[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bumperdumbbell

101 posts

TOP POSTS

.
PRE-SALES RAYA. TERHAD UNTUK 50 UNIT SAHAJA. RESISTANCE BAND @ MUSCLE ROPE HANYA RM64
.
.
YAA BETUL BROO. HANYA RM64!!!
.
.
Dapatkan badan idaman korang hanya dari rumah dengan Muscle Rope Home Gym Workout!
.
.
Whatsapp terus ke 0196166042 jika berminat. Dapatkan sebelum kehabisan stok!! .
.
Postage Semenanjung +rm6
Postage Sabah Sarawak +rm10
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberat #meso #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #tegaptv

MOST RECENT

.
TRIBULUS TESTO 2500🔥
.
.
SIAPA YANG PATUT MENGGUNAKAN TRIBULUS TESTO 2500??
.
. - MEREKA YANG KURUS :

Peningkatan paras testosteron dalam badan mempercepat proses pembinaan otot sebanyak 200%! Secara tidak langsung meningkatkan berat badan. .
.
- MEREKA YANG GEMUK :

Tribulus Testo 2500 BOOST pembakaran lemak secara SIHAT dengan menambah lean muscle mass, bukan thermogenic,
kerana rata-rata fatburner adalah bersifat thermogenic dan sifat thermogenic ini menyebabkan rasa gelisah,pening kepala dan berisiko untuk diserang DARAH TINGGI!
.
.
- MEREKA YANG WORKOUT ATAU MAIN BESI :

Tribulus Testo 2500 mengandungi dos herba Tribulus Terrestrine (herba utama untuk meningkatkan testosterone) yang tinggi, jadi ia terbukti meningkatkan paras testosterone sebnyak 2 kali ganda dan menjadikan badan lebih cepat naik muscle.
.
- MEREKA YANG TINGGI KOLESTROL :
Tribulus Testo 2500 membantu mengurangkan risiko penyakit jantung dan yang berkaitan dengannya.Paras testosterone yang optimum mampu MELEBARKAN CORONARY ARTERY lantas melancarkan pergerakan darah
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Superiormass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #workout #tribulustesto #testo2500

.
APA KHASIAT HERBA TRIBULUS ??
.
.
📌Tambah hormon testosterone dalam badan
📌Mudahkan otot-otot badan naik (workout)
📌Selesaikan masalah cepat penat/mengantuk sepanjang sehari
📌Tambah stamina dan strength utk kaki sukan
📌Membantu menguatkan syahwat
.
.
Hotline > www.wasap.my/60196166042
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #workout #tribulustesto #testo2500

.
UNDER ARMOUR COPY ORI GRED AA MADE IN VIETNAM
.
.
Boleh tengok sendiri kualiti kain dia. Sebijik mcm ori kt butik yg rege beratus-ratus tu. Kain jenis Polyster-Spandex Fit, Sejuk, Lembut. Gerenti puas hati dgn kualiti kain bila dah pakai 😁👍
.
.
Kain butik, harga pasar malam. Whatsapp admin 0196166042 klu berminat
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #mammothmass #musclerope #workout #underarmourmalaysia #underarmourmurah #underarmour

