[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#calacara

6842 posts

TOP POSTS

I had such a full day yesterday that I forgot to instagram! 😳#thatneverhappens (Wearing the new dUCk @theduckgroup and @calacara tie top, from @fashionvaletcom) #fvootd #vivyootd #duckscarves #calacara

i just woke up one day and decided i didn't want to feel like that anymore, or even again. so i change
#ootd#calacara#solama_co

Nothing prettier than pastels.

#FindItOnZALORA #FZKforZALORA Ava Pleated Kurung #Calacara Sophia Grace Peplum Kurung #RicoRinaldiforZALORA #zaloraya2017

4th syawal, kita beraya sendiri je @gaknazirul kerja edy. Baju kepuk from @calacara tahun nie raya sakan dengan #calacara dua pasang sekali jalan hihi #calacararayaromaOOTD #calacararaya #calacaraprèmium 💃🏼😘

Alhamdulillah settle untuk harinyh,😘🌹#convocationday thanz @shopaholic.instashop 😘 baju yang sgt cantik😘dan penghantaran cept😘 thank you very much😘#calacara #calacara2017

Cruel intentions
#calacara

Twas nice catching up with u kak @sarahshahnor! Dulu tgk kak sara dlm magazine je hehe. Hopefully "our plan" going smooth kan 😘 #somethingspècialeformodvier #calacara #kaksarahsoocomelkecikje

MOST RECENT

Bawal Berlian by Luna Hijab 📌Material bawal voile.
📌Bidang 45
📌Design mewah
📌Kain yang tak jarang
📌Kain yang senang bentuk,lrmbut dan selesa
.
Harga RM25
.
📮Post
Semenanjung rm8
Sabah serawak rm12
.
Boleh borong
.
Berminat boleh DM atau
Whatsapp 017-950 3629 / 014-211 1020
.
atau terus ke butik vendor
.
@cnr.kb.shop
Masa: 10 pagi - 5 petang (Sabtu - Khamis)
.
@prettyliciousboutique
Masa: 10 pagi - 9 malam (Setiap hari)
.
#bawal
#bawalmurah
#tudungbawalmurah
#tudungbawal
#bawalmanik
#bawalmaniktabur
#bawalexclusive
#bawalairis
#tudungbawalexclusive
#bawalsatin
#shawlsatin
#tudungsatin
#uitm
#jemyaira
#hannahdelisha
#syafiqkyle
#meletop
#jannanick
#erafm
#tudungruffle
#bellaammara
#leeyanarahman
#tudungbawalsatin
#calacara
#shawlpublika
#moodrepublik

Bawal Berlian by Luna Hijab 📌Material bawal voile.
📌Bidang 45
📌Design mewah
📌Kain yang tak jarang
📌Kain yang senang bentuk,lrmbut dan selesa
.
Harga RM25
.
📮Post
Semenanjung rm8
Sabah serawak rm12
.
Boleh borong
.
Berminat boleh DM atau
Whatsapp 017-950 3629 / 014-211 1020
.
atau terus ke butik vendor
.
@cnr.kb.shop
Masa: 10 pagi - 5 petang (Sabtu - Khamis)
.
@prettyliciousboutique
Masa: 10 pagi - 9 malam (Setiap hari)
.
#bawal
#bawalmurah
#tudungbawalmurah
#tudungbawal
#bawalmanik
#bawalmaniktabur
#bawalexclusive
#bawalairis
#tudungbawalexclusive
#bawalsatin
#shawlsatin
#tudungsatin
#uitm
#jemyaira
#hannahdelisha
#syafiqkyle
#meletop
#jannanick
#erafm
#tudungruffle
#bellaammara
#leeyanarahman
#tudungbawalsatin
#calacara
#shawlpublika
#moodrepublik

Bawal Berlian by Luna Hijab 📌Material bawal voile.
📌Bidang 45
📌Design mewah
📌Kain yang tak jarang
📌Kain yang senang bentuk,lrmbut dan selesa
.
Harga RM25
.
📮Post
Semenanjung rm8
Sabah serawak rm12
.
Boleh borong
.
Berminat boleh DM atau
Whatsapp 017-950 3629 / 014-211 1020
.
atau terus ke butik vendor
.
@cnr.kb.shop
Masa: 10 pagi - 5 petang (Sabtu - Khamis)
.
@prettyliciousboutique
Masa: 10 pagi - 9 malam (Setiap hari)
.
#bawal
#bawalmurah
#tudungbawalmurah
#tudungbawal
#bawalmanik
#bawalmaniktabur
#bawalexclusive
#bawalairis
#tudungbawalexclusive
#bawalsatin
#shawlsatin
#tudungsatin
#uitm
#jemyaira
#hannahdelisha
#syafiqkyle
#meletop
#jannanick
#erafm
#tudungruffle
#bellaammara
#leeyanarahman
#tudungbawalsatin
#calacara
#shawlpublika
#moodrepublik

