[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#byamieraadlina

484 posts

TOP POSTS

Lime Crime Lipstick πŸ’„
OFFER STILL ON πŸ˜‹
Nak clearkan stock!! 😍
1pcs - RM12
2pcs - RM20
Nak tengok colour yang ready stock?
Mehh pm kita cepat cepat okay 😘
Takmo curi curi gambar kita☝🏻️
Whatsapp +6011-33993064 untuk order πŸ“²
#by_amieraadlina #byamieraadlina #beautyproduct #kylie #kyliecosmetics #kylielips #colourpop #colourpoplips #thebalm #thebalmmeetmatte #thebalmlips #limecrime #limecrimecosmetics #limecrimelips #mac #maccosmetics #macbattistavalli #battistavalli #maclips #lagirl #lagirlacosmetics #lagirllips #sleek #sleekmatte

THE ESSENTIAL CONTOUR - RM30
.
Nak order boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #theessential #theessentials #theessentialpalette #theessentialeyeshadow #contourpalette #contoureyeshadow #shadingpalette

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
PEN PEMUTIH GIGI - RM20 😊
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #pemutihgigi #penpemutihgigi #penpemutihgigimurah #penpemutihgigioriginal #penpemutihgigirzn #penpemutihgigibyrznbeauty #penpemutihgigimalaysia #pemutihgigimurah

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
BELLEZA SKINCARE (NEW) - RM60 😊
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
BEE VENOM 😊
Bee Venom Skincare 4in1 - RM54
Bee Venom Foundation/Moisturizer - RM30
Bee Venom Cleanser - RM32
Bee Venom Vshape - RM53
Bee Venom Serum - RM45
.
SET BEE VENOM 4IN1 MEMANG BETUL2 ORGANIK DAN ASLI DARI SENGAT LEBAH 🍯
βœ… TIDAK MERBAHAYA
βœ… DIPERBUAT DARIPADA BAHAN SEMULAJADI
βœ… SESUAI UNTUK SEMUA JENIS MASALAH KULIT
.
KEBAIKAN BEE VENOM SKINCARE 4IN1 Β 100% ORGANIC :
🐝 Membaiki kulit yang rosak akibat pemakaian produk yang mempunyai kandungan kimia yang tinggi
🐝 Mencantikkan tekstur kulit agar halus dan lembut
🐝 Mencegah kulit daripada jeragat yang lebih teruk
🐝 Merawat masalah jerawat parah dan menghilangkan parut
🐝 Kandungan bee venom yang tinggi untuk anti-penuaan (Memelihara keremajaan kulit)
🐝 Anti oksida tinggi untuk menyihatkan kulit
🐝 Anti kanser kulit
🐝 Membuatkan kulit lebih ketahanan dari masalah kulit
🐝 Mencerahkan kulit secara rata
Menyejukkan kulit yang cepat pedih dan sakit
.
Oleh itu, bagi yg kulit rosak dan nipis amat digalakkan baiki semula kulit kita dengan Bee Venom skincare 4in1 πŸ’–
.
SESUAI UNTUK YANG NAK MERAWAT MASALAH KULIT ROSAK AKIBAT :
πŸ’₯ Salah pakai skincare
πŸ’₯ Suka bermekap
πŸ’₯ Kulit kering yg kekurangan nutrisi
πŸ’₯ Terdedah dgn matahari dalam jangka masa lama
.
BEE VENOM SKINCARE 4IN1 :
1️⃣ Bee Venom Honey Liquid Cleanser
2️⃣ Bee Venom Moisturiser & Repairing
3️⃣ Bee Venom Sunblock Foundation
4️⃣ Bee Venom Serum
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #beevenom #beevenomskincare #beevenom4in1 #honeybee #beevenomcream #beevenommurah #beevenommalaysia #beevenomoriginal #beevenomcleanser #beevenomset #beevenomskincareoriginal #beevenomfoundation #beevenomserum

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
SIGNORAS SECRET - RM90 😊
.
Signoras Secret merupakan supplement PERTAMA di Malaysia yg menggabungkan collagen ASLI (WHITENING PURE COLLAGEN FORMULA) dan jamu (INNER BEAUTY BOOSTER FORMULA) di dalam satu kotak. Dengan gabungan dua botol didalam satu kotak Signoras Secret ini, pengguna akan mendapat hasil yg TERBAIK untuk khasiat luaran dan dalaman wanita πŸ’ƒπŸ»
.
Signoras merawat dari DALAMAN dan LUARAN, memberi kesan seawal 3 HARI! πŸ’₯
Signoras menyelesaikan masalah kulit anda seperti kulit gelap, tak sekata, jerawat, jeragat, bintik hitam, kedutan, parut dan banyak lagi.
Serbuk perasa mixberries yang sedap, hanya kemam untuk dapatkan hasil terbaik! πŸ˜‹
.
KEBAIKAN SIGNORAS SECRET :
🌸 Mencerahkan wajah dan seluruh badan
🌸 Mengecutkan dan menghilangkan jerawat & jeragat
🌸 Menghilangkan parut jerawat
🌸 Menaikkan seri wajah secara semulajadi
🌸 Menghaluskan kulit wajah
🌸 Mengecilkan liang pori
🌸 Melembabkan kulit
🌸 Mencantikkan dan menguatkan rambut, gigi dan kuku
🌸 Melambatkan penuaan dan kedutan
🌸 Melawan radikal bebas dan tinggi antioksida
🌸 Mempercepat proses penyembuhan luka
🌸 Membekalkan vitamin dan nutrisi
🌸 Membekalkan tenaga sepanjang hari
.
KEBAIKAN-KEBAIKAN UNTUK :
KULIT
❀ Putih gebu cerah berseri
❀ Tiada jerawat & jeragat
❀ Parut hilang
❀ Mengecilkan pori-pori
❀ Mengurangkan minyak di wajah
❀ Menghilangkan kedutan halus
❀ Tona kulit sekata
BADAN
πŸ’™ Sihat bertenaga
πŸ’™ Cepat menyembuhkan luka
πŸ’™ Membakar lemak
πŸ’™ Membuang toksin
πŸ’™ Mencantikkan kuku & rambut
PAYUDARA
πŸ’“ Anjal mantap padat
πŸ’“ Mencerahkan put*ng
ALAT SULIT
πŸ’‘ Mempercepat penyembuhan luka bersalin πŸ’‘ Mengetatkan faraj
πŸ’‘ Mengurangkan keputihan
πŸ’‘ Menghilangkan senggugut
πŸ’‘ Melancarkan peredaran haid
πŸ’‘ Meningkatkan ghairah semasa bersama
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #signorassecret #signorassecretmurah

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
MIN KAFE KOPI GARAM BULUH - RM33 😊
.
πŸƒ BERHENTI MEROKOK DGN MINERAL COFFEE DAN BOLEH KURANGKAN BERAT BADAN πŸƒ
.
Hanya minum mineral coffee boleh menghentikan tabiat merokok πŸ‘Œ
.
Testimoni dari peminat tegar mineral coffee.. Syukur feedback positif πŸ‘
"Sebelum ini tak kenal mineral coffee rase macam nak pitam bila tak merokok. Bila minum MC fuhh... badan rasa ringan, bangun pagi pun fresh dan seronok nya lpas makan da x terasa nak merokok lagi. Gout pn da kurang kene.. jumpa doktor check darah tinggi.. doktor kate da ok.. 😁"
.
Sesiapa penggemar kopi pasti suka rasa mineral coffee yang lazat πŸ˜‹
Mineral coffee diadun dengan biji kopi dan garam buluh yang dapat memberi khasiat kepada tubuh badan πŸ’ͺ🏻
Siapa yang sesuai minum?
βœ… Sesuai diminum jika anda mengalami kelesuan, keletihan
βœ… Pesakit diabetis, darah tinggi kerana kopi ini tidak mengandungi gula
βœ… Pesakit migrain
βœ… Bagi yang teringin nak minum kopi tapi takut pening mineral coffee penyelesaiannya
βœ… Bagi yang susah lawas buang air mineral coffee jawapannya
βœ… Sesuai diminum bila-bila masa sarapan pagi mahupun minum petang
.
Kalau tak cukup 1 sachet, boleh bancuh dua sachet ☺ boleh ajer!
.
Jgn risau yer 😍
Mineral coffee ni less cafein. Ada garam buluh which is ada 70 mineral! Tak ada perasa tambahan. NO Sugar. Itu Sebab yg suka minum manis mula2 agak sukar terima hehe. Tapi lama2 ?
.
Terjatuh cinta dgn min kaffe ni πŸ’–
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
SABUN ANGGUN PESONA JSD - RM42 😊
.
KELEBIHAN SABUN ANGGUN PESONA JSD :
βœ… Membantu ibu-ibu yg mempunyai masalah kehitaman di celah-celah supaya cerah seperti sediakala
βœ… Memudarkan parut strechmark selepas bersalin dan akan hilang dgn penggunaan yg berterusan
βœ… Membantu ibu-ibu untuk dapatkan semula bentuk badan. (rasa suam bila buih sabun menyerap ke dalam kulit badan)
βœ… Menghaluskan kulit
βœ… Kulit kusam, jerawat, parut jerawat
βœ… Mencantikkan kulit badan
βœ… Membuat kulit badan berseri-seri semasa dalam pantang
βœ… Mempercepatkan pemulihan serta menghilangkan gatal-gatal kulit ketika mengandung
βœ… Menghilangkan bau badan yg busuk, rekahan selulit dan rekahan perut mengandung
βœ… Menyembuhkan kurap, kayap, panau, jerawat di badan dan punggong, eczema
βœ… Menanggalkan daki degil di tengkok, siku dan lutut
βœ… Menanggalkan kesan gelap dan rekahan tumit kaki
βœ… Menanggalkan kulit-kulit mati dgn pantas
βœ… Merawat kulit terbakar akibat sinaran matahari
βœ… Menyegarkan badan
.
BAHAN-BAHAN SABUN ANGGUN PESONA JSD :
✨ Daun pegaga
✨ Seaweed
✨ Skrub beras
.
SIFAT FIZIKAL SABUN ANGGUN PESONA :
🌸 Berbiji (berfungsi sebagai skrub)
🌸 Wangi semulajadi
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
TROPIKA BABY HERBAL CREAM - RM35 😊
.
KELEBIHAN MENARIK TROPIKA BABY HERBAL CREAM :
Krim tidak panas serta sesuai untuk kulit bayi dan kanak-kanak. Krim mudah meresap, tidak meleleh serta melekit ketika disapu.
.
Viks herba membantu melegakan batuk dan selesema (sapu pada belakang dan dada bayi untuk mengurangkan dan melegakan bunyi wheezing dan mengeluarkan kahak. Membantu masalah bayi seperti batuk, selsema, kembung perut, sesak nafas banyak kahak serta lelah.
Hanya mengandungi herba tropika yang halal, suci serta tiada alkohol di dalamnya. Sesuai untuk seisi keluarga 😊
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #tropika #tropikababyherbal #tropikababy #tropikamurah #tropikalherbalcream #tropikabeauty #tropikalherbalbabycreammurah #tropikaselangor #tropikalherbalbabycream

