[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#butterworthpenang

901 posts

TOP POSTS

Mission accomplished!! #selfie #penangtrip #butterworthpenang #weekendescape 🙏👏😘🤣

Looking for - and finding - the perfect snack on a wet Wednesday night in Butterworth —— Popiah!

RIBUAN TERIMA KASIH BANYAK BANYAK BUAT NGO SUKARELAWAN MASYARAKATAN DARI UNIVERSITI KUALA LUMPUR .

#PracaBanjir #SungaiDua #ButterworthPenang #NGO #UniKL

The environment that we are in, whether favorable or not, is the product of our own life. When we fail to understand this, we tend to blame others for our troubles.
~Daisaku Ikeda
#wowpenangishot #sunset #daisakuikeda #eveningrun #butterworthpenang

MOST RECENT

Weekend² nie banyak kerja yg perlu di uruskan . Awal² pagi siap bertukang masak utk ank² menu breakfast & lunch . Selesai semua kuar pergi pasar pagi cari barang basahan utk this week .
.

Balik pada tu Ceqnora terus restock #FLEUR di #PETRONAS_PERDA . Alhamdulillah makin hari makin dapat sambutan & FLEUR makin dikenali di situ .
.

Ajommm yg mana berdekatan boleh dapatkan di sana @ direct terus Ceqnora kalu nk dapat harga yg lebih murah . Tapi syaratnya kena join team Ceqnora laa 🤗🤗 Xrugi pon , lebih berbaloii taw . ⤵⤵⤵
KLIK LINK WHATSAPP UTK FAST RESPON -
http://www.wasap.my/601137529537/+PMFLEUR

#FleurLovers | #FleurCarFragrance | #FleurFreshener |#FragranceYouImagination | #GetInspiredWithFleur | #NonToxicFragrance | #Lastfor45days | #NSLTeam | #Misi50k | #StokisPenang | #TrustedSeller | #ReadyStock | #MiniStokisWanted | #AgentWanted | #DropshipWanted | #FleurUtara | #FleurPenang | #BayanLepasPenang | #ButterworthPenang

Ada yg cari Ceqnora ke tuu 😂😂 ??
Maaf laa ampa , Petang tadi xsempat nak update . . . hujung² minggu nie laa time nak bawak anak² beriadah , hangout 😍😍
.

Sambil² nak mencari sesuatu , kebetulan area tempat yg sama kita bg anak² happy & enjoy . ALHAMDULILLAH hero kita semakin berani dah laa nie . Gud boy ❗ Tunggu pesta penang pulak nti kita kasi redah jgk noh 😜😜 siap money² jaa . Hahahaha
.

Always , mesti tanamkan niat " ORG LAIN BOLEH , KENAPA TIDAK AKU " see, hero can do it 🤗🤗 mcm tu jgk mamanya punya prinsip hidup I CAN DUIT 💪💪 chayookkk chayookk . .

Membebel laa pulak malam² nie , oke oke ampa .
Ada yg dok cari #FLEUR ke tuu rojer² oke . Kedai on9 off9 Ceqnora open sedia lagu mana pun utk ampa 😊😊 ⤵⤵⤵
KLIK LINK WHATSAPP UTK FAST RESPON -
http://www.wasap.my/601137529537/+PMFLEUR

#FleurLovers | #FleurCarFragrance | #FleurFreshener |#FragranceYouImagination | #GetInspiredWithFleur | #NonToxicFragrance | #Lastfor45days | #NSLTeam | #Misi50k | #StokisPenang | #TrustedSeller | #ReadyStock | #MiniStokisWanted | #AgentWanted | #DropshipWanted | #FleurUtara | #FleurPenang | #BayanLepasPenang | #ButterworthPenang

Dah start bersilat kat dapur ke tuu ?
Jap g lepas masak mesti ada kesan bau kan. Meh nak share satu petua nie untuk kita toraii naa . 🌹 PETUA HILANGKAN BAU
1- Letakkan arang dalam pasu bunga. Lepas tu cover arang tu dengan letak pokok bunga plastik dalam pasu tu supaya nampak lebih cantek gitew. .

2- Bancuh kopi pekat² dengan air panas. Biarkan ja dia kat dapur tu. .

