[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#byamieraadlina

484 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah 🌸 Terima kasih semua beli dgn miera 😘
.
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #feedbackbyamieraadlina #byamieraadlinacustomer

Alhamdulillah 🌸 Terima kasih semua beli dgn miera 😘
.
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #feedbackbyamieraadlina #byamieraadlinacustomer

Alhamdulillah 🌸 Terima kasih semua beli dgn miera 😘
.
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #feedbackbyamieraadlina #byamieraadlinacustomer

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
SIGNORAS SECRET - RM90 😊
.
Signoras Secret merupakan supplement PERTAMA di Malaysia yg menggabungkan collagen ASLI (WHITENING PURE COLLAGEN FORMULA) dan jamu (INNER BEAUTY BOOSTER FORMULA) di dalam satu kotak. Dengan gabungan dua botol didalam satu kotak Signoras Secret ini, pengguna akan mendapat hasil yg TERBAIK untuk khasiat luaran dan dalaman wanita πŸ’ƒπŸ»
.
Signoras merawat dari DALAMAN dan LUARAN, memberi kesan seawal 3 HARI! πŸ’₯
Signoras menyelesaikan masalah kulit anda seperti kulit gelap, tak sekata, jerawat, jeragat, bintik hitam, kedutan, parut dan banyak lagi.
Serbuk perasa mixberries yang sedap, hanya kemam untuk dapatkan hasil terbaik! πŸ˜‹
.
KEBAIKAN SIGNORAS SECRET :
🌸 Mencerahkan wajah dan seluruh badan
🌸 Mengecutkan dan menghilangkan jerawat & jeragat
🌸 Menghilangkan parut jerawat
🌸 Menaikkan seri wajah secara semulajadi
🌸 Menghaluskan kulit wajah
🌸 Mengecilkan liang pori
🌸 Melembabkan kulit
🌸 Mencantikkan dan menguatkan rambut, gigi dan kuku
🌸 Melambatkan penuaan dan kedutan
🌸 Melawan radikal bebas dan tinggi antioksida
🌸 Mempercepat proses penyembuhan luka
🌸 Membekalkan vitamin dan nutrisi
🌸 Membekalkan tenaga sepanjang hari
.
KEBAIKAN-KEBAIKAN UNTUK :
KULIT
❀ Putih gebu cerah berseri
❀ Tiada jerawat & jeragat
❀ Parut hilang
❀ Mengecilkan pori-pori
❀ Mengurangkan minyak di wajah
❀ Menghilangkan kedutan halus
❀ Tona kulit sekata
BADAN
πŸ’™ Sihat bertenaga
πŸ’™ Cepat menyembuhkan luka
πŸ’™ Membakar lemak
πŸ’™ Membuang toksin
πŸ’™ Mencantikkan kuku & rambut
PAYUDARA
πŸ’“ Anjal mantap padat
πŸ’“ Mencerahkan put*ng
ALAT SULIT
πŸ’‘ Mempercepat penyembuhan luka bersalin πŸ’‘ Mengetatkan faraj
πŸ’‘ Mengurangkan keputihan
πŸ’‘ Menghilangkan senggugut
πŸ’‘ Melancarkan peredaran haid
πŸ’‘ Meningkatkan ghairah semasa bersama
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #signorassecret #signorassecretmurah

Alhamdulillah 🌸 Terima kasih semua beli dgn miera 😘
.
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #feedbackbyamieraadlina #byamieraadlinacustomer

Alhamdulillah 🌸 Terima kasih semua beli dgn miera 😘
.
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #feedbackbyamieraadlina #byamieraadlinacustomer

Alhamdulillah 🌸 Terima kasih semua beli dgn miera 😘
.
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #feedbackbyamieraadlina #byamieraadlinacustomer

