#butterworthpenang

557 posts

TOP POSTS

Blk bukan dgn tangan kosong kalah menang adat ,yg penting pengalaman👊🏻 n tahniah @jabbarthebarber tk sangka dpt no 2 dlm kategori freestyle hairtattoo.tk sia2 ko toreh pale aku tiap2 minggu😂 #rootsbarberfestival2016 #butterworthpenang

Start where you are. Use what you have. Do what you can.

#aviewfrommyoffice #jalanrajauda #fridayy #waitingforweekend #butterworthpenang

The environment that we are in, whether favorable or not, is the product of our own life. When we fail to understand this, we tend to blame others for our troubles.
~Daisaku Ikeda
#wowpenangishot #sunset #daisakuikeda #eveningrun #butterworthpenang

Baby apabila lama sgt dlm bus ni lah jadi nya .. nak tu nak ini urmmm 😔😔lambat lagi ke nak smpai 😩😩😩😩 #penang2016 #butterworthpenang #baskinrobbins

Boleh ke lelaki makan Gluta ? Yes boleh sebab lelaki pun perlu juga menjaga kulit kan?? Lagi2 lelakibanyak buat aktiviti outdoor....dengan keadaan cuaca sekarang yang panas 🌞 juga perlu sesuatu untuk lindungi kulit :
:
Gluta Pancea - sebiji sebelum tidur je. Senangkan ? 1 kotak boleh tahan sebulan... berbaloi kan
:
:
Whatsap : 919-5992791 :
:
FREE GIFT 🎁 available untuk order mulai hari ni sehingga stock habis ❤️❤️ :
:
🚗COD - Butterworth / Alor Setar Available tau
:
:
#alorsetarmall #butterworthpenang #winkwhiteinternational #winkwhitemalaysia #glutapanaceamurah #putihtanpasuntik #putihgebu #bazarpaknil #bazaronline

MOST RECENT

Boleh ke lelaki makan Gluta ? Yes boleh sebab lelaki pun perlu juga menjaga kulit kan?? Lagi2 lelakibanyak buat aktiviti outdoor....dengan keadaan cuaca sekarang yang panas 🌞 juga perlu sesuatu untuk lindungi kulit :
:
Gluta Pancea - sebiji sebelum tidur je. Senangkan ? 1 kotak boleh tahan sebulan... berbaloi kan
:
:
Whatsap : 919-5992791 :
:
FREE GIFT 🎁 available untuk order mulai hari ni sehingga stock habis ❤️❤️ :
:
🚗COD - Butterworth / Alor Setar Available tau
:
:
#alorsetarmall #butterworthpenang #winkwhiteinternational #winkwhitemalaysia #glutapanaceamurah #putihtanpasuntik #putihgebu #bazarpaknil #bazaronline

Pasti semua org kenal sapa depa ber2 nie ?? Yg sekarang tengah meletop2 dgn drama cinta . . . "Mencintaimu Mr Photographer"
Hannah Delisha & Shafiq Kyle
Setiap Isnin - Khamis / Astro Ria 10pm

Tgok tu product apa depa pegang tuu . Haa !! #GLOWHITE kan . . . 😜😜 Glowhite pun dah mendapat sambutan dikalangan rakan2 artis , apatah lagi kita nie . . . Mcmana nk dptkan GLOWHITE ?? CERAH | GEBU | CANTIK | SIHAT Sepantas 3Saat . Calit-calit GLOW . Selamat Mencuba .
www.wasap.my/+60174402092
www.wasap.my/+60174402092
www.wasap.my/+60174402092

#GlowhiteLover #CalitcalitGlow #GlowhiteMalaysia #GlowhitePenang #SayaJualSayaGuna #StokisPenang #AgentwantedPenang #ButterworthPenang #BayanLepasPenang #ReadyStock #LipmatteLaJoliebyGlowhite #GlowhiteFoundationTreatment #PremiumSkinCareTreatment #AquaPoreRefine #AgeTreatmentSerum #FoundationTreatment #Cerah #Gebu #Cantik #Sihat #Glowup #Flawless

如何协助孩子快速学习讲座🎤 7月23日@北海 🏵名额有限 🎟 谢谢!
#家长 #parents #butterworth #butterworthpenang #seminar #motivation #learning

Set 3 dalam 1 PREMIUM SKIN TREATMENT GLOWHITE adalah set perawatan lengkap dan yang terbaik untuk anda mendapat kulit wajah yang sihat, cerah, licin, tegang dan awet muda.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
APA yang best sangat kat set ni ek?

AQUA PORE REFINE :
Mencuci/membersih sehingga ke lapisan Epidermis. Membantu merawat pori pori dan mengecilkan pori-pori.

AGE TREATMENT SERUM:
Serum yang berfungsi bukan sahaja untuk menganjalkan dan menegangkan wajah uols, juga bertindak merawat menghilangkan kedut-kedut diwajah dan di sekitar mata.

GLOWHITE FOUNDATION TREATMENT:
Foudation Glowhite bertindak merawat kulit muka uols menjadi cerah, gebu, cantik dan sihat juga melindungi kulit dari sinaran UV.

Hanya dengan 3 barang ni cukup untuk uolls tampil yakin dengan penampilan diri.😊😊
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tak perlu ragu-ragu lagi. Produk ni halal dan mendapat kelulusan KKM & GMP.

