[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bulumatamelentik

749 posts

TOP POSTS

@dhiamukhalisah kita geng duaπŸ˜‚ #bulumatamelentik aumπŸ‘…πŸ˜‚

Assalamualaikum...
Good Morning... Jom dapatkan BULU MATA MELENTIK anda arini...akak bukak slot kosong sampai HARI RAYA yea... Wassap utk keterangan lanjut : http://servismelentikkanbulumata.wasap.my/

#penang #penangonly #eyelashperm #bulumatamelentik #murah

Kenapa OMG Mascara perlu ada dalam kelengkapan solek anda? Apa jee kelebihan OMG Mascara nie? πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
❎ tak mengatalkan mata
❎ tak menanggalkan bulu mata
βœ… senang untuk dicuci
βœ… mudah di bawa ke mana sahaja
βœ… melentikan bulu mata
βœ… melebatkan bulu mata
βœ… berus tebal
βœ… boleh digunakan di bawah mata
βœ… tahan melebihi 12 jam
βœ… kalis air
.
RM20 EXC Postage
.
Whatsapp me πŸ“² 0108257601
.
.
#cod #cashondelivery #codpuncakperdana #agentpuncakperdana #coduitmpuncakperdana #puncakperdana #agentsahomgmascara #omgmascara #omg #mascara #uitmpuncakperdana #usahawanuitm #uitmstudent #bulumatalebat #bulumatapanjang #bulumatamelentik #nakbebel #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilraya #paknil #sayapakaisayajual #baranganmurah #berkualititinggi #cantikviral #cantikexclusive #bulumatamelentik

😞nak bulu mata lebat tapi x reti pkai bulu mata palsu?? .
😐nak pkai mascara tp bulu mata x melentik??
.
😟bila nak cuci mata jadi macam panda. 🐼🐼 .
πŸ™πŸ™DON'T WORRY. WE ARE GOING TO SOLVE YOUR PROBLEM!! .
πŸ‘πŸ‘DOUYA MASCARA 100% ORIGINAL WITH CURLER .
.
πŸ¦„RM45 SAHAJA. RM45.. RM45 .
.
.
🚘nkk cod?? COD HANYA DI UMP GAMBANG
.
☎️ws 014-9974558

#douyamascaramurah #douyamascaraoriginal #bulumatamelentik #douyaoriginal #douyamascarawithcurler

RM40 RM40 RM40!!!!
Thank you dear sudi buat eyelash perming dgn alyn😊
Haaa melentikkkk gitchewwwww😍
Lepasni tak payah guna eyelash curler lagiπŸ™Š
Bulu mata pun tahan 2-3 bulannn
.
Whatsapp 0167856974
Whatsapp 0167856974
Whatsapp 0167856974

#salamramadhan #eyelashpermingjb #eyelashpermingmalaysia #eyelash #eyelashperming #nofakelashes #bulumatamelentik #bulumatamelentikrm40 #murah #eyelashperm #bulumata #bulumatamurah #bulumatabagus #jb #eyelashgoals #johorbahru #johoreans #utm #nilai #n9 #lashlift #may #janganmengata #kl #jb #eyelashpermingkit #diy #diyeyelashperm #diyeyelash #promoraya #2017

Ya Allah anak! Bulu mata tu Mommy pun nk pinjam.
Da penat main air, dahaga pulak.
#AisyNuhQhalil #babyboy #TheAisys #ANAMY #bulumatamelentik

β›„HOT ITEM

VARIABLE Y

RM10 / 1PCS
RM7 / 5PCS

EXC POSTAGE

Berminat pm or dm
Ws- 0133930718

#variabley #variableymurah #pelentikbulumata #bulumatapanjang #bulumatamelentik #bariableymalaysia

MOST RECENT

Kenapa OMG Mascara perlu ada dalam kelengkapan solek anda? Apa jee kelebihan OMG Mascara nie? πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
❎ tak mengatalkan mata
❎ tak menanggalkan bulu mata
βœ… senang untuk dicuci
βœ… mudah di bawa ke mana sahaja
βœ… melentikan bulu mata
βœ… melebatkan bulu mata
βœ… berus tebal
βœ… boleh digunakan di bawah mata
βœ… tahan melebihi 12 jam
βœ… kalis air
.
RM20 EXC Postage
.
Whatsapp me πŸ“² 0108257601
.
.
#cod #cashondelivery #codpuncakperdana #agentpuncakperdana #coduitmpuncakperdana #puncakperdana #agentsahomgmascara #omgmascara #omg #mascara #uitmpuncakperdana #usahawanuitm #uitmstudent #bulumatalebat #bulumatapanjang #bulumatamelentik #nakbebel #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilraya #paknil #sayapakaisayajual #baranganmurah #berkualititinggi #cantikviral #cantikexclusive #bulumatamelentik

Kenapa OMG Mascara perlu ada dalam kelengkapan solek anda? Apa jee kelebihan OMG Mascara nie? πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
❎ tak mengatalkan mata
❎ tak menanggalkan bulu mata
βœ… senang untuk dicuci
βœ… mudah di bawa ke mana sahaja
βœ… melentikan bulu mata
βœ… melebatkan bulu mata
βœ… berus tebal
βœ… boleh digunakan di bawah mata
βœ… tahan melebihi 12 jam
βœ… kalis air
.
RM20 EXC Postage
.
Whatsapp me πŸ“² 0108257601
.
.
#cod #cashondelivery #codpuncakperdana #agentpuncakperdana #coduitmpuncakperdana #puncakperdana #agentsahomgmascara #omgmascara #omg #mascara #uitmpuncakperdana #usahawanuitm #uitmstudent #bulumatalebat #bulumatapanjang #bulumatamelentik #nakbebel #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilraya #paknil #sayapakaisayajual #baranganmurah #berkualititinggi #cantikviral #cantikexclusive #bulumatamelentik

❀
alhamdulillah barang dah selamat sampai ke tuannya.Thank you!Lain kali beli lagi dengan kami😘
.
Barang murah murah je sis jual,confirm tak dak jual tempat lain dgn harga yang murah mcm ni😎
.
πŸ’¬πŸ“²Apa tunggu lagi?!Jom whatsapp sis untuk beli aksesori gajet dan juga serum aurora oil.Harga yang sangat murah dan berbaloi #sportafeedback
.
#serumeyelash #serummurah #serumlebatbulumata #bulumatapalsu #bulumatanatural #bulumatamelentik #keningtebal #kening #jangguttebal #rambutgugur #serumrambutgugur #serumrambutlebat

❀
alhamdulillah barang dah selamat sampai ke tuannya.Thank you!Lain kali beli lagi dengan kami😘
.
Barang murah murah je sis jual,confirm tak dak jual tempat lain dgn harga yang murah mcm ni😎
.
πŸ’¬πŸ“²Apa tunggu lagi?!Jom whatsapp sis untuk beli aksesori gajet dan juga serum aurora oil.Harga yang sangat murah dan berbaloi #sportafeedback
.
#serumeyelash #serummurah #serumlebatbulumata #bulumatapalsu #bulumatanatural #bulumatamelentik #keningtebal #kening #jangguttebal #rambutgugur #serumrambutgugur #serumrambutlebat

Kelebihan OMG Mascara:
.
❎ tak mengatalkan mata
❎ tak menanggalkan bulu mata
βœ… senang untuk dicuci
βœ… mudah di bawa ke mana sahaja
βœ… melentikan bulu mata
βœ… melebatkan bulu mata
βœ… berus tebal
βœ… boleh digunakan di bawah mata
βœ… tahan melebihi 12 jam
βœ… kalis air
.
RM20 sahaja. RM20 RM20 RM20
.
WhatsApp Hanis πŸ“² 0108257601
.
#cod #cashondelivery #codpuncakperdana #agentpuncakperdana #coduitmpuncakperdana #puncakperdana #agentsahomgmascara #omgmascara #omg #mascara #uitmpuncakperdana #usahawanuitm #uitmstudent #bulumatalebat #bulumatapanjang #bulumatamelentik #nakbebel #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilraya #paknil #sayapakaisayajual #baranganmurah #berkualititinggi #cantikviral #cantikexclusive #matamelentik

OMG OMG OMG cantiknya mata dia. Lentiknya bulu mata dia 😍 pakai apa tu? Tengoklah dia pegang apa tuuuu πŸ˜™
.
Packing lama masih ada yee. Tinggal beberapa pcs lagi. Rugi tak dapatkan dengan harga murah nie πŸ˜‰
.
RM20 sahaja. RM20 RM20 RM20
.
WhatsApp Hanis πŸ“² 0108257601
.
#cod #cashondelivery #codpuncakperdana #agentpuncakperdana #coduitmpuncakperdana #puncakperdana #agentsahomgmascara #omgmascara #omg #mascara #uitmpuncakperdana #usahawanuitm #uitmstudent #bulumatalebat #bulumatapanjang #bulumatamelentik #nakbebel #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilraya #paknil #sayapakaisayajual #baranganmurah #berkualititinggi #cantikviral #mascarawaterproof #mascarafiber

OMG OMG OMG cantiknya mata dia. Lentiknya bulu mata dia 😍 pakai apa tu? Tengoklah dia pegang apa tuuuu πŸ˜™
.
Packing lama masih ada yee. Tinggal beberapa pcs lagi. Rugi tak dapatkan dengan harga murah nie πŸ˜‰
.
RM20 sahaja. RM20 RM20 RM20
.
WhatsApp Hanis πŸ“² 0108257601
.
#cod #cashondelivery #codpuncakperdana #agentpuncakperdana #coduitmpuncakperdana #puncakperdana #agentsahomgmascara #omgmascara #omg #mascara #uitmpuncakperdana #usahawanuitm #uitmstudent #bulumatalebat #bulumatapanjang #bulumatamelentik #nakbebel #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilraya #paknil #sayapakaisayajual #baranganmurah #berkualititinggi #cantikviral #cantikexclusive #matamelentik

OMG Mascara old packaging ❗️Tinggal 5 pcs lagi sebelum new packaging masuk 😱 jom dapatkan sekarang untuk dapat harga RM20 nie. Utk new packaging baru nanti, harga dah naik tau ! So lets grab now ‼️
.
RM20 sahaja. RM20 RM20 RM20
.
WhatsApp Hanis πŸ“² 0108257601
.
#cod #cashondelivery #codpuncakperdana #agentpuncakperdana #coduitmpuncakperdana #puncakperdana #agentsahomgmascara #omgmascara #omg #mascara #uitmpuncakperdana #usahawanuitm #uitmstudent #bulumatalebat #bulumatapanjang #bulumatamelentik #nakbebel #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilraya #paknil #sayapakaisayajual #baranganmurah #berkualititinggi #cantikviral #cantikexclusive #matamelentik

πŸ€—4 CARA PANJANGKAN BULU MATA DENGAN
MUDAH DAN BERKESAN
.

1. SIKAT DENGAN KERAP .
. 🌟Biar betul! Ada ke sikat untuk bulu mata?
Ya, ada. Sikat bulu mata dengan kerap dan anda akan lihat hasilnya. . .
.

2. SAPU VASELINE SETIAP MALAM . . 🌟Ambil sedikit Vaseline
mengguna cotton bud atau berus maskara.
Kemudian sapu pada bulu mata sebelum tidur. .

3. GUNA MINYAK SEMULA JADI .
. 🌟Minyak zaitun, minyak kelapa dan minyak jojoba mengandungi mineral, vitamin dan agen pemanjang. .

4. SAPU VITAMIN E . . 🌟Vitamin E membantu pertumbuhan dan memanjangkan bulu mata. . .
. ❀ πŸ˜“RASA LECEH NAK CARI BAHAN2 NI ?
IT'S OKAY ❗

Avon True Color Supreme Length Nourishing Mascara dapat menyelesaikan masalah uollssπŸ˜„ . .
.
➑ Mengandungi khasiat minyak argan,
vitamin E dan minyak kelapa dara.
.
.
➑ Berus flexi menyalut bulu mata dgn formula anjakan lembut yg tidak mencomotkan. . .
➑ Telah diuji oleh pakar mata & sesuai untuk mata sensitif @ pengguna contact lens. . .
.
❀ πŸ“² Pm tepi uollss untuk order,

http://www.wasap.my/60134880797

#avontrue #supremelengthnourishingmascara #bulumatamelentik #tipsmemanjangkanbulumata #howtogethealthylashes #khasiatminyakargan #khasiatminyakelapa #vitaminE #blackestblack #mascaraintrend #mascaraviral #efolamascara #oneminutemiraclemascara #sasa #waterproofmascara #essencemascara #urbandecay #avoncosmetic #avonbanting

Mahukan bulu mata lentik tanpa pengepit dalam masa 1 minit? OMG Mascara boleh merealisasikan impian bulu mata lentik serta lebat 😍😍
.
Hanya RM20. RM20 sahaja ! Harga mampu milik serta murah yang amat. Mascara yg setanding antarabangsa 😘😘
.
Penghabisan stock sebelum packing baru sampai. Tinggal 5pcs je lagi. Jom cepatΒ² dapatkan sekarang !
.
RM20 sahaja. RM20 RM20 RM20
.
WhatsApp Hanis πŸ“² 0108257601
.
#cod #cashondelivery #codpuncakperdana #agentpuncakperdana #coduitmpuncakperdana #puncakperdana #agentsahomgmascara #omgmascara #omg #mascara #uitmpuncakperdana #usahawanuitm #uitmstudent #bulumatalebat #bulumatapanjang #bulumatamelentik #nakbebel #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilraya #paknil #sayapakaisayajual #baranganmurah #berkualititinggi #cantikviral #cantikexclusive #matamelentik

Most Popular Instagram Hashtags