#bulukaki

4913 posts

TOP POSTS

Selalu melangkah ke depan~
#bulukaki













































📷 by @dwi.ayuningsih90

Bagai Kebakaran Janggut yang artinya sikon dimana kita kebingungan yang amat sangat,. Bagaimana dengan arti #Kebakaran #BuluKaki
Hahahahaa 😅😁 #TeamOutBound ,,,",)

new addition LOOOOONNGG CAAAT handpoked by @eugeniaervi thanks vivi 😻
#bulukaki #handpoke #tattoo #mediocrux

The Black Dahlia Murder - I will Return "Lead guitar cover" #guitarcover #jcguitar #bulukaki

Last game sebelum cuti sebulan 😜🤙🏾 nak kumpul tenaga terawih pulak emm 🙄 @ctsarahazmii #bulukaki

Menghapus masa lalu
Merubah masakini
Menata masa depan
That's enough😄 ·
·
·
·
·
#bulukaki #lakiminang #exploreriau #ygterdalam
#editor

Besok merapat @Regrann from @bulukakigrunge_official -
See U Gaes !! Jalan jalan With @borosbatre_official

Venue @famouzcafe
Jln. Tuparev 88
Cirebon -
#bulukaki #famouzcafe
#cirebon #regrann

MOST RECENT

Buka fon dapat duit RM473 harini🙈.
.
.
Tak susah pon jual Norah ni,KORANG TINGGAL BUKA FON JE, pasal marketing? tak laku? susah tak nak jual? modal macam mana? .
.
Jawapannya: korang nak shopping every weekend,korang nak hidup bebas hutang,korang nak makan lebih sikit tanpa ikat perut. .
TAPI KENAPAA KORANG NEGATIF SANGAT DALAM DUNIA BISNES? Nak ada kemajuan dalam life kena " keluar dari zon selesa".
.
.
Hampa ingat,Aini dapat duit ni,dengan pemikiran negatif ka?No k,otak ni dah banyak kali kena cuci dah😂.Pasai tu makin lama makin semangat berniaga😎.
.
Jangan lupa sekarang Aini ada buka 30 slot #DuitRayaDenganNorahAini tau! Boleh hubungi Aini segera😘

Alhamdulillah berkata positif ramai orang rebut-rebut nak grab Norah ni! Tinggal berapa botol je yg masih available 😢.
.
Apa itu norah? Sampai ramai yg berebut nak beli. Norah ialah alat mencabut bulu hingga akar tanpa bahan kimia.Boleh digunakan di semua area bulu tanpa rasa sakit! Malah bulu ambil masa 1 bulan untuk tumbuh semula & makin halus😍.
.
.
Jom bernorah! ws cepat sebelom habis ! 📞017-344-2695📞 stok sangat terhad! .
.
#bulukaki #buangbulu #buangmisai #jerawatbatu #jerawatbatuu

Alhamdulillah ramainya yang jatuh hati selepas berNorah. Kaki halus mulus dalam 3 minit siapa tak suka kan ? 😍
.
Bulu halus? bulu tebal? lebat? semua Norah boleh tarik.Hingga ke akar tau! .
Nak badan halus mulus bebas bulu? WhatsApps ☎️019-3234990☎️sekarang untuk membuat pembelian anda ! 📲
.
#OrganicWax
#organichairremoval
#norahwax #buangmisai #buangbulu #bulukaki #buluketiak

Unwanted hair? You shave? Toss the Razor now !!! Hair Removal Specialist is here !!! We serve Waxing and SHR Laser For your Hair Removal Session

Book your appointment by WA +62813357757628 or add our LINE @beautybar
Get a reward card and purchase our treatment and get rewarded ;) Our Salon is located at PAKUWON TRADE CENTRE
Ground Floor #C7-28 Surabaya

#hairremoval #hairremovalsalon #laserhairremoval #wax #waxingsalon #salonsurabaya #stripwax #hardwax #salonwaxingsurabaya #beauty #beautysalon #beautybar #hairremovalspecialist #eyebrowwaxing #eyebrowwax #salonkecantikan #naturalbrows #laser #laserhairremoval #permanenthairremoval #shrlaser #shr #superhairremoval #penghilangbulu #penghilangbuluketiak #bulukaki #buluketiak #penghilangbulukaki #penghilangbulupermanen #kecantikan

Yuk mari kita lebih memahami lagi tentang bulu kita...
Fase pertumbuhan bulu kita dimulai dengan Anagen...sebenarnya mulai kita remaja dan hormon didalam tubuh membuat pertumbuhan bulu, yang mana dimulai dengan Anagen...lalu seiring kita bertambah umur, fase pertumbuhan bulu akan bergeser ke Catagen dan Talogen.

Umumnya Hair Removal adalah waxing, fase yang tepat saat Talogen dengan bulu tumbuh 1-2cm dari lapisan atas kulit. Waxing dapat memperlambat pertumbuhan bulu namun hanya mempersingkat. Oleh sebab itu Waxing harus diulangi kembali. Sedangkan SHR Laser dilakukan pada saat fase Anagen dan target nya adalah untuk menghentikan produksi melanin yanh membuat bulu terus tumbuh. 1-2 minggu setelah SHR Laser session, bulu akan didorong keluar dan rontok.
more info/appointment : WA 081357757628
LINE @beautybar
Pakuwon Trade Centre PTC Lantai Ground #C7-28 (Sebelah Zona paris - 1 lantai dengan Pet Zone di area beauty corner di belakang)

#laserhairremoval #waxingsalon #salonsurabaya #stripwax #hardwax #salonwaxingsurabaya #beauty #beautysalon #beautybar #hairremovalspecialist #salonkecantikan #laser #laserhairremoval #permanenthairremoval #shrlaser #makeover #superhairremoval #penghilangbulu #penghilangbuluketiak #bulukaki #buluketiak #penghilangbulukaki #penghilangbulupermanen #kecantikan

95% perempuan di Malaysia menghadapi masalah ketiak hitam .
.
.
Betul ke ?APA punca masalah ni ?Ini disebabkan oleh kerap bercukur !! Bercukur ni ada banyak keburukannya tau .
.
⛔ bercukur hanya membuang bulu dipermukaan sahaja.
.
⛔ bulu yg tumbuh lebih cepat ( 2@3 hari dah tumbuh bulu balik ).
.
⛔ bercukur menyebabkan kulit luka & berlaku iritasi yg mana lama kelamaan kulit dibahagian ketiak akan semakin gelap.
.
⛔ bercukur juga menyebabkan gatal2 & tidak selesa akibat pertumbuhan bulu.
.
Haa Ni antara masalah kalau kita bercukur , tapi tidak berlaku kalau kita berwaxing , STOP SHAVING START WAXING GUYS 😊.
.
nak order Nor in wax whatsap 018 9522968 . hanya RM25 sahaja.
.
Postage rm7 sm / rm10 ss.
.
.
#waxorganic #waxmurahmalaysia #buluketiak #bulukaki #bawalmurah #bajukurungmurah #bagmalaysiamurah #loffatah #lakolah #mentormilenia2017 #bajuraya #kasutmurah #kurungmoden #littleprincesaisyah #bknbesabesa #abangyangpenyayang #arluna #homespa #reviewig

Bagai Kebakaran Janggut yang artinya sikon dimana kita kebingungan yang amat sangat,. Bagaimana dengan arti #Kebakaran #BuluKaki
Hahahahaa 😅😁 #TeamOutBound ,,,",)

Masih disini dengan bulu yg sama!!
Hahahaha... #BULUKAKI

They laugh at me because I'm different,I laugh at the because they're all the same!! #BULUKAKI

DAKI KAKI SEMUA LICIN!
.
Tu diaaa! sekali tarik zapppp... bukan setakat bulu tertarik!daki-daki pon sama😺.
.
Hebatnya norah ni, 2 in 1. Cabut bulu & bersihkan daki.
Meh ws 0193234990😘
Stok terhadddss
.
#jerawatbatu #buangmisai #buangbulu #bulukaki#feedbacknorahwaxnurul #testimoni

Perontok bulu Green Angelica cepat dan efektif tanpa efek samping atau iritasi, karena obat ini alami diproses dengan teknologi modern yang mampu merontokkan bulu sampai akar sehingga kulit menjadi bersih dan mulus, serta memberikan keindahan pada kulit anda. Perontok bulu ini dapat digunakan untuk menghilangkan segala jenis bulu/rambut yang ada ditubuh anda, menjadikan kulit anda lembut bagaikan bayi dan mulus mempesona.
Obat perontok bulu ini terbuat dari bahan alami, tanpa pewarna buatan, apabila digunakan dalam waktu singkat akan menghilangkan semua jenis bulu dibagian seluruh tubuh anda atau dibagian terpenting seperti kaki, tangan, dan ketiak
.
Manfaat Hair Removal Green Angelica : • Menghilangkan Bulu Kaki • Menghilangkan Bulu Ketiak • Menghilangkan Bulu Dada • Menghilangkan Bulu Tangan • Mematikan Akar Bulu • Mencegah Tumbuhnya Bulu • Merontokan Bulu Secara Permanen
.
Cara Penggunaan Hair Removal : -Teteskan Hair Removal secukupnya pada kulit - Ratakan dengan sampai merata - Biarkan selama 3-5 menit sampai terlihat bulu mengeriting - Usap dengan kain atau kapas sampai semua bulu rontok. - Bilas dan bersihkan kulit sampai bersih
.
Harga : Rp. 175.000 / Botol
Beli 3/ 1 paket : Rp. 475.000 (hemat Rp. 50.000)
Isi : 35 ml
BPOM NA18150800005
.
.
Untuk kontak pemesanan dan konsultasi :
Line : @xfb0004s (pakai @) WA/SMS : 081-333-09-2526
BBM : 5FD1A87E
.
.
#greenangelica #hairremoval #perontokbulu #menghilangkanbulu #buluketiak #bulukaki #bulutangan #penghilangbulu #menghilangkanbulupermanen #perontokpermanen #perontokbulupermanen #menghilangkanbuluketiak #perontokbuluketiak #perontokbulukaki #perontokbulutangan #perontokherbal #perontokbulualami #waxing #penumbuhrambut #raisa #jupe #lambeturah #raffiahmad #ayutingting #jakarta #ahok

Petunjuk Pemakaian Green Angelica Hair Removal :

Teteskan Green Angelica Hair Removal secukupnua pada kulit yang akan dihilangkan bulunya, ratakan dengan spatula/cotton bud sampai merata,Biarkan sekitar 3-5 menit sampai terlihat bulu mengeriting (lamanya waktu tergantung tebal tipisnya bulu),Usap dengan Handuk Lembut / Kapas sampai semua bulu rontok.Bilas dan bersihkan kulit dengan air sabun dan siram dengan air bersih kemudian keringkan dengan handuk lembut.

#creampenghilangbulu #bulukaki #bulutangan #buludada #buluketiak #solusimenghilangkanbulu #menghilangkanbulu #merontokkanbulu #perontokbulupermanen #penghilangbulupermanen #waxing #greennagelica #obatrontok #perontokbulutangan #perontokbulupermanen #perontokbulu #perontokkaki #perontokaman #greenangelicahairremoval #hairremovalalami #perontokpermanen #obatrontokbulu #penghilangbulu #penghilangbulukaki #penghilangrambutbulu #hairremoval #hairremovalpermanen #bulubadan #hairremovalgreenangelica #greenangelicaperontokbulu

Saya hanya seorang amatir yang mengabadikan sebuah cerita melalui gambar (foto)
Saya hanya seorang yang ingin selalu belajar mengambil gambar dan menceritakan ke halayak orang banyak.
__
#canon📷 #depanpanggung #ello #Bulukaki #photography
#cameraminjem

Most Popular Instagram Hashtags