#bymirasya

25147 posts

TOP POSTS

#QaisaraaBYMIRASYA yang selesa & memudahkan ☺️
.
Ini gambar waktu discharge ward lepas bersalinkan Nuha. Saja pakai Qaisaraa ni sebab sarung terus siap. Yang penting, kelabuhan dia memang nursing friendly 🤗 ciri-ciri yang ada pada Qaisaraa ni memang sesuai sangat untuk para ibu tau. Lilah dah experienced 😉
.
❤️Awning dijahit sekali dengan inner - tak perlu dah nak pakai inner neck lain 🤗 ibu-ibu mestilah nak bersiap ringkas je kan. ❤️Material pandora chiffon - tebal tapi breathable, tak risau baby panas bila tengah df dalam tu. Kita yang pakai lagi la selesa, tak panas ❤️ Material awning high quality cotton stretchable - mudah dibentuk & bagi effect muka kurus. .
Ni pun sebenarnya muka tengah bloated. Biasalah, baru lepas bersalin kan 😂 tapi tak nampak sangat bloated tu dengan bantuan #QaisaraaBYMIRASYA ni. 😍
.
Tak sabar nak grab lagi Qaisaraa waktu SALE nanti. Eh? QAISARAA ADA SALE? 😱 Ya ada! Stay tune 😉😘
.
#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA

I love this couple. Sama cantik sama padan. So energetic!
__
Status mak-mak sangat ni 😅
__
#KhimarMalaysia #NaurahKhimar #FounderByMirasya #ByMirasya

Tudung cantik dan selesa from @bymirasya , i love it! 😍❤️ #bymirasya#Seoul#Korea

Sis goncang bag sis kot-kot terkeluar seposen ke duaposen ke.
Sis nak beli stokin tak cukup duit. Hahaha 😝

Lovely shawl from @bymirasya.
Thank you dear. Nampak sopan & jelita githeeww ❤

#ByMirasya #IraSado

Instant shawl double loop @bymirasya. Dua kali sarung terus siap! .

Tak perlu risau kalau balik kampung tak bawak anak tudung 😌 sebab Qaisaraa dah sedia ada inner
.

2 in 1 😁
.

#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#QaisaraaBYMIRASYA

Mulakan hari kita pada hari ini dgn satu senyuman yg menawan boleh?
Macam darlings ni haaa 😀
.
.
Selamat berpuasa semua ☺️Semoga kita kekal bertenaga hingga maghrib nnti 💪
And of course,darling ni pakai best selling instant shawl Qaisaraa in Monaco Blue 💙
.
.
#MasterAgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#sipenjualtudunginstant
#QaisaraaBYMIRASYA
#TeamBMYON

SALAM RAMADHAN ♥
.

order dibuka ye utk place order. stock sangat terhad utk koleksi QAISARAA. sangat sesuai digayakan dalam pelbagai majlis 🌷 .

utk order atau sebarang pertanyaan boleh klik link di bio ye 😊

#qaisaraa
#bymirasya
#instantshawl
#bymirasya
#bymirasyagemas

Thank Youuuuuuu @bymirasya 💙 @zaraawliya 💛 @shazaha_exclusive ❤️ ✨

kalau perlukan model boleh invite sayaa 😁😆😂
#bymirasya
#zaraawliya
#shazaha

Dah lama hot selling #BYMIRASYA ni tak memunculkan diri kan? Tapi kalini kami muncul dengam bawa BERITA GEMBIRA! 😍
.
Cuba tengok posting nisah sebelum ni. Ada SALE tak lama lagi 😱

MOST RECENT

Selamat berbukaaaa semuaaa 👸 Feeling confident wearing @bymirasya , thankyou for this beautiful creation ❤
#bymirasyajomlahraya #bymirasyaparis #bymirasya #bymirasyaootd #bymirasyaraya2017 #bymirasyarayacollection

Kami nak bantu darlings bersiap dengan cepat 😍
.
BELUM PERNAH BUAT SALE! 😱
Once in a blue moon ni ladybos nak bagi sale utk ARFA.

Sale Will be on preorder ye dearies.. Flash sale ends at 12pm esok... 1 pcs @ 10%
2 pcs @ 20%
3 pcs @ 30%
😱😱😱 Cepat PM or watsapp zaina @+6591592175
#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#ArfaBYMIRASYA

⁉ FLASH SALE ⁉
ARFA INSTANT SHAWL

Normal Price
L - RM 49
XL - RM 55
---------------------------
🔥Sale Price🔥
L -
Beli 1- RM 47sehelai
Beli 2 - RM 45 sehelai
Beli 3- RM 40 sehelai
XL -
Beli 1- RM 50 sehelai
Beli 2- RM 49 sehelai
Beli 3 - RM 117
( discount RM 48 )

Postage Price🚚
1- 3helai RM 7
4- 7helai RM 10
8- 10helai RM 12 .
🔥 Tudung Boleh Campur size L & XL 😉

Lots of color for ladies out there to grab.

Cepat cepat cepat

Whatsapp 0125465827 to purchase
#BYMIRASYA
#BYMIRASYA
#bymirasyadropship
#bymirasyajomlahraya #sayajualinstantshawl #instantshawlduamuka #tudungraya2017 #raya2017 #Rayaseries #tudunglabuhcantik #sayajualhijab

Wowww banyaknya pilihan warna yg menarik untuk #ArfaBYMIRASYA ni 😍😍😍
_

FLASH SALE masih berjalan lagi tau 😉 Cepat2 grab darlingss 😆😆. Ramai sangat peminat Arfa ni rupanya. Tak menang tangan Nana membalas order awak semua 😂
_

Mana tak ramai peminat kualiti kainnya yg best & harganya memang durian runtuh betul 🔥
_

Whatsapp Nana 📲 0199611451 untuk dapatkan harga istimewa #ArfaBYMIRASYA 😉
_

#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#TeamBMYON
#tudunginstantsuperbest
#Ramadhankareem

🔥ARFA 2.0 Instant Shawl on SALE!🔥 🎀 Saiz L (asal RM49)
.
.

1 helai RM47 ( diskaun RM2)
2 helai RM45 sehelai , RM90 (diskaun RM8)
3 helai RM40 sehelai, RM120 (diskaun RM27) .
. 🎀 Saiz XL (asal RM55)
.
.

1 helai RM50 (diskaun RM5)
2 helai RM49 sehelai (diskaun RM12)
3 helai RM117 (diskaun RM48 ) .
. 😍Tudung boleh campur-campur saiz L dan XL. ❤Postage semasa sale:
1-3 helai RM7
4-7 helai RM10
8-10 helai RM12 📲 WA 012 8566314

#AgentBYMIRASYA #BYMIRASYA
#Arfainstantshawl #instantshawlplain #sayajualinstantshawl #sayajualtudung #sayajualhijab #hijabcantik #hijablabuh #instantshawllabuh #shawlpatuhsyariah #jomtutupaurat #shawlcoraklabuh #instantshawlduamuka #tudunglabuhcantik #shawlcorak #instantshawl
#tudungraya #tudungsale #sale #tudungraya2017 #raya2017
#PakaiTerusCantik

Apa yang best tentang ARFA 2.0?
.
✔ LEBIH LABUH
Boleh didapati dalam 2 saiz:
Saiz L = Bidang 48/50 (1.8m x 0.7m)
Saiz XL = Bidang 55/60 (2.1m x 0.8m) .
✔ LEBIH MALAS ( baca: tak perlu iron 🙈, Material: High quality soft cotton lycra )
.
✔ LEBIH MUDAH ( dua kali sarung terus siap! Terus cantik! )
.
✔ SENANG BENTUK, TAK MELEKAT DI DADA, TIDAK JARANG .
✔ TAHAN CUCIAN MESIN
.
✔ ADA EXCLUSIVE METAL TAG 😱
.

