#bulumatacheta

MOST RECENT

✨ BULU MATA 3D MINK HAIR FALSE
✨3 PASANG
💰85.000
.
Info sudah lengkap ya jadi please read caption ☺
.
📍CENGKARENG
.
For order
Line : cottonshape
W.a : 082140047726
.
♡ nama :
♡ alamat :
♡ no.hp :
♡ orderan : kode barang, color, jumlah .
.
.
#BULUMATA #BULUMATAMURAH #bulumatapalsu #bulumatapremium #bulumatacantik #bukumatalentik #jualbulumata #jualbulumatapalsu #jualbulumatamurah #jualbulumatagrosir #jualbulumatapremium #jualbulumatacleopatra #bulumatacetar #bulumatacheta
#dior #maybelline #milani #zerosebum #etude #tonymoly #etudehouse #innisfree #nyx #lagirl #lapro #laneige

✨BULU MATA 3D SEXY BUSHY SOFT LONG BLACK
✨3 PASANG
💰85.000
.
Info sudah lengkap ya jadi please read caption ☺
.
📍CENGKARENG
.
For order
Line : cottonshape
W.a : 082140047726
.
♡ nama :
♡ alamat :
♡ no.hp :
♡ orderan : kode barang, color, jumlah .
.
.
#BULUMATA #BULUMATAMURAH #bulumatapalsu #bulumatapremium #bulumatacantik #bukumatalentik #jualbulumata #jualbulumatapalsu #jualbulumatamurah #jualbulumatagrosir #jualbulumatapremium #jualbulumatacleopatra #bulumatacetar #bulumatacheta
#dior #maybelline #milani #zerosebum #etude #tonymoly #etudehouse #innisfree #nyx #lagirl #lapro #laneige

✨ BULU MATA STUNNING GROSS DOL
✨5 PASANG
💰 65.000
.
Info sudah lengkap ya jadi please read caption ☺
.
📍CENGKARENG
.
For order
Line : cottonshape
W.a : 082140047726
.
♡ nama :
♡ alamat :
♡ no.hp :
♡ orderan : kode barang, color, jumlah .
.
.
#BULUMATA #BULUMATAMURAH #bulumatapalsu #bulumatapremium #bulumatacantik #bukumatalentik #jualbulumata #jualbulumatapalsu #jualbulumatamurah #jualbulumatagrosir #jualbulumatapremium #jualbulumatacleopatra #bulumatacetar #bulumatacheta
#dior #maybelline #milani #zerosebum #etude #tonymoly #etudehouse #innisfree #nyx #lagirl #lapro #laneige

CLEARANCE SALE ❗❗❗
.

LIMITED EDITION NORAFURLA MASCARA + FREE MAKEUP REMOVER
.
Apa istimewanya LIMITED EDITION NI ⁉

Ianya mengandungi MASCARA yang boleh melentikkan dan memanjangkan bulu mata secara semulajadi + MAKE UP REMOVER CLEANSING GEL yang memudahkan kita menanggalkan make up pada muka even mascara pun senang cuci.

Wauuu ..nampak sangat perbezaan bila menggunakan DOUYA MASCARA ni .
Dah la..
✅ Waterproof ✅ Tak comot langsung
✅ Memanjangkan bulu mata
✅ Melebatkan bulu mata
✅ Melentikkan bulu mata
✅ No panda eyes
✅ Tak perlu lagi bulu mata palsu
✅ Senang dicuci
✅ Wudhu friendly
✅ All in 1 tak perlu 2 stick mascara duoya
✅ Boleh tahan 2-4 bulan
.
STOK SANGAT LIMITED
SIAPA CEPAT DIA DAPAT
.

NAK ODER?
NAK TANYA?
WHATSAPP 013-4101842 SEKARANG
.
.

#maskaradouya #mascaradouya #mascaracheta #mascara #mascaraviral #maskaramurah #NORAFURLA #norafurlamascara #norafurlamascaralimitededition #viral #bazaarpaknil #onlineshop #like4like #sisjual #sephora #original #nakcantik #bulumatalentik #bulumatacheta #lawo #wajibcuba #clerancesale #igersmalaysia #Malaysia #kualalumpur #upsi #instagood #sale

Sebelum shida cuci maskara shida mau kasi tunjuk dulu bulu mata yang dulunya payah betul mau nampak.. Tapi.. sekarang Alhamdulillah ianya dah semakin nampak sebab mascara ni mempunyai castor oil yang menggalakkan pertumbuhan bulu mata.. Eh eh siapa kata pakai spek tidak boleh bermascara? Cer tell me!
.
#mvmnorafurla#mascaramegavolume#mascaralovers#mascaramelentik#mascaracheta#mascara#maskara#bulumatalentik#bulumatacheta#kotakinabalu#putatan#penampang#papar#beaufort#kundasang#ranau#sandakan#tawau#kudat#keningau#lahaddatu#semporna#kotabelud#sabah#sabahan#kotakinabaluonlineshop#sabahonlineshopping#sabahonlineshop#imago#suriasabah

Thank you sis 😘 Semoga mendapat manfaat dari penggunaan mascara Norafurla ni.. Ada lagi yang belum try ka mascara ni? Cepat grab sementara harga masih RM59 ni.. A few pcs left.. Lambat babai! Lepas ni tiada suda ya harga begitu .
#mvmnorafurla#mascaramegavolume#mascaralovers#mascaramelentik#mascaracheta#mascara#maskara#bulumatalentik#bulumatacheta#kotakinabalu#putatan#penampang#papar#beaufort#kundasang#ranau#sandakan#tawau#kudat#keningau#lahaddatu#semporna#kotabelud#sabah#sabahan#kotakinabaluonlineshop#sabahonlineshopping#sabahonlineshop#imago#suriasabah

Bezakan?
Memang berbeza!

Sekali sapuan zuppp melentik sakan bulu mata 👀
No more fake eyelashes gaisss!

Dapatkan OMG Mascara tau! ❤

Whatsapp 011-1113 2609 📱
Atau klik link di bio ✔

#teammala
#omgmascaraaddicted
#omgmascara
#bulumatacheta
#eyelashes
#bulumatalentik
#bulumata
#cantik
#neelofa

Sape kata wanita itu cantik hanya bila memakai bulu mata palsu?

Nak bulu mata lentik?
Nak bulu mata pendek semakin panjang dan lebat?
Nak akar bulu mata yang sihat?

Meh try #OMGMascaraAddicted.
Sebab,

Bulu mata korang takkan tercabut masa korang cuci. Bulu mata korang jadi lebih panjang dan lebat dengan adanya Vitamin B5 & Castor Oil.
Bulu mata korang jadi lebih lentik hanya dengan satu sapuan.😘 Seriuuuuusss!

Try dulu baru tau! Belanja dua puluh lima ringgit je korang kompem puas hati sangat!Kompem tak menyesal try sebab kualiti tip top mengalahkan kualiti mascara international.
Whatsapp 011-11132609 👈👈 #TeamMala
#bulumatacheta
#mascaraomg
#neelofahijab
#cantik
#omgmascaraaddicted
#mascara

Sape kata wanita itu cantik hanya bila memakai bulu mata palsu?

Nak bulu mata lentik?
Nak bulu mata pendek semakin panjang dan lebat?
Nak akar bulu mata yang sihat?

Meh try #OMGMascaraAddicted.
Sebab,

Bulu mata korang takkan tercabut masa korang cuci. Bulu mata korang jadi lebih panjang dan lebat dengan adanya Vitamin B5 & Castor Oil.
Bulu mata korang jadi lebih lentik hanya dengan satu sapuan.😘 Seriuuuuusss!

Try dulu baru tau! Belanja dua puluh lima ringgit je korang kompem puas hati sangat!Kompem tak menyesal try sebab kualiti tip top mengalahkan kualiti mascara international.
Whatsapp 011-11132609 👈👈 #TeamMala
#bulumatacheta
#mascaraomg
#neelofahijab
#cantik
#omgmascaraaddicted
#mascara

Panjangnya bulu mata lepas apply #OMGMascaraAddicted 😱 Opkos la! Kan dalam mascara ni ade Vitamin B5 & Castor oil yang menguatkan akar bulu mata serta memanjang dan melebatkan bulu mata.

Tak perlu dah pakai serum bulu mata da fiber berasingan. Semuanya ada dalam satu mascara je!

#OmgMascara
#eyelashe
#lentik
#bulumata
#bulumatacheta

Panjangnya bulu mata lepas apply #OMGMascaraAddicted 😱 Opkos la! Kan dalam mascara ni ade Vitamin B5 & Castor oil yang menguatkan akar bulu mata serta memanjang dan melebatkan bulu mata.

Tak perlu dah pakai serum bulu mata da fiber berasingan. Semuanya ada dalam satu mascara je!

#OmgMascara
#eyelashe
#lentik
#bulumata
#bulumatacheta

Most Popular Instagram Hashtags