#busanasignature

2620 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum.

Selamat berhujung minggu.

Ada yang bekerja.
Ada yang belajar.
Ada yang bersana keluarga.

Apa apa pun semoga urusan kita dipermudahkan insyaAllah.. #happyweekend #goodmorning #busanasignature #suitAisyah #kitajuara

Assalamualaikum & salam Jumaat.

Alhamdulillah dapat kami berkongsi rezeki dengan agen agen kami.
Tahniah dear!

Ya, kami ada monthly reward dan juga hadiah hadiah misteri untuk team kami!

Ada yang nak join team Kak Nur?
Kalau betul nak join komen "NAK JOIN DROPSHIP". Terbuka kepada semua especially suri rumah dan students!

#dropship #dropshipWanted #teamKakNur #busanaSignature #winGold

a'isyah suit... cantik dan exclusive kan.. berseluar tapi masih menutup aurat..👍👍👍👍
#busanasignature #bspalazzo #aisyahsuit #binikuninja #armybts

warda saraa..
ada yang berminat ke?? #busanasignature #wardasaraa #binikuninja #armybts

APA TINGGAL 3 HELAI NI JE? Aha.. ada 3 helai je lagi kurung medina. X perlun gosok tau... sarung je dari almari.

And harga kurung medina ni hanya 119 sahaja. Wow! 😲😲
.
Jom whatsapp kami for more info di 013 287 8092

#kurungmedina #busanasignature

Hari Jumaat ni hari paling best bagi Kak Nur?

You all suka tak hari Jumaat?
Kenapa?

#kaknurtanya #busanaSignature #blouseMedina #blousecantek #kimchiuntukawak

Assalamualaikum.

Salam Jumaat semua.

#friyay #quotes #busanaSignature

NAK BAJU SELESA UNTUK KE PEJABAT?

Kurung Melyna ni sesuai untuk pakai harian. Sebab tu kak nur cadangkan kurung Melyna kalau ada yang nak ke pejabat.

Nak beratur naik MRT lagi, nak naik tangga lagi kan.
Ade 5 corak lain juga tau. Tapi kak nur kena cek dulu saiz dan coram yang dik non nak tu ya.

#melyna #busanaSignature #blouseMedina #blousecantek #kimchiuntukawak #kurungModen #kurungSedondon

teringin nak bergaya comel?? boleh pakai medina tunic blouse nie.. sangat comel, comel dan comel... siap ada poket kiri kanan lagi kan.. rm69 je.. seluar tidak dijual..😅😅😅
#busanasignature #bsblouse #medinatunic #binikuninja #armybts

MOST RECENT

teringin nak bergaya comel?? boleh pakai medina tunic blouse nie.. sangat comel, comel dan comel... siap ada poket kiri kanan lagi kan.. rm69 je.. seluar tidak dijual..😅😅😅
#busanasignature #bsblouse #medinatunic #binikuninja #armybts

Assalamualaikum.

Selamat berhujung minggu.

Ada yang bekerja.
Ada yang belajar.
Ada yang bersana keluarga.

Apa apa pun semoga urusan kita dipermudahkan insyaAllah.. #happyweekend #goodmorning #busanasignature #suitAisyah #kitajuara

👗AISYAH SUIT👗 @ RM150
.
(+) MATERIAL LUXURY COMO CREPE
Lapisan luar tu pakai chiffon. Memang sangat selesa & tak panas wlupn 2 lapis!
.
(+) SELUAR PALAZZO CUTTING & 2 SIDE POCKET
2 pocket kiri kanan.
.
(+) BF N WUDHU' FRIENDLY
Zip melintang utk mommy! Zip utk wudhu' pon ada. **bju bercantum dibahagian atas utk lapisan dlm dan luar **zip tepi. Getah separuh di belakang. HARGA SEPASANG TANPA KHIMAR/TUDUNG

