#caliphforbaby

2126 posts

TOP POSTS

Give your kids the best "food journey" to increase their immune system and boost their energy plus upgrade their creativity.
.
Why confuse? Choose Caliph Kids Expert!
.
MAMA NAK CALIPH!
.
#CaliphKidsExpert #CaliphKidsSupplement #CaliphCereal #CaliphForBaby

ANAK ANDA (7 BULAN KEATAS ) MENGALAMI MASALAH BEGINI:
.
😭 KERAP SEMBELIT - NAK POO POO SAMPAI TERTONGGENG
.
😭 KURANG SELERA MAKAN - MAKANAN / SUSU KERAP TAK HABIS
.
😭 KERAP SAKIT DEMAM @ SELSEMA - ANTIBODI KURANG , CEPAT BERJANGKIT DEMAM.
.
=================
BERIKAN #CALIPHFORBABY - SUAP 2 x SEHARI
=================
.
CALIPHFORBABY
😍 Berdaftar dengan KKM
😍 Untuk bayi 7 bulan ke atas
😍 Dalam bentuk cecair
😍 Boleh campur dalam susu / bubur
😍 Perisa Berry - Sangat sedap , confirm anak suka
😍 Produk yang diyakini oleh ramai ibubapa
😍 Dengan tambahan Prebiotic - Untuk penghadaman yang lebih baik kepada bayi anda
.
==========
HARGA
==========
Sebotol cuma RM39.90 - tidak termasuk postage.
.
Dapatkan 2 botol pada harga promosi dan anda berpeluang memenangi hadiah:
🚗 1x Buah Proton IRIZ bernilai RM41,000
✈ 2x Keping Tiket menunaikan umrah ( terhad untuk 10 orang ) bernilai RM10,000
.
==========
BAGAIMANA NAK BELI
==========
www.wasap.my/60129670810
.
#agenCaliph
#caliphshahalam
#MamaNakCaliph
#CaliphKidsSupplement

rutin adek sebelum tido... .
.
selamat malam semua.. ❤️ u.. .
.
#caliphforbaby
#caliphforkids

"ANAK DAH JARANG DEMAM"

Ini adalah antara feedback paling banyak yang diterima dari pengguna Caliph.
Ibu mana yang tak susah hati bila simanja yang belum pun berusia 1 tahun sering demam, batuk dan selsema.
.
.
Kebanyakkan Ibu pun memang sedia maklum, sedikit sebanyak ia turut akan menjejaskan perkembangan si manja.
.
.
Namun, ibu-ibu kini boleh menarik nafas lega dengan adanya Caliph for Baby.
Ia adalah supplement yang dihasilkan khas buat si manja yang berusia 7bulan - 12bulan.
.
.
Selain daripada makanan-makanan sunnah yang kita memang tahu banyak kelebihannya, Caliph for Baby ini turut mengandungi tambahan prebiotik FOS yang merupakan nutrien untuk bakteria baik yang mana akan meningkatkan imun si manja...
.
.
Berikan yang terbaik untuk si manja anda!!
Jangan tunggu lagi...
Mereka mengharapkan anda..
PM saya.
Atau direct watsap di no 019-3544293.

#caliph #caliphforbaby #makanansunnah #baby #suplemenbayi #anakdemam #kurangkandemam #bayiselsema

Caliph for baby
.
Wsp 0122226657 / direct walk in toko jamu Erza Beauty di tesco kajang
.
@erza_beauty_house
@erza_beauty_house
.
#caliphforbaby #tokojamumalaysia #produkdijaminhalal #peniagaonline #supportkami

Kat mana nk walk in untuk beli #CaliphForBaby area Pasir Gudang?

Orlin Blosssom
No 64 Jalan Serangkai 18
Taman Bukit Dahlia
81700 Pasir Gudang

Sederet KPJ Pasir Gudang
Sebelah Secret Recipe
Tutup setiap Isnin
11am - 9pm

#CaliphPasirGudang
#CaliphJohor
#caliphterbaik

Caliph For Baby - Stage 1
.
Caliph Baby ni sesuai utk 7bulan dan ke atas. Caliph Baby ni kami fokuskan untuk tingkatkan sistem imun dan bantu kuatkan sistem penghadaman.
.
#caliphforbaby #caliphkidsexpert #caliphbangi #caliphbandarbarubangi

