[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#cakedaim

1573 posts

TOP POSTS

Salam Jumaat from Aloq Staq, Kedah๐Ÿ˜˜

Please swipe for more and more.

My madness!! And Im sure you guys love it too! Grab yours now๐Ÿ˜
Open for dropship and agentโค
#daimcake #cakedaim

Haishhh ramai tanya cake daim tu. Daim chocolate memang menjadi kegilaan ramai skrg sampai viral ni. Memang sedappp betul rasa chocolate crunchy caramel mmg boleh sampai terbawa mimpi ๐Ÿ˜† cuba sekali mesti tak cukup tau

Whatsapp skrg utk order. Cake boleh COD shj ye
๐Ÿ“ฒ0102700835
๐Ÿ“ฒ0102700835
๐Ÿ“ฒ0102700835

#cakedaim #chocolateimport #viralfood #cakedaimviral

Wahh,terliur tak tengok coklatยฒ tu?๐Ÿ˜
Kalau korang nak beli coklatยฒ tu,korang boleh pegi beli dekat sis @saraheebo.cokelat.shop ๐Ÿ˜„๐Ÿ‘
Bukan coklat tu je tau yang sis @saraheebo.cokelat.shop jual,ade coklat lain jugak๐Ÿ˜
Kek Daim yang popular tu pun ade tau๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Haa,korang cepat-cepatlah beli coklat dekat sis @saraheebo.cokelat.shop ๐Ÿ˜†โœŒ
-
-
#coklat
#cakedaim
#malaysiashop
#trustedseller
#terbaikk

Ya aulohhh... tergugat betul tengok cake2 ni. Asal bukak peti ais je rase nk telan cake ni. Sape tergugat mcm hakak? Jom la order. Konfem tak mnyesal. Yg mnyesal sape xorder hehe. Kk akak gurau je.
Whatsapp sis cpt2 taw. Sabtu ni nk cod dh. Pm hakak k.

#cakeviral #cakeimport #cakedaim #cakesedap #shahalam

-
Haishhh ramai tanya cake daim tu. Daim chocolate memang menjadi kegilaan ramai skrg sampai viral ni. Memang sedappp betul rasa chocolate crunchy caramel mmg boleh sampai terbawa mimpi ๐Ÿ˜† cuba sekali mesti tak cukup tau
-
Whatsapp skrg utk order. Cake boleh COD shj ye
๐Ÿ“ฒ010 353 2323
๐Ÿ“ฒ010 353 2323
๐Ÿ“ฒ010 353 2323
-
#cakedaim #chocolateimport #viralfood #cakedaimviral

#availablestockBS
.
RM60 per box! #CAKEDAIM, COD by Agent ๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp 019-3257907 / Dm @bysrikandi.foodie kami akan deal kan dengan agent terdekat untuk cod cake kepada anda!
.
Anda cuma perlu whatsapp / DM kami dan relaks!

Haishhh ramai tanya cake Cadbury dan Daim tu. Cadbury dan Daim chocolate memang menjadi kegilaan ramai skrg sampai viral ni. Memang sedappp betul rasa chocolate crunchy caramel dan cadbury yang cair didalam mulut mmg boleh sampai terbawa mimpi ๐Ÿ˜† takbah pulak kalau rasa cadbury atau milka and toblerone. banyak lagi tauu! cuba sekali mesti tak cukup tau

Whatsapp skrg utk order. Cake boleh COD shj ye
๐Ÿ“ฒ 017-9469378
๐Ÿ“ฒ017-9469378
๐Ÿ“ฒ017-9469378

COD TO ALL AREA IN SEMENANJUNG

#cakedaim #chocolateimport #viralfood #cakedaimviral

Haishhh ramai tanya cake daim tu. Daim chocolate memang menjadi kegilaan ramai skrg sampai viral ni. Memang sedappp betul rasa chocolate crunchy caramel mmg boleh sampai terbawa mimpi ๐Ÿ˜† cuba sekali mesti tak cukup tau