CLEAR STOCK! πŸŽ‰
READY STOCK! πŸ“¦
MUD FACE (NEW PACKAGING) 🌸
RM50 πŸ’°
SKIN FIRST, MAKEUP SECOND, SMILE ALWAYS! πŸ˜„
.
Nak order & more details? Boleh direct whatsapp miera +60176695011 πŸ“² Link whatsapp ada dekat bio tau!
.
FIRST COME FIRST SERVE 😘
COD AVAILABLE βœ…
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #mudface #mudfacemurah #mudfacemask #mudfaceoriginal #mudfacestaynaturalmurah #mudfaceborong #mudfaces #mudfacemalaysia #mudface3in1 #mudfacemaskmurah #mudfacestaynatural #mudfaceoriginalmurah #staynatural #staynaturalmudface #staynaturalmudfacemurah

Alhamdulillah 🌸 Terima kasih semua beli dgn miera 😘
.
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #feedbackbyamieraadlina #byamieraadlinacustomer

MOST RECENT

CLEAR STOCK! πŸŽ‰
READY STOCK! πŸ“¦
MUD FACE (NEW PACKAGING) 🌸
RM50 πŸ’°
SKIN FIRST, MAKEUP SECOND, SMILE ALWAYS! πŸ˜„
.
Nak order & more details? Boleh direct whatsapp miera +60176695011 πŸ“² Link whatsapp ada dekat bio tau!
.
FIRST COME FIRST SERVE 😘
COD AVAILABLE βœ…
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #mudface #mudfacemurah #mudfacemask #mudfaceoriginal #mudfacestaynaturalmurah #mudfaceborong #mudfaces #mudfacemalaysia #mudface3in1 #mudfacemaskmurah #mudfacestaynatural #mudfaceoriginalmurah #staynatural #staynaturalmudface #staynaturalmudfacemurah

CLEAR STOCK! πŸŽ‰
READY STOCK! πŸ“¦
MUD FACE (NEW PACKAGING) 🌸
RM50 πŸ’°
SKIN FIRST, MAKEUP SECOND, SMILE ALWAYS! πŸ˜„
.
Nak order & more details? Boleh direct whatsapp miera +60176695011 πŸ“² Link whatsapp ada dekat bio tau!
.
FIRST COME FIRST SERVE 😘
COD AVAILABLE βœ…
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #mudface #mudfacemurah #mudfacemask #mudfaceoriginal #mudfacestaynaturalmurah #mudfaceborong #mudfaces #mudfacemalaysia #mudface3in1 #mudfacemaskmurah #mudfacestaynatural #mudfaceoriginalmurah #staynatural #staynaturalmudface #staynaturalmudfacemurah

Alhamdulillah 🌸 Terima kasih semua beli dgn miera 😘
.
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #feedbackbyamieraadlina #byamieraadlinacustomer

Alhamdulillah 🌸 Terima kasih semua beli dgn miera 😘
.
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #feedbackbyamieraadlina #byamieraadlinacustomer

Alhamdulillah 🌸 Terima kasih semua beli dgn miera 😘
.
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #feedbackbyamieraadlina #byamieraadlinacustomer

Alhamdulillah 🌸 Terima kasih semua beli dgn miera 😘
.
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #feedbackbyamieraadlina #byamieraadlinacustomer

Alhamdulillah 🌸 Terima kasih semua beli dgn miera 😘
.
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #feedbackbyamieraadlina #byamieraadlinacustomer

Alhamdulillah 🌸 Terima kasih semua beli dgn miera 😘
.
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #feedbackbyamieraadlina #byamieraadlinacustomer

Alhamdulillah 🌸 Terima kasih semua beli dgn miera 😘
.
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #feedbackbyamieraadlina #byamieraadlinacustomer

Alhamdulillah 🌸 Terima kasih semua beli dgn miera 😘
.
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #feedbackbyamieraadlina #byamieraadlinacustomer

