[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#byzawieya

191 posts

TOP POSTS

SIAPA YANG SESUAI DGN Skinlove Collagen ni??
☄sesuai utk kulit normal
☄kulit berjerawat
☄kulit berjeragat
☄bintik hitam
☄pori terbuka
☄blackhead/whitehead
☄biji kolestrol
☄gelap/hangus/hitam
☄kulit eczema
☄kulit berparut/parut lama
☄nak putih seluruh badan
☄selesaikan masalah dalaman wanita =====================================
USAHA ITU TANDA KEJAYAAN👍

Whatsapp 0169407001 utk info & order.

#semuanampakcantek
#skinlovecollagen #skinlovebeauty #byzawieya

Our lip creams are better than yours 😛
Handerrr😘

Nak order? Contact me k💋

#amouracosmetics
#byzawieya

Kemam kemam kemam... Dah putih. Senang jer.. Sepantas 1,2,3.. Semestinya dengan SKINLOVE COLLAGEN😘.
.
Nak putih, boleh consume. Ada masalah haid, blh consume, ada masalah dalaman wanita pn blh ambil, nak jd hebat & cik abe puji pn blh consume💪🏻.
Nah❗️ini dia... SKINLOVE COLLAGEN. .
High recommended 👍🏻😋😋
.
Jgn malu2 jgn segan. Blh whsp cikZa deh 016-9407001.
.
Produk baru, bermutu, lulus KKM & halalan toyyiban... Of cozesssss👍🏻
.
#semuanampakcantek
#skinlovecollagen #skinlovebeauty #byzawieya

Kemam kemam kemam... Dah putih. Senang jer.. Sepantas 1,2,3.. Semestinya dengan SKINLOVE COLLAGEN😘.
.
Nak putih, boleh consume. Ada masalah haid, blh consume, ada masalah dalaman wanita pn blh ambil, nak jd hebat & cik abe puji pn blh consume💪🏻.
Nah❗️ini dia... SKINLOVE COLLAGEN. .
High recommended 👍🏻😋😋
.
Jgn malu2 jgn segan. Blh whsp cikZa deh 016-9407001.
.
Produk baru, bermutu, lulus KKM & halalan toyyiban... Of cozesssss👍🏻
.
#semuanampakcantek
#skinlovecollagen #skinlovebeauty #byzawieya

Kemam kemam kemam... Dah putih. Senang jer.. Sepantas 1,2,3.. Semestinya dengan SKINLOVE COLLAGEN😘.
.
Nak putih, boleh consume. Ada masalah haid, blh consume, ada masalah dalaman wanita pn blh ambil, nak jd hebat & cik abe puji pn blh consume💪🏻.
Nah❗️ini dia... SKINLOVE COLLAGEN. .
High recommended 👍🏻😋😋
.
Jgn malu2 jgn segan. Blh whsp cikZa deh 016-9407001.
.
Produk baru, bermutu, lulus KKM & halalan toyyiban... Of cozesssss👍🏻
.
#semuanampakcantek
#skinlovecollagen #skinlovebeauty #byzawieya

Kemam kemam kemam... Dah putih. Senang jer.. Sepantas 1,2,3.. Semestinya dengan SKINLOVE COLLAGEN😘.
.
Nak putih, boleh consume. Ada masalah haid, blh consume, ada masalah dalaman wanita pn blh ambil, nak jd hebat & cik abe puji pn blh consume💪🏻.
Nah❗️ini dia... SKINLOVE COLLAGEN. .
High recommended 👍🏻😋😋
.
Jgn malu2 jgn segan. Blh whsp cikZa deh 016-9407001.
.
Produk baru, bermutu, lulus KKM & halalan toyyiban... Of cozesssss👍🏻
.
Harga??? Semenanjung RM79 (harga asal RM99.90)
Sbh Srwk RM85 (harga asal RM105.90)
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
.
#semuanampakcantek
#skinlovecollagen #skinlovebeauty #byzawieya