MOST RECENT

CLEAR STOCK! πŸŽ‰
READY STOCK! πŸ“¦
MUD FACE (NEW PACKAGING) 🌸
RM50 πŸ’°
SKIN FIRST, MAKEUP SECOND, SMILE ALWAYS! πŸ˜„
.
Nak order & more details? Boleh direct whatsapp miera +60176695011 πŸ“² Link whatsapp ada dekat bio tau!
.
FIRST COME FIRST SERVE 😘
COD AVAILABLE βœ…
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #mudface #mudfacemurah #mudfacemask #mudfaceoriginal #mudfacestaynaturalmurah #mudfaceborong #mudfaces #mudfacemalaysia #mudface3in1 #mudfacemaskmurah #mudfacestaynatural #mudfaceoriginalmurah #staynatural #staynaturalmudface #staynaturalmudfacemurah

Alhamdulillah 🌸 Terima kasih semua beli dgn miera 😘
.
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #feedbackbyamieraadlina #byamieraadlinacustomer

Alhamdulillah 🌸 Terima kasih semua beli dgn miera 😘
.
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #feedbackbyamieraadlina #byamieraadlinacustomer

Alhamdulillah 🌸 Terima kasih semua beli dgn miera 😘
.
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #feedbackbyamieraadlina #byamieraadlinacustomer

Alhamdulillah 🌸 Terima kasih semua beli dgn miera 😘
.
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #feedbackbyamieraadlina #byamieraadlinacustomer

Alhamdulillah 🌸 Terima kasih semua beli dgn miera 😘
.
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #feedbackbyamieraadlina #byamieraadlinacustomer

Alhamdulillah 🌸 Terima kasih semua beli dgn miera 😘
.
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #feedbackbyamieraadlina #byamieraadlinacustomer

Alhamdulillah 🌸 Terima kasih semua beli dgn miera 😘
.
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #feedbackbyamieraadlina #byamieraadlinacustomer

Alhamdulillah 🌸 Terima kasih semua beli dgn miera 😘
.
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #feedbackbyamieraadlina #byamieraadlinacustomer

Ni dah tak tahu batch ke berapa, nampak tak lama sangat tak upload sampai lupa dah πŸ˜‚ Banyak upload dekat wechat je πŸ˜† Alhamdulillah terima kasih semua yang order 😍 Alhamdulillah juga setiap minggu order tak putus-putus πŸ˜‡ Mesti korang cakap "Elehhh barang sama je setiap gambar, mesti letak yg semalam2 punya". Eh tak okay! πŸ™…πŸ» Setiap minggu order lain2 and miera akan pastikan barang clear dulu this week baru ambil order lagi untuk next week. So barang yg korang asyik nampak ada dalam gambar tu ialah barang yang BEST SELLER tau! πŸ’–
.
.
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #deejacosmetic #glowglowing #bazaarpaknil #kdollskincare #nourain #beevenom #honeybeevenom #nurraysa #susumaaez #bellezacollagen #bvrcollagen #kylie #azanisscarserum #azanisserum #auramen #aurawhite #gambiremas #pearlwhite #minyakherbaasmak #juzfit #neelofa #milocube #aloeveragel #tatiskincare #quputeh #susukambing #dianzvitamin

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
GLOW GLOWING 😊
GG 4in1 (New) - RM44
GG 5in1 (New) - RM58
GG Soap - RM17
GG Day Pinky - RM22
GG Night Glow - RM22
GG Night Glowing - RM22
GG Foundation (PROMO) - RM40
GG Gold Serum (PROMO) - RM31
GG Toner Treatment (Besar) - RM27
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #glowglowing #glowglowingmurah #glowglowingskincare #glowglowingtoner #glowglowing5in1 #glowglowing4in1 #glowglowingbeauty #glowglowingoriginal #glowglowingbeautyskin #glowglowingexclusive #glowglowingdaraanggun #glowglowinglooseitem

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
MIN KAFE KOPI GARAM BULUH - RM33 😊
.
πŸƒ BERHENTI MEROKOK DGN MINERAL COFFEE DAN BOLEH KURANGKAN BERAT BADAN πŸƒ
.
Hanya minum mineral coffee boleh menghentikan tabiat merokok πŸ‘Œ
.
Testimoni dari peminat tegar mineral coffee.. Syukur feedback positif πŸ‘
"Sebelum ini tak kenal mineral coffee rase macam nak pitam bila tak merokok. Bila minum MC fuhh... badan rasa ringan, bangun pagi pun fresh dan seronok nya lpas makan da x terasa nak merokok lagi. Gout pn da kurang kene.. jumpa doktor check darah tinggi.. doktor kate da ok.. 😁"
.
Sesiapa penggemar kopi pasti suka rasa mineral coffee yang lazat πŸ˜‹
Mineral coffee diadun dengan biji kopi dan garam buluh yang dapat memberi khasiat kepada tubuh badan πŸ’ͺ🏻
Siapa yang sesuai minum?
βœ… Sesuai diminum jika anda mengalami kelesuan, keletihan
βœ… Pesakit diabetis, darah tinggi kerana kopi ini tidak mengandungi gula
βœ… Pesakit migrain
βœ… Bagi yang teringin nak minum kopi tapi takut pening mineral coffee penyelesaiannya
βœ… Bagi yang susah lawas buang air mineral coffee jawapannya
βœ… Sesuai diminum bila-bila masa sarapan pagi mahupun minum petang
.
Kalau tak cukup 1 sachet, boleh bancuh dua sachet ☺ boleh ajer!
.
Jgn risau yer 😍
Mineral coffee ni less cafein. Ada garam buluh which is ada 70 mineral! Tak ada perasa tambahan. NO Sugar. Itu Sebab yg suka minum manis mula2 agak sukar terima hehe. Tapi lama2 ?
.
Terjatuh cinta dgn min kaffe ni πŸ’–
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
KILO UP CHEWABLE TABLET - RM97
.
"SETIAP KALI JUMPA, ADA JER TEGUR TAK CUKUP MAKAN 😞"
.
Senyum kelat jela bila org dok tegur asal kering sgt, dlm hati kemain panas membara. Mana taknya, kalau setiap kali jumpa ade jer mulut laju dok komplen psl bodi kiter. Nasib baik kite ade jumpa satu produk #KILOUP taw !!
.
"KILO-UP BERI HARAPAN BARU UNTUK AKU!" 😁
.
Dulu aku suka sendirian.. kerana tiada kawan.. kurang keyakinan diri.. bila difikirkan memang sedih masa tu 😒 namun kini dengan usaha saya untuk berubah serta dengan bantuan produk hebat #kiloup nie.. saya dah dapat balik keyakinan saya.. badan pun dah sihat dan bertenaga!! πŸ’ͺ
.
KEBAIKAN KILO-UP :
😊 Sesuai untuk lelaki & perempuan
😊 Menggalakkan pertumbuhan otot bukan lemak
😊 Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit
😊 Menambahkan selera makan & seterusnya menambahkan berat
😊 Menambahkan berat badan tanpa mengakibatkan berat badan berlebihan
.
HANYA PERLU KUNYAH KILO UP SHJ DAPAT BENTUK BADAN YANG IDEAL πŸ’ͺ
.
APA RAHSIA UTAMA KILO UP?
Makan banyak tapi badan tak naik memerlukan supplement macam #kiloup barulah sado 😜
πŸ’₯ Vitamin C - Bertindak sebagai anti-oksida, membantu penyerapan nutrisi dan menggalakkan pembentukan kolagen dalam badan
πŸ’₯ Kolagen - Membantu membentuk tisu-tisu dan sel-sel penting dalam badan
πŸ’₯ Soy Protein - Meningkatkan saiz otot-otot seluruh badan, membina hormon, enzim dan kadar imunisasi badan
πŸ’₯ Pea Protein - Kaya dengan nutrisi zink yg membantu penghadaman protein dan karbohidrat serta menambah berat badan
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
SABUN ANGGUN PESONA JSD - RM42 😊
.
KELEBIHAN SABUN ANGGUN PESONA JSD :
βœ… Membantu ibu-ibu yg mempunyai masalah kehitaman di celah-celah supaya cerah seperti sediakala
βœ… Memudarkan parut strechmark selepas bersalin dan akan hilang dgn penggunaan yg berterusan
βœ… Membantu ibu-ibu untuk dapatkan semula bentuk badan. (rasa suam bila buih sabun menyerap ke dalam kulit badan)
βœ… Menghaluskan kulit
βœ… Kulit kusam, jerawat, parut jerawat
βœ… Mencantikkan kulit badan
βœ… Membuat kulit badan berseri-seri semasa dalam pantang
βœ… Mempercepatkan pemulihan serta menghilangkan gatal-gatal kulit ketika mengandung
βœ… Menghilangkan bau badan yg busuk, rekahan selulit dan rekahan perut mengandung
βœ… Menyembuhkan kurap, kayap, panau, jerawat di badan dan punggong, eczema
βœ… Menanggalkan daki degil di tengkok, siku dan lutut
βœ… Menanggalkan kesan gelap dan rekahan tumit kaki
βœ… Menanggalkan kulit-kulit mati dgn pantas
βœ… Merawat kulit terbakar akibat sinaran matahari
βœ… Menyegarkan badan
.
BAHAN-BAHAN SABUN ANGGUN PESONA JSD :
✨ Daun pegaga
✨ Seaweed
✨ Skrub beras
.
SIFAT FIZIKAL SABUN ANGGUN PESONA :
🌸 Berbiji (berfungsi sebagai skrub)
🌸 Wangi semulajadi
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
FERYAL ARGAN OIL – RM62 😊
.
" Sis, Alhamdulillah!! Saya baru jee beberapa kali guna FERYAL ARGAN OIL nie tau!! Tak sangka kesannya amat menajubkan 😍 Tiada lagi rambut melekat di getah ikat rambut ketika nak menyikat rambut. Dan setiap kali bersyampoo, rambut saya tidak gugur langsung 😁 So tiada lagi rambut yang menutupi lubang air di bilik mandi tu huhu. Uban dikepala juga sudah tidak kelihatan lagi. Cukup puas hati sgt2 menggunakan FERYAL ARGAN OILnie 😘 Bagi sesiapa yang mengalami masalah rambut dan kulit kepala, memang saya sarankan mencuba FERYAL ARGAN OIL. SAYA KASI 5 BINTANG ⭐⭐⭐⭐⭐ "
.
β€œKepala nyaman je xada stress. Rambut dah nampak makin hitam dan lebat. Tu pun Saya pakai 2 hari sekali jee πŸ˜β€
.
FERYAL ARGAN OIL ini dapat membantu anda secepat yang mungkin dengan menyelesaikan masalah seperti berikut :
πŸ’₯ Rambut Gugur
πŸ’₯ Gatal Kulit Kepala
πŸ’₯ Kulit kepala berkuping
πŸ’₯ Kelemumur
πŸ’₯ Rambut Nipis
πŸ’₯ Botak
πŸ’₯ Uban
πŸ’₯ Rambut Bercabang
πŸ’₯ Kulit kepala Kering
πŸ’₯ Rambut Berbau Hapak
πŸ’₯ Rambut Keras dan Kasar
πŸ’₯ Migrain & Stress
πŸ’₯ Kepala Terasa Panas
.
KELEBIHAN FERYAL ARGAN OIL :
βœ” Menghentikan rambut gugur seawal 3 hari
βœ” MENYUBURKAN kulit kepala
βœ” Mempercepatkan PERTUMBUHAN rambut baru
βœ” MELEBATKAN rambut sepantas 60 hari sahaja
βœ” MENGGALAKKAN pertumbuhan rambut yang SEKATA
βœ” MENGHITAMKAN uban dan rambut putih
βœ” Hair tonic pertama berasakan gabungan Argan Oil dan Jojoba Oil akan memberikan kesan yang cepat untuk rambut anda
βœ” Walaupun based minyak tapi diproses langsung tak berminyak dan melekit
βœ” Berbau wangi
βœ” Selesa dipakai
βœ” Bertaraf GMP, Lulus KKM (Pengesahan KKM: NOT151001903k)
βœ” Halal dibawa solat
βœ” Sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan
.
BAHAN-BAHAN FERYAL ARGAN OIL :
1⃣ ARGAN OIL
2⃣ JOJOBA OIL
3⃣ ISSENTIAL OIL
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
GAMBIR EMAS - RM50 😊
.
KEKERASAN SUAMI PADA ISTERI πŸ’₯
.
Wanita & Lelaki kebanyakan GELI dengan LINTAH ? πŸ˜–
Tapi jika "Senjata" lelaki memiliki khasiat dari LINTAH, perasaan GELI tadi menjadi nikmat dan pengubat kepada hubungan SUAMI ISTERI πŸ’‘ Bukan sahaja LINTAH, termasuk BELACAK & DHOB. GAMBIR EMAS dihasilkan dari pelbagai campuran herba yang terbaik dari pelbagai negara πŸ‘
.
Aummmmm !! πŸ˜‹πŸ˜‹
Tak sampai 5 mnit dah PANCUT ?? 😳
Isteri tak sempat Klimaks ?? 😱
Yang paling menakjubkan mereka yang jenis pancut awal bakal mampu bertahan antara 45 minit - 60 minit πŸ’ͺ🏻
.
Rumahtangga akan merasai nikmat hidup berdua. Kebanggaan suami yang mampu memberi bahagia dan kepuasan isteri mendapat suami yang memenuhi tuntutan batinnya akan tergambar pada wajah-wajah yg ceria 😁
.
Jaminan Produk " GE PERFORMANCE OIL " sangat sangat berkesan !! 😘
Bak kata Rakan saya, Isteri Bertanya, "Kenapa Abang Lain Macam Malam Ni ?" Dia Tanya Balik, "Kenapa Sayang ?"
Kata isteri dia "Selalunya Abang punya tak SETEGANG malam ni, PELIK !! Malam ni Abang Punya GEBU semacam, ada guna apa apa ke?"
Dia kata balik "Ada la.... Rahsia orang lelaki kihkih" 😜 Sambil tersenyum dia menceritakan pengalamannya πŸ™ˆ
.
Dari riak wajahnya nampak kepuasan terpancar dalam dirinya ☺
Saya pun tumpang gembira sebab dapat membahagiakan hubungan mereka. Bukan 1, malah ramai lagi pasangan lain yang berpuashati dengan produk " GE PERFORMANCE OIL " ini 😍
.
Cara urutan yang betul terbukti memberi anda kuasa kelakian sejati dan membantu ramai lelaki yang lemah kembali atau lebih hebat !! πŸ’ͺ🏻
GAMBIR EMAS adalah produk buatan malaysia yang terbukti keberkesanannya !! βœ…
.
KEBAIKAN GAMBIR EMAS :
βœ” Membantu bagi tahan lama
βœ” Membesar dan panjang zakar
βœ” Tanpa Bahan Kimia
βœ” Meningkatkan air mani
βœ” Meningkatkan prestasi
βœ” Halal & Selamat
βœ” Kesan Serta Merta
βœ” Melancarkan Aliran Darah
βœ” Sihatkan Kulit & Urat
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #gambiremas #gambiremasmurah #gambiremaspower #gambiremasoriginal

