#bvrcadvance

MOST RECENT

.
.
🌻DIAMOND FOUNDATION
☘Mengandungi SPF50 Collagen
☘Menghaluskan & menggebukan kulit
☘Menutup serta memudarkan parut & cela pada kulit wajah
☘Memulihkan cela pada wajah
☘Mengembalikan keserian wajah
☘Tekstur yang sangat ringan & lembut
☘Tidak berminyak atau melekit
☘ Mesra wudhuk
☘Tahan sehingga 12 jam
☘Semestinya Halal
.
DAH BOSAN TENGOK MUKA KUSAM SETIAP KALI PERGI KERJA ?
.
NAK PERUBAHAN PADA PAGI HARI ANDA ?
.
Tak berminat takpe,
skip this post
.
Jelas nampak perubahan kalau korang guna 3 item ni, lebih cerah, lebih glowing dan nampak berseri!
.
Jom kita sama-sama lakukan perubahan mulai esok! 💪
.
First step, get 3 Hot items Deeja Cosmetic 🔥
.
Set Deeja 5 in1 ✅
Diamond Foundation ✅
Loose powder + Shimmer ✅
.
Nak pergi kerja, nak keluar jumpa clients ofcos la nak nampak cantek berseri kan? "Haruslah Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa 💕"
.
.
#aurawhite #quputeh #pamoga #olicandy #glowglowing #kcolly #nourain #ephyra #dnars #tabita #dexandra #dexandraperfume #satinskinz #dianz #dianzvitamin #jamususukdara #perlacoffee #bvrc #bvrcadvance #bvrcadvanced #princessbvrc #symabeauty #deejacosmetic #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticmurah #deejacosmeticborong #deejacosmeticborongmurah

.
.
🌻DIAMOND FOUNDATION
☘Mengandungi SPF50 Collagen
☘Menghaluskan & menggebukan kulit
☘Menutup serta memudarkan parut & cela pada kulit wajah
☘Memulihkan cela pada wajah
☘Mengembalikan keserian wajah
☘Tekstur yang sangat ringan & lembut
☘Tidak berminyak atau melekit
☘ Mesra wudhuk
☘Tahan sehingga 12 jam
☘Semestinya Halal
.
DAH BOSAN TENGOK MUKA KUSAM SETIAP KALI PERGI KERJA ?
.
NAK PERUBAHAN PADA PAGI HARI ANDA ?
.
Tak berminat takpe,
skip this post
.
Jelas nampak perubahan kalau korang guna 3 item ni, lebih cerah, lebih glowing dan nampak berseri!
.
Jom kita sama-sama lakukan perubahan mulai esok! 💪
.
First step, get 3 Hot items Deeja Cosmetic 🔥
.
Set Deeja 5 in1 ✅
Diamond Foundation ✅
Loose powder + Shimmer ✅
.
Nak pergi kerja, nak keluar jumpa clients ofcos la nak nampak cantek berseri kan? "Haruslah Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa 💕"
.
.
#aurawhite #quputeh #pamoga #olicandy #glowglowing #kcolly #nourain #ephyra #dnars #tabita #dexandra #dexandraperfume #satinskinz #dianz #dianzvitamin #jamususukdara #perlacoffee #bvrc #bvrcadvance #bvrcadvanced #princessbvrc #symabeauty #deejacosmetic #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticmurah #deejacosmeticborong #deejacosmeticborongmurah

.
.
🌻DIAMOND FOUNDATION
☘Mengandungi SPF50 Collagen
☘Menghaluskan & menggebukan kulit
☘Menutup serta memudarkan parut & cela pada kulit wajah
☘Memulihkan cela pada wajah
☘Mengembalikan keserian wajah
☘Tekstur yang sangat ringan & lembut
☘Tidak berminyak atau melekit
☘ Mesra wudhuk
☘Tahan sehingga 12 jam
☘Semestinya Halal
.
DAH BOSAN TENGOK MUKA KUSAM SETIAP KALI PERGI KERJA ?
.
NAK PERUBAHAN PADA PAGI HARI ANDA ?
.
Tak berminat takpe,
skip this post
.
Jelas nampak perubahan kalau korang guna 3 item ni, lebih cerah, lebih glowing dan nampak berseri!
.
Jom kita sama-sama lakukan perubahan mulai esok! 💪
.
First step, get 3 Hot items Deeja Cosmetic 🔥
.
Set Deeja 5 in1 ✅
Diamond Foundation ✅
Loose powder + Shimmer ✅
.
Nak pergi kerja, nak keluar jumpa clients ofcos la nak nampak cantek berseri kan? "Haruslah Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa 💕"
.
.
#aurawhite #quputeh #pamoga #olicandy #glowglowing #kcolly #nourain #ephyra #dnars #tabita #dexandra #dexandraperfume #satinskinz #dianz #dianzvitamin #jamususukdara #perlacoffee #bvrc #bvrcadvance #bvrcadvanced #princessbvrc #symabeauty #deejacosmetic #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticmurah #deejacosmeticborong #deejacosmeticborongmurah

BERKESANN TERBUKTI BERKESAN .
.
Sesiapa yg amal kan PEMUTIH KULIT PALING PANTAS ni mesti MENJADI 👍🏻 99% cstmr BERPUAS HATI..
.
.
Siapa yg nk PUTIH GEBU PINKIS dengan KESAN YANG PANTAS WAJIB CUBA NI .
✔️1 rm100
✔️FREE POS sm
.
1botol tahan 1 bulann
============================
Bukan ja untuk kulit putih gebu tapi jugak untuk:-
.
-meningkat kelembapan kulit
-menguatkan sistem imunisasi bdn
-memudarkan parutt dan kulit kusamm dengan pantas
-merawat masalah je.rawat dan je.ragat
-meningkatkan keanjalan ku.lit( awet muda)
-Menghilangkan kesan kulitt burn
-Mengecilkan liang pori
-memperbaiki sel kulitt rosak -memudahkan system pencernaan -merangsang metabolisma kulit
-melancarkan peredaran darah
-mencegah masalah thyroid.
.
Untuk order@pertanyaan
Sila pm / tekan link whatsapp..👇 www.wasap.my/60194044685

#BVRCPemutihBajet
#BvrcBABY #BVRCadvance #PrincessBVRC

BERKESANN TERBUKTI BERKESAN .
.
Sesiapa yg amal kan PEMUTIH KULIT PALING PANTAS ni mesti MENJADI 👍🏻 99% cstmr BERPUAS HATI..
.
.
Siapa yg nk PUTIH GEBU PINKIS dengan KESAN YANG PANTAS WAJIB CUBA NI .
✔️1 rm100
✔️FREE POS sm
.
1botol tahan 1 bulann
============================
Bukan ja untuk kulit putih gebu tapi jugak untuk:-
.
-meningkat kelembapan kulit
-menguatkan sistem imunisasi bdn
-memudarkan parutt dan kulit kusamm dengan pantas
-merawat masalah je.rawat dan je.ragat
-meningkatkan keanjalan ku.lit( awet muda)
-Menghilangkan kesan kulitt burn
-Mengecilkan liang pori
-memperbaiki sel kulitt rosak -memudahkan system pencernaan -merangsang metabolisma kulit
-melancarkan peredaran darah
-mencegah masalah thyroid.
.
Untuk order@pertanyaan
Sila pm / tekan link whatsapp..👇 www.wasap.my/60194044685