Mestilah utk kulit putih, kulit SEMPURNA, naik seri dan bykkkk lagi. Cara nak makan pun teramatlah mudah. Kemam-kemam dalam mulut dan telan je. Perisa mixberry dan sedap sangat. Satu sachet memang tak cukup!
Berkesan ke? MESTILAH!! Makan satu kotak je mesti nampak hasil!😱😱
.
Kalau tak percaya, boleh tengok gambar2 testimoni bawah ni tau. Bukan satu dua gambar je. Ramai sgt yg dah terlebih CANTIK setelah makan SKINLOVE COLLAGEN ni😱
Tak caya lagi? .
Tgk la ig kami sudah ramai testimoni yg berjaya dengan Skinlove Collagen.
.
Harga berapa? Murah ke mahal?Mestilah murah berbaloi2. Bandingkan harga kami!
.
RM99.90 SM / RM 105.90 SS je.
Mahalnya!!😱😱
.
Sabar dulu! Tu baru normal price😬 Semestinya ada harga istimewa buat anda semua!! Tapi harga istimewa ini hanya terhad kepada 50 org pertama yg hubungi pihak kami sahaja! DIULANGI! 50 orang terawal sahaja tau! HARGA PROMO KAMI👇👇👇
.
POSTAGE FREE TAU!!
❤️ RM 79.00 untuk SEMENANJUNG
❤️ RM 85.00 untuk SABAH SARAWAK
.
ANTARA KEISTIMEW4AN SKINLOVE COLLAGEN .
.
🔴MENJ4DIKAN KULIT GL0WING SECARA SEMUL4JADI
.
🔴MENINGK4TKAN KECER4HAN KUL1T (KULIT KEMERAH-MERAHAN & TID4K MENJADIK4N KULIT PUC4T)
.
🔴MENYEK4TAKAN T0NA KULIT & PENCER4AN MENYELURUH SATU B4DAN.
.
🔴MENGUR4NGKAN M4SALAH JER4WAT & JER4GAT
.
🔴MEM4NTAPKAN & MENG4NJALKAN P4YUD4RA & P1NGGUL.
.
🔴MENGET4TKAN F4RAJ & MENG4TASI M4SALAH KEPUTIH4N.
.
🔴MENEG4NGKAN,MENG4NJALKAN & MELEMBUTK4N STRUKTUR KUL1T.
.
🔴MENJ4DIKAN RAMBUT LEBIH BERSIN4R,SIHAT, & HITAM BERKILAT.
.
🔴MENJ4DIKAN KUKU LEB1H KU4T & MENB4NTU PERTUMBUH4N KUKU YG LEBIH SIH4T.
.
🔴MEL4MBATKAN PR0SES PENU4AN.
.
🔴MENGEC1LKAN P0RI & MENGUR4NGKAN M4SALAH KUL1T KUS4M .
🔴MENGH4LANG J4NGKITAN PADA V4GINA & MENST4BILKAN H0RM0N W4NITA YG MEN0P0US
.
🔴KAY4 DENGAN P0TASSIUM & SER4T.
.
🔴MENINGK4TKAN SISTEM IMUNIS4SI BAD4N.
.
🔴MEL4NCARKAN SISTEM PENGH4DAMAN & MEMBEK4LKAN TEN4GA PADA B4DAN
.
🔴MENGUR4NGKAN S4KIT SENGGUGUTT
.
🔴MEL4NCARKAN PERJ4LANAN D4RAH
.
🔴K4YA DENGAN VICT4MIN & MINER4L.
.
🔴MENGU4TKAN 0T0T, SEND1, TUL4NG, G1G1 & S4RAF
.
🔴BAIK UTK W4NITA MENG4NDUNG & BERS4LIN
.
🔴MENGU4TKAN D4YA ING4TAN.
.
🔴MER4NGSANG PENGELU4RAN H0RM0N.
.
To order, whatsapp 016-9407001
.
#skinlovebeauty #skinlovecollagen
#semuanampakcantek #byzawieya

