#businessacademy

3950 posts

TOP POSTS

«Exit from the school». 🏃🏫
a.k.a. making our headmistress happy. 🙌😄
We tried to be as natural as possible in order to make some photos of us leaving school for the regional magazine. Did it work? 😏
#GoodRelationshipWithHeadmistress #class #BusinessAcademy #Računovodstvo #FreeLessonAccountancy

Take a chance sikit , tambah ilmu perniagaan . Berniaga memang susah . Tapi mudah bila ada ilmu..
.
The more you read , the more things you will know . The more that you learn , the more places you will go 👍🏻👍🏻.
.
#betabusinessclub
#blackdiamondnetwork
#business #businessacademy

Im going to keep making you proud momma #nflpe2017 #BusinessAcademy

Sorridi alla vita perché la vita ti sorride! #Team #FitLine #obiettivi #businessacademy. Averti vicino e' la mia gioia più grande! Grazie @patrizia_campanella

Bambine - ricordi di una giornata indimenticabile ❤ #businessacademy

Чтобы свернуть горы, необходимы вовсе не горы, а хорошее настроение, жизненная энергия и... стимул. #4smartdreamteam #businessacademy #4smart

[KESUNGGUHAN DAN KEAZAMAN]
.
.
.
Sesuatu perkara yang kita nak buat dgn jayanya perlukan kesungguhan dan keazaman. Benda ni nak kena bermula dari hati. Kalau kita bertindak dgn hati yg tak rela dan seperti dipaksa, pasti apa yg kita nak capai tu takkan menjadi.
.
Kalau korang penah jumpa kan, mesti pernah dgr ada orang tu, dia nak survive utk hidup, tapi dia terpaksa berjuang dalam sesuatu bidang yg bukan kerelaan naluri mereka sendiri. Dorang ni buat kerana terpaksa dan tiada pilihan. Jadi apa yg dorang alami dlm hidup dorang hanya sekadar nak cukup2 hidup je.
.
Jadi bermulalah dgn keazaman dan kesungguhan. Dalam bisnes, kalau hati tak rela nak lalui liku2 bisnes, jgn sesekali jejakkan kaki korang ke bidang ni, jgn berangan lah kalau nak merasa mcm mana hidup org yg berjaya dlm bisnes. Sbb apa yg dorang lalui ni, disebabkan mereka sanggup nak hadapi apa yg mereka mahu capai. .
Tiada kena mengena dgn risiko. Semua bidang ada risiko yg tersendiri, cuma kita rela, sanggup dan ada keazaman ke tak kita nak lalui liku2 jalannya💪🏻.
.
Syafiqah
01126975784
01126975784 .
#royalbusinessschool
#projekincometurbo
#businessacademy

MOST RECENT

God will never remove something from your life if He didn't have something better to put in it. .
.
YES 👍Perfume baru pecah semalam. Harini dapat berita gembira. Alhamdulillah .
.
#bcb #blueoceanstrategy #billionaire #imkk #business #businessacademy #onlinebusiness #ecommerce #realtime #franchise #peoplefranchise #dropship #sifufbads #perniagaan #perniagaanonline #leverage #googleadswords #marketing #finance #property #investment #gold #cash #saving #cashflow #realeastate #house #consistency #persistence #freedom

Sorridi alla vita perché la vita ti sorride! #Team #FitLine #obiettivi #businessacademy. Averti vicino e' la mia gioia più grande! Grazie @patrizia_campanella

** NEW POST **
Have you ever read the journey of Emily from @thefreckledfox
It's incredible. This edit is about her new project of self-love and why us Mamas find it so difficult.

