#bymirasya

28561 posts

TOP POSTS

Menyentuh gaya santai, instant shawl @bymirasya is my thing πŸ’•. I'm wearing Freeze color dari koleksi Qaisaraa. 😍 .

#rajafarah #bymirasya #qaisaraabasic #RFIGreview

ASTAGAAA LAMBAT PIGI KERAAAJAAA😒😭 Alhamdulillah,mujur ada tudung dr @bymirasya 😍 !!! Mudah dan dalam masa yg sama bergaya! So tak perlu risau kalau nak pegi kerjaaaa😍😍 THANK YOU SO MUCH @bymirasya !!!! #paidreview
#review
#ezareview
#bymirasya

❀ Qaisaraa 3.0 ❀
__

OMG, koleksi mampu milik #BYMIRASYA dengan pilihan warna yang merecik! πŸ˜†
__

2 warna ini agak bold, sesuai sangat untuk #BMdarlings yang inginkan keyakinan sepanjang hari taw πŸ˜‰. Terpukauuuu tak rasa?

"Love yourself. It is important to stay positive because beauty comes from the inside out". I fall in love with this beautiful and comfortable shawl from @bymirasya 😍❀️Thank you much 😘 #bymirasya#qaisaraabymirasya #Seoul#Korea#review

Ramai para wanita di Malaysia ni yang tak berani nak pakai warna-warna terang macam warna kuning contohnya sebagai salah satu bahagian pada outfit mereka.. (termasuk mira sendiri huhu)
.
.
Tapi, dengan adanya si Qaisaraa Basic code 'Butterscotch' ni, tak perlu insecure lagi ladies bila nak pakai warna kuning. Awak pakai je Qaisaraa Basic in Butterscotch ni. Lembut je warna kuning dia.. Menampakkan si pemakai tampil ayu je gitu πŸ˜πŸ’—.
.
.
Yg lagi bestnya, ada set ibu dan anak tau. Kalau fefeeling nak sedondon dengan anak kesayangan tu boleh sangat!😍🌹✨
___

#dropshipBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#instantshawl
#SAFON91

Jom ramai-ramai support lah sukan SEA negara yang hangat berlangsung! Doakan kejayaan untuk tanah tumpah darah kita ini! πŸ”₯
.

MALAYSIA BOLEH! πŸ”₯πŸ”₯
.

Psssttt: nak bersukan kini lebih mudah dengan tudung mesra sukan, ARFA ACTIV πŸ’ͺ
.

#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#arfaactiv
#bangkitbersama

Posing tengok bawah lah pulak kot kot ada tertulis nama jodoh . πŸ˜†

#OOTDBYMIRASYA #BYMIRASYAjomlahRAYA
#SHRMZB
#BYMIRASYA
#rayake8

Thank you for having me and Ninja Van as your courier partner ❀️
.
Cepat follow bymirasya now! And to e-commerce business owners or operation managers especially, kalau nak tahu more about our hi-tech courier service or about Ninja Van Logistics itself, feel free to DM me πŸ’‹#bymirasya #ninjavan

"Once you have travelled, the voyage never ends, but is played out over and over again in the quietest chambers. The mind can never break off from the journey."
- Pat Conroy.
.
.
Travel bersama BYMIRASYA adalah satu cara terbaik kerana anda tak perlu mengosoknya berkali-kali. Anda hanya perlu gosok sekali lepastu gulung then simpan dalam beg elok-elok. Letak kat bahagian atas, so kurang kedut. Lagi satu, bila kita dah mandi manda dengan pakai Qaisaraa ni then bila nak keringkan just kenakan angin je. Cepat je kering tau.
.

Do you want to travel with BYMIRASYA ?
Contact Us : @theadnthsy .
.

#AgentBYMIRASYA #BYMIRASYA #QaisaraaInstantShawl

MOST RECENT

2 Gaya anggun dalam 1 Tudung ❀ . . .

Model gayakan size XXL. Nak pakai sarung biasa atau lebih terserlah dengan gaya beralun untuk majlis rasmi 😘 . . .

