#calacara

MOST RECENT

Soft Trench Coat

Size S

Normal price rm140
Raya sale rm125 including pos sm

New with tag
Dm me if interested

#coat #trenchcoat #bajuhitam #rizalman #zalia #minaz #lrc #leeyanarahman #bellaammara #calacara #calaqisya #caryazara #jovian

Omei sangat..amik mk men satu untuk suami tersayang, amik pencuci melacep satu utk diri sendiri supaya merelip cerah jeragat hilang..pastuuu skinvigorate satu ja sbb blh share dgn husband..sbb apa blh share?? Sebab beli 1 dapat 2 berus..kan dah jimat tu..ye dak??
.
.
SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH
.
🌹Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari
.
🌹Waterproof..so boleh guna ketika mandi..jangan bw masa mandi kolam udah ler
.
🌹Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita.
.
🌹Setiap helai bulu berus sehalus 80mikrometer..so dapat seludup masuk bersihkan liang pori yg sbesar 180mikrometer
.
🌹Cleanser atau pembersih muka korang boleh dijimatkan bila cuci dengan berus ni
.
🌹Ringan, kecil, mudah digenggam ketika penggunaan dan senang dibawa ke mana-mana
.
🌹Berputar selaju 400kali seminit. So dia akan buang sel kulit mati, kotoran, memberi urutan pd wajah
.
🌹Korang akan rs sperti berada di Spa..so jimat dah..spa kat rumah je
.
🌹Memudahkan krim dan serum wajah meresap ke dalam kulit dgn mudah..Klu tak, krim diserap sebanyak 40% shj jika tnpa penggunaan berus
.
🌹Berkualiti tinggi..dan harap maklum, tidak terlalu mahal dan bukan yang paling murah dipasaran
.
Haa ada 10 sebab kenapa korang kena pakai berus ni..jika berminat boleh dapatkan pertanyaan secara lebih lanjut dengan Eca di
019-3661572
.

Love,
Kekcha
Perunding Kecantikkan Marykay Malaysia
019-3661572
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah #marykayperak #promosimarykay #fashionvalet #calacara #elrahexclusive #fvootd #vivyyusof #bellaamara #tudungruffle #tudungpeople #mimpikita #marykaykepong #marykaysentul #marykayselayang #marykayGOMBAK #leeyanarahman #asyalliee

MAGNET MEKAP REMOVER
.
Kenapa magnet??? Sebaaaab klu pkai eyeshadow eyeliner dkt mata tu, xpayah tonyoh², amik tekap je mekap remover maryk ni dia terus sedut mekap korang
.
Oil Free Eye Makeup Remover
.
.
💋mudah menanggalkan semua jenis solekan mata termasuk mekap kalis air
💋melembabkan kulit mata
💋berfungsi merawat kulit dari kusam akibat pemakaian mekap terlalu lama
💋sesuai utk kulit sensitif
💋boleh digunakan utk mencuci lipstick bibir
.
.
Sangat penting dan wajib ada pada semua org...cleanser sebenarnya penggunaan dia hanya sehari 2 kali...selebihnya semua kita gunakan mekap remover....
.
.
Love,
❤❤ECA❤❤
019-3661572
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah #marykayperak #promosimarykay #fashionvalet #calacara #elrahexclusive #fvootd #vivyyusof #bellaamara #tudungruffle #tudungpeople #mimpikita #marykaykepong #marykaysentul #marykayselayang #marykayGOMBAK #leeyanarahman #asyalliee #codmarykay

Kakak nurse kita, kak hazwani...nak taw tak kak hazwani pakai marykay yang mana??
.
.
Haaa senang je klu nak taw..klu awak ada masalah breakout atau jerawat, tak lain tak bukan adalah pakai Set Botanical Effect ATAU pilihan kedua, Oil Free Hydrating Gel + Cleanser Botanical Effect
.
.
Kak hazwani kita ni pakai pilihan kedua iaitu ofhg dan cleanser be
.
.
Kenapa nak kena guna OFHG ni???
.
🍭Texture gel yang sangat ringan & cepat meresap
🍭Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
🍭Dpt mengawal pengeluaran minyak y berlebihan pd wajah 🍭blh dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
🍭Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk!
🍭Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
🍭Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone
.
.
☁Cleanse Botanical Effect ➡ gently removes makeup and impurities...tidak berbuih kerana tidak mengandungi bahan kimia .
.
.
019-3661572
019-3661572
.
❤❤ECA❤❤
independent beauty consultant mary kay
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykay #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah #marykayperak #promosimarykay #fashionvalet #calacara #elrahexclusive #fvootd #vivyyusof #bellaamara #tudungruffle #tudungpeople #mimpikita #marykaykepong #marykaysentul #marykayselayang #marykayGOMBAK #leeyanarahman #asyalliee

Terpukau tengok si syantik ni. Ingatkan tuan puteri dari kayangan bila pakai Fairy Dress ni. Tenkiu @yin_nisa sayang . Cantik sangat² bila beraya dengan dress comel ni. Sesuai ngan tuan badan yang memang dah sangat cantik pun 😍. Selamat berhari raya😘😘😘.
.
.
. ..
.
.
.
.
.

#dolltop #blouse #blousemurah #parioskirt #baju #bajumurah #palazo #bajuraya #peplum #tutorialhijab #shawlpublika #wudukfriendly #neelofa #fattzura #lofattah #skirt #bellaamara
#shawlpublika #calacara #lilypetuna #arco #bazarpaknil #bazaronline #sayajualmurah #raya2018 #bajuraya2018 #bajuraya

Nape omey angat awek kedah sorang ni 😍? Orang cun pakai apa pun cun. Tenkiu @adyla_jaafar yang comel sangat2 berhari raya dengan Sassy Peplum ni. Awat muka hampa macam faezahelai mix ngan bellealyahya. Segak sangat aih😍.
.
. ..
.
.
.
.
.

#dolltop #blouse #blousemurah #parioskirt #baju #bajumurah #palazo #bajuraya #peplum #tutorialhijab #shawlpublika #wudukfriendly #neelofa #fattzura #lofattah #skirt #bellaamara
#shawlpublika #calacara #lilypetuna #arco #bazarpaknil #bazaronline #sayajualmurah #raya2018 #bajuraya2018 #bajuraya

Regrann from @thekechaa.marykay - eca nak share sesuatu yg jarang eca kongsi dengan korang bahawa eca pakai microderm ni..
.
.
Nak haluskan kulit dan flawless?? Dan kalau awak nak hapuskan parut² jerawat yang berlubang tu pon boleh.. Guna Microdermabrasion Refine ni.. .
.
Eca pon guna sebab eca ada masalah kulit yang x sekata akibat parut jerawat dulu.. Alhamdulillah setiap minggu pakai 2 atau 3kali selama beberapa bulan ni, dah banyak improvement yang eca boleh dapat lihat dari kulit eca
.
.
MICRODERMABRASION REFINE
💃pengelupas fizikal yang mengurangkan tampilan garisan halus
💃menghaluskan tekstur kulit dengan lembut
💃ia menanggalkan sel kulit mati 💃Buang kotoran daripada pori-pori .
Love,
Kekcha
Perunding Kecantikkan Marykay Malaysia
019-3661572
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah #marykayperak #promosimarykay #fashionvalet #calacara #elrahexclusive #fvootd #vivyyusof #bellaamara #tudungruffle #tudungpeople #mimpikita #marykaykepong #marykaysentul #marykayselayang #marykayGOMBAK #leeyanarahman #asyalliee

TESTIMONI CLIENT KEKCHA😍😍😍 Regrann from @thekechaa.marykay - Tq awak for purchasing with us..kawan kita amik Semi Matte Lipstick code Rich Truffle
.
Memang best pon lipstick tu..xpercaya boleh tgk dkt #thekechaatestimoni atau #thekechaafeedback .
Atau korang boleh contact eca trus through whatsapp 019-3661572
.
Love,
Kekcha
Perunding Kecantikkan Marykay Malaysia
019-3661572
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah #fashionvalet #calacara #elrahexclusive #fvootd #vivyyusof #bellaamara #tudungruffle #tudungpeople #mimpikita #marykaykepong #marykaysentul #primavalet #marykayGOMBAK #leeyanarahman #asyalliee #mekapmarykay

THE BEST SPRAY EVER
.
.
Regrann from @thekechaa.marykay - spray dulu makeup spray ni lepas tu, pakai mekap and lastttttt skali spray lg sekali utk dapatkan THE BEST FINISHING look..nak tahu aa lg yang best tentang mekap spray ni?? Ok meh sini eca cerita...
.
.
*1. WATER BASED*
Water-based yang membuatkan teksturnya ringan. Tak membuatkan wajah rasa berat.
.
*2. SEPANTAS 10 MINIT*
Menyerap minyak, mengecilkan pori dan flawless sepantas 10 minit!
.
*3. WAJAH SMOOTH*
Wajah jadi smooth, senang nak make up secara sekata.
.
*4. MAKEUP MAINTAIN*
Membuatkan makeup tahan lama, berjam-jam nampak flawless dan fresh jer. .
*5. WAJAH MATTE*
Wajah jadi tak berminyak atau berpeluh, kelihatan matte.
.
*6. IMPROVE WAJAH*
Mengecilkan pori dan mengawal minyak wajah secara jangka masa panjang.
.
.
dan banyak lagi.
.
.
Lepas ni *TAK PAYAH RISAU* lagi nak hadir mana-mana majlis atau kerja menghadap orang. Makeup maintain, wajah rasa fresshhh dan of course confident level akan sampai ke bintang!
.
*SELAMAT KE NAK GUNA?*
.
Of course, ni sebabnya:
.
+ Natural Ingredients (Botanic)
+ Bebas Silicone, Parabane, Petroleum, Steroid, PEG
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykay #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykayperak #hantaranmarykay #hantarankahwin #fashionvalet #calacara #elrahexclusive #fvootd #vivyyusof #bellaamara #tudungruffle #tudungpeople #mimpikita #marykaykepong #marykaysentul #marykayselayang #marykayGOMBAK #leeyanarahman

👘 NEW & UNWORN SLIT TOP CALACARA
📌 SIZE - Fits to M
💸 RM19! RM19! RM19! ONLY
📲 DM TO PURCHASE/ANY INQUIRIES

👗NEW & UNWORN CALACARA CHLOE SET (TOP & PANTS)
💸RM49! RM49! RM49! ONLY
🎈SIZE : Fits til M
✅CONDITION : NEVER WORN (ALL IN GOOD CONDITION)
📲DM/COMMENT IF INTERESTED
😇TRUSTED SELLER

Most Popular Instagram Hashtags