Sudah consume #skinlovecollagen..pastikan anda cuba 1 sachet sehari untuk pastikan anda putih gebu,bebas jerawat dan sihat dalaman..kemam-kemam terus cantik
.
SKINLOVE COLLAGEN telah membantu ramai org utk menyelasaikan masalah kulit gelap,kusam, dan masalah jerawat dan jeragat..
.
Ini testimoni sis yg telah mengamalkan skinlove collagen.dan setelah terbukti berkesan baru lah skinlove collagen dipasarkan ke pasaran.. .
.
<<Antara keistimewaan SKINLOVE COLLAGEN >>
.
-menjadikan kulit glowing secara semulajadi.
.
-meningkatkan kecerahan kulit (kulit cerah kemerah-merahan dan tidak menjadikan kulit pucat.)
.
-menyekatakan tona kulit dan pencerahan menyeluruh satu badan.
.
-mengurangkan masalah jerawat dan jeragat.
.
-memantapkan dan menganjalkan payudara dan pinggul.
.
-mengetatkan faraj dan mengatasi masalah keputihan.
.
-menegangkan,menganjalkan dan melembutkan struktur kulit.
.
-menjadikan rambut lebih bersinar,sihat dan hitam berkilat.
.
-menjadikan kuku lebih kuat dan membantu pertumbuhan kuku yang lebih sihat.
.
-melambatkan proses penuaan.
.
-mengecilkan pori dan mengurangkan masalah kulit kusam.
.
-menghalang jangkitan pada vagina dan menstabilkan hormon wanita yang menopous.
.
-kaya dengan potassium dan serat.
.
-mudah dihadam berbanding susu lembu.
.
-meningkatkan sistem imunisasi badan.
.
-melancarkan sistem penghadaman dan membekalkan tenaga pada badan.
.
-mengurangkan sakit senggugut.
.
-melancarkan perjalanan darah.
.
-kaya dengan mineral dan vitamin.
.
-menguatkan otot,sendi,tulang,gigi dan saraf.
.
-baik untuk wanita mengandung dan bersalin.
.
-menguatkan daya ingatan.
.
-merangsang pengeluaran hormon.
.
sesuai utk semua peringkat umur,lelaki dan wanita , wanita hamil dan berpantang
.
Teringin nk CANTIK???
Jom SEMUA NAMPAK CANTEK
.

Whatsapp For retail &wholesale 016-9407001
.
#skinlovebeauty #skinlovecollagen
#semuanampakcantek
#byzawieya

Kemam kemam kemam... Dah putih. Senang jer.. Sepantas 1,2,3.. Semestinya dengan SKINLOVE COLLAGEN😘.
.
Nak putih, boleh consume. Ada masalah haid, blh consume, ada masalah dalaman wanita pn blh ambil, nak jd hebat & cik abe puji pn blh consume💪🏻.
Nah❗️ini dia... SKINLOVE COLLAGEN. .
High recommended 👍🏻😋😋
.
Jgn malu2 jgn segan. Blh whsp cikZa deh 016-9407001.
.
Produk baru, bermutu, lulus KKM & halalan toyyiban... Of cozesssss👍🏻
.
#semuanampakcantek
#skinlovecollagen #skinlovebeauty #byzawieya

MOST RECENT

Look how pretty is our Naturally Nude💋
Yg nak order Naturally Nude tp tertangguh tu, blh order skrg tau.. Za dh restock hot colour niy.
Suitable for anytime & every where.
#amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #amouralicious #amourabyzawieya #stokiskelantan #amourastockist #amourastokiskelantan #amouralovers #amouracaresforyourlips #mua #muamalaysia #byzawieya #bazarpaknil #bazaronline

Look how pretty is our Naturally Nude💋
Yg nak order Naturally Nude tp tertangguh tu, blh order skrg tau.. Za dh restock hot colour niy.
Suitable for anytime & every where.
#amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #amouralicious #amourabyzawieya #stokiskelantan #amourastockist #amourastokiskelantan #amouralovers #amouracaresforyourlips #mua #muamalaysia #byzawieya #bazarpaknil #bazaronline

Look how pretty is our Naturally Nude💋
Yg nak order Naturally Nude tp tertangguh tu, blh order skrg tau.. Za dh restock hot colour niy.
Suitable for anytime & every where.
#amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #amouralicious #amourabyzawieya #stokiskelantan #amourastockist #amourastokiskelantan #amouralovers #amouracaresforyourlips #mua #muamalaysia #byzawieya #bazarpaknil #bazaronline

Look how pretty is our Naturally Nude💋
Yg nak order Naturally Nude tp tertangguh tu, blh order skrg tau.. Za dh restock hot colour niy.
Suitable for anytime & every where.
#amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #amouralicious #amourabyzawieya #stokiskelantan #amourastockist #amourastokiskelantan #amouralovers #amouracaresforyourlips #mua #muamalaysia #byzawieya #bazarpaknil #bazaronline

Stay gojesss with Brown Fox colour💋
Brown fox is our hot selling👄
#amouralipstick
#byzawieya
#amouracosmetics
#amourabyzawieya
#muaselangor #muamalaysia #makeupmalaysia #amourastockist #amouracaresforyourlips
To order can cntact me k 016-9407001.

