#cakenilai

MOST RECENT

Spiderman 2 tier fondant cake πŸ•·πŸ•ΈπŸ•·πŸ•Έ
.
Kami menerima tempahan kek apa jua design. Kami akan cuba yang terbaik! All with love 😍😍😍
.
Untuk tempahan atau sebarang pertanyaan:
.
Whatsapp Deena di
.
πŸ“²60146357963
πŸ™…πŸΌ ❌ NO CALL, Whatsapp ONLY
.
😍 Boleh telefon kami di
πŸ“ž06 790 9930
.
#mangocakehouse #mangocakehousenilai #desacempakanilai
#keknilai
#kekbangi
#keksepang
#kekenstek
#kekbbst
#cakenilai
#nilaicakes
#nilai
#kek #spidermancake #fondantcake .
πŸ•·πŸ•ΈπŸ•·πŸ•ΈπŸ•·πŸ•Έ

Marblecheese Cake dah shiiappp..half dr ni nak ke KK esok...dan half nyer extra..ada sapa2 nak terus whatsapp ye... mcm biasa RM 16 sebekas 300grm+- Whatsapp for order or
click link πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60122118958
www.wasap.my/60122118958
www.wasap.my/60122118958

#tamanseroja #tamandahlia #bandarbarusalaktinggi #cakenilai #cakesedap #nilaicollege #inticollege #usimians #usim #nilai #bazarpaknil #kotaseriemas #cempakanilai #theribbonsandbake #cakehantaran #kekcoklat #keksedap #nilai #salaktinggi #klia2 #klia #sepang #bandarenstek #kotawarisan #putrajayasentral #cyberjaya #usiminstagramers #usim #cupcakesepang #cakehantaran #kekkahwin #weddingcakes #klia2✈️

Marblecheese Cake dah shiiappp..half dr ni nak ke KK esok...dan half nyer extra..ada sapa2 nak terus whatsapp ye... mcm biasa RM 16 sebekas 300grm+- Whatsapp for order or
click link πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60122118958
www.wasap.my/60122118958
www.wasap.my/60122118958

#tamanseroja #tamandahlia #bandarbarusalaktinggi #cakenilai #cakesedap #nilaicollege #inticollege #usimians #usim #nilai #bazarpaknil #kotaseriemas #cempakanilai #theribbonsandbake #cakehantaran #kekcoklat #keksedap #nilai #salaktinggi #klia2 #klia #sepang #bandarenstek #kotawarisan #putrajayasentral #cyberjaya #usiminstagramers #usim #cupcakesepang #cakehantaran #kekkahwin #weddingcakes #klia2✈️

Thank youuuu ❀️❀️❀️
.
Kami menerima tempahan kek apa jua design. Kami akan cuba yang terbaik! All with love 😍😍😍
.
Untuk tempahan atau sebarang pertanyaan:
.
Whatsapp Deena di
.
πŸ“²60146357963
πŸ™…πŸΌ ❌ NO CALL, Whatsapp ONLY
.
😍 Boleh telefon kami di
πŸ“ž06 790 9930
.
#mangocakehouse #mangocakehousenilai #desacempakanilai
#keknilai
#kekbangi
#keksepang
#kekenstek
#kekbbst
#cakenilai
#nilaicakes
#nilai
#kek #feedback #mangofeedback
.
❀️❀️❀️❀️❀️❀️

Thank you for the kind feedback ❀️❀️❀️
.
Kami menerima tempahan kek apa jua design. Kami akan cuba yang terbaik! All with love 😍😍😍
.
Untuk tempahan atau sebarang pertanyaan:
.
Whatsapp Deena di
.
πŸ“²60146357963
πŸ™…πŸΌ ❌ NO CALL, Whatsapp ONLY
.
😍 Boleh telefon kami di
πŸ“ž06 790 9930
.
#mangocakehouse #mangocakehousenilai #desacempakanilai
#keknilai
#kekbangi
#keksepang
#kekenstek
#kekbbst
#cakenilai
#nilaicakes
#nilai
#kek #feedback #mangofeedback .
❀️❀️❀️❀️❀️❀️

Fondant hantaran cake 🌸🌸🌸
.
Kami menerima tempahan kek apa jua design. Kami akan cuba yang terbaik! All with love 😍😍😍
.
Untuk tempahan atau sebarang pertanyaan:
.
Whatsapp Deena di
.
πŸ“²60146357963
πŸ™…πŸΌ ❌ NO CALL, Whatsapp ONLY
.
😍 Boleh telefon kami di
πŸ“ž06 790 9930
.
#mangocakehouse #mangocakehousenilai #desacempakanilai
#keknilai
#kekbangi
#keksepang
#kekenstek
#kekbbst
#cakenilai
#nilaicakes
#nilai
#kek #fondantcake
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸

πŸ¦„

πŸ¦„

Gumpaste flower cupcakes 🌸🌸🌸
.
Kami menerima tempahan kek apa jua design. Kami akan cuba yang terbaik! All with love 😍😍😍
.
Untuk tempahan atau sebarang pertanyaan:
.
Whatsapp Deena di
.
πŸ“²60146357963
πŸ™…πŸΌ ❌ NO CALL, Whatsapp ONLY
.
😍 Boleh telefon kami di
πŸ“ž06 790 9930
.
#mangocakehouse #mangocakehousenilai #desacempakanilai
#keknilai
#kekbangi
#keksepang
#kekenstek
#kekbbst
#cakenilai
#nilaicakes
#nilai
#kek #cupcakes
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Rolls Royce car remote fondant cake πŸ”‘πŸ”‘πŸ”‘
.
Kami menerima tempahan kek apa jua design. Kami akan cuba yang terbaik! All with love 😍😍😍
.
Untuk tempahan atau sebarang pertanyaan:
.
Whatsapp Deena di
.
πŸ“²60146357963
πŸ™…πŸΌ ❌ NO CALL, Whatsapp ONLY
.
😍 Boleh telefon kami di
πŸ“ž06 790 9930
.
#mangocakehouse #mangocakehousenilai #desacempakanilai
#keknilai
#kekbangi
#keksepang
#kekenstek
#kekbbst
#cakenilai
#nilaicakes
#nilai
#kek #fondantcake .
πŸ”‘πŸ”‘πŸ”‘πŸ”‘πŸ”‘πŸ”‘

Buttercream flowers cupcakes 🌷🌷🌷
.
Kami menerima tempahan kek apa jua design. Kami akan cuba yang terbaik! All with love 😍😍😍
.
Untuk tempahan atau sebarang pertanyaan:
.
Whatsapp Deena di
.
πŸ“²60146357963
πŸ™…πŸΌ ❌ NO CALL, Whatsapp ONLY
.
😍 Boleh telefon kami di
πŸ“ž06 790 9930
.
#mangocakehouse #mangocakehousenilai #desacempakanilai
#keknilai
#kekbangi
#keksepang
#kekenstek
#kekbbst
#cakenilai
#nilaicakes
#nilai
#kek #cupcakes .
🌷🌷🌷🌷🌷🌷

Fondant Hantaran cake 🌸🌸🌸
.
Kami menerima tempahan kek apa jua design. Kami akan cuba yang terbaik! All with love 😍😍😍
.
Untuk tempahan atau sebarang pertanyaan:
.
Whatsapp Deena di
.
πŸ“²60146357963
πŸ™…πŸΌ ❌ NO CALL, Whatsapp ONLY
.
😍 Boleh telefon kami di
πŸ“ž06 790 9930
.
#mangocakehouse #mangocakehousenilai #desacempakanilai
#keknilai
#kekbangi
#keksepang
#kekenstek
#kekbbst
#cakenilai
#nilaicakes
#nilai
#kek #fondantcake #kekfondant .
🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Kepuff kepoff hihi...sory hari ni xdak extra... RM 35/25 biji..custard penuh padat hokay... Whatsapp for order or
click link πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60122118958
www.wasap.my/60122118958
www.wasap.my/60122118958

#tamanseroja #tamandahlia #bandarbarusalaktinggi #cakenilai #cakesedap #nilaicollege #inticollege #usimians #usim #nilai #bazarpaknil #kotaseriemas #cempakanilai #theribbonsandbake #cakehantaran #kekcoklat #keksedap #nilai #salaktinggi #klia2 #klia #sepang #bandarenstek #kotawarisan #putrajayasentral #cyberjaya #usiminstagramers #usim #cupcakesepang #cakehantaran #kekkahwin #weddingcakes #klia2✈️a

Puding roti butterscoch with butterscoch sause.. 8 inch

Boleh deco jugak yg satu ni tapi simple2 je la.. Whatsapp for order or
click link πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60122118958
www.wasap.my/60122118958
www.wasap.my/60122118958

#tamanseroja #tamandahlia #bandarbarusalaktinggi #cakenilai #cakesedap #nilaicollege #inticollege #usimians #usim #nilai #bazarpaknil #kotaseriemas #cempakanilai #theribbonsandbake #cakehantaran #kekcoklat #keksedap #nilai #salaktinggi #klia2 #klia #sepang #bandarenstek #kotawarisan #putrajayasentral #cyberjaya #usiminstagramers #usim #cupcakesepang #cakehantaran #kekkahwin #weddingcakes #klia2✈️

Most Popular Instagram Hashtags