PROMO! πŸ’₯ PROMO! πŸ’₯ PROMO! πŸ’₯
.
Sebab ramai yang minta miera buat promo lagi, so nahh untuk korang 😜
.
Yes yes!! Promotion again 😍😍 Semua dah gaji kan? πŸ‘€ Apa salah nya spend sikit duit korang beli product dgn miera utk cantik2 time raya nanti kannn hihi πŸ˜πŸ™Š
.
Nak order? Boleh direct whatsapp miera okay 😘 Click je link whatsapp yang ada dekat bio πŸ‘†πŸ» Nak tanya2 dulu pun boleh hehe nanti miera terangkan pasal product ya πŸ˜†
.
Come & grab it nowww πŸ’‹
.
🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #promo #promoramadhan #promopreraya #promoraya #promotion

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
GLOW GLOWING 😊
GG 4in1 (New) - RM44
GG 5in1 (New) - RM58
GG Soap - RM17
GG Day Pinky - RM22
GG Night Glow - RM22
GG Night Glowing - RM22
GG Foundation (PROMO) - RM40
GG Gold Serum (PROMO) - RM31
GG Toner Treatment (Besar) - RM27
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #glowglowing #glowglowingmurah #glowglowingskincare #glowglowingtoner #glowglowing5in1 #glowglowing4in1 #glowglowingbeauty #glowglowingoriginal #glowglowingbeautyskin #glowglowingexclusive #glowglowingdaraanggun #glowglowinglooseitem

