#bvrcoriginal

MOST RECENT

.
BVRC ADVANCED NEW LOOK

1 BOTOL RM100 + Free postage + Free gifts.
Sebotol ada 30 sachets.
Tahan sebulan.
1 sachet sehari.
.
Ambil tiap pagi sebelum sarapan atau 30minit selepas sarapan.
.
Stok terhad!
.
KHASIAT BVRC ADVANCED :
.
12X GANDA LEBIH PANTAS !! 👍Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
👍Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata
👍Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema
👍Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut
👍Anti penuaan dan anti kedut
👍Mengatasi masalah resdung dan alahan
👍Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi
👍Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti
👍Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis
.
SANGAT SESUAI UNTUK:
*wanita dan lelaki, umur 12 tahun keatas
*ibu mengandung
*ibu yang menyusukan bayi
*boleh diambil ketika haid
*mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
*perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
*mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
#bvrcbaby #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrckelantan #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcadvanced #princessbvrc #viral

.
KHASIAT BVRC ADVANCED :
.
12X GANDA LEBIH PANTAS !!
👍Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
👍Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata
👍Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema
👍Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut
👍Anti penuaan dan anti kedut
👍Mengatasi masalah resdung dan alahan
👍Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi
👍Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti
👍Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis
.
SANGAT SESUAI UNTUK:
*wanita dan lelaki, umur 12 tahun keatas
*ibu mengandung
*ibu yang menyusukan bayi
*boleh diambil ketika haid
*mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
*perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
*mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur.
.
#bvrcbaby #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrckelantan #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcadvanced #princessbvrc #viral

RASA SEDAP HARGA JIMAT !! Bvrc baby 1 botol rm40 3 botol rm100 free pos sm free botol air 2 liter..
.
Kesan macam mana?? Nampak je kecik molekk tapi kesann WOWW !! Satu botol tahan sebulan uolss.. nak kulit putih gebu pinkish bebas jerawat,jeragat HARGA JIMATT ..haaa ni jawapan nyaa whsap bvrc baby ke 0169519031 stokk sentiasa ready stok di hq,,pastikan berhologram yaa ❤️ Wasap Bvrc Baby ke 0169519031

#bvrcbaby #bvrcbabyoriginal #bvrcmurah
#bvrcbabymurah #bvrc #bvrcoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcollagen #bvrcneworiginal #bvrcollagenoriginal #bvrcollagenmurah #bvrlover #bvrclovers #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #suplemen #ctdk #putih #gebu #suplemenbajet #chedet #fashasandha #anwaribrahim #meleTOP #syedsaddiq #jannanick

RASA SEDAP HARGA JIMAT !! Bvrc baby 1 botol rm40 3 botol rm100 free pos sm free botol air 2 liter..
.
Kesan macam mana?? Nampak je kecik molekk tapi kesann WOWW !! Satu botol tahan sebulan uolss.. nak kulit putih gebu pinkish bebas jerawat,jeragat HARGA JIMATT ..haaa ni jawapan nyaa whsap bvrc baby ke 0169519031 stokk sentiasa ready stok di hq,,pastikan berhologram yaa ❤️ Wasap Bvrc Baby ke 0169519031

#bvrcbaby #bvrcbabyoriginal #bvrcmurah
#bvrcbabymurah #bvrc #bvrcoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcollagen #bvrcneworiginal #bvrcollagenoriginal #bvrcollagenmurah #bvrlover #bvrclovers #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #suplemen #ctdk #putih #gebu #suplemenbajet #chedet #fashasandha #anwaribrahim #meleTOP #syedsaddiq #jannanick

RASA SEDAP HARGA JIMAT !! Bvrc baby 1 botol rm40 3 botol rm100 free pos sm free botol air 2 liter..
.
Kesan macam mana?? Nampak je kecik molekk tapi kesann WOWW !! Satu botol tahan sebulan uolss.. nak kulit putih gebu pinkish bebas jerawat,jeragat HARGA JIMATT ..haaa ni jawapan nyaa whsap bvrc baby ke 0169519031 stokk sentiasa ready stok di hq,,pastikan berhologram yaa ❤️ Wasap Bvrc Baby ke 0169519031

#bvrcbaby #bvrcbabyoriginal #bvrcmurah
#bvrcbabymurah #bvrc #bvrcoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcollagen #bvrcneworiginal #bvrcollagenoriginal #bvrcollagenmurah #bvrlover #bvrclovers #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #suplemen #ctdk #putih #gebu #suplemenbajet #chedet #fashasandha #anwaribrahim #meleTOP #syedsaddiq #jannanick

