#bymirasya

26812 posts

TOP POSTS

ASTAGAAA LAMBAT PIGI KERAAAJAAA😒😭 Alhamdulillah,mujur ada tudung dr @bymirasya 😍 !!! Mudah dan dalam masa yg sama bergaya! So tak perlu risau kalau nak pegi kerjaaaa😍😍 THANK YOU SO MUCH @bymirasya !!!! #paidreview
#review
#ezareview
#bymirasya

Which color represents you? ❣
.

Yuhuu cantik ke cantik, detailings limited edition dekat metal label ni? πŸ˜‰
.

KOMEN kat bawah pliss πŸ‘‡
.

#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA

BM Raya Special collection is not just special with its high quality, but what really makes it amazing is the full coverage of the flow both front and the back view. Available online ❀️ #bymirasya #hijab

Ada peminat warna pastel kat sini? UPCOMING NEXT πŸ™ˆ

#ByMirasya
#agentbymirasya

🌟FREESIA BYMIRASYA🌟
.

Wanna feel glam di Rumah Terbuka? 😘. Fika yakin awak tak kuat nak pandang sebelah mata jer FREESIA ni. Ada perincian Diamond tau? πŸ˜‰
.

Bukan niat Fika nak racun minda awak 😝 tapi mana lagi nak dapat koleksi limited edition ini kalau bukan dari BYMIRASYA?
.

Psstt: Ada promosi Istimewa tau 😊
__

Whatsapp 0172003217
Whatsapp 0172003217

#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#dropshipwanted

Posing tengok bawah lah pulak kot kot ada tertulis nama jodoh . πŸ˜†

#OOTDBYMIRASYA #BYMIRASYAjomlahRAYA
#SHRMZB
#BYMIRASYA
#rayake8

"Love yourself. It is important to stay positive because beauty comes from the inside out". I fall in love with this beautiful and comfortable shawl from @bymirasya 😍❀️Thank you much 😘 #bymirasya#qaisaraabymirasya #Seoul#Korea#review

Allah. Tak sempat update apa pun punya havoc #BMDarlings kita dekat booth tadii.
You all memang sporting habis iza cakap. Alhamdulillah positive feedback. Iza syukur sangat. Terima kasih buat yang hadir. Terima kasih sangat sangat. Nak iza bagi belon 😜

Eh dah habis ke?? 😱

Belums laa. Esok kita ada lagi 1 hari tau! Pulun pulun pakat mai nahh! 🀣

Tempat: Stadium Melawati Shah Alam
Masa: 10pg-10mlm
Booth no.: 74 ❀️ #teamBMIza
#MasterAgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA

ALL NEW COLLECTION #bymirasya now available in boutique 🌸. l
Terdapat pilihan size L dan XL.
.
Gabungan warna yang pelbagai.
Sekali tengok nak tengok lagi dan lagiπŸ˜‰. Hehe.
Come and choose one 😘

#instantshawllabuh
#instantshawlmurah

MOST RECENT

Kelembutan materialnya..keselesaan di bahagian kepala..😘 Mimpi malam ni ye..?? . . .

Warna yang meruntun qalbu. 😍 #comingsoon . . .

Pastel. Yay or Nay ?? . . .

#BYMIRASYA #agentbymirasya
#instantshawlBYMIRASYA
#comingsoon
#newtudung #newshawl
#sayajualtudung
#mahir_bymirasya
#instantshawl #instantshawllabuh #shawl #tudunglabuh #tudunginstant
#sayajualsayapakai
#labuhitumanis
#pastel

Kelembutan materialnya. Keselesaan di bahagian kepala. Hmmm. Mimpi malam ni ya? πŸ™ˆEh, apa pulak flip flip Nana ni? Aaaaaa warna ni pasti meruntun qolbu
_

Pastel. Yay or yay? 😘 For sure mmg ramai yg sukakan warna pastel ni 😜 Tunggu tau, lepasni bnyak lagi warna2 pastel menawan menyusul πŸ’• Jeng jeng jeng! 😜
_

#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#TeamBMYON
#QaisaraaBYMIRASYA
#Tudunginstantsuperbest

Kelembutan materialnya. Keselesaan di bahagian kepala. Hmmm..... Warna ni pasti meruntun qolbu
.
Mimpi malam ni ya πŸ˜‰
.