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
MIN KAFE KOPI GARAM BULUH - RM33 😊
.
πŸƒ BERHENTI MEROKOK DGN MINERAL COFFEE DAN BOLEH KURANGKAN BERAT BADAN πŸƒ
.
Hanya minum mineral coffee boleh menghentikan tabiat merokok πŸ‘Œ
.
Testimoni dari peminat tegar mineral coffee.. Syukur feedback positif πŸ‘
"Sebelum ini tak kenal mineral coffee rase macam nak pitam bila tak merokok. Bila minum MC fuhh... badan rasa ringan, bangun pagi pun fresh dan seronok nya lpas makan da x terasa nak merokok lagi. Gout pn da kurang kene.. jumpa doktor check darah tinggi.. doktor kate da ok.. 😁"
.
Sesiapa penggemar kopi pasti suka rasa mineral coffee yang lazat πŸ˜‹
Mineral coffee diadun dengan biji kopi dan garam buluh yang dapat memberi khasiat kepada tubuh badan πŸ’ͺ🏻
Siapa yang sesuai minum?
βœ… Sesuai diminum jika anda mengalami kelesuan, keletihan
βœ… Pesakit diabetis, darah tinggi kerana kopi ini tidak mengandungi gula
βœ… Pesakit migrain
βœ… Bagi yang teringin nak minum kopi tapi takut pening mineral coffee penyelesaiannya
βœ… Bagi yang susah lawas buang air mineral coffee jawapannya
βœ… Sesuai diminum bila-bila masa sarapan pagi mahupun minum petang
.
Kalau tak cukup 1 sachet, boleh bancuh dua sachet ☺ boleh ajer!
.
Jgn risau yer 😍
Mineral coffee ni less cafein. Ada garam buluh which is ada 70 mineral! Tak ada perasa tambahan. NO Sugar. Itu Sebab yg suka minum manis mula2 agak sukar terima hehe. Tapi lama2 ?
.
Terjatuh cinta dgn min kaffe ni πŸ’–
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
KILO UP CHEWABLE TABLET - RM97
.
"SETIAP KALI JUMPA, ADA JER TEGUR TAK CUKUP MAKAN 😞"
.
Senyum kelat jela bila org dok tegur asal kering sgt, dlm hati kemain panas membara. Mana taknya, kalau setiap kali jumpa ade jer mulut laju dok komplen psl bodi kiter. Nasib baik kite ade jumpa satu produk #KILOUP taw !!
.
"KILO-UP BERI HARAPAN BARU UNTUK AKU!" 😁
.
Dulu aku suka sendirian.. kerana tiada kawan.. kurang keyakinan diri.. bila difikirkan memang sedih masa tu 😒 namun kini dengan usaha saya untuk berubah serta dengan bantuan produk hebat #kiloup nie.. saya dah dapat balik keyakinan saya.. badan pun dah sihat dan bertenaga!! πŸ’ͺ
.
KEBAIKAN KILO-UP :
😊 Sesuai untuk lelaki & perempuan
😊 Menggalakkan pertumbuhan otot bukan lemak
😊 Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit
😊 Menambahkan selera makan & seterusnya menambahkan berat
😊 Menambahkan berat badan tanpa mengakibatkan berat badan berlebihan
.
HANYA PERLU KUNYAH KILO UP SHJ DAPAT BENTUK BADAN YANG IDEAL πŸ’ͺ
.
APA RAHSIA UTAMA KILO UP?
Makan banyak tapi badan tak naik memerlukan supplement macam #kiloup barulah sado 😜
πŸ’₯ Vitamin C - Bertindak sebagai anti-oksida, membantu penyerapan nutrisi dan menggalakkan pembentukan kolagen dalam badan
πŸ’₯ Kolagen - Membantu membentuk tisu-tisu dan sel-sel penting dalam badan
πŸ’₯ Soy Protein - Meningkatkan saiz otot-otot seluruh badan, membina hormon, enzim dan kadar imunisasi badan
πŸ’₯ Pea Protein - Kaya dengan nutrisi zink yg membantu penghadaman protein dan karbohidrat serta menambah berat badan
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
SABUN ANGGUN PESONA JSD - RM42 😊
.
KELEBIHAN SABUN ANGGUN PESONA JSD :
βœ… Membantu ibu-ibu yg mempunyai masalah kehitaman di celah-celah supaya cerah seperti sediakala
βœ… Memudarkan parut strechmark selepas bersalin dan akan hilang dgn penggunaan yg berterusan
βœ… Membantu ibu-ibu untuk dapatkan semula bentuk badan. (rasa suam bila buih sabun menyerap ke dalam kulit badan)
βœ… Menghaluskan kulit
βœ… Kulit kusam, jerawat, parut jerawat
βœ… Mencantikkan kulit badan
βœ… Membuat kulit badan berseri-seri semasa dalam pantang
βœ… Mempercepatkan pemulihan serta menghilangkan gatal-gatal kulit ketika mengandung
βœ… Menghilangkan bau badan yg busuk, rekahan selulit dan rekahan perut mengandung
βœ… Menyembuhkan kurap, kayap, panau, jerawat di badan dan punggong, eczema
βœ… Menanggalkan daki degil di tengkok, siku dan lutut
βœ… Menanggalkan kesan gelap dan rekahan tumit kaki
βœ… Menanggalkan kulit-kulit mati dgn pantas
βœ… Merawat kulit terbakar akibat sinaran matahari
βœ… Menyegarkan badan
.