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
BEE VENOM 😊
Bee Venom Skincare 4in1 - RM54
Bee Venom Foundation/Moisturizer - RM30
Bee Venom Cleanser - RM32
Bee Venom Vshape - RM53
Bee Venom Serum - RM45
.
SET BEE VENOM 4IN1 MEMANG BETUL2 ORGANIK DAN ASLI DARI SENGAT LEBAH 🍯
βœ… TIDAK MERBAHAYA
βœ… DIPERBUAT DARIPADA BAHAN SEMULAJADI
βœ… SESUAI UNTUK SEMUA JENIS MASALAH KULIT
.
KEBAIKAN BEE VENOM SKINCARE 4IN1 Β 100% ORGANIC :
🐝 Membaiki kulit yang rosak akibat pemakaian produk yang mempunyai kandungan kimia yang tinggi
🐝 Mencantikkan tekstur kulit agar halus dan lembut
🐝 Mencegah kulit daripada jeragat yang lebih teruk
🐝 Merawat masalah jerawat parah dan menghilangkan parut
🐝 Kandungan bee venom yang tinggi untuk anti-penuaan (Memelihara keremajaan kulit)
🐝 Anti oksida tinggi untuk menyihatkan kulit
🐝 Anti kanser kulit
🐝 Membuatkan kulit lebih ketahanan dari masalah kulit
🐝 Mencerahkan kulit secara rata
Menyejukkan kulit yang cepat pedih dan sakit
.
Oleh itu, bagi yg kulit rosak dan nipis amat digalakkan baiki semula kulit kita dengan Bee Venom skincare 4in1 πŸ’–
.
SESUAI UNTUK YANG NAK MERAWAT MASALAH KULIT ROSAK AKIBAT :
πŸ’₯ Salah pakai skincare
πŸ’₯ Suka bermekap
πŸ’₯ Kulit kering yg kekurangan nutrisi
πŸ’₯ Terdedah dgn matahari dalam jangka masa lama
.
BEE VENOM SKINCARE 4IN1 :
1️⃣ Bee Venom Honey Liquid Cleanser
2️⃣ Bee Venom Moisturiser & Repairing
3️⃣ Bee Venom Sunblock Foundation
4️⃣ Bee Venom Serum
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #beevenom #beevenomskincare #beevenom4in1 #honeybee #beevenomcream #beevenommurah #beevenommalaysia #beevenomoriginal #beevenomcleanser #beevenomset #beevenomskincareoriginal #beevenomfoundation #beevenomserum

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
BELLEZA SKINCARE (NEW) - RM60 😊
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
MAAEZ NUTRIM IQ TABLET - RM35 😊
.
"SEMENJAK AMALKAN MAAEZ NUTRIM IQ, DIA DAH BOLEH INGAT SAMPAI SIFIR 13!" ✨
.
Inginkan anak-anak anda berjaya? rajin? bangun awal? InshaAllah... Dengan Maaez Nutrim IQ ini dapat membantu anda.. Usah risau... Beribu-ribu fedback positif yang telah kami terima. Memperkenalkan Maaez Nutrim IQ Tablet adalah ubat minda berasaskan homeopati yangsangat baik untuk perkembangan minda si manja dan seterusnya dapat bantu memberi perubahan positif dari segi sahsiah mahupun akademik. Berikan yang terbaik untuk si kecil anda hanya 1 langkah mudah 😍
.
Produk kami TERBUKTI BERKESAN membantu menyelesaikan masalah anak-anak anda seawal 2 minggu!! Jom hadiahkan untuk anak-anak tersayang 😘 Khasiat untuk MENJAGA MINDA si kecil anda!
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT MAAEZ NUTRIM IQ :
🌸 Membekalkan nutrien yang diperlukan si manja sedang membesar!
🌸 Mencerdaskan minda dan meningkatkan IQ / kepekaan si kecil
🌸 Mengatasi masalah kulit seperti ekzema, kudis, kegatalan, ruam
🌸 Anak2 lebih cepat belajar / fokus di dalam kelas
🌸 Mudah bangun tidur, rajin, aktif dan cergas sentiasa
🌸 Mempercepatkan pemulihan luka dan mencantikkan kulit
🌸 Meningkatkan daya imunisasi badan
🌸 Menguatkan tulang, gigi dan gusi anak-anak
.
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN MAAEZ NUTRIM IQ :
Calcarea Phosphoricum
Calcarea Flourica
Magnesium Phoshoricum
Kalium Phoshoricum
Sucrose
.
KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM) :
MAAEZ NUTRIM IQ produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin HALAL dan yang penting lulus KKM πŸ’―
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #sofieyabeauty #sofieyabeautyhq #nutrimiq #maaez #maaeznutrimiq #susumaaez #belleza #bellezacollagen

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
BY SOFIEYA BEAUTY 😊
Susu Maaez - RM42
Belleza Collagen - RM74
.
Ha uolss ada yang tanya Belleza Collagen dan Susu Maaez nie fungsi dia sama ke. Dekat sini ramai yang taktau mehh sini nak terangkan sikit laa 😍
.
Belleza Collagen dan Susu Maaez nie lain fungsi yea uolss. Belleza Collagen memutihkan kulit yang ada masalah jerawat, jeragat, keputihan sangat disyorkan consume Belleza Collagen 🍹
.
Susu Maaez pula membantu merawat yang ada masalah eczema, gatal-gatal, kulit kering dan lain-lain. Selain membantu masalah kulit Susu Maaez membuatkan kulit kita halus gebuss 🍢
.
Uolss kalau consume dua-dua nie kulit uols lagi la meletop top top. Susu Maaez lagi mencantikkan kulit uols kalau consume sekali dengan Belleza Collagen. Sye sangat syorkan consume dua-dua nie baru la kulit uolss gebus gebas 😘✨
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #belleza #bellezacollagen #bellezamurah #bellezacollagenoriginal #susu #susmaaez #susumaez #susumaeezmurah #sofieyabeauty

