#bukitjelutong

74191 posts

TOP POSTS

An arvo scene from our parklet concrete. Come and having lunch with us at #thethirdlettercafe at #bukitjelutong

Dah lama x makan kat Bukit Jelutong. So when I had the chance I had to do a food review at this awesome place. Checkout Station 83 di mana korang kena cuba Mee Bandung dengan Nasi Goreng Yong Chow. Harga amatlah berpatutan dengan suasana dan servis yang baik. Suitable place for families as well and there is even an event space. Overall 7 out of 10! ๐Ÿดโ˜•๏ธ #foodreviewbytv #makansedap #bukitjelutong

Saya sendiri tak pernah lagi jejak kaki di istana kerajaan Arab Saudi tapi kek lapis prune saya sudah! ( in the picture Minister of Justice and Datuk Asyraf Wajdi) ) #keklapissarawak #keklapisprune #keklapispremium #bukitjelutong #shahalam

Thanks for coming @realfimiedon. Haircut by @tunmohdfuad #eastcoastbarbershop #ShahAlam #BukitJelutong // 019 985 6904

Alhamdulillah , hebat team Usrah Miftahul Jannah ni , dah 5 tahun berjalan usrah dengan penuh istiqamah ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐ŸŒบ Mudah2an dengan adanya majlis ilmu sebegini mampu menjadikan kita manusia yg lebih bertaqwa disisi Allah azza wajalla ๐Ÿ’•๐Ÿ’˜๐Ÿ’–โœจ Sheikh @abdulkarimalmakki juga kerap hadir dlm Usrah Miftahul Jannah ini , bertambah keberkatan majlis dengan adanya insan2 yg dekat dgn Al-Quran ini , Jazakallah Kheir Ya Sheikh ๐Ÿ‘ณ๐Ÿปโœ…๐Ÿ’ฏ .
.
.
#Usrah
#UMJ
#Ukhuwwah
#IkatDiriDgnMajlisIlmu
#BukitJelutong

..rezki di malam harii.. ...adkah ptanda Gym F.D.M akan maju k'hdpan???
#fdmbj#bukitjelutong#shahalam#wanlohnakmuay

MOST RECENT

Nak kek DFCC tp TANPA CHEESE CREAM.. boleh order yg nie.. Rm38 sahaja ๐Ÿ˜Š

SIMPLE & BERMAKNA.. ISTIMEWA DARI SABRINA BAKERY
PRE-ORDER โ˜Ž 013-3863115
๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš
#shahalam #kotakemuning #jalankebun #alamimpian #bukitjelutong #klang #kgdelek #kgjawa #padangjawa #htar #hospitalshahalam #ppum

Hati GUNDAH GULANA bila tgk semua warna lipmatte by OBSESS COSMETICS NI KANNN ! ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
Jom order ! PROMO BELI 5 WARNA HANYA RM180 + FREE GIFT ! RUGI TAK GRAB ! ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ
.
Ws +6012-6471795 utk order โค
=======================================
โ„Product name : MATTE LIPSTICK BY OBSESS COSMETIC
.
โ„Price : RM40 EXCL POS
.
โ„Postage fee : RM 8 (SM) , RM11 (SS)
.
โ„COD Location : SEC 7,9,13,16 SHAH ALAM,SUBANG BESTARI, DENAI ALAM, BUKIT JELUTONG & SUBANG AIRPORT
.
#obsesscosmeticย  #mattelipstick #agentobsesscosmeticselangor #mirafilzah #ddcushion #obsesscosmeticshahalam #bukitjelutong #bukitsubang #subangbestari #subangskypark #staravenue #shahalam #sayajual #sayajualonline #alamavenue #alamevenue2 #schawalara #naelofarhijab #lofattah #haniszalikha #laraalana #mydarlinginspektordaniel #emmamaembong #schawalara #noradanish #sayajualmakeupmurah #bazaarpaknil #sayajualmakeup

4 JENIS KEK STANDART dengan saiz 7" selalu di jadikan kek BIRTHDAY simple tapi bermakna.. Dengan harga serendaH KURANG dari RM50.. ๐ŸฐPANDAN GULA MELAKA
๐ŸฐBROWNIES + EXTRA DRIZLE
๐ŸฐPECAN BUTTERSCOUTCH
๐ŸฐDFCC with CREAM CHEESE

ISTIMEWA DARI #SABRINABAKERY
PRE-ORDER โ˜Ž 013-3863115
๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš
#shahalam #kotakemuning #jalankebun #alamimpian #bukitjelutong #klang #kgdelek #kgjawa #padangjawa #htar #hospitalshahalam #ppum

Charcoal Mask!! This is THE BEST MASK for acne n oilness problems.. Those yang suffer dgn masalah2 tersebut, boleh cuba Double Mask Clinical Acne Treatment ni.. Charcoal Mask antara produk yang akn kami guna dlm procedure treatment tersebut..
.
.
Charcoal Mask membantu penyerap lebihan minyak yang tidak diperlukan kulit sambil mengekalkan lembapan asli kulit.. Sifat antibakterianya membantu membasmi bakteria dan kuman yang menjadi punca kepada masalah jerawat.. Ia juga membantu mengeringkan jerawat dengan kadar hampir serta merta..
.
#amelfawz #amelfawzbeaute #treatment #facial #acne #soothing #scar #pigmentation #whitening #wrinkles #finelines #openpores #ageing #facialtreatment #organic #organicproduct #natural #bukitjelutong #spa #vitamin #injection #vitamiinjection #suntikan #suntikanvitamin #happycustomer #feedback #mesotherapy #lifting #firming

Alhamdulillah brownies....kt tidak perlu memikirkan rezeki atau perjalanan hidup org lain kerna Allah swt telah menetapkan semuanya.Sesungguhnya percaturan Allah swt adalah sesuatu yg terbaik.
#browniesshahalam #browniesmurah #brownies #browniessedap #brownieskedut #premiumbutter #sayajualbrownies #homemade #coklatcake #dessertstagram #cakeinstagram #desserttable #candybuffet #candybuffetmalaysia #candybuffetshahalam #candybuffetklang #candybuffetkualalumpur #agentdiperlukan #shahalam #bukitjalil #bukitjelutong #glenmarie

Alhamdulillah brownies....kt tidak perlu memikirkan rezeki atau perjalanan hidup org lain kerna Allah swt telah menetapkan semuanya.Sesungguhnya percaturan Allah swt adalah sesuatu yg terbaik.
#browniesshahalam #browniesmurah #brownies #browniessedap #brownieskedut #premiumbutter #sayajualbrownies #homemade #coklatcake #dessertstagram #cakeinstagram #desserttable #candybuffet #candybuffetmalaysia #candybuffetshahalam #candybuffetklang #candybuffetkualalumpur #agentdiperlukan #shahalam #bukitjalil #bukitjelutong #glenmarie

Share your experience with others. Google craveat shShare your experience with others. Google craveat shah alam and rate us.
.
We will try to improve in near future. Your experience is our priority.
.
#craveat
#craveatmenu
#craveatalamimpian
#seksyen35
#shahalamresident
#alamimpian
#ttdialamimpian
#restorancraveat
#subangjaya
#glenmarie
#bukitjelutong
#ttdijaya
#shahalam
#shahalamfood
#jjcmtv3
#cadanganmakan
#alamimpian #foodporn #love #instafood #yummy #instagood ah alam and rate us.
.
We will try to improve in near future.

Selalunya 30 balang restok, dapat la bertahan seminggu sementara nak tunggu next restok.. Kali ni baru restok sehari (petang semalam restok), petang ni dah tinggal 3 balang je!๐Ÿ˜ฑ Cepatnye korang ngappp๐Ÿ˜‚

Yang paling syiokkk, ada yang bawak pi ofis...kawan2 pun tersangkut ngorder jugakkk๐Ÿ˜

