#busanasignature

2522 posts

TOP POSTS

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE

Aryani jubah merupakan rekaan yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

Haa kalau teringin tu meh cepat whatsapp kak nur di 011-1002 4812.

#bajuraya2017 #bsraya2017 #khimar #jubahraya #dressraya #busanaSignature #fattzura #ayradin #heroseorangcinderella

Kak Nur dah berangan nak fefeling nak amik gambar ala gini tepi sawah.

Agak2 terbeliak tak mata mak mertua Kak Nur tengok menantu berangan?

Haa kalau teringin tu meh cepat whatsapp kak nur di 011-1002 4812.

#bajuraya2017 #bsraya2017 #khimar #jubahraya #dressraya #busanaSignature #fattzura #ayradin #heroseorangcinderella

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE

Aryani jubah merupakan rekaan yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

Haa kalau teringin tu meh cepat whatsapp kak nur di 011-1002 4812.

#bajuraya2017 #bsraya2017 #khimar #jubahraya #dressraya #busanaSignature #fattzura #ayradin #heroseorangcinderella

APA TINGGAL 3 HELAI NI JE? Aha.. ada 3 helai je lagi kurung medina. X perlun gosok tau... sarung je dari almari.

And harga kurung medina ni hanya 119 sahaja. Wow! 😲😲
.
Jom whatsapp kami for more info di 013 287 8092

#kurungmedina #busanasignature

Coming soon dearies.
#busanasignature
#bajuraya2017
Sapa suka design ni cer comment sikit

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE

Aryani jubah merupakan rekaan yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

Haa kalau teringin tu meh cepat whatsapp kak nur di 011-1002 4812.

#bajuraya2017 #bsraya2017 #khimar #jubahraya #dressraya #busanaSignature #fattzura #ayradin #heroseorangcinderella

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE

Aryani jubah merupakan rekaan yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

Haa kalau teringin tu meh cepat whatsapp kak nur di 011-1002 4812.

#bajuraya2017 #bsraya2017 #khimar #jubahraya #dressraya #busanaSignature #fattzura #ayradin #heroseorangcinderella

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE

Aryani jubah merupakan rekaan yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

Haa kalau teringin tu meh cepat whatsapp kak nur di 011-1002 4812.

#bajuraya2017 #bsraya2017 #khimar #jubahraya #dressraya #busanaSignature #fattzura #ayradin #heroseorangcinderella

KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK
❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN ❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas
❤Yang paling best, Nursing & Wudhu'
Friendly
❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome
Kod dan Warna :
-ML08 Red Ruby
-ML09 Emerald Green
-ML10 Tiffany Green
-ML11 Black Hot Pink
-ML12 Charcoal Grey -ML13 Blush Pink
-ML14 Rosewood
❤Saiz ibu bermula daripada S hingga 3xl, dan saiz anak daripada 2 hingga 12 tahun
❤Kurung Melyna dijual dengan harga yg sangat berpatutan :

HARGA PENGENALAN:
🎀Ibu - RM119
🎀Anak - Rm79
📌harga hanya valid sehingga 10 Jun 2017.
.
#bsraya2017 #busanasignature #raya2017 #sedondonraya #rayasedondon #bajurayasedondon #bajuraya2017 #bajurayaanak #kurungmodenmurah #kurungmoden #aydaredza #kukirimcinta #cintasipematahhati #aydaradin #fattzura #heroseorangcinderella

MOST RECENT

Kak Nur dah berangan nak fefeling nak amik gambar ala gini tepi sawah.

Agak2 terbeliak tak mata mak mertua Kak Nur tengok menantu berangan?

Haa kalau teringin tu meh cepat whatsapp kak nur di 011-1002 4812.

#bajuraya2017 #bsraya2017 #khimar #jubahraya #dressraya #busanaSignature #fattzura #ayradin #heroseorangcinderella

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE

Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA JELITA WARDROBE yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.