Bawal Berlian by Luna Hijab 📌Material bawal voile.
📌Bidang 45
📌Design mewah
📌Kain yang tak jarang
📌Kain yang senang bentuk,lrmbut dan selesa
.
Harga RM25
.
📮Post
Semenanjung rm8
Sabah serawak rm12
.
Boleh borong
.
Berminat boleh DM atau
Whatsapp 017-950 3629 / 014-211 1020
.
atau terus ke butik vendor
.
@cnr.kb.shop
Masa: 10 pagi - 5 petang (Sabtu - Khamis)
.
@prettyliciousboutique
Masa: 10 pagi - 9 malam (Setiap hari)
.
#bawal
#bawalmurah
#tudungbawalmurah
#tudungbawal
#bawalmanik
#bawalmaniktabur
#bawalexclusive
#bawalairis
#tudungbawalexclusive
#bawalsatin
#shawlsatin
#tudungsatin
#uitm
#jemyaira
#hannahdelisha
#syafiqkyle
#meletop
#jannanick
#erafm
#tudungruffle
#bellaammara
#leeyanarahman
#tudungbawalsatin
#calacara
#shawlpublika
#moodrepublik

Bawal Berlian by Luna Hijab 📌Material bawal voile.
📌Bidang 45
📌Design mewah
📌Kain yang tak jarang
📌Kain yang senang bentuk,lrmbut dan selesa
.
Harga Asal : RM25
.
📮Post
Semenanjung rm8
Sabah serawak rm12
.
Boleh borong
.
Berminat boleh DM atau
Whatsapp 017-950 3629 / 014-211 1020
.
atau terus ke butik vendor
.
@cnr.kb.shop
Masa: 10 pagi - 5 petang (Sabtu - Khamis)
.
@prettyliciousboutique
Masa: 10 pagi - 9 malam (Setiap hari)
.
#bawal
#bawalmurah
#tudungbawalmurah
#tudungbawal
#bawalmanik
#bawalmaniktabur
#bawalexclusive
#bawalairis
#tudungbawalexclusive
#bawalsatin
#shawlsatin
#tudungsatin
#uitm
#jemyaira
#hannahdelisha
#syafiqkyle
#meletop
#jannanick
#erafm
#tudungruffle
#bellaammara
#leeyanarahman
#tudungbawalsatin
#calacara
#shawlpublika
#moodrepublik

KEISHA SUIT
.
Retail price : RM130
(exclude postage)
.
Material : Premium Italian Crepe
Color : white & blue black
Size : M, L, XL
.
For further enquiries or purchase kindly whatsApp at +60122818485.
.
#sincerelybyjulie #bazzarpaknil #malaysiaonlineshop #dress #trustedonlineshop #bodycon #bodycondress #jumpsuitmurah #jumpsuit #lace #lacedress #caftan #kaftan #calacaraagent #calacara

💫 FEEDBACK 💫

"Lawanya lens yang u pakai, beli kt mana?" "Cantiknya, macam mata orang oversea je 😝😍"

Kan, cantik kan.. 😍 selesa pun selesa 👍👍 Jom lerrr grab satu, pakat dengan housemate, classmate, officemate, makcik, akak, mak, adik semua hehehe 😉

WhatsApp >>> +601161174249 atau boleh click link yang tertera di bio sis 😘

#makeupmurah #lensmurah #lenscantik #makeupmurahmalaysia #kabukibrush #neelofahijab #calacara #sweetylens #cleopatralens #lens #contactlens #lenspower #calaqisya #bellaamara #niagaonline #murah #berbaloi #muamalaysia #muaselangor #muashahalam #letscantik #terlajaklaris #alifaziz #laraalana #yusufiskandar #haniszalikha #hairulazreen #sayajuallens #serum #basuro

💫 FEEDBACK 💫

Ramai yang dah berurusan dengan sis, rata rata semua kata "woww bestnya pakai", "selesa sangat 😍", "nak repeat order" dan macam macam lagi... Sememangnya mereka berpuas hati.

Awak taknak grab satu ke? 😝 meh la WhatsApp sis, sis sudi menjawab segala pertanyaan awak awak semua 😘

WhatsApp >>> +601161174249 atau boleh click link yang tertera di bio sis 😘

#makeupmurah #lensmurah #lenscantik #makeupmurahmalaysia #kabukibrush #neelofahijab #calacara #sweetylens #cleopatralens #lens #contactlens #lenspower #calaqisya #bellaamara #niagaonline #murah #berbaloi #muamalaysia #muaselangor #muashahalam #letscantik #terlajaklaris #alifaziz #laraalana #yusufiskandar #haniszalikha #hairulazreen #sayajuallens #serum #basuro

Most Popular Instagram Hashtags