Tq koranggg

Terima kasih terima kasih terima kasihhh๐Ÿ˜˜

Hanya yangg terbaekkk di #KedaiComeyAcikShida in shaa Allah๐Ÿค—

Grab sekarang sebelum Raya Haji, lepas Raya nanti dah tak dapat harga ni tauuu

RM13/balang (harga pengenalan)

http://www.wasap.my/60122608082

#testimonial #kerepek #kerepekkentang #kentangpedas #kentangsambal #kentangcheese #kerepeksedap #kerepekmurah #kerepekrayatakraya #puncakperdana #alambudiman #bukitjelutong #denaialam #shahalam #bandarsunway #bazaarpaknil #KedaiComeyAcikShida #Macam2Ada #alhamdulillah #syukurselalu

Saje la nak tunjuk gambar sate dengan kuah kacang.. sedap nyaa. Kalau warna makanan tu dah menarik, xpayah guna filter untuk mencantikkan lagi hehehe. .
Jom jom order. Awal lagi ni, baru pukul 9pm.
.
#gerobaksate
#malaysianfood
#makanan
#sayajualmakanan
#sate
#satay
#sateayam
#satedaging
#satekambing
#kuahkacang
#halal
#foodstall
#shahalamfooddelivery
#shahalam
#bukitjelutongfooddelivery
#bukitjelutong
#ttdi
#damansaraperdana
#damansara
#kualalumpur
#selangor

Alhamdulillah...Treats from our bos. Thank you BOS! ๐Ÿ™‡ arigato! Iced butterscotch latte with chicken crispy salad.
#vscomalaysia
#vscocam
#secretreceipe
#bukitjelutong

Feeling 'Royal Blue and Gold', all the positive vibes with our new Islamic Junior Cambridge (IJC) logo. InshaAllah, ever ready in welcoming our new IJC'ians' for 2018 intake too, inshaAllah #islamiceducation#readyfor2018intake#callorwhatsapp0124477092#bukitjelutong#shahalam

When you have to stay back for an emergency case and Allah blesses you with this view๐Ÿ™Œ๐Ÿ’™#bukitjelutong #1stdentalclinic #bukitjelutongdentalclinic #sunset#dentalemergency#blessed#alhamdulillah

Okeh spe nk cod #chocotreats esok boleh wasap sis 0129154143.
.
๐Ÿ˜‹Bubble rice rangup dengan limpahan coklat enak cair. Tanpa rendam. Buka, gaul, terus ngap. Dijamin sedap! Sudu disediakan.
.
๐Ÿš—COD : shah alam.
๐Ÿš—Delivery charge depends on area. Almaklumlah zaman sekarang ni semua bnd mahal. Harap awk2 fhm๐Ÿ˜ท.
๐ŸŽ‰ Beli 5 jar ke ats, free delivery (self pickup seksyen7 shah alam).
.
๐ŸซFlavour yg available:
๐Ÿ”นclassic large RM10
๐Ÿ”นoreo large RM11
๐Ÿ”นkinder large RM12
๐Ÿ”นclassic small RM8
๐Ÿ”นpretzel lava large RM15

Item ready stock sis angkut ke hulu ke hilir dlm kete.
Anything wasap sis ok 0129154143.
.
#chocotreatsshahalam #chocojar #chocojarmurah #coklatjar #coklatjarmurah #chocojarshahalam #fooddelivery #fooddeliveryshahalam #shahalamresident #shahalamresidents #shahalamresiden #shahalamresidence #shahalam #denaialam #subangbestari #bukitsubang #batutiga #bukitjelutong #aeonshahalam #seksyen7shahalam #seksyen8shahalam #unisel #uitmshahalam #msu

Cereal Butter Chicken rice - RM15
.
Creamy, flavourful and a touch of spiciness. We add cereal to maximise the taste of it.
.
This is definately a must try menu.
.
#craveat
#craveatmenu
#craveatalamimpian
#seksyen35
#shahalamresident
#alamimpian
#ttdialamimpian
#restorancraveat
#subangjaya
#glenmarie
#bukitjelutong
#ttdijaya
#shahalam
#shahalamfood
#jjcmtv3
#cadanganmakan
#alamimpian #foodporn #love #instafood #yummy #instagood

Most Popular Instagram Hashtags