[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#butikvendor

303399 posts

TOP POSTS

Korean Men's Fashion Simple Plain Color Casual Comfortable Synthetic Leather Jacket

Rm80

Size m-xxl

Cutting Slim fit. M mcm Xs
Whatsapp : 0199399147
#whatsapp #wechat #bbm #maskulin #nudiejeans #Zx750 #zx700 #nbhd #nb #newbalancemalaysia #manwithstyle #bape #adidasmalaysia #bathingape #boylondon #beard #wakdoyok #vansmalaysia #clot #butikvendor #suprememalaysia #babymilo #Evisu #joggerpant #lokalah #sapotlokalah

British Men's Youth Fashion Double Chest Pockets Long-sleeved Band Collar Solid Color Slim Fit Shirts

Rm60

Size m-xxl

Cutting Slim fit. M mcm Xs
Whatsapp : 0199399147
#whatsapp #wechat #bbm #maskulin #nudiejeans #Zx750 #zx700 #nbhd #nb #newbalancemalaysia #manwithstyle #bape #adidasmalaysia #bathingape #boylondon #beard #wakdoyok #vansmalaysia #clot #butikvendor #suprememalaysia #babymilo #Evisu #joggerpant #lokalah #sapotlokalah

Korean Men's Fashion Simple Plain Color Casual Comfortable Synthetic Leather Jacket

Rm80

Size m-xxl

Cutting Slim fit. M mcm Xs
Whatsapp : 0199399147
#whatsapp #wechat #bbm #maskulin #nudiejeans #Zx750 #zx700 #nbhd #nb #newbalancemalaysia #manwithstyle #bape #adidasmalaysia #bathingape #boylondon #beard #wakdoyok #vansmalaysia #clot #butikvendor #suprememalaysia #babymilo #Evisu #joggerpant #lokalah #sapotlokalah

Korean Men's Fashion Simple Plain Color Casual Comfortable Synthetic Leather Jacket

Rm80

Size m-xxl

Cutting Slim fit. M mcm Xs
Whatsapp : 0199399147
#whatsapp #wechat #bbm #maskulin #nudiejeans #Zx750 #zx700 #nbhd #nb #newbalancemalaysia #manwithstyle #bape #adidasmalaysia #bathingape #boylondon #beard #wakdoyok #vansmalaysia #clot #butikvendor #suprememalaysia #babymilo #Evisu #joggerpant #lokalah #sapotlokalah

MOST RECENT

British Men's Youth Fashion Double Chest Pockets Long-sleeved Band Collar Solid Color Slim Fit Shirts

Rm60

Size m-xxl

Cutting Slim fit. M mcm Xs
Whatsapp : 0199399147
#whatsapp #wechat #bbm #maskulin #nudiejeans #Zx750 #zx700 #nbhd #nb #newbalancemalaysia #manwithstyle #bape #adidasmalaysia #bathingape #boylondon #beard #wakdoyok #vansmalaysia #clot #butikvendor #suprememalaysia #babymilo #Evisu #joggerpant #lokalah #sapotlokalah

Thank you gais sporting sangat.. Jumpa esok pulak ye lolalover semua๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€
.
.
#thanks #butikvendor #vendorkotabharu #husm #umk #kubangkerian

.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
โ€œGomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
โ€œGomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
โ€œGomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
โ€œGomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
โ€œGomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
โ€œGomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
โ€œGomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
โ€œGomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
โ€œGomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
โ€œGomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
โ€œGomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
โ€œGomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
โ€œGomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
โ€œGomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

.
.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
โ€œGomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

Most Popular Instagram Hashtags