#cakeinspiration

MOST RECENT

Thomas and Friends 🚂🚂

A cake for a girlfriend
She likes black, but she too likes purple, pink and white
I think it’s all about balance
Mysterious, dark, yet she hides something iridescent inside 🖤💕💜
_
Sedikit cerita, jadi ada yang pesen untuk pacarnya, kebetulan birthday nya sama persis dgn aku. Pas aku tanya, ‘ceweknya suka warna apa?’. Dia jawab ‘kalo bunga suka ungu, pink & white. tapi sehari-hari sukanya black’. What a coincidence, aku pun sama! Sukanya warna hitam, tapi kalo tentang bunga selalu sukak ungu, pink & white. boom! Kok bisa ya, birthday nya sama dan warna kesukaannya pun sama! 😂
So, pas bikin cake ini aku jadi kerasa kayak buat cake untuk diri sendiri.
To this girl, happy birthday and yay for adoring the same colors! ✌🏼
_
Buat yang lain, warna & personality apa yang mau kalian sampaikan melalui cake? Let’s discuss and chat me ya ☺️

Colours are the smiles of nature 🌈 Rainbow cake scattered with cake crumbs on top. A great start to the weekend 💃It's my pleasure to bake for you.. many many more for you!

#cakesofinstagram #instacake #instafood #buzzfeedfood #igfood #sgbakes #customizedcake #f52grams #thekitchn #cakeinspiration #homebaking #homebaker #bakedwithlove #follow4followback #followme #bakingtime #homebakes #rainbow #rainbowcake #happybirthday #birthday #colours #colourful

Rich and moist Ferrero Rocher cake. 3 layers of dark chocolate cake sandwiched with homemade Ferrero Rocher-ish biscuits 🙆 Blanketed with chocolate ganache, decorated with almond flakes and fresh cherries🍒 Always thankful for giving me the chance to explore and experiment. Happy Birthday!🎂 #cakesofinstagram #instacake #instafood #buzzfeedfood #igfood #sgbakes #customizedcake #f52grams #thekitchn #cakeinspiration #homebaking #homebaker #bakedwithlove #follow4followback #followme #bakingtime #homebakes #chocolate #ganache #chocolateganache #birthday #happybirthday #birthdaycake #almond #almondflakes #cherries

Ahora que se viene la cuarta peli de Toy Story les compartimos esta linda torta inspirada en Woody 😍

Etiqueta a tu amig@ fan de Toy Story 😋 ¡Tú lo imaginas y nosotros lo hacemos realidad! ✨

Haz tus pedidos y consultas a nuestro inbox 📩

Si te gustó lo que hacemos dale Me Encanta ❤️ y compártenos ✔️ #mitallerdeazúcar #cakeperu #tortaspersonalizadas #tortasPersonalizadasPeru #cakedecorating #CakeOfTheDay #cakeinspiration #happybirthday #happybirthdaycake #ToyStoryInspiration #WoodyCake #ToyStoryCake #HayUnaSerpienteEnMiBota

So I baked @msannkim a geode cake today with plenty of help from my friend, the talented baker Amanda. The "rocks" are rock candy, and the icing is a tasty, rich buttercream! 😋
Can anybody say #relationshipgoals ?
#geode #geodecake #rockcandy #handpainted #cakeart #cakesofinstagram #cakeinspo #cakeinspiration #instacake

Most Popular Instagram Hashtags