[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bungaapi

16611 posts

TOP POSTS

7th syawal๐ŸŒ™... Rayakan sebulan... care ape kat orang.... #7thsyawal #bungaapi #selamatharirayaaidilfitri #sepbeteng #kedano2

Ambang Tahun Baru 2017 di Dataran Lembah, Kuala Kangsar selepas tengah malam tadi. *1/2 speed dari video asal

#fireworks #bungaapi

Nie untuk anak abg sulung....yg tu untuk abg kedua...yg tengah tu utk adik aku...yg kanan tu utk adik bongsu....eh...lupa pulak tahun ni xdapat cuti raya!๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญsapa nak meh datang sini..sedekah jer kt kawan2!!!!!
#raya2017
#salamkosong2
#bungaapi
#salamramadhan

merdeka merdeka merdekaaaaaa ..... alhamdulillah negara masih aman...cuma stgh manusia je x aman hehe....lain mcm happy mlm ni bunga api betol2 depan muka... mcm2 artis buat show dkt klcc ni btmbh happy sbb alyah ada n nyanyi lgu fav itew ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ suprise wei mlm ni sbb kelibat mat rempit dah berkurangan huhu congrats malaysia.. #bedentum
#bebasmatrempit
#bungaapi
#klcc

Taman Mahkota Jubli Emas dan sekitarnya malam ini diwarnai percikan bunga api yang menyerlahkan lagi kecantikan dan keindahan taman itu pada waktu malam, dipersembahkan sempena Sambutan Jubli Emas Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Muโ€™izzaddin Waddaulah, Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam Menaiki Takhta.

Persembahan bunga api sumbangan daripada Golongan Peniaga-peniaga Negara Brunei Darussalam berlangsung selama 30 minit.

Gambar oleh Khairil Hassan
Ikuti berita selanjutnya di https://www.mediapermata.com.bn
#bungaapi #jubliemas #meriah #tamanmahkotajubliemas #bandarseribegawan

Selamat Hari Raya..Kepada saudara serta saudari!!
Eh silap ni bukan Raya lahh๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…!!
.
Sebenarnya Gugurl nak tanya semua #sucilovers, mana nak dapat bunga api bercahaya ni? Ada sesiapa tahu yg menjual sila tag orang tu atau dm Gugurl ya. Atau terus wasap +60 12-918 3121 YH management.
.
Jazakumullah khair yaโค๏ธ
.
#sbyh #bungaapi #siapajualangkattangan #cahaya

Last day Raya ๐ŸŽ†๐ŸŽ†๐ŸŽ† .
.
#lastdayofraya #2017 #bungaapi #monthgone #funday

MOST RECENT

Ok siapa ada bunga api macam ni please DM saya now now now ya..Kalau ada yg tahu orang yang menjual please tag di sini ya. Atau terus wasap 0199888121 YH management.
Jazakumullahโค๏ธ
.
By @sucibyyatthamzah
Selamat Hari Raya..Kepada saudara serta saudari!!
Eh silap ni bukan Raya lahh๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…!!
.
Sebenarnya Gugurl nak tanya semua #sucilovers, mana nak dapat bunga api bercahaya ni? Ada sesiapa tahu yg menjual sila tag orang tu atau dm Gugurl ya. Atau terus wasap 0199888121 YH management.
.
Jazakumullah khair yaโค๏ธ
.
#sbyh #bungaapi #siapajualangkattangan #cahaya

Selamat Hari Raya..Kepada saudara serta saudari!!
Eh silap ni bukan Raya lahh๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…!!
.
Sebenarnya Gugurl nak tanya semua #sucilovers, mana nak dapat bunga api bercahaya ni? Ada sesiapa tahu yg menjual sila tag orang tu atau dm Gugurl ya. Atau terus wasap +60 12-918 3121 YH management.
.
Jazakumullah khair yaโค๏ธ
.
#sbyh #bungaapi #siapajualangkattangan #cahaya

The most beautiful fireworks show ever ๐ŸŒ‹๐ŸŒž๐ŸŒ…๐ŸŒŒ Good nite peeps!
#breathtaking #instavideo #stunning #marvellous #wow #galaxy #fireworks #skies #showtime #greatestshow #instalike #bungaApi #underattack #night #fantasy #design #megaproductions

goodside : congratulations#southerntigers always on top โค๏ธ๐Ÿ’™ 2017 good memories
.
darkside : prepared to defend, ready to repeat ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฅ
.
#boysofstraits #jdt #johorbahru #ligamalaysia2017 #champion #redcard #larkin #johordarultazim #naga #bungaapi #fireworks

Most Popular Instagram Hashtags