RASA SEDAP HARGA JIMAT !! Bvrc baby 1 botol rm40 3 botol rm100 free pos sm free botol air 2 liter..
.
Kesan macam mana?? Nampak je kecik molekk tapi kesann WOWW !! Satu botol tahan sebulan uolss.. nak kulit putih gebu pinkish bebas jerawat,jeragat HARGA JIMATT ..haaa ni jawapan nyaa whsap bvrc baby ke 0169519031 stokk sentiasa ready stok di hq,,pastikan berhologram yaa ❤️ Wasap Bvrc Baby ke 0169519031

#bvrcbaby #bvrcbabyoriginal #bvrcmurah
#bvrcbabymurah #bvrc #bvrcoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcollagen #bvrcneworiginal #bvrcollagenoriginal #bvrcollagenmurah #bvrlover #bvrclovers #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #suplemen #ctdk #putih #gebu #suplemenbajet #chedet #fashasandha #anwaribrahim #meleTOP #syedsaddiq #jannanick

RASA SEDAP HARGA JIMAT !! Bvrc baby 1 botol rm40 3 botol rm100 free pos sm free botol air 2 liter..
.
Kesan macam mana?? Nampak je kecik molekk tapi kesann WOWW !! Satu botol tahan sebulan uolss.. nak kulit putih gebu pinkish bebas jerawat,jeragat HARGA JIMATT ..haaa ni jawapan nyaa whsap bvrc baby ke 0169519031 stokk sentiasa ready stok di hq,,pastikan berhologram yaa ❤️ Wasap Bvrc Baby ke 0169519031

#bvrcbaby #bvrcbabyoriginal #bvrcmurah
#bvrcbabymurah #bvrc #bvrcoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcollagen #bvrcneworiginal #bvrcollagenoriginal #bvrcollagenmurah #bvrlover #bvrclovers #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #suplemen #ctdk #putih #gebu #suplemenbajet #chedet #fashasandha #anwaribrahim #meleTOP #syedsaddiq #jannanick

RASA SEDAP HARGA JIMAT !! Bvrc baby 1 botol rm40 3 botol rm100 free pos sm free botol air 2 liter..
.
Kesan macam mana?? Nampak je kecik molekk tapi kesann WOWW !! Satu botol tahan sebulan uolss.. nak kulit putih gebu pinkish bebas jerawat,jeragat HARGA JIMATT ..haaa ni jawapan nyaa whsap bvrc baby ke 0169519031 stokk sentiasa ready stok di hq,,pastikan berhologram yaa ❤️ Wasap Bvrc Baby ke 0169519031

#bvrcbaby #bvrcbabyoriginal #bvrcmurah
#bvrcbabymurah #bvrc #bvrcoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcollagen #bvrcneworiginal #bvrcollagenoriginal #bvrcollagenmurah #bvrlover #bvrclovers #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #suplemen #ctdk #putih #gebu #suplemenbajet #chedet #fashasandha #anwaribrahim #meleTOP #syedsaddiq #jannanick

RASA SEDAP HARGA JIMAT !! Bvrc baby 1 botol rm40 3 botol rm100 free pos sm free botol air 2 liter..
.
Kesan macam mana?? Nampak je kecik molekk tapi kesann WOWW !! Satu botol tahan sebulan uolss.. nak kulit putih gebu pinkish bebas jerawat,jeragat HARGA JIMATT ..haaa ni jawapan nyaa whsap bvrc baby ke 0169519031 stokk sentiasa ready stok di hq,,pastikan berhologram yaa ❤️ Wasap Bvrc Baby ke 0169519031

#bvrcbaby #bvrcbabyoriginal #bvrcmurah
#bvrcbabymurah #bvrc #bvrcoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcollagen #bvrcneworiginal #bvrcollagenoriginal #bvrcollagenmurah #bvrlover #bvrclovers #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #suplemen #ctdk #putih #gebu #suplemenbajet #chedet #fashasandha #anwaribrahim #meleTOP #syedsaddiq #jannanick

RASA SEDAP HARGA JIMAT !! Bvrc baby 1 botol rm40 3 botol rm100 free pos sm free botol air 2 liter..
.
Kesan macam mana?? Nampak je kecik molekk tapi kesann WOWW !! Satu botol tahan sebulan uolss.. nak kulit putih gebu pinkish bebas jerawat,jeragat HARGA JIMATT ..haaa ni jawapan nyaa whsap bvrc baby ke 0169519031 stokk sentiasa ready stok di hq,,pastikan berhologram yaa ❤️ Wasap Bvrc Baby ke 0169519031

