#cadarcute

MOST RECENT

Cuba bayangkan bilik hampa pakai cadar moden macam ni..
Mesti nak dok dalam bilik je kan..tapi tak mau duduk atas katil..cantik sangat sampai syg nak duduk.. 🤣🤣 Cadar ni 100% cotton.. kain 100% cotton lebih sejuk dan gebu tau..sebab tu di kedai online @ kedai cadar di mana2 pun harga cadar 100% cotton lebih mahal daripada yang 80% atau campuran yang lain2 tu.. 😍😍 #cadar100%cotton
#cadarmodernstyle
#cadarpilihanramai
#cadarcute

Cuba bayangkan bilik hampa pakai cadar moden macam ni..
Mesti nak dok dalam bilik je kan..tapi tak mau duduk atas katil..cantik sangat sampai syg nak duduk.. 🤣🤣 Cadar ni 100% cotton.. kain 100% cotton lebih sejuk dan gebu tau..sebab tu di kedai online @ kedai cadar di mana2 pun harga cadar 100% cotton lebih mahal daripada yang 80% atau campuran yang lain2 tu.. 😍😍 #cadar100%cotton
#cadarmodernstyle
#cadarpilihanramai
#cadarcute

Cuba bayangkan bilik hampa pakai cadar moden macam ni..
Mesti nak dok dalam bilik je kan..tapi tak mau duduk atas katil..cantik sangat sampai syg nak duduk.. 🤣🤣 Cadar ni 100% cotton.. kain 100% cotton lebih sejuk dan gebu tau..sebab tu di kedai online @ kedai cadar di mana2 pun harga cadar 100% cotton lebih mahal daripada yang 80% atau campuran yang lain2 tu.. 😍😍 #cadar100%cotton
#cadarmodernstyle
#cadarpilihanramai
#cadarcute

Cuba bayangkan bilik hampa pakai cadar moden macam ni..
Mesti nak dok dalam bilik je kan..tapi tak mau duduk atas katil..cantik sangat sampai syg nak duduk.. 🤣🤣 Cadar ni 100% cotton.. kain 100% cotton lebih sejuk dan gebu tau..sebab tu di kedai online @ kedai cadar di mana2 pun harga cadar 100% cotton lebih mahal daripada yang 80% atau campuran yang lain2 tu.. 😍😍 #cadar100%cotton
#cadarmodernstyle
#cadarpilihanramai
#cadarcute

Cuba bayangkan bilik hampa pakai cadar moden macam ni..
Mesti nak dok dalam bilik je kan..tapi tak mau duduk atas katil..cantik sangat sampai syg nak duduk.. 🤣🤣 Cadar ni 100% cotton.. kain 100% cotton lebih sejuk dan gebu tau..sebab tu di kedai online @ kedai cadar di mana2 pun harga cadar 100% cotton lebih mahal daripada yang 80% atau campuran yang lain2 tu.. 😍😍 #cadar100%cotton
#cadarmodernstyle
#cadarpilihanramai
#cadarcute

Cuba bayangkan bilik hampa pakai cadar moden macam ni..
Mesti nak dok dalam bilik je kan..tapi tak mau duduk atas katil..cantik sangat sampai syg nak duduk.. 🤣🤣 Cadar ni 100% cotton.. kain 100% cotton lebih sejuk dan gebu tau..sebab tu di kedai online @ kedai cadar di mana2 pun harga cadar 100% cotton lebih mahal daripada yang 80% atau campuran yang lain2 tu.. 😍😍 #cadar100%cotton
#cadarmodernstyle
#cadarpilihanramai
#cadarcute

Cuba bayangkan bilik hampa pakai cadar moden macam ni..
Mesti nak dok dalam bilik je kan..tapi tak mau duduk atas katil..cantik sangat sampai syg nak duduk.. 🤣🤣 Cadar ni 100% cotton.. kain 100% cotton lebih sejuk dan gebu tau..sebab tu di kedai online @ kedai cadar di mana2 pun harga cadar 100% cotton lebih mahal daripada yang 80% atau campuran yang lain2 tu.. 😍😍 #cadar100%cotton
#cadarmodernstyle
#cadarpilihanramai
#cadarcute

Cuba bayangkan bilik hampa pakai cadar moden macam ni..
Mesti nak dok dalam bilik je kan..tapi tak mau duduk atas katil..cantik sangat sampai syg nak duduk.. 🤣🤣 Cadar ni 100% cotton.. kain 100% cotton lebih sejuk dan gebu tau..sebab tu di kedai online @ kedai cadar di mana2 pun harga cadar 100% cotton lebih mahal daripada yang 80% atau campuran yang lain2 tu.. 😍😍 #cadar100%cotton
#cadarmodernstyle
#cadarpilihanramai
#cadarcute

