[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bukuhadi

65 posts

TOP POSTS

[ 1 RAMADHAN TARIKH BERMULA PRE ORDER SEMUSIM DI MAHSYAR ]
Kisah seorang anak gadis yang pernah di matikan Allah seketika, "Mati Suri". Dia dikebumikan selama 5 hari berturut-turut dengan satu jasad misteri.
Kematiannya berpunca dari kegagalan proses pembedahan jantung berlubang yang dihidapinya. Doktor mengesahkan kematiannya, lalu jenazahnya melalui dikebumikan seperti biasa.

Naluri kuat hati seorang ayah, dititipkan Allah melalui mimpi aneh. Anak gadisnya dilihat berjalan pulang kerumah dengan balutan kain kapan yang dipenuhi darah, nanah dan tanah.

Hanya satu perkataan yang disebutnya' " Ayah, iqlima tak mati lagi... selamatkan saya ayah". Dengan raut wajah yang sangat mengerikan dia mengulang ayat yang sama sehingga Ayahnya mulai gusar tentang mimpinya.

Dengan kudrat sebagai lelaki yang lumpuh seluruh badan, dia mengesot berjalan beberapa kilometer namun, apa yang terjadi kepada Ayahnya ?
Mampukah mesej anaknya disampaikan? Benarkah anaknya masih hidup? Bagaimana anak gadis iqlima ini diselamatkan?
Apa pula pengalaman yang dilaluinya selama 5 hari ditanam di dalam Kubur? Siapa pula mayat yang ditanam bersama-sama dengannya?
Apa latarbelakang peribadi gadis misteri Iqlima ini sehingga dia digelar "anak haram" oleh masyarakat sekelilingnya?
Setiap pembelian anda, anda akan memperoleh e book percuma, WARKAH BUAT BIDADARI. Sementara STOK MASIH ADA.

Harga menarik RM 29.90 sahaja.
BELI SATU PERCUMA SATU.

#semusimdimahsyar
#bukuhadi
#ajenbukuhadi
#belibukupercumaebook

Alhamdulillah buku Semusim Di Mahsyar selamat tiba pada admin petang tadi.. Insya Allah pos akan di jalankan secara berperingkat mulai esok. Terima kasih
#semusimdimahsyar
#sdm
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

SELAMAT HARI MERDEKA YANG KE -60...Alhamdulillah, Malaysia masih bebas dari negara penjajah. Kita Kekalkan keamanan ini selama-Nya. #merdeka2017 #bangkitbersama #ejenbukuhadi #bukuhadi #promomerdeka

Assalamualaikum.. Kami dari wakil agen @hadi_fayyadh ingin memohon maaf atas masalah teknikal buku #semusimdimahsyar Sila lihat video untuk penerangan lanjut
#semusimdimahsyar
#sdm
#ejenbukuhadi
#bukuhadi
Terima kasih

[SEMUSIM DI MAHSYAR : RATAP DI PEMBARINGAN LAHAD]
.
.
Iqlima Salsabilla, anak gadis kecil melalui denai sepi dari keriuhan kasih sayang. Meniti di pinggir bibir, bahawa dia lahir dari perbuatan curang Sang Cinta, lantas dia dikatakan zuriat yang tidak berkat.

Dendamnya menghunus kepada dua insan keramat, Bonda dan ayahandanya lantas dia menjadi anak yang derhaka. Tuhan menaqdirkan, dia disahkan menghidap kanser hati yang parah dan perlu dibedah.

Qaleef Haikal hadir menjemput cinta. Sebuah janji untuk menderma sebahagian cebisan dari hatinya kepada Iqlima tanda setulus cintanya. Pembedahan itu berakhir dengan kegagalan. Adakah Qaleef Haikal yang mendermakan hatinya?

Iqlima Salsabilla, dan pendermanya disahkan meninggal dunia. Dia dikebumikan selama lima hari, dalam satu hang lahad bersama penderma hatinya. Kemudian kuburnya di gali semula setelah ayahnya mendakwa melihat anaknya di dalam mimpi.
Dia kembali dengan keadaan kain kapan yang berlumuran darah dan nanah, meminta untuk diselamatkan kerana dia masih hidup. Bagaimana pula dengan keadaan penderma hatinya, adakah dia juga masih hidup?

Apakah yang dilaluinya sepanjang lima hari dia berada di dalam kubur? Bagaimanakah suasana yang dijalaninya sepanjang dia berada di alam misteri sehingga dia merasakan hampir beribu tahun lamanya dia bersemadi.

Adakah dia melalui perjalanan di atas titian sirat? Mendaki dan menuruninya sahaja ribuan tahun. Bagaimana Iqlima lalui semua itu? Adakah dia berdepan situasi Mahsyar seperti yang diceritakan di dalam Al-Quran? Bertemu para Nabi dan Rasul?

Iblis berkhutbah dengan penyesalan yang sangat dahsyat, apakah kata-kata yang didengari oleh Iglima? Adakah dia juga bertemu dengan Qarun? Firaun? Bagaimana dengan Rasulullah ? Bayangan atau sebenar pertemuan? Bongkar sebuah keajaiban.
.
@buku.hadi
@buku.hadi
@buku.hadi
.
Nak Tahu apakah kisah disebalik "5 Hari kematian di pembaringan Lahad ini" Jangan lupa dapatkannya nanti selepas Aidilfitri ya ... .
.
.
BERMINAT? .
Klik di link bio
#semusimdimahsyar
#sdm
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

[ SIMBIOSIS CINTA : HADIAH BUAT PEMBELI SEMPENA RAMADHAN INI, CEPAT GRAB SELAGI MASIH DIBUKA ]
Buat Pembeli yang Budiman, pihak hadi Fayyadh Production berbesar hati untuk memberikan EBOOK PERCUMA hanya bagi mereka yang membeli Salah satu Novel Best Seller iaitu Semusim Di Barzakh atau Ketika Azazil Berputus Asa.

Ebook yang bertajuk SIMBIOSIS CINTA adalah salah satu bagaimana merawat hati bagi mereka yang terluka dengan CINTA dan ingin kembali kepada PENCIPTA.

Ingat ya, EBOOK INI PERCUMA sahaja dengan setiap pembelian salah satu Novel kami dan TERHAD hanya untuk EDISI RAMADHAN SAHAJA.

Jadi, apa tunggu lagi, HANG P MANA ? Dapatkan segera dari AGEN KAMI YANG SAH BERMULA 29. MEI 2017

#bukuhadi
#ejenbukuhadi
#simbiosiscinta
#ebookpercuma

{Keratan akhbar pada 31/8/2017,Ustaz @hadi_fayyadh masuk Surat khabar sempena pelancaran buku terbaru .
Siapa yang masih tercari-cari, bole klik link di bio untuk order.
Rugi tak baca buku hadi fayyadh, ...JOM DAPATKAN SEKARANG 👋

#semusimdimahsyar
#Sdm
#ejenbukuhadi
#bukuhadi
#promomerdeka

KENAPA AKU MENULIS SEMUSIM DI MAHSYAR?
.....
Tak ada cerita lain ke? Asyik benda yang sama ja? Kenapa tak ambik cerita cinta ke, tentang bagaimana belajar kejar cita-cita ke, atau vision seorang pemimpin masa depan yang hebat?
......
Entahlah, aku juga tidak tahu kenapa tajuk dan cerita-cerita sebegini jadi perhatianku. Saban waktu aku merenung kubur yang sunyi dan hening, disitu dahulu adanya sahabat karibku, disitu juga ada saudaraku, dan kini mereka tidak lagi bersamaku.
.....
Aku tahu masa tidak pernah menunggu. Ia berlalu seperti anak kecil yang berlari laju, sedang ia tidak tahu kemana dituju. Aku bukanlah seorang pengembala dunia yang sempurna. Khilaf dan silap itu adalah cerminanku.
....
Dari cerita yang aku dengar, aku kongsikan dalam tintaku, agar belayar samudera jiwa yang dahagakan kasih sayang sang Tuhan. Dari cerita-cerita mereka, aku belajar bahawa aku bukan tercipta untuk disini, tetapi untuk disana.
....
Matahari berulang kali terbenam sedang hatimu kosong, berapa kali kegelapan menurunkan tirainya sedang aku termangu-mangu, .
.....
Siapa yang menjadikan akhirat adalah tujuan hidupnya, maka dia akan merasa cukup dengan dunianya, dan siapa yang menjadikan dunia sebagai tujuannya, maka dia akan melihat segala kekurangan di celah kedua matanya.
....
Itulah tujuanku, meniti sebuah tinta cinta ini.
>
@buku.hadi
@buku.hadi
@buku.hadi
.
.
Dapatkan segera, klik link di bio 💁🏻‍♂️
#semusimdimahsyar
#sdm
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

