#butterworth

MOST RECENT

Pernahkah anda terfikir sama ada situasi 'berat jodoh' yang anda hadapi itu ada kaitan dengan gangguan jin atau sihir pemisah?
Kes sebegini kerap berlaku kepada golongan perempuan yang belum berkahwin dimana Jin Lelaki (gelaran Jin Asyik) jatuh cinta dengan manusia yakni perempuan yang mempunyai wajah yang cantik,serta ada potensi untuk dirasuk.. Jom rawat dgn minyak bidara.. www.wasap.my/60174674988

#loviia #loviiapenang #loviiabutterworth #pamperskorea #pampersmurah #sayajual #sayajualmurah #trustedseller #original #jombeli #jomkitalelong #instasales #igbisnes #igmalaysia #onlineshopmalaysia #bazaarpaknil #visitmyig #penang #butterworth #baganajam #monalisa #minyakbidara #histeria #daunbidara #buahbidara #jodoh #ibuhamil #acarikanmasintalang #acarikantalang #bellaz

KURUS PUN ADA CARANYA 🤗
.
Ahhhaaaa kenapa kaksue cakap macamni?
.
Actually betullah statement tu. Kurus pun ada caranya tau. Ada yang kurus tapi sekejap je kan? Lepastu berat naik balik. Ada pulak yang kurus tapi badan menggeleber.
.
Alamak🙊
.
So kaksue nak share 3 elemen kurus yang betul!
🔥BAKAR
Lelemak tepu harus melalui proses pembakaran berkesan. Untuk bakar ni, korang boleh amalkan OMEGA + LECITHIN untuk double burning.
.
💩BUANG
Selesai bakar, wajib buang semua yang telah dibakar. Kena sentiasa servis usus dan perut kita. Boleh guna HERBLAX + ALFALFA. Bila servis usus & perut, makanan cepat proses, tenaga cepat digunakan. Tiada masalah pengumpulan lemak!
.
💪🏻BINA
Step akhir kena consume ESP + CINCH SHAKLEE. Sebabnya, kita dah kurus but kulit menggelebeh. Kena consume ESP atau CINCH untuk toning kulit bagi cantik dan firm. Yang penting, ESP ni boleh reduce food portion tau!
.
Dah faham step by step untuk kurus?
.
So korang buat laaa pilihan sekarang. Berminat yang mana boleh ja wasap kaksue tau!
.
Then dapatkan consultant percuma untuk pembelian set kurus mengikut bajet korang k 😊
.
Your Slimming Coach,
Kaksue 013-9133622
.
Cod #bagandalam #baganluar #butterworth #bukitmertajam #permatangpauh #bertam #kepalabatas #perda #seberangjaya #seberangperai #batuferinggi #telukbahang #tanjungbungah #tanjungtokong #gurney #georgetown #quensbaymall #penaga #perai #alma #jelutong #bukitminyak #juru #bayanlepas #bayanbaru #sungaidua #USM

⚠️Testeur Unit NP:RM210
.
⚠️Promo Price:RM120 Only!
.
.
📛Sale Buang Harga(Stock Bulan April)
📛Sale Buang Harga (24-26/5 Sahaja)
📛Postage Barang(25&26/5 Sahaja)
.
. 😆Stock bulan April kami nak clear, setiap gambar hanya available 4-6unit sahaja(sat lagi admin upload)☺
.
😆Kami nak masuk stok raya 2018 minggu depan, so kami nak clear stok bulan lepas dengan harga mur-mur je😋 .
.
👍Serius Buyer
👍No Backout Buyer
👍Please DM For Purchase Sementara phone admin akan siap next week insyaAllah. DM ONLY. .
.
.
.
.
.
.
.
#murahmurah #malaysian #kualalumpur #ipoh #putrajaya #fattahamin #fazura #neelofa
#sayajualperfumemurah #sayajualperfumeori #sayajualperfumebranded #originalpefume #hantaranperfume #sayajualmurah #sayajual #perfumebranded #perfumeorimurah #sayajualperfumebranded #perfumebranded #perfumeinternational #ipoh #butterworth #kedah #bazarpaknil #comelpipimerah #babyCTDK #2018 #perfumeorimurah #perfumemurah #perfumeorimurah #sayajualmurah #murahmurahmurah #malaysian #indonesia #malaysiaku #viral

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.

Firman Allah SWT... اعْلَمُوا أَنَّمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا لَعِبٌ وَلَهْوٌ وَزِينَةٌ وَتَفَاخُرٌ بَيْنَكُمْ وَتَكَاثُرٌ فِي الْأَمْوَالِ وَالْأَوْلَادِ ۖكَمَثَلِ غَيْثٍ أَعْجَبَ الْكُفَّارَ نَبَاتُهُ ثُمَّ يَهِيجُ فَتَرَاهُ مُصْفَرًّا ثُمَّ يَكُونُ حُطَامًا ۖوَفِي الْآخِرَةِ عَذَابٌ شَدِيدٌ وَمَغْفِرَةٌ مِنَ اللَّهِ وَرِضْوَانٌ ۚوَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ

Ketahuilah, bahawa sesungguhnya kehidupan dunia itu hanyalah permainan dan suatu yang melalaikan, perhiasan dan bermegah-megah antara kamu serta berbangga-bangga tentang banyaknya harta dan anak, seperti hujan yang tanam-tanamannya mengkagumkan para petani; kemudian tanaman itu menjadi kering dan kamu lihat warnanya kuning kemudian menjadi hancur.
Dan di Akhirat nanti ada azab yang keras dan ampunan dari Allah serta keredhaan-Nya.
Dan kehidupan dunia ini tidak lain hanyalah kesenangan yang menipu. - Surah Al-Hadid : Ayat 20 -

والله أعلم بالصواب

Wallahu A’lam Bish Showab
(Hanya Allah Maha Mengetahui Apa Yang Benar).
.
.
.
.
.
#murahmurah #malaysian #kualalumpur #ipoh #putrajaya #fattahamin #fazura #neelofa
#sayajualperfumemurah #sayajualperfumeori #sayajualperfumebranded #originalpefume #hantaranperfume #sayajualmurah #sayajual #perfumebranded #perfumeorimurah #sayajualperfumebranded #perfumebranded #perfumeinternational #ipoh #butterworth #kedah #bazarpaknil #comelpipimerah #babyCTDK #2018 #perfumeorimurah #perfumemurah #perfumeorimurah #sayajualmurah #murahmurahmurah #malaysian #indonesia #malaysiaku #viral

🔥NEW DESIGN!!! 🔥
.
.
🌸Baju Kurung Moden🌸
.
.
MATERIAL :
⚘Kain 100% English Cotton⚘Kain lembut dan sejuk. ⚘Kain senang di iron. ⚘Kain yang tidak mengecut. ⚘warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ⚘kain cotton yg mudah dijaga⚘Simple dan Trendy ⚘Sesuai utk formal dan casual⚘Span dibahu⚘Dart dan zip dibelakang baju⚘Kain Selisih Depan (lipat batik)⚘Size XS-XXL
. *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️
.
Design lain klik di bawah 👇👇👇
.
#KurungModenDhiaCottonbyannarshoppe
.
.
👗SIZE AVAILABLE:-
.
SK316 👉 XS S M L XL
♻️ updated : 250518
.
.
HARGA ASAL: RM65 .
🔥PROMOSI : RM59🔥
🔥PROMOSI : RM59🔥
🔥PROMOSI : RM59🔥
. .
😍HARGA & KUALITI Memang best..😉
.
.
.
😻Jom grab sekarang!
.
.
WhatsApp sekarang 📲 .
👉 0194172329
👉 0194172329
👉 0194172329
http: www.wasap.my/+60194172329
.
.
🌷Terima Kasih🌷
.
.

#annarshoppe
#raya2018
#rayasales
#bajukurungmoden
#bajukerjamurah
#bajucikgucikgu
#bajubriedmaids
#kurungcotton
#kurungmodencotton
#bajukurungonline
#bajucantik
#jomtry
#kangar
#arau
#butterworth
#georgetown
#paritbuntar
#slimriver
#sabakbernam
#rawang
#masjidtanah
#pasirgudang
#pekan
#temerloh

🔥NEW DESIGN!!! 🔥
.
.
🌸Baju Kurung Moden🌸
.
.
MATERIAL :
⚘Kain 100% English Cotton⚘Kain lembut dan sejuk. ⚘Kain senang di iron. ⚘Kain yang tidak mengecut. ⚘warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ⚘kain cotton yg mudah dijaga⚘Simple dan Trendy ⚘Sesuai utk formal dan casual⚘Span dibahu⚘Dart dan zip dibelakang baju⚘Kain Selisih Depan (lipat batik)⚘Size XS-XXL
. *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️
.
Design lain klik di bawah 👇👇👇
.
#KurungModenDhiaCottonbyannarshoppe
.
.
👗SIZE AVAILABLE:-
.
SK315 👉 XS S M L XL ♻️ updated : 250518
.
.
HARGA ASAL: RM65 .
🔥PROMOSI : RM59🔥
🔥PROMOSI : RM59🔥
🔥PROMOSI : RM59🔥
. .
😍HARGA & KUALITI Memang best..😉
.
.
.
😻Jom grab sekarang!
.
.
WhatsApp sekarang 📲 .
👉 0194172329
👉 0194172329
👉 0194172329
http: www.wasap.my/+60194172329
.
.
🌷Terima Kasih🌷
.
.

#annarshoppe
#raya2018
#rayasales
#bajukurungmoden
#bajukerjamurah
#bajucikgucikgu
#bajubriedmaids
#kurungcotton
#kurungmodencotton
#bajukurungonline
#bajucantik
#jomtry
#kangar
#arau
#butterworth
#georgetown
#paritbuntar
#slimriver
#sabakbernam
#rawang
#masjidtanah
#pasirgudang
#pekan
#temerloh

🔥NEW DESIGN!!! 🔥
.
.
🌸Baju Kurung Moden🌸
.
.
MATERIAL :
⚘Kain 100% English Cotton⚘Kain lembut dan sejuk. ⚘Kain senang di iron. ⚘Kain yang tidak mengecut. ⚘warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ⚘kain cotton yg mudah dijaga⚘Simple dan Trendy ⚘Sesuai utk formal dan casual⚘Span dibahu⚘Dart dan zip dibelakang baju⚘Kain Selisih Depan (lipat batik)⚘Size XS-XXL
. *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️
.
Design lain klik di bawah 👇👇👇
.
#KurungModenDhiaCottonbyannarshoppe
.
.
👗SIZE AVAILABLE:-
.
SK314 👉 XS S M L XL XXL
♻️ updated : 250518
.
.
HARGA ASAL: RM65 .
🔥PROMOSI : RM59🔥
🔥PROMOSI : RM59🔥
🔥PROMOSI : RM59🔥
. .
😍HARGA & KUALITI Memang best..😉
.
.
.
😻Jom grab sekarang!
.
.
WhatsApp sekarang 📲 .
👉 0194172329
👉 0194172329
👉 0194172329
http: www.wasap.my/+60194172329
.
.
🌷Terima Kasih🌷
.
.

#annarshoppe
#raya2018
#rayasales
#bajukurungmoden
#bajukerjamurah
#bajucikgucikgu
#bajubriedmaids
#kurungcotton
#kurungmodencotton
#bajukurungonline
#bajucantik
#jomtry
#kangar
#arau
#butterworth
#georgetown
#paritbuntar
#slimriver
#sabakbernam
#rawang
#masjidtanah
#pasirgudang
#pekan
#temerloh

🔥NEW DESIGN!!! 🔥
.
.
🌸Baju Kurung Moden🌸
.
.
MATERIAL :
⚘Kain 100% English Cotton⚘Kain lembut dan sejuk. ⚘Kain senang di iron. ⚘Kain yang tidak mengecut. ⚘warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ⚘kain cotton yg mudah dijaga⚘Simple dan Trendy ⚘Sesuai utk formal dan casual⚘Span dibahu⚘Dart dan zip dibelakang baju⚘Kain Selisih Depan (lipat batik)⚘Size XS-XXL
. *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️
.
Design lain klik di bawah 👇👇👇
.
#KurungModenDhiaCottonbyannarshoppe
.
.
👗SIZE AVAILABLE:-
.
SK313 👉 XS S M L XL XXL
♻️ updated : 250518
.
.
HARGA ASAL: RM65 .
🔥PROMOSI : RM59🔥
🔥PROMOSI : RM59🔥
🔥PROMOSI : RM59🔥
. .
😍HARGA & KUALITI Memang best..😉
.
.
.
😻Jom grab sekarang!
.
.
WhatsApp sekarang 📲 .
👉 0194172329
👉 0194172329
👉 0194172329
http: www.wasap.my/+60194172329
.
.
🌷Terima Kasih🌷
.
.

#annarshoppe
#raya2018
#rayasales
#bajukurungmoden
#bajukerjamurah
#bajucikgucikgu
#bajubriedmaids
#kurungcotton
#kurungmodencotton
#bajukurungonline
#bajucantik
#jomtry
#kangar
#arau
#butterworth
#georgetown
#paritbuntar
#slimriver
#sabakbernam
#rawang
#masjidtanah
#pasirgudang
#pekan
#temerloh

