[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#busanasignature

2913 posts

TOP POSTS

APA TINGGAL 3 HELAI NI JE? Aha.. ada 3 helai je lagi kurung medina. X perlun gosok tau... sarung je dari almari.

And harga kurung medina ni hanya 119 sahaja. Wow! 😲😲
.
Jom whatsapp kami for more info di 013 287 8092

#kurungmedina #busanasignature

happy weekend chingu...
qisyaa long top...
tinggal warna caymen blue saiz L je.. cepat2...
ukuran saiz L (dalam inci)
shoulder : 16
chest: 20
waist: 18.5
hip: 23
armhole: 9.5
length of arm: 23
length of top: 45.5
#busanasignature #bsblouse #qisyaalongtop #binikuninja #armybts

Hari Jumaat ni hari paling best bagi Kak Nur?

You all suka tak hari Jumaat?
Kenapa?

#kaknurtanya #busanaSignature #blouseMedina #blousecantek #kimchiuntukawak

a'isyah suit... cantik dan exclusive kan.. berseluar tapi masih menutup aurat..👍👍👍👍
#busanasignature #bspalazzo #aisyahsuit #binikuninja #armybts

zahra suit in the house...
material dubai como cerpe dan hight quality shiffon crystal..
siap free khimar lagi.. jadi tak perlu susah - susah nak beli bagi matching dengan baju.. nampak macam skirt labuh kan?? tapi itu sebenarnya seluar..
rm179 sahaja.. tapi saiz paling besar tinggal saiz L sahaja..
jadik cepat.. cepat... cepat..
#busanasignature #bsblouse #zahrasuit #binikuninja #armybts

LUNA TUNIC PERSIS STYLE LUAR NEGARA (+)REKAAN LUNA TUNIC
LUNA TUNIC design yang PALING EXCLUSIVE dan MUSLIMAH yang akan buat uolls feeling pakai baju yang di tempah dari “OVERSEA”.. ofcourse la sbb korang takkan dapat design macam ni dekat mana –mana kecuali dari Busana Signature. .
(+)DESIGN TUNIC STANDARD OVERSEA
susahkan dapat tunic yang rekaan dia mcm BLOUSE OVERSEA tapi cutting VERSI MUSLIMAH. Ini yang bynurhafizah cuba tonjolkan dalam design luna tunic. MUSLIMAH tapi rekaan STANDARD OVERSEA. Cuba sis tgok “Korean button” dekat baju tuu.. mmg “VERSATILE” habiss ditambah pula dengan potongan poket yang comel tu .. mmg buat orang jeling2 sis bila pakai LUNA TUNIC. Woow kan ?.. .
(+)7 PILIHAN WARNA YANG OHSEM
Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, pakai jer Luna tunic ni rasa up to date giler dengan fashion. (+)MATERIAL LUXURY COMO CREPE
Material ni dijamin sangat selesa ,flowy, sesuai giler dgn cuaca kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni.
. (+)BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz design luna tunic sesuai tak kira peringkat umur tau. Sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn luna tunic. Zip tgn pun ada utk wudhu friendly. Dah cantek, ber"iman" lg tu.. Harga tunic Luna cuma RM79 dengan POSTAGE PERCUMA !

Macam mana sis nak beli ni? Takut habis?

Cepat cepat klik link untuk whatsapp kami:

www.wasap.my/601110024812 atau shop terus di laman web kami bermula jam 9 malam :
http://busanasignature.shoppy.my/

Happy shopping!

#luna #lunatunic #Muslimahwear #korean #stylish #patuhSyariah #nursingfriendly #wudhufriendly #makmakmenyusu #mehsandarlagi #mirafilzah #ootd #busanasignature

LUNA TUNIC RESTOCK - PERMINTAAN TINGGI!

You all punya pasal la ni tak habis habis dm tanya pasal Luna ni. Kak Nur terpaksa restock!

Macam mana sis nak beli ni? Takut habis?

Cepat cepat klik link untuk whatsapp kami:

www.wasap.my/601110024812 atau
shop terus di laman web kami malam ni jam 9 mlm
http://busanasignature.shoppy.my/

Cuma RM79 dengan postage percuma!

Happy shopping!

#luna #lunatunic #Muslimahwear #korean #stylish #patuhSyariah #nursingfriendly #wudhufriendly #makmakmenyusu #mehsandarlagi #mirafilzah #ootd #busanasignature #titiancinta

Bs Lovers dah start balik kampung ke tu?

Hati hati di perjalanan ya. Tak kisah la naik public transport ke, naik kenderaan sendiri ke, yang penting keselamatan diri dan keluarga tau!

Pesanan khidmat masyarakat dari Kak Nur.

#newBlouse #lunablouse #blousecantek #luna #comingsoon #busanasignature #balikkampung

MOST RECENT

QISYAA LONG TOP
📌Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah"
📌Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai di padankan dengan skirt atau seluar
📌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE yang sangat selesa, tak jarang dan mudah iron
📌Zip di dada dan di tangan
📌bf nursing
📌wudhu friendly
📌free postage

cepat2... tinggal nie je lagi.. dm cik jijah untul sebarang pertanyaan dan pembelian.. ✌✌✌ #busanasignature #bsblouse #qishaalongtop #binikuninja #armybts #xiumin #kpoppermalaysia #jadicomelmacamsaya
#awaksukasayatak

KURUNG BASIC
salam JUMAAT..
dan... esok CUTI..
yeay.... dah ada plan esok nak ke mana?? ke mana anda semua, pastikan berhati - hati di jalan raya.. jangan memandu sambil bermain handphone.. bahaya tau.. ingatlah keluarga yang tersayang.. bergembiralah, hilangkan stress anda.. boleh sambil2 layan cik jijah di sini... 😄😄😄😄😄
#busanasignature #bsbajukurung #kurungbasic #binikuninja #armybts #xiumin #kpoppermalaysia #jadicomelmacamsaya #awaksukasayatak

ADONIA LONG TOP LAST CALL
CEPAT!! CEPAT!!
📌material dubai como crepe
📌100% dijamin berpuas hati
📌tidak jarang, sangat selesa dan sejuk
📌span di bahu untuk memudahkan menyemat pin untuk penggayaan tudung
📌poket magis di kiri dan kanan
📌zip di dada dan di tangan
📌bf nursing
📌whudu' friendly
📌free postage

dm cik jijah untuk sebarang pertanyaan dan pembelian
#busanasignature #bsblouse #adonialongtop #binikuninja #armybts #xiumin #kpoppermalaysia #jadicomelmacamsaya #awaksukasayatak

MEDINA TUNIC LAST CALL
available size L only
📌design exclusive dan sopan yang diinspirasi dari turki dan korea
📌material dubai como crepe
📌boleh dipadankan dengan seluar ataupun skirt labuh..
📌ade poket di kiri dan kanan
📌tambahan button custom made di lengan baju dan di poket
📌zip di dada dan di tangan
📌bf nursing
📌whudu' friendly
📌free postage

dm cik jijah untuk sebarang pertanyaan dan pembelian
#busanasignature #bsblouse #medinatunic #medinalongtop #binikuninja #armybts #xiumin #kpoppermalaysia #jadicomelmacamsaya #awaksukasayatak

MAWADDAH IN ACTION
takde orang nak ajak cik jijah gi picnic.. picnic sorang je dalam mimpi sebab dah nak hujan pun.. 😂😂😂😂
dm untuk sebarang pertanyaan dan pembelian.. ✌✌✌ #busanasignature #bsjubah #mawaddahsyarie #binikuninja #armybts #xiumin #kpoppermalaysia #jadicomelmacamsaya #awaksukasayatak

HAPPY DEEPAVALI..
cuti2 nie korang buat ape??
ada sesiapa nak ajak cik jijah gi picnic x??
dengan KHAWLA CASUAL BLOUSE, gi picnic pun boleh pakai tau.. sebab nak jadi comel, gi mana2 pun boleh pakai..
dm cik jijah lelaju yek.. kalau lambat, abis, cik jijah taktau.. #busanasignature #bsblouse #khawlacasualblouse #binikuninja #armybts #xiumin #kpoppermalaysia #jadicomelmacamsaya #awaksukasayatak

MAWADDAH SYARIE
📌design jubah syarie 2TONE + effect kurus
📌sesuai untuk untuk majlis nikah dan bridesmaide
📌material high quality chiffon crystal dan full lining dengan jersey gred A
📌zip di dada dan di tangan
📌bf nursing
📌whudu' friendly
📌free khimar labuh yang ditaburi batu swarovski
📌free postage

#busanasignature #bsjubah #mawaddahsyarie #binikuninja #awaksukasayatak #armybts #xiumin #kpoppermalaysia #jadicomelmacamsaya

KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK
📌material high quality by EMANEE
kain yang tebal, permukaan kain shining ala2 satin, IRONLESS, tidak melekap pasa badan
📌hujung lengan bergetah
📌bf nursing
📌whudu' friendly
📌free postage

#busanasignature #bskurung #kurungmelyna #binikuninja #awaksukasayatak #armybts #xiumin #kpoppermalaysia #jadicomelmacamsaya

ESOK WEEKEND!! 😄😄😄
bergembira lah semua.. esok dah weekend.. boleh ler pergi bercuti, bershopping, bertengok wayang dan ber-ber yang lain lagi..
TAPI!!!
dah pikir ke nak pakai ape esok dan lusa?? khawla blouse casual kan ade.. boleh digayakan ke mana jua sebab selesa sangat.. APA?? TAKDE LAGI??
haih... tak boleh ler nak melawa esok.. tak comel ler macam tu.. tapi takpe.. boleh beli dengan cik jijah.. nak comel tak?? dm cik jijah lelaju yek... 😉😉😉 #busanasignature #bsblouse #khawlacasualblouse #binikuninja #armybts #xiumin #kpoppermalaysia #jadicomelmacamsaya

KEBAYA EMBUN @ RM140
.
Material SATIN VALENTRO yang berkualiti tinggi.
.
"PRINCESS LINE" pada bahagian dada & belakang baju yg membuatkan baju nampak lebih TERLETAK & ELEGAN.
.
Zip pada bukaan hadapan baju & memudahkan untuk penyusuan ibu
.
Saiz: XS S M L XL XXL
.
6 warna - Maroon - Dusty Purple - Dusty Pink - Lovely Silver - Navy Blue - Teal Green
.
--> Sila komen "SAYA NAK" & SHARE post ni!
.
Nak order??? Klik link dibawah ni:-
www.wasap.my/60196063620
www.wasap.my/60196063620
www.wasap.my/60196063620
=========================
.
#busanasignature #instashop #onlineshop #instashopping #baazarpaknil #baazaronline #clothing p #tunic #blouse #kurung #kebaya #longtop #igers #visitmyig #drama #viral #neelofa #kenduri #melaka #singapore #brunei #drama #shopping #shopper #busanamuslim #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion #mixmatchilike

KEBAYA EMBUN SET IBU & ANAK
.
Material SATIN VALENTRO yang berkualiti tinggi.
.
"PRINCESS LINE" pada bahagian dada & belakang baju yg membuatkan baju nampak lebih TERLETAK & ELEGAN.
.
Zip pada bukaan hadapan baju & memudahkan untuk penyusuan ibu
.
Pilihan saiz dewasa & kanak-kanak • Dewasa : XS S M L XL XXL • Kanak-kanak : 2, 4, 6, 8, 10, 12
.
6 warna - Maroon - Dusty Purple - Dusty Pink - Lovely Silver - Navy Blue - Teal Green
.
--> Sila komen "SAYA NAK" & SHARE post ni!
.
Nak order??? Klik link dibawah ni:-
www.wasap.my/60196063620
www.wasap.my/60196063620
www.wasap.my/60196063620
======================== .
👱🏻♀DEWASA RM140 👧🏼KANAK2 RM90
.
#busanasignature #instashop #onlineshop #instashopping #baazarpaknil #baazaronline #clothing p #tunic #blouse #kurung #kebaya #longtop #igers #visitmyig #drama #viral #neelofa #kenduri #melaka #singapore #brunei #drama #shopping #shopper #busanamuslim #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion #mixmatchilike

life is WHITE
its up to you how to create

life is BLACK
walk in confident and never look back

life is SHORT
no matter how hard, through it

life is JOURNEY
paint and color it carefully

life is YOU
let people talk about YOU

#life #lifepoems #qadejastory #busanasignature #bsbajukurung #bajukurungbasic #binikuninja #armybts #xiumin #kpoppermalaysia #jadicomelmacamsaya