#bvrcbaby #bvrcbabyoriginal #bvrcmurah
#bvrcbabymurah #bvrc #bvrcoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcollagen #bvrcneworiginal #bvrcollagenoriginal #bvrcollagenmurah #bvrlover #bvrclovers #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #suplemen #ctdk #putih #gebu #suplemenbajet #chedet #fashasandha #anwaribrahim #meleTOP #syedsaddiq #jannanick

RASA SEDAP HARGA JIMAT !! Bvrc baby 1 botol rm40 3 botol rm100 free pos sm free botol air 2 liter..
.
Kesan macam mana?? Nampak je kecik molekk tapi kesann WOWW !! Satu botol tahan sebulan uolss.. nak kulit putih gebu pinkish bebas jerawat,jeragat HARGA JIMATT ..haaa ni jawapan nyaa whsap bvrc baby ke 0169519031 stokk sentiasa ready stok di hq,,pastikan berhologram yaa ❤️ Wasap Bvrc Baby ke 0169519031

#bvrcbaby #bvrcbabyoriginal #bvrcmurah
#bvrcbabymurah #bvrc #bvrcoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcollagen #bvrcneworiginal #bvrcollagenoriginal #bvrcollagenmurah #bvrlover #bvrclovers #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #suplemen #ctdk #putih #gebu #suplemenbajet #chedet #fashasandha #anwaribrahim #meleTOP #syedsaddiq #jannanick

Kentut faraj??
Siapa yang ada masalah macam nii mestii malu dengan suami bila nak bersama
.
Bila berlaku kentut vagina, ertinya faraj longgar dan tidak grip macam dulu.
.
✔️Suami akan dapat rasakan perubahan ini.
✔️Bila longgar, suami tidak puas bersama.
.
Apa guna miliki muka dan body yang meletup tapii vagina faraj longgar, berair dan peranakan bermasalah.
Salah satu punca berlaku masalah kentut vagina adalah tidak berpantang. Sebab tu laa orang dulu2 suruh kita berpantang lepas bersalin ” mak atau nenek kita membebel suruh kita bertungkulah, bertangaslah makan jamu itu lah makan jamu ini lahh..
.
Haishh cerewett betul TAPI Masalah dalaman ini mesti dirawat segera SEBAB IANYA BOLEH menjejaskan hubungan intim rumah tangga tauu...nakk tau rahsia kentut faraj hilang dalam 1 saat tak?? Mehh cuba princess bvrc uolsss.

Wasap Princess Bvrc ke 0169519031

#princessbvrc #bvrcprincess #bvrc #princessbvrcmurah #bvrcoriginal #princessbvrcoriginal #bvrcmurah #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcbaby #viral #meletop #syedsaddiq #chedet #jamu #jamucollagen #jamumurah #bazaronline #jamuberkesan #bazarpaknil #jamuketat #bazaarpaknil #baazarpaknil #jamudara #suplemen #putih #ketatrapat #neelofa #montok

Kentut faraj??
Siapa yang ada masalah macam nii mestii malu dengan suami bila nak bersama
.
Bila berlaku kentut vagina, ertinya faraj longgar dan tidak grip macam dulu.
.
✔️Suami akan dapat rasakan perubahan ini.
✔️Bila longgar, suami tidak puas bersama.
.
Apa guna miliki muka dan body yang meletup tapii vagina faraj longgar, berair dan peranakan bermasalah.
Salah satu punca berlaku masalah kentut vagina adalah tidak berpantang. Sebab tu laa orang dulu2 suruh kita berpantang lepas bersalin ” mak atau nenek kita membebel suruh kita bertungkulah, bertangaslah makan jamu itu lah makan jamu ini lahh..
.
Haishh cerewett betul TAPI Masalah dalaman ini mesti dirawat segera SEBAB IANYA BOLEH menjejaskan hubungan intim rumah tangga tauu...nakk tau rahsia kentut faraj hilang dalam 1 saat tak?? Mehh cuba princess bvrc uolsss.

Wasap Princess Bvrc ke 0169519031

#princessbvrc #bvrcprincess #bvrc #princessbvrcmurah #bvrcoriginal #princessbvrcoriginal #bvrcmurah #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcbaby #viral #meletop #syedsaddiq #chedet #jamu #jamucollagen #jamumurah #bazaronline #jamuberkesan #bazarpaknil #jamuketat #bazaarpaknil #baazarpaknil #jamudara #suplemen #putih #ketatrapat #neelofa #montok

Kentut faraj??
Siapa yang ada masalah macam nii mestii malu dengan suami bila nak bersama
.
Bila berlaku kentut vagina, ertinya faraj longgar dan tidak grip macam dulu.
.
✔️Suami akan dapat rasakan perubahan ini.
✔️Bila longgar, suami tidak puas bersama.
.
Apa guna miliki muka dan body yang meletup tapii vagina faraj longgar, berair dan peranakan bermasalah.
Salah satu punca berlaku masalah kentut vagina adalah tidak berpantang. Sebab tu laa orang dulu2 suruh kita berpantang lepas bersalin ” mak atau nenek kita membebel suruh kita bertungkulah, bertangaslah makan jamu itu lah makan jamu ini lahh..
.
Haishh cerewett betul TAPI Masalah dalaman ini mesti dirawat segera SEBAB IANYA BOLEH menjejaskan hubungan intim rumah tangga tauu...nakk tau rahsia kentut faraj hilang dalam 1 saat tak?? Mehh cuba princess bvrc uolsss.

Wasap Princess Bvrc ke 0169519031

#princessbvrc #bvrcprincess #bvrc #princessbvrcmurah #bvrcoriginal #princessbvrcoriginal #bvrcmurah #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcbaby #viral #meletop #syedsaddiq #chedet #jamu #jamucollagen #jamumurah #bazaronline #jamuberkesan #bazarpaknil #jamuketat #bazaarpaknil #baazarpaknil #jamudara #suplemen #putih #ketatrapat #neelofa #montok

Kentut faraj??
Siapa yang ada masalah macam nii mestii malu dengan suami bila nak bersama
.
Bila berlaku kentut vagina, ertinya faraj longgar dan tidak grip macam dulu.
.
✔️Suami akan dapat rasakan perubahan ini.
✔️Bila longgar, suami tidak puas bersama.
.
Apa guna miliki muka dan body yang meletup tapii vagina faraj longgar, berair dan peranakan bermasalah.
Salah satu punca berlaku masalah kentut vagina adalah tidak berpantang. Sebab tu laa orang dulu2 suruh kita berpantang lepas bersalin ” mak atau nenek kita membebel suruh kita bertungkulah, bertangaslah makan jamu itu lah makan jamu ini lahh..
.
Haishh cerewett betul TAPI Masalah dalaman ini mesti dirawat segera SEBAB IANYA BOLEH menjejaskan hubungan intim rumah tangga tauu...nakk tau rahsia kentut faraj hilang dalam 1 saat tak?? Mehh cuba princess bvrc uolsss.

Wasap Princess Bvrc ke 0169519031

#princessbvrc #bvrcprincess #bvrc #princessbvrcmurah #bvrcoriginal #princessbvrcoriginal #bvrcmurah #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcbaby #viral #meletop #syedsaddiq #chedet #jamu #jamucollagen #jamumurah #bazaronline #jamuberkesan #bazarpaknil #jamuketat #bazaarpaknil #baazarpaknil #jamudara #suplemen #putih #ketatrapat #neelofa #montok

Kentut faraj??
Siapa yang ada masalah macam nii mestii malu dengan suami bila nak bersama
.
Bila berlaku kentut vagina, ertinya faraj longgar dan tidak grip macam dulu.
.
✔️Suami akan dapat rasakan perubahan ini.
✔️Bila longgar, suami tidak puas bersama.
.
Apa guna miliki muka dan body yang meletup tapii vagina faraj longgar, berair dan peranakan bermasalah.
Salah satu punca berlaku masalah kentut vagina adalah tidak berpantang. Sebab tu laa orang dulu2 suruh kita berpantang lepas bersalin ” mak atau nenek kita membebel suruh kita bertungkulah, bertangaslah makan jamu itu lah makan jamu ini lahh..
.
Haishh cerewett betul TAPI Masalah dalaman ini mesti dirawat segera SEBAB IANYA BOLEH menjejaskan hubungan intim rumah tangga tauu...nakk tau rahsia kentut faraj hilang dalam 1 saat tak?? Mehh cuba princess bvrc uolsss.

Wasap Princess Bvrc ke 0169519031

#princessbvrc #bvrcprincess #bvrc #princessbvrcmurah #bvrcoriginal #princessbvrcoriginal #bvrcmurah #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcbaby #viral #meletop #syedsaddiq #chedet #jamu #jamucollagen #jamumurah #bazaronline #jamuberkesan #bazarpaknil #jamuketat #bazaarpaknil #baazarpaknil #jamudara #suplemen #putih #ketatrapat #neelofa #montok

Kentut faraj??
Siapa yang ada masalah macam nii mestii malu dengan suami bila nak bersama
.
Bila berlaku kentut vagina, ertinya faraj longgar dan tidak grip macam dulu.
.
✔️Suami akan dapat rasakan perubahan ini.
✔️Bila longgar, suami tidak puas bersama.
.
Apa guna miliki muka dan body yang meletup tapii vagina faraj longgar, berair dan peranakan bermasalah.
Salah satu punca berlaku masalah kentut vagina adalah tidak berpantang. Sebab tu laa orang dulu2 suruh kita berpantang lepas bersalin ” mak atau nenek kita membebel suruh kita bertungkulah, bertangaslah makan jamu itu lah makan jamu ini lahh..
.
Haishh cerewett betul TAPI Masalah dalaman ini mesti dirawat segera SEBAB IANYA BOLEH menjejaskan hubungan intim rumah tangga tauu...nakk tau rahsia kentut faraj hilang dalam 1 saat tak?? Mehh cuba princess bvrc uolsss.

Wasap Princess Bvrc ke 0169519031

#princessbvrc #bvrcprincess #bvrc #princessbvrcmurah #bvrcoriginal #princessbvrcoriginal #bvrcmurah #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcbaby #viral #meletop #syedsaddiq #chedet #jamu #jamucollagen #jamumurah #bazaronline #jamuberkesan #bazarpaknil #jamuketat #bazaarpaknil #baazarpaknil #jamudara #suplemen #putih #ketatrapat #neelofa #montok

.
NAMPAK JE KECIK, Kehebatan diluar jangkaan😱😱
.
PEMUTIH BAJET KECIL DAN COMEL!! MURAH PULAK TU!! BVRC BABY nampak je kecil molek tetapi kehebatan dan kahsiat didalam mengalahkan tuanye!!
Sangat2 efektif!! Dan sesuai bagi yang nk save bajet diluar sana!
.
KHASIAT BVRC BABY
🎀 memutihkan kulit
🎀 menghaluskan kulit
🎀 mengurangkan jeragat
🎀 mengurangkan jerawat
🎀 merawat kulit
🎀 melembabkan kulit
.
KEISTIMEWAAN BVRC BABY
🎀 mampu milik
🎀 rasa yang lazat
🎀 memutihkan dengan pantas
🎀 senang dibawa kemana mana
🎀 kesan yang sangat efektif
.
Yang paling best skali bila kita nk makan tuuu yuuummmmy!!! Mcm aiskrim yogurt mencair kedalam mulut!! Wajib cuba!!
.
#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcadvanced #bvrcadvance #bvrcprincess #princessbvrc #bvrchq #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #collagen #supplement

Kulit kering ,Celah lipatan siku kering dan gelap?

Walaupun dah sapu losyen tapi masih lagi kering dan gelap..kadang2 ada yang menggelupas dan pedih.. Salah satu faktor utama terjadinya masalah ni kerana kekurangan air dan vitamin dalam badan.. Dengan 1 sachet BVRC ADVANCED setiap hari anda mampu membekalkan semua nutrisi yang diperlukan oleh tubuh untuk membekalkan kulit yang sihat dan cantik.. Percuma sabun emas yang dapat melembapkan , mencerahkan dan menegangkan kulit .. Whatsapp bvrc advanced ke

0169519031

#bvrcadvanced #bvrcadvancedoriginal #bvrcadvancedmurah #bvrcadvance
#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcbaby #bvrcollagenoriginal #bvrclovers #bazarpaknil #bazaarpaknil #baazarpaknil #bazaronline #putih #gebu #suplemen #ctdk #chedet #viral #bvrcprincess #putihcepat #aidijuma #sobella #sephora

.
PEMUTIH BAJET KECIL DAN COMEL!! MURAH PULAK TU!! BVRC BABY nampak je kecil molek tetapi kehebatan dan kahsiat didalam mengalahkan tuanye!!
Sangat2 efektif!! Dan sesuai bagi yang nk save bajet diluar sana!
.
KHASIAT BVRC BABY
🎀 memutihkan kulit
🎀 menghaluskan kulit
🎀 mengurangkan jeragat
🎀 mengurangkan jerawat
🎀 merawat kulit
🎀 melembabkan kulit
.
KEISTIMEWAAN BVRC BABY
🎀 mampu milik
🎀 rasa yang lazat
🎀 memutihkan dengan pantas
🎀 senang dibawa kemana mana
🎀 kesan yang sangat efektif
.
Yang paling best skli bila kita nk makan tuuu yuuummmmy!!! Mcm aiskrim yogurt mencair kedalam mulut!! Wajib cuba!!
.
#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcadvanced #bvrcadvance #bvrcprincess #princessbvrc #bvrchq #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #collagen #suplement

Most Popular Instagram Hashtags