#BVRCPemutihBajet
#BvrcBABY #BVRCadvance #PrincessBVRC

BERKESANN TERBUKTI BERKESAN .
.
Sesiapa yg amal kan PEMUTIH KULIT PALING PANTAS ni mesti MENJADI 👍🏻 99% cstmr BERPUAS HATI..
.
.
Siapa yg nk PUTIH GEBU PINKIS dengan KESAN YANG PANTAS WAJIB CUBA NI .
✔️1 rm100
✔️FREE POS sm
.
1botol tahan 1 bulann
============================
Bukan ja untuk kulit putih gebu tapi jugak untuk:-
.
-meningkat kelembapan kulit
-menguatkan sistem imunisasi bdn
-memudarkan parutt dan kulit kusamm dengan pantas
-merawat masalah je.rawat dan je.ragat
-meningkatkan keanjalan ku.lit( awet muda)
-Menghilangkan kesan kulitt burn
-Mengecilkan liang pori
-memperbaiki sel kulitt rosak -memudahkan system pencernaan -merangsang metabolisma kulit
-melancarkan peredaran darah
-mencegah masalah thyroid.
.
Untuk order@pertanyaan
Sila pm / tekan link whatsapp..👇 www.wasap.my/60194044685

#BVRCPemutihBajet
#BvrcBABY #BVRCadvance #PrincessBVRC

Antara kesan atau khasiat
Bvrc Advanced secara ringkas : . . .
❤️Mencantikkan kulit dan melicinkan kulit .
❤️Mencerahkan kulit pada keseluruhan badan . .
❤️Menkadikan kulit lebih putih dan tegang
❤️Melembapkan , menganjalkan kulit
❤️Merawat jerawat dan Memudarkan jeragat
❤️Memudarkan parut jerawat
❤️Menjadikan kulit yg kusam kembali berseri
❤️Mencantikkan semula kulit yg sunburn
❤️Melambatkan proses penuaan
❤️Menegangkan atau menaikkan kembali punggung dan payudara yg jatuh
❤️Mencantikkan badan . .
❤️Melancarkan kitaran darah
❤️Merawat gastrik dan mengurangkan kolesterol
. ➡️Sesuai diambil umur 15 tahun ke ats oleh lelaki dan wanita.
☑️Juga boleh diambil ibu yg menyusukan anak ,
☑️Ibu mengandung dari awal kehamilan shgga melahirkan , berpantang , dan semasa period.
☑️Sesuai utk penghidap resdung dan migrane
. ♥️Bvrc jenis serbuk
Cara makan , tuang saja serbuk bvrc ke dlm mulut , dan dikemam begitu saja sdkit2 sampai hbis 1 sachet , kemudian minum air masak segelas atau boleh dibancuh di dalam separuh gelas air masak
.

Sekurangnya 8 gelas sehari air masak
Atau 2 botol mineral besar sehari perlu diambil
.

Jika nak cepat kesan . .
✖️Minuman yg berkafein elakkan
✖️Makanan yg berminyak kurangkan
✖️Kurangkan makanan segera
.

Pendek kata faktor pemakanan mempengaruhi kesan bvrc pada tubuh cepat atau lambat kesannya. . ✔️Makan mkann yg berkhasiat membantu mempercepatkan kesan pengambilan bvrc pada tubuh.
.

Kesan boleh dirasa pada seawal sebotol atau 2 botol pengambilan. Bergantung pada hormon badan seseorang. Lain org lain hasilnya.
.

Sebotol BVRC ADVANCED ada 30 sachet
Utk sebulan penggunaan
Mkn 1 sachet sehari sebelum sarapan
.

Antara kandungan BVRC ADVANCED
Marine Collagen . ☘️Vit C dan vit E
. ☘️Pati bunga sakura
Rosehip
. ☘️Apple stem cell
. ☘️Strawberry stem cell
. ☘️Serbuk mutiara
.