#busanasignature #instashop #onlineshop #instashopping #baazarpaknil #baazaronline #clothing #jubah #tunic #blouse #kurung #longtop #igers #visitmyig #shopping #shopper #busanamuslim #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion #mixmatchilike

👗AISYAH SUIT👗 @ RM150
.
(+) MATERIAL LUXURY COMO CREPE
Lapisan luar tu pakai chiffon. Memang sangat selesa & tak panas wlupn 2 lapis!
.
(+) SELUAR PALAZZO CUTTING & 2 SIDE POCKET
2 pocket kiri kanan.
.
(+) BF N WUDHU' FRIENDLY
Zip melintang utk mommy! Zip utk wudhu' pon ada. **bju bercantum dibahagian atas utk lapisan dlm dan luar **zip tepi. Getah separuh di belakang. HARGA SEPASANG TANPA KHIMAR/TUDUNG

#busanasignature #instashop #onlineshop #instashopping #baazarpaknil #baazaronline #clothing #jubah #tunic #blouse #kurung #longtop #igers #visitmyig #shopping #shopper #busanamuslim #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion #mixmatchilike

a'syah suit.. sangat formal.. sesuai wanita yang suka berseluar tapi berbaju labuh.. #busanasignature #bspalazzo #aisyahsuit #binikuninja #armybts

a'isyah suit..limited stock...
untuk wanita yang ingin tampak mewah dan ekslusif.. rm139 termasuk postage..
#busanasignature #bspalazzo #aisyahsuit #binikuninja #armybts

👗AISYAH SUIT👗 @ RM150
.
(+) MATERIAL LUXURY COMO CREPE
Lapisan luar tu pakai chiffon. Memang sangat selesa & tak panas wlupn 2 lapis!
.
(+) SELUAR PALAZZO CUTTING & 2 SIDE POCKET
2 pocket kiri kanan.
.
(+) BF N WUDHU' FRIENDLY
Zip melintang utk mommy! Zip utk wudhu' pon ada. **bju bercantum dibahagian atas utk lapisan dlm dan luar **zip tepi. Getah separuh di belakang. HARGA SEPASANG TANPA KHIMAR/TUDUNG

#busanasignature #instashop #onlineshop #instashopping #baazarpaknil #baazaronline #clothing #jubah #tunic #blouse #kurung #longtop #igers #visitmyig #shopping #shopper #busanamuslim #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion #mixmatchilike

👗AISYAH SUIT👗 @ RM150
.
(+) MATERIAL LUXURY COMO CREPE
Lapisan luar tu pakai chiffon. Memang sangat selesa & tak panas wlupn 2 lapis!
.
(+) SELUAR PALAZZO CUTTING & 2 SIDE POCKET
2 pocket kiri kanan.
.
(+) BF N WUDHU' FRIENDLY
Zip melintang utk mommy! Zip utk wudhu' pon ada. **bju bercantum dibahagian atas utk lapisan dlm dan luar **zip tepi. Getah separuh di belakang. HARGA SEPASANG TANPA KHIMAR/TUDUNG

#busanasignature #instashop #onlineshop #instashopping #baazarpaknil #baazaronline #clothing #jubah #tunic #blouse #kurung #longtop #igers #visitmyig #shopping #shopper #busanamuslim #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion #mixmatchilike

👗AISYAH SUIT👗 @ RM150
.
(+) MATERIAL LUXURY COMO CREPE
Lapisan luar tu pakai chiffon. Memang sangat selesa & tak panas wlupn 2 lapis!
.
(+) SELUAR PALAZZO CUTTING & 2 SIDE POCKET
2 pocket kiri kanan.
.
(+) BF N WUDHU' FRIENDLY
Zip melintang utk mommy! Zip utk wudhu' pon ada. **bju bercantum dibahagian atas utk lapisan dlm dan luar **zip tepi. Getah separuh di belakang. HARGA SEPASANG TANPA KHIMAR/TUDUNG

#busanasignature #instashop #onlineshop #instashopping #baazarpaknil #baazaronline #clothing #jubah #tunic #blouse #kurung #longtop #igers #visitmyig #shopping #shopper #busanamuslim #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion #mixmatchilike

👗AISYAH SUIT👗 @ RM150
.
(+) MATERIAL LUXURY COMO CREPE
Lapisan luar tu pakai chiffon. Memang sangat selesa & tak panas wlupn 2 lapis!
.
(+) SELUAR PALAZZO CUTTING & 2 SIDE POCKET
2 pocket kiri kanan.
.
(+) BF N WUDHU' FRIENDLY
Zip melintang utk mommy! Zip utk wudhu' pon ada. **bju bercantum dibahagian atas utk lapisan dlm dan luar **zip tepi. Getah separuh di belakang. HARGA SEPASANG TANPA KHIMAR/TUDUNG

#busanasignature #instashop #onlineshop #instashopping #baazarpaknil #baazaronline #clothing #jubah #tunic #blouse #kurung #longtop #igers #visitmyig #shopping #shopper #busanamuslim #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion #mixmatchilike

👗AISYAH SUIT👗
.
(+) MATERIAL LUXURY COMO CREPE
Lapisan luar tu pakai chiffon. Memang sangat selesa & tak panas wlupn 2 lapis!
.
(+) SELUAR PALAZZO CUTTING & 2 SIDE POCKET
2 pocket kiri kanan.
.
(+) BF N WUDHU' FRIENDLY
Zip melintang utk mommy! Zip utk wudhu' pon ada. **bju bercantum dibahagian atas utk lapisan dlm dan luar **zip tepi. Getah separuh di belakang. HARGA SEPASANG TANPA KHIMAR/TUDUNG

#busanasignature #instashop #onlineshop #instashopping #baazarpaknil #baazaronline #clothing #jubah #tunic #blouse #kurung #longtop #igers #visitmyig #shopping #shopper #busanamuslim #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion #mixmatchilike

👗AISYAH SUIT👗
.
(+) EKSKLUSIF DESIGN FRESH 2017

A'isyah adalah "eksklusif design". Sangat sesuai utk ke opis, kuliah, utk cikgu of coz nampak "woww" klu ke sekolah. Pendek kata utk kemana2 pon sesuai la. Yang best nya lapisan luar nampak mcm cardigan! Memang ke mana pun confirm ada mata2 tak berhenti menjeling. Jeles la tu!
.
(+) MATERIAL LUXURY COMO CREPE & CHIFFON

Design ni pakai material luxury comi crepe. Lapisan luar tu pakai chiffon. Memang sangat selesa dan tak panas wlupn 2 lapis!
.
(+) SELUAR PALAZZO CUTTING & 2 SIDE POCKET

Yup! Seluar A'isyah cutting palazzo. Seriusly, nampak sopan dengan special cutting ni. Siap ada 2 pocket kiri kanan.
.
(+) BF N WUDHU' FRIENDLY

Semestinya! Mesti pelik kan zip dekat mana? Wlupn design baju ni nampak modern, zip tetap ada! Kali ni zip melintang utk mommy! Zip utk wudhu' pon ada. **bju bercantum dibahagian atas utk lapisan dlm dan luar **zip tepi. Getah separuh di belakang
HARGA SEPASANG TANPA KHIMAR/TUDUNG
.
#busanasignature #instashop #onlineshop #instashopping #baazarpaknil #baazaronline #clothing #jubah #tunic #blouse #kurung #longtop #igers #visitmyig #shopping #shopper #busanamuslim #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion #mixmatchilike

a'isyah suit... cantik dan exclusive kan.. berseluar tapi masih menutup aurat..👍👍👍👍
#busanasignature #bspalazzo #aisyahsuit #binikuninja #armybts

kalau tanya cik jijah warna mane yang cantik.. dah tentu lah cik jijah suka warna biru... 😍😍😍😍
cepat2.. rm159 je.. free postage dan khimar rm35.. untungkan.. takyah susah payah nak beli tudung lagi..
#busanasignature #bsjubah #lucynasyariejubah #mardinasafiyyahijab #binikuninja #armybts

