#busanasignature

2414 posts

TOP POSTS

gambar outdoor warna opal purple kurung syarie..
disebabkan lighting warna akan merubah. jadi saya minta maaf jika warna yang diinginkan tidak sama apabila sampai di tangan anda.. #busanasignature #bsbajukurung #kurungsyarie #binikuninja #armybts

kurung azalea... warna dan saiz yang masih ada...
cepat.... stok semakin terhad.... #busanasignature #bsbajukurung #kurungazalea #binikuninja #armybts

Assalamualaikum.

Salam 23 Ramadhan.
Start the day with something beautiful, something that can bring us to Jannah.

Have a good rest BsLovers!

#salamRamadhan #ramadhanQuotes #busanaSignature
#sayangRamadhan
#quran

jubah aryani warna sapphire tiffany

#bajuraya2017 #busanasignature #binikuninja #mysassygirl

KURUNG SYARIE

Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami. Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan!

Kurung syarie ni menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.

#busanasignature #bsbajukurung #kurungsyarie #binikuninja #armybts

APA TINGGAL 3 HELAI NI JE? Aha.. ada 3 helai je lagi kurung medina. X perlun gosok tau... sarung je dari almari.

And harga kurung medina ni hanya 119 sahaja. Wow! ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
.
Jom whatsapp kami for more info di 013 287 8092

#kurungmedina #busanasignature

Pre order!! Promosi RM149 (depo RM70) akan berakhir jam 12mlm ni.. Harga asal RM169

wasap 01398146240
#kurungsyarie
#teamkaknur #busanasignature

testimoni customer busana signature..
embun kebaya warna dusty purple..
#busanasignature #bsraya2017 #mysassygirl #binikuninja

Assalamualaikum.

Salam 28 Ramadhan.
Live your life to the fullest!

#salamRamadhan #ramadhanQuotes #busanaSignature
#sayangRamadhan
#quran

MOST RECENT

Pre order!! Promosi RM149 (depo RM70) akan berakhir jam 12mlm ni.. Harga asal RM169

wasap 01398146240
#kurungsyarie
#teamkaknur #busanasignature

update terkini..
kurung azalea hanya tinggal saiz ini sahaja... cepat2.. stok terhad... #busanasignature #bsbajukurung #kurungazalea #binikuninja #armybts

kurung azalea... warna dan saiz yang masih ada...
cepat.... stok semakin terhad.... #busanasignature #bsbajukurung #kurungazalea #binikuninja #armybts

gambar outdoor warna opal purple kurung syarie..
disebabkan lighting warna akan merubah. jadi saya minta maaf jika warna yang diinginkan tidak sama apabila sampai di tangan anda.. #busanasignature #bsbajukurung #kurungsyarie #binikuninja #armybts

KURUNG SYARIE

Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami. Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan!

Kurung syarie ni menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.

#busanasignature #bsbajukurung #kurungsyarie #binikuninja #armybts

gambar outdoor warna flamingo kurung syarie.. lighting akan merubah warna baju. jadi saya minta maaf kalau warna tidak sama apabila sampai di tangan anda.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #busanasignature #bsbajukurung #kurungsyarie #binikuninja #armybts

KURUNG SYARIE

Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami. Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan!

Kurung syarie ni menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.

#busanasignature #bsbajukurung #kurungsyarie #binikuninja #armybts

๐Ÿ‘— MEDINA TUNIC ๐Ÿ‘—

HARGA JUALAN : RM 79

FREE POSTAGES ๐Ÿ“ฎ

DESIGN MEDINA TUNIC

Medina tunic design paling exlusive n sopan inspirasi dari turki and korean..seriously very trendy tau, Design yg oull tak kan dapat dari mna2 selain NH.. Potongan medina tunic sngt selesa dgn potongn princess cut beralun sngt.. seriously rasa mcm princess bila pakai.
.
. (+) MEDINA TUNIC EDISI MUSLIMAH SOPAN
Yes, yes, yes. medina boleh match dengn seluar@skirt 'edisi muslimah sopan'. Tak nampak bentuk body confirm rasa super selesa, super ayu, super modern sbb siap ada poket kiri dan kanan n yg paling best tu ada tambahan button custom made kat poket n kat lengan baju..seriously sngt2 wowww medina tunic ni tau.
.
.
(+) PILIHAN WARNA YANG OHSEM

Pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua wrna trend 2017 shj. Seriously, pakai jer medina tunic ni rasa up to date giler dengan fashion.
.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE

Material ni dijamin sangat selesa dan sesuai giler dgn cuaca kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni.
.
.
(+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY

Of coz medina design edisi muslimah sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn medina tunic. Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu .
STOCK TERHAD..SAPA CEPAT DIA DAPAT โœŒ๐Ÿ˜ฌ WhatsApp : 01112346493
Telegram : https://t.me/NinjaTynah97

#busanasignature #busanasignaturetynah #medinatunic #busanasignaturesabah #busanasignaturesemporna #sabah #dropshipsabah

