[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bukhurmurahmalaysia

10 posts

TOP POSTS

Set Bukhur Jimat
RM70 shj (exc postage)

Dgn set ini dapat:
- 1 mabkhara naal
- 1 lighter
- 1 pax arang
- Bukhur homemade (free trial-10 g)
MashaAllah๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Pada bekas bukhur kalau nak tambah nama- tambah RM5 shj
Berminat pm ya ๐Ÿ‘Œ

#bukhurmurahmalaysia #oud #majelisrasulullahsaw #majlistaalim #darulmurtadza #mtdm #malaysia #indonesia #singapore #brunei #pecintarasulullah #pencintarasulullah #setbukhurjimat #setbukhurmurah

Mari-mari order
Semua pre order ya
Barang2 berkayu ini
Kecuali ada beberapa barang ready stock mcm pouch bag, tasbih dan keychain

Mabkhara dan box custom, boleh pilih nak logo atau nak letak nama sendiri ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Jom order. Pm for any enquiry๐Ÿ‘‹

#mabkhara #bukhurmurahmalaysia #bukhur #majlistaalim #majlisrasulullahsaw #majelisrasulullahsaw #mtdm #darulmurtadza #maulidakbar #maulid #naal #capal #habaib #ulama #aswj

Done for our customer
Akh ุฐูˆ ุงู„ู‚ุฑู†ูŠู†
Tinggal dipos aja ๐Ÿ’Œ

Lawa kan?
Boleh letak nama sendiri pada barangan anda
Nice ๐Ÿ‘

Hubungi kami jika berminat apa saja corak dan nama. InsyaAllah kami cuba penuhi permintaan anda biiznillah โ˜บ

#TheMabkhara #bukhurmurahmalaysia #tarim #hadhramawt #naal #capal #RasullullahSAW

Wah keychain pun ada!!
Lawa masyaAllah ๐Ÿ‘

RM15/pcs termasuk postage๐Ÿ˜€

#TheMabkhara #bukhurmurahmalaysia #keepsupportingus

Set Bukhur Jimat

1 Mabkhara Naal
1 Bukhur (10 gram)
1 pek arang (10 biji)
1 torch lighter

Biasanya satu set lengkap harga RM100 lebih ๐Ÿ˜ƒ
Tapi dengan The Mabkhara hanya RM70 shj including postage!
InsyaAllah semua mampu milik untuk set trial ini ๐Ÿ˜‰

#keepsupportingus
#themabkhara
#bukhurmurahmalaysia

MOST RECENT

Mari-mari order
Semua pre order ya
Barang2 berkayu ini
Kecuali ada beberapa barang ready stock mcm pouch bag, tasbih dan keychain

Mabkhara dan box custom, boleh pilih nak logo atau nak letak nama sendiri ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Jom order. Pm for any enquiry๐Ÿ‘‹

#mabkhara #bukhurmurahmalaysia #bukhur #majlistaalim #majlisrasulullahsaw #majelisrasulullahsaw #mtdm #darulmurtadza #maulidakbar #maulid #naal #capal #habaib #ulama #aswj

Set Bukhur Jimat
RM70 shj (exc postage)

Dgn set ini dapat:
- 1 mabkhara naal
- 1 lighter
- 1 pax arang
- Bukhur homemade (free trial-10 g)
MashaAllah๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Pada bekas bukhur kalau nak tambah nama- tambah RM5 shj
Berminat pm ya ๐Ÿ‘Œ

#bukhurmurahmalaysia #oud #majelisrasulullahsaw #majlistaalim #darulmurtadza #mtdm #malaysia #indonesia #singapore #brunei #pecintarasulullah #pencintarasulullah #setbukhurjimat #setbukhurmurah

Sempena bulan Rabi'ul Awwal ini, kami adakan Maulid Month Sales khas untuk anda ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Which is Discount Voucher !! Dengan pembelian RM150 ke atas anda akan dapat diskaun sebanyak RM10

MashaAllah๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Apalagi? Cepat order dgn kami. -Tasbih Naal
-Keychain - Set Mabkhara Trial
-Set Mabkhara Gold
-Capal Signature
-Box Serbaguna (S/M/L) -Pouch Bag
Untuk bulan ini saja tau. So cepat order sebelum terlambat ๐Ÿ˜€

#naal #capal #bukhurmurah #bukhurmurahmalaysia #tasbihborong #mabkhara #habibali #habibumar #habaib #ulama #aswj #majlistaalimsawaassabil #majlistaalimalmustofa #majlistalim #darulmurtadza #mtdm #mtan #uia

Bismillah

InsyaAllah pagi ni juga nak kongsikan feedback mengenai bukhur homemade dari The Mabkhara.

Kat sini ja dapat bukhur ni dlm Malaysia.. Mmg rare๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Bukhoor Homemade

RM30 / 50gram (dalam gambar packet utk 10gram) ๐ŸŒนFree Shipping Seluruh Malaysia ๐Ÿ’  Bahanยฒ ๐Ÿ’ 
Serbuk Gaharu
Minyak Ros
Musk
Pati Gaharu
Fruity Flavor ๐ŸŒน Bau lembut & manis
๐ŸŒน Tahan lama
๐ŸŒน Asap lambat terbakar, lambat juga habis
๐ŸŒน Sesuai untuk yang bajet

Meh try meh ๐Ÿ‘‹๐Ÿ˜€ Pm 0139130993
#TheMabkhara #TMF03 #bukhurmurahmalaysia #bukhoor #capal #naal #majelisrasulullahsaw #majlisrasulullahsaw #maulid #habaib #tarim #hadramawt #darulmurtadza

Tasbih warna
MashaAllah โ™ฅโ™ฅ Kami terima borong!! Pm 013-9130993 jika berminat atau apa-apa pertanyaan ๐Ÿ˜‰

#TheMabkhara #TMF03 #tasbihnaal #tasbihborong #mabkhara #bukhurmurahmalaysia #capal #mtdm #pkhak #habaib #ulama #majlisrasulullahsaw #majelisrasulullahsaw #AllahummaSolliAlaSayyidinaMuhammad

Done for our customer
Akh ุฐูˆ ุงู„ู‚ุฑู†ูŠู†
Tinggal dipos aja ๐Ÿ’Œ

Lawa kan?
Boleh letak nama sendiri pada barangan anda
Nice ๐Ÿ‘

Hubungi kami jika berminat apa saja corak dan nama. InsyaAllah kami cuba penuhi permintaan anda biiznillah โ˜บ

#TheMabkhara #bukhurmurahmalaysia #tarim #hadhramawt #naal #capal #RasullullahSAW

Wah keychain pun ada!!
Lawa masyaAllah ๐Ÿ‘

RM15/pcs termasuk postage๐Ÿ˜€

#TheMabkhara #bukhurmurahmalaysia #keepsupportingus

Set Bukhur Jimat

1 Mabkhara Naal
1 Bukhur (10 gram)
1 pek arang (10 biji)
1 torch lighter

Biasanya satu set lengkap harga RM100 lebih ๐Ÿ˜ƒ
Tapi dengan The Mabkhara hanya RM70 shj including postage!
InsyaAllah semua mampu milik untuk set trial ini ๐Ÿ˜‰

#keepsupportingus
#themabkhara
#bukhurmurahmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags