#bulumatamelentik

MOST RECENT

Saya nak bantu sesiapa yang ada masalah bulu mata pendek lurus kejung atau takde bulu mata. Calit je #mvmnorafurla ni jangan terkejut bulu nampak terus nampak. Lagi best sebab kawan2 ingat pakai bulu mata pelesu. Hubby suh stop pakai dia takut jadi bulu mata unta pulak panjang sangat πŸ˜‚
Sape berminat drop komen ya. Saya cuba bantu πŸ‘‡πŸ»
.
#maskaranorafurla #maskaranorafurlajohor #maskaranorafurlakeramat #bulumatapanjang #bulumatamelentik

FEEDBACK PANAS !

LOMA SERUM
==============
πŸ’Ÿ Berkesan untuk :
πŸ‘‰ Menumbuhkan anak rambut baru
πŸ‘‰ Memanjangkan & melentikkan bulu mata secara semulajadi
πŸ‘‰ Melebat & menghitamkan kening
πŸ‘‰ Membantu mengatasi masalah rambut gugur
πŸ‘‰ Membantu merawat rambut agar kekal bermaya
πŸ‘‰ Melebatkan jambang & janggut bagi lelaki
==============
πŸ’Ÿ Seawal 7 hari guna untuk kesan ketara
πŸ’Ÿ Jimat ratusan ringgit, tak perlu beli ubat yang mahal tapi takde kesan.
<3 Loma serum dijamin berkesan 200% !!
==============
^_^ "Saya ingat produk ni tipu, rupanya memang berkesan, puas hati sangat! 3 hari je guna bulu mata dan kening dah lebat, rambut pun dah kurang gugur. Sape2 yang ada masalah botak tu silalah beli, sangat recommended". -LINA, KUANTAN
==============
.
❀ Dapatkan penjimatan istimewa
#minyakrambutnipis #minyaktumbuhrambut #minyakrambut #minyakrambutgugur #minyakrambutbotak #minyakjambangmurah #minyakjanggut #ubattumbuhrambut #ubattumbuhjambang #ubatrambutbotak #ubatrambutgugur #ubatrambutlebat #rambutbotaktengah #botaktengah #rambutgugur #rambutnipisbentukm #rambutrosak #rambutkelemumur #jambanglebat #beardoil #codjb #sampleavailable #bulumataasli #eyelasheslong #minyakbulumata #bulumatamelentik #keningtebal #johorbahru #tumbuhkening

FEEDBACK PANAS !

LOMA SERUM
==============
πŸ’Ÿ Berkesan untuk :
πŸ‘‰ Menumbuhkan anak rambut baru
πŸ‘‰ Memanjangkan & melentikkan bulu mata secara semulajadi
πŸ‘‰ Melebat & menghitamkan kening
πŸ‘‰ Membantu mengatasi masalah rambut gugur
πŸ‘‰ Membantu merawat rambut agar kekal bermaya
πŸ‘‰ Melebatkan jambang & janggut bagi lelaki
==============
πŸ’Ÿ Seawal 7 hari guna untuk kesan ketara
πŸ’Ÿ Jimat ratusan ringgit, tak perlu beli ubat yang mahal tapi takde kesan.
<3 Loma serum dijamin berkesan 200% !!
==============
^_^ "Saya ingat produk ni tipu, rupanya memang berkesan, puas hati sangat! 3 hari je guna bulu mata dan kening dah lebat, rambut pun dah kurang gugur. Sape2 yang ada masalah botak tu silalah beli, sangat recommended". -LINA, KUANTAN
==============
.
❀ Dapatkan penjimatan istimewa
#minyakrambutnipis #minyaktumbuhrambut #minyakrambut #minyakrambutgugur #minyakrambutbotak #minyakjambangmurah #minyakjanggut #ubattumbuhrambut #ubattumbuhjambang #ubatrambutbotak #ubatrambutgugur #ubatrambutlebat #rambutbotaktengah #botaktengah #rambutgugur #rambutnipisbentukm #rambutrosak #rambutkelemumur #jambanglebat #beardoil #codjb #sampleavailable #bulumataasli #eyelasheslong #minyakbulumata #bulumatamelentik #keningtebal #johorbahru #tumbuhkening

LOMA SERUM
==============
πŸ’Ÿ Berkesan untuk :
πŸ‘‰ Menumbuhkan anak rambut baru
πŸ‘‰ Memanjangkan & melentikkan bulu mata secara semulajadi
πŸ‘‰ Melebat & menghitamkan kening
πŸ‘‰ Membantu mengatasi masalah rambut gugur
πŸ‘‰ Membantu merawat rambut agar kekal bermaya
πŸ‘‰ Melebatkan jambang & janggut bagi lelaki
==============
πŸ’Ÿ Seawal 7 hari guna untuk kesan ketara
πŸ’Ÿ Jimat ratusan ringgit, tak perlu beli ubat yang mahal tapi takde kesan.
<3 Loma serum dijamin berkesan 200% !!
==============
^_^ "Saya ingat produk ni tipu, rupanya memang berkesan, puas hati sangat! 3 hari je guna bulu mata dan kening dah lebat, rambut pun dah kurang gugur. Sape2 yang ada masalah botak tu silalah beli, sangat recommended". -LINA, KUANTAN
==============
.
❀ Dapatkan penjimatan istimewa
#minyakrambutnipis #minyaktumbuhrambut #minyakrambut #minyakrambutgugur #minyakrambutbotak #minyakjambangmurah #minyakjanggut #ubattumbuhrambut #ubattumbuhjambang #ubatrambutbotak #ubatrambutgugur #ubatrambutlebat #rambutbotaktengah #botaktengah #rambutgugur #rambutnipisbentukm #rambutrosak #rambutkelemumur #jambanglebat #beardoil #codjb #sampleavailable #bulumataasli #eyelasheslong #minyakbulumata #bulumatamelentik #keningtebal #johorbahru #tumbuhkening

LOMA SERUM
==============
πŸ’Ÿ Berkesan untuk :
πŸ‘‰ Menumbuhkan anak rambut baru
πŸ‘‰ Memanjangkan & melentikkan bulu mata secara semulajadi
πŸ‘‰ Melebat & menghitamkan kening
πŸ‘‰ Membantu mengatasi masalah rambut gugur
πŸ‘‰ Membantu merawat rambut agar kekal bermaya
πŸ‘‰ Melebatkan jambang & janggut bagi lelaki
==============
πŸ’Ÿ Seawal 7 hari guna untuk kesan ketara
πŸ’Ÿ Jimat ratusan ringgit, tak perlu beli ubat yang mahal tapi takde kesan.
<3 Loma serum dijamin berkesan 200% !!
==============
^_^ "Saya ingat produk ni tipu, rupanya memang berkesan, puas hati sangat! 3 hari je guna bulu mata dan kening dah lebat, rambut pun dah kurang gugur. Sape2 yang ada masalah botak tu silalah beli, sangat recommended". -LINA, KUANTAN
==============
.
❀ Dapatkan penjimatan istimewa
#minyakrambutnipis #minyaktumbuhrambut #minyakrambut #minyakrambutgugur #minyakrambutbotak #minyakjambangmurah #minyakjanggut #ubattumbuhrambut #ubattumbuhjambang #ubatrambutbotak #ubatrambutgugur #ubatrambutlebat #rambutbotaktengah #botaktengah #rambutgugur #rambutnipisbentukm #rambutrosak #rambutkelemumur #jambanglebat #beardoil #codjb #sampleavailable #bulumataasli #eyelasheslong #minyakbulumata #bulumatamelentik #keningtebal #johorbahru #tumbuhkening

LOMA SERUM
==============
πŸ’Ÿ Berkesan untuk :
πŸ‘‰ Menumbuhkan anak rambut baru
πŸ‘‰ Memanjangkan & melentikkan bulu mata secara semulajadi
πŸ‘‰ Melebat & menghitamkan kening
πŸ‘‰ Membantu mengatasi masalah rambut gugur
πŸ‘‰ Membantu merawat rambut agar kekal bermaya
πŸ‘‰ Melebatkan jambang & janggut bagi lelaki
==============
πŸ’Ÿ Seawal 7 hari guna untuk kesan ketara
πŸ’Ÿ Jimat ratusan ringgit, tak perlu beli ubat yang mahal tapi takde kesan.
<3 Loma serum dijamin berkesan 200% !!
==============
^_^ "Saya ingat produk ni tipu, rupanya memang berkesan, puas hati sangat! 3 hari je guna bulu mata dan kening dah lebat, rambut pun dah kurang gugur. Sape2 yang ada masalah botak tu silalah beli, sangat recommended". -LINA, KUANTAN
==============
.
❀ Dapatkan penjimatan istimewa
#minyakrambutnipis #minyaktumbuhrambut #minyakrambut #minyakrambutgugur #minyakrambutbotak #minyakjambangmurah #minyakjanggut #ubattumbuhrambut #ubattumbuhjambang #ubatrambutbotak #ubatrambutgugur #ubatrambutlebat #rambutbotaktengah #botaktengah #rambutgugur #rambutnipisbentukm #rambutrosak #rambutkelemumur #jambanglebat #beardoil #codjb #sampleavailable #bulumataasli #eyelasheslong #minyakbulumata #bulumatamelentik #keningtebal #johorbahru #tumbuhkening

Maskara Furaiha.
.
Coming soon tau, .
Nak bulu Mata melentik cantik sepanjang hari dengan product yang selamat boleh dapatkan maskara in dari saya.
.
#maskarabeauty
#maskara
#matacantik
#bulumata
#bulumatamelentik
#kosmetik
#cantik .

LOMA SERUM
==============
πŸ’Ÿ Berkesan untuk :
πŸ‘‰ Menumbuhkan anak rambut baru
πŸ‘‰ Memanjangkan & melentikkan bulu mata secara semulajadi
πŸ‘‰ Melebat & menghitamkan kening
πŸ‘‰ Membantu mengatasi masalah rambut gugur
πŸ‘‰ Membantu merawat rambut agar kekal bermaya
πŸ‘‰ Melebatkan jambang & janggut bagi lelaki
==============
πŸ’Ÿ Seawal 7 hari guna untuk kesan ketara
πŸ’Ÿ Jimat ratusan ringgit, tak perlu beli ubat yang mahal tapi takde kesan.
<3 Loma serum dijamin berkesan 200% !!
==============
^_^ "Saya ingat produk ni tipu, rupanya memang berkesan, puas hati sangat! 3 hari je guna bulu mata dan kening dah lebat, rambut pun dah kurang gugur. Sape2 yang ada masalah botak tu silalah beli, sangat recommended". -LINA, KUANTAN
==============
.
❀ Dapatkan penjimatan istimewa
#minyakrambutnipis #minyaktumbuhrambut #minyakrambut #minyakrambutgugur #minyakrambutbotak #minyakjambangmurah #minyakjanggut #ubattumbuhrambut #ubattumbuhjambang #ubatrambutbotak #ubatrambutgugur #ubatrambutlebat #rambutbotaktengah #botaktengah #rambutgugur #rambutnipisbentukm #rambutrosak #rambutkelemumur #jambanglebat #beardoil #codjb #sampleavailable #bulumataasli #eyelasheslong #minyakbulumata #bulumatamelentik #keningtebal #johorbahru #tumbuhkening

LOMA SERUM
==============
πŸ’Ÿ Berkesan untuk :
πŸ‘‰ Menumbuhkan anak rambut baru
πŸ‘‰ Memanjangkan & melentikkan bulu mata secara semulajadi
πŸ‘‰ Melebat & menghitamkan kening
πŸ‘‰ Membantu mengatasi masalah rambut gugur
πŸ‘‰ Membantu merawat rambut agar kekal bermaya
πŸ‘‰ Melebatkan jambang & janggut bagi lelaki
==============
πŸ’Ÿ Seawal 7 hari guna untuk kesan ketara
πŸ’Ÿ Jimat ratusan ringgit, tak perlu beli ubat yang mahal tapi takde kesan.
<3 Loma serum dijamin berkesan 200% !!
==============
^_^ "Saya ingat produk ni tipu, rupanya memang berkesan, puas hati sangat! 3 hari je guna bulu mata dan kening dah lebat, rambut pun dah kurang gugur. Sape2 yang ada masalah botak tu silalah beli, sangat recommended". -LINA, KUANTAN
==============
.
❀ Dapatkan penjimatan istimewa
#minyakrambutnipis #minyaktumbuhrambut #minyakrambut #minyakrambutgugur #minyakrambutbotak #minyakjambangmurah #minyakjanggut #ubattumbuhrambut #ubattumbuhjambang #ubatrambutbotak #ubatrambutgugur #ubatrambutlebat #rambutbotaktengah #botaktengah #rambutgugur #rambutnipisbentukm #rambutrosak #rambutkelemumur #jambanglebat #beardoil #codjb #sampleavailable #bulumataasli #eyelasheslong #minyakbulumata #bulumatamelentik #keningtebal #johorbahru #tumbuhkening

LOMA SERUM
==============
πŸ’Ÿ Berkesan untuk :
πŸ‘‰ Menumbuhkan anak rambut baru
πŸ‘‰ Memanjangkan & melentikkan bulu mata secara semulajadi
πŸ‘‰ Melebat & menghitamkan kening
πŸ‘‰ Membantu mengatasi masalah rambut gugur
πŸ‘‰ Membantu merawat rambut agar kekal bermaya
πŸ‘‰ Melebatkan jambang & janggut bagi lelaki
==============
πŸ’Ÿ Seawal 7 hari guna untuk kesan ketara
πŸ’Ÿ Jimat ratusan ringgit, tak perlu beli ubat yang mahal tapi takde kesan.
<3 Loma serum dijamin berkesan 200% !!
==============
^_^ "Saya ingat produk ni tipu, rupanya memang berkesan, puas hati sangat! 3 hari je guna bulu mata dan kening dah lebat, rambut pun dah kurang gugur. Sape2 yang ada masalah botak tu silalah beli, sangat recommended". -LINA, KUANTAN
==============
.
❀ Dapatkan penjimatan istimewa
#minyakrambutnipis #minyaktumbuhrambut #minyakrambut #minyakrambutgugur #minyakrambutbotak #minyakjambangmurah #minyakjanggut #ubattumbuhrambut #ubattumbuhjambang #ubatrambutbotak #ubatrambutgugur #ubatrambutlebat #rambutbotaktengah #botaktengah #rambutgugur #rambutnipisbentukm #rambutrosak #rambutkelemumur #jambanglebat #beardoil #codjb #sampleavailable #bulumataasli #eyelasheslong #minyakbulumata #bulumatamelentik #keningtebal #johorbahru #tumbuhkening

.
Hei sayangku
Hari ini aku syantik
Syantik bagai bidadari.
.
Bidadari di hatimu
Hei sayangku
Perlakukan diriku seperti seorang ratu
Ku ingin dimanja kamu.
.
Emang lagi syantik, emang lagi syantik kalau pakai mascara furaiha nanti ehhh 😍
.
Syantik melentik bulu mata awak tu.
.
Kalau nak syantik meh whatsapp mommy kat sini >> Http://mommydila.wasap.my/
#MascaraFuraiha
#FuraihaRaya #Sayajual #furaiha #furaihalovers #cod #codpuchong #furaihapuchong #softmattelipcream #lipcream #lipmatte #eyelash #bulumatapalsu #bulumata #bulumatamelentik #bulumatalentik #kosmetikmurah #terlajaklaris #lofattah #quputeh #aurainsta #aurainstabatch12 #bazaar #bazaarpaknil #shoppingonline #terapiinstagram #ajimaura #eyelashextensions #serum #eyelashes

Melentiknya bulu mata.. Calit2 terus nampak Melentik.

Harga pun murah je.
Meh wasap 0189839869 kalau nak bulu mata cmni... #bulumatamelentik #bulumata #eyelashes #longeyelashes #selangor #pj

Clearance stock. Ada 4pcs lagi. Setiap pembelian akan dapat free gift πŸ‘
.
πŸ‘ OMG MASCARA adalah produk buatan muslim di Malaysia. OMG Mascara ini diperkaya dengan vitamin B5 & castor oil untuk menguatkan lagi akar bulu mata.
.
RM20 (Packing lama) EXC Postage + FREE GIFT
.
Whatsapp Hanis πŸ“² 0199038582
πŸ™… NO DM. Takut terlepas pandang.
.
.
#cod #cashondelivery #codpuncakperdana #agentpuncakperdana #coduitmpuncakperdana #puncakperdana #agentsahomgmascara #omgmascara #omg #mascara #uitmpuncakperdana #usahawanuitm #uitmstudent #bulumatalebat #bulumatapanjang #bulumatamelentik #nakbebel #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilraya #paknil #sayapakaisayajual #baranganmurah #berkualititinggi #cantikviral #cantikexclusive #bulumatamelentik

Clearance stock. Ada 4pcs lagi. Setiap pembelian akan dapat free gift πŸ‘
.
πŸ‘ OMG MASCARA adalah produk buatan muslim di Malaysia. OMG Mascara ini diperkaya dengan vitamin B5 & castor oil untuk menguatkan lagi akar bulu mata.
.
RM20 (Packing lama) EXC Postage + FREE GIFT
.
Whatsapp Hanis πŸ“² 0199038582
πŸ™… NO DM. Takut terlepas pandang.
.
.
#cod #cashondelivery #codpuncakperdana #agentpuncakperdana #coduitmpuncakperdana #puncakperdana #agentsahomgmascara #omgmascara #omg #mascara #uitmpuncakperdana #usahawanuitm #uitmstudent #bulumatalebat #bulumatapanjang #bulumatamelentik #nakbebel #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilraya #paknil #sayapakaisayajual #baranganmurah #berkualititinggi #cantikviral #cantikexclusive #bulumatamelentik

Clearance stock. Ada 4pcs lagi. Setiap pembelian akan dapat free gift πŸ‘
.
πŸ‘ OMG MASCARA adalah produk buatan muslim di Malaysia. OMG Mascara ini diperkaya dengan vitamin B5 & castor oil untuk menguatkan lagi akar bulu mata.
.
RM20 (Packing lama) EXC Postage + FREE GIFT
.
Whatsapp Hanis πŸ“² 0199038582
πŸ™… NO DM. Takut terlepas pandang.
.
.
#cod #cashondelivery #codpuncakperdana #agentpuncakperdana #coduitmpuncakperdana #puncakperdana #agentsahomgmascara #omgmascara #omg #mascara #uitmpuncakperdana #usahawanuitm #uitmstudent #bulumatalebat #bulumatapanjang #bulumatamelentik #nakbebel #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilraya #paknil #sayapakaisayajual #baranganmurah #berkualititinggi #cantikviral #cantikexclusive #bulumatamelentik

πŸŽ€ Jom try SENORITA MASCARA gerenti terus panjang dan lebat
πŸŽ€Senang nak apply πŸŽ€Pakai 2,3 layer bulu mata dah lentik πŸŽ€Tidak memberikan effect gatal pada mata
πŸŽ€Waterproof tapi senang utk dicuci hanya tarik2 jerr dgn air zasss terus keluar
πŸŽ€Tidak menanggalkan bulu mata
πŸŽ€Kesan serta merta
πŸŽ€Tidak meninggalkan kesan hitam bawah mata πŸŽ€Tahan 24jam jika tidak dicuci
πŸŽ€sapu2 terus lentik
.
Rm20 10ml 😁

#mascara #melentik #bulumatamelentik #bulumata #senoritamascara #murahkanrezeki #senoritamascara #mataarab #matacantik #darimataturunkehati #irara38 #jualonline #sugarbelle #sayajualmascara #makuphack #hudabeauty

LOMA SERUM
==============
πŸ’Ÿ Berkesan untuk :
πŸ‘‰ Menumbuhkan anak rambut baru
πŸ‘‰ Memanjangkan & melentikkan bulu mata secara semulajadi
πŸ‘‰ Melebat & menghitamkan kening
πŸ‘‰ Membantu mengatasi masalah rambut gugur
πŸ‘‰ Membantu merawat rambut agar kekal bermaya
πŸ‘‰ Melebatkan jambang & janggut bagi lelaki
==============
πŸ’Ÿ Seawal 7 hari guna untuk kesan ketara
πŸ’Ÿ Jimat ratusan ringgit, tak perlu beli ubat yang mahal tapi takde kesan.
<3 Loma serum dijamin berkesan 200% !!
==============
^_^ "Saya ingat produk ni tipu, rupanya memang berkesan, puas hati sangat! 3 hari je guna bulu mata dan kening dah lebat, rambut pun dah kurang gugur. Sape2 yang ada masalah botak tu silalah beli, sangat recommended". -LINA, KUANTAN
==============
.
❀ Dapatkan penjimatan istimewa
#minyakrambutnipis #minyaktumbuhrambut #minyakrambut #minyakrambutgugur #minyakrambutbotak #minyakjambangmurah #minyakjanggut #ubattumbuhrambut #ubattumbuhjambang #ubatrambutbotak #ubatrambutgugur #ubatrambutlebat #rambutbotaktengah #botaktengah #rambutgugur #rambutnipisbentukm #rambutrosak #rambutkelemumur #jambanglebat #beardoil #codjb #sampleavailable #bulumataasli #eyelasheslong #minyakbulumata #bulumatamelentik #keningtebal #johorbahru #tumbuhkening

LOMA SERUM
==============
πŸ’Ÿ Berkesan untuk :
πŸ‘‰ Menumbuhkan anak rambut baru
πŸ‘‰ Memanjangkan & melentikkan bulu mata secara semulajadi
πŸ‘‰ Melebat & menghitamkan kening
πŸ‘‰ Membantu mengatasi masalah rambut gugur
πŸ‘‰ Membantu merawat rambut agar kekal bermaya
πŸ‘‰ Melebatkan jambang & janggut bagi lelaki
==============
πŸ’Ÿ Seawal 7 hari guna untuk kesan ketara
πŸ’Ÿ Jimat ratusan ringgit, tak perlu beli ubat yang mahal tapi takde kesan.
<3 Loma serum dijamin berkesan 200% !!
==============
^_^ "Saya ingat produk ni tipu, rupanya memang berkesan, puas hati sangat! 3 hari je guna bulu mata dan kening dah lebat, rambut pun dah kurang gugur. Sape2 yang ada masalah botak tu silalah beli, sangat recommended". -LINA, KUANTAN
==============
.
❀ Dapatkan penjimatan istimewa
#minyakrambutnipis #minyaktumbuhrambut #minyakrambut #minyakrambutgugur #minyakrambutbotak #minyakjambangmurah #minyakjanggut #ubattumbuhrambut #ubattumbuhjambang #ubatrambutbotak #ubatrambutgugur #ubatrambutlebat #rambutbotaktengah #botaktengah #rambutgugur #rambutnipisbentukm #rambutrosak #rambutkelemumur #jambanglebat #beardoil #codjb #sampleavailable #bulumataasli #eyelasheslong #minyakbulumata #bulumatamelentik #keningtebal #johorbahru #tumbuhkening

LOMA SERUM
==============
πŸ’Ÿ Berkesan untuk :
πŸ‘‰ Menumbuhkan anak rambut baru
πŸ‘‰ Memanjangkan & melentikkan bulu mata secara semulajadi
πŸ‘‰ Melebat & menghitamkan kening
πŸ‘‰ Membantu mengatasi masalah rambut gugur
πŸ‘‰ Membantu merawat rambut agar kekal bermaya
πŸ‘‰ Melebatkan jambang & janggut bagi lelaki
==============
πŸ’Ÿ Seawal 7 hari guna untuk kesan ketara
πŸ’Ÿ Jimat ratusan ringgit, tak perlu beli ubat yang mahal tapi takde kesan.
<3 Loma serum dijamin berkesan 200% !!
==============
^_^ "Saya ingat produk ni tipu, rupanya memang berkesan, puas hati sangat! 3 hari je guna bulu mata dan kening dah lebat, rambut pun dah kurang gugur. Sape2 yang ada masalah botak tu silalah beli, sangat recommended". -LINA, KUANTAN
==============
.
❀ Dapatkan penjimatan istimewa
#minyakrambutnipis #minyaktumbuhrambut #minyakrambut #minyakrambutgugur #minyakrambutbotak #minyakjambangmurah #minyakjanggut #ubattumbuhrambut #ubattumbuhjambang #ubatrambutbotak #ubatrambutgugur #ubatrambutlebat #rambutbotaktengah #botaktengah #rambutgugur #rambutnipisbentukm #rambutrosak #rambutkelemumur #jambanglebat #beardoil #codjb #sampleavailable #bulumataasli #eyelasheslong #minyakbulumata #bulumatamelentik #keningtebal #johorbahru #tumbuhkening

1Minute Miracle Mascara (1MMM) β™₯️Super Mega Vollume Fiber Mascaraβ™₯️ Antara keunikan 1MMM
πŸ”ΈMemanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda.
πŸ”ΈMngandungi 'Micro Fiber' khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata tnpa pedih..
πŸ”ΈDesign khas berus silicone yg unik..
πŸ”ΈSpecial bauan dark coklat
πŸ”ΈMmbuatkan mata lebih galak
πŸ”ΈTidak bergumpal
πŸ”ΈMesra Wudhu

Best ka best?? FREE PENGEPIT UNIK lg uollss.. Harga?? Mestilah sgt2 berpatutan.. #0182289732 #0182289732 #0182289732 #codklselangorsetiaphari #codsungaibesi #codbandartasikselatan #codkinrara #codpuchong #codcheras #codampang #codklcc #codbukitjalil #codserdang #codbalakong #codserikembangan #nakcantik #nakflawless #nakputih #nakgebu #bazzarpaknil #artismalaysia #igshop #onlinebazaar #onlineshopping #jualmurah #jualmakeup #jualkosmetik #skincare #foundation #1mmmascara
#bulumatamelentik .
www.wasap.my/60182289732/nakorder1mmmascara

Most Popular Instagram Hashtags