.
"Saya hanya amalkan setiap hari ambil 4 scoop Superior Mass selang seli dgn meal harian. Berat badan naik berkilo-kilo lps habis 1 beg. Muscle2 pun cantik je naik sekali. Recovery pn laju. Bangun tidur dh takde sakit2 badan". 😃
.
#SUPERIORMASS nie sangat sesuai bagi sapa-sapa yang badan kurus kering, yang susah nak naik badan. Kira makan kuat mana pun tak naik-naik gak badan ,try superiormass nie memang cepat naik badan.
.
Bagusnya superiormass nie sebab kandungan protein tinggi yang mana cepat naikkan otot-otot badan. Kira sapa rasa badan dia kecik payah sangat nak besar tu rembat je superiormass. Tengok dalam 2 ke 3 mggu memang nampak perubahan
.
[[ TENGOK TESTIMONI DI KOTAK KOMEN ]] (y)
.
Fungsi Superiormass?
.
✔️ Menebalkan otot
✔️ Meningkatkan strenght
✔️ Tambah berat badan
✔️ Meningkatkan selera makan
✔️ Membesarkan otot
✔ Fast recovery otot
.
Cara guna cuma 2 scoop sahaja lepas exercise dan 2 scoop waktu pagi lepas sarapan.
.
Apa istimewanya SuperiorMass ni banding mass lain? .
(1)Mass lain biasanya 50-60 gram protin je. Tapi superiormass 84 gram protin
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
(2)Mass lain biasanya 1000 je kalori per serving. Tapi superiormass 1240 kalori
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
(3)Mass lain xde tambahan TESTO BOOSTER (fungsi mempercepatkan lagi badan dan otot2 naik seawal 2 minggu). Superiormass je satu-satunya mass yg ada tambahan TESTO BOOSTER di pasaran Malaysia
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
(4)Mass lain biasanya PAHIT, KELAT, MUAK. Tapi superiormass SEDAPPP. Rasa manis cam Milo susu cam susu duthlady coklat. Memang terbaik »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
(5)Berstatus HALAL. Gunakan tanpa was-was (y)
.
Klu dh ada SuperiorMass yg terbaik nie, kenapa nak pilih mass yg biasa-biasa je?? Betul x?
.
Jom dapatkan sekarang. Ada HARGA PROMOSI + FREE GIFT
.
10lbs 4.5kg - Perisa Chocolate & Strawberry (free shaker SUPERIOR14)
15lbs 6.8kg - Perisa Chocolate, Vanilla & Strawberry (free shaker SUPERIOR14)
.
NAK ORDER?? KLIK JE LINK WHATSAPP DI BAWAH
www.wasap.my/60196166042
www.wasap.my/60196166042
www.wasap.my/60196166042

.
[UPDATE: TSHIRT "STEROID FREE" HABIS!] 😃 JOM DPTKN SEGERA SBLM DESIGN LAIN PN HABIS JGK !!!
.
.
.
BARANG PANTAS TEBALKAN OTOT ANDA !!! Dah lama workout tapi Otot tak naik naik ?
Nie barang dia kasi otot naik 2X GANDA dari asal...Memang cepat otot naik. Yang penting dia 100% herba selamat digunakan dan TAKDE bahan Roid dalam.

Nah... nie dia jalan singkat kasi Otot membesar " Tanpa Side Efek "

Fungsi Testo :
✅ Menebalkan Otot
✅ Membesarkan Otot
✅ Tingkatkan Tenaga masa workout
✅ Strenght meningkat 3 kali ganda
✅ Stamina tinggi sampai tak penat workout
✅ Bakar lemak habis habisan
✅ Aktiviti bersama bini makin menjadi jadi
____________________________________________

Kandungan dia
✅ 100% Natural Herba je
✅ Tak de Side efek
✅ Otot naik seawal 2minggu je
✅ Barang yang biasa otai otai pakai

1 botol ada 120 biji utk 2 bulan. Sehari hanya telan 2 biji. FREE TSHIRT & FREE POSTAGE utk yg direct whatsapp admin
www.wasap.my/60196166042
www.wasap.my/60196166042
www.wasap.my/60196166042
.
FREE COD! FREE COD!! FREE COD!!!
(rujuk list bwh utk cod)
.
+++++++++
GOMBAK
+++++++++
- Shell greenwood
- Sinemax Sri gombak
.
+++++++++
SETAPAK
+++++++++
- Petronas Uptown Danau
- Ong tai kim
.
++++++++++++
BATU CAVES
++++++++++++
- Giant batu caves
.
++++++++++++++
WANGSA MAJU
++++++++++++++
- Lrt wangsa maju
- Kfc wangsawalkmall
.
++++++++++++
HULU KLANG
++++++++++++
- Masjid Klang gate
- Giant Taman Permata
- MM Mall Taman Melawati

p/s: ada FREE TSHIRT bernilai RM30 untuk mereka yang terawal 😁

www.wasap.my/60196166042
www.wasap.my/60196166042
www.wasap.my/60196166042

.
!!! BARANG PANTAS TEBALKAN OTOT ANDA !!!
.
.
Dah lama workout tapi Otot tak naik naik ?
Nie barang dia kasi otot naik 2X GANDA dari asal...Memang cepat otot naik. Yang penting dia 100% herba selamat digunakan dan TAKDE bahan Roid dalam.

Nah... nie dia jalan singkat kasi Otot membesar " Tanpa Side Efek "

Fungsi Testo :
✅ Menebalkan Otot
✅ Membesarkan Otot
✅ Tingkatkan Tenaga masa workout
✅ Strenght meningkat 3 kali ganda
✅ Stamina tinggi sampai tak penat workout
✅ Bakar lemak habis habisan
✅ Aktiviti bersama bini makin menjadi jadi
____________________________________________

Kandungan dia
✅ 100% Natural Herba je
✅ Tak de Side efek
✅ Otot naik seawal 2minggu je
✅ Barang yang biasa otai otai pakai

Tak payah tunggu lagi... Terus whtsp Sy
019-6166042

Atau tekan je link bawah utk terus whtsp
www.wasap.my/60196166042
www.wasap.my/60196166042
www.wasap.my/60196166042

p/s: ada FREE TSHIRT bernilai RM30 untuk mereka yang terawal 😁
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #workout

.
#VIRAL sehari dua ni Testimoni dr brader ni. Tahniah. Memang terbaik. Kalau malas jaga makan, malas workout mmg xkan dapat result mcmni. Kipidap Dongibab dr admin 👍😃 .
.
Nak try jugak Testo? Sebotol boleh pakai 2 bulan. Whatsapp 0196166042.
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #workout

.
Trafik postage dijangka sibuk seminggu sebelum raya dan seminggu selepas raya. So korang yg dh habis stok supplement kt rumah boleh order awal mulai skrg

Yang target nak start buat badan lepas raya pun dah boleh survey2 supplement yang sesuai 😃
Mass | Whey | Test Booster | Muscle Rope | Amino | Creatine.
.
Klik terus www.wasap.my/60196166042 utk ptanyaan dan order

credit photo - bodybuilding.gang
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #workout #nopainnogain

.
Barang Memang Ganaz Nie

Kalau korang jenis serius main gym, serius nak buat badan pakai Barang Nie. Memang gempak Otot Naik padu, besar, dan keras.

Barang nie pun dia Bagi tenaga kaw masa workout, kira workout lama mana pun xde hal sebab barang nie Dia support energy habis habisan.

Dalam ada 120biji pakai 2 bulan

Telan je 2biji sebelum Workout

www.wasap.my/60196166042
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #workout #nopainnogain

.
FREE TSHIRT untuk pembelian TRIBULUS TESTO dah RESTOK!
.
.
Saiz semua ada bro. Dari saiz S sampai XL. Nak beli baju saje pn boleh. RM35 free postage
.
Klik segera utk tempahan -> https://api.whatsapp.com/send?phone=60196166042
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #workout #nopainnogain

.
Barang JAHAT dah sampai!! Fuhhh lama btl admin tunggu brg ni. Bertubi-tubi wasap masuk tnya barang jahat ni. So korang apa tnggu lagi, xkan nk tunggu stok habis lagi baru nk order .
.
Fungsi secara ringkas admin blh bagitau, TESTO ni akan bekal korang ENERGY KUDA. Workout 2 jam xde hal, main sukan xpancit, otot2 senang timbul dan byk lg xlarat admin nk listkan. Korang kena try sendiri baru puas hati
.
.
0196166042 whatsapp.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #workout #nopainnogain

.
Nak tahu resepi kasi Superiormass lagi sedap lagi berkhasiat

Nie resepi dia
✅ 2 scoop superiormass
✅ 2biji pisang masak
✅ 500ml skim Milk
✅ 2 scoop oat

Cara dia mudah:
Campur semua sekali bahan dalam blender dan blend kan sekali. Blend ksi sampai hancur.
.
Dan boleh minum terus lepas training tak payah tunggu2 dh.
.
Menu nie mengandungi tinggi protein, potasium, vitamin, serat dan kalsium. Memang cepat otot mengembang.
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #workout #nopainnogain

.
SUPERIOR MASS RESTOCKED 😃

Chocolate | Vanilla | Strawberry | 4.5kilo & 6.8kilo

Admin rasa barang ni dh cukup famous. Dah beribu org rasanya yg pakai Superior Mass ni sejak masuk pasaran Malaysia. So xperlu la kot admin intro2 lagi 😃😃 .
.
Berminat nak tambah berat badan dgn mudah terus whatsapp ke 0196166042 utk buat tempahan 👍
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #workout #nopainnogain

.
ONLY 10 BEGS LEFT!

