[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#busis2k16

314 posts

TOP POSTS

My first busis appreciation, i would like to thanks all of my teammates. Your commitment, cooperation and support. All of you did a great jobs. It was grateful to watch our event was successful. Every things run smoothly and fun.
All the best for next sportfest team busis2017.
#310816
#busis2k16
#sportfest
#sehatisejiwa

Hai.. πŸ™ˆπŸ™ŠπŸ™‰ #busis2k16
#nenekfamily

My team was superb dabomb fantastic! I've never had a group of PC yg gila cani πŸ˜‚ thank you my kaki my tangan my happiness my stress for these past few months starting from the prep sampai bas 1 yg tersadai tu selamat sampai ke econs πŸ˜…πŸ˜Š minta maaf salah silap, makian, buat muka, kebaraian, teguran πŸ‘€ TAHNIAH, WE DID IT GUYS πŸŒΉπŸ‘ love you guys, harapnya ada lagi nanti πŸ™† #PCISTIC4 #weareFantastic #Busis2k16 #taknakmoveon #barunaksignoff

Best team ever!
Walau xgerak sekali, jumpa pun masa induction je.
Diorang chill sempoi gak,
Dari kiri: afiq,anis/siti , emy, im, aku, aidil(head). First busis and not the last!
#catering
#busis2k16 #opensem

Team Merdeka Fest ! Alhamdulillah selesai program besar busis. Fuh tak sangka rasa macam baru semalam sampai raub tetiba pagi tadi bangun kat bilik sendiri. Terima kasih EMSS dan Akhi sudi terima Daus. Pengalaman baruuu ! Okay ni Team MF
Teamwork padu ! Bunga api kebabom ! Minta maaf kalau tak berapa function teruk seperti yang lain. Ada rezeki kita jumpa lagi. Haa nak bebel panjang lagi tapi takde siapa nak baca nanti. Hiks

#Busis2k16
#EmssAkhi
#AkhiEmss
#DemiEty
#DiaComel

My team for the next 6 days! Leggo budisiswa #teampubpro #busis2k16

Live Update Busis 2016:
.
.
DAY 7|| 31 /8/2016

DETIK2 AKHIR
.
Untuk pengetahuan semua,busis merupakan program kolaborasi antara Kuliyyah Ekonomi dan Kelab Akhi UIAM.
Busis 2016 ini diadakan di Raub Pahang yang melibatkan dua buah kampung iaitu Kampung Ulu Gali dan Kampung Tok Machang
.
Alhamdulillah tamat sudah BUDI SISWA 2016 pada hari ini. Terima kasih atas tembakan doa kalian.

Terima kasih yang tidak terhingga kpd penduduk kampung tok machang dan ulu gali kerana sudi menerima kami. Terima kasih ayah, ibu, mama, papa, pak lang, paknjang, tok jabbar dan semua yg terlibat secara langsung atau tidak dalam menjayakan program ini. Semoga kita bertemu lagi
Adios
#akhiemss
#Busis2k16
#UnitedWeStand

Live Update Busis 2016:
.
.
DAY 6 || 30/8/2016
.
.
Rewang-Persiapan Merdeka festival
#akhiemss
#Busis2k16

We used to laugh, we used to cry
Live and die by the forty-five
Take me back, I'll go there
Who could stop us, and who would care?
Always keep, to the kids in the street.

#peopleareawesome #busis2k16
#tb

MOST RECENT

There's six of us, the other 3 is in our heart. Pubpro #busis2k16 attend #fdemss2016 . Lets keep this bond forever and ever.
#najmistarlordluth #najmistarmie #najmistaryu #luthskywalker #rajahaiwan

Throwback to Merdeka Fest πŸ™† bc i miss everyone πŸ’ #Busis2k16 still... #SehatiSejiwa

Most Popular Instagram Hashtags