CALIPH FOR BABY (350 ML)
.
RM40
.
#caliphforbabymalaysia #caliphforbaby

CALIPH FOR BABY (350ml)
1 PCS RM45
5 PCS KE ATAS @ RM42 each
.
(Y) PENGENALAN CALIPH FOR BABY: * Produk terbaru ini merupakan sejenis minuman tambahan yang diformulasi khas daripada ekstrak buah-buahan * Mempunyai kandungan istimewa daripada Prebiotic FOS untuk melancarkan sistem penghadaman serta imunisasi badan bayi. * Umur 7 bulan dan ke atas / sehingga 3 tahun boleh consume Caliph baby.
.
(y) KELEBIHAN CALIPH BABY: * Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman dan imunisasi badan bayi daripada serangan penyakit merbahaya * Mencegah Sembelit * Mencegah kerosakan gigi dan gusi kanak-kanak * Membantu tumbesaran kanak-kanak * Menguatkan antibodi dan pertahanan badan bayi .
(y) CARA MINUM: * Hanya 1 sudu kecil sebelah pagi * 1 sudu kecil sebelum tidur * Nak masukkan dalam solid food mereka pun boleh.
#caliphforbaby

MOST RECENT

Caliph for baby
.
Wsp 0122226657 / direct walk in toko jamu Erza Beauty di tesco kajang
.
@erza_beauty_house
@erza_beauty_house
.
#caliphforbaby #tokojamumalaysia #produkdijaminhalal #peniagaonline #supportkami

JUS CALIPH KIDS EXPERT
.
"MEMBANTU UNTUK PERKEMBANGAN KANAK-KANAK"
.
Cara Pengambilan / Direction
1-3 tahun
1/2 sudu kecil (2.5ml) sebelum sarapan
1/2 sudu kecil (2.5ml) sebelum tidur
.
4-6 tahun
1 sudu kecil (5ml) sebelum sarapan
1 sudu kecil (5ml) sebelum tidur
.
6 tahun keatas
1-2 sudu besar (10-20ml) sebelum sarapan
1-2 sudu besar (10-20ml) sebelum tidur .
.
.
#mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidsexpert #caliphkidssupplement #foodsupplementforkids #supplementkanakkanak #supplementbaby #makanansunnah #makanansunnahkanakkanak
#sunnahsupplementforkids #kidssunnahsupplement #combopackcaliph #makananbayi #makanankanakkanak #kidsfood #supplement #megagegarvaganza #arluna #like4like #caliph

JUS CALIPH KIDS EXPERT
.
"MEMBANTU UNTUK PERKEMBANGAN KANAK-KANAK"
.
Kandungan / Ingredients
Kurma / Dates
Kismis / Raisins
Buah Tin / Figs
Aprikot / Apricots
Madu / Honey
Delima / Pomegranate
DHA Omega 3 & Omega 6
Perisa Buahan Campuran / Mix Berry Flavour
.
WHATSAPP 0175621902
.
#mamanakcaliph #caliphkidsexpert #kidssupplement #mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidsexpert #caliphkidssupplement #foodsupplementforkids #supplementkanakkanak #supplementbaby #makanansunnah #makanansunnahkanakkanak
#sunnahsupplementforkids #kidssunnahsupplement #combopackcaliph #makananbayi #makanankanakkanak #megagegarvaganza #arluna #like4like #Caliph

JUS CALIPH KIDS EXPERT
.
"MEMBANTU UNTUK PERKEMBANGAN KANAK-KANAK"
.
Jus Caliph Kids Expert Menyokong perkembangan dan fungsi otak membekalkan nutrien penting untuk minda yang kurang di dalam diet kanak-kanak.
.
Jus Caliph Kids Expert mengandungi "GRED TERBAIK" PEMAKANAN. Diantara kanduangan hebat iaitu KURMA, KISMIS, MADU, DELIMA, BUAH TIN, APRIKOT, OMEGA 3 dan OMEGA 6.
.
KHASIAT : Merupakan makanan khasiat yang sangat sering diamalkan oleh semua peringkat umur termasuk kanak-kanak. Dengan perisa buah-buahan campuran yang lazat, anak-anak anda pasti senang untuk mengamalkan minuman khasiat ini yang akan membantu perkembangan mereka seperti menghafal serta kecergasan dan imunisasi. .
WHATSAPP 0175621902
.
#mamanakcaliph #caliphkidsexpert #kidssupplement #mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidsexpert #caliphkidssupplement #foodsupplementforkids #supplementkanakkanak #supplementbaby #makanansunnah #makanansunnahkanakkanak
#sunnahsupplementforkids #kidssunnahsupplement #combopackcaliph #makananbayi #makanankanakkanak #megagegarvaganza #arluna #like4like #caliph

Jus Caliph for Baby (Stage 1)
.
.
.
Cara Pengambilan / Direction:
1 sudu sebelum sarapan dan sebelum tidur /
1 spoon before breakfast and before sleep.
(Digalakkan untuk di campur susu atau makanan bayi /
You can minted with baby or solid food)
.
.
WHATSAPP 0175621902
.
#mamanakcaliph #caliphkidsexpert #kidssupplement #mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidsexpert #caliphkidssupplement #foodsupplementforkids #supplementkanakkanak #supplementbaby #makanansunnah #makanansunnahkanakkanak
#sunnahsupplementforkids #kidssunnahsupplement #combopackcaliph #makananbayi #makanankanakkanak #megagegarvaganza #arluna #like4like #caliph

Caliph for Baby
.
KINI DENGAN EKSTRA ++ PREBIOTIK
.
"MEMBANTU MENINGKATKAN IMUNISASI DAN PENGHADAMAN KANAK-KANAK"
.
Kandungan / Ingredients:
.
-Ro water
-Fructooligosaccharide / Fos
-Vitisa vinifera / Kismis
-Punica granatum / Delima
-Ficus carica / Buah tin
-Prunus armeniaca / Biji aprikot
-Xanthan gum
-Sodium benzoate
-Potassium sorbate
-Sweetener
-Flavour mix berry
.
.
#mamanakcaliph #caliphkidsexpert #kidssupplement #mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidsexpert #caliphkidssupplement #foodsupplementforkids #supplementkanakkanak #supplementbaby #makanansunnah #makanansunnahkanakkanak
#sunnahsupplementforkids #kidssunnahsupplement #combopackcaliph #makananbayi #makanankanakkanak #megagegarvaganza #arluna #like4like #caliph

Caliph for Baby
.
KINI DENGAN EKSTRA ++ PREBIOTIK
.
"MEMBANTU MENINGKATKAN IMUNISASI DAN PENGHADAMAN KANAK-KANAK"
.
Caliph For Baby mengandungi bahan bahan yang terbaik untuk tumbesaran, sistem penghadaman dan yang paling terbaik adalah kandungan PREBIOTIK untuk sistem imunisasi anak anda.
.
Sumber makanan prebiotik akan membantu perkembangkan bakteria yang baik untuk membantu meningkatkan jumlah bakteria baik dalam badan bayi kita.
.
Semakin banyak sumber prebiotik diambil, semakin banyak jumlah bakteria dan sistem pencernaan bayi akan bertambah baik.
.
Jadi ia merupakan inisiatif pihak kami untuk memberikan yang terbaik untuk bayi anda seawal usia 7 bulan.
.
#mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidsexpert #caliphkidssupplement #foodsupplementforkids #supplementkanakkanak #supplementbaby #makanansunnah #makanansunnahkanakkanak
#sunnahsupplementforkids #kidssunnahsupplement #combopackcaliph #makananbayi #makanankanakkanak #kidsfood #supplement #megagegarvaganza #arluna #like4like #caliph

🎀Caliph for Baby🎀
.
Antara kelebihan Caliph for Baby .
.
🌸 Menguatkan dan melancarkan sistem penghadaman & imunisasi badan bayi daripada serangan penyakit merbahaya
.
🌸 Mencegah Sembelit
.
🌸 Mencegah kerosakan gigi dan gusi kanak-kanak
.
🌸 Membantu tumbesaran kanak-kanak.
.
🌸 Menguatkan antibodi dan daya tahan.
.
#caliphforbaby #caliphbangi #caliphbandarbarubangi

Caliph For Baby
.
Khas untuk bayi 7bulan ke atas bagi membantu menguatkan sistem penghadaman & imunisasi badan.
.
Sesuai untuk mereka yang:
✔sembelit ✔kurang selera makan ✔selalu demam
.
RM39.90 sebotol
RM75.00 pek kombo ( 2 + 1 )
+ free gift
+ tidak termasuk pos / cod dgn cas
.
#CaliphKidsExpert #CaliphKidsSupplement #caliphsunnahsupplement #CaliphForBaby #CaliphJohorBahru #CaliphJB #CaliphJDT #caliphsupplementjohorbahru #sayajualcaliph

Most Popular Instagram Hashtags