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
AMYERA BEAUTY FLAWLESS - RM50 😊
(NEW PACKAGING)
.
SET FLAWLESS AMYERA BEAUTY MENGANDUNGI :
1⃣ Flawless Soap 20g
2⃣ Flawless Day Cream 10g
3⃣ Flawless Night Cream 10g
.
SESUAI MERAWAT SEMUA MASALAH KULIT SEPERTI :
πŸ’₯ Jerawat
πŸ’₯ Jeragat
πŸ’₯ Pore
πŸ’₯ Tona tidak sekata
πŸ’₯ Parut jerawat
πŸ’₯ Mampu mencerahkan kulit
πŸ’₯ Tiada penggelupasan
πŸ’₯ Juga boleh digunakan di badan
πŸ’₯ Panau
πŸ’₯ Jerawat di badan
πŸ’₯ Masalah bau badan dan lain lain
.
KELEBIHAN FLAWLESS FACE & BODY CREAM :
🌸 Menghilangkan jerawat, parut, pigmentasi, strechmarks dan cela
🌸 Mengurangkan kedut serta menegangkan kulit
🌸 Mencerahkan kulit yang kusam dan gelap termasuk bahagian badan
🌸 Menyamaratakan tona kulit
🌸 Menghilangkan hitam di bahagian ketiak dan peha
🌸 Menghilangkan minyak berlebihan
🌸 Wajah lebih putih
🌸 Kulit lebih licin
🌸 memudarkan jeragat
🌸 Menghilangkan blackhead dan whitehead .
Selain masalah diatas, InshaAllah masalah-masalah kulit muka yang lain juga boleh diatasi. Memang berkesan 😍
Cuba sekarang!! πŸ™‹
.
Belum cuba belum tahu kesan yang super hebat ✨ InshaAllah anda akan memperoleh kulit yang sangat flawless, licin dan bersih tanpa sebarang cela hanya dalam beberapa hari penggunaan sahaja! πŸ‘±πŸ»β€β™€ Paling2 best ianya TANPA SEBARANG PENGGELUPASAN ok 😘
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #amyera #amyerabeauty #amyerabeautymurah #amyerabeautymurah #amyerabeautyreview #amyerabeautytestimoni #amyerabeautytestimonial #amyerabeautyskincare #amyerabeautybabes #amyerabeautyfeedback

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
TROPIKA BUBBLE WASH - RM42 😊
.
" Mommy tengah cari set mandian yang natural untuk baby? "
.
" Nak cari yang pekat, supaya boleh guna lebih lama? "
.
Hari ini TROPIKA nak kongsi info khas buat baby yang ada masalah :
πŸ‘‰ Ruam panas
πŸ‘‰ Ruam lampin
πŸ‘‰ Iritasi kulit
πŸ‘‰ Kepala berkuping
πŸ‘‰ Gatal-gatal
πŸ‘‰ Kulit sensitif
.
Nak tahu cara mudah untuk mengatasi masalah di atas?
.
Caranya mudah sahaja :
1⃣ Elakkan guna set mandian yang beralkali tinggi. Sebab, kandungan PH alkali yang tinggi akan menyebabkan radang pada kulit baby.
2⃣ Berusahalah untuk beralih kepada set mandian yang natural. Ia lebih selamat. Di TROPIKA sendiri, ada set mandian khas yang natural.
3⃣ Contohnya, TROPIKA BUBBLE WASH. Ia bersifat natural & semula jadi. Tiada alkali & bahan kimia yang berbahaya.
4⃣ Boleh digunakan untuk syampoo rambut dan sabun badan. (2 in 1)
5⃣ Selepas mandi. Keringkan badan baby & lap dengan tuala lembut. Untuk elak bakteria 'bertapak' di pelipat yang berair.
.
Dengan kandungan minyak kelapa dara dalam TROPIKA BUBBLE WASH, ia mampu menjadikan kulit baby lebih lembab, sihat dan lembut setiap hari 😍✨
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #tropika #tropikababy #tropikababy #tropikamurah #tropikababywash #tropikabeauty #tropikabubblewash

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
TROPIKA NATURAL BODY LOTION - RM42 😊
.
Tropika Natural Body Lotion adalah lotion yang menggunakan minyak kelapa dara yang sangat sesuai digunakan oleh bayi. Bagi bayi yang mengalami masalah alahan kulit sangat sesuai menggunakan Tropika Natural Body Lotion. Tropika Natural Body Lotion yang dirumus khas dari Minyak Kelapa Dara sebagai altenatif ezcema,ruam panas,ruam lampin dan tanpa steriod selamat bagi bayi dan kanak-kanak. Produk Tropika Natural Body Lotion adalah produk tanpa minyak mineral,bahan toksin,paraben atau steroid yang memudaratkan kesihatan bayi. Bagi ibu bapa yang ingin mencari produk penjagaan bayi boleh mencuba produk Tropika Natural Body Lotion ini kerana ianya sangat sesuai dan terhindar dari sebarang bahan kimia.
.
Kebaikan Tropika Natural Body Lotion :
βœ… Merawat masalah alahan kulit bayi
βœ… Melembut serta melembapkan kulit bayi sepanjang hari
βœ… Melindungi kulit bayi dari serangan kulat dan bakteria
βœ… Merawat masalah kulit ruam panas serta ruam lampin bayi
βœ… Menjadikan kulit bayi sentiasa cantik dan lembut
βœ… Melembut serta menghaluskan kulit
βœ… Merangsang mood serta emosi si manja
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #tropika #tropikabodylotion #tropikababy #tropikamurah #tropikabeauty #tropikamalaysia #tropikababyskin #tropikaselangor #tropikababybath #tropikababymurah

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
TROPIKA CITRONELLA OIL - RM20 😊
.
Zika dah serang Malaysia❗Nak buat macam mana ni⁉️ jangan panik, zika ni dibawa oleh aedes. Jadi, sebagai langkah pencegahan gunalah Tropika Citronella Oil (minyak kelapa dara serai). Rajin rajin lah lumur kat badan bagi aedes lari jauh jauh. Lagi lagi untuk ibu yg hamil rajin2 lah sapu Tropika Citronella Oil ni. Nyamuk anti bau serai.
.
Apa tu Citronella Oil?
Diadun dari dua bahan utama iaitu :
🌰 Minyak Kelapa Dara ( VCO )
🌿 Serai wangi
.
Antara kebaikan Citronella Oil ni ialah:
πŸ”Ά sebagai natural BUG REPELLENT
πŸ”Ά merawat KESAN LUKA
πŸ”Ά merawat RUAM pada kulit baby
πŸ”Ά mengandungi VITAMIN E
πŸ”Ά sesuai untuk KULIT SENSITIF
πŸ”Ά botol yang kecil, senang dibawa untuk TRAVEL ✈️
.
Yang pasti... Citronella Oil
βœ” bebas BAHAN KIMIA
βœ” bebas PARABEN
βœ” bebas ALKOHOL
βœ” bebas STEROID
.
Selain itu, Membantu merawat masalah seperti :
βœ… Ruam Panas
βœ… Ruam Susu
βœ… Ruam Lampin
βœ… Radang Ekzema
βœ… Parut Scabies/Chicken Pox
βœ… Masalah Kulit Sensitif
βœ… Parut gigitan serangga dan nyamuk
βœ… Membantu dalam mencegah jangkitan nyamuk AEDES (DENGGI)
.
CARA PENGGUNAAN :
Sapu tropika oil ini pada badan anak anda 2 kali sehari selepas mandi & sekerap mungkin dengan sapuan nipis
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #tropika #tropikaoil #tropikacitronella #tropikababy #tropikamurah #tropikabeauty #tropikamalaysia #tropikababyskin

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
TROPIKA BABY HAIR & BODY OIL - RM27 😊
.
Produk TROPIKA mengandungi minyak kelapa dara dengan haruman LAVANDER πŸ’œ
.
🌸 Menyihat dan melebatkan rambut
🌸 Merawat serta menyembuhkan eczema dan dermatitis
🌸 Sesuai pada kulit bayi yg alami ruam lampin
🌸 Merawat dan menyembuh jerawat, panau, luka akibat kemalangan atau pembedahan, kulit bersisik, melecur terkena minyak panas serta merawat kulit kaki yang pecah
🌸 Sesuai digunakan sebagai pelembap semulajadi
🌸 Merawat kulit kering
.
CARA PENGGUNAAN :
Sapu tropika oil ini pada badan anak anda 2 kali sehari selepas mandi & sekerap mungkin dengan sapuan nipis
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #tropika #tropikababy #tropikamurah #tropikababyskin #tropikaselangor #tropikababyoil #tropikababyoillavender #tropikaherbalcream #tropikaproduk #hairoil #bodyoil #tropikahairbodyoil

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
TROPIKA BABY HERBAL CREAM - RM35 😊
.
KELEBIHAN MENARIK TROPIKA BABY HERBAL CREAM :
Krim tidak panas serta sesuai untuk kulit bayi dan kanak-kanak. Krim mudah meresap, tidak meleleh serta melekit ketika disapu.
.
Viks herba membantu melegakan batuk dan selesema (sapu pada belakang dan dada bayi untuk mengurangkan dan melegakan bunyi wheezing dan mengeluarkan kahak. Membantu masalah bayi seperti batuk, selsema, kembung perut, sesak nafas banyak kahak serta lelah.
Hanya mengandungi herba tropika yang halal, suci serta tiada alkohol di dalamnya. Sesuai untuk seisi keluarga 😊
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #tropika #tropikababyherbal #tropikababy #tropikamurah #tropikalherbalcream #tropikabeauty #tropikalherbalbabycreammurah #tropikaselangor #tropikalherbalbabycream

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
SHAMPOO SANTAN MY HOME LAB - RM29 😊
.
STRESSKAN JIKA ANDA ADA MASALAH RAMBUT MACAM πŸ˜­πŸ‘‡πŸ»
πŸ’₯ Rambut gugur & semakin nipis
πŸ’₯ Berkelemumur
πŸ’₯ Kulit kepala berkerak/berkudis
πŸ’₯ Kepala semakin botak
πŸ’₯ Rambut kering dan bercabang
πŸ’₯ Kutu
πŸ’₯ Eczema
πŸ’₯ Rambut beruban sebelum tiba waktu??? 😱
.
Dah ada penyelesaiannya uollsss!!! 😍
.
ANTARA KELEBIHAN 4 BAHAN PENTING DALAM SHAMPOO SANTAN (MyHomeLab)
1⃣ Santan Kelapa
2⃣ Minyak kelapa
3⃣ Minyak Oren
4⃣ Minyak Rosemary
.
COCONUT MILK (SANTAN KELAPA)
πŸ‘‰ menyuburkan kulit kepala & rambut
πŸ‘‰ mengawal minyak berlebihan
πŸ‘‰ mengelakkan botak & rambut beruban
.
COCONUT OIL (MINYAK KELAPA)
πŸ‘‰ menguatkan rambut
πŸ‘‰ melembutkan rambut
πŸ‘‰ melawan kelemumur & rambut bercabang
.
SWEET ORANGE ESSENTIAL OIL
πŸ‘‰ melegakan kegatalan kulit kepala
πŸ‘‰ merangsang pertumbuhan rambut
πŸ‘‰ bau yang segar
.
ROSEMARY ESSENTIAL OIL
πŸ‘‰ mengelakkan keguguran rambut
πŸ‘‰ merawat kelemumur
πŸ‘‰ merawat kulit kepala kering
.
Produk halal πŸ’― menggunakan bahan semula jadi tanpa pengunaan BAHAN KIMIA yang BERBAHAYA βœ”
.
Jom cuba shampoo santan!! boleh pakai seisi keluarga dari umur 6 bulan keatas βœ…
.
Tunggu ape lagi??
.
Maiii2 try Shampoo Santan πŸ’–πŸ’–
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #shampoosantan #syampusantan #myhomelab #shampoosantanhomemade #shampoosantanmurah #syampusantanmurah #shampoosantanviral #shampoosantanmyhomelab #shampoosantanoriginal

