#bydrazlan

MOST RECENT

Sorry guys. Dah tamat 😒
.
Tahniah kepada yang berjaya mendapatkan promo kali ini! 😁
.
Apa-apapun, promosi Triple-T dan Khalifah T masih lagi berjalan.
.
Jom dapatkan dengan segera! 😊

#byDrAzlan #TripleT #KhalifahT #promosi #freegift #sakitjantung #kencingmanis #darahtinggi #gout #masalahdalaman #masalahdalamanlelaki #JomKekalSihat

Tindakan utama triple t adalah untuk hati dan buah pinggang.
Link wasap di bio

#triplet #bydrazlan #produkkajiansaintis #produkkajiansaintifik #kualitipremium
#hati #penyakithati

Hai uolls, buat apa tu petang Sabtu ni? .
Bekerja atau pi jalan2? Hiks
.
Saje nak ingatkan, hari ni dah masuk 14hb 😚
.
Bermaksud, ada 15 hari lagi promosi Buy 1 Get 1 😱
.
Cepat-cepat dapatkan sementara stok masih ada! Kang tak pasal-pasal merayu, iolls tak terima k bila masuk 1 Mei nanti 😏
.
Macam mana nak order? Haaaa WhatsApp je no di bawah ni πŸ‘‡
.
πŸ“² +6013.673.2052
πŸ“² +6013.673.2052
πŸ“² +6013.673.2052
.
Atau klik je link di bio k 😊
.
#byDrAzlan #AprilOffer #TripleT #Buy1Get1 #Buy1Free1 #KhalifahT #sakitjantung #kencingmanis #darahtinggi #buahpinggang #gout #bazaarpaknil #eatclean #healthylifestyle #healthyfood #JomKekalSihat

Kencing berbuih makin kurang alhamdulillah.. Link wasap di bio. Wasap for promosi.. #bydrazlan #produkkajiansaintis #produkkajiansaintifik #triplet #kencingmanis #darahtinggi #gout #fattzura #suplemenkulit #comelpipimerah

Lama x update. Busy sikit. Order masuk pun bagi HQ terus pos.
.
.
Moga esok dapat masa lebih untuk share benefit #balmbaby #foundation #lipmatte dengan produk2 #byDrAzlan πŸ˜‰
.
.
Malam ni spent time ngn Family makan #pizzahut 😍
.
.
#kongsirezeki
#alhamdulillah
#terimakasihAllah

Mai order cepat2!!!!
.
Untuk bulan April sahaja! Percuma Khalifah T bila anda membeli Triple T 😱😱😱
.
Berbaloi baloi 😁
.
Jimat sangat kan
.
Apa tunggu lagi? Mai order. WhatsApp no dia bawah k πŸ‘‡πŸ˜‰
.
πŸ“² +6013.673.2052
πŸ“² +6013.673.2052
πŸ“² +6013.673.2052
.
Atau klik link di bio 😊
.
#byDrAzlan #TripleT #KhalifahT #AprilOffer #FreeKhalifahT #PercumaKhalifahT #Buy1Free1 #Buy1Get1 #supplemen #SupplemenKesihatan #JomKekalSihat

PROMOSI KEMBALI LAGI !!
.
Assalamualaikum, HQ berbesar hati membuat promosi BELI SATU PERCUMA SATU sepanjang bulan April ini. ☺
.
Beli 1 unit Triple T PERCUMA 1 unit Khalifah T 😱

Promosi akan bermula pada 1-30 April 2018. Sementara stok masih ada.

Jangan lepaskan peluang ini!! πŸ˜„
.
Untuk pembelian/pertanyaan, sila WhatsApp πŸ‘‡
πŸ“² +6013.6732.052
πŸ“² +6013.6732.052
πŸ“² +6013.6732.052
.
Atau klik link di bio 😊
.
#byDrAzlan #TripleT #KhalifahT #promosi #PromosiTripleT #FreeKhalifahT #kencingmanis #sakitjantung #buahpinggang #gout #supplemenkesihatan #JomKekalSihat

Alhamdulillah.. #tripleT bantu stabilkan #gula #kencingmanis, kurangkan #tekanandarah & baiki sel #buahpinggang 😍
.
.
#researchproduct bertaraf antarabangsa hampa.. #bydrazlan
.
.
Aina bantu saja sampaikan. Hampa pilih. πŸ˜‰
.
.
πŸ“²πŸ“²πŸ“² 019.3231538

Assalamualaikum.. Dakota Yang dikeluarkab oleh pak menteri kita.. This happened for Malaysian.

