#businesscardmurah

MOST RECENT

Bismillahirrahmanirahim

So guys yang mula nk menjalankan bisnes, tpi masih belum punya business card / namecard..bolehlah whatsapp sis yg tgh bosan xde buat apa goyang kaki sambil tgok anak main n sepahkan rumah.. murah2 je sis jual..
if dah ada design, emailkan pada sis, so cost hanyalah rm25.. if nk pos tambah lgi rm5... so total bru rm30 utk 1 box..(100pcs) tu berbaloi2 la ye dak?.. tpi if x creative n xde design lgi sokey, sis bole designkan dgn charge rm25...so jdilah rm55 utk 1 box full pakej.. next time nk order sis x charge dh lah design charges sbb dh bayar utk mula2.. design sis simpan dont worry xde delete2.. sis simpan utk mudah customer sis repeat order without design charges kannn.. haha.. ok., so klu x faham jgn malu jgn segan whatsapp sis tau.. wasap je tau, jgn kol sbb kalau korg kol masa anak tgh tido n dyorg terjaga mmg siap la korg.. ๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜  haha. ok x gurau je.. mudah wasap je.. kol sis malu2 nk jawab hahahaha

tu design2 yg sis dh penah buat..ad banyak lgi tpi malas nk kn upload smua hoho. (sis malas ulpoad je) tpi ad job sis buat dgn seikhlas hati hahaha.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ oklah korg.... www.wasap.my/60164442485

#businesscard #businesscardmurah #businesscardmurahmalaysia #murah2 #schanusaibah #freelancer

โ€ผ๏ธPROMOsiโ€ผ๏ธ
๐ŸŒผBiz Card / Kad Nama๐ŸŒผ
โžก๏ธ 3Box(300pcs)
โžก๏ธ material : 260gsm artcard + matte laminate
๐Ÿ’ธ RM60
๐ŸššPostage : RM10(SM) / RM15(SS)
.
Whatsapp sekarang !
๐Ÿ“ฒ019-7369105
๐Ÿ“ฒ019-7369105
๐Ÿ“ฒ019-7369105
.
#namecard #businesscard #businesscardmurah
#businesscardcetaksini #namecardmurah #namecardcantik #namecardmurahmalaysia #bizcardmurah #printingparitraja #printingbatupahat #kedaiprintingjohor #uthm #utm #kktm #kktmsg #batupahat

Name card 260gsm art card 2side matt lamm 4c+4c
Card saiz: 54mmx90mm
Delivery: 4- 5 working days after comformation artwork

#printcube #namecardmurah #namecard #businesscard #sayajual #sayajualkadnama #kadnama #kadnamamurah #businesscardmurah #businesscard #sayacarikadnama #sayacarinamecard #printmurahmalaysia #readymadenamecard #readymade #namecardtemplate #sayajualtag #sayajualtagharga #sayajualpricetag #pricetag #tagharga #thankyoutag #tagterimakasih #sayajualtagterimakasih #sayajualthankyoutag โœ”name card
โœ”flyers
โœ”letterhead
โœ”brochure
โœ”booklet
โœ”folder
โœ”stickers
โœ”envelope
โœ”poster
โœ”paperbag
โœ”notebook
โœ”calender
โœ”bill book
โœ”weddind card
โœ”paper fan
โœ”bunting
โœ”banner
โœ”others

Website : www.printcube.com.my
Email : Printcube.core@gmail.com
Whatsapp 016 9056708
Tel 03 5511 1818

Budd Studio.co Package Servis - Design Rm15 - Rm200
- Photoshoot Product Rm50 - Rm500
- Editing Video Rm50 - Rm500

Kami menyediakan perkhidmatan grafik bagi pengiklanan atau promosi online mahupun offline sebagai contoh website|facebook|instagram|editing gambar|editing video|product|printing... Butiran lanjut sila emailkan nama, product, nama syarikatn, no tel, dan call/whatsapp ke ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป http://nak.la/601116918306

business card|logo|poster|flyers|brochure|bunting|banner|backdrop|stiker|kad kahwin#kotak #mockup #kotakproduk #buddstudio #freelancedesign #freelancedesignermalaysia #graphicdesign #graphic #grafik #perekagrafik #onlinegrafik #onlinedesign #onlinegraphics #buntingmurah #bannermurah #businesscardmurah #stikermurah #labelmurah #iphone5s #marketing #review #paidreview #igreview #reviewig #rpboys #kelantan #rantaupanjang #trending #viral

Budd Studio.co Package Servis - Design Rm15 - Rm200
- Photoshoot Product Rm50 - Rm500
- Editing Video Rm50 - Rm500

Kami menyediakan perkhidmatan grafik bagi pengiklanan atau promosi online mahupun offline sebagai contoh website|facebook|instagram|editing gambar|editing video|product|printing... Butiran lanjut sila emailkan nama, product, nama syarikatn, no tel, dan call/whatsapp ke ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป http://nak.la/601116918306

business card|logo|poster|flyers|brochure|bunting|banner|backdrop|stiker|kad kahwin#kotak #mockup #kotakproduk #buddstudio #freelancedesign #freelancedesignermalaysia #graphicdesign #graphic #grafik #perekagrafik #onlinegrafik #onlinedesign #onlinegraphics #buntingmurah #bannermurah #businesscardmurah #stikermurah #labelmurah #iphone5s #marketing #review #paidreview #igreview #reviewig #rpboys #kelantan #rantaupanjang #trending #viral

Budd Studio.co Package Servis - Design Rm15 - Rm200
- Photoshoot Product Rm50 - Rm500
- Editing Video Rm50 - Rm500

Kami menyediakan perkhidmatan grafik bagi pengiklanan atau promosi online mahupun offline sebagai contoh website|facebook|instagram|editing gambar|editing video|product|printing... Butiran lanjut sila emailkan nama, product, nama syarikatn, no tel, dan call/whatsapp ke ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป http://nak.la/601116918306

business card|logo|poster|flyers|brochure|bunting|banner|backdrop|stiker|kad kahwin#kotak #mockup #kotakproduk #buddstudio #freelancedesign #freelancedesignermalaysia #graphicdesign #graphic #grafik #perekagrafik #onlinegrafik #onlinedesign #onlinegraphics #buntingmurah #bannermurah #businesscardmurah #stikermurah #labelmurah #iphone5s #marketing #review #paidreview #igreview #reviewig #rpboys #kelantan #rantaupanjang #trending #viral

Budd Studio.co Package Servis - Design Rm15 - Rm200
- Photoshoot Product Rm50 - Rm500
- Editing Video Rm50 - Rm500

Kami menyediakan perkhidmatan grafik bagi pengiklanan atau promosi online mahupun offline sebagai contoh website|facebook|instagram|editing gambar|editing video|product|printing... Butiran lanjut sila emailkan nama, product, nama syarikatn, no tel, dan call/whatsapp ke ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป http://nak.la/601116918306

business card|logo|poster|flyers|brochure|bunting|banner|backdrop|stiker|kad kahwin#kotak #mockup #kotakproduk #buddstudio #freelancedesign #freelancedesignermalaysia #graphicdesign #graphic #grafik #perekagrafik #onlinegrafik #onlinedesign #onlinegraphics #buntingmurah #bannermurah #businesscardmurah #stikermurah #labelmurah #iphone5s #marketing #review #paidreview #igreview #reviewig #rpboys #kelantan #rantaupanjang #trending #viral

Budd Studio.co Package Servis - Design Rm15 - Rm200
- Photoshoot Product Rm50 - Rm500
- Editing Video Rm50 - Rm500

Kami menyediakan perkhidmatan grafik bagi pengiklanan atau promosi online mahupun offline sebagai contoh website|facebook|instagram|editing gambar|editing video|product|printing... Butiran lanjut sila emailkan nama, product, nama syarikatn, no tel, dan call/whatsapp ke ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป http://nak.la/601116918306

business card|logo|poster|flyers|brochure|bunting|banner|backdrop|stiker|kad kahwin#kotak #mockup #kotakproduk #buddstudio #freelancedesign #freelancedesignermalaysia #graphicdesign #graphic #grafik #perekagrafik #onlinegrafik #onlinedesign #onlinegraphics #buntingmurah #bannermurah #businesscardmurah #stikermurah #labelmurah #iphone5s #marketing #review #paidreview #igreview #reviewig #rpboys #kelantan #rantaupanjang #trending #viral

Budd Studio.co Package Servis - Design Rm15 - Rm200
- Photoshoot Product Rm50 - Rm500
- Editing Video Rm50 - Rm500

Kami menyediakan perkhidmatan grafik bagi pengiklanan atau promosi online mahupun offline sebagai contoh website|facebook|instagram|editing gambar|editing video|product|printing... Butiran lanjut sila emailkan nama, product, nama syarikatn, no tel, dan call/whatsapp ke ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป http://nak.la/601116918306

business card|logo|poster|flyers|brochure|bunting|banner|backdrop|stiker|kad kahwin#kotak #mockup #kotakproduk #buddstudio #freelancedesign #freelancedesignermalaysia #graphicdesign #graphic #grafik #perekagrafik #onlinegrafik #onlinedesign #onlinegraphics #buntingmurah #bannermurah #businesscardmurah #stikermurah #labelmurah #iphone5s #marketing #review #paidreview #igreview #reviewig #rpboys #kelantan #rantaupanjang #trending #viral

BUSINESS CARD
Size: 9cm x 5.4cm
Material: 260gsm Art Card with
Matt Lamination
Full colour double sided
MOQ:
RM28 for 2 boxes
RM38 for 3 boxes
RM58 for 5 boxes
RM98 for 10 boxes
(Excluding design and postage)
2-5 Working Days for Design
7-14 Working Days for Printing and Postage
-
#mandprinter #businesscard #printingmalaysia #printingmurah #printingkadkahwin #kadkahwin #weddingcard #weddingmalaysia #sayajual #sayajualmurah #salemalaysia #lowprice #stickermurah #stickermurahmalaysia #lazada #zalora #vendormalaysia #businesscardmalaysia #businesscardcheap #businesscardmurah #flyer #leaflet #flyercheap #flyersmalaysia #printing #printingservice #namecard #businessnamecard #brandidentity #brandidentitydesign

Hai uolsss....tgh cari tempat buat business card yg murah dan berkualiti tinggi?? Kami menyediakan cetak dan design business card dengan harga yg murah tanpa ragu2?? Ops...free design ok!
.
PROMOSI BUSINESS CARD@ PRICE TAGGING
.
Material 310gsm ARTPAPER
.
DOUBLE SIDE SILKY MATT LAMINATE
.
100PCS RM45 (FREE POS+DESIGN)
.
300pcs RM69 (FREE POS+DESIGN)
.
1000PCS RM85 (FREE POS+DESIGN)
.
(NO EXTRA CAS FOR FULL COLOUR)
.
MATERIAL KALIS AIR & TEBAL
.
Wasap www.wasap.my/+60193393186
.
#businesscardmurah #businesscard #businesscarddesign #businesscardprint #kadmurah #sayajualmurah #kadnamamurah #printkadmurah #.

Print โ€ข Business Card โ€ข Motik Design
.
Material:
260gsm Art Card
Matt Laminate
.
Contact us for more info.
.
Design, Print, Photography Studio
we@fmclique.com
+6010.2007.069 (Whatsapp)
307. 3rd Floor. Block 2,
Laman Seri Business Park,
Persiaran Sukan,
Section 13,
40100 Shah Alam,
Selangor.
.
2nd Branch @ Dataran Suria, Puncak Alam
.
#fmclique #fmcliquebusinesscard #kedaiprint #designandprint #design #print #printingmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualbusinesscard #sayajualmurah #shahalam #studio #bazaarpaknil #malaysian #igmalaysia #throwback #kedaiprintonline #printmurah #businesscardmurah #businesscarddesign #printmurahbaqhang

Most Popular Instagram Hashtags