#GlowhiteLover #CalitcalitGlow #GlowhiteMalaysia #GlowhitePenang #SayaJualSayaGuna #StokisPenang #AgentwantedPenang #ButterworthPenang #BayanLepasPenang #ReadyStock #LipmatteLaJoliebyGlowhite #GlowhiteFoundationTreatment #PremiumSkinCareTreatment #AquaPoreRefine #AgeTreatmentSerum #FoundationTreatment #Cerah #Gebu #Cantik #Sihat #Glowup #Flawless

BABABANANA! Amiera with two life-size cutouts Minions 😀
#amiera #cekodokibu #kesayanganibuayah #minions #familycommunity #butterworthpenang

Set 3 dalam 1 PREMIUM SKIN TREATMENT GLOWHITE adalah set perawatan lengkap dan yang terbaik untuk anda mendapat kulit wajah yang sihat, cerah, licin, tegang dan awet muda.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
APA yang best sangat kat set ni ek?

AQUA PORE REFINE :
Mencuci/membersih sehingga ke lapisan Epidermis. Membantu merawat pori pori dan mengecilkan pori-pori.

AGE TREATMENT SERUM:
Serum yang berfungsi bukan sahaja untuk menganjalkan dan menegangkan wajah uols, juga bertindak merawat menghilangkan kedut-kedut diwajah dan di sekitar mata.

GLOWHITE FOUNDATION TREATMENT:
Foudation Glowhite bertindak merawat kulit muka uols menjadi cerah, gebu, cantik dan sihat juga melindungi kulit dari sinaran UV.

Hanya dengan 3 barang ni cukup untuk uolls tampil yakin dengan penampilan diri.😊😊
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tak perlu ragu-ragu lagi. Produk ni halal dan mendapat kelulusan KKM & GMP.

#GlowhiteLover #CalitcalitGlow #GlowhiteMalaysia #GlowhitePenang #SayaJualSayaGuna #StokisPenang #AgentwantedPenang #ButterworthPenang #BayanLepasPenang #ReadyStock #LipmatteLaJoliebyGlowhite #GlowhiteFoundationTreatment #PremiumSkinCareTreatment #AquaPoreRefine #AgeTreatmentSerum #FoundationTreatment #Cerah #Gebu #Cantik #Sihat #Glowup #Flawless

FOUNDATION GLOWHITE dah macam berantu dah , sapa pakai nie memang best . . . Xbohong aihh , xcaya kita tgok testimoni customer sis sendiri . . . Hanya dgn sekali calit muka nampak ringan soft , glowing . . . Lagipun foundation nie mmg mudah blend sbbnya xkesat, nak nampak lgi cun apply blend dgn toothbrush atau pun span . . . Dap dap dap , calit calit glow . . . giteewww . . . Hihihi .

FOUNDATION GLOWHITE MERAWAT KULIT MUKA TAHAN LAMA , TIDAK MELEKIT , TIDAK CAIR , TIDAK BERMINYAK , PALING RINGAN , MAKIN LAMA MAKIN GLOWING & MESRA WUHDUK .

Dapatkan segera FOUNDATION TREATMENT GLOWHITE | SET 3 IN 1 GLOWHITE PREMIUM SKIN TREATMENT 👇👇👇 www.wasap.my/+60174402092
www.wasap.my/+60174402092

#GlowhiteLover #CalitcalitGlow #GlowhiteMalaysia #GlowhitePenang #SayaJualSayaGuna #StokisPenang #AgentwantedPenang #ButterworthPenang #BayanLepasPenang #ReadyStock #LipmatteLaJoliebyGlowhite #GlowhiteFoundationTreatment #PremiumSkinCareTreatment #AquaPoreRefine #AgeTreatmentSerum #FoundationTreatment #Cerah #Gebu #Cantik #Sihat #Glowup #Flawless

" Ya Allah sis raya baru ni ramai tegur muka sy. 😳 nampak berseri2, pahtu kulit licin,glowing ja
.

Alhamdulillah jerawat pun xberani muncul 🤣🤣 Yg penting sis foundation glowhite tahan lama, muka nampak soft ja. Nti habis sy repeat order lg 😍 "

Dapatkan segera #GLOWHITE foundation & Treatment 3 in 1 yg sedang " meletop - letop" dan menjadi buah mulut sekarang !!! www.wasap.my/+60174402092
www.wasap.my/+60174402092

#GlowhiteLover #CalitcalitGlow #GlowhiteMalaysia #GlowhitePenang #SayaJualSayaGuna #StokisPenang #AgentwantedPenang #ButterworthPenang #BayanLepasPenang #ReadyStock #LipmatteLaJoliebyGlowhite #GlowhiteFoundationTreatment #PremiumSkinCareTreatment #AquaPoreRefine #AgeTreatmentSerum #FoundationTreatment #Cerah #Gebu #Cantik #Sihat #Glowup #Flawless

S E L A M A T H A R I R A Y A A I D I L F I T R I
M A A F Z A H I R & B A T I N D A R I K A M I

Menantu & Cucu Pn.Salmah 😍😍 #throwback #1straya #1syawal #2k17 #themepurple #raya4beranak #secondbaby #babygirl #4month #nurirdinahusna #withcousin #batupahatjohor #babyboy #8month #berayasakan #teamrumahmertua #sungai2 #butterworthpenang #pulaumutiara #syukurselalu

S E L A M A T H A R I R A Y A A I D I L F I T R I
M A A F Z A H I R & B A T I N D A R I S A Y A
Ank dara byk akai nie , suka myerit criikk criiikk . . .
Tuu dok saja² kaki nk buh masuk mulut laa tuu , lapaq sediaa aihh" 😘😘 #throwback #1straya #1syawal #2k17 #themepurple #raya4beranak #babygirl #secondbaby #nurirdinahusna #berayasakan #teamrumahmertua #sungai2 #butterworthpenang #pulaumutiara #syukurselalu

Most Popular Instagram Hashtags