[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bunnydrop

1468 posts

TOP POSTS

Phim cưng :)) thôi xem luôn manga vs anime vậy :)) rủ mãi chả có ai đi chơi đành v ==
#bunnydrop #usagidrop

Let the Altitude Bunny Drop begin! Remember to grab a picture and send it in to be in with a chance of winning 1 of 5 incredible prizes!
#Easter #BunnyDrop #Goodies #Win

Studeren in China
#china #沈阳 #bunnydrop

南鑼鼓巷附近的好吃早午餐「Bunny Drop 白兔糖」✨
🔺英式鬆餅班尼提蛋早午餐 ¥48👉🏻 半熟蛋處理的剛剛好,上面的桔醬讓整道餐點吃起來更清爽!很喜歡~😋
🔺鮮花乳酪蛋糕 ¥35👉🏻本來想點我最愛的紅絲絨蛋糕,但看到這個上面的花,就忍不住了!以為味道應該普通,沒想到非常濃郁非常好吃💕
🔺玫瑰西柚冰釀茶 ¥32👉🏻店家自己釀的冰茶,在炎熱的夏天喝,真的很清爽又解渴~
.
.
#Beijing#BunnyDrop#brunch#benedicteggs#cheesecake#instafood#vscocam#mxjtraveldiary#北京#早午餐#班尼迪克蛋#蛋糕

#BUNNYDROP 린 사랑해... 나도 딸....

Check out our Easter Bunnies! They're hopping mad! 🐰 Make sure you grab a pic if you see them out! #easter #bankholiday #bunnydrop #londonskybar

MOST RECENT

This style of manga was different and I wasn't sure I would get through the first volume BUT I did and continued on to finish it ❤️ It was so good and not my usual taste at all! Yet another find to add to my collection 🎉 #bunnydrop #library #yenpress #manga #socute😍 #alsohelloelsa

Bener juga kata si Daikichi, btw yg anak kecil itu bibinya. Anime ini nyeritain (jomblo umur 30 thn) Daikichi Kawachi yg tinggal sendirian dan memutuskan untuk merawat Rin Kaga (6 thn) anak dari kakeknya dengan istri mudanya setelah kakeknya meninggal. Jadi bisa dibilang kalo Rin itu bibinya :v
#anime #usagidrop #bunnydrop #daikichikawachi #rinkaga #animequotes

南鑼鼓巷附近的好吃早午餐「Bunny Drop 白兔糖」✨
🔺英式鬆餅班尼提蛋早午餐 ¥48👉🏻 半熟蛋處理的剛剛好,上面的桔醬讓整道餐點吃起來更清爽!很喜歡~😋
🔺鮮花乳酪蛋糕 ¥35👉🏻本來想點我最愛的紅絲絨蛋糕,但看到這個上面的花,就忍不住了!以為味道應該普通,沒想到非常濃郁非常好吃💕
🔺玫瑰西柚冰釀茶 ¥32👉🏻店家自己釀的冰茶,在炎熱的夏天喝,真的很清爽又解渴~
.
.
#Beijing#BunnyDrop#brunch#benedicteggs#cheesecake#instafood#vscocam#mxjtraveldiary#北京#早午餐#班尼迪克蛋#蛋糕