Whatap jika berminat
0187688289
#bvrcadvanced#bvrcadvance#bvrcadvancedoriginal

.
.
NEW ITEM ! 😍

Atas permintaan ramai,
Deeja Cosmetic ada keluaran baru.
.
ANDA TAHU TAK ?
KE DAH TAHU ?
.
Ramai yg tanya kenapa DEEJA COSMETIC keluarkan LOOSE POWDER SHIMMER bkn two way cake ??
.
Jawapan ialah
.
* kerana tak semua kulit wajah sesuai dgn 2 way cake
.
* wajah berjerawat @ sensitif tidak sesuai pakai two way cake sebab akan sumbat pori dan jerawat membiak makin byk
.
* KULIT WAJAH SENSITIF DAN JERAWAT HANYA BOLEH GUNA LOOSE POWDER shj utk rawat masalah kulit.
.
* dlm DEEJA LOOSE POWDER ada sejenis bahan yg dpt mencerahkan kulit wajah & anti bakteria.
.
* sesuai utk semua jenis kulit (TAK BAHAYA UTK KULIT JERAWAT WLPUN JERAWAT KRONIK ) "Haruslah Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa 🔥💕"
.
Deeja Cosmetic
Loose Powder + Shimmer ✨
.
Confirm korang akan jatuh cinta punye lah,
best tak best perlu cuba tau!
.
Tak cuba korang tak tau kehebatannya
🍁 +-15gram
🍁 Jenis debu/powder yg lembut & halus.
🍁 Warna Pinkish.
🍁 Lengkap dgn sponge lembut.
.
EKSKLUSIF DARI DEEJA COSMETIC 😍
"Nak Cantik gebu?
Haruslah Deeja 💕"
.
#aurawhite #quputeh #pamoga #olicandy #glowglowing #kcolly #nourain #ephyra #dnars #tabita #dexandra #dexandraperfume #satinskinz #dianz #dianzvitamin #jamususukdara #perlacoffee #bvrc #bvrcadvance #bvrcadvanced #princessbvrc #symabeauty #deejacosmetic #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticmurah #deejacosmeticborong #deejacosmeticborongmurah

.
.
NEW ITEM ! 😍

Atas permintaan ramai,
Deeja Cosmetic ada keluaran baru.
.
ANDA TAHU TAK ?
KE DAH TAHU ?
.
Ramai yg tanya kenapa DEEJA COSMETIC keluarkan LOOSE POWDER SHIMMER bkn two way cake ??
.
Jawapan ialah
.
* kerana tak semua kulit wajah sesuai dgn 2 way cake
.
* wajah berjerawat @ sensitif tidak sesuai pakai two way cake sebab akan sumbat pori dan jerawat membiak makin byk
.
* KULIT WAJAH SENSITIF DAN JERAWAT HANYA BOLEH GUNA LOOSE POWDER shj utk rawat masalah kulit.
.
* dlm DEEJA LOOSE POWDER ada sejenis bahan yg dpt mencerahkan kulit wajah & anti bakteria.
.
* sesuai utk semua jenis kulit (TAK BAHAYA UTK KULIT JERAWAT WLPUN JERAWAT KRONIK ) "Haruslah Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa 🔥💕"
.
Deeja Cosmetic
Loose Powder + Shimmer ✨
.
Confirm korang akan jatuh cinta punye lah,
best tak best perlu cuba tau!
.
Tak cuba korang tak tau kehebatannya
🍁 +-15gram
🍁 Jenis debu/powder yg lembut & halus.
🍁 Warna Pinkish.
🍁 Lengkap dgn sponge lembut.
.
EKSKLUSIF DARI DEEJA COSMETIC 😍
"Nak Cantik gebu?
Haruslah Deeja 💕"
.
#aurawhite #quputeh #pamoga #olicandy #glowglowing #kcolly #nourain #ephyra #dnars #tabita #dexandra #dexandraperfume #satinskinz #dianz #dianzvitamin #jamususukdara #perlacoffee #bvrc #bvrcadvance #bvrcadvanced #princessbvrc #symabeauty #deejacosmetic #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticmurah #deejacosmeticborong #deejacosmeticborongmurah

.
.
NEW ITEM ! 😍

Atas permintaan ramai,
Deeja Cosmetic ada keluaran baru.
.
ANDA TAHU TAK ?
KE DAH TAHU ?
.
Ramai yg tanya kenapa DEEJA COSMETIC keluarkan LOOSE POWDER SHIMMER bkn two way cake ??
.
Jawapan ialah
.
* kerana tak semua kulit wajah sesuai dgn 2 way cake
.
* wajah berjerawat @ sensitif tidak sesuai pakai two way cake sebab akan sumbat pori dan jerawat membiak makin byk
.
* KULIT WAJAH SENSITIF DAN JERAWAT HANYA BOLEH GUNA LOOSE POWDER shj utk rawat masalah kulit.
.
* dlm DEEJA LOOSE POWDER ada sejenis bahan yg dpt mencerahkan kulit wajah & anti bakteria.
.
* sesuai utk semua jenis kulit (TAK BAHAYA UTK KULIT JERAWAT WLPUN JERAWAT KRONIK ) "Haruslah Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa 🔥💕"
.
Deeja Cosmetic
Loose Powder + Shimmer ✨
.
Confirm korang akan jatuh cinta punye lah,
best tak best perlu cuba tau!
.
Tak cuba korang tak tau kehebatannya
🍁 +-15gram
🍁 Jenis debu/powder yg lembut & halus.
🍁 Warna Pinkish.
🍁 Lengkap dgn sponge lembut.
.
EKSKLUSIF DARI DEEJA COSMETIC 😍
"Nak Cantik gebu?
Haruslah Deeja 💕"
.
#aurawhite #quputeh #pamoga #olicandy #glowglowing #kcolly #nourain #ephyra #dnars #tabita #dexandra #dexandraperfume #satinskinz #dianz #dianzvitamin #jamususukdara #perlacoffee #bvrc #bvrcadvance #bvrcadvanced #princessbvrc #symabeauty #deejacosmetic #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticmurah #deejacosmeticborong #deejacosmeticborongmurah

.
.
KORANG LESU LETIH TIME PREGNANT ?
.
.
Boleh cuba consume
Hot Item dr Deeja ni. 👇
Ibu hamil banyak ragam dan alahan, perlukan supplement bagus utk elak badan dari cepat letih dan lesu.
CHEWABLE VITAMIN C
🍊🍋🍏🍇🍓
Kaya dgn esktrak buah buahan berries dan oren.. Dan korang tahu kan berries dan oren ni terlampau banyak khasiatnya,., Jom cuba, boleh kunyah atau telan. Mana2 yg korang suka 🤗

Kalau tak boleh kunyah,
telan je dengan air "Haruslah Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa 💕🔥"
.
.
#aurawhite #quputeh #pamoga #olicandy #glowglowing #kcolly #nourain #ephyra #dnars #tabita #dexandra #dexandraperfume #satinskinz #dianz #dianzvitamin #jamususukdara #perlacoffee #bvrc #bvrcadvance #bvrcadvanced #princessbvrc #symabeauty #deejacosmetic #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticmurah #deejacosmeticborong #deejacosmeticborongmurah

.
.
KORANG LESU LETIH TIME PREGNANT ?
.
.
Boleh cuba consume
Hot Item dr Deeja ni. 👇
Ibu hamil banyak ragam dan alahan, perlukan supplement bagus utk elak badan dari cepat letih dan lesu.
CHEWABLE VITAMIN C
🍊🍋🍏🍇🍓
Kaya dgn esktrak buah buahan berries dan oren.. Dan korang tahu kan berries dan oren ni terlampau banyak khasiatnya,., Jom cuba, boleh kunyah atau telan. Mana2 yg korang suka 🤗

Kalau tak boleh kunyah,
telan je dengan air "Haruslah Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa 💕🔥"
.
.
#aurawhite #quputeh #pamoga #olicandy #glowglowing #kcolly #nourain #ephyra #dnars #tabita #dexandra #dexandraperfume #satinskinz #dianz #dianzvitamin #jamususukdara #perlacoffee #bvrc #bvrcadvance #bvrcadvanced #princessbvrc #symabeauty #deejacosmetic #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticmurah #deejacosmeticborong #deejacosmeticborongmurah

.
.
KORANG LESU LETIH TIME PREGNANT ?
.
.
Boleh cuba consume
Hot Item dr Deeja ni. 👇
Ibu hamil banyak ragam dan alahan, perlukan supplement bagus utk elak badan dari cepat letih dan lesu.
CHEWABLE VITAMIN C
🍊🍋🍏🍇🍓
Kaya dgn esktrak buah buahan berries dan oren.. Dan korang tahu kan berries dan oren ni terlampau banyak khasiatnya,., Jom cuba, boleh kunyah atau telan. Mana2 yg korang suka 🤗

Kalau tak boleh kunyah,
telan je dengan air "Haruslah Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa 💕🔥"
.
.
#aurawhite #quputeh #pamoga #olicandy #glowglowing #kcolly #nourain #ephyra #dnars #tabita #dexandra #dexandraperfume #satinskinz #dianz #dianzvitamin #jamususukdara #perlacoffee #bvrc #bvrcadvance #bvrcadvanced #princessbvrc #symabeauty #deejacosmetic #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticmurah #deejacosmeticborong #deejacosmeticborongmurah

BVRC ADVANCED
Supplement pemutihan dan perawatan kulit 15x ganda lebih pantas ..
.

Dengan bahan2 semulajadi yang mudah resap dan mudah hadam ia pastinya tidak mengganggu proses pencernaan anda sebaliknya ia dapat melancarkan proses pencernaan dan juga proses pembuangan toksin bahaya yang terkandung dalam badan..
.

Khasiat BVRC ADVANCED tinggi dalam merawat : ✅kulit kusam dan gelap.membantu mencerahkan dan memutihkan kulit anda seluruh tubuh
✅merawat masalah kulit berparut .
(Parut berlubang bekas jerawat , parut hitam , parut lama atau parut baru)
✅merawat masalah rambut gugur dan kuku yang sering patah
✅merawat bibir yang kerig dan pecah
✅merawat kulit gelap di celah lipatan
.

Dan banyak lagi khasiat nya..
.

Setiap botol mengandungi 30sachet dan percuma sabun emas untuk mempercepatkan proses pencerahan dan penegangan kulit.. Sebarang pertanyaan whatap 0187688289

Harga mampu milik ya..❤️❤️
.

Ada free gift menarik😘
.
#bvrc#bvrcadvance #supplements #posseluruhmalaysia

BVRC ADVANCED
Supplement pemutihan dan perawatan kulit 15x ganda lebih pantas ..
.

Dengan bahan2 semulajadi yang mudah resap dan mudah hadam ia pastinya tidak mengganggu proses pencernaan anda sebaliknya ia dapat melancarkan proses pencernaan dan juga proses pembuangan toksin bahaya yang terkandung dalam badan..
.

Khasiat BVRC ADVANCED tinggi dalam merawat : ✅kulit kusam dan gelap.membantu mencerahkan dan memutihkan kulit anda seluruh tubuh
✅merawat masalah kulit berparut .
(Parut berlubang bekas jerawat , parut hitam , parut lama atau parut baru)
✅merawat masalah rambut gugur dan kuku yang sering patah
✅merawat bibir yang kerig dan pecah
✅merawat kulit gelap di celah lipatan
.

Dan banyak lagi khasiat nya..
.

Setiap botol mengandungi 30sachet dan percuma sabun emas untuk mempercepatkan proses pencerahan dan penegangan kulit.. Sebarang pertanyaan whatap 0187688289

Harga mampu milik ya..❤️❤️
.

