#bumperdumbbell

88 posts

TOP POSTS

.
PRE-SALES RAYA. TERHAD UNTUK 50 UNIT SAHAJA. RESISTANCE BAND @ MUSCLE ROPE HANYA RM64
.
.
YAA BETUL BROO. HANYA RM64!!!
.
.
Dapatkan badan idaman korang hanya dari rumah dengan Muscle Rope Home Gym Workout!
.
.
Whatsapp terus ke 0196166042 jika berminat. Dapatkan sebelum kehabisan stok!! .
.
Postage Semenanjung +rm6
Postage Sabah Sarawak +rm10
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberat #meso #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #tegaptv

MOST RECENT

.
UNDER ARMOUR COPY ORI GRED AA MADE IN VIETNAM
.
.
Boleh tengok sendiri kualiti kain dia. Sebijik mcm ori kt butik yg rege beratus-ratus tu. Kain jenis Polyster-Spandex Fit, Sejuk, Lembut. Gerenti puas hati dgn kualiti kain bila dah pakai 😁👍
.
.
Kain butik, harga pasar malam. Whatsapp admin 0196166042 klu berminat
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #mammothmass #musclerope #workout #underarmourmalaysia #underarmourmurah #underarmour

.
"Saya hanya amalkan setiap hari ambil 4 scoop Superior Mass selang seli dgn meal harian. Berat badan naik berkilo-kilo lps habis 1 beg. Muscle2 pun cantik je naik sekali. Recovery pn laju. Bangun tidur dh takde sakit2 badan". 😃
.
#SUPERIORMASS nie sangat sesuai bagi sapa-sapa yang badan kurus kering, yang susah nak naik badan. Kira makan kuat mana pun tak naik-naik gak badan ,try superiormass nie memang cepat naik badan.
.
Bagusnya superiormass nie sebab kandungan protein tinggi yang mana cepat naikkan otot-otot badan. Kira sapa rasa badan dia kecik payah sangat nak besar tu rembat je superiormass. Tengok dalam 2 ke 3 mggu memang nampak perubahan
.
[[ TENGOK TESTIMONI DI KOTAK KOMEN ]] (y)
.
Fungsi Superiormass?
.
✔️ Menebalkan otot
✔️ Meningkatkan strenght
✔️ Tambah berat badan
✔️ Meningkatkan selera makan
✔️ Membesarkan otot
✔ Fast recovery otot
.
Cara guna cuma 2 scoop sahaja lepas exercise dan 2 scoop waktu pagi lepas sarapan.
.
Apa istimewanya SuperiorMass ni banding mass lain? .
(1)Mass lain biasanya 50-60 gram protin je. Tapi superiormass 84 gram protin
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
(2)Mass lain biasanya 1000 je kalori per serving. Tapi superiormass 1240 kalori
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
(3)Mass lain xde tambahan TESTO BOOSTER (fungsi mempercepatkan lagi badan dan otot2 naik seawal 2 minggu). Superiormass je satu-satunya mass yg ada tambahan TESTO BOOSTER di pasaran Malaysia
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
(4)Mass lain biasanya PAHIT, KELAT, MUAK. Tapi superiormass SEDAPPP. Rasa manis cam Milo susu cam susu duthlady coklat. Memang terbaik »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
(5)Berstatus HALAL. Gunakan tanpa was-was (y)
.
Klu dh ada SuperiorMass yg terbaik nie, kenapa nak pilih mass yg biasa-biasa je?? Betul x?
.
Jom dapatkan sekarang. Ada HARGA PROMOSI + FREE GIFT
.
10lbs 4.5kg - Perisa Chocolate & Strawberry (free shaker SUPERIOR14)
15lbs 6.8kg - Perisa Chocolate, Vanilla & Strawberry (free shaker SUPERIOR14)
.
NAK ORDER?? KLIK JE LINK WHATSAPP DI BAWAH
www.wasap.my/60196166042
www.wasap.my/60196166042
www.wasap.my/60196166042

.
[UPDATE: TSHIRT "STEROID FREE" HABIS!] 😃 JOM DPTKN SEGERA SBLM DESIGN LAIN PN HABIS JGK !!!
.
.
.
BARANG PANTAS TEBALKAN OTOT ANDA !!! Dah lama workout tapi Otot tak naik naik ?
Nie barang dia kasi otot naik 2X GANDA dari asal...Memang cepat otot naik. Yang penting dia 100% herba selamat digunakan dan TAKDE bahan Roid dalam.

Nah... nie dia jalan singkat kasi Otot membesar " Tanpa Side Efek "

Fungsi Testo :
✅ Menebalkan Otot
✅ Membesarkan Otot
✅ Tingkatkan Tenaga masa workout
✅ Strenght meningkat 3 kali ganda
✅ Stamina tinggi sampai tak penat workout
✅ Bakar lemak habis habisan
✅ Aktiviti bersama bini makin menjadi jadi
____________________________________________

Kandungan dia
✅ 100% Natural Herba je
✅ Tak de Side efek
✅ Otot naik seawal 2minggu je
✅ Barang yang biasa otai otai pakai

1 botol ada 120 biji utk 2 bulan. Sehari hanya telan 2 biji. FREE TSHIRT & FREE POSTAGE utk yg direct whatsapp admin
www.wasap.my/60196166042
www.wasap.my/60196166042
www.wasap.my/60196166042
.
FREE COD! FREE COD!! FREE COD!!!
(rujuk list bwh utk cod)
.
+++++++++
GOMBAK
+++++++++
- Shell greenwood
- Sinemax Sri gombak
.
+++++++++
SETAPAK
+++++++++
- Petronas Uptown Danau
- Ong tai kim
.
++++++++++++
BATU CAVES
++++++++++++
- Giant batu caves
.
++++++++++++++
WANGSA MAJU
++++++++++++++
- Lrt wangsa maju
- Kfc wangsawalkmall
.
++++++++++++
HULU KLANG
++++++++++++
- Masjid Klang gate
- Giant Taman Permata
- MM Mall Taman Melawati

p/s: ada FREE TSHIRT bernilai RM30 untuk mereka yang terawal 😁

www.wasap.my/60196166042
www.wasap.my/60196166042
www.wasap.my/60196166042

.
!!! BARANG PANTAS TEBALKAN OTOT ANDA !!!
.
.
Dah lama workout tapi Otot tak naik naik ?
Nie barang dia kasi otot naik 2X GANDA dari asal...Memang cepat otot naik. Yang penting dia 100% herba selamat digunakan dan TAKDE bahan Roid dalam.

Nah... nie dia jalan singkat kasi Otot membesar " Tanpa Side Efek "

Fungsi Testo :
✅ Menebalkan Otot
✅ Membesarkan Otot
✅ Tingkatkan Tenaga masa workout
✅ Strenght meningkat 3 kali ganda
✅ Stamina tinggi sampai tak penat workout
✅ Bakar lemak habis habisan
✅ Aktiviti bersama bini makin menjadi jadi
____________________________________________

Kandungan dia
✅ 100% Natural Herba je
✅ Tak de Side efek
✅ Otot naik seawal 2minggu je
✅ Barang yang biasa otai otai pakai

Tak payah tunggu lagi... Terus whtsp Sy
019-6166042

Atau tekan je link bawah utk terus whtsp
www.wasap.my/60196166042
www.wasap.my/60196166042
www.wasap.my/60196166042

p/s: ada FREE TSHIRT bernilai RM30 untuk mereka yang terawal 😁
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #workout

.
#VIRAL sehari dua ni Testimoni dr brader ni. Tahniah. Memang terbaik. Kalau malas jaga makan, malas workout mmg xkan dapat result mcmni. Kipidap Dongibab dr admin 👍😃 .
.
Nak try jugak Testo? Sebotol boleh pakai 2 bulan. Whatsapp 0196166042.
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #workout

.
Trafik postage dijangka sibuk seminggu sebelum raya dan seminggu selepas raya. So korang yg dh habis stok supplement kt rumah boleh order awal mulai skrg

Yang target nak start buat badan lepas raya pun dah boleh survey2 supplement yang sesuai 😃
Mass | Whey | Test Booster | Muscle Rope | Amino | Creatine.
.
Klik terus www.wasap.my/60196166042 utk ptanyaan dan order

credit photo - bodybuilding.gang
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #workout #nopainnogain

.
Barang Memang Ganaz Nie

Kalau korang jenis serius main gym, serius nak buat badan pakai Barang Nie. Memang gempak Otot Naik padu, besar, dan keras.

Barang nie pun dia Bagi tenaga kaw masa workout, kira workout lama mana pun xde hal sebab barang nie Dia support energy habis habisan.

Dalam ada 120biji pakai 2 bulan

Telan je 2biji sebelum Workout

www.wasap.my/60196166042
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #workout #nopainnogain

.
Mana lebih baik? CLEAN BULK ataupun DIRTY BULK?
.
.
.
.
.
.
.
Kalau DIRTY BULK, badan anda memang cepat sangat naik! Berkilo-kilo sebulan! Otot memang cepat naik, tapi sama juga dengan lemak.

DIRTY BULK adalah diet yang tiada tegahan sebarang jenis makan. Anda boleh makan apa sahaja anda nak semasa bulking. Lagi banyak naik berat, lagi bagus.

Tapi, betulkah bagus DIRTY BULK?

CLEAN BULK adalah pilihan yang lebih baik, di mana anda jaga makan daripada minyak, lemak, gula, garam, dan macam-macam lagi.

Sasaran sama, untuk naik berat tapi perlahan-lahan. Cukup dengan naik maksimum 2kg sebulan untuk minimumkan kenaikan lemak.

Biasanya, siapa amalkan CLEAN BULK dapat maintain sixpack walaupun tengah bulking. Jadi, waktu cutting pun dapat dipendekkan!

Sentiasa cuba untuk CLEAN BULK kalau anda nak maintain sixpack waktu tengah bulking. Biar lambat, asal selamat!

Penulis: Aiman Radzi (@TheTherabeast)
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #workout #nopainnogain

.
Lain orang, lain citarasa, lain kesan, cari mana yg paling ngam dgn body korang. Once dh jumpa yg paling ngam dr segi Taste dan Result, teruskan sampai capai target.
.
.
Ada yg aim 70kg, 75kg, 80kg, 90kg. Terpulang masing2 mana yg rasa sedap mata memandang 😃 Yang penting Jangan Underweight@terlampau kurus atau Overweight@gemuk.
.
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60196166042
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #workout #nopainnogain

.
FREE TSHIRT untuk pembelian TRIBULUS TESTO dah RESTOK!
.
.
Saiz semua ada bro. Dari saiz S sampai XL. Nak beli baju saje pn boleh. RM35 free postage
.
Klik segera utk tempahan -> https://api.whatsapp.com/send?phone=60196166042
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #workout #nopainnogain

.
Barang JAHAT dah sampai!! Fuhhh lama btl admin tunggu brg ni. Bertubi-tubi wasap masuk tnya barang jahat ni. So korang apa tnggu lagi, xkan nk tunggu stok habis lagi baru nk order .
.
Fungsi secara ringkas admin blh bagitau, TESTO ni akan bekal korang ENERGY KUDA. Workout 2 jam xde hal, main sukan xpancit, otot2 senang timbul dan byk lg xlarat admin nk listkan. Korang kena try sendiri baru puas hati
.
.
0196166042 whatsapp.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #workout #nopainnogain

.
Nak tahu resepi kasi Superiormass lagi sedap lagi berkhasiat

Nie resepi dia
✅ 2 scoop superiormass
✅ 2biji pisang masak
✅ 500ml skim Milk
✅ 2 scoop oat

Cara dia mudah:
Campur semua sekali bahan dalam blender dan blend kan sekali. Blend ksi sampai hancur.
.
Dan boleh minum terus lepas training tak payah tunggu2 dh.
.
Menu nie mengandungi tinggi protein, potasium, vitamin, serat dan kalsium. Memang cepat otot mengembang.
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #workout #nopainnogain

.
SUPERIOR MASS RESTOCKED 😃

Chocolate | Vanilla | Strawberry | 4.5kilo & 6.8kilo

Admin rasa barang ni dh cukup famous. Dah beribu org rasanya yg pakai Superior Mass ni sejak masuk pasaran Malaysia. So xperlu la kot admin intro2 lagi 😃😃 .
.
Berminat nak tambah berat badan dgn mudah terus whatsapp ke 0196166042 utk buat tempahan 👍
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #workout #nopainnogain

.
ONLY 10 BEGS LEFT!

Ni Mass Gainer so far yg paling JIMAT bagi admin selain Biobolic Mass. 1 beg 7.2kilo dgn 28 serving! Harga hanya RM240 ÷ 28 so korang hanya belanja rm8.60 utk 1 serving 😃

Biasa Mass2 lain rm10 utk 1 serving. Rm12 1 serving pn ada. Korang boleh kira sendiri. HARGA ÷ JUMLAH SERVING 😃💪
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #workout #nopainnogain

.
WHEY QUATTRO MANGO DAH RESTOK BRO!
.
- Selling fast!! Rasa Mango yg sedap. Memang Rare habis. Bukan semua whey ada perisa Mango sedap macamni. Dah macam ala2 Yogurt Blisss gitu.
.
- Berat 3kilo. Biasa whey 2kg je klu brand lain. 85 serving boleh tahan sebulan setengah hingga 3 bulan
.
- PERCUMA SUPERIOR14 SHAKER!! Selagi ada stok. Jadi orang terawal sblm shaker habis stok!!.
.
Whatsapp ke 0196166042 😃😃
.
.
#SYAHSupplement #SyahProtein #Massgainer #Tegaptv #Msotropin #Abangsado #Mammothmass #Megataurmass #tambahberatbadan #susuprotein #jomsado #sado #resistancebands #megataur #rapidmass #supermassgainer #barbrothers #budakbar #barrisan #dumbbell #bumperdumbbell #rubberdumbbell #masstech #leanmass #leanmassgainer #VitaXtrong #mammothmass #musclerope #workout #nopainnogain

Most Popular Instagram Hashtags