うさぎドロップ
Usagi Drop/ 🐰 Drop
.
Genre : Drama, Comedy, Slice of Life
.
Karna kemarin baru Hari Ayah,
Ini serial anime yang slice of life banget menurut Elke.
Menceritakan seorang cowo baik namanya Daikichi, yang mengadopsi seorang anak bernama Rin yang ampir ditaruh di panti asuhan karna ga Ada 1 pun keluarganya yang mau nerima dan ngerawat anak itu (karna anak itu hasil anak luar nikah kakeknya 😣)
.
Tanpa pengalaman ngurus anak kecil,
Daikichi ngorbanin banyak hal di hidup dia untuk ngerawat Rin..
Dari mulai beli sgala keperluan hidup Rin, nyekolahin, nganter jemput ke sekolah lari2 an abis pulang kerja, sampe ngorbanin jabatannya di perusahaan untuk pindah ke divisi yang bisa pulang jam kantor tanpa lembur.
.
Dan hadirnya Rin membawa perubahan besar dalam hidup Daikichi..
Di anime ini diceritain semua permasalahan yang dihadapi orang tua muda dalam ngerawat seorang anak kecil, betapa susahnya, senangnya, panik dan cemasnya..
.
Pokoknya gemes nya parah... ceritanya sangat heartwarming,
karna Rin nya itu terlalu cute & adorable,
Dan Elke suka banget sama Daikichi, dia tuh cowo dewasa yang super baik + tulus pake banget,
Trus mendadak jadi ayah gitu lagi..
Yah pokoknya ini premis nya unik, buat para ayah muda atau calon yang bakal punya anak mungkin bakal kena banget nonton Usagi Drop. Tentang hidup banget lah pokoknya..
.
Dan belon lama elke baru dikasih tau temen elke kalau di manga nya, dilanjut sampe Rin nya gede.. ya Tuhan perfect abis ceritanya 😣👌🏻✨
Elke demen bener endingnya~
.
SIAPA YANG UDAH NONTON!?🖐🏻🐰
Selamat berbuka puasa!
Jangan lupa berdoa ya! ❤️
.
#UsagiDrop
#AelkeVideogram

BunnyDrop🐰

Happy Father's Day from Anime Banzai.
#fathersday #anime #dragonballz #bunnydrop #ouranhighhostclub #naruto #tigerandbunny #fullmetalalchemist #banzai2017 #AnimeBanzai

http://www.animebanzai.org/register/

Happy Father's Day! 💗
#TeamWicked 🌙

Anime: Usagi Drop





This anime was definitely something. That's all I gotta say about this one lmfao. The manga was also something. It's cute in the beginning though. I guess I would recommend this one.





{ #animu #anime #otaku #weeb #weeaboo #japan #manga #bunnydrop #usagidrop #naruto #boruto #sao #aot #tokyoghoul #bleach #deathnote #yoi #bsd #loli #lolis #shota #kawaii #smol #art #animegirl #animeboy -}

🌟Manga Pickups:
📕 #bunnydrop vol 1-9


I picked this cute manga, the spines are really nice. They are in pastel colors so I love it so much 💗✨
Every cover of the manga shows how the female lead grew into a beautiful young lady 💞 so excited to read them this coming holiday 😍


#manga #mangaph #mangaphilippines #mangacollector #mangacollection #greatcollection #collections #mangapride #mangaislove #mangaislife #mangaforever #mangafan #mangafreak #mangaotaku #mangaaddict #mangagirl #mangahaul #mangafest #books #booklover #booknerd #goodreads #mangagalore #mangalover #mangahoarder #mangahaul #mangapickups #yenpress

벌써 베이징에서만 5개의 매장 오픈🙌🏻
중국에서 16번째 Bunny Drop Cafe🐰🐰 내가키운 토끼카페, 나날이 더 번창하길. 👍🏻💕 Brand Identity & Naming by YNL Design
_
_ #브랜드아이덴티티 #디자인 #byYNLDesign #버니드롭베이징 #카페 #레스토랑 #브랜딩 #네이밍 #중국베이징 #디자이너일상 #아트디렉션 #아트웍 #brandidentity #design #beijing #16th #Bunnydrop #cafe #branding #Naming #creative #Artdirection #Betwinspace #interiordesign #Lifeisgood

So sorry for no posts. Ive been sick and also trying to get my nerd corner all sorted which i cant wait to show you! Here is a little sneak peek of one of my cubby holes for manga ♡

#manga #mangacollection #toradora #horimiya #mylovestory #kokoroconnect #bunnydrop #yamadakunandthesevenwitches #firstlovemonster #nozakikun #reading #books #hatsunemiku #nendoroidpetit

Most Popular Instagram Hashtags