[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bukitpelindung

MOST RECENT

Sesiapa yg jumpa mamat ni tolong pegang dlu, dia keluar rumah lepas subuh senyap2... dia disyaki buat hal lagi, naik bukit pelindung pagi2 buta! Petang nanti dengar kata dia nak naik lagi! Apa yg dia cari kt atas bukit tu tak tahu laa! Letihh sungguh rasa! πŸ˜‚πŸ€£ #bukitpelindung #hikingadventures #zulpalyy

DAH TRY BELUM SET COMBO DETOXTEA MEDINA DESIRE.
SET COMBO VIRAL!!
MEMANG POWER HANYA MINUM TEH BOLE LOSS BERKILO KILO..YANG PENTING KONSISTEN MINUM.
.
HARGA TERMURAH DI PASARAN..PERCUMA 17 UNCANG!!! JIMAT...JOM DAPATKAN SET PROMO EXTRA NI.SETIAP PEMBELIAN SET COMBO PERCUMA CAWAN EMOJI YANG COMEL😘😍 PM ORDER 011 37544204
-------------------------
RM 40 SAHAJA + FREEGIFT
Postage RM7 (SM)/RM10 (SS)
COD SEKITAR KUANTAN

PM sekarang !

Whatsapp : 011 37544204
Whatsapps order: 011 37544204
Nak cod area kuantan boleh wasap
Nak join postage pun boleh juga.

#legstea #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamalaysia
#medinadesire
#medinadesirekuantan #detoxteakuantan
#teatoxpahang
#wargakuantan
#utckuantan
#bukitpelindung #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #jomkurus #minumankesihatan #ubatkurussgtberkesan #produkmuslim #kuruskanbadan
#produkkurus#zumbakuantan
#kakicantiqkuantan

sweat off the stressπŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦
#evening#cardio#fitness
#bukitpelindung #kuantan

Balik je org ajok jogging lalu. Misi nok gemok rane πŸ˜‚ #orangeandteal #bukitpelindung #kuantan #pahang

πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
βœ”οΈ Ukuran kemasan: 60cm x 90cm
βœ”οΈ Bahan: vinyl dgn pinggir transparant
βœ”οΈ Sudah memiliki perekat/lem
.
πŸ’° IDR 25.000,- (BELUM ONGKIR)
.
βœ”οΈ sticker ready siap kirim (no request)
βœ”οΈ pembelian minimal 1 pcs
βœ”οΈ NO KEEP, yang transfer duluan yg dpt
βœ”οΈ pengiriman via J&T dan POS
βœ”οΈ wall sticker di kirim dari Surabaya
.
CARA ORDER: kirim foto atau screenshot motif yang diinginkan
.
βœ”οΈ WA: 0822 9243 3744 (klik link WA di Bio)

APA ITU WALL STICKER?
.
βœ”οΈ Wall Sticker atau Stiker Dinding adalah bentuk gambar yang berfungsi untuk mempercantik sebagian dinding saja. Tidak menutupi seluruh dinding seperti Wallpaper
.
SPESIFIKASI PRODUK
.
βœ”οΈ Sebelum di tempel di dinding berukuran 60cm x 90cm
βœ”οΈ Terbuat dari bahan plastik transparant, list/pinggiran motif berwarna transparant bening (tidak berwarna putih) jadi apabila di tempel ke dinding terlihat menyatu dengan dinding
βœ”οΈ Dapat di tempel di semua permukaan datar misalnya di dinding beton, pintu, kaca, lemari es, mesin cuci, keramik kamar mandi, langit-langit rumah, triplek, dll
βœ”οΈ Perekat tahan lama dan tahan air, tapi kurang cocok apabila dipasang diluar rumah yang selalu terkena sinar matahari langsung karena warnanya akan cepat pudar
.
CARA PEMASANGAN
.
βœ”οΈ Bersihkan terlebih dahulu permukaan dinding dari debu dan kotoran agar Wall Sticker dapat menempel dengan maksimal. Setelah dinding kering, tempelkan Wall Sticker bagian per bagian mengikuti contoh gambar yang ada di setiap lembaran stiker

#ruangtamu#hiasandinding#desainkamartidur#kediriwaterpark#interiorrumah#dropshipwanted#lembangeuy#jogjakartahits#bandung#starwars#homedecor#bukitpelindung#pesonaalam#padangpanjang#surabayakuliner#wisatabandung

TAK TAHAN SERING DI EJEK SI KETOT??? SI KENIT??? SI PENDEK??? ANDA RASA DOWN DENGAN KETINGGIAN ANDA??? MASIH BELUM TERLAMBAT UNTUK ANDA TINGGI MACAM MODEL.
HEIGHT CALCIUM Solusinya, HEIGHT CALCIUM Adalah Supplement berupa susu dan sejumlah nutrisi yang membantu lelaki dan wanita yang berumur 12 tahun hingga tahun yang terbantu ketinggian atau yang nak nambah tinggi badan. HEIGHT CALCIUM ni terbuat dari tulang sumsum sapi segar dari Mongolia dan di olah menggunakan BIOTEQNOLOGI yang modern, HEIGHT CALCIUM dapat membantu nambah tinggi 2-15Cm tapi tergantung dengan metabolisme korang. Β₯Cara nak orderΒ₯
🏧 maybank and BCA
πŸ“² WA : +60149480938
πŸ“² WC : calsiumtinggi123

#mango #jerukmanggaasamboi #kekjohor #chocmousse #johorbahru #chocolateganache #sayajualkek #may2018 #chocolatemadnesscake #skudai #homemade #tamanpulaiindah #cakesbyroszarozali #johorcake #kakitravel #bukitpelindung #pahang #huhu #kuantan #best #30minit #foodgasm #kerabunagka #foodporn #localfood #masakankampung #perakianfood #masaklemakumbutkelapa #pucukubi #ulamulaman

harini sis naik bukit, hehe alhamdullilah cuaca cun sangar arini, tahniah @_sarazsa berjaya naik ke puncak lagi laju dari kak gee πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #bukitpelindung #sephiakuantan

Contoh2 hantaran uolsss 😍

dari beli barang2 murah yg tak tau asal usul nya, kualiti mcm mana, selamat ke tak?
haaa..amik one set..buat as hantaran tunang ke kawin ke 😍
mesti senyum riangggg
takpun, set hadiah anniversary, hadiah bday.. graduate gift ke..apa2 je la.. dulu suka bagi cokelat bunga kan?? makan cokelat abes..gemukkss ahaha

baik kasi skincare πŸ‘
kulit makin cantik, saper yg untung?? mereka dan keluarga mereka..juga kita πŸ˜‰

jom saya tolong setkan budget anda
jangan risau InsyaAllah cukup
#hantaran #marykay #kuantan #makeupmurah #bukitpelindung #bukitgoh #cherating #pantaibatuhitam #telokchempedak #teloksisek #im2 #im7 #im15 #im14 #kmc #iium #widaduni #kolejkomuniti

SEMANGAATT EXXRISEEE
#tiensmalaysia
Aku ingat la hang dulu kutuk aku pendek....haaa skrng aku dah tinggi dr hang...tu dia penangan set peninggi badan tiens betul2 mujarab....pm kami .
πŸ“±Whatsap : +6014-663-0131 πŸ“±wechat : herbalidealmy .
.
JOM FOLLOW πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
@bestbody_calcium.my3
@bestbody_calcium.my3
@bestbody_calcium.my3
.
#mango #jerukmanggaasamboi #kekjohor #chocmousse #johorbahru #chocolateganache #sayajualkek #may2016 #chocolatemadnesscake #skudai #homemade #tamanpulaiindah #cakesbyroszarozali #johorcake #kakitravel #bukitpelindung #pahang #huhu #kuantan #best #30minit #foodgasm #kerabunagka #foodporn #localfood #masakankampung #perakianfood #masaklemakumbutkelapa #pucukubi

try to find me πŸ‘€πŸ˜‚ #bukitpelindung #kypas

HIKING BUKIT PELINDUNG.
#bukitpelindung #hikingbukitpelindung

πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
________________________________________________________
.
βœ”οΈ Ukuran kemasan: 50cm x 70cm
βœ”οΈ Bahan: vinyl dgn pinggir transparant
βœ”οΈ Sudah memiliki perekat/lem
.
________________________________________________________
.
πŸ’° IDR 22.000,- (BELUM ONGKIR)
.
________________________________________________________
.
βœ”οΈ sticker ready siap kirim (no request)
βœ”οΈ pembelian minimal 1 pcs
βœ”οΈ NO KEEP, yang transfer duluan yg dpt
βœ”οΈ pengiriman via J&T dan POS
βœ”οΈ wall sticker di kirim dari Surabaya
.
________________________________________________________
.
CARA ORDER: kirim foto atau screenshot motif yang diinginkan
.
βœ”οΈ WA: 082292433744
.
APA ITU WALL STICKER?
.
βœ”οΈ Wall Sticker atau Stiker Dinding adalah bentuk gambar yang berfungsi untuk mempercantik sebagian dinding saja. Tidak menutupi seluruh dinding seperti Wallpaper
.
SPESIFIKASI PRODUK
.
βœ”οΈ Sebelum di tempel di dinding berukuran 50cm x 70cm
βœ”οΈ Terbuat dari bahan plastik transparant, list/pinggiran motif berwarna transparant bening (tidak berwarna putih) jadi apabila di tempel ke dinding terlihat menyatu dengan dinding
βœ”οΈ Dapat di tempel di semua permukaan datar misalnya di dinding beton, pintu, kaca, lemari es, mesin cuci, keramik kamar mandi, langit-langit rumah, triplek, dll
βœ”οΈ Perekat tahan lama dan tahan air, tapi kurang cocok apabila dipasang diluar rumah yang selalu terkena sinar matahari langsung karena warnanya akan cepat pudar
.
CARA PEMASANGAN
.
βœ”οΈ Bersihkan terlebih dahulu permukaan dinding dari debu dan kotoran agar Wall Sticker dapat menempel dengan maksimal. Setelah dinding kering, tempelkan Wall Sticker bagian per bagian mengikuti contoh gambar yang ada di setiap lembaran stiker

#ruangtamu#hiasandinding#desainkamartidur#kediriwaterpark#interiorrumah#dropshipwanted#lembangeuy#jogjakartahits#bandung#starwars#homedecor#bukitpelindung#pesonaalam#padangpanjang#surabayakuliner#wisatabandung

Teh termurah dipasaran.. Rm15.00 utk kurus.
Tp kalau nak booster lg cepat kesan tambah kakicantiq 1. Rm25.00 je. Amik set combo terus rm40.00.. 2-5 hari boleh turun 2-5kg
Janji konsisten minum
.
Nak cod area kuantan boleh wasap
Nak join postage pun boleh juga.
Order meh pm
whatsapp:01137544204
whatsapp:01137544204
whatsapp:01137544204
#legstea #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamalaysia
#medinadesire
#medinadesirekuantan #detoxteakuantan
#teatoxpahang
#wargakuantan
#utckuantan
#bukitpelindung #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #jomkurus #minumankesihatan #ubatkurussgtberkesan #produkmuslim #kuruskanbadan
#produkkurus#zumbakuantan
#kakicantiqkuantan

- πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
________________________________________________________
.
βœ”οΈ Ukuran kemasan: 50cm x 70cm
βœ”οΈ Bahan: vinyl dgn pinggir transparant
βœ”οΈ Sudah memiliki perekat/lem
.
________________________________________________________
.
πŸ’° IDR 22.000,- (BELUM ONGKIR)
.
________________________________________________________
.
βœ”οΈ sticker ready siap kirim (no request)
βœ”οΈ pembelian minimal 1 pcs
βœ”οΈ NO KEEP, yang transfer duluan yg dpt
βœ”οΈ pengiriman via J&T dan POS
βœ”οΈ wall sticker di kirim dari Surabaya
.
________________________________________________________
.
CARA ORDER: kirim foto atau screenshot motif yang diinginkan
.
βœ”οΈ WA: 082292433744
.
APA ITU WALL STICKER?
.
βœ”οΈ Wall Sticker atau Stiker Dinding adalah bentuk gambar yang berfungsi untuk mempercantik sebagian dinding saja. Tidak menutupi seluruh dinding seperti Wallpaper
.
SPESIFIKASI PRODUK
.
βœ”οΈ Sebelum di tempel di dinding berukuran 50cm x 70cm
βœ”οΈ Terbuat dari bahan plastik transparant, list/pinggiran motif berwarna transparant bening (tidak berwarna putih) jadi apabila di tempel ke dinding terlihat menyatu dengan dinding
βœ”οΈ Dapat di tempel di semua permukaan datar misalnya di dinding beton, pintu, kaca, lemari es, mesin cuci, keramik kamar mandi, langit-langit rumah, triplek, dll
βœ”οΈ Perekat tahan lama dan tahan air, tapi kurang cocok apabila dipasang diluar rumah yang selalu terkena sinar matahari langsung karena warnanya akan cepat pudar
.
CARA PEMASANGAN
.
βœ”οΈ Bersihkan terlebih dahulu permukaan dinding dari debu dan kotoran agar Wall Sticker dapat menempel dengan maksimal. Setelah dinding kering, tempelkan Wall Sticker bagian per bagian mengikuti contoh gambar yang ada di setiap lembaran stiker

#ruangtamu#hiasandinding#desainkamartidur#kediriwaterpark#interiorrumah#dropshipwanted#lembangeuy#jogjakartahits#bandung#starwars#homedecor#bukitpelindung#pesonaalam#padangpanjang#surabayakuliner#wisatabandung

πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
__________________________________________________
.
πŸ’‘ GLOW IN THE DARK
.
βœ”οΈ Ukuran kemasan: 60cm x 90cm
βœ”οΈ Bahan: vinyl dgn pinggir transparant
βœ”οΈ Sudah memiliki perekat/lem
.
__________________________________________________
.
πŸ’° IDR 32.000,- (BELUM ONGKIR)
.
__________________________________________________
.
βœ”οΈ sticker ready siap kirim (no request)
βœ”οΈ pembelian minimal 1 pcs
βœ”οΈ NO KEEP, yang transfer duluan yg dpt
βœ”οΈ pengiriman via J&T dan POS
βœ”οΈ wall sticker di kirim dari Surabaya
.
__________________________________________________
.
CARA ORDER: kirim foto atau screenshot motif yang diinginkan
.
βœ”οΈ WA: 082292433744
.
APA ITU WALL STICKER?
.
βœ”οΈ Wall Sticker atau Stiker Dinding adalah bentuk gambar yang berfungsi untuk mempercantik sebagian dinding saja. Tidak menutupi seluruh dinding seperti Wallpaper
.
SPESIFIKASI PRODUK
.
βœ”οΈ Sebelum di tempel di dinding berukuran 60cm x 90cm
βœ”οΈ Terbuat dari bahan plastik transparant, list/pinggiran motif berwarna transparant bening (tidak berwarna putih) jadi apabila di tempel ke dinding terlihat menyatu dengan dinding
βœ”οΈ Dapat di tempel di semua permukaan datar misalnya di dinding beton, pintu, kaca, lemari es, mesin cuci, keramik kamar mandi, langit-langit rumah, triplek, dll
βœ”οΈ Perekat tahan lama dan tahan air, tapi kurang cocok apabila dipasang diluar rumah yang selalu terkena sinar matahari langsung karena warnanya akan cepat pudar
.
CARA PEMASANGAN
.
βœ”οΈ Bersihkan terlebih dahulu permukaan dinding dari debu dan kotoran agar Wall Sticker dapat menempel dengan maksimal. Setelah dinding kering, tempelkan Wall Sticker bagian per bagian mengikuti contoh gambar yang ada di setiap lembaran stiker

#ruangtamu#hiasandinding#desainkamartidur#kediriwaterpark#interiorrumah#dropshipwanted#lembangeuy#jogjakartahits#bandung#starwars#homedecor#bukitpelindung#pesonaalam#padangpanjang#surabayakuliner#wisatabandung

Most Popular Instagram Hashtags