#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#comingsoon

Kelembutan materialnya. Keselesaan di bahagian kepala. Hmmm. Mimpi malam ni ye? πŸ™ˆ
Eh, apa pulak flip flip el ni? Aaaaaa warna ni pasti meruntun qolbu.
.
Pastel. Yay or yay? .
#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA

Kelembutan materialnya. Keselesaan di bahagian kepala. Hmmm. Mimpi malam ni ya? πŸ™ˆ Eh, apa pulak flip flip ni? Aaaaaa warna ni pasti meruntun qolbu.
Nantikan kemunculannnya😎
__

Pastel. Yay or yay? 😘 . .
#agentBYMIRASYA
#BYMIRASYA

Kelembutan materialnya. Keselesaan di bahagian kepala. Hmmm. Mimpi malam ni ya? πŸ™ˆ Eh, apa pulak flip flip Izyan ni? Aaaaaa warna ni pasti meruntun qolbu
.
.
Pastel. Yay or yay? 😘 tahu sgt korang sukakan warna pastel macam ni!😜 Banyak lg warna2 baru bakal menyusul..nantikan ye darlings πŸ’•
.
.

#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#TeamBMYON
#sipenjualtudunginstant
#comingsoon

Kelembutan materialnya. Keselesaan di bahagian kepala. Hmmm. Mimpi malam ni ya? πŸ™ˆ Eh, apa pulak flip flip Mirra ni? Aaaaaa warna ni pasti meruntun qolbu
.

Pastel. Yay or yay? 😘 .

#AgenTBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#comingsoon

[ 5 SET TUDUNG IBU DAN ANAK PERCUMA ! ] .

Ada sahabat / followers BYMIRASYA ni yang memenuhi ciri-ciri dibawah? Tidak kira siapa anda, jika penuhi please komen di bawah. Dan jika anda tahu sesiapa yang memenuhi ciri2 yang Mimi cari, please TAG ok? .

1. Ibu muda bertudung
2. Ada anak PEREMPUAN umur sekitar 3 tahun - 9 tahun
3. Suka tudung BYMIRASYA (Tak kisah pernah beli atau tidak)
4. Sila ATTACH gambar anda dan si comel anda! .
.
InshaAllah 5 insan yang bertuah Mimi nak bagi FREE set ibu dan anak koleksi julung kali pertama kali SET IBU dan ANAK.
.
.
Eh orang nak bagi hadiah niii ! Tudung HOT rugi lerrr awok takmau! Hehehe
Hari Jumaat. Mana tahu rezeki , KOMEN dibawah ya πŸ‘‡
#agentbymirasya
#bymirasya
#nisasharebersamakorangok

Assalamualaikum semua 🌸
.
Ada tak yang ingin berniaga tetapi tiada modal?
Yang ingin membuat side income melalui online sahaja?
.
Jika ada boleh pm el cepat2 kerana Bymirasya sedia membantu anda ❀️
.
Jom berkongsi rezeki dari Allah 😊
.
#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#dropshipwanted
#dropshipwantedmalaysia

:
#contestdifacebookBYMIRASYA
.
.
Assalamualaikum semua 😊😊 ada tak diantara sahabat2 / followers kakAin di sini yang memenuhi kriteria yang dicari seperti dibawah ?
.
.
1) Seorang Ibu muda yang bertudung
2) Ada anak PEREMPUAN yang berumur sekitar 3tahun sehingga 9tahun
3) Suka tudung BYMIRASYA ( tak kisah pernah beli atau tidak )
4) Sila ATTACHkan sekali gambar anda bersama anak perempuan anda di page facebook BYMIRASYA !!
.
.
Tidak kira siapa pon anda, jika anda memenuhi kriteria yang ditetapkan anda LAYAK untuk menyertai contest yang sedang berlangsung. Dan jika anda tahu sesiapa diantara sahabat2 anda yang ada syarat2 ini sila TAG mereka dibawah πŸ‘‡πŸ‘‡ yer 😊😊 ?
.
.
InshaAllah 5 orang ibu muda bersama si comel yang bertuah akan menerima SET TUDUNG IBU & ANAK yang julung kali ( 1st keluaran dari BYMIRASYA uolls πŸ˜‚πŸ˜‚ ) nak bagi secara PERCUMA / FREE tau !
.
.
Ehh ni bukan cobaan tau.. Ini betul2 punya nak bagi FREE tau.. Bukan 1.. Tapi 5 set tudung sedondon ibu & anak ! πŸ˜‰ Tudung HOT rugi lerr kalau awak semua tak mahuu.. Hehehe rezeki HARI JUMAAT. Manr tahuu rezeki korang kan.. Kita tak tahuu perancangan Allah 😊
.
.
Ingat tau.. Komen & submit gambar korang di page facebook BYMIRASYA yer..
.
.
Semoga anda semua berjaya.
#contestdipagefacebookBYMIRASYA #kakAinsebarkanstatus #kakAintakdeanakperempuan #kakAinadaanaklelakijer #samasamakongsirezeki #mogaadarezekikalian #contesttudungfree #selfieibuanakBYMIRASYA #BYMIRASYA #tudungsedondonIbudanAnakBYMIRASYA #tudungsedondonBYMIRASYA #agentBYMIRASYA #dropshipBYMIRASYA #dropshipwanted #dropshipdibuka #tudunginstant_by_kakain

QAISARAA INSTANT SHAWL
Code: Concord Purple
.
οΏ½SOFT AWNING: bahagian muka senang adjust
οΏ½Sesuai dengan semua saiz muka
οΏ½Tidak perlu pin langsung!
οΏ½Tidak melekap di muka
οΏ½Terdapat dalam 3 size (L, XL, XXL)
οΏ½Kelabuhan yang maksimum untuk saiz XXL
.
HARGA (tidak termasuk pos)
L : RM49/pc
XL : RM55/pc
XXL : RM59/pc
.
Whatsapp 01135210587 (Nana)
.
#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#QaisaraaBYMIRASYA
#byramnaharif
#qaisaraainstantshawlbyra
#instantshawl
#instantshawlmalaysia
#instantshawllabuh
#shawllabuh
#shawl
#shawlplain
#tudungsarung
#tudungraya

New version of #Qaisaraa #BYMIRASYA 😍
Eksklusif buat BM darling semua.
Tungguuuu πŸ˜—

Warna mana satu idaman kalbu?πŸ™ˆ.
.

Semakin ramai yg dah merisik warna baru Qaisaraa ni πŸ˜‰ Ada yg dah start booking ke sbb tak sabar sgt?.
.

Ada!!! In shaa Allah yg dah booking tu,akan jadi antara org yg terawal pakai warna baru ni 😍😍 #AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#sipenjualtudunginstant
#comingsoon

Beraya lebih mudah dengan #QaisaraaBYMIRASYA πŸ’•
__

Yeayy thank you #BMdarlings share feedback sempena raya ni πŸ’• so much love for this raya pieces
__

#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#BYMIRASYAjomlahRAYA

Beraya lebih mudah dengan #QaisaraaBYMIRASYA πŸ’•
__

Yeayy thank you #BMdarlings share feedback sempena raya ni πŸ’• so much love for this raya pieces
__

#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#BYMIRASYAjomlahRAYA

Beraya lebih mudah dengan #QaisaraaBYMIRASYA πŸ’•
__

Yeayy thank you #BMdarlings share feedback sempena raya ni πŸ’• so much love for this raya pieces
__

#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#BYMIRASYAjomlahRAYA

ALHAMDULILLAH 😍

#agentBYMIRASYA #BYMIRASYA

Most Popular Instagram Hashtags