#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#PakaiTerusCantik
#mirrajasni_bymirasya
#ArfaBYMIRASYA
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlmurah
#tudunglabuh
#tudunglabuhinstant
#tudunginstant
#tudunginstantmurah
#tudunginstantshawl
#tudunginstantlabuh
#tudunginstantcantik
#shippingworldwide
#order
#ordernow
#orderopen
#orderopennow

SALE INSTANT SHAWL ARFA!!!✨✨✨
Sale kalini open sampai esok sahaja😱
.
Ada banyak lagi colour dan saiz tau!!!
Harga diskaun sehingga RM47😱
(Untuk pembelian lebih dari sehelai, dapat diskaun juga!!!)🙈❤️
.
Limit stok!!!!
Jom order cepat😍
Dm/Whatsapp: 0176957144
.
Check out:
@fz.bymirasya
@fz.bymirasya
@fz.bymirasya
#bymirasya
#teambm
#trustedsaller
#instantshawlbymirasya
#arfashawlinstant
#lovetowearbyMirasya

SALE INSTANT SHAWL ARFA!!!✨✨✨
Sale kali ni open sehingga esok sahaja😱
.
Ada banyak lagi colour dan saiz tau!!!
Harga diskaun sehingga RM47😱😱
(Untuk pembelian lebih dari sehelai, dapat diskaun juga!!!)🙈💖
.
Limit stok!!!!
Jom order cepat😍
Dm/Whatsapp: 0176957144
#bymirasya
#teambm
#trustedsaller
#instantshawlbymirasya
#arfashawlinstant
#lovetowearbyMirasya

Available saiz L & XL
.
FLASH SALE 😱
.
ARFA INSTANT SHAWL 2.0
.
Tudung instant ‘double loop’ didatangkan dengan 2 saiz. BANTU ANDA UNTUK SIAP DALAM MASA 5 SAAT JER
.
Saiz L = Bidang 48/50. Berukuran 1.8m x 0.7m
.
Saiz XL = Bidang 55/60. Berukuran 2.1m x 0.8m
.
Meh meh sini nak cerita apa dia best sangat ARFA BYMIRASYA niii
.
✔ Pinless ( Tak perlu pin langsung )
✔ Senang bentuk
✔ Tak melekap di muka/dahi/dada
✔ Tidak perlu iron
✔ Tahan cucian mesin
✔ Material : HIGH GRADE Soft Cotton Stretchable
✔ Cukup labuh untuk membantu anda menutup aurat dengan sempurna
✔ Kain tidak jarang
✔ Kain tak panas ketika pakai
✔ Awningnya attached sekali dengan tudung .
BELI SEKARANG sebelum tudung instant kegemaran anda kehabisan stok! 😉
.
Ajak Kawan2 join beli sekali. Lagi banyak beli murah. 😍
.
❤SAIZ L
1 HELAI RM47 (RM47)
2 HELAI RM45 (RM90)
3 HELAI RM40 (RM120)
.
❤ SAIZ XL
1HELAI RM50 (RM50)
2HELAI RM49 (RM98)
3HELAI RM39 (RM117)
.
Macam mana nak order? Boleh WhatsApp imah
.
📱+60105421073
📱+60105421073
📱+60105421073

#FatimahExclusive
#ByMirasya
#FlaahSale
#ArfaInstantShawl

SALE INSTANT SHAWL ARFA!!!✨✨✨
Sale kali ni open sehingga esok sahaja😱
.
Ada banyak lagi colour dan saiz tau!!!
Harga diskaun sehingga RM47😱😱
(Untuk pembelian lebih dari sehelai, dapat diskaun juga!!!)🙈💖
.
Limit stok!!!!
Jom order cepat😍
Dm/Whatsapp: 0176957144
#bymirasya
#teambm
#trustedsaller
#instantshawlbymirasya
#arfashawlinstant
#lovetowearbyMirasya

Available saiz L & XL

FLASH SALE 😱
.
ARFA INSTANT SHAWL 2.0
.
Tudung instant ‘double loop’ didatangkan dengan 2 saiz. BANTU ANDA UNTUK SIAP DALAM MASA 5 SAAT JER
.
Saiz L = Bidang 48/50. Berukuran 1.8m x 0.7m
.
Saiz XL = Bidang 55/60. Berukuran 2.1m x 0.8m
.
Meh meh sini nak cerita apa dia best sangat ARFA BYMIRASYA niii
.
✔ Pinless ( Tak perlu pin langsung )
✔ Senang bentuk
✔ Tak melekap di muka/dahi/dada
✔ Tidak perlu iron
✔ Tahan cucian mesin
✔ Material : HIGH GRADE Soft Cotton Stretchable
✔ Cukup labuh untuk membantu anda menutup aurat dengan sempurna
✔ Kain tidak jarang
✔ Kain tak panas ketika pakai
✔ Awningnya attached sekali dengan tudung .
BELI SEKARANG sebelum tudung instant kegemaran anda kehabisan stok! 😉
.
Ajak Kawan2 join beli sekali. Lagi banyak beli murah. 😍
.
❤SAIZ L
1 HELAI RM47 (RM47)
2 HELAI RM45 (RM90)
3 HELAI RM40 (RM120)
.
❤ SAIZ XL
1HELAI RM50 (RM50)
2HELAI RM49 (RM98)
3HELAI RM39 (RM117)
.
Macam mana nak order? Boleh WhatsApp imah
.
📱+60105421073
📱+60105421073
📱+60105421073

#FatimahExclusive
#ByMirasya
#FlaahSale
#ArfaInstantShawl

SALE INSTANT SHAWL ARFA!!!✨✨✨
Sale kali ni open sehingga esok sahaja😱
.
Ada banyak lagi colour dan saiz tau!!!
Harga diskaun sehingga RM47😱😱
(Untuk pembelian lebih dari sehelai, dapat diskaun juga!!!)🙈💖
.
Limit stok!!!!
Jom order cepat😍
Dm/Whatsapp: 0176957144
#bymirasya
#teambm
#trustedsaller
#instantshawlbymirasya
#arfashawlinstant
#lovetowearbyMirasya

SALE INSTANT SHAWL ARFA!!!✨✨✨
Sale kali ni open sehingga esok sahaja😱
.
Ada banyak lagi colour dan saiz tau!!!
Harga diskaun sehingga RM47😱😱
(Untuk pembelian lebih dari sehelai, dapat diskaun juga!!!)🙈💖
.
Limit stok!!!!
Jom order cepat😍
Dm/Whatsapp: 0176957144
#bymirasya
#teambm
#trustedsaller
#instantshawlbymirasya
#arfashawlinstant
#lovetowearbyMirasya

SALE INSTANT SHAWL ARFA!!!✨✨✨
Sale kali ni open sehingga esok sahaja😱
.
Ada banyak lagi colour dan saiz tau!!!
Harga diskaun sehingga RM47😱😱
(Untuk pembelian lebih dari sehelai, dapat diskaun juga!!!)🙈💖
.
Limit stok!!!!
Jom order cepat😍
Dm/Whatsapp: 0176957144
#bymirasya
#teambm
#trustedsaller
#instantshawlbymirasya
#arfashawlinstant
#lovetowearbyMirasya

SALE INSTANT SHAWL ARFA!!!✨✨✨
Sale kali ni open sehingga esok sahaja😱
.
Ada banyak lagi colour dan saiz tau!!!
Harga diskaun sehingga RM47😱😱
(Untuk pembelian lebih dari sehelai, dapat diskaun juga!!!)🙈💖
.
Limit stok!!!!
Jom order cepat😍
Dm/Whatsapp: 0176957144
#bymirasya
#teambm
#trustedsaller
#instantshawlbymirasya
#arfashawlinstant
#lovetowearbyMirasya

SALE INSTANT SHAWL ARFA!!!✨✨✨
Sale kali ni open sehingga esok sahaja😱
.
Ada banyak lagi colour dan saiz tau!!!
Harga diskaun sehingga RM47😱😱
(Untuk pembelian lebih dari sehelai, dapat diskaun juga!!!)🙈💖
.
Limit stok!!!!
Jom order cepat😍
Dm/Whatsapp: 0176957144
#bymirasya
#teambm
#trustedsaller
#instantshawlbymirasya
#arfashawlinstant
#lovetowearbyMirasya

Most Popular Instagram Hashtags