Whatsapp skrg utk order. Cake boleh COD shj ye ๐Ÿ“ฒ 0145265898
๐Ÿ“ฒ 0145265898
๐Ÿ“ฒ 0145265898

#cakedaim #chocolateimport #viralfood #cakedaimviral

MOST RECENT

๐Ÿซ Item: Oreo Cadbury (240g)
โ–ช๏ธPrice: RM30 / 1 box (6x2pack)
.
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp 0172070286
โ—๏ธPRICE EXCLUDE POSTAGE
โœˆ๏ธ SHIPMENT WITHIN 2-3 WORKING DAYS
.
.
#sayajualcoklat #sayajualmurah #bazarpaknil #milocubeviral #chocolateviral #milostickcube #milocube #cakedaim #magnumstick #cakemars #caketwix #caketoblerone #doorgift #cakecadbury #spreadjar #cadburyspread #milkadaim #milkaoreo #daim #saralee #cakedaimmalaysia #kokocrunchbar #milobar #cakeimport #cakedaimmurah #cakedaimviral #chocolateimport #viralfood

Sape kat sini suka gila makan RITTER SPORT? ๐Ÿซ๐Ÿซ
.
.
Hari ni sis nak bagi harga TERBOEK kat korang korang semua. Tunggu apa lagi? ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Ws sekarang jangan tunggu lagi harga runtuh nak kasi nanti harga naik jgn menangis tepi bucu katil๐Ÿ˜‚
๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ
.
.
#chocolateviral #milostickcube #milocube #cakedaim #magnumstick #cakemars #caketwix #caketoblerone #doorgift #cakecadbury #spreadjar #cadburyspread #milkadaim #milkaoreo #daim #saralee #cakedaimmalaysia #kokocrunchbar #milobar #cakeimport #cakedaimmurah #cakedaimviral #chocolateimport #viralfood

Sape kat sini suka gila makan RITTER SPORT? ๐Ÿซ๐Ÿซ
.
.
Hari ni sis nak bagi harga TERBOEK kat korang korang semua. Tunggu apa lagi? ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Ws sekarang jangan tunggu lagi harga runtuh nak kasi nanti harga naik jgn menangis tepi bucu katil๐Ÿ˜‚
๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ
.
.
#chocolateviral #milostickcube #milocube #cakedaim #magnumstick #cakemars #caketwix #caketoblerone #doorgift #cakecadbury #spreadjar #cadburyspread #milkadaim #milkaoreo #daim #saralee #cakedaimmalaysia #kokocrunchbar #milobar #cakeimport #cakedaimmurah #cakedaimviral #chocolateimport #viralfood

Sape kat sini suka gila makan RITTER SPORT? ๐Ÿซ๐Ÿซ
.
.
Hari ni sis nak bagi harga TERBOEK kat korang korang semua. Tunggu apa lagi? ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Ws sekarang jangan tunggu lagi harga runtuh nak kasi nanti harga naik jgn menangis tepi bucu katil๐Ÿ˜‚
๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ
.
.
#chocolateviral #milostickcube #milocube #cakedaim #magnumstick #cakemars #caketwix #caketoblerone #doorgift #cakecadbury #spreadjar #cadburyspread #milkadaim #milkaoreo #daim #saralee #cakedaimmalaysia #kokocrunchbar #milobar #cakeimport #cakedaimmurah #cakedaimviral #chocolateimport #viralfood

๐ŸŒผ PROMOTION BB45G ๐ŸŒผ
.
๐ŸŒผ PROMOTION END 19/11 ๐ŸŒผ
๐ŸŒผ LAST PAYMENT TOMORROW BEFORE 10 PM ๐ŸŒผ
.
โ™ฅ RM15 โ™ฅ
๐Ÿ“ซ RM8 SM / RM10 SS ๐Ÿ“ซ
.
#milostick #milocube #rotimilo #milomurah #milo #energycubemilo #milobeready #readystock #coklatmurah #coklatbox #cake #cakemilo #cakedaim #ritter #rittersport #daim #kisses #magnum #milobar #daim #coklatdaim #coklatlangkawi #coklatmilka #milkadaim #lindthello #lindtchocolate #milkaoreo #milkadaim #coklatdaim #nutella #beanboozled