{SALAM JUMAAT dan SALAM RAMADHAN 1438H} 8 hari lagi, Jom Kita byk kan lagi amalan Kita , Rugi sungguh Sapa yg melepaskan peluang ni. Kita x tahu Bila lagi boleh jumpa Ramadhan yg akan datang...
#semusimdimahsyar
#sdm
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

MOST RECENT

".. MENEROBOS DIMENSI MASA .. Apakah yang bernyala-nyala itu ?.."
.
#Mengintaiakudineraka
Catatan Purba Pemuja Kealpaan
.
" Bagaimana kau mampu untuk istiqamah di dalam berhijrah, sedang kau tidak sanggup bersusah payah dan bersedih hati demi Tuhan, apa yang menjadi kesukaan nafsumu kau perlu tahan sehingga tiada lagi saki baki dosa yang melekat, barulah kau akan nampak cahaya Tuhan yang sedang bersinar disebalik terselindungnya dosa-dosa yang kau hamparkan"
.
Ingat, berubah bukan kerna musim kedukaan atau disebabkan kecewa dengan cinta yang kau terima, tetapi belajarlah bagaimana Tuhan mendidikmu dengan kesakitan agar kau tahu manisnya kesabaran, kerna Tuhan tidak pernah sia-siakan pengorbanan kau untuk dekat denganNYA, sebab dia tahu betapa susahnya epilog hidup yang kau jalani.."
.
Kata-katanya membuatkan aku terdiam. Butiran permata bicara meluncur ke ruang hati paling dalam.
.
" Kau mencintainya sepenuh hatimu bukan? Tetapi pernahkah kau bertanya, adakah dia mencintaimu sebagaimana kau mencintainya?.."
.
Apakah sebenarnya yang berlaku? Siapakah yang melontarkan kata-kata ini di dalam suasana kelab malam yang telah bertukar menjadi alam aneh dan misteri ini. ?
.
Rungkai misteri aneh dan triller ini bersama kami.
#mengintaiakudineraka
#ejenbukuhadi
#hadifayyadh
#bukuhadi

#menggapaimimpikepuncakdunia memerlukan perjuangan, tekad, stamina, harapan dan doa. Mewujudkan mimpi menjadi nyata menimbulkan rasa percaya diri yang luar biasa. Buktikan! #buku #menggapaimimpikepuncakdunia #indonesia #jakarta #urbanhikers #himalaya #blog #vlog #trailer #pendakigunung #pendakiindonesia #indonesianmountains #gunungindonesia #gunung #petualanghimalaya @klubbaca #bukuhadi @urban.hikers

Indonesian Mountains support @rahmathadi untuk buku nya yg penuh inspirasi

Mau ikutan dapat inspirasi ??... Sahabat IM bisa dapatkan buku nya di Tokopedia, search aja "bukuhadi"

Atau kunjungi website beliau di www.rahmathadi.com

#EBC #bukuhadi #inspirasi #daretodream #daretomakeitcometrue #indonesianmountains

Terima kasih @ubinkt untuk support dan testimoninya. Keep dreaming and make it come true! #menggapaimimpikepuncakdunia #buku @klubbaca #testimony #dream #video #vlog #author #publisher #bukuhadi #petualanghimalaya

Subhanallah,Alhamdulillah,Allahuakbar....Selamat petang semua, Harap esok dapat beramal dengan lebih baik lagi .....#dropshiphadifayyadh #sayajual #bukuhadi #novelhadifayyadh #carirezekihalal #rezekimilikAllah

Hadi Fayyadh Production membawakan sebuah kempen media sosial khas #AndaiAkuTiadaHariEsok kepada semua rakyat Malaysia.

Kempen ini mengenai apa?
Memegang pada kata ulama "Sebaik-baik Peringatan ialah Kematian", kami percaya diri mampu berubah dengan dekatnya dan kuatnya mengingati tentang kematian.

Pelbagai kisah benar akan disajikan pada para pembaca mengenai kisah-kisah hijrah yang cukup hebat dan menyentuh hati sepanjang kempen ini. Semata-mata demi memberi inspirasi dan asbab pada yang lain di luar untuk berubah ke arah lebih baik

Untuk siapa kempen ini?
Kempen ini untuk semua lapisan masyarakat, daripada pelajar, anak muda, dewasa mahupun yang tua. Ramai sangka bila sudah tua baru mahu rasa dekat dengan kematian walhal mati tidak mengira waktu. Tiada siapa pun tahu bila kita semua akan tiada dari dunia ini sama ada muda atau tua.

Kenapa perlu sebarkan dan sertai kempen ini?
1. Buat yang rasa dirinya berdosa dan ingin bertaubat tapi susah untuk berubah
2. Jika anda rasa anda masih banyak perkara tidak mampu dibuat dalam hidup, anda tidak rasa kekuatan yang cukup untuk mencapainya
3. menyiapkan diri untuk menghadapi alam barzakh dan mahsyar

Apa yang anda patut buat? Mudah sahaja!

a) post tentang apa yang nak buat jika anda sudah tiada hari esok? Letakkan sekali hashtag #AndaiAkuTiadaHariEsok
b)Anda perlu menyebar luas kempen ini kepada semua kenalan anda. ingat, Anda bakal memberi sebuah peringatan yang terbaik pada semua. Siapa tahu, mesej anda mampu mengubah hidup manusia lain dan menjadi saham akhirat kita.

Jom sertai kempen ini!
#AndaiAkuTiadaHariEsok
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

{Keratan akhbar pada 31/8/2017,Ustaz @hadi_fayyadh masuk Surat khabar sempena pelancaran buku terbaru .
Siapa yang masih tercari-cari, bole klik link di bio untuk order.
Rugi tak baca buku hadi fayyadh, ...JOM DAPATKAN SEKARANG 👋

#semusimdimahsyar
#Sdm
#ejenbukuhadi
#bukuhadi
#promomerdeka

" KAMU AKAN MEMBACA BERULANG KALI.. TAK PUAS RASA.. PERCAYALAH.."
.
Andai setiap bait kata yang tertulis menyentap dan menyentuh jiwa. Pasti ada butiran air mata yang mengalir laju dari denai pipi yang pilu.
.
Pengajaran dan ibrah indah dipaut dengan hati yang rapuh, dikukuh dan diperkemas kembali agar tidak ada lagi ruang kosong yang mengisi.
.
Mereka telah melaluinya. Sebuah pembacaan yang menggugah jiwa dengan izinNYA. Masihkah punya waktu untukmu melepaskan rasa dan sisa agar dirimu juga turut merasa?.
.
Apakah disana tiada yang lebih baik untuk dihadam dan dimamah oleh jiwa yang barangkali sedang tandus dengan santapan rohani berguna.
.
Karya @hadi_fayyadh ini meyelimuti kembali jiwa yang dingin dengan rasa cinta dalam jiwanya. Mari sama-sama kita rasai dan nikmati.
.
Ayuh, dapatkan segera.

Klik link di bio untuk order💁🏻‍♂️
#semusimdimahsyar
#sdm
#ejenbukuhadi
#bukuhadi
#novelisno1dimalaysia

" HATIKU MENANGIS, NALURI ANAK BAGAI DISENTUH...."
@hadi_fayyadh
.
Sebuah karya yang benar-benar memaut hati yang tandus untuk kembali mengingati pencipta dirimu yang hina.
.
" Teringat kata-katanya yang bagai dipasak terus ke dalam hati, sukar sekali untuk melupakan pengajarannya yang cukup mengesankan perasaan"
Sofia Amaluddin, 30
Kangar Perlis.
.
Sebuah kisah yang bakal menggegarkan hatimu, walau sekian lama kau tidak merindui sebuah kenangan ketika berkeluarga.
.
Apakah kisah disebalik Iqlima Salsabilla yang dimatikan Allah, lalu hidup kembali ini?. Apa pengalaman yang dia rasakan sebenarnya?.
.
Mari dapatkan karya best seller ini segera.

Klik link di bio untuk order💁🏻‍♂️
#ketikaazazilberputusasa
#kaba
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

" HATIKU MENANGIS, NALURI ANAK BAGAI DISENTUH...."
@hadi_fayyadh
.
Sebuah karya yang benar-benar memaut hati yang tandus untuk kembali mengingati pencipta dirimu yang hina.
.
" Teringat kata-katanya yang bagai dipasak terus ke dalam hati, sukar sekali untuk melupakan pengajarannya yang cukup mengesankan perasaan"
Sofia Amaluddin, 30
Kangar Perlis.
.
Sebuah kisah yang bakal menggegarkan hatimu, walau sekian lama kau tidak merindui sebuah kenangan ketika berkeluarga.
.
Apakah kisah disebalik Iqlima Salsabilla yang dimatikan Allah, lalu hidup kembali ini?. Apa pengalaman yang dia rasakan sebenarnya?.
.
Mari dapatkan karya best seller ini segera.

#semusimdimahsyar
#sdm
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

SELAMAT HARI MERDEKA YANG KE -60...Alhamdulillah, Malaysia masih bebas dari negara penjajah. Kita Kekalkan keamanan ini selama-Nya. #merdeka2017 #bangkitbersama #ejenbukuhadi #bukuhadi #promomerdeka

" APABILA BUMI DIGONCANG DENGAN SEGONCANGNYA .."
.
Ia sangat dekat, rahsia dari khazanah yang Allah sembunyikan makin dekat dengan manusia saat demi saat.
.
Lihatlah waktu yang berjalan seperti percikkan api yang menyambar. Semua petanda kecil sudah selesai, bila dan bila petanda besar akan muncul? Itulah yang menggusarkan.
.
Novel ini suatu penceritaan di luar kotak pemikiran menjangkau siapa dan bagaimana situasi masa depan yang menakutkan.
.
Sesungguhnya ia pasti berlaku, walau sejauh manapun kau melarikan diri darinya. " Dan apabila Bumi digoncang dengan segoncangnya"
Al zalzalah ayat 1.
.
Mari lakarkan keinsafan dengan menghayati setiap amaran dari Tuhan. Ketika Azazil Berputus Asa by @hadi_fayyadh

Sila klik link di bio untuk order 💁🏻‍♂️
#ketikaazazilberputusasa
#kaba
#ejenbukuhadi
#bukuhadi
#dropshipputrajaya

SEMUSIM DI MAHSYAR
By Hadi Fayyadh.
.
Memaknai sebuah rasa
Tika matahari terbit di ufuk timur
.
Kau membuka mata
Melihat saujana raya
.
Lalu, kau menaruh rasa
Pada bahagia yang telah berlalu
.
Kau sedar
Degup jantung itu bukan milikmu
.
Maka, untuk apa kau membina cinta
Pada dunia yang telah kau jalani
.
Sedang akhirat sedang mendepani
.
Maka, cukuplah .. Berhentilah berlari
Mengejar sang duniawi.
.

Percuma EBUKU WARKAH BUAT BIDADARI HANYA UNTUK PEMBELI ONLINE SAHAJA. DI MPH Bookstore DAN KEDAI-KEDAI BUKU YANG LAIN TIDAK AKAN DAPAT PERCUMA YANG KAMI SEDIAKAN INI.
.
INI YANG MEMBEZAKAN KAMI DENGAN KEDAI-KEDAI BUKU DILUAR SANA.

Klik link di bio untuk order💁🏻‍♂️
#semusimdimahsyar #sdm #ejenbukuhadi #bukuhadi #sayajual #bukuagama #dropship

{Bismillah dan as Salam, Salam Sejahtera...👋Terima kasih kepada rakan pre-order yang telah memilih kami sebagai hub untuk dapatkan nukilan buku2 ilmiah Hadi Fayyadh. Yang diluar sana yg masih tercari2, senang je. Klik link di bio dan Kami Akan membantu anda...
#ejenbukuhadi
#bukuhadi
#semusimdimahsyar
#sdm
#ketikaazazilberputusasa
#kaba
#semusimdibarzakh
#sdb
#sayajual

" MEMANG TAK PERCAYA .. RUPANYA " DEEP" NYA LAGI DALAM.." Alkisahnya novel Semusim Di Barzakh telah menjadi bahan pembacaan kebanyakkan bukan peminat tegar novel.
.
Novel ini telah mencetus suatu inkuiri mendalam tentang suatu perjalanan yang hanya mereka yang membacanya sahaja mampu untuk gambarkan.
.
Kenapa begitu jadinya?
Setiap sentuhan hidayah yang Allah berikan kepada seseorang punyai suatu keajaiban hati yang sangat luarbiasa sehingga mereka yang membacanya juga akan turut merasa tempiasnya.
.
Novel ini bukanlah rekaan tapi semuanya kenyataan. Kerna itulah kenapa ianya terasa " Deep" paling dalam. Cubalah, bagi yang hatinya masih dekat dengan dunia, selami fitrah hatimu secara sembunyi.
.
Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA

Klik link di bio untuk order 💁🏻‍♂️
#semusimdimahsyar
#sdm
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

KENAPA AKU MENULIS SEMUSIM DI MAHSYAR?
.....
Tak ada cerita lain ke? Asyik benda yang sama ja? Kenapa tak ambik cerita cinta ke, tentang bagaimana belajar kejar cita-cita ke, atau vision seorang pemimpin masa depan yang hebat?
......
Entahlah, aku juga tidak tahu kenapa tajuk dan cerita-cerita sebegini jadi perhatianku. Saban waktu aku merenung kubur yang sunyi dan hening, disitu dahulu adanya sahabat karibku, disitu juga ada saudaraku, dan kini mereka tidak lagi bersamaku.
.....
Aku tahu masa tidak pernah menunggu. Ia berlalu seperti anak kecil yang berlari laju, sedang ia tidak tahu kemana dituju. Aku bukanlah seorang pengembala dunia yang sempurna. Khilaf dan silap itu adalah cerminanku.
....
Dari cerita yang aku dengar, aku kongsikan dalam tintaku, agar belayar samudera jiwa yang dahagakan kasih sayang sang Tuhan. Dari cerita-cerita mereka, aku belajar bahawa aku bukan tercipta untuk disini, tetapi untuk disana.
....
Matahari berulang kali terbenam sedang hatimu kosong, berapa kali kegelapan menurunkan tirainya sedang aku termangu-mangu, .
.....
Siapa yang menjadikan akhirat adalah tujuan hidupnya, maka dia akan merasa cukup dengan dunianya, dan siapa yang menjadikan dunia sebagai tujuannya, maka dia akan melihat segala kekurangan di celah kedua matanya.
....
Itulah tujuanku, meniti sebuah tinta cinta ini.
>
@buku.hadi
@buku.hadi
@buku.hadi
.
.
Dapatkan segera, klik link di bio 💁🏻‍♂️
#semusimdimahsyar
#sdm
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

Alhamdulillah buku Semusim Di Mahsyar selamat tiba pada admin petang tadi.. Insya Allah pos akan di jalankan secara berperingkat mulai esok. Terima kasih
#semusimdimahsyar
#sdm
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

{TARIKH POSTAGE TERKINI} MAAF SEKALI LAGI ATAS KELEWATAN ...🙏🏻
#postageterkinihadi
#semusimdimahsyar
#sdm
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

[ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : MASA TERASA SEMAKIN PENDEK : KIAMAT SEMAKIN DEKAT ]
.
.
Daripada Anas bin Malik r.a. Beliau berkata, Rasulullah SAW bersabda .
“Tidak akan terjadi kiamat sehingga waktu terasa pendek, maka setahun dirasakan seperti sebulan, sebulan dirasakan seperti seminggu, seminggu dirasakan seperti sehari, sehari dirasakan seperti satu jam dan satu jam dirasakan seperti satu kilatan api” (HR Tirmizi)
.
Apakah kita masih merasa selamat untuk tidak melakukan sebarang persiapan untuk menghadapinya? Jangan lengahkan masa anda, dihadapanmu ada suatu FITNAH besar yang bakal melanda. Jangan persiakan masa dan ruang yang telah Allah berikan.
.
Ayuh bongkarkan sesuatu makna sebuah kembara yang akan membawa kalian masuk ke dimensi yang sukar untuk dibayangkan. Novel Ketika Azazil Berputus Asa, adaptasi daripada Hadis dan Al Quran merungkai misteri Dunia Akhir Zaman.
@buku.hadi
@buku.hadi
@buku.hadi
>
Whatsapp kami sekarang :
0133097879
.
.
#semusimdibarzakh
#sdb
#kaba
#ketikaazazilberputusasa
#semusimdimahsyar
#sdm
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

[ SEMUSIM DI MAHSYAR : KISAH BENAR YANG PERNAH DISEBUT OLEH RASULULLAH SAW ]
.
.
Mahsyar adalah rahsia Allah SWT, yang tiada siapa tahu melainkan wahyu dan pengkhabaran Nabi SAW.
.
.
Namun, ada beberapa kisah yang diceritakan oleh Rasulullah SAW hampir punyai persamaan dengan apa yang dilalui oleh Iqlima Salsabilla ( Bukan Nama Sebenar )
.
.
Suasana yang begitu dahsyat, penyaksian dosa dan penyesalan yang tiada lagi kesudahan. Lalu, Iblis mengumumkan kebenaran yang selama ini dia sembunyikan.
.
.
Iblis berkata,"sesungguhnya janjiku selama ini tidak mampu menyelamatkan kalian, sesungguhnya nikmat Syurga Itu benar, dan seksa Neraka itu kita semua bakal duduki selama-lamanya"
.
.
Wajahnya sugul dan menangis dengan teriakan yang cukup kuat. Bagaimana peristiwa yang pernah disaksikan ini terjadi? Jangan pernah membiarkan dirimu keliru. JOM DAPATKANNYA SEKARANG,
Dengan AUDIO SINOPSIS PERCUMA dan EBOOK WARKAH BUAT BIDADARI PERCUMA.
Whatsapp kami sekarang :
0133097879
.
.
#semusimdibarzakh
#sdb
#kaba
#ketikaazazilberputusasa
#semusimdimahsyar
#sdm
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

ASSALAMUALAIKUM {PROMO TERBARU🗯}
1. semusim di barzakh 🆓EBOOK
2.ketika azazil berputus asa 🆓EBOOK
3.semusim di mahsyar 🆓EBOOK
4.semusim dan mahsyar LIMITED EDITION 🆓EBOOK
.
.
@buku.hadi
@buku.hadi
@buku.hadi
>
PERCUMA EBUKU SIMBIOSIS CINTA HANYA UNTUK PEMBELI ONLINE SAHAJA. DI MPH Bookstore DAN KEDAI-KEDAI BUKU YANG LAIN TIDAK AKAN DAPAT PERCUMA YANG KAMI SEDIAKAN INI.
.
INI YANG MEMBEZAKAN KAMI DENGAN KEDAI-KEDAI BUKU DILUAR SANA.
.
Whatsapp kami sekarang :
0133097879
.
.
#semusimdibarzakh
#sdb
#kaba
#ketikaazazilberputusasa
#semusimdimahsyar
#sdm
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

Assalamualaikum.. Kami dari wakil agen @hadi_fayyadh ingin memohon maaf atas masalah teknikal buku #semusimdimahsyar Sila lihat video untuk penerangan lanjut
#semusimdimahsyar
#sdm
#ejenbukuhadi
#bukuhadi
Terima kasih

[ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : LEDAKKAN KIAMAT SEMAKIN HAMPIR ] ...
Ianya ditulis secara berhati-hati, penuh tersirat dengan makna kisah dunia akhir zaman.
..
Antara kata pembaca:
....
" Isi kandungannya buat saya tidak henti untuk meneruskan helaian demi helaian, tanpa saya sedar saya seolah berada di dalam dimensi penceritaan"
...
Ada sesuatu yang cuba disampaikan oleh penulis sehingga ianya bersifat "universal" yang bermotifkan dakwah kontemporari padat.
...
Masihkah punya waktu untuk mengatakan "TUNGGU SEKEJAP", tanpa bertindak segera untuk mendapatkannya dengan kami.
.
.
@buku.hadi
@buku.hadi
@buku.hadi .
.
Klik link di bio untuk order💁🏻‍♂️
#ketikaazazilberputusasa
#kaba
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

[ REVOLUSI ALAM SEMESTA : PERMULAAN ATAU PENGAKHIRAN? ]
.
NOVEL EPIK ketika azazil Berputus Asa merungkai sebuah pertanyaan.
....
Ramai yang tidak mengetahui sebuah Matahari daripada ratusan matahari yang ada di dalam Galaksi Bima Sakti dan ia dikenali sebagai "Sirius Star". Ini sebuah fakta yang dipadukan dengan Al-Quran dan sains. Dalam Al Quran ia disebut "Syikra" sepertimana di dalam Surah An Najm. Apakah perkaitannya cukup besar di dalam pengembangan Alam semesta?
.....
Sebenarnya titik kedudukan jaraknya telahpun dinyatakan oleh Al Quran sejak 1400 tahun yang lalu. Inilah permulaan detik pencarian Prof.Dr Fadh yang mula membongkar satu persatu keajaiban disebalik keajaiban yang membawanya ke era Dajjal.
....
Apakah yang mengembalikan Kenyakinannya terhadap Al Quran? Apakah dia sudah bersedia berdepan dengan Dajjal? Almahdi dan Isa A.S., sebuah pertemuan yang bakal merubah dunia akhir zaman?
....
Rasai dan alami journey novel epik dan luarbiasa ini. Anda tidak akan mendapatkannya dimana-mana selain daripada pembacaan novel ini.
.....
AYUH,APA tunggu lagi. Mari dapatkan segera dari kami.
....
.
.
@buku.hadi
@buku.hadi
@buku.hadi .
.
klik link di bio untuk order,💁🏻‍♂️
#ketikaazazilberputusasa
#kaba
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

[SEMUSIM DI MAHSYAR : RATAP DI PEMBARINGAN LAHAD]
.
.
Iqlima Salsabilla, anak gadis kecil melalui denai sepi dari keriuhan kasih sayang. Meniti di pinggir bibir, bahawa dia lahir dari perbuatan curang Sang Cinta, lantas dia dikatakan zuriat yang tidak berkat.

Dendamnya menghunus kepada dua insan keramat, Bonda dan ayahandanya lantas dia menjadi anak yang derhaka. Tuhan menaqdirkan, dia disahkan menghidap kanser hati yang parah dan perlu dibedah.

Qaleef Haikal hadir menjemput cinta. Sebuah janji untuk menderma sebahagian cebisan dari hatinya kepada Iqlima tanda setulus cintanya. Pembedahan itu berakhir dengan kegagalan. Adakah Qaleef Haikal yang mendermakan hatinya?

Iqlima Salsabilla, dan pendermanya disahkan meninggal dunia. Dia dikebumikan selama lima hari, dalam satu hang lahad bersama penderma hatinya. Kemudian kuburnya di gali semula setelah ayahnya mendakwa melihat anaknya di dalam mimpi.
Dia kembali dengan keadaan kain kapan yang berlumuran darah dan nanah, meminta untuk diselamatkan kerana dia masih hidup. Bagaimana pula dengan keadaan penderma hatinya, adakah dia juga masih hidup?

Apakah yang dilaluinya sepanjang lima hari dia berada di dalam kubur? Bagaimanakah suasana yang dijalaninya sepanjang dia berada di alam misteri sehingga dia merasakan hampir beribu tahun lamanya dia bersemadi.

Adakah dia melalui perjalanan di atas titian sirat? Mendaki dan menuruninya sahaja ribuan tahun. Bagaimana Iqlima lalui semua itu? Adakah dia berdepan situasi Mahsyar seperti yang diceritakan di dalam Al-Quran? Bertemu para Nabi dan Rasul?

Iblis berkhutbah dengan penyesalan yang sangat dahsyat, apakah kata-kata yang didengari oleh Iglima? Adakah dia juga bertemu dengan Qarun? Firaun? Bagaimana dengan Rasulullah ? Bayangan atau sebenar pertemuan? Bongkar sebuah keajaiban.
.
@buku.hadi
@buku.hadi
@buku.hadi
.
Nak Tahu apakah kisah disebalik "5 Hari kematian di pembaringan Lahad ini" Jangan lupa dapatkannya nanti selepas Aidilfitri ya ... .
.
.
BERMINAT? .
Klik di link bio
#semusimdimahsyar
#sdm
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

ASSALAMUALAIKUM👋FOLLOWERS {📦POSTAGE UNTUK BUKU SDM UNTUK KUMPULAN PERTAMA AKAN BERMULA 13 JULAI 2017} Alhamdulillah, buku SDM akan dipos lebih awal dari tarikh yang dirancang...
KUMPULAN -1:
1. Aisyah
2. Erin
3. Iqmal
4. Nor anis
KUMPULAN KE-2 📦14.7.17
1. Nurul Aqidah .
.
TERIMA KASIH YANG TELAH MEMBUAT TEMPAHAN PRE ORDER DENGAN KAMI...👏HARAP BOLEH SHARE RUMUSAN CERITA DENGAN KAMI...
.
DAN SESIAPA YANG MASIH BELUM TEMPAHAN, KLIK LINK DI BIO

#semusimdimahsyar
#sdm
#bukuhadi
#ejenbukuhadi
#sayajual
#ramadhan1438h

{SALAM JUMAAT dan SALAM RAMADHAN 1438H} 8 hari lagi, Jom Kita byk kan lagi amalan Kita , Rugi sungguh Sapa yg melepaskan peluang ni. Kita x tahu Bila lagi boleh jumpa Ramadhan yg akan datang...
#semusimdimahsyar
#sdm
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

[ SIMBIOSIS CINTA : HADIAH BUAT PEMBELI SEMPENA RAMADHAN INI, CEPAT GRAB SELAGI MASIH DIBUKA ]
Buat Pembeli yang Budiman, pihak hadi Fayyadh Production berbesar hati untuk memberikan EBOOK PERCUMA hanya bagi mereka yang membeli Salah satu Novel Best Seller iaitu Semusim Di Barzakh atau Ketika Azazil Berputus Asa.