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
SIGNORAS SECRET - RM90 😊
.
Signoras Secret merupakan supplement PERTAMA di Malaysia yg menggabungkan collagen ASLI (WHITENING PURE COLLAGEN FORMULA) dan jamu (INNER BEAUTY BOOSTER FORMULA) di dalam satu kotak. Dengan gabungan dua botol didalam satu kotak Signoras Secret ini, pengguna akan mendapat hasil yg TERBAIK untuk khasiat luaran dan dalaman wanita πŸ’ƒπŸ»
.
Signoras merawat dari DALAMAN dan LUARAN, memberi kesan seawal 3 HARI! πŸ’₯
Signoras menyelesaikan masalah kulit anda seperti kulit gelap, tak sekata, jerawat, jeragat, bintik hitam, kedutan, parut dan banyak lagi.
Serbuk perasa mixberries yang sedap, hanya kemam untuk dapatkan hasil terbaik! πŸ˜‹
.
KEBAIKAN SIGNORAS SECRET :
🌸 Mencerahkan wajah dan seluruh badan
🌸 Mengecutkan dan menghilangkan jerawat & jeragat
🌸 Menghilangkan parut jerawat
🌸 Menaikkan seri wajah secara semulajadi
🌸 Menghaluskan kulit wajah
🌸 Mengecilkan liang pori
🌸 Melembabkan kulit
🌸 Mencantikkan dan menguatkan rambut, gigi dan kuku
🌸 Melambatkan penuaan dan kedutan
🌸 Melawan radikal bebas dan tinggi antioksida
🌸 Mempercepat proses penyembuhan luka
🌸 Membekalkan vitamin dan nutrisi
🌸 Membekalkan tenaga sepanjang hari
.
KEBAIKAN-KEBAIKAN UNTUK :
KULIT
❀ Putih gebu cerah berseri
❀ Tiada jerawat & jeragat
❀ Parut hilang
❀ Mengecilkan pori-pori
❀ Mengurangkan minyak di wajah
❀ Menghilangkan kedutan halus
❀ Tona kulit sekata
BADAN
πŸ’™ Sihat bertenaga
πŸ’™ Cepat menyembuhkan luka
πŸ’™ Membakar lemak
πŸ’™ Membuang toksin
πŸ’™ Mencantikkan kuku & rambut
PAYUDARA
πŸ’“ Anjal mantap padat
πŸ’“ Mencerahkan put*ng
ALAT SULIT
πŸ’‘ Mempercepat penyembuhan luka bersalin πŸ’‘ Mengetatkan faraj
πŸ’‘ Mengurangkan keputihan
πŸ’‘ Menghilangkan senggugut
πŸ’‘ Melancarkan peredaran haid
πŸ’‘ Meningkatkan ghairah semasa bersama
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #signorassecret #signorassecretmurah

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
PRECIOUS BY ROZITA CHE WAN - RM25 (PROMO) 😊
.
Precious by RCW : Smell Like A Star
🌼 Halal
🌼 20ml
🌼 Bau VANILA + ROSE + MUSK
🌼 Eau de Parfum
.
🌸 Warm and seductive PRECIOUS is a woodsy fragrance with hints of natural vanila, musk and roses
🌸 Precious by RCW is a feminine and sensual floral-woody fragrance with an eclectic combination of luxurious, refined notes
🌸 The scent has top notes of wormwood
🌸 The floral bouquet of natural rose absolute and iris blends gently with subtle warm tones of sandalwood to form the heart notes
🌸 Creamy vanilla and musk compose the base notes of this unique warm and seductive fragrance
🌸 A deep and intense concentration of Precious by RCW Eau de Parfum for a rich and long-lasting scent
🌸 A truly precious combination for an impressionable scent that last all day and very affordable and its halal
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #precious #preciousmoments #preciousbyrcw #preciousperfume #perfume #vanilla #rose #perfumevanilla #perfumerose #rozitachewan #mirafilzah #byrcw

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
NURRAYSA COLLAGEN SOAP - RM24 😊
.
πŸ’– Bertindak sebagai agen pembersih dan menyihatkan kulit
MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH :
πŸ‘‰ Kulit sensitif
πŸ‘‰ Kulit berminyak
πŸ‘‰ Kulit kusam
πŸ‘‰ Kulit berjeragat
πŸ‘‰ Jerawat
πŸ‘‰ Panau
πŸ‘‰ Eczema
πŸ‘‰ Parut jerawat
πŸ‘‰ Kurap
.
πŸ’– ANTARA KELEBIHAN SABUN INI :
🌸 Membantu mengecutkan jerawat
🌸 Memudarkan parut jerawat
🌸 Memudarkan jeragat
🌸 Membantu mengembalikan kulit wajah yang sihat
🌸 Melegakan gatal-gatal
🌸 Memudarkan panau
🌸 Membersih & mencerahkan kulit
🌸 Menganjalkan kulit
🌸 Menjadikan tona kulit sekata
🌸 Meredakan ruam (termasuk baby)
🌸 Mengecilkan pori-pori
🌸 Melembapkan kulit wajah
🌸 Mengurangkan kulit Berminyak
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #nurraysa #nurraysaproduct #nurraysalover #nurraysabeauty #nurraysapromo #nurraysamurah #nurraysalovers #nurraysaproduk #nurraysamalaysia #nurraysaskincare #nurraysaoriginal #nurraysahq #nurraysasoap

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
NURRAYSA SKINCARE SET - RM62 😊
.
" TERGEMPAR 1 MALAYSIA DENGAN BILLBOARD NURRAYSA "
" SUAMI PUJI SAYANG NAMPAK LAIN "
" BOSS TEGUR KENAPE NAMPAK BERSERI SEKARANG TAK MACAM SEBELUM NI "
" KAWAN PANDANG TAK BERKELIP MATA "
.
Apa yang best Nurraysa Skincare Set ni?
✨ Diperbuat daripada bahan organik
✨ Tiada bahan kimia berbahaya
✨ Tidak merosakkan kulit
✨ Mempunyai sifat penyembuhan (menyembuhkan struktur kulit yang sudah rosak)
✨ Tiada pengelupasan
✨ Sah dibawa solat
.
Dulu tak pernah kisah pun nak cari skincare yang organik dan semulajadi ni. Main redah je tengok orang pakai cantik, kita pun pakai skincare tu. Alih-alih kulit kita rosak sebab tak tahu kandungan produk tu ☹️
.
Sebab tu penting kita selidik kandungan produk sebelum nak beli. Alhamdulillah skincare keluaran Nurraysa ini bebas bahan kimia berbahaya malah ia merawat kulit dari dalam 😍
.
Ia juga mencerah dan melembapkan kulit wajah, buang sel kulit mati. Kalau korang pakai Collagen Soap then nampak kulit mengelupas, sebenarnya ia proses membuang sel kulit mati yang dah lama bermastautin kat kulit muka kita 😘
.
Yang penting skincare ini tiada merkuri, hydroquinone & silikon serta mendapat sijil HALAL JAKIM & KKM πŸ’―
.
Untuk Masalah :
βœ… Jerawat
βœ… Jeragat
βœ… Muka berparut
βœ… Kulit Berminyak
.
βœ” Produk sesuai untuk LELAKI, WANITA, wanita mengandung, remaja dan kanak-kanak
βœ” 100% tanpa bahan kimia merbahaya
βœ” Dibuat dari bahan semulajadi
βœ” Bertahan untuk 2-4 minggu penggunaan (ikut penggunaan anda)
.
NAK TENGOK FEEDBACK LAGI? BOLEH DIRECT PM MIERA πŸ’‹
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysaproduct #nurraysalover #nurraysapromo #nurraysamurah

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
JUS LEGA PEMBERSIH KOLESTEROL - RM58 😊
.
JUS LEGA merupakan satu penemuan HEBAT dan Anugerah dari Allah ✨
.
"ISTERI SAYA MINUM INI (JUS LEGA) DALAM 2 MINGGU TAHAP KOLESTEROL TURUN DAN TEKANAN DARAH DARI 189 KE 120 😱 MEMANG BAGUS JUS LEGA NI!! 😍" -Abdul Zaini
.
ANTARA KHASIAT JUS LEGA :
🌸 Menurunkan Kadar Kolesterol Dalam Darah
🌸 Menyingkirkan Toksin Dalam Badan
🌸 Membersihkan Salur Darah Yang Tersumbat
🌸 Menurunkan Darah Tinggi
🌸 Menurunkan bacaan gula utk DIABETES
🌸 Menyembuhkan Gout
🌸 Membuang Angin Dalam Badan
🌸 Melawaskan Penghadaman
🌸 Melancarkan Perjalanan Darah
🌸 Membuang Kahak Dan Mencairkan Lemak
🌸 Membantu Melegakan Sakit Kepala dan Sakit Badan
🌸 Mampu Menurunkan Berat Badan
🌸 Kaya Dengan Vitamin C
.
CARA MINUM JUS LEGA :
πŸ‘±πŸ»πŸ‘±πŸ»β€β™€ Untuk Dewasa :
1 sudu pagi 🌝 dan 1 sudu malam 🌚
(1jam sebelum makan) πŸ‘ΆπŸ»πŸ‘¦πŸ» Untuk Kanak-Kanak :
Boleh ambil 1 sudu kecil pagi 🌝 dan 1 sudu kecil malam 🌚
.
πŸ“Œ Sudu plastik diberi percuma
πŸ“Œ Jika ada gastrik minum selepas makan πŸ“Œ Jika ada makan ubat doktor jarakkan pengambilan dalam sejam
πŸ“Œ Simpan di peti sejuk selepas buka
.
Ramuan daripada bahan-bahan 100% asli dan tanpa pengawet :
πŸ’₯ Halia
πŸ’₯ Bawang Putih
πŸ’₯ Jus Lemon
πŸ’₯ Cuka Apple
πŸ’₯ Madu
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #juslega #lega #legaminumanbotani #jusbotani #minumanbotani #botanicaldrink #juslegamaysia #juslegamurah #minumankesihatan

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
JAMU SUSUK DARA MASKER VAGINA - RM25 😊
.
KHASIATΒ JAMU SUSUK DARA MASKER VAGINA :
🌸 Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus
🌸 Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
🌸 Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
🌸 Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj
🌸 Area sensitif faraj akan kembali membukit tegang dan akan meningkatkan kemahuan syahwat
.
1001 KEGUNAAN SUSUK DARA MASKER VAGINA :
SELAIN DARIPADA MENGECILKAN LUBANG MISS V DAN MENGAWET MUDAKAN MISS V KITA, MASKER INI JUGA BOLEH DIGUNAKAN SEPERTI BERIKUT :
❀️ MEMUTIHKAN KETIAK
Ada antara kita pompuan ni,KETIAK dia hitam.
Puncanya ➑️ lama sangat pakai deodorant.
Hitam tu sebenarnya kesan sel kulit mati yang bertepek tak mau jatuh.
Nak hilangkan senang je. Sental je dengan masker vagina tu. PUTIH BERSERI macam rendam klorox uolss!! 😜
❀️ MEMUTIHKAN MISS V
Tempat miss v tu kalau disental lembut setiap hari akan menjadi cerah dan pinkish
❀️ MERAWAT KULIT GATAL & MENGECUTKAN JERAWAT
Masker ni juga boleh digunakan kepada kulit yang gatal-gatal seperti ruam, gatal, panau, kayap. Ada juga yang gunakannya untuk kecutkan jerawat
.
Bukan sekadar masker vagina! Tapi segala powder yang
🌺 Boleh rapatkan bibir fajar
🌺 Boleh merawat gatal-gatal di bahagian faraj
🌺 Boleh serap keluar keputihan
🌺 Boleh mencerahkan kulit di bahagian faraj
🌺 Menyamankan faraj
.
JAMU SUSUK DARA MASKER VAGINA :
βœ… Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak
βœ… Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
βœ… Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki-daki yang melekat di permukaan farajΒ setelah bersih sapukan kembali Jamu Susuk Dara Masker Vagina
βœ… Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #jamususukdara #jsdshahalam #jsdmaskervagina #maskervagina #jsdmanismantappenuhrahsia #jsdterbaik #jamususukdaramurah