Ni Mass Gainer so far yg paling JIMAT bagi admin selain Biobolic Mass. 1 beg 7.2kilo dgn 28 serving! Harga hanya RM240 ÷ 28 so korang hanya belanja rm8.60 utk 1 serving 😃

Biasa Mass2 lain rm10 utk 1 serving. Rm12 1 serving pn ada. Korang boleh kira sendiri. HARGA ÷ JUMLAH SERVING 😃💪
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #workout #nopainnogain

.
WHEY QUATTRO MANGO DAH RESTOK BRO!
.
- Selling fast!! Rasa Mango yg sedap. Memang Rare habis. Bukan semua whey ada perisa Mango sedap macamni. Dah macam ala2 Yogurt Blisss gitu.
.
- Berat 3kilo. Biasa whey 2kg je klu brand lain. 85 serving boleh tahan sebulan setengah hingga 3 bulan
.
- PERCUMA SUPERIOR14 SHAKER!! Selagi ada stok. Jadi orang terawal sblm shaker habis stok!!.
.
Whatsapp ke 0196166042 😃😃
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #workout #nopainnogain

.
PRE-SALES RAYA. TERHAD UNTUK 50 UNIT SAHAJA. RESISTANCE BAND @ MUSCLE ROPE HANYA RM64
.
.
YAA BETUL BROO. HANYA RM64!!!
.
.
Dapatkan badan idaman korang hanya dari rumah dengan Muscle Rope Home Gym Workout!
.
.
Whatsapp terus ke 0196166042 jika berminat. Dapatkan sebelum kehabisan stok!! .
.
Postage Semenanjung +rm6
Postage Sabah Sarawak +rm10
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberat #meso #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #tegaptv

.
Tali Ajaib ---> MUSCLE ROPE!!
.
.
Fungsi spt Dumbbell tapi lebih FLEXIBLE, RINGAN, MUDAH DIBAWA
.
.
1 beg ada 5x tali, 2x pemegang, 2x pemegang kaki, 1x door anchor utk sangkut di pintu, 1x buku manual + WARRANTY SEBULAN
.
.
Berminat whatsapp ke 0196166042
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #getmammoth #Megataurmass #tambahberat #meso #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #getmammoth #musclerope #tegaptv

.
-TESTO2500 VS WMB AMINO-
.
Apa fungsi testo2500?
Apa fungsi Wmb amino?
.
Orait so skrg kita up 1 level. Lepas korang dh boleh konsisten jaga makan, minum protin, workout teratur, rehat cukup, klu rasa belum puas hati dgn pencapaian terkini, korang dh boleh start guna supplement2 tambahan ni.
.
Masing2 ada fungsi tersendiri. Ambil ikut condition body korang skrg n mana yg korang rasa nk tingkatkan.
.
Tribulus testo2500 --> Fungsi utama utk boost level testeron dlm badan korang. Bila tahap hormon testo dlm badan tinggi, korang dpt rasa sendiri otot2 badan senang je naik, mengeras, senang terbentuk. Energy pn mula naik mcm tenaga kuda. Biasa workout plg lama sejam tu pun dah lelah habis, ni 2 jam rilex je xrasa apa pn lps telan testo2500. Bagi yg dh ada isteri, mmg advantage lh bagi korang. Admin berani jamin lps guna testo2500 ni, kualiti s*ks korang akan bertambah. Nak tahu mcm mna, kena try sdiri. Hanya ambil 2 biji sblm korang workout/bersukan/kerja berat/bersama isteri.
.
Wmb amino --> Amino2 ni fungsi utk fast recovery, maintain muscle, keraskan otot2. Pernah rasa perit gila lps workout? lps 2-3 hari baru hilang rasa tu? so amino ni akan recovery muscle2 korang yg sakit tu dengan pantas. biasa plg lama 24jam tu settle smua dah. Takde dah bangun tidur sakit2 badan sampai susah nk gerak. Dan amino ni jugak akan maintain otot2 korang. Korang perasan x masa workout body nampak besar semacam je ala2 bodybuilder? Tapi bila habis workout, kecut balik, kecik balik mcm sblm workout. So klu nak otot2 tu maintain keras dan besar, ambil 2biji wmb amino ni lps workout. Dia akan bantu kekalkan muscle2 korang.
.
Okay tu serba sedikit info psl testo2500 dgn Wmb amino ni. Untuk info lbh lanjut blh trs wasap admin 0196166042. Kita sembang2 kt sana 👍😃