Ayuh Amalkan Gaya hidup Yang sihat..☺☺☺ #tripleT #bydrazlan #untuksemuausia ##kesihatan #jantung #kencingmanis #buahpinggang #darahtinggi #kolesterol

Thank you for trusting my child. It works great with you all. Dato Dr Azlan and Dato Cheta are very friendly. Hopefully we can work together again.
Learn and learn keep learn.
#BSMARTGUMMY
#bydrazlan
#kidstalent
#kidsactor
#kidstalentmalaysia
#kidsactormalaysia
#tvc
#films
#shortfilm
#commercial
#voiceover
#drama
#astrofirst
#stunt
#daniel
#fiqa
#hadiputra
#lalaziera
#syukuralhamdulillah
#malaysia
#singapore
#freelanceartist

Assalamualaikum,

Ramai Yang mesej saya mengenai penyakit buah pinggang sejak mejak ni,

Testimoni triple t untuk masalah penyakit #BuahPinggang .. Triple t adalah Satu alternatif rawatan perubtan,iaanya adalah Satu supplement untuk merawat Dan mencegah untuk daptkan kesihatan Yang lebih baik,

100% herba Yang terbukti Dalam kajian ia mampu pulihkan sel hati Dan buah pinggang.

Boleh Cuba membantu keluarga dengan amalkan kesihatan Yang baik dengan triple t.. 😊😊😊😊 #bydrAzlan #BuahpInggang #kencingmanis #Jantung #Kolesterol #DarahTinggi #Gout

Alhamdulillah.. #triplet #bydrazlan bantu tuk turunkan gula dalam darah..
.
.
Korang nak pm aina πŸ˜‰ πŸ“² 019-3231538
.
.

#tehherba #drazlan #misaikucing #tehhijau #nakkurus #jk1m #diabetes #tv3 #nasilemakkopio #gctea #kencingmanis

Alhamdulillah,latest testimoni pesakit #kencingmanis ,bdan semakin bertenaga Dan kurang sudah kencing Malam.. Ayuh ikhtiar bersama triple t,😊😊😊 #bydrAzlan #kencingmanis #gout #kolesterol #BuahpInggang #Jantung #kesihatan #DarahTinggi

Antara testimonials pesakit buah pinggang,
Alhamdulillah,Kita ikhtiar dengan kosisten minum triple T,

Jom ikhtiar dengan triple T.. #bydrAzlan #produkRND #kencingmanis #BuahpInggang #Goat #Kolesterol #Jantung #tripleT

Petang2 kena #tehherba #triplet #bydrazlan segaq badan. panaih lit lit na la ni. πŸ˜‚

Umi ayah suka minum Triple T ni sebab bagi #turun #gula dalam darah.
Alhamdulillah berkesan.. 😍
Ramai customer aina pun suka. Yang #dialisis .. #buahpinggang .. #kencingmanis #darahtinggi elokk sangat amalkan.

Hampa nak hadiahkan kt mak pak hampa mesej ja Aina.. πŸ“²πŸ“²πŸ“² 019-3231538

#sayangiibubapa anda
#hargaimereka
#gctea #stevia #greentea #researchproduct #tv3 #wargaemas #patient

πŸƒ *KEPENTINGAN SUMBER ANTIOKSIDA*πŸƒ πŸƒ Antioksida adalah bahan aktif yang boleh memusnahkan radikal bebas berbahaya dalam badan πŸƒ Ia adalah bahan semulajadi yang boleh didapati daripada tumbuhan hijau, buah-buahan, sumber protein, dan biji bijian. πŸƒ Pengambilan sumber antioksida secara konsisten dapat mencegah pelbagai penyakit dan menghalang pembentukan sel sel kanser dalam badan. πŸƒ Pengambilan sumber antioksida dalam diet harian juga dipercayai dapat melambatkan proses penuaan, memberi kesegaran pada badan dan meransang pembentukan sel sel baru. ☘ *Triple T kaya antioksidan* ☘ ☘ Hasil penyelidikan oleh Dato Prof. Dr Azlan , Pakar Toksikologi Pemakanan, beliau menemui gabungan herba dalam Triple T mampu membekalkan sumber antioksida bermanfaat utk badan manusia. ☘ Kandungan Triple T ( Mas Cotek, Teh Hijau, Misai Kucing) mampu membekalkan sumber antioksida baik untuk pengguna. ☘ Triple T bagus diamalkan sebagai minuman kesihatan harian khususnya penghidap diabetis, darah tinggi, gout, gangguan hormon dan kerosakan buah pinggang.

Info lanjut berkaitan produk penyelidikan byDrAzlan ☎ Sila hubungi saya di :
😊 http://www.wasap.my/60189090747/TripleT

018-9090 747

Dapatkan segera teh Triple-T ByDrAzlan untuk kesihatan anda!

https://www.lelong.com.my/teh-triple-t-bydrazlan-bydrazlan-I5607480B-2007-01-Sale-I.htm

#bydrazlan #triplet #kencingmanis #darahtinggi #diabetes

πŸƒ *KEPENTINGAN SUMBER ANTIOKSIDA*πŸƒ πŸƒ Antioksida adalah bahan aktif yang boleh memusnahkan radikal bebas berbahaya dalam badan πŸƒ Ia adalah bahan semulajadi yang boleh didapati daripada tumbuhan hijau, buah-buahan, sumber protein, dan biji bijian. πŸƒ Pengambilan sumber antioksida secara konsisten dapat mencegah pelbagai penyakit dan menghalang pembentukan sel sel kanser dalam badan. πŸƒ Pengambilan sumber antioksida dalam diet harian juga dipercayai dapat melambatkan proses penuaan, memberi kesegaran pada badan dan meransang pembentukan sel sel baru. ☘ *Triple T kaya antioksidan* ☘ ☘ Hasil penyelidikan oleh Dato Prof. Dr Azlan , Pakar Toksikologi Pemakanan, beliau menemui gabungan herba dalam Triple T mampu membekalkan sumber antioksida bermanfaat utk badan manusia. ☘ Kandungan Triple T ( Mas Cotek, Teh Hijau, Misai Kucing) mampu membekalkan sumber antioksida baik untuk pengguna. ☘ Triple T bagus diamalkan sebagai minuman kesihatan harian khususnya penghidap diabetis, darah tinggi, gout, gangguan hormon dan kerosakan buah pinggang.

Info lanjut berkaitan produk penyelidikan byDrAzlan ☎ Sila hubungi saya di :
😊 http://www.wasap.my/60189090747/TripleT

018-9090 747

Dapatkan segera teh Triple-T ByDrAzlan untuk kesihatan anda!

https://www.lelong.com.my/teh-triple-t-bydrazlan-bydrazlan-I5607480B-2007-01-Sale-I.htm

#bydrazlan #triplet #kencingmanis #darahtinggi #diabetes

πŸƒ *KEPENTINGAN SUMBER ANTIOKSIDA*πŸƒ πŸƒ Antioksida adalah bahan aktif yang boleh memusnahkan radikal bebas berbahaya dalam badan πŸƒ Ia adalah bahan semulajadi yang boleh didapati daripada tumbuhan hijau, buah-buahan, sumber protein, dan biji bijian. πŸƒ Pengambilan sumber antioksida secara konsisten dapat mencegah pelbagai penyakit dan menghalang pembentukan sel sel kanser dalam badan. πŸƒ Pengambilan sumber antioksida dalam diet harian juga dipercayai dapat melambatkan proses penuaan, memberi kesegaran pada badan dan meransang pembentukan sel sel baru. ☘ *Triple T kaya antioksidan* ☘ ☘ Hasil penyelidikan oleh Dato Prof. Dr Azlan , Pakar Toksikologi Pemakanan, beliau menemui gabungan herba dalam Triple T mampu membekalkan sumber antioksida bermanfaat utk badan manusia. ☘ Kandungan Triple T ( Mas Cotek, Teh Hijau, Misai Kucing) mampu membekalkan sumber antioksida baik untuk pengguna. ☘ Triple T bagus diamalkan sebagai minuman kesihatan harian khususnya penghidap diabetis, darah tinggi, gout, gangguan hormon dan kerosakan buah pinggang.

Info lanjut berkaitan produk penyelidikan byDrAzlan ☎ Sila hubungi saya di :
😊 http://www.wasap.my/60189090747/TripleT

018-9090 747

Dapatkan segera teh Triple-T ByDrAzlan untuk kesihatan anda!

https://www.lelong.com.my/teh-triple-t-bydrazlan-bydrazlan-I5607480B-2007-01-Sale-I.htm

#bydrazlan #triplet #kencingmanis #darahtinggi #diabetes

Most Popular Instagram Hashtags