Ebook yang bertajuk SIMBIOSIS CINTA adalah salah satu bagaimana merawat hati bagi mereka yang terluka dengan CINTA dan ingin kembali kepada PENCIPTA.

Ingat ya, EBOOK INI PERCUMA sahaja dengan setiap pembelian salah satu Novel kami dan TERHAD hanya untuk EDISI RAMADHAN SAHAJA.

Jadi, apa tunggu lagi, HANG P MANA ? Dapatkan segera dari AGEN KAMI YANG SAH BERMULA 29. MEI 2017

#bukuhadi
#ejenbukuhadi
#simbiosiscinta
#ebookpercuma

[ SEMUSIM DI MAHSYAR BAKAL CETUS GELORA JIWA PEMBACA ]

Karya tinta cerita yang diceduk dari relung prasasti hati, seorang anak gadis yang pernah di matikan Allah seketika, "Mati Suri". Dia dikebumikan selama 5 hari berturut-turut dengan satu jasad misteri.
Kematiannya berpunca dari kegagalan proses pembedahan jantung berlubang yang dihidapinya. Doktor mengesahkan kematiannya, lalu jenazahnya melalui proses pengembumian seperti biasa.

Naluri kuat hati seorang ayah, dititipkan Allah melalui mimpi aneh. Anak gadisnya dilihat berjalan pulang kerumah dengan balutan kain kapan yang dipenuhi darah, nanah dan tanah.

Hanya satu perkataan yang disebutnya' " Ayah, iqlima tak mati lagi... selamatkan saya ayah". Dengan raut wajah yang sangat mengerikan dia mengulang ayat yang sama sehingga Ayahnya mulai gusar tentang mimpinya.

Dengan kudrat sebagai lelaki yang lumpuh seluruh badan, dia mengesot berjalan beberapa kilometer untuk menyakinkan orang kampung tentang apa yang dialami oleh mimpinya.
Apa yang terjadi kepada Ayahnya ? Mampukah mesej anaknya disampaikan? Benarkah anaknya masih hidup? Bagaimana anak gadis iqlima ini diselamatkan?
Apa pula pengalaman yang dilaluinya selama 5 hari ditanam di dalam Kubur? Siapa pula mayat yang ditanam bersama-sama dengannya?
Apa latarbelakang peribadi gadis misteri Iqlima ini sehingga dia digelar "anak haram" oleh masyarakat sekelilingnya?
Semusim Di Mahsyar sebuah rentetan sejarah peradaban. Dipaut Allah buat insan yang terpilih, merasai dan melalui kematian yang tidak lagi mampu digambarkan.
@buku.hadi
@buku.hadi
@buku.hadi
.
PERCUMA EBUKU WARKAH BUAT BIDADARI HANYA UNTUK PEMBELI ONLINE SAHAJA. DI MPH Bookstore DAN KEDAI-KEDAI BUKU YANG LAIN TIDAK AKAN DAPAT PERCUMA YANG KAMI SEDIAKAN INI.
.
INI YANG MEMBEZAKAN KAMI DENGAN KEDAI-KEDAI BUKU DILUAR SANA.
.
Whatsapp kami sekarang :
0133097879
#semusimdibarzakh
#sdb
#kaba
#ketikaazazilberputusasa
#semusimdimahsyar
#sdm
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

[ 1 RAMADHAN TARIKH BERMULA PRE ORDER SEMUSIM DI MAHSYAR ]
Kisah seorang anak gadis yang pernah di matikan Allah seketika, "Mati Suri". Dia dikebumikan selama 5 hari berturut-turut dengan satu jasad misteri.
Kematiannya berpunca dari kegagalan proses pembedahan jantung berlubang yang dihidapinya. Doktor mengesahkan kematiannya, lalu jenazahnya melalui dikebumikan seperti biasa.

Naluri kuat hati seorang ayah, dititipkan Allah melalui mimpi aneh. Anak gadisnya dilihat berjalan pulang kerumah dengan balutan kain kapan yang dipenuhi darah, nanah dan tanah.

Hanya satu perkataan yang disebutnya' " Ayah, iqlima tak mati lagi... selamatkan saya ayah". Dengan raut wajah yang sangat mengerikan dia mengulang ayat yang sama sehingga Ayahnya mulai gusar tentang mimpinya.

Dengan kudrat sebagai lelaki yang lumpuh seluruh badan, dia mengesot berjalan beberapa kilometer namun, apa yang terjadi kepada Ayahnya ?
Mampukah mesej anaknya disampaikan? Benarkah anaknya masih hidup? Bagaimana anak gadis iqlima ini diselamatkan?
Apa pula pengalaman yang dilaluinya selama 5 hari ditanam di dalam Kubur? Siapa pula mayat yang ditanam bersama-sama dengannya?
Apa latarbelakang peribadi gadis misteri Iqlima ini sehingga dia digelar "anak haram" oleh masyarakat sekelilingnya?
Setiap pembelian anda, anda akan memperoleh e book percuma, WARKAH BUAT BIDADARI. Sementara STOK MASIH ADA.

Harga menarik RM 29.90 sahaja.
BELI SATU PERCUMA SATU.

#semusimdimahsyar
#bukuhadi
#ajenbukuhadi
#belibukupercumaebook

[ SEMUSIM DI BARZAKH : BEST SELLER OF THE YEAR 2017 ]

Kini, saya lebih khusyu' ketika solat. Terasa bagai kematian itu sedang mengejar dari belakang.

Semusim Di Barzakh, hanyalah cebisan kisah ibrah dari Allah SWT, ia menggugah jiwa berdosa yang membacanya, mengapa? Kerana Fitrah manusia merindukan Tuhannya.
.
@buku.hadi
@buku.hadi
@buku.hadi
>
Alangkah ruginya seseorang yang masih tertawa sedangkan kain kapannya sedang ditenun. Bagaimana untuk merasai keinsafan kematian?
Banyakkanlah menuntut Ilmu, dan membaca, dan ini antara salah satu usaha kami untuk membantu anda yang masih mencari erti hidup.
.
.
Rasailah dengan mata dan hati anda sendiri!
Dapatkan Novel Semusim di Barzakh berserta autograph penulis hadi_fayyadh secara eksklusif dari kami.
.
Dapatkan Novel Semusim Di Barzakh hari ini dengan hanya RM29.90 sahaja.
.
KOMBO SET ( BUY 2 FREE 1 "300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA").
..
●KOMBO 1SDB + 1KABA = FREE 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA

PERCUMA BUKU 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUARBIASA HANYA UNTUK PEMBELI ONLINE SAHAJA. DI MPH Bookstore DAN KEDAI-KEDAI BUKU YANG LAIN TIDAK AKAN DAPAT PERCUMA YANG KAMI SEDIAKAN INI.
.
INI YANG MEMBEZAKAN KAMI DENGAN KEDAI-KEDAI BUKU DILUAR SANA.
.
Whatsapp kami sekarang :
0133097879
.
.
#semusimdibarzakh
#sdb
#kabajombukustockejen
#kaba
#ketikaazazilberputusasa
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

[ SEMUSIM DI BARZAKH : BUKAN SEKADAR CERITA BIASA ] "Alangkah ngeri dan takut nya tidak terkata jika seseorang itu tahu apa azab Allah yang akan dilalui terhadapnya dosa-dosanya.
- Shahfiq,

Semusim Di Barzakh, hanyalah cebisan kisah ibrah dari Allah SWT, ia menggugah jiwa berdosa yang membacanya, mengapa? Kerana Fitrah manusia merindukan Tuhannya.
.
@buku.hadi
@buku.hadi
@buku.hadi
>
Alangkah ruginya seseorang yang masih tertawa sedangkan kain kapannya sedang ditenun. Bagaimana untuk merasai keinsafan kematian?
Banyakkanlah menuntut Ilmu, dan membaca, dan ini antara salah satu usaha kami untuk membantu anda yang masih mencari erti hidup.
.
.
Rasailah dengan mata dan hati anda sendiri!
Dapatkan Novel Semusim di Barzakh berserta autograph penulis hadi_fayyadh secara eksklusif dari kami.
.
Dapatkan Novel Semusim Di Barzakh hari ini dengan hanya RM29.90 sahaja.
.
KOMBO SET ( BUY 2 FREE 1 "300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA").
..
●KOMBO 1SDB + 1KABA = FREE 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA

PERCUMA BUKU 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUARBIASA HANYA UNTUK PEMBELI ONLINE SAHAJA. DI MPH Bookstore DAN KEDAI-KEDAI BUKU YANG LAIN TIDAK AKAN DAPAT PERCUMA YANG KAMI SEDIAKAN INI.
.
INI YANG MEMBEZAKAN KAMI DENGAN KEDAI-KEDAI BUKU DILUAR SANA.
.
Whatsapp kami sekarang :
0133097879
.
.
#semusimdibarzakh
#sdb
#kabajombukustockejen
#kaba
#ketikaazazilberputusasa
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

[ LEMBUTKAN HATIMU DENGAN MENGINGATI KEMATIAN ]

Novel Semusim Di Barzakh membawa kamu menelusuri diri siapa kamu selepas kematian.
Tiada lagi makna kekayaan, kehebatan, kepopularan, bahkan kamu nanti hanya akan menjadi makanan cacing tanah yang bakal membusuk sendirian.

Hati yang keras selama ini, tuangkanlah dengan cairan mahmudah yang dapat menggilap kembali hati yang telah sekian lama sunyi dari hidup bertuhan.

Menangislah, kerana tangisan itu dapat menghidupkan kembali hati yang telah mati. Ketahuilah, bahawa sesungguhnya kamu amat dahagakan sesuatu yang dapat mengetuk kembali jiwa yang tandus.

Bacalah, selamilah Novel #semusimbarzakh agar kamu dapat sesuatu ibrah yang bermakna daripadanya. Dapatkannya di pasaran sekarang, kerana hidayah Allah akan datang bagi mereka yang mencarinya.
@buku.hadi
@buku.hadi
@buku.hadi
.
Alangkah ruginya seseorang yang masih tertawa sedangkan kain kapannya sedang ditenun. Bagaimana untuk merasai keinsafan kematian? .
.
Rasailah dengan mata dan hati anda sendiri!
Dapatkan Novel Semusim di Barzakh berserta autograph penulis hadi_fayyadh secara eksklusif dari kami.
.
Dapatkan Novel Semusim Di Barzakh hari ini dengan hanya RM29.90 sahaja.
.
KOMBO SET ( BUY 2 FREE 1 "300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA").
..
●KOMBO 1SDB + 1KABA = FREE 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA

PERCUMA BUKU 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUARBIASA HANYA UNTUK PEMBELI ONLINE SAHAJA. DI MPH Bookstore DAN KEDAI-KEDAI BUKU YANG LAIN TIDAK AKAN DAPAT PERCUMA YANG KAMI SEDIAKAN INI.
.
INI YANG MEMBEZAKAN KAMI DENGAN KEDAI-KEDAI BUKU DILUAR SANA.
.
Whatsapp kami sekarang :
0133097879
.
.
#semusimdibarzakh
#sdb
#kabajombukustockejen
#kaba
#ketikaazazilberputusasa
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

Dapatkan Novel Triller Islami Pertama Malaysia
.
Mendebarkan kerna Ia bukan suatu yang direka-reka..
.
Ia hadir dari dimensi rasa.. Tercetus dari hidayah sang Tuhan Mencebik lena dari prasangka..
.
Dunia ini bukan tempat singgahsana..
.
Cuma hamparan debu berkelana.. .
.
Kerna, Barzakh sedang bersiap sedia..
.
#semusimdibarzakh
Cebisan kisah benar
.
.
Rm29.90 sahaja !
Jom dapat kan segera di +60133097879
.
.
#semusimdibarzakh
#sdb
#sdbjombukustockejen
#kaba
#ketikaazazilberputusasa
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

AMARAN!

Anda akan merasai bayangan alam Barzakh yang amat dahsyat apabila mula membaca novel ini!

Diadaptasi daripada kisah benar.
Beberapa insan terpilih dari Allah untuk merasai bagaimana rasanya apabila memasuki alam barzakh sewaktu koma daripada kemalangan. Penulis melihat sendiri perubahan begitu ketara daripada insan tersebut yang mana seorang kaki perempuan, kaki arak dan sebagainya.
Namun setelah bangkit dari koma merasai alam tersebut, insan tersebut terus solat penuh waktu dan quran sentiasa di tangannya. Berubah serta merta!

Akhirnya kisah insan ini dinovelkan dan berhasrat supaya lebih ramai lagi insan di luar sana turut merasai sedikit bayangan alam barzakh agar ramai sedar untuk berubah menjadi baik. .
@buku.hadi
@buku.hadi
@buku.hadi
.
Seperti sabda Baginda Nabi s.a.w, Sekiranya kita tahu betapa dahsyatnya alam selepas kematian, nescaya kita akan kurang ketawa dan banyakkan ibadah.
Novel ini sesuai untuk semua lapisan masyarakat yang ingin menghayati benar-benar sabda Nabi tentang kematian dan yang mempunyai niat untuk berubah menjadi lebih baik.
.
Rasailah dengan mata dan hati anda sendiri!
Dapatkan Novel Semusim di Barzakh berserta autograph penulis hadi_fayyadh secara eksklusif dari kami.
.
Dapatkan Novel Semusim Di Barzakh hari ini dengan hanya RM29.90 sahaja.
.
KOMBO SET ( BUY 2 FREE 1 "300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA").
..
●KOMBO 1SDB + 1KABA = FREE 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA

PERCUMA BUKU 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUARBIASA HANYA UNTUK PEMBELI ONLINE SAHAJA. DI MPH Bookstore DAN KEDAI-KEDAI BUKU YANG LAIN TIDAK AKAN DAPAT PERCUMA YANG KAMI SEDIAKAN INI.
.
INI YANG MEMBEZAKAN KAMI DENGAN KEDAI-KEDAI BUKU DILUAR SANA.
.
Whatsapp kami sekarang :
0133097879
.
.
#semusimdibarzakh
#sdb
#kabajombukustockejen
#kaba
#ketikaazazilberputusasaku
#ejenbukuhadi
#bukuhadi
・・・

Dapatkan Novel Triller Islami Pertama Malaysia
.
Mendebarkan kerna Ia bukan suatu yang direka-reka..
.
Ia hadir dari dimensi rasa.. Tercetus dari hidayah sang Tuhan Mencebik lena dari prasangka..
.
Dunia ini bukan tempat singgahsana..
.
Cuma hamparan debu berkelana.. .
.
Kerna, Barzakh sedang bersiap sedia..
.
#semusimdibarzakh
Cebisan kisah benar
.
.
Rm29.90 sahaja !
Jom dapat kan segera di +60133097879
.
.
#semusimdibarzakh
#sdb
#sdbjombukustockejen
#kaba
#ketikaazazilberputusasa
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

[ KOLEKSI BUKU HADI FAYYADH ]
.
.
CUTI SEKOLAH DAH BERMULA. JOM DAPATKAN BUKU-BUKU KOLEKSI @hadi_fayaydh. KAMI BOLEH HANTAR TERUS KE RUMAH ANDA TANPA PERLU KE KEDAI BUKU.
.

KOMBO SET ( BUY 2 FREE 2 "300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA DAN EBOOK TUHAN SENTUHLAH HATIKU ").
..
●KOMBO 1SDB + 1KABA = FREE 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA FREE TUHAN SENTUHLAH HATIKU
..
●PROMO HINGGA APRIL 2017
.
.

PERCUMA BUKU 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUARBIASA DAN TUHAN SENTUHLAH HATIKU HANYA UNTUK PEMBELI ONLINE SAHAJA. DI MPH Bookstore DAN KEDAI-KEDAI BUKU YANG LAIN TIDAK AKAN DAPAT PERCUMA YANG KAMI SEDIAKAN INI.
.
INI YANG MEMBEZAKAN KAMI DENGAN KEDAI-KEDAI BUKU DILUAR SANA.
.
Whatsapp kami sekarang :
0133097879
.
.
#semusimdibarzakh
#sdb
#kabajombukustockejen
#kaba
#ketikaazazilberputusasa
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

Semusim di barzakh memang cerita yang hebat,susah nak diungkapkan dengan kata-kata ianya bagai memberi impak yang besar di dalam hati.Sekeras mana pun hati,bila baca buku ini pasti akan cair.Tiada siapa pernah sangka jalan cerita kisah ini yang membuatkan pembaca ingin lebih tahu,Manusia? Siapa yang tidak pernah membuat dosa,walaupun sudah bertaubat tetapi masih akan tetap dibayangi dosa2 yang lalu.Kadang2 buku ini seakan berdialog dengan si pembaca,berdialog tentang amalan yang hanya pembaca dan Tuhan sahaja tau.Air mata pasti mengalir walaupun setitik.. Allah..Tak dapat nak jelaskan tentang buku ni tapi percayalah buku ni memang akan memberi kesan.Bagi yg sukakan puisi,saya percaya buku ini sangat dapat memberi inspirasi. Alhamdulillah.Terima kasih Hadi Fayyadah,Fi Hifzillah.
.
.
Rm29.90 sahaja !
Jom dapat kan segera di +60133097879
.
.
#semusimdibarzakh
#sdb
#sdbjombukustockejen
#kaba
#ketikaazazilberputusasa
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

[ DISAAT ORANG MELAYU MENJADIKAN NAMA KUIH SEBAGAI TAJUK DRAMA ]

kita masih terlupa, bahawa mereka tidak pernah berhenti mencari gali peluang untuk musnahkan kita umat Islam.

Kita masih boleh tertawa, menonton rancangan lawak yang tidak berkesudahan, cinta yang tidak kesampaian, yang akhirnya melemahkan mentaliti dalam perjuangan.
.
@jombuku
@jombuku
@jombuku
.
Masanya telah tiba, untuk umat Islam bangun dan sedar bahawa ia semakin hampir. Jom bongkarkan rahsia demi rahsia yang bakal memecahkan adrenalin anda.
.
.
DAPATKAN NOVEL EPIK DUNIA AKHIR ZAMAN "KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA"

Karya Hadi Fayyadh.
Harga RM29.90
AGEN SAH YANG TELAH BERDAFTAR : Hafiz - 0133097879
.
.
#semusimdibarzakh
#sdb
#kabajombukustockejen
#kaba
#ketikaazazilberputusasa
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

[TESTIMONI SEMUSIM DI BARZAKH] .
.
Rasailah dengan mata dan hati anda sendiri!
Dapatkan Novel Semusim di Barzakh berserta autograph penulis hadi_fayyadh secara eksklusif dari kami.
.
Dapatkan Novel Semusim Di Barzakh hari ini dengan hanya RM29.90 sahaja.
.
KOMBO SET ( BUY 2 FREE 1 "300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA").
..
●KOMBO 1SDB + 1KABA = FREE 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA

PERCUMA BUKU 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUARBIASA HANYA UNTUK PEMBELI ONLINE SAHAJA. DI MPH Bookstore DAN KEDAI-KEDAI BUKU YANG LAIN TIDAK AKAN DAPAT PERCUMA YANG KAMI SEDIAKAN INI.
.
INI YANG MEMBEZAKAN KAMI DENGAN KEDAI-KEDAI BUKU DILUAR SANA.
.
Whatsapp kami sekarang :
0133097879
.
.
#semusimdibarzakh
#sdb
#kabajombukustockejen
#kaba
#ketikaazazilberputusasa
#sdbjombukustockejen
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

[ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : MENGAJAK PEMBACA BERFIKIR DAN MENGKAJI ]

Benarkah Polisi terbaru Presiden Trump salah satu daripada Proksi terdekat kemunculan Dajjal?

Apa agenda yang cuba disembunyikan dan dirahsiakan oleh Amerika dan sekutunya Zionis Terlaknat?

Amerika Syarikat memiliki teknologi 10 tahun lebih canggih daripada yang dipertonjolkan sekarang, seperti yang pernah didedahkan oleh History Channel? Adakah teknologi Dajjal yang boleh merubah iklim dan cuaca dunia?

Ketahui pelbagai rahsia Dunia yang disembunyikan di dalam pengembaraan Professor Atheis yang mencari kebenaran melalui pembongkaran Al Quran yang bakal meledakkan minda anda.

JOM DAPATKAN KABA [ Ketika Azazil Berputus Asa ] agar misteri dunia akhir zaman dapat diselami dengan lebih mendalam.

DM KAMI : 013 3097879

#semusimdibarzakh
#sdb
#ketikaazazilberputusasa
#kaba
#kabajombukustockejen
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

[LEBIH 75,000 NASKHAH TERJUAL DI SELURUH MALAYSIA] .
.
Alhamdulillah,penulisan @hadi_fayyadh dapat diterima. Teruskan nukilan ustaz dan harap dapat keluar novel lebih banyak lagi👏
.
.
Dapatkan Novel Semusim Di Barzakh hari ini dengan hanya RM29.90 sahaja
.
.
Whatsapp kami sekarang :
0133097879
.
.
#semusimdibarzakh
#sdb
#kabajombukustockejen
#kaba
#ketikaazazilberputusasa
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

[SEBUAH NOVEL EPIK THRILLER KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA] .
.
Rasailah dengan mata dan hati anda sendiri!
Dapatkan Novel Ketika Azazil Berputus Asa berserta autograph penulis hadi_fayyadh secara eksklusif dari kami.
.
Dapatkan Novel Ketika Azazil Berputus Asa hari ini dengan hanya RM29.90 sahaja.
.
KOMBO SET ( BUY 2 FREE 1 "300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA").
..
●KOMBO 1SDB + 1KABA = FREE 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA

PERCUMA BUKU 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUARBIASA HANYA UNTUK PEMBELI ONLINE SAHAJA. DI MPH Bookstore DAN KEDAI-KEDAI BUKU YANG LAIN TIDAK AKAN DAPAT PERCUMA YANG KAMI SEDIAKAN INI.
.
INI YANG MEMBEZAKAN KAMI DENGAN KEDAI-KEDAI BUKU DILUAR SANA.
.
Whatsapp kami sekarang :
0133097879
.
.
#semusimdibarzakh
#sdb
#sdbjombukustockejen
#kaba
#ketikaazazilberputusasa
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

[ SEMUSIM DI BARZAKH : BEST SELLER OF THE YEAR 2017 ]

Kini, saya lebih khusyu' ketika solat. Terasa bagai kematian itu sedang mengejar dari belakang.

Semusim Di Barzakh, hanyalah cebisan kisah ibrah dari Allah SWT, ia menggugah jiwa berdosa yang membacanya, mengapa? Kerana Fitrah manusia merindukan Tuhannya.
.
@jombuku
@jombuku
@jombuku
>
Alangkah ruginya seseorang yang masih tertawa sedangkan kain kapannya sedang ditenun. Bagaimana untuk merasai keinsafan kematian?
Banyakkanlah menuntut Ilmu, dan membaca, dan ini antara salah satu usaha kami untuk membantu anda yang masih mencari erti hidup.
.
.
Rasailah dengan mata dan hati anda sendiri!
Dapatkan Novel Semusim di Barzakh berserta autograph penulis hadi_fayyadh secara eksklusif dari kami.
.
Dapatkan Novel Semusim Di Barzakh hari ini dengan hanya RM29.90 sahaja.
.
KOMBO SET ( BUY 2 FREE 1 "300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA").
..
●KOMBO 1SDB + 1KABA = FREE 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA

PERCUMA BUKU 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUARBIASA HANYA UNTUK PEMBELI ONLINE SAHAJA. DI MPH Bookstore DAN KEDAI-KEDAI BUKU YANG LAIN TIDAK AKAN DAPAT PERCUMA YANG KAMI SEDIAKAN INI.
.
INI YANG MEMBEZAKAN KAMI DENGAN KEDAI-KEDAI BUKU DILUAR SANA.
.
Whatsapp kami sekarang :
0133097879
.
.
#semusimdibarzakh
#sdb
#kabajombukustockejen
#kaba
#ketikaazazilberputusasa
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

[ KECEWA DENGAN HIDUP : HASRAT DAN CUBAAN BUNUH DIRI SEKIAN LAMA AKHIRNYA TERLERAI ]

Dia menulis. .

Assalamualaikum Ustaz Hadi . Terima kasih sebab sudi sign buku haritu.
.
Sbrnya, sejak umur 10 saya niat untuk bunuh diri, dan sudah lebih lapan kali saya cuba bunuh diri.
.
Sampai terpaksa bermalam di wad psikiatrik untuk berminggu berturut2. Pernah dapat liver intoxication sebab telan pill masa cuba bunuh diri, pernah kena penyakit chronic, masuk wad kecemasan semua tulah..
.
and 2 hari sebelum saya mula baca buku Semusim Di Barzakh, saya nangis sebab rasa diri tak guna sangat, rasa macam menyusahkan semua orang, rasa mcm even if Allah dapat maafkan saya, saya takkan pernah maafkan diri sendiri, pada masa tu saya nak bunuh diri dan masuk neraka sebab saya percaya sangat yang saya memang tak layak untuk dimaafkan oleh Allah.
.
@jombuku
@jombuku
@jombuku
.
I wanted Allah to give up on me.But in the end, saya tahu yang itu pemikiran yg salah, pada masa tu saya tahu saya perlukan pertolongan dan nasihat, tapi saya tak tahu dan tak berani untuk minta pertolongan. sbb biasanya org nak bunuh diri ni bila bagitau orang, kena ejek je, bukannya org tolong ..
.
Then , saya baca feedback about buku ni.. mula2, sy rasa yg it's impossible for this book to be able to help me. Sbb saya rasa mcm hati saya dah keras sangat, saya dah hampir nak give up, takde apa yang boleh tolong dah..
.
For years ive been in a battle of depression, self hate, self harm, suicidalness with myself.. and as much as Ive tried my best to fight those emotions, I felt like I would never be strong enough. Tapi lepas baca buku Semusim di barzakh.. takde langsung perasaan nak bunuh diri tu datang balik.
.
so ustaz, terima kasih sgt2 sbb share experience and tulis buku Semusim di Barzakh. Kalau saya tak baca buku ni, rasanya sampai skrng saya still akan rasa nak bunuh diri.
.
Dapatkan Novel Semusim Di Barzakh hari ini dengan hanya RM29.90 sahaja.
.
Whatsapp kami sekarang :
0133097879
.
.
#semusimdibarzakh
#sdb
#kabajombukustockejen
#kaba
#ketikaazazilberputusasa
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

[ DIA AKAN DATANG : PENGUASAAN DUNIA PASCA MATAHARI TERBIT DARI UFUK BARAT ]

Sebuah empayar yang akan musnah sejak sekian lama dibangunkan. Ribuan tahun membawa kesesatan dan penyelewengan, obornya bakal dipadam.

Bangkitnya sang Mujahid menjulang Tauhid di era Proksi Makhluk bermata satu. Danau Tibris semakin kontang dengan takungan air. Kemarau bakal melanda dengan kebuluran dan kematian.

Kerajaan Munafik yang bakal dipimpin Iblis akan beradad di puncak. Al Mahdi dan Nabi Isa akan mengejar panji dari pintu keagungan. Berlari menuju ke Timur sebelum Nyawa Dajjal diputuskan.

Kembara ini sedang berjalan menuju ke gerbang penamatan, peradaban jutaan kehidupan. Bagaimanakah Islam kembali bangun menjadi sebuah empayar keagungan?
Dapatkan NOVEL EPIK DUNIA AKHIR ZAMAN : ANDA MESTI DAPATKAN.

BONGKAR MISTERI DUNIA YANG DISEMBUNYIKAN.
.
.
@buku.hadi
@buku.hadi
@buku.hadi
.
.
Rasailah dengan mata dan hati anda sendiri!
Dapatkan Novel Ketika Azazil Berputus Asa berserta autograph penulis hadi_fayyadh secara eksklusif dari kami.
.
Dapatkan Novel Ketika Azazil Berputus Asa hari ini dengan hanya RM29.90 sahaja.
.
KOMBO SET ( BUY 2 FREE 1 "300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA").
..
●KOMBO 1SDB + 1KABA = FREE 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA

PERCUMA BUKU 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUARBIASA HANYA UNTUK PEMBELI ONLINE SAHAJA. DI MPH Bookstore DAN KEDAI-KEDAI BUKU YANG LAIN TIDAK AKAN DAPAT PERCUMA YANG KAMI SEDIAKAN INI.
.
INI YANG MEMBEZAKAN KAMI DENGAN KEDAI-KEDAI BUKU DILUAR SANA.
.
Whatsapp kami sekarang :
0133097879
.
.
#semusimdibarzakh
#sdb
#sdbjombukustockejen
#kaba
#ketikaazazilberputusasa
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

[BAGAIMANA IBLIS TIDAK BERPUTUS ASA DENGAN PERKARA REMEH]
.
.
Mari bongkarkannya bersama kami
.
.
MENGAPA Novel #SEMUSIMDIBARZAKH mencipta Fenomenanya yang tersendiri?.
.
NOVEL TRILLER ISLAMI BEST SELLER
18,000 NASKAH DALAM 3 BULAN
.
.
Mengapa Pembaca melalui pengalaman yang sukar dilupakan..? Termenung .. merenung pada khilaf lalu.. Adakah dia selamat untuk menempuh laluan yang sukar di sana.. .
.
Ia bukan Kisah yang direka cipta.
Ia bukan suatu Sentuhan metafora yang dibuat secara suka-suka
.
.
Ia bukan salah satu penipuan yang cuba membuat manusia panik dan percaya kepada benda-benda karut..
.
.
@buku.hadi
@buku.hadi
@buku.hadi
.
.
Rasailah dengan mata dan hati anda sendiri!
Dapatkan Novel Semusim di Barzakh berserta autograph penulis hadi_fayyadh secara eksklusif dari kami.
.
Dapatkan Novel Semusim Di Barzakh hari ini dengan hanya RM29.90 sahaja.
.
KOMBO SET ( BUY 2 FREE 1 "300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA").
..
●KOMBO 1SDB + 1KABA = FREE 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA

PERCUMA BUKU 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUARBIASA HANYA UNTUK PEMBELI ONLINE SAHAJA. DI MPH Bookstore DAN KEDAI-KEDAI BUKU YANG LAIN TIDAK AKAN DAPAT PERCUMA YANG KAMI SEDIAKAN INI.
.
INI YANG MEMBEZAKAN KAMI DENGAN KEDAI-KEDAI BUKU DILUAR SANA.
.
Whatsapp kami sekarang :
0133097879
.
.
#semusimdibarzakh
#sdb
#sdbjombukustockejen
#kaba
#ketikaazazilberputusasa
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

[KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA]
.
Mudahnya aku menghasut kamu apabila perkara kecil kamu remehkan dan akhirnya menjadi dosa besarmu.- Iblis.
.
" Alami suatu penjelajahan minda ke gerbang Dunia Akhir zaman pertama bersifat epik dan luar biasa"

Runtuhnya Dominasi Empayar Iblis
.
. "Kebangkitannya diberitakan ribuan tahun lalu, lalui kembara di penghujung dunia, dari Tujuh penjuru penakluk Timur dan Barat, Dia akan memegang panji Ketauhidan"

Pemimpin Akhir Zaman Suatu Penantian .
.
@buku.hadi
@buku.hadi
@buku.hadi
.
.
Dapatkan Novel Ketika Azazil Berputus Asa hari ini dengan hanya RM29.90 sahaja.
.
KOMBO SET ( BUY 2 FREE 1 "300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA").
..
●KOMBO 1SDB + 1KABA = FREE 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUAR BIASA

PERCUMA BUKU 300 KOMPILASI RAHSIA MENJADI LUARBIASA HANYA UNTUK PEMBELI ONLINE SAHAJA. DI MPH Bookstore DAN KEDAI-KEDAI BUKU YANG LAIN TIDAK AKAN DAPAT PERCUMA YANG KAMI SEDIAKAN INI.
.
INI YANG MEMBEZAKAN KAMI DENGAN KEDAI-KEDAI BUKU DILUAR SANA.
.
Whatsapp kami sekarang :
0133097879
.
.
#semusimdibarzakh
#sdb
#kabajombukustockejen
#kaba
#ketikaazazilberputusasa
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

ALHAMDULILLAH, buku KOMBO1 Dh smpai📮Terima kasih @aishatulfiza kerana memilih Kami untuk dapatkan koleksi terbaru @hadi_fayyadh .
Enjoy reading dan selamat Beramal .
.
JOM DAPATKAN BUKU KOLEKSI @hadi_fayyadh DENGAN KAMI
.
@buku.hadi .
.
TERUS KE PINTU/PEJABAT ANDA.
.
.
KELEBIHAN ORDER ONLINE:
1-DAPAT TANDATANGAN PENULIS
2-DAPAT KATA2 DARIPADA PENULIS
3-TIDAK PERLU TUNGGU STOK JIKA KEDAI BUKU HABIS
4-JIMAT MASA PERJALANAN

#semusimdibarzakh
#sdb
#ketikaazazilberputusasa
#kaba
#kabajombukustockejen
#ejenbukuhadi
#bukuhadi

Most Popular Instagram Hashtags