Ada free gift menarik😘
.
#bvrc#bvrcadvance #supplements #posseluruhmalaysia

.
.
Ramai yg da bank in untuk join next pos.
Sape lambat, tinggal.
.
.
Screenshot dan
whatsapp 0192641700
untuk order.
.
.
Sape nak nak COD?
Area KL dan sekitarnya sahaja.
Jom jom.
.
Harga promosi masih berjalan. Cepat2.
Stock ORI from HQ ye uols.
.
.
.
Dah menjadi lumrah dalam bisnes kecantikan. Bila produk bagus, mesti ade yg nak tiru.
Copy produk ori.
Pembeli kena bijak memilih.
.
Hati hati. Jangan nanti da terkena, baru menyesal tak sudah.
Lebih2 lagi penjual yg entah dari mana dapat stock.
.
Sebab tu penting beli dengan stokis atau agent yg sah sahaja.
Stock kite dari HQ ye.
Dijamin ORI 100%.
.
P/S:
Kite stokis sah Deeja Cosmetic.
Tak jual brg fake ye. Tak baik tipu2.
Berniaga duit tak berkat.
.
Fikir secara logik. Kalau kite jual brg fake, ade ke kite berani nak komen kat instagram Deeja HQ??
.
And lagi satu nak bagitahu, kite bukan jual stock lama ye. Stock kite sentiasa baru.
Kite order kat HQ, bila habis, kite restock.
Bila habis, kite restock lagi.
.
Jangan nak main tuduh
kite jual stock lama ye.
Tak baik. No! No!
.
Sape yg tanak grab promo ni, dia yg rugiiii.
.
#aurawhite #quputeh #pamoga #olicandy #glowglowing #kcolly #nourain #ephyra #dnars #tabita #dexandra #dexandraperfume #satinskinz #dianz #dianzvitamin #jamususukdara #perlacoffee #bvrc #bvrcadvance #bvrcadvanced #princessbvrc #symabeauty #deejacosmetic #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticmurah #deejacosmeticborong #deejacosmeticborongmurah

BVRC ADVANCED
Supplement pemutihan dan perawatan kulit 15x ganda lebih pantas ..
.

Dengan bahan2 semulajadi yang mudah resap dan mudah hadam ia pastinya tidak mengganggu proses pencernaan anda sebaliknya ia dapat melancarkan proses pencernaan dan juga proses pembuangan toksin bahaya yang terkandung dalam badan..
.

Khasiat BVRC ADVANCED tinggi dalam merawat : ✅kulit kusam dan gelap.membantu mencerahkan dan memutihkan kulit anda seluruh tubuh
✅merawat masalah kulit berparut .
(Parut berlubang bekas jerawat , parut hitam , parut lama atau parut baru)
✅merawat masalah rambut gugur dan kuku yang sering patah
✅merawat bibir yang kerig dan pecah
✅merawat kulit gelap di celah lipatan
.

Dan banyak lagi khasiat nya..
.

Setiap botol mengandungi 30sachet dan percuma sabun emas untuk mempercepatkan proses pencerahan dan penegangan kulit.. Sebarang pertanyaan whatap 0187688289

Harga mampu milik ya..❤️❤️
.

Ada free gift menarik😘
.
#bvrc#bvrcadvance #supplements #posseluruhmalaysia

BVRC ADVANCED
Supplement pemutihan dan perawatan kulit 15x ganda lebih pantas ..
.

Dengan bahan2 semulajadi yang mudah resap dan mudah hadam ia pastinya tidak mengganggu proses pencernaan anda sebaliknya ia dapat melancarkan proses pencernaan dan juga proses pembuangan toksin bahaya yang terkandung dalam badan..
.

Khasiat BVRC ADVANCED tinggi dalam merawat : ✅kulit kusam dan gelap.membantu mencerahkan dan memutihkan kulit anda seluruh tubuh
✅merawat masalah kulit berparut .
(Parut berlubang bekas jerawat , parut hitam , parut lama atau parut baru)
✅merawat masalah rambut gugur dan kuku yang sering patah
✅merawat bibir yang kerig dan pecah
✅merawat kulit gelap di celah lipatan
.

