ Free Spoon
.
Whatsapp 013. 388. 7411
.
#CaliphForBaby #CaliphKidsSupplement #CaliphJohorBahru #CaliphJohor #CaliphJB

MOST RECENT

Si Manja anda kurang selera MAKAN?
.
Dengan adanya CALIPH stage 1, insyallah ianya dapat meningkatkan lagi selera makan anak-anak anda. .
.
Ini kerana, dalam setiap jus Caliph terdapat Kurma, Kismis dan Madu. 3 Bahan ini membantu untuk meningkatkan selera makan.
.
Bukan itu saja, ianya juga membantu mengekalkan nutrisi dalam tubuh anak anda. .
.
Jadi apa tunggu lagi???? Dapatkan CALIPH Stage 1 untuk anak-anak anda sekarang. .
.
WHATSAPP 0175621902
.
Jangan Lupa. Mama, Nak Caliph !
.
#mamanakcaliph #caliphkidsexpert #kidssupplement #mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidsexpert #caliphkidssupplement #foodsupplementforkids #supplementkanakkanak #supplementbaby #makanansunnah #makanansunnahkanakkanak
#sunnahsupplementforkids #kidssunnahsupplement #combopackcaliph #makananbayi #makanankanakkanak #dudapujaandara #titiancinta #like4like #Caliph #juscaliph #tipsfelinnanadea

Antara Kandungan yang terdapat dalam Caliph for Baby.
.
#caliphforbaby #caliphbangi #caliphbandarbarubangii

CALIPH FOR BABY

Sejenis minuman tambahan yang diformulasi khas daripada ekstrak buah-buahan dan mempunyai kandungan istimewa daripada Prebiotic FOS untuk melancarkan sistem penghadaman serta imunisasi badan bayi yang berumur 7 bulan dan ke atas.
Antara Kandungan Caliph For Baby
✔Buah Delima
✔Buah Tin
✔FOS (Fructooligosaccharide)
✔Kismis
✔Apricot Seed
✔Flavor Mix Berry

Kelebihan Caliph for Baby adalah:- .
.
✔Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman dan imunisasi badan bayi daripada serangan penyakit merbahaya ✔Mencegah Sembelit ✔Mencegah kerosakan gigi dan gusi kanak-kanak ✔Membantu tumbesaran kanak-kanak ✔Menguatkan antibodi dan pertahanan badan bayi

#caliphforbaby #caliphsunnahsupplement #caliph #caliphmurah #lelongmurah #offer #bazarpaknil #supplementkanakkanak #igshopmalaysia #visitmyig #visitig #bellezacollagen #bellezafoundation #honeybeevenom #beevenom #bonitaskin #foundationmurah #odffoundationbest #oxygendollfoundation #sofieyabeautyfoundation #honeybeevenom #nafuramagicskinprimer #mamadil #malaysiaonlineshop #vcarefoundationrm28 #vcareexclusive5in1murah #veviousprimer

Sah sehingga 30 Oktober 2017!
.
Beli Pek Kombo dan dapatkan Caliph Cereal secara PERCUMA!
.
Whatsapp 013 . 388 . 7411
.
#CaliphJohorBahru #CaliphKids #CaliphJohor #CaliphJB #CaliphKidsJohorBahru #SayaJualCaliph #CaliphForKids #CaliphforBaby #CaliphTerbaik #CaliphKidsExpert #mamanakcaliph

🌺CALIPH FOR BABY🌺 ✔️Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman & iminusasi badan bayi
✔️Mencegah sembelit
✔️Mencegah kerosakan gigi kanak2
✔️Membantu tumbesaran kanak2
✔️Menguatkan antibody dan daya tahan

Cara pengambilan :

1sudu pagi sebelum sarapan
1sudu mlm sebelum tidur

Whatsapp 011-11334247

#caliphforbaby #caliph #baby #original #readystock

RM 37 🎉
PROMOSI SEHINGGA 31 OCTOBER .
.
Caliph baby Jus .
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT

JUS CALIPH FOR BABY

Membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.

Mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul.

Membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan
makanan sunnah dalam kehidupan seharian.

Membantu memudahkan anak anak anda mengamalkan makanan Sunnah.