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
MEWANGI PERFUME - RM70 😊
.
WANGIAN PENENANG HATI & JIWA
🌸 Alhamdullilah wangian tahan dibadan 48jam
🌸 Alhamdullilah tanpa Alkohol
🌸 Alhamdullilah tanpa chemical
🌸 Alhamdullilah boleh digunakan sebelum atau selepas solat
🌸 Alhamdullilah bahan bersih dan suci
🌸 Alhamdullialh β€œpure” wangian daripada 7 kelopak mawar
🌸 Alhamdullilah mudah dibawa kemana sahaja
🌸 Memberikan 10 keistimewaan
🌸 Untuk lelaki & wanita πŸ‘«
🌸 Terapi minda,hati & jiwa yang tenang
🌸 Anti stress, gelisah dan mual
🌸 Meredakan Migrain
🌸 Mengembalikan semangat diri
🌸 Meredakan hati yang panas baran
🌸 Mencegah daripada energy negatif
🌸 Lebih berkeyakinan
🌸 Kusyuk ketika solat
.
πŸ’‘ MEMBINA GETARAN KASIH SAYANG DALAM PERHUBUNGAN 😍
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #mewangi #mewangiofficial #mewangisatudunia #mewangiperfume #mewangihq #mewangimurah #mewangidihati #mewangiselamanya

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
MEWANGI 😊
SKINCARE SET - RM45
PEELING SCRUB - RM45
CHEWING GUM SOAP - RM45
NIGHT CREAM - RM52
.
PATUT LA KULIT WAJAH KAK ANI NORANIZA IDRIS BEBAS JERAGAT, JERAWAT DAN KULIT TIDAK KUSAM 😍✨
KELEBIHAN / MANFAAT :
βœ… LULUS KKM, Ahli dibawah lembaga pelindung dan kebajikan pengguna MALAYSIA
βœ… Produk buatan muslim bumiputera, dikilangkan bertaraf GMP dan tiada ujian keatas haiwan
βœ… Terdiri dari bahan semulajadi
βœ… Tiada bahan kimia
βœ… Tiada paraben
βœ… Tiada hyraquinone
βœ… Tiada mercury
βœ… Mesra solat & wudhu. Kenapa? Kerana bahan-bahannya tidak memudartkan/tidak beracun dan mudah untuk dibersihkan. Hanya dengan sapuan air biasa, tak perlu nak guna makup remover atau apa-apa oil
βœ… Boleh dipakai oleh lelaki, wanita dan kanak-kanak
βœ… Jimat, boleh digunakan untuk muka dan badan
βœ… Sesuai untuk semua jenis kulit, kulit sensitif pun boleh pakai
βœ… Harga berpatutan dengan packaging yang besar dan banyak
βœ… Menghapuskan 1001 masalah di muka dan badan
.
TERDIRI DARI BAHAN SEMULAJADI + 7 PATI BUNGA
.
SENARAI PRODUCT :
1⃣ Peeling scrub - 250gram
2⃣ Chewing gum Soap - 50ml
3⃣ Mewangi Cream - 150gram
4⃣ Cream Penaik Seri 7 Bunga - 10gram
5⃣ Set Trial 3IN1 - 90gram
.
Set TRIAL ni apa ya?
Ini merupakan pek percubaan Mewangi, dalam pek yang lebih kecil :
βœ… Sesuai sangat untuk uoollssss yang belum try produk mewangi lagi
βœ… Packaging kecik, senang nak bawak pergi mana-mana
βœ… Masih terfikir-fikir nak tukar kepada produk MEWANGI atau tak
βœ… Boleh try 3 jenis produk terus, CREAM, SCRUB dan SOAP
βœ… Bajet belum ado, gaji belum masuk lagikk
βœ… Nak cuba dulu, kalau puas hati baru beli set biasa
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #mewangi #mewangicream #mewangiskincare #mewangiscrub #mewangi3in1 #mewangiselamanya #mewangipeelingscrub #mewangisatudunia #mewangi7bunga #mewangimalaysia #mewangiscrublotion #mewangiofficial #mewangichewinggumsoap

‼️ CLEAR STOCK HARGA RUGI πŸ˜‚
.
NOUR AIN 3IN1 - RM35 ❌ (SOLD)
GARAM BUKIT 7 HERBA - RM30
SUSU MAAEZ (13 Sachet) - RM26 ❌ (SOLD)
.
🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
Nak order & more details boleh direct pm or whatsapp miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #susumaaez #susumaez #maez #sofieyabeauty #nutrimiq #bellezacollagen #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezborong

‼️ CLEAR STOCK HARGA RUGI πŸ˜‚
.
NOUR AIN 3IN1 - RM35 ❌ (SOLD)
GARAM BUKIT 7 HERBA - RM30
SUSU MAAEZ (13 Sachet) - RM26 ❌ (SOLD)
.
🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
Nak order & more details boleh direct pm or whatsapp miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #garambukit #garambukit7herba #garambukit7herbaoriginal #garambukit7herbamurah

‼️ CLEAR STOCK HARGA RUGI πŸ˜‚
.
NOUR AIN 3IN1 - RM35 ❌ (SOLD)
GARAM BUKIT 7 HERBA - RM30
SUSU MAAEZ (13 Sachet) - RM26 ❌ (SOLD)
.
🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
Nak order & more details boleh direct pm or whatsapp miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #nourain #nourain3in1 #nourainmurah #nourainskincare #nourainoriginal

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
ARJUNA KASEH - RM50
MANJA KASEH (COFFEE/CHOCHOLATE/COCOA) - RM49
.
Isteri Ketat, Suami Rapat 😍
Pakej 4 dalam 1 : Miss V Ketat, Payudara Tegang, Pinggul Montok & Kulit Cantik
.
Isteri WAJIB baca untuk kebahagiaan rumah tangga πŸ’–
Suami juga WAJIB baca untuk hadiahkan kepada para isteri 🎁
.
Jika anda mempunyai salah 1 masalah di bawah, PASTIKAN ia DISELESAIKAN kerana ia KUNCI memikat semula hati suami πŸ˜‹
.
Atasilah masalah dengan MANJA KASEH, Kesan seawal 7 hari ✨
βœ… Miss V Longgar
βœ… Payudara Kendur
βœ… Gelebeh Sana Sini
βœ… Tiada Bentuk Badan
βœ… Kurang gahirah bila bersama
βœ… Pinggul tidak menawan
βœ… Kurang bertenaga
βœ… Kulit kusan / gelap / pigmentasi / jeragat / parut
βœ… Kulit wajah tua dari usia
.
APA??? Tak semua checklist di atas dapat markah penuh? 😱
JGN PANIK! Kerana masalah anda dapat diselesaikan dgn MANJA KASEH 😘
Sejak diiklankan, lebih 10000 jar TERJUAL ramai yang REPEAT ORDER kerana PUAS HATI dgn HASILNYA πŸ‘
.
Kenapa? Kerana MANJA KASEH diperbuat dari 11 ramuan khusus ini untuk Mengetatkan, Menegangkan, Memontokkan & Mencantikkan, iaitu :
1⃣ Ekstrak mutiara : mencerahkan kulit, menentang penuaan, melicin & menghaluskan kulit, menguatkan rambut
2⃣ Argan : meneutralkan radikal bebas, merangsang oksigen dlm badan, meningkatkan keupayaan otak
3⃣ Kolagen : menganjalkan kulit, menguatkan kuku & rambut
4⃣ Pueraria mirifica : menegangkan kulit, mengurangkan garis halus, mengencangkan payudara, memantapkan bentuk tubuh kewanitaan
5⃣ Manjakani : merawat keputihan, menghindarkan bau kurang enak, menguatkan otot rahim
6⃣ Serapat : mengetatkan dinding rahim, mengembalikan keremajaan organ pembiakan wanita
7⃣ L-Carnitine : bertindak sbg nutrien pengangkut lemak / merangsang pembakaran lemak
.
BERAT : 1 jar 500gm (tahan hingga sebulan)
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #manjakaseh #manjakasehcoffee #manjakasehcocoa #manjakasehoriginal #arjunakaseh #arjunakasehmurah #arjunakasehoriginal #arjunakasehcoffee

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
DOUYA MASCARA BY NORAFURLA - RM20 😊
.
Nak mata cantik macam sis ni? Apa lagi jom order DOUYA MASCARA by Norafurla ! 😍 Uihhh silap2 kalah Che Ta ! ✨ Hehehe 😜
.
KELEBIHAN DOUYA MASCARA BY NORAFURLA :
πŸ’‹ Mascara Fiber dengan hanya 1stick sahaja
πŸ’‹ Melebatkan bulu mata
πŸ’‹ Memanjangkan bulu mata
πŸ’‹ Melentikkan bulu mata
πŸ’‹ Waterproof
πŸ’‹ Whudu' friendly
πŸ’‹ Mudah di cuci (hanya menggunakan air)
πŸ’‹ Anti PANDA eye
πŸ’‹ Mempunyai Vitamin B5 (menjaga bulu mata original)
πŸ’‹ Mampu memanjangkan bulu mata original dengan penggunaan yg kerap
.
Nak order boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #douya #douyamascara #douyabynorafurla #douyamaskara #douyamascaramurah #douyamascaraoriginal #douyamascaramalaysia #norafurlamascara

50pcs - RM30
100pcs - RM45
.
MILO CUBE
MILK CUBE
CHOCO CUBE
.
Nak order boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #milocube #chococube #milkcube #milo #choco #milk #cube #foodjunkie #foodporn #foodie #miloshahalam #milocubeshahalam #milocubeselangor #milocubemurah #milocubeviral #milocubes #milocubeborong #milocubemalaysia #milocubeenergy #milocube

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
LOTUS WHITENING COFFEE - RM50 😊
.
NAK CANTIK BERSERI DALAMAN & LUARAN? 😍
.
Hanya dengan mengamalkan LOTUS WHITENING COFFEE. Semua yang consume LOTUS COFFEE amat berpuas hati dengan kesan positif baik luaran untuk kulit mahupun dalaman.. Kesan seawal 10 hari πŸ˜‹
.
Anda juga WAJIB cuba dan RASAI kesannnya 😜
Jemu kene ejek sebab berbadan besar?
Dah muak dan telan minum macam-macan tapi sama je?
Dah berbulan-bulan pantang tapi sama jer?
Susah nak pakai baju idaman?
.
LOTUS atau bunga teratai mempunyai 1001 khasiat! ✨
βœ… Menurunkan kadar kolestrol
βœ… Menurunkan kadar gula dlm darah
βœ… Menstabilkan hormon wanita
βœ… Menegangkan semula wajah
.
LOTUS Whitening Coffee adalah campuran Lotus Extract & Collagen Tilapia Gred A+ Serta bahan terpilih berkualiti khas untuk :
🌸 Mengembalikan dan menambah Tenaga
🌸 Mengurangkan tekanan darah tinggi
🌸 Melancarkan peredaran darah
🌸 Menstabilkan hormon
🌸 Merawat masalah dalaman wanita
🌸 Mengetatkan Miss V
🌸 Menegangkan semula wajah (awet muda)
🌸 Membantu menghilangkan parut luka/jerawat/jeragat
🌸 Anti Penuaan
🌸 Menjadikan Kulit Glowing/Flawless
🌸 Mencantikkan Kuku,Rambut Serta Merawat Rekahan Pada Tumit Kaki
🌸 Menjadikan Kulit Anda 'Pinkish'
🌸 Melembapkan dan mencerahkan kulit
🌸 Memulihkan struktur kulit supaya sekata
🌸 Menguatkan sistem ketahanan badan
🌸 Menurunkan berat badan
🌸 Menghilangkan rasa mengantuk
.
Hanya santai mengambil secawan LOTUS COFFEE setiap hari mampu menyelesaikan PUNCA Kemurungan Anda 😘 Wanita mengandung 7 bulan ke atas / menyusukan anak boleh mengamalkannya πŸ’–
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #lotus #lotuswhiteningcoffee #whiteningcoffee #lotuscoffee #radealotuscoffee #lotuswhiteningcoffeemurah

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
JUS GOYANG RAPAT BY RCW - RM47 😊
.
Berperisa LAICI πŸ˜‹
.
Adakah anda masih "WOW" , "MELETOPS" dimata suami??
Adakah anda masih ingin "MEMIKAT" suami anda??
Adakah anda ingin tetap "MAINTAIN" seperti Che Ta??
Kini dengan kehadiran "JUS GOYANG RAPAT BY ROZITA CHE WAN" akan menjadikan setiap malam anda Umpama Malam Pertama 😍
Produk bakal ' "PANAS" & menjadi "FENOMENA" di Malaysia ✨
.
Jus Goyang Rapat Rozita Che Wan ialah rahsia badan Che Ta masih seperti anak dara. Pelakon popular, Rozita Che Wan atau lebih mesra dengan nama panggilan Che Ta mengeluarkan produk yang mendapat sambutan mengalakan dari orang ramai menjadikan setiap malam anda umpama malam pertama. Che Ta juga mengamalkan produk jus Goyang Rapat mengakui sejak menggunakannya, hubungan dia dan suami lebih erat dan kesihatan dalamannya juga semakin terjaga.
.
Selain baik untuk dalaman wanita, Jus Goyang Rapat ini juga boleh menguatkan rahim dan sangat bagus untuk wanita berpantang, keguguran dan sebagainya
.
KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT :
🌸 Menstabilkan hormon
🌸 Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
🌸 Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
🌸 Mengecutkan peranakan
🌸 Vagina lebih grib dan tidak kering
🌸 Menegangkan payudara,
🌸 Awet muda
🌸 Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
🌸 Merawat keputihan
🌸 Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
🌸 Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat
.
CARA PENGAMBILAN :
πŸ‘‰ 2 sudu pagi sebelum sarapan dan 2 Sudu malam sebelum tidur
πŸ‘‰ Minum bnyk air suam/panas
πŸ‘‰ Ibu mengandung tidak digalakan
πŸ‘‰ Simpan dalam Peti Sejuk selepas dibuka
πŸ‘‰ Berat 250ml Sebotol
.
Nak order boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #byrcw #rozitachewan #jusgoyangrapat #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatcheta #jusgoyangrapatmurah #jusgoyangrapatbycheta

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
ALMAS JUS NUSANTARA (JAR) - RM93
ALMAS JUS NUSANTARA (PROMO) - RM98
.
Harga Pasaran : RM148
Anda Jimat : RM50
1 Botol - 500ml
.
Digelar "PENGHULU SEGALA PRODUK" yang mengandungi 1001 khasiat yang membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan πŸ’ͺ🏻 Kehebatan Jus Nusantara ini telah diolah oleh dua bahan terhebat di dunia dan Asia Tenggara 🌎
.
Pembuatan Jus Nusantara ini sangat bersih, canggih, moden dan kilang yang bertaraf GMP (Amalan Perkilangan Baik) yang diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), Halal lagi Suci, 100% keluaran Bumiputera dan tak perlu diragui lagi βœ”οΈπŸ’― Mereka yang sihat juga digalakkan untuk mengambil Jus Nusantara, di samping turut memberi tenaga berpanjangan πŸ˜„
.
JUS NUSANTARA DAPAT MENYELESAIKAN MASALAH :
βœ… Kencing Manis (Kadar gula tinggi dalam darah)
βœ… Tekanan darah tinggi
βœ… Buasir
βœ… Gout
βœ… Sakit sendi, kebas-kebas
βœ… Keintiman suami isteri
βœ… Penyembuhan luka dalam dan luar
βœ… Sangat baik untuk ibu selepas bersalin terutama ketika dalam pantang
.
JUS NUSANTARA SANGAT BAIK :
βœ… Mencegah dan mengawal keputihan
βœ… Merawat luka dalaman
βœ… Menghilangkan bau kurang enak lepas haid / darah nifas
βœ… Menguatkan otot rahim
βœ… Sangat-sangat bagus bagi wanita dalam pantang sebagai persediaan bersama suami
βœ… Mengetatkan Ms Vagina
βœ… Menstabilkan hormon estrogen wanita
βœ… Sangat elok diamalkan oleh wanita 40 tahun ke atas (pencegahan awal pre-menopause)
βœ… Menganjalkan payudara
βœ… Kulit muka berseri
.
Nak order boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #almasjusnusantaraoriginal #jusnusantara #jusnusantaraalmas #jusnusantaraoriginal #jusnusantaramalaysia

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
JUS HIDAYAH (KECIL) - RM29
JUS HIDAYAH GOLD (BESAR) - RM78
.
JUS HIDAYAH GOLD PLUS COLLAGEN 🍹
merupakan minuman kesihatan keluaran Serai Mas. Minuman ini dapat membantu merawat penyakit kronik. Dengan pengambilan secara teratur, InshaAllah akan mendapat kesan dan perbezaan yang ketara. Minuman ini sesuai diambil seisi keluarga tidak kira muda mahupun warga emas πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN JUS HIDAYAH GOLD PLUS COLLAGEN :
βœ…Memberikan tenaga
βœ…Menyembuhkan penyakit kronik sekian lama
βœ…Merawat masalah kencing manis
βœ…Menyembuhkan sakit buah pinggang
βœ…Merawat darah tinggi
βœ…Menyembuhkan masalah urat saraf dan sebagainya
.
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN JUS
HIDAYAH GOLD PLUS COLLAGEN :
✨ Radix Angelicae
✨ Sinensis
✨ Lada pintal
✨ Temulawak
✨ Akar putat
✨ Mengkudu
✨ Aprikot dan diadun bersama makanan sunnah iaitu kurma, madu, habbatusauda dan buah tin
.
CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN JUS HIDAYAH GOLD PLUS COLLAGEN :
1️⃣ Goncang dahulu sebelum diminum
2️⃣ Diambil 1-2 sudu besar
3️⃣ Minum 2 kali sehari sebelum makan pagi atau makan tengahri
dan sekali lagi sebelum makan malam
4️⃣ Sebaik-baiknya didahulukan dengan bacaan selawat (3 kali), surah Al-Fatihah dan niat untuk kebaikan seperti penyembuhan dan sebagainya
.
PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/(FAQ) JUS HIDAYAH GOLD
PLUS COLLAGEN :
❌ Tidak sesuai untuk kanak-kanak dan perempuan hamil
βœ”οΈ Perbanyakkan minum air masak kerana pengambilan air masak
yang lebih kerana herba-herba ini sangat memerlukan air bagi memastikan kelancaran pembuangan dan baikpulih bahan-bahan penyakit yang tidak diperlukan oleh badan anda
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #jushidayah #jushidayahgold #jushidayahmurah #jushidayahoriginal #jushidayahseraimas #jushidayahkecil #jushidayahbesar

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
JUWITA FOUNDATION - RM33 😊
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #juwita #juwitafoundation #foundation #juwitafoundationmurah #juwitafoundationoriginal #juwitafoundationori #juwitafoundation #grapeseed

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
HANNIS GREEN COFFEE - RM29 😊
.
MASALAH PERUT BUNCIT?
LEMAK TEBAL?
BADAN RASA MALAS?
JANGAN BIARKAN MASALAH ANDA BERTERUSAN!
HANNISΒ GREEN COFFEE BOLEH BANTU ANDA! πŸ˜‹
.
Hannis Green Coffee merupakan kopi raja segala pelangsing yang membantu anda di luar sana yang mengalami masalah berat badan naik. Dengan Hannis Green Coffee 12 JAM KENYANG tanpa SEBARANG RASA LAPAR! Hannis Green Coffee COVER PERUT BUNCIT serta memberi BENTUK BADAN YANG IDEAL sepantas kilat! Betul ke hanya
dengan minum Hannis Green Coffee boleh kurus dan cerah? Betul.Β Hannis GreenΒ Coffee jamin yang belum cuba, bila dah cuba. Rasa nak minum berkotak-kotak πŸ˜†
.
Hannis Green Coffee memang sangat berkesan untuk kurus dan cerah 😘 Elakkan beli dari kedai jamu ye. Direct Agent & HQ sahaja yg Original. Mehh Hannis Green Coffee nak share cara mudah nak maintain slim dan cantik gebu. Lepas lunch ke, breakfast ke, boleh perkena Hannis Green Coffee dulu secawan β˜•οΈ Baik untuk penghadaman dan cara paling senang anda nak gebu. Meh sape-sape nak slim & nak hilangkan STRECHMARK tu. Boleh cuba HANNIS GREEN COFFEE ni, Harga murah jee 😍
.
Hannis Green Coffee 🌿
MENGURUSKAN BADAN & MEMUTIHKAN KULIT DALAM MASA YANG SAMA ✨
JOM KURUS DENGAN HANIS GREEN COFFEE 😍😍😍 Produk terbaru untuk menurunkan berat badan. Gabungan Organic GreenΒ Coffee, Chia Seed, Susu Kambing & Habbatus Sauda dpt menambahkan tenaga & perut akan kekal kenyang sepanjang hari πŸ’ƒπŸ»
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT HANNIS GREEN COFFEE :
βœ… Menstabilkan tekanan darah
βœ… Membakar lemak berlebihan dengan cepat
βœ… Meningkatkan metabolisma tubuh
βœ… Badan lebih segar, cergas bertenaga
βœ… Mengenyangkan, kawal selera makan
βœ… Tinggi antioksidan untuk Awet muda
βœ… Membuang toksin dalam badan
βœ… Melancarkan sistem penghadaman
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #hannis #greencoffee #hannisgreencoffee #kopihijau #slimmingcoffee