Milka Hazelnut cake menjadi kegilaan ramai skrg ๐Ÿ˜ .
Mahal? Kenapa mahal?๐Ÿ’ƒ๐Ÿป haa sebabnya chocolate ni "IMPORT"โ˜บ๏ธ dari luar negara so sebab tu mahal sikit. Tapi berbaloi tau. Memang sedap ๐Ÿซ
.
.
Ws skrg jgn tunggu lagi harga runtuh nak kasi nnt harga naik jgn menangis tepi bucu katil๐Ÿ˜‚
๐Ÿ“ฒ 01116301898
๐Ÿ“ฒ 01116301898
๐Ÿ“ฒ01116301898
.
.
#chocolateviral #milostickcube #milocube #cakedaim #magnumstick #cakemars #caketwix #caketoblerone #doorgift #cakecadbury #spreadjar #cadburyspread #milkadaim #milkaoreo #daim #saralee #cakedaimmalaysia #kokocrunchbar #milobar #cakeimport #cakedaimmurah #cakedaimviral #chocolateimport #viralfood #nutellabready #cakemilka #almondy #nutelladipngo #baristabros #marsdrink

๐ŸŒผ MAGNUM SIGNATURE ๐ŸŒผ .
โ™ฅ BUY 1 AT RM22 โ™ฅ
โ™ฅ BUY 3 AT RM63 โ™ฅ
โ™ฅ BUY 5 AT RM100 โ™ฅ
.
โ™ก CAN MIX FLAVORS โ™ก
.
๐ŸŒผ MINT
๐ŸŒผ RASBERRY
๐ŸŒผ CARAMEL CRUNCH & SEA SALTED
๐ŸŒผ CLASSIC
๐ŸŒผ WHITE CHOCOLATE
๐ŸŒผ ORANGE
๐ŸŒผ ESPRESSO
.
๐Ÿ“ซ POSTAGE RM8 SM / RM10 SS ๐Ÿ“ซ
.
#milostick #milocube #rotimilo #milomurah #milo #energycubemilo #milobeready #readystock #coklatmurah #coklatbox #cake #cakemilo #cakedaim #ritter #rittersport #daim #kisses #magnum #milobar #daim #coklatdaim #coklatlangkawi #coklatmilka #milkadaim #lindthello #lindtchocolate #milkaoreo #milkadaim #coklatdaim #nutella #beanboozled

Toblerone cake menjadi kegilaan ramai skrg ๐Ÿ˜ .
Mahal? Kenapa mahal?๐Ÿ’ƒ๐Ÿป haa sebabnya chocolate ni "IMPORT"โ˜บ๏ธ dari luar negara so sebab tu mahal sikit. Tapi berbaloi tau. Memang sedap ๐Ÿซ
.
.
Ws skrg jgn tunggu lagi harga runtuh nak kasi nnt harga naik jgn menangis tepi bucu katil๐Ÿ˜‚
๐Ÿ“ฒ 01116301898
๐Ÿ“ฒ 01116301898
๐Ÿ“ฒ01116301898
.
.
#chocolateviral #milostickcube #milocube #cakedaim #magnumstick #cakemars #caketwix #caketoblerone #doorgift #cakecadbury #spreadjar #cadburyspread #milkadaim #milkaoreo #daim #saralee #cakedaimmalaysia #kokocrunchbar #milobar #cakeimport #cakedaimmurah #cakedaimviral #chocolateimport #viralfood #nutellabready #cakemilka #almondy #nutelladipngo #baristabros #marsdrink

Lidi bukan sebarang lidi, tapi lidi ni sekali makan kompem ketagih. โ€œPEPEROโ€ murah murah je.
.
Ws skrg jgn tunggu lagi harga runtuh nak kasi nnt harga naik jgn menangis tepi bucu katil๐Ÿ˜‚
๐Ÿ“ฒ +6018-3110226 ๐Ÿ“ฒ +6018-3110226
๐Ÿ“ฒ +6018-3110226
.
.
#chocolateviral #milostickcube #milocube #cakedaim #magnumstick #cakemars #caketwix #caketoblerone #doorgift #cakecadbury #spreadjar #cadburyspread #milkadaim #milkaoreo #daim #saralee #cakedaimmalaysia #kokocrunchbar #milobar #cakeimport #cakedaimmurah #cakedaimviral #chocolateimport #viralfood

MAGNUM STICK menjadi kegilaan ramai skrg ๐Ÿ˜ .
Mahal? Kenapa mahal?๐Ÿ’ƒ๐Ÿป haa sebabnya chocolate ni "IMPORT"โ˜บ๏ธ dari luar negara so sebab tu mahal sikit. Tapi berbaloi tau. Memang sedap ๐Ÿซ
.
.
Ws skrg jgn tunggu lagi harga runtuh nak kasi nnt harga naik jgn menangis tepi bucu katil๐Ÿ˜‚
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60183110226
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60183110226
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60183110226
.
#chocolateviral #milostickcube #milocube #cakedaim #magnumstick #cakemars #caketwix #caketoblerone #doorgift #cakecadbury #spreadjar #cadburyspread #milkadaim #milkaoreo #daim #saralee #cakedaimmalaysia #kokocrunchbar #milobar #cakeimport #cakedaimmurah #cakedaimviral #chocolateimport #viralfood #nutellabready #cakemilka #almondy #nutelladipngo #baristabros #marsdrink

Pepero Stick. Ini stick bukan sebarang stick tapi stick ni sekali makan kompem ketagih. โ€œPEPEROโ€ murah murah je.
.
.
PERISA YG ADA .
โœ”ALMOND AND CHOCOLATE.
โœ” WHITE COOKIES.
โœ”PEPERO NUDE .
โœ”PEANUT AND CHOCOLATE.
โœ”GREEN TEA .
โœ”PEPERO ORIGINAL.
.
RM40 (inc postage).
๐Ÿ‘‰Satu kotak besar dalam ada 8 kotak kecil
.
Ws skrg jgn tunggu lagi harga runtuh nak kasi nnt harga naik jgn menangis tepi bucu katil๐Ÿ˜‚
๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ
.
.
#chocolateviral #milostickcube #milocube #cakedaim #magnumstick #cakemars #caketwix #caketoblerone #doorgift #cakecadbury #spreadjar #cadburyspread #milkadaim #milkaoreo #daim #saralee #cakedaimmalaysia #kokocrunchbar #milobar #cakeimport #cakedaimmurah #cakedaimviral #chocolateimport #viralfood

Need something sweet? It will be nice if you have this cake in your fridge! Memang sesedap rasa macam daim! Terima kasih sudi beli. Nanti beli flavor lain pulak ye hehe๐Ÿ˜˜

Place your order now!
๐Ÿ“ฑ011-14358185
. "boleh cod area mana?"
.
cod area/negeri di semenanjung Malaysia, ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda ๐Ÿ˜Š
.
.
#kekdaim #cakedaim #daimmurah #daimcake #kekdaimmurah #klgateway #daimmurah #birthdaycake #shahalam #bangigateway #kekdaimbangi #birthdaysurprise #klcc #alorsetar #upmserdang #kotadamansara #graduationday #serembangateway #codgombak #amancentral #klsentral #umisone #kualaterengganu #msushahalam #coklatlangkawi #kekviral #kekdaimborong #tobleronecake #kekdaimviral #subangjaya #uitmshahalam

Most Popular Instagram Hashtags