Mendapat khasiat untuk pertumbuhan dan perkembangan otak mereka.
.
.
Untuk Order DM / Whatsapp
0174141684
.
.
#caliph#caliphsunnahsupplement#caliphkidssunnahsupplementmurah #caliphbaby#caliphbabysupplement #caliphforbaby#caliphmalaysia #caliphmurahoriginal#caliphborong #caliphborongmurah

6 UNIT SAHAJA!
.
CALIPH FOR BABY
RM39.90 + Postage
.
DAPAT 3 FREE GIFT :
✔ Balloon Caliph
✔ Mini USB Fan
✔ Tumbler Caliph
.
Whatsapp 013 . 388 . 7411
.
#SayaJualCaliph #JusCaliph #caliphsupplement #CaliphBaby #CaliphForBaby #AnakSembelit #PromosiCaliph #CaliphKids #KidsSupplement #AnakSihat #KurangSeleraMakan #Baby7bulan

CALIPH FOR BABY 1 X RM36

Borong direct wa📲📲 0134567129

CALIPH FOR BABY
PROMOSI RM38

www.wasap.my/60107090939 ❣CALIPH FOR BABY (7 BLN KE ATAS)

Antara kelebihan caliph for baby
✔️Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman & iminusasi badan bayi
✔️Mencegah sembelit
✔️Mencegah kerosakan gigi kanak2
✔️Membantu tumbesaran kanak2
✔️Menguatkan antibody dan daya tahan

#caliphforbaby #caliphbaby #caliphsunnahsupplement #caliphoriginal

Si Manja anda kurang selera MAKAN?
.
Dengan adanya CALIPH stage 1, insyallah ianya dapat meningkatkan lagi selera makan anak-anak anda. .
.
Ini kerana, dalam setiap jus Caliph terdapat Kurma, Kismis dan Madu. 3 Bahan ini membantu untuk meningkatkan selera makan.
.
Bukan itu saja, ianya juga membantu mengekalkan nutrisi dalam tubuh anak anda. .
.
Jadi apa tunggu lagi???? Dapatkan CALIPH Stage 1 untuk anak-anak anda sekarang. .
.
WHATSAPP 0175621902
.
Jangan Lupa. Mama, Nak Caliph !
.
#mamanakcaliph #caliphkidsexpert #kidssupplement #mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidsexpert #caliphkidssupplement #foodsupplementforkids #supplementkanakkanak #supplementbaby #makanansunnah #makanansunnahkanakkanak
#sunnahsupplementforkids #kidssunnahsupplement #combopackcaliph #makananbayi #makanankanakkanak #dudapujaandara #titiancinta #like4like #Caliph #juscaliph #tipsfelinnanadea

Pek Kombo Caliph Baby
RM75
Anda akan dapat :
2 botol Caliph Baby 350ml
FREE 1 botol Caliph Kids 80ml
FREE 1 Caliph Cereal 500g
Penjimatan Hebat!

Dan borang peraduan sempena ulangtahun Caliph ke 2 yang mana anda berpeluang menang PROTON IRIZ @ Tiket Umrah 😍

Whatsapp 013 . 388 . 7411

COD area JB - Skudai - Pasir Gudang
Pos Satu Malaysia

#CaliphJohorBahru #CaliphJB #CaliphJohor #CaliphKids #CaliphForKids #CaliphBaby #CaliphforBaby #SayaJualCaliph

Ambillah Caliph untuk kekal Bertenaga. .
.
Sebelum anak-anak anda keluar bermain tu.. Bagi lah mereka minum Caliph,. Kenapa?? Haaaa sebab kanak-kanak perlu kan lebih tenaga berbanding kita. .
.
Kalau anda nak tahu, masa ni lah masa yang sesuai untuk anak anda minum jus berkhasiat ni. Sebab waktu ni adalah waktu kanak-kanak aktif. .
.
Mama, nak Caliph!
.
.
.
.
#mamanakcaliph #caliphkidsexpert #kidssupplement #mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidsexpert #caliphkidssupplement #foodsupplementforkids #supplementkanakkanak #supplementbaby #makanansunnah #makanansunnahkanakkanak
#sunnahsupplementforkids #kidssunnahsupplement #combopackcaliph #makananbayi #makanankanakkanak #dudapujaandara #titiancinta #like4like #Caliph #juscaliph #tipsfelinnanadea

Most Popular Instagram Hashtags