๐Ÿ‘— MEDINA TUNIC ๐Ÿ‘—

HARGA JUALAN : RM 79

FREE POSTAGES ๐Ÿ“ฎ

DESIGN MEDINA TUNIC

Medina tunic design paling exlusive n sopan inspirasi dari turki and korean..seriously very trendy tau, Design yg oull tak kan dapat dari mna2 selain NH.. Potongan medina tunic sngt selesa dgn potongn princess cut beralun sngt.. seriously rasa mcm princess bila pakai.
.
. (+) MEDINA TUNIC EDISI MUSLIMAH SOPAN
Yes, yes, yes. medina boleh match dengn seluar@skirt 'edisi muslimah sopan'. Tak nampak bentuk body confirm rasa super selesa, super ayu, super modern sbb siap ada poket kiri dan kanan n yg paling best tu ada tambahan button custom made kat poket n kat lengan baju..seriously sngt2 wowww medina tunic ni tau.
.
.
(+) PILIHAN WARNA YANG OHSEM

Pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua wrna trend 2017 shj. Seriously, pakai jer medina tunic ni rasa up to date giler dengan fashion.
.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE

Material ni dijamin sangat selesa dan sesuai giler dgn cuaca kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni.
.
.
(+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY

Of coz medina design edisi muslimah sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn medina tunic. Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu .
STOCK TERHAD..SAPA CEPAT DIA DAPAT โœŒ๐Ÿ˜ฌ WhatsApp : 01112346493
Telegram : https://t.me/NinjaTynah97

#busanasignature #busanasignaturetynah #medinatunic #busanasignaturesabah #busanasignaturesemporna #sabah #dropshipsabah

Dress Medeena Black ni pun ada lagi tau!

Tengok BsLovers melaram Medeena time raya uih cantek cantek belaka.

Ada yang nak bergaya dengan Medeena masa musim open house ni?

Ke untuk raya haji pun ok gak kan?
Meh cepat whatsapp kak nur di 011-1002 4812.

#bajuraya2017 #bsraya2017 #khimar #jubahraya #dressraya #busanaSignature #fattzura #ayradin #heroseorangcinderella
#medeena

Dress Aryani ni sesuai untuk majlis istimewa kan?

Kami ada last piece untuk yang bersaiz S!

Aryani jubah merupakan rekaan yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syarie.ย  Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

Haa kalau teringin tu meh cepat whatsapp kak nur di 011-1002 4812.

#bajuraya2017 #bsraya2017 #khimar #jubahraya #dressraya #busanaSignature #fattzura #ayradin #heroseorangcinderella

AZALEA KURUNG PAHANG @ RM120

MATERIAL CREPE SATINE -Tekstur crepe berkualiti tinggi
-Lembut dan selesa
-Kain tebal, berat dan jatuh terletak
-Tidak mudah kedut dan senang digosok

COLOR: 7 colors available

SIZE: S M L XL & XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok menegak di hadapan baju
-Dihiasi batu diamond mewah di pergelangan tangan
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Breatsfeed friendly / Wudhu friendly
-Mudah disarung

#dropshipmalaysia #instashop #baazarpaknil #baazaronline #kurungmoden #kurungpahang #kurung #igreview #igsellermalaysia #igers #freegift #events #affordable #onlineshop #style #visitmyig #shopping #shopper #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion #promotion #busanamuslim #busanasignature

AZALEA KURUNG PAHANG @ RM120

MATERIAL CREPE SATINE -Tekstur crepe berkualiti tinggi
-Lembut dan selesa
-Kain tebal, berat dan jatuh terletak
-Tidak mudah kedut dan senang digosok

COLOR: 7 colors available

SIZE: S M L XL & XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok menegak di hadapan baju
-Dihiasi batu diamond mewah di pergelangan tangan
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Breatsfeed friendly / Wudhu friendly
-Mudah disarung

#dropshipmalaysia #instashop #baazarpaknil #baazaronline #kurungmoden #kurungpahang #kurung #igreview #igsellermalaysia #igers #freegift #events #affordable #onlineshop #style #visitmyig #shopping #shopper #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion #promotion #busanamuslim #busanasignature

selamat hari raya aidilfitri semua...
walaupun lambat tapi raya kan sebulan... kini busana signature kembali beroperasi.. manalah tau kalau inginkan busana untuk rumah terbuka pula ataupun untuk hari raya haji pula... silalah...
#busanasignature #bsraya2017 #binikuninja #mysassygirl

testimoni customer busana signature..
embun kebaya warna grey..
#busanasignature #bsraya2017 #binikuninja #mysassygirl

testimoni customer busana signature..
embun kebaya warna dusty purple..
#busanasignature #bsraya2017 #mysassygirl #binikuninja

testimoni customer busana signature...
kebaya embun warna grey.. #busanasignature #bsraya2017 #binikuninja #mysassygirl

Assalamualaikum.

Hadiah istimewa menanti pelanggan bertuah Busana Signature yang berkongsi ootd raya dengan kami!

1. Upload gambar OOTD raya dengan hashtag #bsraya2017 .
2. Tag kami Busana Signature.
3. Publickan account anda!

#bsgold #ootdraya #bsraya2017 #raya2016 #gold #belidanmenang #999 #busanasignature #bsLover

Most Popular Instagram Hashtags