Nunca esqueça da sua essência e dos seus valores, nem pelo melhor emprego do mundo! Muitas vezes a nossa felicidade não tem nada a ver com dinheiro, mas com propósito que nos faça querer levantar da cama todos os dias! #repost

Bil Gejts je najbogatiji čovek na planeti, a evo šta vam poručuje ako želite da budete uspešni.
1. Počnite što je pre moguće.
2. Postanite partner. Povežite se sa ljudima uspešnijim od sebe i učite od njih.
3. Uspeh bez iskustva ne postoji. Nemojte očekivati da ćete odmah posle sticanja diplome postati direktor.
4. Postanite svoj gazda što pre.
5. Ne kukajte zbog grešaka. Učite na njima.
6. Budite strastveni i posvećeni.
7. Život je najbolja škola, bolja od bilo kog univerziteta.
8. Budite dobri prema štreberima.
9. Televizija ne daje realnu sliku života.
10. Život nije fer. #biznis #uspeh #preduzetnistvo #businessacademy

** NEW POST **
Oh I do love some insider tips. Check this edit out on @blossomingbirds blog - how to take and edit photographs. Visit www.themumsedit.com

Šta vas pokreće? Poslušajte ove savete uspešnih dama.
1. „Nekada sebe jasno vidimo tek kada shvatimo kako nas vide drugi.” − Elen Dedženeris
2. „Neuspeh je još jedan korak ka uspehu.” − Opra Vinfri
3. „Svakoga dana uradite barem jednu stvar koja vas plaši.” − Eleonora Ruzvelt
4. „Ako ne cenimo svoje vreme, neće ga ceniti ni drugi.” − Kim Garst
5. „Da biste bili nezamenljivi, uvek morate da budete drugačiji.” − Koko Šanel #savet #citat #business #biznis #businessacademy

Razmišljate da pokrenete svoj biznis? Pratite ovih 6 saveta.
1. Proučite konkurenciju. To će vam pomoći da bolje plasirate svoj proizvod ili uslugu na tržištu.
2. Budite oprezni i štedljivi sa novcem, bez obzira na to koliko vam posao ide.
3. Istražujte nove proizvode i usluge koji će vam pomoći da unapredite svoje poslovanje.
4. Ne širite se na velika tržišta na samom početku.
5. Slušajte povratne informacije korisnika i prilagodite se.
6. Prihvatite promene na tržištu i shodno njima priilagodite svoje poslovanje. #preduzetnistvo #preduzetnik #business #businessacademy #savet #karijera

stay focus on what you want .
come and join bisnes academy and slowy u will get 😊. we will give you full of instruction to join . kami akan bimbing anda untuk mendapat income yg power . byak dan lumayan .. just dm or pm 01111613162 .. whatsapp only
#businessacademy #ba360

** NEW POST **
Those of you who know me, know I'm a huge hypnobirthing fan. And I love this post by @susiejverrill on why everyone should give it a go...

Koliko ste puta pomislili kako biste pokrenuli sopstveni biznis, ali vam nedostaje novac ili neko ko će u biznis uložiti? Primeri ovih ljudi pokazaće vam da možete pokrenuti svoj posao i bez početnog kapitala.
1. Amancio Ortega. Njegovo ime vam verovatno nije poznato, ali ovaj uspešni preduzetnik je vlasnik kompanije Inditex, pod čijim se okriljem nalaze poznati brendovi Zara, Massimo Dutti, Oysho, Stradivarius, Pull & Bear i drugi. Ipak, njegova karijera nije započela tako glamurozno. Napustio je školu i rano počeo da radi u krojačkoj radnji. Nekoliko godina kasnije, sa svojom tadašnjom suprugom pokrenuo je malu radnju po imenu Zara, koja će godinama kasnije oboje učiniti milijarderima.
2. Jon Oringer. Čovek koji je „slučajno” pokrenuo milionski biznis. Još kao student popravljao je kompjutere, držao časove gitare i, upravo u studentskoj sobi, osmislio je softver za blokiranje pop-up reklama na internetu. Svoja poslovna rešenja prodavao je putem interneta. Potreba za fotografijama koje će koristiti u prodajnim mejlovima motivisala ga je da uzme foto-aparat i napravi svoju zalihu korisnih fotografija, koje je zatim postavio na web sajt. Tako je nastala jedna od najvećih platformi za kupoprodaju fotografija – ShutterStock. #businessacademy #preduzetnik #preduzetnistvo #savet #karijera

Most Popular Instagram Hashtags