BAHAN-BAHAN SABUN ANGGUN PESONA JSD :
✨ Daun pegaga
✨ Seaweed
✨ Skrub beras
.
SIFAT FIZIKAL SABUN ANGGUN PESONA :
🌸 Berbiji (berfungsi sebagai skrub)
🌸 Wangi semulajadi
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
FERYAL ARGAN OIL – RM62 😊
.
" Sis, Alhamdulillah!! Saya baru jee beberapa kali guna FERYAL ARGAN OIL nie tau!! Tak sangka kesannya amat menajubkan 😍 Tiada lagi rambut melekat di getah ikat rambut ketika nak menyikat rambut. Dan setiap kali bersyampoo, rambut saya tidak gugur langsung 😁 So tiada lagi rambut yang menutupi lubang air di bilik mandi tu huhu. Uban dikepala juga sudah tidak kelihatan lagi. Cukup puas hati sgt2 menggunakan FERYAL ARGAN OILnie 😘 Bagi sesiapa yang mengalami masalah rambut dan kulit kepala, memang saya sarankan mencuba FERYAL ARGAN OIL. SAYA KASI 5 BINTANG ⭐⭐⭐⭐⭐ "
.
β€œKepala nyaman je xada stress. Rambut dah nampak makin hitam dan lebat. Tu pun Saya pakai 2 hari sekali jee πŸ˜β€
.
FERYAL ARGAN OIL ini dapat membantu anda secepat yang mungkin dengan menyelesaikan masalah seperti berikut :
πŸ’₯ Rambut Gugur
πŸ’₯ Gatal Kulit Kepala
πŸ’₯ Kulit kepala berkuping
πŸ’₯ Kelemumur
πŸ’₯ Rambut Nipis
πŸ’₯ Botak
πŸ’₯ Uban
πŸ’₯ Rambut Bercabang
πŸ’₯ Kulit kepala Kering
πŸ’₯ Rambut Berbau Hapak
πŸ’₯ Rambut Keras dan Kasar
πŸ’₯ Migrain & Stress
πŸ’₯ Kepala Terasa Panas
.
KELEBIHAN FERYAL ARGAN OIL :
βœ” Menghentikan rambut gugur seawal 3 hari
βœ” MENYUBURKAN kulit kepala
βœ” Mempercepatkan PERTUMBUHAN rambut baru
βœ” MELEBATKAN rambut sepantas 60 hari sahaja
βœ” MENGGALAKKAN pertumbuhan rambut yang SEKATA
βœ” MENGHITAMKAN uban dan rambut putih
βœ” Hair tonic pertama berasakan gabungan Argan Oil dan Jojoba Oil akan memberikan kesan yang cepat untuk rambut anda
βœ” Walaupun based minyak tapi diproses langsung tak berminyak dan melekit
βœ” Berbau wangi
βœ” Selesa dipakai
βœ” Bertaraf GMP, Lulus KKM (Pengesahan KKM: NOT151001903k)
βœ” Halal dibawa solat
βœ” Sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan
.
BAHAN-BAHAN FERYAL ARGAN OIL :
1⃣ ARGAN OIL
2⃣ JOJOBA OIL
3⃣ ISSENTIAL OIL
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
GAMBIR EMAS - RM50 😊
.
KEKERASAN SUAMI PADA ISTERI πŸ’₯
.
Wanita & Lelaki kebanyakan GELI dengan LINTAH ? πŸ˜–
Tapi jika "Senjata" lelaki memiliki khasiat dari LINTAH, perasaan GELI tadi menjadi nikmat dan pengubat kepada hubungan SUAMI ISTERI πŸ’‘ Bukan sahaja LINTAH, termasuk BELACAK & DHOB. GAMBIR EMAS dihasilkan dari pelbagai campuran herba yang terbaik dari pelbagai negara πŸ‘
.
Aummmmm !! πŸ˜‹πŸ˜‹
Tak sampai 5 mnit dah PANCUT ?? 😳
Isteri tak sempat Klimaks ?? 😱
Yang paling menakjubkan mereka yang jenis pancut awal bakal mampu bertahan antara 45 minit - 60 minit πŸ’ͺ🏻
.
Rumahtangga akan merasai nikmat hidup berdua. Kebanggaan suami yang mampu memberi bahagia dan kepuasan isteri mendapat suami yang memenuhi tuntutan batinnya akan tergambar pada wajah-wajah yg ceria 😁
.
Jaminan Produk " GE PERFORMANCE OIL " sangat sangat berkesan !! 😘
Bak kata Rakan saya, Isteri Bertanya, "Kenapa Abang Lain Macam Malam Ni ?" Dia Tanya Balik, "Kenapa Sayang ?"
Kata isteri dia "Selalunya Abang punya tak SETEGANG malam ni, PELIK !! Malam ni Abang Punya GEBU semacam, ada guna apa apa ke?"
Dia kata balik "Ada la.... Rahsia orang lelaki kihkih" 😜 Sambil tersenyum dia menceritakan pengalamannya πŸ™ˆ
.
Dari riak wajahnya nampak kepuasan terpancar dalam dirinya ☺
Saya pun tumpang gembira sebab dapat membahagiakan hubungan mereka. Bukan 1, malah ramai lagi pasangan lain yang berpuashati dengan produk " GE PERFORMANCE OIL " ini 😍
.
Cara urutan yang betul terbukti memberi anda kuasa kelakian sejati dan membantu ramai lelaki yang lemah kembali atau lebih hebat !! πŸ’ͺ🏻
GAMBIR EMAS adalah produk buatan malaysia yang terbukti keberkesanannya !! βœ…
.
KEBAIKAN GAMBIR EMAS :
βœ” Membantu bagi tahan lama
βœ” Membesar dan panjang zakar
βœ” Tanpa Bahan Kimia
βœ” Meningkatkan air mani
βœ” Meningkatkan prestasi
βœ” Halal & Selamat
βœ” Kesan Serta Merta
βœ” Melancarkan Aliran Darah
βœ” Sihatkan Kulit & Urat
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #gambiremas #gambiremasmurah #gambiremaspower #gambiremasoriginal