#bajuraya2017 #jubaharyani #busanasignature #bsbajuraya2017 #dja_bsdropship #binikuninja #mysassygirl

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE

Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA JELITA WARDROBE yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.

#bajuraya2017 #jubaharyani #busanasignature #bsbajuraya2017 #dja_bsdropship #binikuninja #mysassygirl

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE

Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA JELITA WARDROBE yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.

#bajuraya2017 #jubaharyani #busanasignature #bsbajuraya2017 #dja_bsdropship #binikuninja #mysassygirl

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE

Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA JELITA WARDROBE yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.

#bajuraya2017 #jubaharyani #busanasignature #bsbajuraya2017 #dja_bsdropship #binikuninja #mysassygirl

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE

Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA JELITA WARDROBE yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.

#bajuraya2017 #jubaharyani #busanasignature #bsbajuraya2017 #dja_bsdropship #binikuninja #mysassygirl

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE

Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA JELITA WARDROBE yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.

#bajuraya2017 #jubaharyani #busanasignature #bsbajuraya2017 #dja_bsdropship #binikuninja #mysassygirl

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE

Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA JELITA WARDROBE yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.

#bajuraya2017 #jubaharyani #busanasignature #bsbajuraya2017 #dja_bsdropship #binikuninja #mysassygirl

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE

Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA JELITA WARDROBE yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.

#bajuraya2017 #jubaharyani #busanasignature #bsbajuraya2017 #dja_bsdropship #binikuninja #mysassygirl

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE

Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA JELITA WARDROBE yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.

#bajuraya2017 #jubaharyani #busanasignature #bsbajuraya2017 #dja_bsdropship #binikuninja #mysassygirl

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE

Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA JELITA WARDROBE yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.

#bajuraya2017 #jubaharyani #busanasignature #bsbajuraya2017 #dja_bsdropship #binikuninja #mysassygirl

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE

Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA JELITA WARDROBE yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.

#bajuraya2017 #jubaharyani #busanasignature #bsbajuraya2017 #dja_bsdropship #binikuninja #mysassygirl

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE

Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA JELITA WARDROBE yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.

#bajuraya2017 #jubaharyani #busanasignature #bsbajuraya2017 #dja_bsdropship #binikuninja #mysassygirl

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE

Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA JELITA WARDROBE yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.

#bajuraya2017 #jubaharyani #busanasignature #bsbajuraya2017 #dja_bsdropship #binikuninja #mysassygirl

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE

Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA JELITA WARDROBE yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.

#bajuraya2017 #jubaharyani #busanasignature #bsbajuraya2017 #dja_bsdropship #binikuninja #mysassygirl

Warna favourite ni!

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE

Aryani jubah merupakan rekaan yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

Haa kalau teringin tu meh cepat whatsapp kak nur di 011-1002 4812.

#bajuraya2017 #bsraya2017 #khimar #jubahraya #dressraya #busanaSignature #fattzura #ayradin #heroseorangcinderella

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE

Aryani jubah merupakan rekaan yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

Haa kalau teringin tu meh cepat whatsapp kak nur di 011-1002 4812.

#bajuraya2017 #bsraya2017 #khimar #jubahraya #dressraya #busanaSignature #fattzura #ayradin #heroseorangcinderella

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE

Aryani jubah merupakan rekaan yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

Haa kalau teringin tu meh cepat whatsapp kak nur di 011-1002 4812.

#bajuraya2017 #bsraya2017 #khimar #jubahraya #dressraya #busanaSignature #fattzura #ayradin #heroseorangcinderella

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE

Aryani jubah merupakan rekaan yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

Haa kalau teringin tu meh cepat whatsapp kak nur di 011-1002 4812.

#bajuraya2017 #bsraya2017 #khimar #jubahraya #dressraya #busanaSignature #fattzura #ayradin #heroseorangcinderella

Most Popular Instagram Hashtags