#busanasignature

11 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum.

WNA still tak boleh move on dengan Ootd semalam.
Long top Adonia from @busanasignature
Walaupun saiz petite tapi teringin gak nak pakai long top. Nursing friendly jadi tak usah risau baju bokodut nak selak baju susukan anak.

#ootd #ootdWNA #busanasignature #longtopadonia

APA TINGGAL 3 HELAI NI JE? Aha.. ada 3 helai je lagi kurung medina. X perlun gosok tau... sarung je dari almari.

And harga kurung medina ni hanya 119 sahaja. Wow! 😲😲
.
Jom whatsapp kami for more info di 013 287 8092

#kurungmedina #busanasignature

3 JAM LAGI!
Jangan lupa janji temu kita.

Tunggu ya malam ni jam 10 malam!

#BusanaSignature #sneakpeek #kurungmoden #BSRaya2017 #bslover

SATU JAM LAGI!
Jangan lupa janji temu kita.

Tunggu ya malam ni jam 10 malam!

#BusanaSignature #sneakpeek #kurungmoden #BSRaya2017 #bslover

Jangan cakap kak nur tak bagi tau ya.

Ini mungkin last kami restock suit dbomb ni ya. Jangan lepaskan peluang untuk harga jimat pre order!

Korang tinggal je komen nanti kak nur terjah dm you all k!

#tunik #sayajualtunik #blouse #blousesimple #busanasignature #mesramenyusu #nursingfriendly #bfmembers #kebarung #biarakujadipenunggu #embun #sayangpapasayatak #lofattah #nursingblouse #radinayda #uitmshahalam #uitm #uiam #uia #suitcantik #aisyah #suitaisyah #promo #suitmenyusu #workingattire #putrajaya #cyberjaya #shahalam #bangi #kli

Jangan lupa.

Tunggu ya malam ni jam 10 malam!

#BusanaSignature #sneakpeek #kurungmoden #BSRaya2017 #bslover

AISYAH RESTOCK TERAKHIR
Open for Preorder
.

A'isyah adalah "eksklusif design". Sangat sesuai utk ke opis, kuliah. Pendek kata utk kemana2 pon sesuai la. Yang best nya lapisan luar nampak mcm cardigan! Memang ke mana pun confirm ada mata2 tak berhenti menjeling. Jeles la tu!
.
. (+) MATERIAL LUXURY COMO CREPE & CHIFFON

Design ni pakai material luxury comi crepe. Lapisan luar tu pakai chiffon. Memang sangat selesa dan tak panas wlupn 2 lapis!
.
.
(+) SELUAR PALAZZO CUTTING & 2 SIDE POCKET

Yup! Seluar A'isyah cutting palazzo. Seriusly, nampak sopan dengan special cutting ni. Siap ada 2 pocket kiri kanan.
.
.
(+) BF N WUDHU' FRIENDLY

Semestinya! Mesti pelik kan zip dekat mana? Wlupn design baju ni nampak modern, zip tetap ada! Kali ni zip melintang utk mommy! Zip utk wudhu' pon ada.
.
.
(+) Harga hanya 139 utk preorder ini. Insyallah kami akan pos 1st week of Mei

Whatsapp ke 011 1002 4812. Kak Nur tunggu.

#tunik #sayajualtunik #blouse #blousesimple #busanasignature #mesramenyusu #nursingfriendly #bfmembers #kebarung #biarakujadipenunggu #embun #sayangpapasayatak #lofattah #nursingblouse #radinayda #uitmshahalam #uitm #uiam #uia #suitcantik #aisyah #suitaisyah #promo #suitmenyusu #workingattire #putrajaya #cyberjaya #shahalam #bangi #kli

Yes we still open order for you.

Ini mungkin last kami restock suit panas ni ya. Jangan lepaskan peluang untuk harga jimat pre order!

Korang tinggal je komen nanti kak nur terjah dm you all k!

#tunik #sayajualtunik #blouse #blousesimple #busanasignature #mesramenyusu #nursingfriendly #bfmembers #kebarung #biarakujadipenunggu #embun #sayangpapasayatak #lofattah #nursingblouse #radinayda #uitmshahalam #uitm #uiam #uia #suitcantik #aisyah #suitaisyah #promo #suitmenyusu #workingattire #putrajaya #cyberjaya #shahalam #bangi #kli

MOST RECENT

Morning everyone, lets start our day with some motivation. Do appreciate what happened in your life, and you will be happy..
.
.
Kesayangan semua hakak nak bagtahu busana signatures akan ada new design. Will be release this Friday. So stay tune everyoneeeeeeee.
#busanasignature#rayacollection2017#bajuraya2017#sayajual#blouse

Morning everyone, lets start our day with some motivation. Do appreciate what happened in your life, and you will be happy..
.
.
Kesayangan semua hakak nak bagtahu busana signatures akan ada new design. Will be release this Friday. So stay tune everyoneeeeeeee.
#busanasignature#rayacollection2017#bajuraya2017#sayajual#blouse

Morning everyone, lets start our day with some motivation. Do appreciate what happened in your life, and you will be happy..
.
.
Kesayangan semua hakak nak bagtahu busana signatures akan ada new design. Will be release this Friday. So stay tune everyoneeeeeeee.
#busanasignature#rayacollection2017#bajuraya2017#sayajual#blouse

Sebelum tidur ni Kak Nur belanja testimoni kebaya embun.

Kalau suka, boleh whatsapp 01110024812 ya.

Cepat, nanti melepas!

#embun #kebayaembun #kebayatradisional #kebaya #sayajualkebaya #bsraya2017 #rayacollection #kebayasedondon #sedondonibuanak #testimoniBs #busanasignature

Afternoon everyone, it's an appreciation post .
.
.
We would like to thank you fr following us. stay tune for more upcoming surprise. Yeayyyyy
#rayacollection2017#bajuraya2017#busanasignature

Afternoon everyone, it's an appreciation post .
.
.
We would like to thank you fr following us. stay tune for more upcoming surprise. Yeayyyyy
#rayacollection2017#bajuraya2017#busanasignature

Afternoon everyone, it's an appreciation post .
.
.
We would like to thank you fr following us. stay tune for more upcoming surprise. Yeayyyyy
#rayacollection2017#bajuraya2017#busanasignature

Assalamualaikum.

WNA still tak boleh move on dengan Ootd semalam.
Long top Adonia from @busanasignature
Walaupun saiz petite tapi teringin gak nak pakai long top. Nursing friendly jadi tak usah risau baju bokodut nak selak baju susukan anak.

#ootd #ootdWNA #busanasignature #longtopadonia

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags