#bulumatamelentik

MOST RECENT

LOMA SERUM
==============
πŸ’Ÿ Berkesan untuk :
πŸ‘‰ Menumbuhkan anak rambut baru
πŸ‘‰ Memanjangkan & melentikkan bulu mata secara semulajadi
πŸ‘‰ Melebat & menghitamkan kening
πŸ‘‰ Membantu mengatasi masalah rambut gugur
πŸ‘‰ Membantu merawat rambut agar kekal bermaya
πŸ‘‰ Melebatkan jambang & janggut bagi lelaki
==============
πŸ’Ÿ Seawal 7 hari guna untuk kesan ketara
πŸ’Ÿ Jimat ratusan ringgit, tak perlu beli ubat yang mahal tapi takde kesan.
<3 Loma serum dijamin berkesan 200% !!
==============
^_^ "Saya ingat produk ni tipu, rupanya memang berkesan, puas hati sangat! 3 hari je guna bulu mata dan kening dah lebat, rambut pun dah kurang gugur. Sape2 yang ada masalah botak tu silalah beli, sangat recommended". -LINA, KUANTAN
==============
.
❀ Dapatkan penjimatan istimewa
#minyakrambutnipis #minyaktumbuhrambut #minyakrambut #minyakrambutgugur #minyakrambutbotak #minyakjambangmurah #minyakjanggut #ubattumbuhrambut #ubattumbuhjambang #ubatrambutbotak #ubatrambutgugur #ubatrambutlebat #rambutbotaktengah #botaktengah #rambutgugur #rambutnipisbentukm #rambutrosak #rambutkelemumur #jambanglebat #beardoil #codjb #sampleavailable #bulumataasli #eyelasheslong #minyakbulumata #bulumatamelentik #keningtebal #johorbahru #tumbuhkening

LOMA SERUM
==============
πŸ’Ÿ Berkesan untuk :
πŸ‘‰ Menumbuhkan anak rambut baru
πŸ‘‰ Memanjangkan & melentikkan bulu mata secara semulajadi
πŸ‘‰ Melebat & menghitamkan kening
πŸ‘‰ Membantu mengatasi masalah rambut gugur
πŸ‘‰ Membantu merawat rambut agar kekal bermaya
πŸ‘‰ Melebatkan jambang & janggut bagi lelaki
==============
πŸ’Ÿ Seawal 7 hari guna untuk kesan ketara
πŸ’Ÿ Jimat ratusan ringgit, tak perlu beli ubat yang mahal tapi takde kesan.
<3 Loma serum dijamin berkesan 200% !!
==============
^_^ "Saya ingat produk ni tipu, rupanya memang berkesan, puas hati sangat! 3 hari je guna bulu mata dan kening dah lebat, rambut pun dah kurang gugur. Sape2 yang ada masalah botak tu silalah beli, sangat recommended". -LINA, KUANTAN
==============
.
❀ Dapatkan penjimatan istimewa
#minyakrambutnipis #minyaktumbuhrambut #minyakrambut #minyakrambutgugur #minyakrambutbotak #minyakjambangmurah #minyakjanggut #ubattumbuhrambut #ubattumbuhjambang #ubatrambutbotak #ubatrambutgugur #ubatrambutlebat #rambutbotaktengah #botaktengah #rambutgugur #rambutnipisbentukm #rambutrosak #rambutkelemumur #jambanglebat #beardoil #codjb #sampleavailable #bulumataasli #eyelasheslong #minyakbulumata #bulumatamelentik #keningtebal #johorbahru #tumbuhkening

LOMA SERUM
==============
πŸ’Ÿ Berkesan untuk :
πŸ‘‰ Menumbuhkan anak rambut baru
πŸ‘‰ Memanjangkan & melentikkan bulu mata secara semulajadi
πŸ‘‰ Melebat & menghitamkan kening
πŸ‘‰ Membantu mengatasi masalah rambut gugur
πŸ‘‰ Membantu merawat rambut agar kekal bermaya
πŸ‘‰ Melebatkan jambang & janggut bagi lelaki
==============
πŸ’Ÿ Seawal 7 hari guna untuk kesan ketara
πŸ’Ÿ Jimat ratusan ringgit, tak perlu beli ubat yang mahal tapi takde kesan.
<3 Loma serum dijamin berkesan 200% !!
==============
^_^ "Saya ingat produk ni tipu, rupanya memang berkesan, puas hati sangat! 3 hari je guna bulu mata dan kening dah lebat, rambut pun dah kurang gugur. Sape2 yang ada masalah botak tu silalah beli, sangat recommended". -LINA, KUANTAN
==============
.
❀ Dapatkan penjimatan istimewa
#minyakrambutnipis #minyaktumbuhrambut #minyakrambut #minyakrambutgugur #minyakrambutbotak #minyakjambangmurah #minyakjanggut #ubattumbuhrambut #ubattumbuhjambang #ubatrambutbotak #ubatrambutgugur #ubatrambutlebat #rambutbotaktengah #botaktengah #rambutgugur #rambutnipisbentukm #rambutrosak #rambutkelemumur #jambanglebat #beardoil #codjb #sampleavailable #bulumataasli #eyelasheslong #minyakbulumata #bulumatamelentik #keningtebal #johorbahru #tumbuhkening

Tengok cerita Korea rasa jeles dengan kulit pelakon Korea glowing dan natural je? Lepastu selalu stress pakai foundation tapi mudah cari dan bercapuk make up.
_

Ini adalah kenapa anda perlu memiliki Satin Skin Cushion FURAIHA?
_ βœ… Formula berkualiti, bila pakai boleh tutup cela. Medium coverage tapi finishing ringan dan natural
_ βœ… 2 tone warna, medium and light
_ βœ… Tahan lama berbaloi-baloi, sehingga 4 bulan. Dah kering foundation boleh balikkan span macam dalam gambar
_ βœ… Free span custom-made FURAIHA yang tidak akan menyerap foundation anda, tak macam span murah. Produk habis cepat sebab span absorb semua sekali
_ βœ… SPF tinggi untuk melindungi dari uv berbahaya
_ βœ… Formula lengkap untuk merawat, diadun dengan serum, moisturiser, dd cream, foundation dan ingredient khas buat wajah gebu
_ βœ… Lulus KKM dan boleh digunakan tanpa was-was
_ βœ… Guna sikit je dah boleh cover satu muka. Jimat!

#FURAIHAGoingBig
#FURAIHA

.
===============================
INGINKAN BULU MATA MELENTIK ❓❓❓
===============================
.
[ Bulu mata melentik tanpa mascara ❗️❗️❗️]
.
.
πŸ“Œ Eyelash Perming RM 49
.
βœ… 1 jam tempoh rawatan
βœ… Tidak perlu memakai mascara
βœ… Tahan 3-4 bulan
βœ… Melentik seperti semulajadi
βœ… Mata kelihatan menawan
.
Hanya perlu wtsp utk booking πŸ“²πŸ“²
.
Cepat2 booking sbb skrg tgh ade PROMO yg sgt berbaloi ⭐️⭐️⭐️
.
πŸ“IEMAYYA BEAUTY SPA Lot 4578-A, Sg Udang 41250 Klang Selangor
.
πŸ“Monday-Sunday 10am-10.30pm
.
πŸ“By appointment : Ms Iema Call : 011 28052202 or direct wtsp
http://www.wasap.my/+601128052202
.
#eyelashperming #eyelashpermingklang #eyelashpermingshahalam #spaklang #iemayyabeautyspa #bulumatamelentik #eyelashlift #matamenawan

September's Promotion for eyelashes extension and eyebrow embroidery is here 😘 kindly make your appointment earlier before fully booked😚

Wechat ID :EXlashes33
WhatsApp :017_5453731
#extensioneyelashessibu #sambungbulumatamalaysia #bulumatamelentik#naturaleyelashes#extensioneyelashes #extensioneyelashesmurah#bulumatacantik#curleyelashes#volumeeyelashes#permeyelashes#

LOMA SERUM
==============
πŸ’Ÿ Berkesan untuk :
πŸ‘‰ Menumbuhkan anak rambut baru
πŸ‘‰ Memanjangkan & melentikkan bulu mata secara semulajadi
πŸ‘‰ Melebat & menghitamkan kening
πŸ‘‰ Membantu mengatasi masalah rambut gugur
πŸ‘‰ Membantu merawat rambut agar kekal bermaya
πŸ‘‰ Melebatkan jambang & janggut bagi lelaki
==============
πŸ’Ÿ Seawal 7 hari guna untuk kesan ketara
πŸ’Ÿ Jimat ratusan ringgit, tak perlu beli ubat yang mahal tapi takde kesan.
<3 Loma serum dijamin berkesan 200% !!
==============
^_^ "Saya ingat produk ni tipu, rupanya memang berkesan, puas hati sangat! 3 hari je guna bulu mata dan kening dah lebat, rambut pun dah kurang gugur. Sape2 yang ada masalah botak tu silalah beli, sangat recommended". -LINA, KUANTAN
==============
.
❀ Dapatkan penjimatan istimewa
#minyakrambutnipis #minyaktumbuhrambut #minyakrambut #minyakrambutgugur #minyakrambutbotak #minyakjambangmurah #minyakjanggut #ubattumbuhrambut #ubattumbuhjambang #ubatrambutbotak #ubatrambutgugur #ubatrambutlebat #rambutbotaktengah #botaktengah #rambutgugur #rambutnipisbentukm #rambutrosak #rambutkelemumur #jambanglebat #beardoil #codjb #sampleavailable #bulumataasli #eyelasheslong #minyakbulumata #bulumatamelentik #keningtebal #johorbahru #tumbuhkening

MAU BULU MATA labat panjang MELENTIK tapi INDA MAU pakai BULU MATA PALSU?
.
.
Mari sini, sis bagi solusinya πŸ˜‰
.
.
MASCARA FURAIHA
.
ada bahan panjangkan & lebatkan bulu mata
.
senang pakai, 1 layer kah 2 layer kah ikut mau labat & panjang cana
.
sanang cuci, lps pakai tunggu karing sekajap, tarik2 pakai air sudah siap!
.
yg penting bebas bahan kimia bahaya πŸ˜₯😍
.
.
Selamat Tengahari~~ Selamat menunaikan solat fardhu Zuhur πŸ’šπŸ’™πŸ’œ
.
jgn lupa cuci bersih sebelum solat πŸ€—
.
.
#LAKUplusLAWAlalala~ #Furaiha #Dropship #Furaihadropship #Furaihabrunei #skincare #cosmetics #naturalskincare #mascara #bulumatapalsu #bulumatalebat #bulumatapanjang #bulumatamelentik #tiadakimiabahaya #senangcuci #lentik #luntur #lebat #panjang #healthyskin #bruneimuara #sgbuloh #mp #AuraInsta #FuraihaxAuraInsta #sufiempire #furaihalovers #furaihasquad

Korang dah grab set combo ni? Satin skin cushion dengan eyeshadow palette hanya rm100😱

_

Runaway Diva Eyeshadow Palette ada 4 fungsi. Boleh dijadikan highlighter, contouring, lukis kening dan eyeshadow. Lengkap dan jimat!πŸ˜‰ _

Satin Skin Cushion pula ada spf 50. Sangat best digunakan bila nak keluar rumah. Takyah risau muka kena sunburn. Just tepek je satin skin cushion ni. Muka glowing pulak tu😍

_

Jom cepat dapatkan. Whatsapp 016-4839250

_

#promofuraiha #furaihacosmetic #furaihalovers #furaihaperak #promo2itemrm100

Tak suma sabun ketul tapi suka liquid cleanser?

Jom try after glow aqua cleanser. Ada effect methol. Sejukk je meresap ke kulit. Blackhead whitehead pun mudah hilanh. Jerawat pun cepat kecut. Memang dia bersihkan kulit dari lapisan paling dalam sampai kulit yang berminyak pun jadi lembap taw.

Diperkaya dengan vitamin E, marula oil, extract mulberry dan paling penting no sls, sles dan segala paraben. Selamat digunakan tanpa bahan kimia terlarang. Tapi siapa yang kulit alah dengan methol jangan pakak ye.

Promo kali ni harga cleanser rm60 je uolss. Grab sekali dengan satin skin cushion rm100 je. Best kan? Berminat boleh tekan link di bio ye❀

#promofuraiha #promotionfuraiha #furaiha #furaihaskincare #cleanser #afterglowaquacleamser

Everyone's fav choice! Diperkaya dengan argan oil, marula oil, shea butter dan vitamin E yang baik untuk bibir. Korang dah cuba belum?πŸ’‹

Most Popular Instagram Hashtags