lucyna syarie jubah by mardina safiyyah hijab.. murah je... rm159 termasuk postage.. siap free khimar rm35 lagi... cantikkan... #busanasignature #bsjubah #lucynasyariejubah #mardinasafiyyahijab #binikuninja #armybts

lucyna syarie jubah by mardina safiyyah hijab.. cantikkan.. nie jenis terbaru.. lebih kurang macam kurung syarie.. cuma nampak lebih formal lagi... #busanasignature #bsjubah #lucynasyariejubah #mardinasafiyyahijab #binikuninja #armybts

[ DETAIL/ MATERIAL LUCYNA SYARI ]
.
.
.
STANDARD SIZE READY (S) (M) (L) (XL)
.
.
MATERIAL: MENGUNAKAN DUBAI COMO CREPE XPANAS! XJARANG. . .
.
.
BF NURSING / WHUDUK FRIENDLY, HIDDEP ZIP DI DADA, PERGELANGAN LENGAN, .
.
DESIGN EKSKLUIF DRESS ALA CARDINGAN,
HIASAN POKET COMEL DI SISI KIRI, KANAN,
CARDINGAN HITAM DGN CUTTING YG MAMPU MEMBERI EFFECT SLIM PADA SI PEMAKAI,
.
.

DI DATANGI SET KHIMAR LABUH 2N1 BOLEH DI GAYAKAN MENGIKUT KREATIVIT SENDIRI, BOLEH JADI KHIMAR@SHAWL@BAWAL,
.
MENGUNAKAN MATERIAL ROSE CHIFFON. . 'SESUAI UTK DI GAYAKAN KE OFIS, STUDENT, KONVO, AKTIVITI LUAR,
.
HARGA PROMO PRE ORDER RM159 (sehingga 25/8/2017)
FREE KHIMAR LABUH BERNILAI RM35
FREE POSTAGE SM
SS AD RM5 SHJ
.
WhatsApp sy cpt 011 1234 6493 @ klik link on my bio .
.
#kurungsyarie #bajumurah #bajucantik #busanasignature #tampilanggun #viral #sayajual #rayahaji #bajuraya #muslimah #muslimahsabah #sabah #ivorysecret #lawa

👗LUCYNA SYARI👗

MATERIAL: DUBAI COMO CREPE (x panas & x jarang)
SIZE: S, M, L, XL
PRICE: RM165 free postage

Bf nursing & wudhuk friendly, hidden zip di DADA & pergelangan lengan
Cardigan hitam dgn cutting yg dpt memberi effect slim
Disertakan set khimar labuh 2in1 yg boleh digayakan mengikut creativity sendiri (material Rose chiffon) .
*SESUAI UTK DI GAYAKAN KE OFIS, STUDENT, KONVO, AKTIVITI LUAR

#busanasignature #instashop #onlineshop #instashopping #baazarpaknil #baazaronline #clothing #jubah #tunic #blouse #kurung #longtop #igers #visitmyig #shopping #shopper #busanamuslim #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion #mixmatchilike

👗LUCYNA SYARI👗

MATERIAL: DUBAI COMO CREPE (x panas & x jarang)
SIZE: S, M, L, XL
PRICE: RM165 free postage

Bf nursing & wudhuk friendly, hidden zip di DADA & pergelangan lengan
Cardigan hitam dgn cutting yg dpt memberi effect slim
Disertakan set khimar labuh 2in1 yg boleh digayakan mengikut creativity sendiri (material Rose chiffon) *SESUAI UTK DI GAYAKAN KE OFIS, STUDENT, KONVO, AKTIVITI LUAR

#busanasignature #instashop #onlineshop #instashopping #baazarpaknil #baazaronline #clothing #jubah #tunic #blouse #kurung #longtop #igers #visitmyig #shopping #shopper #busanamuslim #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion #mixmatchilike

Most Popular Instagram Hashtags