#cafedrink

MOST RECENT

Sambil tgk tv ni layan #tehtarikdairygo panas sedap gak ni.cicah pulak ngan biskut😎

Ade yang nak cube ke?meh whatsapp Kak Meera kat 01116250402 🤗

#tehtarik #tehtariksedap #tehtarikkaw #traveldrink #halaldrink #cafedrink #instantdrink #colddrink #hotdrink #agentdairygo #shahalam #subangjaya #bandarsunway #petalingjaya
#teaaddict

Assalamualaikum & good morning!

Dah breakfast ke? Pagi2 ni pekena #tehtarikDairyGo panas2 sedap gak ni.

Macam mane nk panaskan?🤔🤔🤔
Senang jer...rendam dalam air panas yg bersuhu 90 darjah celcius selama 10 minit.
Then tuang dalam cawan.Siap😊

NAK?whatsapp Kak Meera kat 01116250402 😊😊😊 #tehtarik #tehtariksedap #tehtarikkaw #traveldrink #halaldrink #cafedrink #instantdrink #colddrink #hotdrink #agentdairygo #shahalam #subangjaya #bandarsunway #petalingjaya

Apa yang menarik tentang teh tarik #dairygo ? 🌹Packaging yang mudah dibawa kemana sahaja
🌹Tidak terlalu manis just nice & tanpa kolestrol
🌹Diperbuat dengan teh dan campuran krimer yang berkualiti tinggi
🌹Tahan lama jika belum dibuka (boleh disimpan dluar atau di dalam peti sejuk)
🌹Harga setanding kualiti
🌹Packaging yang tidak mudah pecah
🌹Tiada bahan pengawet dan pewarna tiruan

Selamat mencuba 👍🏻😋 NAK?whatsapp Kak Meera kat 01116250402 😊😊😊 #tehtarik #tehtariksedap #tehtarikkaw #traveldrink #halaldrink #cafedrink #instantdrink #colddrink #hotdrink

Ambik gelas and ais....tuang je😁
Xyah susah2 nk bancuh.senang U olss.
Nak letak kt rumah boleh...nak bawak pi travel pon boleh👍🏻.jangan risau..tahan lama.sepeket RM5.50 jerrr.kalau beli banyak...in sha Allah kite blh adjust lg harga utk U olss.harga terlebih sayang gituuu.awak duk jauh?aishhh xde masalahlah..kite boleh pos sbb packaging die tahan lasak n tahan lama.

NAK?whatsapp Kak Meera kat 01116250402 😊😊😊 #tehtarik #tehtariksedap #tehtarikkaw #traveldrink #halaldrink #cafedrink #instantdrink #colddrink #hotdrink

Kenapa Teh Tarik DairyGo berbeza dgn teh tarik yg lain?sebab... packaging Teh Tarik #DairyGo dijamin 100% kuat dan kukuh

#tehtarik #tehtariksedap #tehtarikkaw #traveldrink #halaldrink #cafedrink #instantdrink #colddrink #hotdrink

Kenapa Teh Tarik DairyGo berbeza dgn teh tarik yg lain?sebab... teh tarik #DairyGo adalah tanpa bahan pengawet namun mampu bertahan lama iaitu 1tahun 6bulan kalau belum dibuka. kenapa? sebab kami menggunakan teknologi drpd jepun iaitu high temperature sterilization.

#tehtarik #tehtariksedap #tehtarikkaw #traveldrink #halaldrink #cafedrink #instantdrink #colddrink #hotdrink

Kenapa Teh Tarik DairyGo berbeza dgn teh tarik yg lain?sebab... teh #DairyGo tanpa kolesterol. kenapa? sebab kami menggunakan pepejal susu tanpa lemak dan ini sesuai utk golongan yg berkolesterol tinggi juga.

#tehtarik #tehtariksedap #tehtarikkaw #traveldrink #halaldrink #cafedrink #instantdrink #colddrink #hotdrink

Kenapa Teh Tarik DairyGo berbeza dgn teh tarik yg lain?sebab... teh tarik #DairyGo adalah tanpa bahan pewarna tambahan. kenapa?kami menggunakan teh berkualiti tinggi dari sri lanka iaitu teh ceylon. dan rasa dia pun mmg pekat dan kaw.

#tehtarik #tehtariksedap #tehtarikkaw #traveldrink #halaldrink #cafedrink #instantdrink #colddrink #hotdrink

このお菓子のパッケージ、スッキリ潔くて気持ちが良い!

先日のレモネード。
氷もレモネードを削っていて、最後まで、味が薄くならないなんてステキ!🍋

#キノトヤベイク #北海道お菓子 #パッケージデザイン #レモネード #氷もレモネード
#anjin #kinotoya #lemonade #sapporo #hokkaido #daikanyamatsutaya #cafedrink

It may not be #Fall weather, but we have #FallFlavors galore! Celebrate a 90 degree September day with an Cold Foam Iced Maple Pecan Latte just starting today!
.
.
.
.
#bn #barnesandnoble #bncafe #coffee #coffeegram #latte #autumn #maplepecan #murfreesboro #cafe #cafedrink

アムロスあり、いろいろあって、
心の喪失感とざわつきを、ちょっとでも、
リセットしたい❗️ 『無心になって、心を整える』

お茶をたてる、感謝と想いを込めて、
《おもてなし》の世界、やっぱりいいな😌

ありがとうを伝えたい🍀

#maccha #macchalatte #homebar #cafedrink #heart
#instadrink #bartender #moctail #teatime #uchicafe
#抹茶 #抹茶ラテ #ホームバー #うちカフェ #カフェドリンク
#インスタドリンク #モクテル #ティータイム #和洋折衷
#抹茶好きな人と繋がりたい #写真好きな人と繋がりたい
#写真を撮るのが好きな人と繋がりたい #おもてなし
#ファインダー越しの私の世界 #ありがとう #感謝

Breakfast set that you can get in Fiskee Dough, it’s only rm6!
Great food, great coffee, great ambience, great service! #coffee #cafe #food #foodporn #instafood #igfood #cafefood #cafedrink #americano #instadrink #igdrink #doughnuts #instacafe #igcafe #fiskeedough @fiskeedough @bryanthology_studio

Most Popular Instagram Hashtags