[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bymirasya

26141 posts

TOP POSTS

Ber #HazelBYMIRASYA pi amek si bongsu balik dari asrama. Kali ni padankan dengan T-shirt & pallazo je. Kita simple2 je πŸ˜‹
__

On the way pi amek adik. Sempat pi amek perfume beli dari @miguellawson1993. Korang yg dah kehabisan perfume utk raya tu. Boleh roger2 mereka untuk dapatkan perfume original dengan scent tersendiri pada harga mampu milik πŸ˜‰
__

#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#BYMIRASYAjomlahraya

I love this couple. Sama cantik sama padan. So energetic!
__
Status mak-mak sangat ni πŸ˜…
__
#KhimarMalaysia #NaurahKhimar #FounderByMirasya #ByMirasya

ASTAGAAA LAMBAT PIGI KERAAAJAAA😒😭 Alhamdulillah,mujur ada tudung dr @bymirasya 😍 !!! Mudah dan dalam masa yg sama bergaya! So tak perlu risau kalau nak pegi kerjaaaa😍😍 THANK YOU SO MUCH @bymirasya !!!! #paidreview
#review
#ezareview
#bymirasya

❀ Qaisaraa 3.0 ❀
__

OMG, koleksi mampu milik #BYMIRASYA dengan pilihan warna yang merecik! πŸ˜†
__

2 warna ini agak bold, sesuai sangat untuk #BMdarlings yang inginkan keyakinan sepanjang hari taw πŸ˜‰. Terpukauuuu tak rasa?

Alhamdulillah. Congratulation dearself. 1 month n a half to go 😎
.
Featured: #klbymirasya #BYMIRASYA
πŸ“Έ: @mnirahnum 😘

Sis goncang bag sis kot-kot terkeluar seposen ke duaposen ke.
Sis nak beli stokin tak cukup duit. Hahaha 😝

Lovely shawl from @bymirasya.
Thank you dear. Nampak sopan & jelita githeeww ❀

#ByMirasya #IraSado

Tudung cantik dan selesa from @bymirasya , i love it! 😍❀️ #bymirasya#Seoul#Korea

melompat lebih tinggi! 🎀🎢
.
sebabnya #BYMIRASYA nak buat MEGA SALE start 1 June, esok!😱
.
tudung yang kita pakai tu (Qaisaraa L - Bubblegum) pun termasuk dalam item yang nak SALE tau!πŸ‘πŸ˜Έ
.
are you readyyyhhh?✨
.
#agentBYMIRASYA

Thank Youuuuuuu @bymirasya πŸ’™ @zaraawliya πŸ’› @shazaha_exclusive ❀️ ✨

kalau perlukan model boleh invite sayaa πŸ˜πŸ˜†πŸ˜‚
#bymirasya
#zaraawliya
#shazaha

MOST RECENT

Alhamdulillah last postage semalam utk tudung2 awak yg bakal sampai sebelum raya πŸ’ Semoga tudung BYMIRASYA ni memberi seribu manfaat kepada awak semua ❀ dan semoga kita lebih mudah utk beribadah bila memakainya πŸ’“
_

Thank you darling for ur support 😘
_

#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#TeamBMYON
#tudunginstantsuperbest
#27Ramadhan

Ber #HazelBYMIRASYA pi amek si bongsu balik dari asrama. Kali ni padankan dengan T-shirt & pallazo je. Kita simple2 je πŸ˜‹
__

On the way pi amek adik. Sempat pi amek perfume beli dari @miguellawson1993. Korang yg dah kehabisan perfume utk raya tu. Boleh roger2 mereka untuk dapatkan perfume original dengan scent tersendiri pada harga mampu milik πŸ˜‰
__

#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#BYMIRASYAjomlahraya

Eh eh. Ada yang nak duit raya lebih ke tahun ni? πŸ˜‹
__

LadyBos kata tadi nak bagi pada yang share OOTD BYMIRASYA sempena raya ni 😍
__

Kalo korang nak jugak. Jangan lupa share & tag tau tau 😘
__

#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYAjomlahraya
#BYMIRASYA
#duitraya

Siapa ada join event kita harituuuuu? Beli apaaaa? Untuk semua yang join event semasa proparaya 2 minggu lepas. Ingat tak team BYMIRASYA ada gtau ada lucky draw? Yessss, pada hari ini jam 12pm inshaaAllah kita akan buat LIVE di IG #BYMIRASYA dan jom kita tengok siapa yang kenaaaaaaaa 😍
__

#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#BYMIRASYAjomlahraya

Every day I feel is a blessing from HIM .

