[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bulumatacheta

1761 posts

TOP POSTS

kemain edit 😝 #bulumatacheta

Eyelash ready stock ....akk guna elok sgt...ringan n nutral je...
Nak over sikit uollsss ambik code pam
.
Rm8 1pasang pos rm7sm r.12ss
.
Wsp 0195811125
.
Cepat2 oder bt abis stock
#eyelashborong #bulumatacheta #bulumatapalsu

Awek cun aka saka ku, basuh tangan pun sibuk nk berteman. Gediknya dikau @asyiqinkasim Anyway lets appreciate the time we have. Pasni masing2 dh ad haluan sendiri ☺️☺️ #sisrasacantik #bulumatacheta #marykay

KOREA EYELASH PERM

RM 55 / SET

WHATSAPP 0139489048 /0106604656 atau klik link dekat profile bio 📲
#koreaeyelashperm #permbulumata #bulumatalentik #bulumatacheta

No need for eyelash extensions. Just use this Mary Kay Lash & Brow Building Serum to achieve that beautiful long lashes in just 30 days! 😍 .
.
Try it to believe it😘👍 .
.
Dm/whatsapp me your trusted Mary Kay Beauty Consultant .
.
013 6671986
Aina mk
.
#lashandbrowbuildingserum #lashandbrow #serumbulumata #panjangkanbulumata #bulumatapanjang #bulimatalentik #bulumatacheta #cheta #marykaymalaysia #eyelashserum #lash #lashserum

📛Buang mascara & bulu mata palsu anda! 👏
.
▫Mengapa perlu bazirkan masa & duit sis kalau boleh dapatkan bulu mata yang panjang, lebat & lentik secara semulajadi! 💋🙇
. ▫Ye sis.. dengan sebotol serum ajaib dari timur tengah, bulu mata sis pasti indah bak Ratu Arab! 👰👑
. ▫Panjang, lebat, lentik!... seawal 3 hari rawatan.. dengan LOMA SERUM 💜
. ▫Jomlah sis, lepas ni tak perlu susah nak tampil menawan kalau bulu mata cantik asli.. bestnya!! 😘
.
▫Untuk 500 pelanggan terawal whatsapp kami akan dapat discount istimewa taw!
#bulumatacheta #cheta #fattzura #lofattah

MOST RECENT

Alhamdulillah. Testimoni lagi . Masih ragu2 ke nak cuba? Jangan menyesal kalau stok laju je habis. ♥♥♥
.
.
Nak bulu mata panjang dan lentik,, rambut sihat dan lebat dengan mudah. Jom cuba loma hair serum. Ramai dah berjaya . IN SHAA ALLAH berkesan.♥
.
.
Nak tahu lebih lanjut, boleh wassap fatin, pakar pelebat bulu-buluan anda di 013-5964519 ♥♥♥ #jomcantikpersisarab
.

Serum ajaib 5 dalam 1
◆Memanjang & melentikkan bulu mata
◆Melebat & menghitamkan kening
◆Melebatkan janggut & jambang
◆Merawat rambut gugur, botak, beruban dan berkelemumur.
◆Menjadikan rambut lebih sihat dan bermaya ✅
.
.
100% herba organic Arab Mesir
Tanpa bahan kimia & parabens.
Tiada kesan sampingan !! .
1 botol cukup kegunaan sehingga 3 bulan !!
.

#bulumata #bulumatalentik #rambutlebat #rambutgugur #rambutlebatdansihat #janggutlebat #kelumumurhilang #serumrambut #bulumatalebat #bulumatapanjang #keningtebal #keninglebat #rambutpanjang #haircare #eyebrow #maskara #foundation #eyeshadow #bulumatacheta #naturalskincare #organic #herbamesir #serumorganic #serumajaib #rambut #botak #sales #freegift #raya2017

Dah selesai buat keje umah. Dah makan. Bubur matcoptaha pun dah siap. Just tunggu tencem umi mangon jer. . Sementara matcoptaha tido, umi mcm biasa laaa. . hahaha. . mekap muka sendiri la. . look apa ni?? cekta bulehh la naa 😂 #bulumatacheta #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxymalaysia #alacheta #dapdapdapsiap #lovemakeup #bridalmakeup #enggagementmakeup #hiteamakeup #dinnermakeup #swadikap 😁😘

Feedback bulu mata panjang dan lentik.
Dengan penggunaan konsisten, insyaAllah berkesan ♥
.
.
Serum ajaib 5 dalam 1
◆Memanjang & melentikkan bulu mata
◆Melebat & menghitamkan kening
◆Melebatkan janggut & jambang
◆Merawat rambut gugur, botak, beruban dan berkelemumur.
◆Menjadikan rambut lebih sihat dan bermaya ✅
.
.
100% herba organic Arab Mesir
Tanpa bahan kimia & parabens.
Tiada kesan sampingan !! .
1 botol cukup kegunaan sehingga 3 bulan !!
.

#bulumata #bulumatalentik #rambutlebat #rambutgugur #rambutlebatdansihat #janggutlebat #kelumumurhilang #serumrambut #serumwajah #bulumatalebat #bulumatapanjang #keningtebal #keninglebat #rambutpanjang #haircare #eyeliner #eyebrow #maskara #foundation #eyeshadow #eyemakeup #bulumatacheta #naturalskincare #organic #herbamesir #serumorganic #serumajaib #rambut #botak

Feedback bulu mata panjang dalam masa 3 hari sahaja. Dengan penggunaan konsisten, insyaAllah berkesan ♥
.
.
Serum ajaib 5 dalam 1
◆Memanjang & melentikkan bulu mata
◆Melebat & menghitamkan kening
◆Melebatkan janggut & jambang
◆Merawat rambut gugur, botak, beruban dan berkelemumur.
◆Menjadikan rambut lebih sihat dan bermaya ✅
.
.
100% herba organic Arab Mesir
Tanpa bahan kimia & parabens.
Tiada kesan sampingan !! .
1 botol cukup kegunaan sehingga 3 bulan !!
.

#bulumata #bulumatalentik #rambutlebat #rambutgugur #rambutlebatdansihat #janggutlebat #kelumumurhilang #serumrambut #serumwajah #bulumatalebat #bulumatapanjang #keningtebal #keninglebat #rambutpanjang #haircare #eyeliner #eyebrow #maskara #foundation #eyeshadow #eyemakeup #bulumatacheta #naturalskincare #organic #herbamesir #serumorganic #serumajaib #rambut #botak

.
macam mana guna molly mascara bg nampak lentik, lebat tanpa bulu mata palsu ?
.
ikut tips ni 👇
.
kak moly juz nak bg simple tips mcm mana nak bg bulu mata nampak tebal & cantik tanpa perlu pakai bulu mata palsu.. yelah tak kan hari2 kita nak pakai bulu mata palsu, kita bukan "che ta".. artis tak pa lah..
.
1) Kepit bulu mata dgn kiraan 10-20 kali..
2) Apply maskara dgn melintang dulu.. 3) Biaq kering sikit (better apply depan kipas) hihi
4) Apply kali ke dua dgn hujung berus maskara sebanyak kali yg ampa suka..
5) Tadaa... siap la..
.
Dengan mollymascara ampa tak perlu risau, tak kan comot atau belemoih tambah2 kt lower lashes.. kadang bila peluh akan comot. Mollymascara tak kan comot u olls n cpt kering.. waterproof gitcheww tp senang cuci.. basah ckit mata pastu tarik pelan2.. dia akan keluar keping2 naa.. kalau pakai cleanser skinz cleniq lagi lah mudah.. simple kan. selamat mencuba... .
#mollysmascara
.
Dm / ws: 0193620341
#agentmollys #agentklselangor #codklselangor #mascarafiber #mascarawaterpoof #melentikkanbulumata #bulumatacheta #mollysbeauty

Serum ajaib 5 dalam 1
◆Memanjang & melentikkan bulu mata
◆Melebat & menghitamkan kening
◆Melebatkan janggut & jambang
◆Merawat rambut gugur, botak, beruban dan berkelemumur.
◆Menjadikan rambut lebih sihat dan bermaya ✅
.
.
100% herba organic Arab Mesir
Tanpa bahan kimia & parabens.
Tiada kesan sampingan !! .
1 botol cukup kegunaan sehingga 3 bulan !!
.

#bulumata #bulumatalentik #rambutlebat #rambutgugur #rambutlebatdansihat #janggutlebat #kelumumurhilang #serumrambut #serumwajah #bulumatalebat #bulumatapanjang #keningtebal #keninglebat #rambutpanjang #haircare #eyeliner #eyebrow #maskara #foundation #eyeshadow #eyemakeup #bulumatacheta #naturalskincare #organic #herbamesir #serumorganic #serumajaib #rambut #botak

Most Popular Instagram Hashtags