Stay gojesss with Brown Fox colour💋
Brown fox is our hot selling👄
#amouralipstick
#byzawieya
#amouracosmetics
#amourabyzawieya
#muaselangor #muamalaysia #makeupmalaysia #amourastockist #amouracaresforyourlips
To order can cntact me k 016-9407001.

Stay gojesss with Brown Fox colour💋
Brown fox is our hot selling👄
#amouralipstick
#byzawieya
#amouracosmetics
#amourabyzawieya
#muaselangor #muamalaysia #makeupmalaysia #amourastockist #amouracaresforyourlips
To order can cntact me k 016-9407001.

Stay gojesss with Brown Fox colour💋
Brown fox is our hot selling👄
#amouralipstick
#byzawieya
#amouracosmetics
#amourabyzawieya
#muaselangor #muamalaysia #makeupmalaysia #amourastockist #amouracaresforyourlips
To order can cntact me k 016-9407001.

Cantik tak❗️ cantik tak❗️cantik takkkk❗️❗️❗️PINK THING, PINK THING, PINK THING!
Of course la cantikkkkkk.
Geram wesssss, nak babakkk ptg2 sbb comey dooh2 kaler PINK THING niy😆😆😆
.
Makin excited sbb hari2 dpt feedback yg bagus & cantik2 dari Amoura Lovers☺️
.
Alhamdulillah... Mujur ade Amoura..
.
"Ingat LIPSTICK, ingat AMOURA😘"
.
#amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #amouralicious #amourabyzawieya #amourastockist #amourastokiskelantan #amouralovers #mua #muamalaysia #byzawieya #bazarpaknil #bazaronline

Cantik tak❗️ cantik tak❗️cantik takkkk❗️❗️❗️PINK THING, PINK THING, PINK THING!
Of course la cantikkkkkk.
Geram wesssss, nak babakkk ptg2 sbb comey dooh2 kaler PINK THING niy😆😆😆
.
Makin excited sbb hari2 dpt feedback yg bagus & cantik2 dari Amoura Lovers☺️
.
Alhamdulillah... Mujur ade Amoura..
.
"Ingat LIPSTICK, ingat AMOURA😘"
.
#amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #amouralicious #amourabyzawieya #amourastockist #amourastokiskelantan #amouralovers #mua #muamalaysia #byzawieya #bazarpaknil #bazaronline

Cantik tak❗️ cantik tak❗️cantik takkkk❗️❗️❗️PINK THING, PINK THING, PINK THING!
Of course la cantikkkkkk.
Geram wesssss, nak babakkk ptg2 sbb comey dooh2 kaler PINK THING niy😆😆😆
.
Makin excited sbb hari2 dpt feedback yg bagus & cantik2 dari Amoura Lovers☺️
.
Alhamdulillah... Mujur ade Amoura..
.
"Ingat LIPSTICK, ingat AMOURA😘"
.
#amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #amouralicious #amourabyzawieya #amourastockist #amourastokiskelantan #amouralovers #mua #muamalaysia #byzawieya #bazarpaknil #bazaronline

Cantik tak❗️ cantik tak❗️cantik takkkk❗️❗️❗️PINK THING, PINK THING, PINK THING!
Of course la cantikkkkkk.
Geram wesssss, nak babakkk ptg2 sbb comey dooh2 kaler PINK THING niy😆😆😆
.
Makin excited sbb hari2 dpt feedback yg bagus & cantik2 dari Amoura Lovers☺️
.
Alhamdulillah... Mujur ade Amoura..
.
"Ingat LIPSTICK, ingat AMOURA😘"
.
#amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #amouralicious #amourabyzawieya #amourastockist #amourastokiskelantan #amouralovers #mua #muamalaysia #byzawieya #bazarpaknil #bazaronline

Mulbery, melbery, mulbery💋
Kaler yg sgt2 laris dari dulu sampai sekarang.
Sesape yg pakai kaler niy mengancam bebbb.
Stay hot & pretty with Mulberry on the lips💋
Only Amoura Cosmetic Lip Matte Cream💄
''Ingat Lipstik, ingat Amoura''
.
#amouralipstick #amouracosmetics #amouralovers #amourabyzawieya #byzawieya #kelantanstockist #zamoura #amouralipstickkb #lipsticklover #lipstickmatte #mua #muamalaysia
Interested?? Can whatsapp 0169407001.

Mulbery, melbery, mulbery💋
Kaler yg sgt2 laris dari dulu sampai sekarang.
Sesape yg pakai kaler niy mengancam bebbb.
Stay hot & pretty with Mulberry on the lips💋
Only Amoura Cosmetic Lip Matte Cream💄
''Ingat Lipstik, ingat Amoura''
.
#amouralipstick #amouracosmetics #amouralovers #amourabyzawieya #byzawieya #kelantanstockist #zamoura #amouralipstickkb #lipsticklover #lipstickmatte #mua #muamalaysia
Interested?? Can whatsapp 0169407001.

Mulbery, melbery, mulbery💋
Kaler yg sgt2 laris dari dulu sampai sekarang.
Sesape yg pakai kaler niy mengancam bebbb.
Stay hot & pretty with Mulberry on the lips💋
Only Amoura Cosmetic Lip Matte Cream💄
''Ingat Lipstik, ingat Amoura''
.
#amouralipstick #amouracosmetics #amouralovers #amourabyzawieya #byzawieya #kelantanstockist #zamoura #amouralipstickkb #lipsticklover #lipstickmatte #mua #muamalaysia
Interested?? Can whatsapp 0169407001.

Mulbery, melbery, mulbery💋
Kaler yg sgt2 laris dari dulu sampai sekarang.
Sesape yg pakai kaler niy mengancam bebbb.
Stay hot & pretty with Mulberry on the lips💋
Only Amoura Cosmetic Lip Matte Cream💄
''Ingat Lipstik, ingat Amoura''
.
#amouralipstick #amouracosmetics #amouralovers #amourabyzawieya #byzawieya #kelantanstockist #zamoura #amouralipstickkb #lipsticklover #lipstickmatte #mua #muamalaysia
Interested?? Can whatsapp 0169407001.

Salam gud morning❤️
Hye ladies ! 😘
Amoura Eye Kit in the house chollssss.
Sesape nak, blh cntact wani sebelum hbs
READY STOCK NOW!
Amoura Eye kit 2 dalam 1 (Jet black eye liner + Voluminous Fiber Maskara)
Utk bulu mata yg panjang, tebal & mata lebih memukau 😍
Semestinya jimat dalam 1 harga👏🏻👏🏻
Mesra wudhu' with easy removes use wetwipe👌🏻
.
📲0148356486 wanie
#eyekit #amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #amouralicious #amourabyzawieya #stokiskelantan #amourastockist #amourastokiskelantan #amouralovers #amouracaresforyourlips #mua #muamalaysia #byzawieya

Sesape yg selama ni x jumpa lipstik yg betul2 boleh memikat & melekat kat hati, haaa kat sini sis nak bagitau Lip Matte Amoura Cosmetic sangat sangat sangat lah memberikan aura yg mengujakan tau💋❗️
Nahh, SyifaMelvin is wearing Dusty Rose by Amoura Cosmetics for her event😍
Sangat2 cantik sesuai dgn bibir beliau makin bertambah mungil & tampak sihat & segar😘
WA016-9407001 - zawieya

#amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #amouralicious #amourabyzawieya #stokiskelantan #amourastockist #amourastokiskelantan #amouralovers #amouracaresforyourlips #mua #muamalaysia #byzawieya

Sesape yg selama ni x jumpa lipstik yg betul2 boleh memikat & melekat kat hati, haaa kat sini sis nak bagitau Lip Matte Amoura Cosmetic sangat sangat sangat lah memberikan aura yg mengujakan tau💋❗️
Nahh, SyifaMelvin is wearing Dusty Rose by Amoura Cosmetics for her event😍
Sangat2 cantik sesuai dgn bibir beliau makin bertambah mungil & tampak sihat & segar😘
WA016-9407001 - zawieya

#amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #amouralicious #amourabyzawieya #stokiskelantan #amourastockist #amourastokiskelantan #amouralovers #amouracaresforyourlips #mua #muamalaysia #byzawieya

Most Popular Instagram Hashtags