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
BEE VENOM 😊
Bee Venom Skincare 4in1 - RM54
Bee Venom Foundation/Moisturizer - RM30
Bee Venom Cleanser - RM32
Bee Venom Vshape - RM53
Bee Venom Serum - RM45
.
SET BEE VENOM 4IN1 MEMANG BETUL2 ORGANIK DAN ASLI DARI SENGAT LEBAH 🍯
βœ… TIDAK MERBAHAYA
βœ… DIPERBUAT DARIPADA BAHAN SEMULAJADI
βœ… SESUAI UNTUK SEMUA JENIS MASALAH KULIT
.
KEBAIKAN BEE VENOM SKINCARE 4IN1 Β 100% ORGANIC :
🐝 Membaiki kulit yang rosak akibat pemakaian produk yang mempunyai kandungan kimia yang tinggi
🐝 Mencantikkan tekstur kulit agar halus dan lembut
🐝 Mencegah kulit daripada jeragat yang lebih teruk
🐝 Merawat masalah jerawat parah dan menghilangkan parut
🐝 Kandungan bee venom yang tinggi untuk anti-penuaan (Memelihara keremajaan kulit)
🐝 Anti oksida tinggi untuk menyihatkan kulit
🐝 Anti kanser kulit
🐝 Membuatkan kulit lebih ketahanan dari masalah kulit
🐝 Mencerahkan kulit secara rata
Menyejukkan kulit yang cepat pedih dan sakit
.
Oleh itu, bagi yg kulit rosak dan nipis amat digalakkan baiki semula kulit kita dengan Bee Venom skincare 4in1 πŸ’–
.
SESUAI UNTUK YANG NAK MERAWAT MASALAH KULIT ROSAK AKIBAT :
πŸ’₯ Salah pakai skincare
πŸ’₯ Suka bermekap
πŸ’₯ Kulit kering yg kekurangan nutrisi
πŸ’₯ Terdedah dgn matahari dalam jangka masa lama
.
BEE VENOM SKINCARE 4IN1 :
1️⃣ Bee Venom Honey Liquid Cleanser
2️⃣ Bee Venom Moisturiser & Repairing
3️⃣ Bee Venom Sunblock Foundation
4️⃣ Bee Venom Serum
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
.
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts #beevenom #beevenomskincare #beevenom4in1 #honeybee #beevenomcream #beevenommurah #beevenommalaysia #beevenomoriginal #beevenomcleanser #beevenomset #beevenomskincareoriginal #beevenomfoundation #beevenomserum

🌸 PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🌸
.
BELLEZA SKINCARE (NEW) - RM60 😊
.
Nak order & more details boleh direct whatsapp or wechat miera ya 😘
http://www.wasap.my/60176695011
Whatsapp πŸ“² +6017-6695011
Wechat πŸ†” AmieraAdlina
#byamieraadlina #by_amieraadlina #beautyproducts

Most Popular Instagram Hashtags