.
"UBAT OTOT = TRIBULUS TESTO 2500"
.
Adik Stanabolx 😃 Ingredient 100% tribulus extract. Memang betul2 fokus kpd pembinaan otot, boost hormon testeron, tingkatkan energy 200%. Selain tu amat baik utk kesihatan dalaman lelaki. Testeron2 ni berkaitan dgn alat lelaki so memang nk xnk kena terima jelah kesan "power" tu bila guna benda ni 😃
.
1 botol ada 120 tablet utk 2 bulan. FREE TSHIRT bagi mereka yg terawal 👋👍
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Megataurmass #tambahberat #meso #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothwhey #stanabolx #hydrowhey #nopainnogain #tribulustesto2500

.
#DPWHEYDEPOT with New Packaging
.
Dgn modal rm240 shj korang boleh dapat 1 beg whey 4.5kg (10lbs) 130 serving 28gram protein per serving. Plus lagi dgn Promo Free DP shaker. Tak berbaloi lagi? 130 serving plg kurang pn 2 bulan tahan 😁😁
.
Wasap admin 0196166042
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Megataurmass #tambahberat #meso #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothwhey #stanabolx #hydrowhey #nopainnogain

.
Ambil Supplement yg betul utk pembesaran otot berkali-kali lebih cepat! 💪😃.
.
.
Dapatkan Mass gainer, Whey protein, Booster, Fat burner dan lain-lain dengan harga mampu milik!
.
Whatsapp admin 0196166042 utk sebarang pertanyaan dan bantuan 💪
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #getmammoth #Megataurmass #tambahberat #meso #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothwhey

.
JOM COD SUPPLEMENT & MUSCLE ROPE DENGAN SYAH SUPPLEMENT 🚚🚚
.
.
COD = Cash On Delivery. Dah dapat barang baru bayar!! .
.
[List supplement boleh COD]
.
🔥Muscle Rope RM70🔥
Mammoth Mass 15lbs RM230
Mammoth Mass 10lbs RM195
Superior Mass 15lbs RM260
Superior Mass 10lbs RM210
Mesotropin RM190
Dan banyak lagi!!!!
.
.
Area COD = Setapak, Gombak, Batu Caves, Taman Melawati, Uptown Danau Kota
.
*p/s: Barang akan COD 1-3 hari selepas anda membuat tempahan.
.
Whatsapp admin di talian 0196166042 sekarang utk membuat tempahan anda!!

.
[MUSCLETECH MASS TECH 7LBS]
.
.
KHAS untuk menaikkan berat badan dengan cepat. Guaranteed! Sesuai utk lelaki dan perempuan ✔✔
.
.
➡Milk Chocolate
➡Cream Vanilla
➡Strawberry.
.
.
Hanya RM165. Pos PERCUMA! POS PERCUMA!!
.
.
Soalan atau info lanjut terus whatsapp ke 0196166042📲
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #getmammoth #Megataurmass #tambahberat #meso #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothwhey

.
"MASS TECH NEW FORMULA"
.
🔥Rasa sedap
🔥Gula rendah
🔥Protein tinggi
🔥Karbo tinggi
🔥5X LEBIH CEPAT TAMBAH BERAT BADAN🔥.
.
.
.
.
.
RM165 FREE POS SEMENANJUNG.
WHATSAPP 0196166042 UTK INFO LANJUT!
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #getmammoth #Megataurmass #tambahberat #meso #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #getmammoth #musclerope