Cuba bayangkan bilik hampa pakai cadar moden macam ni..
Mesti nak dok dalam bilik je kan..tapi tak mau duduk atas katil..cantik sangat sampai syg nak duduk.. 🤣🤣 Cadar ni 100% cotton.. kain 100% cotton lebih sejuk dan gebu tau..sebab tu di kedai online @ kedai cadar di mana2 pun harga cadar 100% cotton lebih mahal daripada yang 80% atau campuran yang lain2 tu.. 😍😍 #cadar100%cotton
#cadarmodernstyle
#cadarpilihanramai
#cadarcute

Cuba bayangkan bilik hampa pakai cadar moden macam ni..
Mesti nak dok dalam bilik je kan..tapi tak mau duduk atas katil..cantik sangat sampai syg nak duduk.. 🤣🤣 Cadar ni 100% cotton.. kain 100% cotton lebih sejuk dan gebu tau..sebab tu di kedai online @ kedai cadar di mana2 pun harga cadar 100% cotton lebih mahal daripada yang 80% atau campuran yang lain2 tu.. 😍😍 #cadar100%cotton
#cadarmodernstyle
#cadarpilihanramai
#cadarcute

Cadar set murah😱💕 Wrna xluntur bila basuh😇
Ad selimut comforter tebal🤗
100%cotton🤓
Sgt selesa😘

Hrga xsmpai 100 pn satu set😘 berminat pm📲

#cadarviralmurah #cadaralzhou #cadarcantik #cadarmurah #cadarpatchwork #cadarkartun #cadarcute #cadarcotton #cadarpengantinmurah #cadarqueen #cadaranak #cadarmalaysia #cadarcomel #comforter #cadarset #cadarcomforter #cadarberkualiti #cadarxlunturwrna

SOLD❗ SOLD ❗ SOLD ❗
.
Terima kasih kepada Cik Azlieda dari Kluang, Johor yang membeli 1 set cadar bolasepak Manchester City dan 1 set cadar bolasepak Real Madrid. .
Cadar ni sesuai untuk dipakai di kolej/universiti atau di katil bilik masing2. Juga sebagai hadiah untuk yang tersayang. 💙
.
Saiz: Single
.
Kandungan
✔ 1 Cadar Bergetah
✔ 2 Sarung Bantal
✔ 1 Sarung Bantal Peluk
.
Harga: RM49.90
Postage Semenanjung: RM15
Postage Sabah/Swak: RM20
.

Whatsapp +6013 - 300 8359 (taip +6) .
.
#CadarSingle #CadarPlain #CadarKolej #CadarBudakU #CadarUniversiti #CadarMurah #CadarBola #CadarCantik #CadarSimple #TestimoniCadar #TestimoniCadarAsrama #cadarpink #cadarcute #soldmommyaysar #vilaghazara #cikreenencikngokngek #alamatnyacinta #lelakikirimantuhan #tiadalagicinta #gegarvaganza5

Gudmorning😬😬
Ade lagi ke baru bangun tdo??🤭
Nyenyak ke tdo mlm tadi? 💁🏻‍♀️. Nak sharing sikit☺️☺️ kalau tdo ngn #cadarcotton 💯% #comfortertebal #cadarcute #cadarcantik #cadar6in1 nyenyak nye lahai... sebab #cadarsoft #kaincotton tu yg sejuk best je tdo🤭☺️☺️ .
Tambah2 yg #barukahwin #pengantinbaru tu elok la sgt dear. Takkan nak pkai cadar tu smp sebulan kan💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️ .

Laaa baru #pindahrumah tu pon elok lahh.. rumah baru , #cadarbaru lah kan😄😄 bru la best👍🏻👍🏻 .

Ape yg uolz dpt dengan set cadar 6in1 ni?
-
Set cadar 6in1

Cadar
Comforter
2 sarung bantal
2 sarung bolster .
Pape nk tanye boleh je klik link bawah profile sis tu okey
.
Tak pon whatsapp la no sis😬😬 📲 019 2021623
📲 019 2021623
📲 019 2021623

SOLD❗ SOLD ❗ SOLD ❗
.
Terima kasih kepada Cik Saenah dari Rawang, Selangor yang membeli 1 set cadar asrama PUTIH dan 1 set cadar asrama hijau epal. .
.
Cadar ni sesuai untuk dipakai di kolej/universiti atau di katil bilik masing2. Juga sebagai hadiah untuk yang tersayang. 💙
.
Saiz: Single
.
Kandungan
✔ 1 Cadar Bergetah
✔ 1 Sarung Bantal
.
Harga: RM19.90 (Hijau)
Harga: RM29.90 (Putih)
Postage Semenanjung: RM8
Postage Sabah/Swak: RM12
.