Alhamdulillah. Salam 27 Ramadhan πŸ˜„
.

Semalam Team BYMIRASYA nak start vroom vroom dah! Legaaaa team dah settlekan pos order korang. Takpaa yang nak pakai masa open house tu nanti kita pos lepas kami balik cuti ghaya tauu! 😍 sempat je lagi
.

#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#BYMIRASYAjomlahraya
#ArfaBYMIRASYA

Siapa ada join event kita harituuuuu? Beli apaaaa? Untuk semua yang join event semasa proparaya 2 minggu lepas. Ingat tak team fika ada gtau ada lucky draw? Yessss, pada hari ini jam 12pm inshaaAllah kita akan buat LIVE dan jom kita tengok siapa yang kenaaaaaaaa 😍 **LIVE di ig OFFICIAL @bymirasya tauu 😘😘 #nakrayadapathadiahlagi
#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#BYMIRASYAjomlahraya

🎈🎈🎈
smalam kakyun pakai warna ni..ok x??πŸ€—πŸ™ˆ
.
.
Ada yg tak tahu lagi...size kecil pun ada tau...smalam kakyun pakai size 2XL.
Size L masih Available !😘
.
.
pm/dm kakyun gRab warNa Ni!🎈😎
.
.
ALWAYS BRING YOUR OWN SUNSHINE.😊
.
teruS Dm/pm kakYun πŸ˜ŠπŸ‘‡
.
πŸ“² 0109034927
πŸ“² 0109034927
.
http://www.wasap.my/60109034927 ‴‴‴direct whatsapp Yun .😊
.
πŸ‘Supported FB PAGE Exclusive Bymirasya πŸ‘
https://www.facebook.com/yunlolas4u/
.
https://instagram.com/yunlolas_bymirasya

#BYMIRASYA 🌸
#exclusivebymirasya 🌸
#yunlolas_bymirasya
#Leaderbymirasya
#Agentbymirasya 🌸
#trustedseller πŸ‘πŸ’―
.
#instantshawl #instantshawllabuh #tudunglabuh #tudunginstantlabuh #tudunginstant #tudunginstantshawl #utara #selatan #sabahsarawak #pantaitimur #brunei #singapura #australia #hijabista
#shippingworldwide #brandofShaWL
#Qaisaraabymirasya #Arfabymirasya #fleurbymirasya #raysaabymirasya #BMdarlings
#bymirasyajomlahraya #Salebymirasya

🎈🎈🎈
kakyun dah rasmikan Qaisaraa 2.0 code pepper mint ni tau...πŸ€—πŸ˜™
.
ya Allah..bebas je nak bgerak sana sini..trus boleh solat anytime pakai qaisaraa ni..kakyun nak share lagi...ikut step ni...
.
1. pm/dm kakyun.πŸ˜‚
.
macammaaane nak dpt qaisaraa ni??? ‡️
.
.
teruS Dm/pm kakYun πŸ˜ŠπŸ‘‡
.
πŸ“² 0109034927
πŸ“² 0109034927
.
http://www.wasap.my/60109034927 ‴‴‴direct whatsapp Yun .😊
.
πŸ‘Supported FB PAGE Exclusive Bymirasya πŸ‘
https://www.facebook.com/yunlolas4u/
.
https://instagram.com/yunlolas_bymirasya

#BYMIRASYA 🌸
#exclusivebymirasya 🌸
#yunlolas_bymirasya
#Leaderbymirasya
#Agentbymirasya 🌸
#trustedseller πŸ‘πŸ’―
.
#instantshawl #instantshawllabuh #tudunglabuh #tudunginstantlabuh #tudunginstant #tudunginstantshawl #utara #selatan #sabahsarawak #pantaitimur #brunei #singapura #australia #hijabista
#shippingworldwide #brandofShaWL
#Qaisaraabymirasya #Arfabymirasya #fleurbymirasya #raysaabymirasya #BMdarlings
#bymirasyajomlahraya #Salebymirasya

Alhamdulillah last postage harini utk tudung2 awak yg bakal sampai sebelum raya πŸ’
Semoga tudung2 BYMIRASYA ni memberi seribu manfaat kepada awak semua ❀️ dan semoga kita lebih mudah utk beribadah bila memakainya πŸ€—
.
.
Thank you darlings for ur support 😘
.
.
#MasterAgentBYMIRASYA
#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#TeamBMYON
#sipenjualtudunginstant

Pengumuman πŸ“£πŸ“£ . . .

Hari LAST POSTAGE and of coz Mahir masih ambil order lagi...😊 Team BYMIRASYA amat memahami korang sangat busy dengan kerja dan sampai tak ingat nak shopping tudung Raya ✨. Takpe BYMIRASYA penyelamat korang..! . . .

Jom cepat-cepat Whatsapp Mahir πŸ“² 019-3654436 utk ORDER . . .

#BYMIRASYA
#agentBYMIRASYA
#BYMIRASYAjomlahraya
#printedshawl #tudungraya #instantshawl #wideshawl
#koleksiraya2017 #raya2017
#labuhitumanis
#mahir_bymirasya
#sayajualtudung
#salerayaBYMIRASYA
#saleraya

Assalamualaikum. Salam 26 Ramadan πŸ˜„
__

#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#BYMIRASYAjomlahraya
#FleurBYMIRASYA

🌻🌻🌻🌻🌻🌻
JANGAN CAKAP KAKYUN TAK PAYUNG.....πŸ˜‚πŸ™ˆ
.
Cuba teka kakYun pakai Qaisaraa What Colour??πŸŒ»πŸ€—
.
.
siZe apa? Bebas nak bgerak sana Sini..boleh terus pakai utk Solat.πŸ˜™
.
.
.
#BYMIRASYA 🌸
#exclusivebymirasya 🌸
#yunlolas_bymirasya
#Leaderbymirasya
#Agentbymirasya 🌸
#trustedseller πŸ‘πŸ’―
.
#instantshawl #instantshawllabuh #tudunglabuh #tudunginstantlabuh #tudunginstant #tudunginstantshawl #utara #selatan #sabahsarawak #pantaitimur #brunei #singapura #australia #hijabista
#shippingworldwide #brandofShaWL
#Qaisaraabymirasya #Arfabymirasya #fleurbymirasya #raysaabymirasya #BMdarlings
#bymirasyajomlahraya #Salebymirasya

Alhamdulillah. Terima kasih darlings share feedback 😍
.
.
Tudung mudah siap kegemaran ramai. Dua kali sarung je πŸ˜„
.
.
#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#QaisaraaBYMIRASYA

Kepada semua yang tertanya-tanya labuh ke tudung RAYSAA BYMIRASYA.. Yezzz
Jawapan dia sangat labuh.
Tapi janganlah risau korang semua boleh adjust kelabuhan tudung mengikut cita rasa anda.. yang penting tutup dada.
-
Saya sudah mencuba anda bila lagi??
-
Nanti saya sharekan koleksi tudung RAYSAA BYMIRASYA yang telah saya pakaiπŸ˜‰.
-
Whatsapp jika berminat untuk membeli 0196197552.
#selendang #bymirasya #tudungchiffon #tudungmuslimah #tudung #agentbymirasya #tudungonline #tudungmurah #tudungraya #tudungcantik #tudunginstant #hariraya #bazarpaknil #tudungcorak #tudungterkini #tudungchiffon #tudunglawa #tudungmalaysia #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmurah #tudunginstantmurah #tudungplain #tudungbaru #tudungbidang50 #tudungbidang60 #tudungbidang45

Kuala Lumpur design 100% sold out. Alhamdulillah. Penangan MEGA SALE #BYMIRASYA 😍
.
Ada lagi nak selit order design lain? Harga runtuh dari RM 89 terusss junam RM 65 😱
.
Wiow! WhatsApp 0194818987

Salam 25 Ramadan
__

Yuk semangat ke kelas atau ke keje hari ni πŸ˜ƒ lepas ni dh nak bercuti dh (Eh mirra dah habis kelas πŸ™ˆ)
__

#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#ParisBYMIRASYA

Most Popular Instagram Hashtags