🔥NEW DESIGN!!! 🔥
.
.
🌸Baju Kurung Moden🌸
.
.
MATERIAL :
⚘Kain 100% English Cotton⚘Kain lembut dan sejuk. ⚘Kain senang di iron. ⚘Kain yang tidak mengecut. ⚘warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ⚘kain cotton yg mudah dijaga⚘Simple dan Trendy ⚘Sesuai utk formal dan casual⚘Span dibahu⚘Dart dan zip dibelakang baju⚘Kain Selisih Depan (lipat batik)⚘Size XS-XXL
. *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️
.
Design lain klik di bawah 👇👇👇
.
#KurungModenDhiaCottonbyannarshoppe
.
.
👗SIZE AVAILABLE:-
.
SK312 👉 XS S M L XL XXL
♻️ updated : 250518
.
.
HARGA ASAL: RM65 .
🔥PROMOSI : RM59🔥
🔥PROMOSI : RM59🔥
🔥PROMOSI : RM59🔥
. .
😍HARGA & KUALITI Memang best..😉
.
.
.
😻Jom grab sekarang!
.
.
WhatsApp sekarang 📲 .
👉 0194172329
👉 0194172329
👉 0194172329
http: www.wasap.my/+60194172329
.
.
🌷Terima Kasih🌷
.
.

#annarshoppe
#raya2018
#rayasales
#bajukurungmoden
#bajukerjamurah
#bajucikgucikgu
#bajubriedmaids
#kurungcotton
#kurungmodencotton
#bajukurungonline
#bajucantik
#jomtry
#kangar
#arau
#butterworth
#georgetown
#paritbuntar
#slimriver
#sabakbernam
#rawang
#masjidtanah
#pasirgudang
#pekan
#temerloh

🔥NEW DESIGN!!! 🔥
.
.
🌸Baju Kurung Moden🌸
.
.
MATERIAL :
⚘Kain 100% English Cotton⚘Kain lembut dan sejuk. ⚘Kain senang di iron. ⚘Kain yang tidak mengecut. ⚘warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ⚘kain cotton yg mudah dijaga⚘Simple dan Trendy ⚘Sesuai utk formal dan casual⚘Span dibahu⚘Dart dan zip dibelakang baju⚘Kain Selisih Depan (lipat batik)⚘Size XS-XXL
. *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️
.
Design lain klik di bawah 👇👇👇
.
#KurungModenDhiaCottonbyannarshoppe
.
.
👗SIZE AVAILABLE:-
.
SK311 👉 XS S M L XL XXL
♻️ updated : 250518
.
.
HARGA ASAL: RM65 .
🔥PROMOSI : RM59🔥
🔥PROMOSI : RM59🔥
🔥PROMOSI : RM59🔥
. .
😍HARGA & KUALITI Memang best..😉
.
.
.
😻Jom grab sekarang!
.
.
WhatsApp sekarang 📲 .
👉 0194172329
👉 0194172329
👉 0194172329
http: www.wasap.my/+60194172329
.
.
🌷Terima Kasih🌷
.
.

#annarshoppe
#raya2018
#rayasales
#bajukurungmoden
#bajukerjamurah
#bajucikgucikgu
#bajubriedmaids
#kurungcotton
#kurungmodencotton
#bajukurungonline
#bajucantik
#jomtry
#kangar
#arau
#butterworth
#georgetown
#paritbuntar
#slimriver
#sabakbernam
#rawang
#masjidtanah
#pasirgudang
#pekan
#temerloh

🔥NEW DESIGN!!! 🔥
.
.
🌸Baju Kurung Moden🌸
.
.
MATERIAL :
⚘Kain 100% English Cotton⚘Kain lembut dan sejuk. ⚘Kain senang di iron. ⚘Kain yang tidak mengecut. ⚘warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ⚘kain cotton yg mudah dijaga⚘Simple dan Trendy ⚘Sesuai utk formal dan casual⚘Span dibahu⚘Dart dan zip dibelakang baju⚘Kain Selisih Depan (lipat batik)⚘Size XS-XXL
. *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️
.
Design lain klik di bawah 👇👇👇
.
#KurungModenDhiaCottonbyannarshoppe
.
.
👗SIZE AVAILABLE:-
.
SK310 👉 XS S M L XL XXL
♻️ updated : 250518
.
.
HARGA ASAL: RM65 .
🔥PROMOSI : RM59🔥
🔥PROMOSI : RM59🔥
🔥PROMOSI : RM59🔥
. .
😍HARGA & KUALITI Memang best..😉
.
.
.
😻Jom grab sekarang!
.
.
WhatsApp sekarang 📲 .
👉 0194172329
👉 0194172329
👉 0194172329
http: www.wasap.my/+60194172329
.
.
🌷Terima Kasih🌷
.
.

#annarshoppe
#raya2018
#rayasales
#bajukurungmoden
#bajukerjamurah
#bajucikgucikgu
#bajubriedmaids
#kurungcotton
#kurungmodencotton
#bajukurungonline
#bajucantik
#jomtry
#kangar
#arau
#butterworth
#georgetown
#paritbuntar
#slimriver
#sabakbernam
#rawang
#masjidtanah
#pasirgudang
#pekan
#temerloh

Most Popular Instagram Hashtags