[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bungacina

6729 posts

TOP POSTS

#bungacina in the making #biskutraya #kuihraya #diyasofea jd assistant 🀣

#Chinese gardenia #bungacina

Kita pulun mne yg sompat aje lah ya..πŸ˜‰
Khas req dari hasben hakakπŸ˜‚
#bungacina@#semperitsusu

Yes!!! Kuih wajib arwah mak tiap kali raya selain biskut mazola, kacang botak all times favorite, kuih gunting... Ramai yg admire kuih semperit arwah mak ni dulu sbb kuih arwah mak ni cair di mulut, elok je duk dlm bekas x pecah
Belum lg segala kuih lain...kecik2 dulu nangis kena buat kuih raya πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜… @Regrann from @yes2602 - My first Semperit after my beloved emak passed away.. #RnDsemperittraditional
#missmybelovedemak
#bungacina - #regrann

Sesiapa yang sempat tinggal di asrama sekali dengan saya tahun lepas , just nak habaq yang bunga kak aish dah banyak kuntum dah hohoho . Dulu ada daun dua keping ajo hahaha
#bungacina #yanabagi #d'019 #2016 #segarmegar #cute #white #tall #fullofmemories #amazed #beautiful #nice #florabayresort #florabaychalet #florabaydivers #22:33

Misi mmbuat kuih raya
#bungacina
#ganumari

MOST RECENT

Okay... both of them customers last kakak. Finally settle semua 'hutang' dgn customers. Lega sgt rsa bila semua permintaan custs tertunai. Syukur pd Nya ats rezeki yg diberikan. So mood raya kakak pn on. Okay... jumpa esk yea!
Selamat pergi Ramadhan AlKareem.
Moga ketemu lagi tahun hadapan. InshaaAllah.

Ramadhan 29, 1438H

#bylusciouzkitchen
#feelthetaste #freshlyhomemade
#cookiesraya #kekraya #browniesraya
#tartnenasteratai #tartnenasgulung #tartblueberry
#bangkitcheese #bungacina #almondlondon #semperit #buahkana #rainbowcookies #chocolateroyal #dahlia #sarangsemut #brownies #redvelvetcake #kekminyakpelangi

Cukup la untuk hari ni.
Penatnyaaaa πŸ˜…

#samperit
#bungacina

Recipe turun temurun πŸ˜‰

Misi mmbuat kuih raya
#bungacina
#ganumari

#bungacina in the making #biskutraya #kuihraya #diyasofea jd assistant 🀣

#Chinese gardenia #bungacina

samperit#bungacina#dahlia meneruskan tradisi

Kita pulun mne yg sompat aje lah ya..πŸ˜‰
Khas req dari hasben hakakπŸ˜‚
#bungacina@#semperitsusu

Most Popular Instagram Hashtags