3- Gantung ja perfume FLEUR dekat mana² kawasan kat dapur tu. Boleh tahan bau dia smpai 45 hari. Mudah je kan?
Cadangan :
Guna flavour fresh. Bauan lemon orange dan lime yang segar. 💟 Orly Orange
💟 Loraine Lime
💟 Caen Lemon

SELAMAT MENCUBA. ⤵⤵⤵
KLIK LINK WHATSAPP UTK FAST RESPON -
http://www.wasap.my/601137529537/+PMFLEUR

#FleurLovers | #FleurCarFragrance | #FleurFreshener |#FragranceYouImagination | #GetInspiredWithFleur | #NonToxicFragrance | #Lastfor45days | #NSLTeam | #Misi50k | #StokisPenang | #TrustedSeller | #ReadyStock | #MiniStokisWanted | #AgentWanted | #DropshipWanted | #FleurUtara | #FleurPenang | #BayanLepasPenang | #ButterworthPenang

SEHINGGA 45 HARI KERETA DAN KEDIAMAN BEBAS BAU BUSUK

Pewangi Bebas dari kandungan Bahan Kimia yang merbahaya dan Tahan sehingga 45 hari juga dengan15 perisa yang best dan wangi semerbak. . "wangi sungguh, berbau satu opis"
testimoni #nslteam
Harga RM 10 je. jimatkan..?? Mana nak cari pewangi tahan sehingga 45 hari kalau bukan FLEUR. .

Mana nak dapat #perfume yang best ni?
Dapatkan drpd Ceqnora segera , Stokis Fleur Penang . ⤵⤵⤵
KLIK LINK WHATSAPP UTK FAST RESPON -
http://www.wasap.my/601137529537/+PMFLEUR

#FleurLovers | #FleurCarFragrance | #FleurFreshener |#FragranceYouImagination | #GetInspiredWithFleur | #NonToxicFragrance | #Lastfor45days | #NSLTeam | #Misi50k | #StokisPenang | #TrustedSeller | #ReadyStock | #MiniStokisWanted | #AgentWanted | #DropshipWanted | #FleurUtara | #FleurPenang | #BayanLepasPenang | #ButterworthPenang

#Fleur Air freshener bebas bahan kimia merbahaya. Hanya rm10 sem rm12ss. Rugi sapa yg tak grab lagi. Belum cuba belum tahu, bila dah cuba teruss terjatuh hati ❤
.

Terdapat 15 haruman yg memikat, semua wangi2 tau uolss ! Jom kita sebarkan haruman Fleur nie .
Sungguh korang xkan menyesal .
.

Tahan sehingga 45 hari. Memang berbaloi 😀😀
.

Letak dlm kereta 🚗 kereta wangi
Letak dlm tandas 🚽 tandas wangi
Letak dlm bilik 🏠 bilik wangi
Letak dlm opis 🏬 opis pn wangi ⤵⤵⤵
KLIK LINK WHATSAPP UTK FAST RESPON -
http://www.wasap.my/601137529537/+PMFLEUR

#FleurLovers | #FleurCarFragrance | #FleurFreshener |#FragranceYouImagination | #GetInspiredWithFleur | #NonToxicFragrance | #Lastfor45days | #NSLTeam | #Misi50k | #StokisPenang | #TrustedSeller | #ReadyStock | #MiniStokisWanted | #AgentWanted | #DropshipWanted | #FleurUtara | #FleurPenang | #BayanLepasPenang | #ButterworthPenang

Dalam kesibukan dok packing stock utk #AGENT & #miniSTOKIS mlm tadi Ada jugak flavour yg xcukup , habis terus . . Packing punya packing Tengok tu tgai 2 kotak jaa yg FREE lagii
.

Maka dijadikan cerita Ceqnora wajib kena restock demi kesayangan kesayangan semua yg sudah JATUH CINTA angkara #FLEUR .
.

Restock lagi & lagi kasi topup mana² flavour yg kurang habis kita kasi penuh balik Baru semangat tu ada lebih lagi . Dah tuu baru boleh mandi FLEUR ngan anak2 . Hehehehe . .

Persoalannya disini Ceqnora nak tnya SUSAH ke berniaga FLEUR nie ??? . Sapa kata susah tu mmg xcuba buka peluang utk diri sendiri . Lambat tinggal taw . ⤵⤵⤵
KLIK LINK WHATSAPP UTK FAST RESPON -
http://www.wasap.my/601137529537/+PMFLEUR

#FleurLovers | #FleurCarFragrance | #FleurFreshener |#FragranceYouImagination | #GetInspiredWithFleur | #NonToxicFragrance | #Lastfor45days | #NSLTeam | #Misi50k | #StokisPenang | #TrustedSeller | #ReadyStock | #MiniStokisWanted | #AgentWanted | #DropshipWanted | #FleurUtara | #FleurPenang | #BayanLepasPenang | #ButterworthPenang @ Taman Sri Pinang

Walaupun kita dalam duka kehilangan sesuatu , kehilangan RM100 sekali pun pasti ada hikmahnya . ALLAH maha kaya permudahkan urusan hambanya yg sentiasa berzikir & sabar .
.

ALHAMDULILLAH berjaya close #miniSTOKIS dr #BRUNEI utk pertama kalinya mencuba FLEUR . ALLAH gantikan lebih berganda ganda dr apa yg kita timpa . Syukur .

Hilang RM100 digantikan RM3925
Lebih drp double triple kan . So sentiasa laa bersangka baik dgn NYA pasti ada hikmah tersembunyi .
.

Uollss xkan nak tengok jaa kot ?? Jom follow kaih mana taw akaun ampa masuk lebih dr Ceqnora pulak. ⤵⤵⤵
KLIK LINK WHATSAPP UTK FAST RESPON -
http://www.wasap.my/601137529537/+PMFLEUR

#FleurLovers | #FleurCarFragrance | #FleurFreshener |#FragranceYouImagination | #GetInspiredWithFleur | #NonToxicFragrance | #Lastfor45days | #NSLTeam | #Misi50k | #StokisPenang | #TrustedSeller | #ReadyStock | #MiniStokisWanted | #AgentWanted | #DropshipWanted | #FleurUtara | #FleurPenang | #BayanLepasPenang | #ButterworthPenang

BETUL KE FLEUR WANGI?
----------------------------------------------- Mesti yang belum cuba #FLEUR nie akan tertanya-tanya, betul ke FLEUR nie wangi. Kalau nak tahu FLEUR sekarang sedang HOT & Sedang MELETOP ! .
.

Mana taknya, letak dalam kereta, kereta wangi.
Letak dalam rumah, rumah pun wangi. Yang tercium bau nie mesti akan cakap "Wahh ❗❗ Wanginya . . . mana kau beli pewangi nie? " Confirmla kawan-kawan pun berjangkit nakkan FLEUR kan ??
.

Wangian nie x memeningkan kepala tau, orang yang stress pun boleh lega, bila dapat cium bau yang harum dan segar nie. So, kalau BERMINAT nak Cuba FLEUR klik link dibawag nie . . . ⤵⤵⤵
KLIK LINK WHATSAPP UTK FAST RESPON -
http://www.wasap.my/601137529537/+PMFLEUR

#FleurLovers | #FleurCarFragrance | #FleurFreshener |#FragranceYouImagination | #GetInspiredWithFleur | #NonToxicFragrance | #Lastfor45days | #NSLTeam | #Misi30k | #SayaGunaSayaJual | #TrustedSeller | #ReadyStock | #MiniStokisWanted | #AgentWanted | #DropshipWanted | #FleurUtara | #FleurPenang | #BayanLepasPenang | #ButterworthPenang

Looking for - and finding - the perfect snack on a wet Wednesday night in Butterworth —— Popiah!

Bila hati tengah panas HOT² nie elok kena dgn haruman #FLEUR nie boleh relex balik mood tuu kembali tenang . . .
.

Fuuhh . Mujur ada FLEUR penyelamat segalanya . . .
.

Ada yg moody jugak ke tu ? Mariii kita arometerapy kan comfirm mood kembali ceria 😊😊 ⤵⤵⤵
KLIK LINK WHATSAPP UTK FAST RESPON -
http://www.wasap.my/601137529537/+PMFLEUR

#FleurLovers | #FleurCarFragrance | #FleurFreshener |#FragranceYouImagination | #GetInspiredWithFleur | #NonToxicFragrance | #Lastfor45days | #NSLTeam | #Misi50k | #StokisPenang | #TrustedSeller | #ReadyStock | #MiniStokisWanted | #AgentWanted | #DropshipWanted | #FleurUtara | #FleurPenang | #BayanLepasPenang | #ButterworthPenang

ALHAMDULILLAH Rezeki hari nie .
Panas liittt liitttt hari nie weii , Ceqnora gagahi jgk C.O.D demi cinta #FLEUR . Hehehe .
.

Nak bg sama² wangi jgk mcmna pon boleh aih . Habaq jaa mesti jadi
Jom dapatkan FLEUR wangi ohsem beb ❤❤ ⤵⤵⤵
KLIK LINK WHATSAPP UTK FAST RESPON -
http://www.wasap.my/601137529537/+PMFLEUR

#FleurLovers | #FleurCarFragrance | #FleurFreshener |#FragranceYouImagination | #GetInspiredWithFleur | #NonToxicFragrance | #Lastfor45days | #NSLTeam | #Misi50k | #StokisPenang | #TrustedSeller | #ReadyStock | #MiniStokisWanted | #AgentWanted | #DropshipWanted | #FleurUtara | #FleurPenang | #BayanLepasPenang | #ButterworthPenang

Most Popular Instagram Hashtags