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
HANNIS GREEN COFFEE SEXY SLIMMING CAPSULE - RM26 😊
.
HANNIS GREEN COFFEE CAPSULE :
❌Tak perlu bersenam
❌Tak perlu diet
❌Tiada pantang larang
❌Tiada kesan sampingan
.
MANFAAT HANNIS GREEN COFFEE SEXY SLIMMING CAPSULE :
βœ… Membantu menurunkan berat badan
βœ… Perut kempis seawal 3-7 hari
βœ… Badan segar dan ringan
βœ… Membantu mengawal kolestrol
βœ… Membantu mengawal darah tinggi
βœ… Membersih dan membuang segala najis yang tersumbat
βœ… Detox
βœ… Membantu mengawal kencing manis
.
✍🏻 CARA PENGAMBILAN :
2 biji sebelum sarapan
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #hannis #hannisgreencoffee #greencoffee #slimmingcoffee #hanniscapsule #hannispil #hannisgreencoffeecapsule #kopihijau #hannisslimmingcapsule

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
HANNIS SCRUB SUGAR GREEN COFFEE - RM25 😊
.
HANNIS SCRUB SUGAR GREEN COFFEE digunakan untuk badan & wajah bagi membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda!
🌿 Mencerahkan kulit dengan penggunaan berterusan. Pipi kemerahan secara semulajadi!
🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah
🌿 Menghilangkan lebam bawah mata
🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat
🌿 Membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari
🌿 Menanggalkan whitehead & blackhead!
🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint
🌿 Membuang sel-sel kulit mati
🌿 Pemakaian body scrub secara teratur dapat membuat kulit tubuh lebih mudah menyerap nutrisi
🌿 Menggunakan body scrub maka kulit kasar dan kusam dapat terkikis
🌿 Body Scrub dapat membuat kulit kita menjadi terlihat awet muda
🌿 Pemakaian teratur dapat memperbaiki daerah selulit
🌿 Aroma yang dimiliki body scrub dapat mempengaruhi psikologis kita sehingga dapat membuat kita lebih rileks
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #scrub #bodyscrub #greencoffee #sugarscrub #hannissugarscrub #hannisgreencoffee #scrubsugar #hannisscrub

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
IQ HONEY STICK (1Bekas) - RM43 😊
.
IQ Honey Stick keluaran Rich Beauty Herbs hadir dalam bentuk sachet bagi memudahkan anda menikmati kebaikan madu asli pada bila-bila masa. Ia dapat membekalkan tenaga untuk kecergasan tubuh badan di samping membantu menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit sekaligus meningkatkan tahap kesihatan secara menyeluruh
.
KHASIAT HONEY STICK :
🍯 Membekalkan tenaga untuk tahap kecergasan yang optima
🍯 Kaya dengan antioksidan yang berperanan mencegah kerosakan sel dan melambatkan penuaan
🍯 Menguatkan sistem imunisasi bagi menentang serangan penyakit seperti gout dan penyakit sendi
🍯 Membantu mempercepatkan pemulihan luka luaran dan dalaman
🍯 Mengawal paras kolestrol dan gula dalam darah
🍯 Memelihara organ dalaman seperti jantung, paru-paru dan sistem saraf
🍯 Melancarkan peredaran darah
🍯 Melancarkan proses penghadaman
🍯 Meredakan masalah batuk, selsema dan tekanan darah tinggi
🍯 Meningkatkan tahap metabolisme tubuh
🍯 Menguatkan daya ingatan dan tumpuan
🍯 Boleh dinikmati pada bila-bila masa
🍯 Sesuai untuk dibawa ketika mengembara
🍯 Sesuai untuk semua peringkat usia
.
KANDUNGAN HONEY STICK :
Madu Asli - Madu merupakan manisan yang dihasilkan oleh lebah menggunakan nectar bunga serta mengandungi glukosa dan fruktosa yang berupaya membekalkan tenaga kepada tubuh badan
.
Ia mengandungi vitamin B kompleks, magnesium, fosforus, mangan dan potassium yang berperanan memelihara kesihatan tulang dan gigi selain meningkatkan tahap metabolisme, menggalakkan fungsi otak dan sistem saraf, serta menstabilkan tekanan darah
.
Selain berupaya meningkatkan sistem imunisasi yang berperanan mencegah daripada penyakit seperti gout, alahan dan masalah sendi, madu turut bertindak sebagai agen antioksidan dan antiradang di samping membantu menggalakkan proses pemulihan luka dan memelihara kesihatan kulit
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #honey #honeystick #iqhoneystick #honeysticks #honeystickkids #honeystickmurah #honeystickthreads

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
PATI BUANG KUTIL - RM25 😊
.
❎ Tak perlu laser atau rawatan yang mahal
❎ Tak perlu nak cungkil2 sampai berdarah
βœ… Diformulasikan dgn 100% bahan organik : Cuka, Bawang Putih, Pati Kulit Pisang & Pati Sirih πŸ‚
βœ… BERAT : 15 ml
βœ… Sesuai untuk semua bahagian kulit yang ada masalah KUTIL, KETUAT, BIJI KOLESTROL & TAHI LALAT 😱
.
CARA PENGGUNAAN :
1️⃣ Bersihkan pada bahagian yang hendak dibuang
2️⃣ Sapu/Titik pada bahagian yang hendak dibuang
3️⃣ Biarkan selama 3 minit atau lebih & sapu
4️⃣ PASTIKAN DIJARAKKAN SELAMA 24 JAM UTK PENGGUNAAN KALI KE-2
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #patikutil #patibuangkutil #kutil #patibuangkutilmurah #patibuangkutiloriginal #patikutilmurah

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
PEN PEMUTIH GIGI - RM20 😊
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #pemutihgigi #penpemutihgigi #penpemutihgigimurah #penpemutihgigioriginal #penpemutihgigirzn #penpemutihgigibyrznbeauty #penpemutihgigimalaysia #pemutihgigimurah

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
PERLA BY YUSMALISA 😊
Perla Coffee - RM35
Perla Chocolate - RM37
Perla Juice - RM35
Perla Potion (Kotak) - RM35
Perla Susu Kambing - RM40
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #perla #perlacoffee #perlachocolate #perlapotion #perlajuice #perlasusukambing #perlacoffeemurah #perlacoffeeoriginal #perlacoffeemalaysia #perlachocolatemurah #perlachocolatemilk #perlapotionmurah #perlapotionoriginal #perlajuicemurah #perlajuiceoriginal #perlasusukambingmurah #perlasusukambingoriginal

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
GARAM BUKIT 7 HERBA SCRUB - RM37 😊
.
GARAM BUKIT 7 HERBA SCRUB UNTUK KULIT BERSIH DARI SEGALA JERAWAT, JERAGAT DAN CELA πŸƒ
Jerawat slalu muncul berulang kali di tempat yg sama & susah sembuh?
Jeragat dimuka bertompok-tompok hitam makin lama makin merebak?
Tau Tak Muka Uols Boleh Lagi Cantik 5x Ganda Dari Sekarang? 😱
.
Jom Naikkan seri muka dengan Garam Bukit 7 herba! Garam bukit 7 Herba, Garam bukit asli dengan menggabungkan 7 herba dari bahan terbaik untuk anda mendapatkan wajah yg cerah & bertambah seri bukan hanya pada wajah malah 1 badan! ✨
.
Wanita Indonesia byk menggunakan garam bukit sebagai petua kecantikan wajah & badan mereka. Sebab tu la kita tengok diorang ni walaupun dah berumur tapi masih lagi nampak muda remaja πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ Kini scrub garam bukit 7 herba dah menjadi 1 fenomena kecantikan baru di Malaysia!! 🌎 Dirumus dgn 7 herba terpilih khas utk mengatasi masalah kulit muka & badan 😍
.
GARAM BUKIT 7 HERBA SCRUB DIRUMUS Β KHAS UNTUK :
🌿 Menghilangkan JERAGAT di muka
🌿 Melembut & menghaluskan kulit muka
🌿 Merawat tona kulit yang tidak sekata
🌿 Mengecut & menghapuskan jerawat
🌿 Memudar dan menghilangkan Parut
🌿 Mengawal pengeluaran minyak dimuka
🌿 Menyingkirkan sel-sel kulit mati
🌿 Melembut serta melembabkan kulit muka
🌿 Merawat masalah eczema
🌿 Membuang blackhead & whitehead
🌿 Kulit wajah lebih glowing & hidup
🌿 Menghilangkan bitnik-bintik hitam serta garis halus penuaan
🌿 Membuang jeragat yang menjadi masalah no. 1 wanita berusia
🌿 Membekalkan kelembapan kulit berpanjangan
🌿 Menambah seri diwajah dan merawat kulit kusam, sensitif
🌿 Meredakan radang bengkak dimuka akibat jerawat teruk
🌿 Menghalus, Menutup liang-liang pori yang terbuka
🌿 Mencerah serta menyekatakan tona kulit muka
🌿 Melancarkan pengaliran darah dikawasan muka
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #garambukit #garambukit7herba #garambukitmurah #garambukitherba #garambukit7herbamurah #scrub #scrubgarambukit

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
GLOW GLOWING 😊
GG 4in1 (New) - RM42
GG 5in1 (New) - RM55
GG Soap - RM17
GG Day Pinky - RM22
GG Night Glow - RM22
GG Night Glowing - RM22
GG Foundation (PROMO) - RM40
GG Gold Serum (PROMO) - RM31
GG Toner Treatment (Besar) - RM27
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #glowglowing #glowglowingmurah #glowglowingskincare #glowglowingtoner #glowglowing5in1 #glowglowing4in1 #glowglowingbeauty #glowglowingoriginal #glowglowingbeautyskin #glowglowingexclusive #glowglowingdaraanggun #glowglowinglooseitem

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
DNARS 😊
Dnars Set Normal (New) - RM46
Dnars Set Sensitive (New) - RM46
Dnars Day Cream Normal - RM27
Dnars Day Cream Sensitif - RM27
Dnars Night Cream Normal - RM27
Dnars Night Cream Sensitive - RM27
Dnars Tumeric Cream - RM27
Dnars Collagen Soap - RM18
Dnars Normal Soap - RM18
Dnars Sensitive Soap - RM16.50
Dnars Silk Foundation - RM34
Dnars Glowing Foundation - RM36
Dnars Toner Collagen - RM27
Dnars Toner Treatment - RM24
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #dnars #dnarsskincareofficial #dnarsmalaysia #dnarsmurah #dnarsnormal #dnarskincare #dnarsoriginal #dnarshq

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
CHRISZEN ROLLER (MC01 LIGHT BEIGE) - RM58 😊
.
Nak order boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #chriszen #chriszenroller #chriszenmurah #chriszenoriginal #chriszenmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags