[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bydrazlan

1532 posts

TOP POSTS

Kita iktiar Allah juà Maha Penyembuh .
#testimonitripleTea
#tripletea
#bydrazlan
#sihat

Bahaya Minuman Berkarbonat Terhadap Buah Pinggang !!! Apa yang ada dalam minuman berkarbonat ini?

1) Kandungan gula yang tinggi

2) Pewarna & Perasa Tiruan (Caramel colouring)

3) Garam (Sodiu m)

Seperti yang kita ketahui, bahan-bahan di atas boleh menyebabkan masalah kesihatan seperti Obesiti, Diabetes, Hypertension & Cancer.

Apabila kita meminum air berkarbonat, benarkah perkara-perkara seperti berikut akan terjadi?? Terasa perit apabila gas air berkarbonat naik ke hidung?
Gigi rasa macam ada satu ‘selaput’?
Lidah rasa sedikit kemasaman bau yangmenusuk ke hidung?
Rasa seolah-olah ‘mencucuk-cucuk’ dalam kerongkong bila meneguk air tersebut.
Keadaan di atas disebabkan oleh kandungan :

4) CARBONIC ACID

5) PHOSPHORIC ACID

Kesan kedua-dua asid ini pada tubuh badan adalah:

Ia boleh menghakis enamel gigi
Ia boleh mengakibatkan kebocoran kalsium dalam tulang – Osteoporosis
Asid-asid ini juga boleh merosakkan sel-sel buah pinggang
Kandungan Phosphorus yang tinggi adalah sangat merbahaya kepada kesihatan kita.

FAKTA yang sangat mengejutkan:

PHOSPHORIC ACID – adalah salah satu bahan yang banyak digunakan dalam industri pembuatan baja, racun perosak, bahan Pencuci & ubat-ubatan.

Tahukah anda, ia juga digunakan dalam Industri Steel – sebagai bahan pencuci dan bahan kalis karat!

Jadi sayangilah diri sendiri dan juga mereka yang tersayang. Jaga kesihatan kita untuk membolehkan kita menjaga mereka yang tersayang dengan sebaik mungkin. --------------------------------------------------------------------------------------
RAWATAN ALTERNATIF UNTUK PENYAKIT BUAH PINGGANG
khidmat kesihatan percuma
klik link ▶️ Http;//www.wasap.my/60137400677/promosihat%% #sihatselalu
#triple t
#healthylifestyle
#bydrazlan

Lelong...lelong...lelong... RM60 je. Ada 60 ekor anak bear untuk dilepaskan. Lepas puasa ni naik balik RM150 😅😅😅.
.
Jom tajamkan otak dengan #BSmartGummy #ByDrAzlan.

Nak?Jom piyem akak.😍

Sempoi kan abam.
.
Ini dato dr azlan, byk bantu abam utk sihat. Seumpama minum green tea je waktu pagi.
.
Oh, abam dpt pakej percutian luar KL tau! Ada rezeki Allah beri asbab dato dr ni...
.
Jadi, thn ni je rezeki holiday dah byk kali pergi...
.
Menganggur pun dapat holiday free....ha ha . Lawak kan?
.
Itu belum prosuk lemonex lg? Nasib baik ditunda...
.
.
Apa2 pun, berniaga ikhlas tolong org, bukan bila bukan customer kita wassap , kita jawab " terima kasih " je , " cari agent awak tu " ... kah kah
#bydrazlan
#triplet
Tripletbydrazlan
#sunnahrich

BERKESAN TAK ? SELAMAT TAK ? HALAL TAK?

Jangan bimbang, produk kami terhasil dari kajiannya saintifik Professor Dato Dr Azlan selama 7 tahun. Kami telah mengakajinya lebih lama sebelum dipasarkan kepada pengguna.

Produk kami juga telahpun berjaya menembusi farmasi sekitar KL. Ya, produk kami bukan dakwaan berkesan, tetapi memang berkesan kerana disokong kajian saintifik.

Tak percaya ? Tengok Instagram kami ! Nak harga PROMOSI ? Whatsapp nombor dalam gambar tu.

CEPAT !

Br Suhaimi,
Team byDrAzlan

#bydrazlan
#kopidurianemas
#turunberat
#neelofa
#noradanish
#mirafilzah
#terlajaklaris
#quputeh
#fjglow
#popodonna
#dexandra
#gout
#jjcmtv3
#londonweightmanagement
#gelamani
#jusnusantara
#nasilemakanakdara
#kfc
#kfcmalaysia
#mcdonalds
#mcd
#mcdmalaysia
#vasia
#ivmist
#shaklee
#gambiremas
#detox
#tripletea

Hi semua 😘😘
.
Pernah dengar tak tentang kopi hijau???
.
Bagi yang tidak mengetahui tentang kopi hijau, kopi ni sebenarnya sangat kaya dengan anti-oxidant. Anti-oxidant dalam menghalang kerosakan sel akibat 'free radical' dalam badan kita
.
Selain itu, kopi hijau mengandungi asam klorogernik mampu meningkatkan metabolism badan dan mengawal kadar perlepasan glucose(gula) dari hati ke saluran darah
.
Seterusnya, ia mampu membakar lemak ekstra dengan cepat kerana nutrisi dan kandungannya
.
Disamping itu, dengan kopi hijau nafsu makan boleh dikawal. Kita akan kurang rasa lapar
.
Dan yang terakhir, kopi hijau membantu melambatkan penuaan kerana kandungannya seperti GABA, teofliin dll
.
So, saya dah explain pasal kopi hijau. Jap lagi saya cerita pasal Kopi Durian Emas bydrAzlan yang dihasilkan dengan kopi hijua. Tunggu yeee
.
#bydrAzlan #kopidurianemas #KDE

Makanan semulajadi yang mengandungi Vitamin C

Jom Sihat!

#ByDrAzlan

bsmart gummy adalah hasil kajian beberapa tahun Prof Dr Azlan.untuk kecergasan otak maksimum dan kesihatan sicomel.insyaAllah
#bydrazlan

TAK PERCAYA DENGAN KHASIAT TRIPLE TEA KE ?? Triple Tea merupakan hasil penyelidikan saintifik selama 7 tahun yang menelan belanja setengah juta ringgit oleh Prof Dr Azlan Pakar Toksikologi UIAM yang formulanya dirumus khusus daripada herba-herba tempatan terpilih mengikut spesifikasi yang ketat.

Hasil penyelidikan ini kami berikan kepada anda dalam seuncang teh untuk manfaat kesihatan anda. Tak percaya ke dengan keberkesanan Temple Tea? Boleh tengok testimoni dalam Instagram kami. Nak direct tanya pun boleh ! Kenapa tak cuba ? SERIUS RUGI TAK CUBA !

RUGI TAK CUBA sebab harga DISKAUN GILA akan diberikan kepada anda, MURAH dari harga asal kami. SERIUS MURAH BEB HARGA SAYA TAWARKAN !! WHATSAPP TERUS KE 010-7632713 UNTUK HARGA PROMOSI !

Team byDrAzlan,
IIUM

#bydrazlan
#kopidurianemas
#turunberat
#neelofa
#noradanish
#mirafilzah
#terlajaklaris
#quputeh
#fjglow
#popodonna
#dexandra
#gout
#jjcmtv3
#londonweightmanagement
#gelamani
#jusnusantara
#nasilemakanakdara
#kfc
#kfcmalaysia
#mcdonalds
#mcd
#mcdmalaysia
#vasia
#ivmist
#shaklee
#gambiremas
#detox
#triplete

MOST RECENT

Paling gemuk di Asia Tenggara
📈Berdasarkan statistik yang dikeluarkan oleh Persatuan Kesihatan Sedunia (WHO), 12.9% rakyat Malaysia obes dan 37.3.% memiliki berat badan berlebihan. 📈Hanya 1/3 dari golongan dewasa di Malaysia yang pernah bersenam. 14% dari golongan ini yang bersenam secara berkala
📈Malaysia antara negara yang paling 'malas' berjalan dengan purata 3963 langkah berbanding purata dunia sebanyak 4961 langkah

Kredit to:
Dato'DrAzlan
Pakar Toksikologi, Keselamatan dan Terapi Makanan Malaysia

#KDE #JOMSEHAT #PRODUKPREMIUM #SAYANAKKURUS #KOPIDURIANEMAS #SUPPLEMENT #PRODUKRESEARCH #PRODUKSELAMAT #SEHATCANTIK #BYDRAZLAN

LELAKI WAJIB BACA!!!
INFO UNTUK LELAKI SAHAJA

Lemah tenaga batin atau juga dikenali sebagai mati pucuk merujuk kepada ciri-ciri kegagalan alat kelamin lelaki untuk menegang atau mengekalkan ketegangan sehingga mencapai kepuasan s*ks .
Antara sebab-sebab mati pucuk adalah seperti berikut:
.
👉🏻 Penyalahgunaan ubat-ubatan, alkohol, bius, nikotin, rokok dan sejenisnya menyebabkan merosotnya daya s*ks.
.
👉🏻 Tekanan darah tinggi dan penyakit kencing manis, boleh menjadikan seseorang mati pucuk.
.
👉🏻 Umur tua juga akan mempengaruhi kemampuan untuk melakukan hubungan
kelamin sama ada boleh atau tidak.
.
👉🏻 Kebiasaan masturbasi. Memuaskan nafsu s*ks dengan tangan akan menyebabkan mati pucuk.
.
👉🏻 Keletihan yang berlarutan juga menyebabkan mati pucuk.
.
👉🏻 Kesihatan yang terganggu berpunca dari penyakit-penyakit yang berkaitan dengan darah, jantung atau ginjal pun boleh mengurangi dorongan s*ks yang akhirnya berubah menjadi mati pucuk.
.
DENGAN PENGAMBILAN KHALIFAH-T secara KONSISTEN, akan dapat menghasilkan sperma yang lebih *AKTIF*, menghasilkan sperma yang lebih *BERKUALITI*, menstabilkan hormon, memulihkan hubungan suami isteri kerana setanding vi@gra tetapi Khalifah-T lebih selamat kerana 100% semulajadi. 📱Info lanjut sila whatsapp kami di LINK ini.; http://www.wasap.my/60179345465/KHALIFAH-T

atau boleh hubungi agen amru(dat009) +6017-9345465

#khalifah-t#bydrazlan #produkdrazlan #ubatkuat#kesuburanlelaki#

FEEDBACK POSITIVE HASIL MINUM TRIPLE T

Assalamualaikum..ioulls ,pagi #Dhuha ni saya nak kongsikan #FeedbackTripleT Yang kosisten amalkan Triple T, alhamdulillah kesihatan bertambah Baik hasil ikhtiar minum Triple T,

Wah² sape tak seronok.

Mai² amalkan Gaya hidup sihat dengan minum produk Yang berkualiti #ByDrAzlan ni.. Hidup Ceria dengan Kesihatan Yang Sihat.. Nak Mengetahuai lebih detail pasal produk scientific by DrAzlan?

Hubungi says sekrang,klik link Di bio😊😊😊 #TripleTDungun #TripleTTerengganu #byDrAzlan #membantumemulihkanmasalah #KencingManis #Diabetes #BuahPinggang #PesakitDialisis #Gout #KolesterolBerlebihan #Hati

FEEDBACK POSITIVE HASIL MINUM TRIPLE T

Assalamualaikum..ioulls ,pagi #Dhuha ni saya nak kongsikan #FeedbackTripleT Yang kosisten amalkan Triple T, alhamdulillah kesihatan bertambah Baik hasil ikhtiar minum Triple T,

Wah² sape tak seronok.

Mai² amalkan Gaya hidup sihat dengan minum produk Yang berkualiti #ByDrAzlan ni.. Hidup Ceria dengan Kesihatan Yang Sihat.. Nak Mengetahuai lebih detail pasal produk scientific by DrAzlan?

Hubungi says sekrang,klik link Di bio😊😊😊 #TripleTDungun #TripleTTerengganu #byDrAzlan #membantumemulihkanmasalah #KencingManis #Diabetes #BuahPinggang #PesakitDialisis #Gout #KolesterolBerlebihan #Hati

Triple T Bydrazlan
adalah teh herba 3 tindakan (Triple Action Tea) yang
✔Berdaftar dgn KKM : MAL16120041TC
✔Mengembalikan Kesihatan Dalaman Badan
✔Mengatasi Masalah Kelesuan dan Keletihan
✔Menguatkan Badan

Triple.T telah melalui kajian saintifik
 R&D oleh pakar toksikologi dan terapi makanan  Dato' Prof. Dr. Norazlanshah lebih 7 tahun. Ia diuji secara saintifik dan tidak toksik kepada badan.

Triple.T juga kaya antioksidan & 100% herbasemulajadi.

Triple-Tea disarankan untuk mereka yang mempunyai masalah sering letih dan tidak  bertenaga.
#triplet #tehtriplet#tripletea#bydrazlan#tripleteaherbal

PROMOSI Beli 1 Percuma 1 BSG
Untuk pembelian wassup ya 0133222976

Nak #anak #Cerdik, #cergas, #cemerlang. Pilih la #B-SMART #GUMMY #ByDrAzlan 🤗🤗🤗

Biarkan gambar berbicara 😁

Triple T membantu memulihkan penyakit2 di bawah, malah lebih lagi, cuma ruang dah tak cukup untuk tambah 😅

Untuk sebarang pertanyaan/membuat pesanan dengan cepat, sila klik link di bio

Atau

WhatsApp/Telegram: +6013.6732.052

#byDrAzlan #TripleT #detox #membantumerawat #gout #buahpinggang #obes #darahtinggi #regenerateselhati #periodtidakteratur #kencingmanis #JomKekalSihat

Hari baru bermula...
.
Abam rasmi kan dulu coco beach.

#bukitgambang #cuticutimalaysia #cutidengankeluarga #bydrazlan #sunnahrich #cocobeach

Yeh...terima kasih matayer krn beri kami percutian keluarga di gambang resort.

#bydrazlan
#bukitgambang
#cuticutimalaysia

Most Popular Instagram Hashtags