Dah dapatkan Qaisaraa Basic, jom Whatsapp Mahir πŸ“² 019-3654436 untuk ORDER! . .

#BYMIRASYA #agentBYMIRASYA
#QaisaraaBYMIRASYA #QB
#instantshawl #shawllabuh #shawl #tudunginstant #tudunglabuh #instantshawllabuh
#mahir_bymirasya
#sayajualsayapakai
#sarungdahCantik
#labuhitumanis
#muslimah #hijab
#menutupaurat

#BANGKITBERSAMA #ARFAAACTIV .
.
For Purchase & enquiries
πŸ“ž WhatsApp +60182575623
πŸ“ž WhatsApp +60182575623
πŸ“ž WhatsApp +60182575623
.
We are #shippingworldwide too!
Payment can be made via PayPal, Western Union, Moneygram

#BYMIRASYA #AGENTBYMIRASYAKL #AGENTBYMIRASYASELANGOR #GOMBAK #BATUCAVES # NILAI #instantshawl #instantshawllabuh #shawllabuh #purdahruffle #instanshawlkids #tudungkanakkanak #shawlmalaysia #shawllabuhmurah #shawlmurah #instantshawlmurah #tudungmurahmalaysia #tudungmurah #malaysia #singapore #brunei

Sapa rasa dia nak grab satu ARFAA ACTIV ni?

PM iqa 'Saya nak ARFAA ACTIV'
.
.
For Purchase & enquiries
πŸ“ž WhatsApp +60182575623
πŸ“ž WhatsApp +60182575623
πŸ“ž WhatsApp +60182575623
.
We are #shippingworldwide too!
Payment can be made via PayPal, Western Union, Moneygram

#BYMIRASYA #AGENTBYMIRASYAKL #AGENTBYMIRASYASELANGOR #GOMBAK #BATUCAVES # NILAI #instantshawl #instantshawllabuh #shawllabuh #purdahruffle #instanshawlkids #tudungkanakkanak #shawlmalaysia #shawllabuhmurah #shawlmurah #instantshawlmurah #tudungmurahmalaysia #tudungmurah #malaysia #singapore #brunei

Jom ramai ramai support semua atlet Sukan Sea negara yg tgah hangat berlangsung πŸ”₯
Doakan kejayaan utk negara Malaysia tercinta kita ni tau 🌸
.
.
Hey,tahu tak skrg ni nk bersukan sgt mudah dgn tdung mesra sukan, ARFA ACTIV πŸ”œ #comingsoon .
#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#sipenjualtudunginstant
#ArfaBYMIRASYA

Jom ramai ramai support sukan SEA yang tengah berlangsung sekarang ni πŸ’ͺ

Doakan kejayaan untuk tanah tumpah darah kita!

MALAYSIA BOLEH! πŸ”₯

Psssttt nak bersukan kini lebih mudah dengan tudung sukan ARFA ACTIV πŸ˜‰

#arfaactiv #bymirasya #bangkitbersama #tudungsukan #tudungcotton #tudungserappeluh

Buntu esok pergi kerja nak pakai tudung apa?Ala takpayah pening2 kelapa fikir,Qaisaraa Basic kan ada πŸ˜‰
Setiap pembelian bukan hanya dapat tdung je tau,ada free gift lain yg Izyan nk bagi 😚 Amacam,berbaloi tak?πŸ˜‰
.
.
#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#sipenjualtudunginstant
#QaisaraaBasic

Nie haaaa....... Antara warna yang ada.... Shawl QB.. 😍😍😍😍😍😍 #agentbymirasya
#bymirasya
#instantshawlmurah
#instantshawallabuh
#instantshawlcantik
#psfieqah
#ds

Warna feveret semua dah kembali, yeay! Untuk gegadis yang active bersukan dah boleh lega sebab material Arfa ACTIV serap peluh. Takde masalah panas bila menggayakannya πŸ’ƒ
.

Arfa ACTIV is definitely a keeper ❀
.

#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#ArfaActiv

Jom ramai-ramai support lah sukan SEA negara yang hangat berlangsung! Doakan kejayaan untuk tanah tumpah darah kita ini! πŸ”₯
.

MALAYSIA BOLEH! πŸ”₯πŸ”₯
.

Psssttt: nak bersukan kini lebih mudah dengan tudung mesra sukan, ARFA ACTIV πŸ’ͺ
.

#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#arfaactiv
#bangkitbersama

Nak tak purdah yang super selesa ni? Material of course dari Pandora Chiffon yang ringan, tapi jarang dan cukup selesa untuk dipakai sebabnya purdah ni takde jahitan di bahagian bawah mata πŸ˜‰
.

#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#QaisaraaBasic
#QB
#PurdahBYMIRASYA

Uishhh ramai yg excited bila purdah utk Qaisaraa Basic dah release 😍
.
.
Awak tggu apa lagi?cepat2 whatsapp/PM Izyan okeh utk dptkan harga kasih syg 😘
.
.
#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA

Assalamualaikum semua 🌸 Purdah QB dah restocked ye darlings. Boleh whatsapp el untuk order 014 8413857
.
#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#purdah
#QaisaraaBasic

Assalamualaikum semua 🌸 Purdah QB dah restocked ye darlings. Boleh whatsapp el untuk order 014 8413857
.
#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#purdah
#QaisaraaBasic

:
Bertudung kini lebih mudah dengan adanya Set Qaisaraa Basic dari BYMIRASYA. Sarung sekali, sarung 2kali dah cantik 😱😱
.
.
Pastu si Ibu tak perlu nak pening2 kepala πŸ’† nak fikirkan si comel bertudung sedondon dengan si ibu. Set Qaisaraa Kids didatangkan dengan 8 warna yang SEDONDON sama macam warna2 yang terdapat dalam Set Qaisaraa Basic πŸ˜‰
.
.
Sweetnya kakAin tengok ibu & anak ni sedondon berQaisaraa Basic kaler Flamingo. Maaf lah kakAin buat handphone korang bersemut 🐜🐜 petang ni πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
Jom dapatkan Set Qaisaraa Basic & Set Qaisaraa Kids untuk digayakan Hari Raya AidilAdha nanti. WhatsApp kakAin 014.711.9216 untuk kakAin bantu korang yer πŸ˜‰
.
.
#QB #QaisaraaBasic #QaisaraaKids #BYMIRASYA #tudung #tudungbudak #tudungsedondon #tudunglabuh #tudunginstant #tudungsedondonibudananak #tudungsedondoncantik #tudungsedondonlabuh #tudungsedondoninstant #tudunglabuhcantik #tudunglabuhsedondon #tudunglabuhinstant #tudunginstantlabuh #tudunginstantcantik #tudunginstantsedondon #agentBYMIRASYA #sayajualtudung #sayajualtudunglabuh #sayajualtudunginstant #bazaapaknil #tudunginstant_by_kakain

Jom ramai-ramai support lah sukan SEA negara yang hangat berlangsung! Doakan kejayaan untuk tanah tumpah darah kita ini! πŸ”₯
.

MALAYSIA BOLEH! πŸ”₯πŸ”₯
.

Psssttt: nak bersukan kini lebih mudah dengan tudung mesra sukan, ARFA ACTIV πŸ’ͺ🏻 #arfaactiv#bangkitbersama #bymirasya

Assalamualaikum semua 🌸 Purdah QB dah restocked ye darlings. Boleh whatsapp el untuk order 014 8413857
.
#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#purdah
#QaisaraaBasic

Qaisaraa Basic kod Nickel. Warna paling hot setakat ni. Uolls dah ada ke belum? 😁

#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#QaisaraaBYMIRASYA
#QaisaraaBasic

Most Popular Instagram Hashtags