.
🔥MUSCLETECH TESTOSTERONE BOOSTER🔥
.
Apa fungsi?
.
✔MENINGKATKAN TENAGA DAN MEMBERI KEKUATAN SECARA KAW KAW!
✔ MENAIKKAN SAIZ OTOT DENGAN PANTAS TERUTAMA UNTUK MEREKA YANG HARDGAINER
✔ MEMBERIKAN MUSCLE SIZE AND DEFINITION
✔ MEMBERIKAN STAMINA DAN MENINGKATKAN PRESTASI SUKAN
✔ MEMBAKAR DAN MEMBUANG LEMAK DEGIL TERUTAMA DI BAHAGIAN TEPI PINGGANG DAN PERUT
✔ MENUKARKAN LEMAK MENJADI TENAGA (Kandungan IGF-1 membuatkan badan untuk mencari tenaga daripada lemak badan)
✔ BADAN LEBIH RIPPED
✔ MENGURANGKAN PENUAAN
✔ BADAN TIDAK LENGUH KETIKA WORKOUT
✔ MENINGKATKAN KUALITI BERSAMA PASANGAN ANDA
.
******************************************.
.
Siapa yang boleh menggunakan?
.
1) MEREKA YANG KURUS/HARDGAINER/ECTOMORPH :
Mereka yang semula jadi kurus atau dikenali sebagai ectomorph sangat sukar untuk menambah berat badan. Ini adalah disebabkan genetik badan mereka yang menyebabkan mereka susah sangat nak naik badan. Penggunaan Human Growth Hormone (HGH) dapat "alter genetic capabilities" atau mengatasi masalah genetik dan mendapatkan tubuh badan yang mustahil dicapai tanpa penggunaan HGH. *bersyarat
.
2) MEREKA YANG GEMUK :
Jangan risau! Walaupun menaikkan badan, ia tidak akan menggemukkan anda (menambah otot, bukan menambah lemak), malah membuang dan membakar lemak degil dalam badan anda. Bagaimana? Growth Hormone merangsang perembesan IGF-1. Bahan ini akan membakar lemak badan dengan membuatkan tubuh menukarkan lemak kepada tenaga! Menakjubkan bukan?? Peningkatan lean muscle mass juga memudahkan lemak untuk tersingkir.
.
3) ATLIT/AHLI SUKAN :
Peningkatan dalam kadar Testosterone dan Growth Hormone terbukti meningkatkan tenaga sebanyak 200%!! Anda dijamin tidak akan berasa letih.
.
4) MEREKA YANG WORKOUT ATAU MAIN BESI :
terbukti meningkatkan HGH dan testosterone sebanyak 200% dan peningkatan ini akan membuatkan badan menghasilkan tisu otot dengan lebih pantas!
.
5) MEREKA YANG TINGGI KOLESTROL :
Peningkatan dari segi HGH dan testosterone membantu mengurangkan risiko penyakit jantung dan yang berkaitan dengannya. Paras testosterone yang optimum mampu MELEBARKAN CORONARY ARTERY lantas melancarkan pergerakan darah.

.
[HARGA MAMMOTH MASS MULAI 1 OGOS]

MAMMOTH MASS 15lbs - RM230
MAMMOTH MASS + SHAKER - RM245
MAMMOTH MASS + DP SHAKER - RM250

MAMMOTH MASS 10lbs - RM190
MAMMOTH MASS + SHAKER - RM205
MAMMOTH MASS + DP SHAKER - RM210

WHATSAPP 0196166042.
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #getmammoth #Megataurmass #tambahberat #meso #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #getmammoth #musclerope

Thx for shopping with us 😆

.
Dapatkan whey yg berkualiti tinggi dengan harga mampu milik. Termurah di pasaran! Pastinya halal & lulus kkm👍😃
.
Whatsapp 0196166042 utk pembelian.

.
NEW HYDRO WHEY IN STOCK GUYS 😀😁
.
Harga xsampai RM120!!.
.
Terus whatsapp 019-6166042
Terus whatsapp 019-6166042

Most Popular Instagram Hashtags