Whatsapp +6013 - 300 8359 (taip +6) .
.
#CadarSingle #CadarPlain #CadarKolej #CadarBudakU #CadarUniversiti #CadarMurah #CadarBola #CadarCantik #CadarSimple #TestimoniCadar #TestimoniCadarAsrama #cadarpink #cadarcute #soldmommyaysar #vilaghazara #cikreenencikngokngek #alamatnyacinta #lelakikirimantuhan #tiadalagicinta #gegarvaganza5

SOLD❗ SOLD ❗ SOLD ❗
.
Terima kasih kepada Cik Intan dari USM, Pulau Pinang yang membeli 1 set cadar asrama MAROON.
.
Cadar ni sesuai untuk dipakai di kolej/universiti atau di katil bilik masing2. Juga sebagai hadiah untuk yang tersayang. 💙
.
Saiz: Single
.
Kandungan
✔ 1 Cadar Bergetah
✔ 1 Sarung Bantal
.
Harga: RM19.90
Postage Semenanjung: RM8
Postage Sabah/Swak: RM12
.

Whatsapp +6013 - 300 8359 (taip +6) .
.
#CadarSingle #CadarPlain #CadarKolej #CadarBudakU #CadarUniversiti #CadarMurah #CadarBola #CadarCantik #CadarSimple #TestimoniCadar #TestimoniCadarAsrama #cadarpink #cadarcute #soldmommyaysar

Saiz SUPER KING + COMFERTER memang susah kan nak cari..nak-nak yang jenis patchwork punya..fuhhhh.. Kami ada stock ni..tapiiiii... Sangat2 la terhad pilihan dan coraknya..ada yang mencari?? ▶️ CADAR 7 IN 1 HIGH QUALITY SUPER KING + COMFORTER
==========
.
✔️ MATERIAL:- 100% COTTON HIGH QUALITY
✔️ SAIZ:- SUPER KING
✔️ SET 7 IN 1 (1 CADAR, 4 SARUNG BANTAL, 1 SARUNG BANTAL PELUK, 1 COMFORTER) ➡️ FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA
➡️ SABAH/ SARAWAK = ADD POSTAGE RM 25.00
.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ #cadarsuperking
#cadarcomferter
#cadarcute
#cadarcantik
#cadarpatchwork

Untungnya beli borong tauu..boleh jimat banyak dari harga asal..harga asal RM130..Ahaaaa..kalau borong??? 🤔🤔🤔 Ada orang beli banyak2 sebab⤵️⤵️⤵️⤵️ ✔nak beli untuk mak
✔nak bagi hadiah kawin member
✔nak bagi hadiah kawin anak saudara
✔nak bagi reward untuk staff
✔nak bagi hadiah harijadi mber
✔nak jual balik dekat kedai sebab ada buka kedai jual cadar jugak 😁
✔nak beli standby untuk anak2 kutu
✔nak bagi hadiah dekat rakan sekerja yang berpindah
✔nak bagi hadiah tanda ingatan dekat jiran2

#cadarborong
#cadarcute
#cadarcantik
#cadarmurah
#cadarsenangpasang
#cadarpilihanmak
#cadarbestseller

Testimoni single set cute 😍

Sape peminat set cadar patchwork cotton ni? Cer like sikit

#cadarpatchwork
#fullcotton
#cadarcute
#murahdanselesa

Waduh waduhhhh..ada design baru plak cadar HOT BUDGET 6 IN 1 ni...geram la kami tengok..kaler pastel kaler terang semua ada.. Masih ingat lagi?? 10 set jatuh RM100/set.. untuk yang ada group kutu cadar..memang berbaloi sangat bila beli borong 😘😘😘 #cadarborong
#cadar6in1
#cadarmampumilik
#cadartakcubataktahu
#cadarcute
#cadarcantik

Waduh waduhhhh..ada design baru plak cadar HOT BUDGET 6 IN 1 ni...geram la kami tengok..kaler pastel kaler terang semua ada.. Masih ingat lagi?? 10 set jatuh RM100/set.. untuk yang ada group kutu cadar..memang berbaloi sangat bila beli borong 😘😘😘 #cadarborong
#cadar6in1
#cadarmampumilik
#cadartakcubataktahu
#cadarcute
#cadarcantik

Most Popular Instagram Hashtags