TERMENUNG JE?? FIKIR APA TU??
khawla casual blouse warna olive green..
cantik sangat kan... tengok, bukan sahaja boleh digayakan ke pejabat, boleh juga digayakan untuk ke mana jua.. sebab selesa sangat..
dm cik jijah cepat untuk sebarang pembelian.. 😄😄😄😄 #busanasignature #bsblouse #khawlacasualblouse #binikuninja #armybts #xiumin #kpoppermalaysia #jadicomelmacamsaya

AWAK... CANTIKNYA..
cantiknya awak pakai khawla casual blouse. sebab sesuai sangat untuk digayakan ke pejabat mahupun untuk bertemu janji.. jangan dm cik jijah pulak yek nak ngorat si dia nie.. tapi kalau dm nak beli, boleh je.. hehee.. #busanasignature #bsblouse #khawlacasualblouse #binikuninja #armybts #xiumin #kpoppermalaysia #jadicomelmacamsaya

KURUNG BASIC
design yang simple tapi elegant
📌rekaan kurung moden plain dan tak boring untuk dipakai berulang-kali
📌sangat sesuai digayakan untuk ke pejabat mahupun ke mana sahaja

material selesa dipakai
📌dibuat daripada como crepe yang lebih lembut, lebih selesa dan lebih ringan texturenya yang tidak akan membatas pergerakkan
📌kain duyung fully getah dipinggang dan berzip

bf nursing dan wudhu' friendly
📌ada zip di dada
📌bukaan tangan baju yang sesuai dan mudah untuk disingsing sampai ke siku

korang team mane?? emerald green atau navy blue??
#busanasignature #bsbajukurung #bajukurungbasic #binikuninja #armybts #xiumin #kpoppermalaysia #jadicomelmacamsaya

KURUNG BASIC
design yang simple tapi elegant
📌rekaan kurung moden plain dan tak boring untuk dipakai berulang-kali
📌sangat sesuai digayakan untuk ke pejabat mahupun ke mana sahaja

material selesa dipakai
📌dibuat daripada como crepe yang lebih lembut, lebih selesa dan lebih ringan texturenya yang tidak akan membatas pergerakkan
📌kain duyung fully getah dipinggang dan berzip

bf nursing dan wudhu' friendly
📌ada zip di dada
📌bukaan tangan baju yang sesuai dan mudah untuk disingsing sampai ke siku

#busanasignature #bsbajukurung #bajukurungbasic #binikuninja #armybts #xiumin #kpoppermalaysia #jadicomelmacamsaya

QISYAA LONG TOP
📌Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah"
📌Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai di padankan dengan skirt atau seluar
📌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE yang sangat selesa, tak jarang dan mudah iron
📌Zip di dada dan di tangan
📌bf nursing
📌wudhu friendly
📌free postage

#busanasignature #bsblouse #qishaalongtop #binikuninja #armybts #xiumin #kpoppermalaysia #jadicomelmacamsaya

setiap muslimah di malaysia pasti ada baju kurung.. tapi baju kurung jenis mana yang anda suka gayakan?? ada peminat kurung basic tak?? tampak simple tapi masih lagi elegant.. #busanasignature #bsbajukurung #bajukurungbasic #binikuninja #armybts #xiumin #kpoppermalaysia #jadicomelmacamsaya

QISYAA LONG TOP
📌Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah
📌Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai dipadankan dengan skirt mahupun seluar
📌MATERIAL DUBAI MOSS CREPE yang sangat selesa, tak jarang dan mudah iron.
📌Zip di dada dan di tangan
📌bf nursing
📌wudhu' friendly
📌free postage
📌dm ler cik jijah cepat2 yek.. 😄😄😄😄😄 #busanasignature #bsblouse #qishaalongtop #binikuninja #armybts #xiumin #kpoppermalaysia #jadicomelmacamsaya

Most Popular Instagram Hashtags