Dan banyak lagi khasiat nya..
.

Setiap botol mengandungi 30sachet dan percuma sabun emas untuk mempercepatkan proses pencerahan dan penegangan kulit.. Sebarang pertanyaan whatap 0187688289

Harga mampu milik ya..❤️❤️
.

Ada free gift menarik😘
.
#bvrc#bvrcadvance #supplements #posseluruhmalaysia

BVRC ADVANCED
Supplement pemutihan dan perawatan kulit 15x ganda lebih pantas ..
.

Dengan bahan2 semulajadi yang mudah resap dan mudah hadam ia pastinya tidak mengganggu proses pencernaan anda sebaliknya ia dapat melancarkan proses pencernaan dan juga proses pembuangan toksin bahaya yang terkandung dalam badan..
.

Khasiat BVRC ADVANCED tinggi dalam merawat : ✅kulit kusam dan gelap.membantu mencerahkan dan memutihkan kulit anda seluruh tubuh
✅merawat masalah kulit berparut .
(Parut berlubang bekas jerawat , parut hitam , parut lama atau parut baru)
✅merawat masalah rambut gugur dan kuku yang sering patah
✅merawat bibir yang kerig dan pecah
✅merawat kulit gelap di celah lipatan
.

Dan banyak lagi khasiat nya..
.

Setiap botol mengandungi 30sachet dan percuma sabun emas untuk mempercepatkan proses pencerahan dan penegangan kulit.. Sebarang pertanyaan whatap 0187688289

Harga mampu milik ya..❤️❤️
.

Ada free gift menarik😘
.
#bvrc#bvrcadvance #supplements #posseluruhmalaysia

GREAT SAVINGS!🎉
>> Because Everybody Likes Cheap <<
_______________________________________
⏩Kcolly Sweet 17 RM90
⏩Kcolly Focus White Booster RM95
⏩D-Collagen RM100
⏩Chew-Chew Pinkish RM55
⏩Bella Glow RM103
⏩BVRC RM33
⏩Yuume Rosehip RM90
.
❕Harga Tidak Masuk Pos:
[Mengikut Berat & Saiz]
_______________________
+ RM7(sm) RM11(ss)
_______________________
+ RM10(sm) RM16(ss)
_______________________
.
.
💯GUARANTEED 100% ORIGINAL
👍BEST PRICE PROMISE
👰FRIENDLY SELLER
📦GREAT SERVICE
💰PAY TODAY, POST TODAY (before 12PM)
📮POSTAGE (MONDAY to FRIDAY)
🏦PAYMENT: MAYBANK/CIMB
✂BUY MORE, SAVE MORE
🎉WHOLESALE PRICES with MOQ (Borong)
.
.
❌ORDER IS NOT ELIGIBLE FOR BOOKING
❌BACKOUT & FUSSY BUYER ARE NOT ALLOWED
❌CASH ON DELIVERY IS NOT AVAILABLE
❌STRICTLY NO CALL
.
.
==================
To Order:
WhatsApp
📲 +6 013-334 6351
==================
.
#KcollySweet17 #KcollySweet17Murah #KcollyCollagen #KcollyCollagenMurah #Kcolly #KcollyMurah #KcollyFocusWhiteBooster #KcollyFocusWhiteBoosterMurah #FocusWhiteBooster #FocusWhiteBoosterMurah #DCollagen #DCollagenMurah #ChewChewPinkish #ChewChewPinkishMurah #ChewPinkish #DollysPinky #DollysPinkyMurah #BellaGlow #BellaGlowMurah #BellaGlowSecretWhiteningCollagen #BellaGlowSWC #BVRC #BVRCMurah #BVRCAdvance #BVRCollagen #BVRCollagenMurah #Glutacaps #MoederMilk #PerlakingMurah #Perlaking

Most Popular Instagram Hashtags